Lediga lägenheter hos Svenska Bostadsfonden

Svenska Bostadsfonden är en oberoende aktör på den svenska fastighetsmarknaden och har funnits sedan 2003. Erfarenheten hos våra grundare och anställda går flera decennier tillbaka i tiden, vilket gör att vi har full förståelse för den långsiktighet som krävs för att både bli respekterad på marknaden och kunna ge en bra service till våra hyresgäster. Vi har idag fastigheter på 17 orter i norr, östra och södra Sverige.

Som ledord arbetar vi med långsiktighet och lokal närvaro, och försöker alltid sätta våra hyresgäster i främsta rummet. Vi arbetar med både lokala entreprenörer på orten och har egna regionkontor för att ha en så bra dialog som möjligt med våra hyresgäster. Vi genomför också löpande hyresgästundersökningar för att hålla dialogen med våra hyresgäster levande.

Svenska Bostadsfondens mål som förvaltare är att vi även i framtiden skall uppfattas som en långsiktig, stabil och välskött fastighetsägare som man skall känna sig trygg med som hyresgäst, och inte tveka att kontakta med frågor eller synpunkter.
 

Hyresbostäder hos Svenska Bostadsfonden

Sök
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket
Sida 1
Load next page
Support
Blogg