bostadsrätter Kungsbacka kommun

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Kungsbacka
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Bostadsrätt
annonser
OK
Boendetyp
Alla valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Pris
Avgift
Hyresperiod
Alla valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket

Köp denna reklamplats

Denna plats är vikt till DIN NärReklam. Här syns din NärReklam på kommunnivå, dvs du bestämmer var du vill synas och dina kunder möter dig varje gång sidan laddas.

Sida 1
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Roligt att du har kommit till BostadsPortal.se!

Lite längre ner finns olika bostadsrätter i Kungsbacka kommun. Med klassificeringen bostadsrätter syftar vår site på lägenheter som försäljs.

På vilket sätt kan jag använda BostadsPortal.se?

BostadsPortal.se jobbar på att vara den mest användbara sidan för dig som söker bostad. Du har nu kommit till avdelningen för våra annonser om lediga bostadsrätter i Kungsbacka kommun. Letar du efter andra upplåtelseformer än bostadsrätter rekommenderar vi dig att utnyttja knapparna överst för att hitta andra upplåtelseformer. Vill du å andra sidan ändra så att något annat område än Kungsbacka visas så ber vi dig utnyttja knapparna till vänster.

Information om inloggning och bevakningsmails

Ett smart steg i ditt bostassökande är att skapa ett login hos oss. Skapar du ett sådant kan du bland annat upprätta kostnadsfria bevakningsmails. Bevakningsmails är raska notiser som skickas till dig när nya annonser som matchar dina preferenser publiceras. Bevakningsmails är tillgängliga för både bostadsrätter men dessutom för andra bostadsformer. Skapar du ett inloggning här kan du också markera de annonser som passar dig särskilt bra som favoriter.

Kontaktuppgifter

Kontaktinformation till säljarna av bostadsrätter ses gratis på alla bostadsrättsannonser. Behöver du däremot tala med någon som har en hyreslägenhet så fordras det i många fall att du köper ett HittaBostadsPaket. Tecknar du ett HittaBostadsPaket har du tillgång till kontaktuppgifter till samtliga annonsörer på den här portalen i dels Kungsbacka dels övriga Sverige.

Kan jag själv annonsera på BostadsPortal.se?

På BostadsPortal.se kan alla som vill lägga upp annonser. Utifrån vad du har behov av kan olika kategorier av annonser vara lämpliga. Håller du själv på med att sälja din bostadsrätt är det givetvis lämpligt att du publicerar en annons om den bostadsrätt du försäljer. Efter samma princip är det givetvis möjligt att lägga in en annons om du söker hyreslägenhet eller om du vill byta din bostad. Det allra bästa med annonsering på BostadsPortal.se är att det är gratis! Enklaste sättet att lägga in en egen annons är via knappen Annonsera, som finns i menyraden överst.

Support
Blogg