bostadsrätter Ockelbo kommun

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Ockelbo
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Bostadsrätt
annonser
OK
Boendetyp
Alla valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Pris
Avgift
Hyresperiod
Alla valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket
Load next page

Trevligt att du har kommit till denna sida!

Lite längre ner ses olika lediga bostadsrätter i Ockelbo kommun. Med benämningen bostadsrätter syftar vi på BostadsPortal.se lägenheter som försäljs.

På vilket sätt kan jag använda BostadsPortal.se?

BostadsPortal.se strävar efter att vara Sveriges ledande sida för dig som söker bostad. Du befinner dig på sidorna för annonser om bostadsrätter i Ockelbo kommun. Om du eftersöker något utöver bostadsrätter så är en god idé att bruka menyraden ovan för att ställa in andra upplåtelseformer. Vill du å andra sidan byta så att andra områden än Ockelbo visas så ber vi dig klicka på inställningarna på vänsterkanten.

Varför ska jag registrera mig på BostadsPortal.se?

Vi rekommenderar dig att lägga upp ett login på vår portal. Genom att upprätta ett konto kan du bland annat registrera dig för kostnadsfria bevakningsmails. Bevakningsmails är raska besked som sänds till dig när nya annonser som motsvarar dina inställningar läggs upp. Bevakningsmails är tillgängliga för både bostadsrätter men även för andra upplåtelseformer, som exempelvis hyreslägenheter och fastigheter till salu. Skapar du ett inloggning hos oss kan du även klicka i de annonser som passar dig särskilt bra som favoriter.

Om kontaktuppgifter och HittaBostadsPaket

Information om hur du kontaktar säljarna av bostadsrätter visas gratis på alla bostadsrättsannonser. Har du istället behov av att ta kontakt med någon som har en hyresbostad så krävs det i många fall att du tecknar ett HittaBostadsPaket. Skaffar du ett HittaBostadsPaket har du tillgång till kontaktuppgifter till samtliga bostadsannonsörer på den här portalen i dels Ockelbo dels övriga Sverige.

Hur fungerar det med egen annonsering på BostadsPortal.se?

På BostadsPortal.se kan alla som vill publicera annonser. Beroende på vad du har behov av kan olika sorters annonser vara intressanta. Håller du själv på med att sälja din bostadsrätt är det naturligtvis passande att du ordnar med en annons om den bostadsrätt du försäljer. På samma sätt går det givetvis mycket bra att publicera en annons om du söker hyreslägenhet eller om du vill genomföra ett lägenhetsbyte. Det allra bästa med att lägga ut din bostad för annonsering på BostadsPortal.se är att det är gratis! Det enklaste sättet att fixa en egen annons är genom att trycka på Annonsera, som är på menyraden överst.

Support
Blogg