bostadsrätter Gotlands kommun

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Gotland
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Bostadsrätt
annonser
OK
Boendetyp
Alla valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Pris
Avgift
Hyresperiod
Alla valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket

Köp denna reklamplats

Denna plats är vikt till DIN NärReklam. Här syns din NärReklam på kommunnivå, dvs du bestämmer var du vill synas och dina kunder möter dig varje gång sidan laddas.

Sida 1
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Hej och välkommen till den här sidan!

Lite längre ned är olika bostadsrätter i Gotland kommun. Med bostadsrätter syftar vår site på lägenheter som försäljs.

Vad är egentligen BostadsPortal.se?

BostadsPortal.se strävar efter att vara Sveriges ledande sida för dig som söker bostad. Här nere är platsen för annonser om fria bostadsrätter i Gotland kommun. Letar du efter objekt som inte är bostadsrätter så är ett gott tips att använda Sök bostad ovan för att leta upp övriga upplåtelseformer. Vill du istället byta så att andra områden än Gotland visas så bör du utnyttja knapparna på vänsterkanten.

Om registrering och bevakningsmails

En god idé är att skapa ett konto på vår portal. Genom att upprätta ett konto kan du bland annat ställa in så att du får gratis bevakningsmails. Bevakningsmails är snabba notiser som sänds till dig när nya lägenheter som passar dina inställningar läggs ut. Bevakningsmails är tillgängliga för både bostadsrätter men dessutom för andra bostadsformer. Upprättar du ett inloggning här kan du även markera de annonser som motsvarar dina preferenser särskilt bra som favoriter.

Om kontaktuppgifter

Kontaktuppgifter till säljarna av bostadsrätter finns tillgängligt gratis på alla bostadsrättsannonser. Vill du istället komma i kontakt med någon som erbjuder en hyreslägenhet så fordras det i de flesta fall att du registrerar dig för ett HittaBostadsPaket. Med ett HittaBostadsPaket har du tillgång till kontaktuppgifter till alla annonsörer på BostadsPortal.se i dels Gotland dels övriga Sverige.

Hur fungerar det med annonsering på BostadsPortal.se?

På BostadsPortal.se kan alla som vill publicera annonser. Beroende på vad du har behov av kan olika annonskategorier vara intressanta. Håller du själv på med att sälja din bostadsrätt är det självklart lämpligt att du skapar en annons om den bostadsrätt du säljer. På samma sätt går det givetvis mycket bra att skapa en annons om du söker hyresbostad eller om du vill genomföra ett bostadsbyte. Det bästa med att lägga ut din bostad för annonsering på BostadsPortal.se är att det är gratis! Det enklaste sättet att publicera en egen annons är genom att gå till Annonsera, som finns i menyraden överst.

Support
Blogg