bostadsrätter Falu kommun

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Falun
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Bostadsrätt
annonser
OK
Boendetyp
Alla valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Pris
Avgift
Hyresperiod
Alla valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket

Köp denna reklamplats

Denna plats är vikt till DIN NärReklam. Här syns din NärReklam på kommunnivå, dvs du bestämmer var du vill synas och dina kunder möter dig varje gång sidan laddas.

Sida 1
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Roligt att du har kommit till BostadsPortal.se!

Nedanför är flera olika bostadsrätter i Falun kommun. Med klassificeringen bostadsrätter syftar vår site på lägenheter som utbjuds till försäljning.

Hur kan jag använda BostadsPortal.se?

BostadsPortal.se har för avsikt att vara den ledande sidan för de som söker lägenhet. Du har nu kommit till sidorna för annonser om lediga bostadsrätter i Falun kommun. Är du på jakt efter andra objekt än bostadsrätter rekommenderar vi dig att trycka på knapparna längst upp för att finna andra upplåtelseformer. Behöver du däremot skifta så att andra områden än Falun visas så bör du använda menyn på vänsterkanten.

Information om inloggning och bevakningsmails

Ett gott förslag är att lägga upp en inloggning på vår portal. Skapar du ett konto kan du bland annat ställa in så att du får gratis bevakningsmails. Bevakningsmails är raska meddelanden som skickas till dig när nya bostäder som passar dina preferenser läggs ut. Bevakningsmails är tillgängliga för både bostadsrätter men dessutom för andra bostadsformer. Genom att skapa ett login på BostadsPortal.se kan du dessutom klicka i de annonser som matchar dina önskemål som favoriter.

Kontaktuppgifter

Kontaktuppgifter till de som säljer bostadsrätter visas gratis på alla bostadsrättsannonser. För att ta kontakt med någon som har en hyreslägenhet så krävs det i de flesta fall att du registrerar dig för ett HittaBostadsPaket. Med ett HittaBostadsPaket har du tillgång till kontaktuppgifter till samtliga bostadsannonsörer på den här portalen i dels Falun dels övriga Sverige.

Hur annonserar jag själv på BostadsPortal.se?

På vår sida kan alla som vill skapa sina egna annonser. Beroende på dina behov kan olika sorters annonser vara lämpliga. Om du själv är i begrepp att sälja din bostadsrätt är det givetvis lämpligt att du lägger upp en annons om den bostadsrätt du försäljer. På samma vis är det givetvis möjligt att publicera en annons om du söker hyreslägenhet eller om du vill byta din bostad. En mycket stor fördel med annonsering på BostadsPortal.se är att det inte kostar något! Enklaste sättet att lägga in en egen annons är genom att gå till Annonsera, som ligger på menyn överst.

Support
Blogg