bostadsrätter Borlänge kommun

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Borlänge
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Bostadsrätt
annonser
OK
Boendetyp
Alla valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Pris
Avgift
Hyresperiod
Alla valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket

Köp denna reklamplats

Denna plats är vikt till DIN NärReklam. Här syns din NärReklam på kommunnivå, dvs du bestämmer var du vill synas och dina kunder möter dig varje gång sidan laddas.

Sida 1
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Roligt att du har kommit till denna sida!

Lite längre ner visas olika lediga bostadsrätter i Borlänge kommun. Med klassificeringen bostadsrätter syftar vår site på lägenheter som säljs.

Vad är egentligen BostadsPortal.se?

BostadsPortal.se eftersträvar att vara Sveriges ledande sida för dig som söker bostad. Här nere är avdelningen för publicerade annonser om lediga bostadsrätter i Borlänge kommun. Om du eftersöker andra objekt än bostadsrätter så är en god idé att klicka på menyn ovan för att ställa in andra upplåtelseformer. Behöver du däremot skifta så att något annat område än Borlänge visas så ber vi dig utnyttja menyn till vänster.

Information om inloggning

Vi rekommenderar dig att registrera ett konto på BostadsPortal.se. Genom att upprätta ett sådant konto kan du bland annat ställa in så att du får gratis bevakningsmails. Bevakningsmails är direkta besked som sänds till dig när nya lägenheter som matchar dina önskemål publiceras. Bevakningsmails existerar för både bostadsrätter men även andra upplåtelseformer, som exempelvis hyreslägenheter. Skapar du ett login här kan du dessutom märka de bostäder som passar dig särskilt bra som favoriter.

Om kontaktuppgifter

Uppgifter för kontakt till de som säljer bostadsrätter ses gratis på samtliga bostadsrättsannonser. Har du istället behov av att ta kontakt med någon som utannonserar en hyresbostad så krävs det i de flesta fall att du tecknar ett HittaBostadsPaket. Med ett HittaBostadsPaket har du tillgång till kontaktuppgifter till samtliga annonsörer på BostadsPortal.se i dels Borlänge dels övriga riket.

Hur fungerar det med annonsering på BostadsPortal.se?

På vår portal kan alla skapa sina egna annonser. Avhängigt av dina behov kan olika annonskategorier vara lämpliga. Håller du själv på med att sälja din bostadsrätt är det naturligtvis lämpligt att du publicerar en annons om försäljning av en bostadsrätt. På samma vis går det givetvis mycket bra att skapa en annons om du söker hyresbostad eller om du vill byta din bostad. Det bästa med annonsering på BostadsPortal.se är att det inte kostar något! Det enklaste sättet att lägga in en egen annons är via knappen Annonsera, som finns i menyraden högst upp på sidan.

Support
Blogg