1. Start
  2. Till Salu (hus etc)
  3. Stockholms län
  4. Nacka
  5. A1852591
 
KARTA
Fint belägen i familjevänliga kvarter erbjuds nu ett välplanerat radhus med härliga uteplatser och lättskött trädgård!

Till salu: Hus, 4:a på 100 m², NACKA, Nacka


Fint belägen i familjevänliga kvarter erbjuds nu ett välplanerat radhus med härliga uteplatser och lättskött trädgård! Här samspelar en genomgående renovering med hög känsla för stil och kvalité med genomtänkta lösningar som tillsammans skapar ett harmoniskt bekvämt boende. På två plan fördelar sig öppna ljusa sällskapsytor, rymliga sovrum, smakfulla våtrum samt mycket goda förvaringsmöjligheter. Social planlösning förenar luftigt ett ljust kök med matplats och umgängesytor på entréplanet. Rymliga ombonade sovrum och fint ljusflöde från stora fönster. Mysigt sällskapsrum en trappa ned med utgång till ostörd terrass i syd/östläge samt stilsäkra badrum med påkostade materialval. På entrésidan välkomnar en generös altan dig med gott om plats för möblemang och umgänge samt sol från eftermiddag till kväll. Tilläggsisolerat värmeeffektivt radhus med låga driftkostnader!

Naturskönt paradis för barnen med fin gemenskap och kompisar i olika åldrar samt generösa grönytor, klätterträd och lekplatser. Närhet till populära Cirkusparken och omtyckt skola och dagis i intill som smidigt nås utan att passera trafikerad väg. Gångavstånd till magnifika utsiktsplatser med storslagen vy över Stockholms inlopp, Lidingö, Djurgården och Fjäderholmarna. Badplats inom cykelavstånd och vackra skogsomgivningar som under säsong fylls med massor av blåbär och svamp. Fin grannsämja i god balans med privat ostört boende och lummiga insynsskyddade uteplatser. Mycket goda kommunikationer där motorvägsbussarna trafikerar var 10:e minut och tar dig till Slussen på ca 20 min.

Hjärtligt välkomna till ett trivsamt familjeboende!
Entré
Välkomnade entré med plan gräsmatta och trädäckad altan där lummiga buskar fint ramar in och skapar en ostörd oas. Anslutning till förråd och trädgårdsbod samt trädgårdsland intill. Härlig altan med gott om plats för möblemang och sol från eftermiddag till kväll. En härlig plats för grillmiddagar i sommarsolen. Ovan ytterdörren sitter det en snygg glasskiva mellan ytterdörren och förrådet som skydd mot regn och snö.

Hall
Trevlig hall med goda avhängningsmöjligheter och garderober för ytterligare bra förvaring. Klinkergolv med golvvärme och ljusa väggar. Hallen öppnar fint upp mot kök och matplats.

Kök och matplats
Stilsäkert KVIK kök utrustat med alla bekvämligheter. Vita skåpluckor och betongvägg ovan vit arbetsbänk bryter fint av. Extra fönster ger uppsikt över entrén och tillför fint ljus. Bra förvaring i skåp och i extra djupa lådor. Köksö förhöjer kökets sociala atmosfär och delar smidigt av mot matplatsen. Den fungerar både som extra avlastningsyta och sällskapsplats vid middagar, perfekt för dig som gillar att ha gäster hemma. Den maskinella utrustningen består av kyl/frys, varmluftsugn, vägghängd spisfläkt, diskmaskin i enhetligt rostfritt stål samt induktionshäll från Samsung. Smakfullt väggskåp och matchande stringhylla för god förvaring. Plats för middagsbord för 8-10 personer invid stora fönsterpartier med fin utsikt över trädgården och entrén. Enhetligt mattlackat ekparkettgolv och stilrent vita väggar. Öppen luftig umgängesyta ansluter vidare mot två sovrum och nyrenoverat badrum.

Badrum
Påkostat badrum med stilsäkra materialval. Klinkergolv i Marrakechmönster med golvvärme och helkaklade vitblanka väggar. WC, handfat med vit kommod och tillhörande spegel med belysning. Vidare är badrummet utrustat med inbyggt badkar, handduksvärmare och platsbyggda djupa hyllplan i mörk ek för mycket bra förvaring. Infälld takbelysning med dimmerfunktion.

