bostadsrätter Gävle kommun

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Gävle
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Bostadsrätt
annonser
OK
Boendetyp
Alla valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Pris
Avgift
Hyresperiod
Alla valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket

Köp denna reklamplats

Denna plats är vikt till DIN NärReklam. Här syns din NärReklam på kommunnivå, dvs du bestämmer var du vill synas och dina kunder möter dig varje gång sidan laddas.

Sida 1
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Hej och välkommen till den här sidan!

Lite längre ned ses olika bostadsrätter i Gävle kommun. Med bostadsrätter syftar vi på lägenheter som finns lediga till försäljning.

På vilket sätt kan jag använda BostadsPortal.se?

BostadsPortal.se har för avsikt att vara den ledande siten för lägenhetssökande. Du befinner dig på vår avdelning för publicerade annonser om lediga bostadsrätter i Gävle kommun. Söker du efter något utöver bostadsrätter så rekommenderar vi dig att gå in på Sök bostad längst upp för att gå till övriga upplåtelseformer. Behöver du däremot skifta så att ett annat område än Gävle visas så ber vi dig utnyttja knapparna på vänsterkanten.

Information om inloggning

Det är en god idé att lägga upp en inloggning på vår portal. Skapar du ett sådant kan du bland annat skapa kostnadsfria bevakningsmails. Bevakningsmails är raska e-postmeddelanden som sänds till dig när nya bostäder som matchar dina önskemål publiceras. Bevakningsmails finns för både bostadsrätter men dessutom för andra upplåtelseformer. Genom att skapa ett inloggning här kan du även markera de bostäder som matchar dina preferenser som favoriter.

Om kontaktuppgifter och HittaBostadsPaket

Information om hur du kontaktar säljare av bostadsrätter visas gratis på samtliga publicerade bostadsrättsannonser. Har du istället behov av att ta kontakt med någon som erbjuder en hyreslägenhet så fordras det i de flesta fall att du betalar för ett HittaBostadsPaket. Tecknar du ett HittaBostadsPaket har du access till kontaktuppgifter till alla bostadsannonsörer på den här portalen i dels Gävle dels övriga Sverige.

Hur fungerar det med egen annonsering på BostadsPortal.se?

På BostadsPortal.se kan alla som vill lägga upp annonser. Utifrån dina behov kan flera olika sorters annonser vara intressanta. Håller du själv på med att sälja din bostadsrätt är det naturligtvis lämpligt att du skapar en annons om den bostadsrätt du säljer. På samma vis går det givetvis mycket bra att skapa en annons om du söker hyreslägenhet eller om du vill byta din bostad. Det bästa med annonsering på BostadsPortal.se är att det är gratis! Det enklaste sättet att fixa en egen annons är genom att gå in på Annonsera, som ligger på menyraden överst.

Support
Blogg