bostadsrätter Halmstads kommun

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Halmstad
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Bostadsrätt
annonser
OK
Boendetyp
Alla valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Pris
Avgift
Hyresperiod
Alla valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket

Köp denna reklamplats

Denna plats är vikt till DIN NärReklam. Här syns din NärReklam på kommunnivå, dvs du bestämmer var du vill synas och dina kunder möter dig varje gång sidan laddas.

Sida 1
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Välkommen till BostadsPortal.se!

Här nedan är olika utannonserade bostadsrätter i Halmstad kommun. Med benämningen bostadsrätter syftar vår site på lägenheter som utbjuds till försäljning.

Hur kan jag använda BostadsPortal.se?

BostadsPortal.se eftersträvar att vara Sveriges ledande portal för de som söker bostad. Du har nu kommit till sidorna för våra annonser om lediga bostadsrätter i Halmstad kommun. Söker du efter andra upplåtelseformer än bostadsrätter så är ett gott tips att bruka Sök bostad ovan för att gå till övriga upplåtelseformer. Vill du istället skifta så att ett annat område än Halmstad visas så bör du utnyttja inställningarna på vänster sida.

Varför ska jag registrera mig på BostadsPortal.se?

Vi rekommenderar dig att lägga upp en inloggning på BostadsPortal.se. Genom att upprätta ett sådant kan du bland annat registrera dig för gratis bevakningsmails. Bevakningsmails är snabba meddelanden som skickas till dig när nya bostäder som motsvarar dina inställningar läggs upp. Bevakningsmails finns för både bostadsrätter och andra upplåtelseformer, som exempelvis hyreslägenheter och fastigheter till salu. Upprättar du ett konto hos oss kan du dessutom markera de bostäder som matchar dina preferenser som favoriter.

Kontaktuppgifter

Uppgifter för kontakt till säljarna av bostadsrätter visas gratis på alla bostadsrättsannonser. Behöver du däremot tala med någon som utannonserar en uthyresbostad så krävs det i många tillfällen att du tecknar ett HittaBostadsPaket. Med ett HittaBostadsPaket har du tillgång till kontaktuppgifter till alla bostadsannonsörer på vår site i dels Halmstad dels övriga Sverige.

Hur fungerar det med annonsering på BostadsPortal.se?

På BostadsPortal.se kan alla som vill skapa sina egna annonser. Utifrån vad du har behov av kan flera olika annonskategorier vara passande. Är det dags för dig att försälja din bostadsrätt är det självklart lämpligt att du ordnar med en annons om den bostadsrätt du säljer. På samma sätt är det klokt att publicera en annons om du söker hyresbostad eller om du vill byta din bostad. Det allra bästa med att lägga ut din bostad för annonsering på BostadsPortal.se är att det är gratis! Enklaste sättet att lägga in en egen annons är genom att gå till Annonsera, som ligger på menyn överst.

Support
Blogg