bostadsrätter Gävle kommun

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Gävle
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Bostadsrätt
annonser
OK
Boendetyp
Alla valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Pris
Avgift
Hyresperiod
Alla valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket

Köp denna reklamplats

Denna plats är vikt till DIN NärReklam. Här syns din NärReklam på kommunnivå, dvs du bestämmer var du vill synas och dina kunder möter dig varje gång sidan laddas.

Sida 1
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Hjärtligt välkommen till den här sidan!

Här nedan ses olika lediga bostadsrätter i Gävle kommun. Med klassificeringen bostadsrätter syftar vår site på lägenheter som säljs.

Vilken nytta har jag av den här sidan?

BostadsPortal.se eftersträvar att vara Sveriges ledande site för dig som söker bostad. Du är nu på sidorna för våra annonser om fria bostadsrätter i Gävle kommun. Är du på jakt efter något utöver bostadsrätter så rekommenderar vi dig att utnyttja menyn Sök bostad överst för att leta upp andra upplåtelseformer. Vill du däremot skifta så att något annat område än Gävle visas så ber vi dig utnyttja knapparna till vänster.

Information om registrering och bevakningsmails

Ett gott förslag är att lägga upp en inloggning på sidan BostadsPortal.se. Skapar du ett sådant kan du bland annat registrera dig för kostnadsfria bevakningsmails. Bevakningsmails är raska besked som sänds till dig när nya annonser som passar dina önskemål läggs upp. Bevakningsmails existerar för både bostadsrätter och andra upplåtelseformer. Registrerar du ett login på BostadsPortal.se kan du även klicka i de bostäder som matchar dina önskemål som favoriter.

Kontaktuppgifter

Kontaktinformation till de som säljer bostadsrätter visas gratis på samtliga bostadsrättsannonser. Vill du istället komma i kontakt med någon som utannonserar en uthyresbostad så fordras det i de flesta fall att du köper ett HittaBostadsPaket. Tecknar du ett HittaBostadsPaket har du access till kontaktuppgifter till samtliga bostadsannonsörer på BostadsPortal.se i dels Gävle dels övriga riket.

Kan jag själv annonsera på BostadsPortal.se?

Hos oss kan alla som vill publicera annonser. Avhängigt av vad du har behov av kan olika kategorier av annonser vara lämpliga. Jobbar du på att sälja din bostadsrätt är det naturligtvis lämpligt att du publicerar en annons om den bostadsrätt du säljer. På samma vis är det givetvis möjligt att skapa en annons om du söker hyreslägenhet eller om du vill genomföra ett bostadsbyte. Det bästa med att annonsera på BostadsPortal.se är att det inte kostar något! Enklaste sättet att lägga in en egen annons är genom att gå till Annonsera, som är på menyn överst.

Support
Blogg