Lediga lägenheter hos Förvaltningsteknik AB

EnergiTeknik och FörvaltningsTeknik är aktiva företag med lång erfarenhet av fastigheter och ett brett kompetensområde inom teknisk och administrativ förvaltning av hyresfastigheter och bostadsrätter. Ett viktigt inslag i vår verksamhet är rådgivning och utförande av energisparåtgärder och förebyggande fastighetsunderhåll.


Vi arbetar idag bl.a med teknisk förvaltning av ca 140 fastigheter om ca 286 000 m² som tex. skolor, dagis, fritidsanläggningar och sociala fastigheter för Kärnfastigheter i Helsingborg samt totalförvaltning av ca 1500 lägenheter och olika slags lokaler till privata ägare eller bostadsrättsföreningar. Vi har även till ett stort antal (c:a 225 st) fastigheter avtal om teknisk skötsel och annan tillsyn.

Maintech Förvaltning Syd AB är liksom EnergiTeknik och FörvaltningsTeknik ett alternativföretag inom teknisk och administrativ förvaltning av fastigheter med speciell inriktning på olika slags godsterminaler i södra Skåne. En del hyreslägenheter ingår i förvaltningsuppdragen liksom stora industrifastigheter från Malmö till Jönköping till en yta av c:a 400 000 m2.

 

Lediga lägenheter hos Förvaltningsteknik AB

Sök
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket
Sida 1
För att se fler sökresultat kan du ändra dina sökkriterier eller göra en ny sökning.
Load next page
Support
Blogg