bostadsrätter Kungsbacka kommun

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Kungsbacka
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Bostadsrätt
annonser
OK
Boendetyp
Alla valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Pris
Avgift
Hyresperiod
Alla valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket

Köp denna reklamplats

Denna plats är vikt till DIN NärReklam. Här syns din NärReklam på kommunnivå, dvs du bestämmer var du vill synas och dina kunder möter dig varje gång sidan laddas.

Sida 1
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Välkommen till denna sida!

Lite längre ned visas utannonserade lediga bostadsrätter i Kungsbacka kommun. När vi skriver bostadsrätter syftar vi på lägenheter som säljs.

Hur kan jag använda BostadsPortal.se?

BostadsPortal.se eftersträvar att vara Sveriges ledande sida för de som söker lägenhet. Här nere är avdelningen för annonser om fria bostadsrätter i Kungsbacka kommun. Söker du efter något annat än bostadsrätter så är en god idé att använda menyraden längst upp för att visa andra upplåtelseformer. Vill du å andra sidan skifta så att andra områden än Kungsbacka visas så bör du använda menyn på vänsterkanten.

Information om inloggning och bevakningsmails

Ett gott förslag är att lägga upp en inloggning på vår portal. Upprättar du ett sådant kan du bland annat registrera dig för gratis bevakningsmails. Bevakningsmails är snabba meddelanden som skickas till dig när nya lägenheter som matchar dina inställningar läggs ut. Bevakningsmails erbjuds för både bostadsrätter men även andra upplåtelseformer. Skapar du ett inloggning hos oss kan du dessutom markera de annonser som motsvarar dina preferenser särskilt bra som favoriter.

Information om kontaktuppgifter

Kontaktuppgifter till de som säljer bostadsrätter visas gratis på alla bostadsrättsannonser. Har du istället behov av att tala med någon som erbjuder en uthyresbostad så fordras det i många tillfällen att du registrerar dig för ett HittaBostadsPaket. Tecknar du ett HittaBostadsPaket har du tillgång till kontaktuppgifter till samtliga bostadsannonsörer på vår site i dels Kungsbacka dels övriga riket.

Hur fungerar det med annonsering på BostadsPortal.se?

På vår sida kan alla som vill lägga upp annonser. Avhängigt av din situation kan olika sorters annonser vara intressanta. Jobbar du på att sälja din bostadsrätt är det självklart passande att du skapar en annons om den bostadsrätt du försäljer. På samma vis är det givetvis möjligt att publicera en annons om du söker hyresbostad eller om du vill byta din bostad. Det bästa med annonsering på BostadsPortal.se är att det inte kostar något! Det enklaste sättet att publicera en egen annons är genom att gå till Annonsera, som ligger på menyraden överst.

Support
Blogg