bostadsrätter Karlskrona kommun

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Karlskrona
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Bostadsrätt
annonser
OK
Boendetyp
Alla valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Pris
Avgift
Hyresperiod
Alla valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket
Sida 1
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Välkommen till BostadsPortal.se!

Lite längre ned finns olika bostadsrätter i Karlskrona kommun. Med bostadsrätter syftar vår site på lägenheter som säljs.

Vilken nytta har jag av den här sidan?

BostadsPortal.se jobbar på att vara den mest användbara sidan för de som söker bostad. Här nere är vår avdelning för annonser om lediga bostadsrätter i Karlskrona kommun. Söker du efter andra upplåtelseformer än bostadsrätter rekommenderar vi dig att gå in på knappen Sök bostad överst för att gå till andra upplåtelseformer. Vill du å andra sidan skifta så att andra områden än Karlskrona visas så bör du använda knapparna på vänster sida.

Information om inloggning och bevakningsmails

Vi rekommenderar dig att registrera ett konto på vår portal. Upprättar du ett sådant kan du bland annat upprätta gratis bevakningsmails. Bevakningsmails är direkta e-postmeddelanden som sänds till dig när nya annonser som motsvarar dina inställningar publiceras. Bevakningsmails existerar för både bostadsrätter och andra upplåtelseformer, som exempelvis hyreslägenheter och fastigheter till salu. Upprättar du ett konto här kan du dessutom märka de annonser som passar dig särskilt bra som favoriter.

Om kontaktuppgifter

Kontaktinformation till säljare av bostadsrätter ses gratis på alla bostadsrättsannonser. Vill du istället ta kontakt med någon som erbjuder en uthyresbostad så krävs det i de flesta fall att du köper ett HittaBostadsPaket. Tecknar du ett HittaBostadsPaket har du tillgång till kontaktuppgifter till alla annonsörer på vår site i dels Karlskrona dels övriga Sverige.

Kan jag själv annonsera på BostadsPortal.se?

På vår portal kan alla skapa sina egna annonser. Beroende på vad du har behov av kan flera olika sorters annonser vara intressanta. Jobbar du på att försälja din bostadsrätt är det självklart passande att du lägger upp en annons om bostadsrätten ifråga. Efter samma princip är det klokt att skapa en annons om du söker hyreslägenhet eller om du vill genomföra ett bostadsbyte. Det allra bästa med annonsering på BostadsPortal.se är att det är gratis! Det enklaste sättet att publicera din egen annons är genom att gå till Annonsera, som finns i menyraden överst.

Support
Blogg