bostadsrätter Borlänge kommun

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Borlänge
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Bostadsrätt
annonser
OK
Boendetyp
Alla valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Pris
Avgift
Hyresperiod
Alla valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket

Köp denna reklamplats

Denna plats är vikt till DIN NärReklam. Här syns din NärReklam på kommunnivå, dvs du bestämmer var du vill synas och dina kunder möter dig varje gång sidan laddas.

Sida 1
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Hej och välkommen hit!

Nedanför är olika lediga bostadsrätter i Borlänge kommun. Med bostadsrätter syftar vi på BostadsPortal.se lägenheter som finns lediga till försäljning.

Hur kan jag använda BostadsPortal.se?

BostadsPortal.se strävar efter att vara Sveriges ledande portal för de som söker lägenhet. Du har nu kommit till platsen för annonser om fria bostadsrätter i Borlänge kommun. Söker du efter andra objekt än bostadsrätter så är en god idé att trycka på menyraden längst upp för att hitta andra upplåtelseformer. Behöver du däremot byta så att ett annat område än Borlänge visas så ber vi dig använda inställningarna på vänster sida.

Registrering och bevakningsmails

En god idé är att lägga upp ett login på vår sida. Genom att skapa ett konto kan du bland annat ställa in så att du får gratis bevakningsmails. Bevakningsmails är direkta notiser som skickas till dig när nya lägenheter som matchar dina preferenser publiceras. Bevakningsmails är tillgängliga för både bostadsrätter men även andra upplåtelseformer, som exempelvis hyreslägenheter. Upprättar du ett inloggning hos oss kan du även märka de annonser som matchar dina preferenser som favoriter.

Kontaktuppgifter

Kontaktinformation till säljare av bostadsrätter ses gratis på samtliga bostadsrättsannonser. För att komma i kontakt med någon som har en uthyresbostad så fordras det i många fall att du registrerar dig för ett HittaBostadsPaket. Skaffar du ett HittaBostadsPaket har du åtkomst till kontaktuppgifter till alla annonsörer på den här portalen i dels Borlänge dels övriga riket.

Kan jag själv annonsera på BostadsPortal.se?

På BostadsPortal.se kan alla som vill publicera annonser. Avhängigt av dina behov kan olika kategorier av annonser vara lämpliga. Om du själv är i begrepp att sälja din bostadsrätt är det naturligtvis lämpligt att du lägger upp en annons om den bostadsrätt du säljer. På samma sätt är det klokt att lägga in en annons om du söker hyresbostad eller om du vill genomföra ett bostadsbyte. Det allra bästa med annonsering på BostadsPortal.se är att det inte kostar något! Enklaste sättet att lägga in din egen annons är via fliken Annonsera, som är på menyraden överst.

Support
Blogg