bostadsrätter Gotlands län

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Gotland
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Bostadsrätt
annonser
OK
Boendetyp
Alla valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Pris
Avgift
Hyresperiod
Alla valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket

Köp denna reklamplats

Denna plats är vikt till DIN NärReklam. Här syns din NärReklam på kommunnivå, dvs du bestämmer var du vill synas och dina kunder möter dig varje gång sidan laddas.

Sida 1
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Hjärtligt välkommen hit!

Lite längre ned finns olika bostadsrätter i Gotland kommun. Med benämningen bostadsrätter syftar vi på lägenheter som utbjuds till försäljning.

Vilken nytta har jag av den här sidan?

BostadsPortal.se jobbar på att vara den ledande sidan för de som söker lägenhet. Du befinner dig på avdelningen för våra annonser om lediga bostadsrätter i Gotland kommun. Söker du efter objekt som inte är bostadsrätter så är ett gott tips att gå in på menyraden ovan för att leta upp övriga upplåtelseformer. Vill du istället ändra så att något annat område än Gotland visas så ber vi dig använda inställningarna till vänster.

Registrering och bevakningsmails

Vi föreslår dig att fixa ett login på BostadsPortal.se. Genom att upprätta ett sådant kan du bland annat registrera dig för gratis bevakningsmails. Bevakningsmails är direkta meddelanden som sänds till dig när nya annonser som matchar dina önskemål publiceras. Bevakningsmails erbjuds för både bostadsrätter men även andra upplåtelseformer, som exempelvis hyreslägenheter och fastigheter till salu. Skapar du ett inloggning på BostadsPortal.se kan du även klicka i de bostäder som matchar dina preferenser som favoriter.

Information om kontaktuppgifter

Kontaktuppgifter till säljarna av bostadsrätter visas gratis på samtliga publicerade bostadsrättsannonser. Har du istället behov av att ta kontakt med någon som erbjuder en hyresbostad så fordras det i många fall att du tecknar ett HittaBostadsPaket. Med ett HittaBostadsPaket har du åtkomst till kontaktuppgifter till alla annonsörer på den här portalen i dels Gotland dels övriga Sverige.

Kan jag själv annonsera på BostadsPortal.se?

På vår sida kan alla lägga upp annonser. Beroende på vad du har behov av kan olika annonskategorier vara lämpliga. Jobbar du på att sälja din bostadsrätt är det naturligtvis lämpligt att du lägger upp en annons om bostadsrätten ifråga. På samma vis är det givetvis möjligt att publicera en annons om du söker hyresbostad eller om du vill genomföra ett bostadsbyte. Det allra bästa med annonsering på BostadsPortal.se är att det är gratis! Det enklaste sättet att fixa en egen annons är genom att gå in på Annonsera, som är på menyraden överst.

Support
Blogg