bostadsrätter Sölvesborgs kommun

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Sölvesborg
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Bostadsrätt
annonser
OK
Boendetyp
Alla valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Pris
Avgift
Hyresperiod
Alla valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket

Köp denna reklamplats

Denna plats är vikt till DIN NärReklam. Här syns din NärReklam på kommunnivå, dvs du bestämmer var du vill synas och dina kunder möter dig varje gång sidan laddas.

Sida 1
För att se fler sökresultat kan du ändra dina sökkriterier eller göra en ny sökning.
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Roligt att du har kommit till BostadsPortal.se!

Lite längre ned ses utannonserade lediga bostadsrätter i Sölvesborg kommun. Med klassificeringen bostadsrätter syftar vi på BostadsPortal.se lägenheter som säljs.

Hur kan jag använda BostadsPortal.se?

BostadsPortal.se har som mål att vara Sveriges ledande sida för lägenhetssökande. Du befinner dig på platsen för annonser om lediga bostadsrätter i Sölvesborg kommun. Om du eftersöker andra upplåtelseformer än bostadsrätter så är ett gott tips att använda menyn Sök bostad överst för att ställa in övriga upplåtelseformer. Vill du däremot byta så att andra geografiska områden än Sölvesborg visas så ber vi dig använda inställningarna på vänsterkanten.

Registrering och bevakningsmails

Ett smart steg i ditt bostassökande är att lägga upp ett konto på BostadsPortal.se. Genom att upprätta ett sådant kan du bland annat skapa gratis bevakningsmails. Bevakningsmails är raska besked som sänds till dig när nya lägenheter som motsvarar dina önskemål läggs ut. Bevakningsmails existerar för både bostadsrätter men dessutom för andra upplåtelseformer. Skapar du ett login här kan du också märka de bostäder som matchar dina önskemål som favoriter.

Information om kontaktuppgifter

Information om hur du kontaktar säljare av bostadsrätter visas gratis på alla bostadsrättsannonser. Behöver du däremot ta kontakt med någon som erbjuder en uthyresbostad så fordras det i de flesta fall att du registrerar dig för ett HittaBostadsPaket. Skaffar du ett HittaBostadsPaket har du tillgång till kontaktuppgifter till samtliga bostadsannonsörer på vår site i dels Sölvesborg dels övriga Sverige.

Hur fungerar det med annonsering på BostadsPortal.se?

På vår sida kan alla som vill publicera annonser. Utifrån vad du har behov av kan olika sorters annonser vara lämpliga. Håller du själv på med att sälja din bostadsrätt är det självklart lämpligt att du ordnar med en annons om den bostadsrätt du säljer. På samma sätt går det givetvis mycket bra att skapa en annons om du söker hyreslägenhet eller om du vill byta din bostad. Det allra bästa med att annonsera på BostadsPortal.se är att det är gratis! Det enklaste sättet att publicera din egen annons är genom att gå in på Annonsera, som ligger på menyn högst upp på sidan.

Support
Blogg