bostadsrätter Bollnäs kommun

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Bollnäs
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Bostadsrätt
annonser
OK
Boendetyp
Alla valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Pris
Avgift
Hyresperiod
Alla valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket

Köp denna reklamplats

Denna plats är vikt till DIN NärReklam. Här syns din NärReklam på kommunnivå, dvs du bestämmer var du vill synas och dina kunder möter dig varje gång sidan laddas.

Sida 1
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Välkommen hit!

Lite längre ned finns olika lediga bostadsrätter i Bollnäs kommun. Med bostadsrätter syftar vi på lägenheter som finns lediga till försäljning.

Hur kan jag använda BostadsPortal.se?

BostadsPortal.se har för avsikt att vara den ledande siten för de som söker bostad. Du befinner dig på platsen för våra annonser om fria bostadsrätter i Bollnäs kommun. Söker du efter andra upplåtelseformer än bostadsrätter så är en god idé att bruka knappen Sök bostad längst upp för att visa övriga upplåtelseformer. Vill du istället ändra så att något annat område än Bollnäs visas så bör du utnyttja knapparna till vänster.

Information om inloggning och bevakningsmails

Vi föreslår dig att lägga upp ett konto på sidan BostadsPortal.se. Genom att upprätta ett sådant konto kan du bland annat ställa in så att du får kostnadsfria bevakningsmails. Bevakningsmails är direkta besked som skickas till dig när nya lägenheter som motsvarar dina önskemål publiceras. Bevakningsmails finns för både bostadsrätter men även för andra upplåtelseformer. Skapar du ett konto här kan du även märka de annonser som motsvarar dina preferenser särskilt bra som favoriter.

Om kontaktuppgifter

Information om hur du kontaktar säljare av bostadsrätter finns tillgängligt gratis på alla bostadsrättsannonser. Har du istället behov av att kontakta någon som utannonserar en uthyresbostad så krävs det i de flesta fall att du registrerar dig för ett HittaBostadsPaket. Med ett HittaBostadsPaket har du tillgång till kontaktuppgifter till alla annonsörer på vår site i dels Bollnäs dels övriga Sverige.

Hur annonserar jag själv på BostadsPortal.se?

På vår sida kan alla skapa sina egna annonser. Avhängigt av vad du har behov av kan flera olika sorters annonser vara intressanta. Jobbar du på att sälja din bostadsrätt är det naturligtvis passande att du publicerar en annons om den bostadsrätt du säljer. Efter samma princip går det givetvis mycket bra att skapa en annons om du söker hyresbostad eller om du vill genomföra ett bostadsbyte. Det allra bästa med att lägga ut din bostad för annonsering på BostadsPortal.se är att det inte kostar något! Det enklaste sättet att fixa din egen annons är via fliken Annonsera, som ligger på menyn överst.

Support
Blogg