bostadsrätter Karlskrona kommun

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Karlskrona
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Bostadsrätt
annonser
OK
Boendetyp
Alla valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Pris
Avgift
Hyresperiod
Alla valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket
Sida 1
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Trevligt att du har kommit till den här sidan!

Lite längre ned ses utannonserade bostadsrätter i Karlskrona kommun. Med benämningen bostadsrätter syftar vi på lägenheter som finns lediga till försäljning.

Hur kan jag använda BostadsPortal.se?

BostadsPortal.se strävar efter att vara Sveriges ledande portal för bostadssökande. Just nu är du på vår avdelning för annonser om bostadsrätter i Karlskrona kommun. Söker du efter något utöver bostadsrätter rekommenderar vi dig att använda menyn Sök bostad längst upp för att hitta övriga upplåtelseformer. Behöver du istället ändra så att ett annat område än Karlskrona visas så bör du klicka på inställningarna på vänster sida.

Information om inloggning och bevakningsmails

Vi föreslår dig att skapa ett konto på vår portal. Skapar du ett konto kan du bland annat registrera dig för kostnadsfria bevakningsmails. Bevakningsmails är direkta meddelanden som skickas till dig när nya bostäder som matchar dina preferenser läggs ut. Bevakningsmails erbjuds för både bostadsrätter men dessutom för andra upplåtelseformer. Registrerar du ett konto på portalen kan du också markera de annonser som matchar dina preferenser som favoriter.

Om kontaktuppgifter

Kontaktuppgifter till säljarna av bostadsrätter ses gratis på alla våra bostadsrättsannonser. Behöver du däremot kontakta någon som utannonserar en uthyresbostad så krävs det i många tillfällen att du köper ett HittaBostadsPaket. Skaffar du ett HittaBostadsPaket har du access till kontaktuppgifter till samtliga annonsörer på BostadsPortal.se i dels Karlskrona dels övriga Sverige.

Kan jag själv annonsera på BostadsPortal.se?

På vår sida kan alla publicera annonser. Beroende på din situation kan olika sorters annonser vara intressanta. Håller du själv på med att försälja din bostadsrätt är det naturligtvis lämpligt att du skapar en annons om den bostadsrätt du säljer. På samma vis går det givetvis mycket bra att skapa en annons om du söker hyreslägenhet eller om du vill genomföra ett bostadsbyte. En mycket stor fördel med annonsering på BostadsPortal.se är att det inte kostar något! Det enklaste sättet att lägga in din egen annons är genom att gå in på Annonsera, som är på menyn överst.

Support
Blogg