HSB — EN TRYGG HYRESVÄRD!

HSB Landskrona är en stark aktör på Landskronas bostadsmarknad och förvaltar ett sjuttiotal hyreshus med ca 700 attraktiva hyreslägenheter samt ca 3.500 bostadsrätter.


I Landskrona kan man både bo och verka. Småstadens charm och trygghet, men samtidigt storstadens utbud in på knutarna, är det som gör Landskrona speciellt. Gröna parker och blått hav, mitt i Öresundsregionen med nästan 3 miljoner människor, med storstäder och kontinenten inom synhåll. Här kan du både bo och verka.

Med ett lummigt och centralt läge erbjuder Landskrona, förutom trivsamt boende, också bra kommunikationer. Grannstäderna når du bekvämt med snabbtåg, buss eller med bil. Vill du flyga på tjänsteresa eller på semester finns tre flygplatser inom nära räckhåll. Ängelholm, Malmö och Köpenhamn.

En viktig del av Landskronas själ står idrotten för. Fotboll, tennis, simning, flygning, segling och gymnastik är ett litet axplock. Liksom en förstklassig 36-håls golfbana. Alldeles vid Öresunds kust bor du med påtaglig närhet till det mesta.

Landskrona är inte större än att du på några minuter, var du än befinner dig, kan ta dig till centrum, jobbet eller bostaden. Landskrona är också en av de första kommunerna i landet, som byggt ut sin IT-struktur att omfatta höghastighetskommunikation tillgängligt för kommuninvånare och företag. Närhet till natur, kultur och välutvecklade fritidsaktiviteter samt bekväm tillgänglighet till Skandinaviens mest expansiva region gör att Landskrona är en attraktiv bostadsort!

 

Lediga lägenheter hos HSB Landskrona

Sök
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket
Sida 1
För att se fler sökresultat kan du ändra dina sökkriterier eller göra en ny sökning.
Load next page
Support
Blogg