Sovrum 1
Ombonat föräldrasovrum där extra fönsterpartier tillför fint ljusflöde och bjuder på fin utsikt mot trädgården på baksidan. Enhetligt mattlackad ekparkett och vita väggar. Plats för dubbelsäng och tillhörande möblemang. Fyra vita garderober och praktiskt inbyggda hyllplan ger bra förvaringsmöjligheter.

Sovrum 2
Lugnt sovrum med enhetligt ekparkettgolv och stilrent vita väggar. Plats för säng och möblemang samt inbyggd hylla och tre vita garderober för bra förvaring. Stora fönster vetter mot baksidans trädgård och tillför rummet fint ljus.

Gråmålad trappa med vita väggar tar dig ner till bostadens andra plan som förenar sovrum, duschrum, tvättstuga och stort vardagsrum med utgång till trädgård.

Vardagsrum
Mysigt vardagsrum med vackert ekparkettgolv i original och vita väggar. Här ryms stora soffor och tillhörande mediamöbel. Fönsterytor bjuder på en grönskande ostörd utsikt och ger ett härligt ljusflöde. Rummet rymmer även sällskapsdel med utrymme för middagsbord eller läshörna med plats för fåtölj och bokhyllor.

Sovrum 3
Svalt behagligt sovrum med slipad ekparkett i original och vita väggar. Plats för dubbelsäng och tillhörande sängbord. Insynsskyddat läge med fönster mot den lummiga trädgården som bjuder på fint ljusinsläpp.

Duschrum
Påkostad utbyggt duschrum med grått klinkergolv och golvvärme samt helkaklade väggar i matchande grå. WC, handfat med kommod och tillhörande belysning. Handduksvärmare och stor duschhörna. Infälld takbelysning med dimmerfunktion.

Tvättstuga
Lyxig tvättstuga utrustad med allt du behöver för ändamålet. Gråmålat betonggolv och vita väggar. Tvättmaskin, torktumlare, varmvattenberedare NIBE, grovho och praktiskt arbetsbänk för avlastning och förvaring. Vita väggskåp och praktiskt hyllsystem samt fristående garderober och separat förrådsdel bakom draperi ger mycket goda förvaringsmöjligheter.

Fakta om bostaden

Sammanfattning

Typ: Radhus, 2-plans radhus i souterräng
Rum: 4, varav 3 sovrum
Boarea: 100 kvm
Biarea: 18 kvm
Tomtarea: 243 kvm

Byggnadsår: 1969
Driftkostnad: ca 19 301 kr/år
Upplåtelseform: Tomträtt
Boareauppgift enligt: Lantmäteriet

Byggnadssätt

Vatten: Kommunalt vatten året om
Avlopp: Kommunalt WC-avlopp
Uppvärmning: Fjärrvärme/pellets
Grund: Platta på mark
Stomme: Lättbetong
Bjälklag: Lättbetong
Fasad: Träfasad
Fönster: 3-glasfönster isoler
Grundmur: Lättbetong

Takbeklädnad: Plåt
Ventilation: Självdrag

Tomt/balkong/uteplats

Uteplats/trädgård framsida:
Lummiga buskar ramar in och skapar ett ostört läge. Lättskött trädgård med plan gräsmatta och mindre trädgårdsland för den med lagom gröna fingrar. Vidare nås en trädäckad altan som gott och väl rymmer utemöblemang såsom matbord, loungesoffor och grill. Eluttag för belysning och infravärme. Här värmer solen från efter lunch till skymning. Härlig plats att njuta av sommardagarna på, bjud in vänner och grannar på grillkvällar i solen!

Baksida:
Från vardagsrummet en trappa ner nås en härlig trädäckad terrass som i syd/öst-läge ostört vetter mot grönskande allmänning. Väl tilltagen yta i två nivåer rymmer solstolar, växtligheter och mysiga soffor. Solen värmer under morgon och fram till eftermiddag innan den vandrar runt huset till entrésidan. Eluttag för belysning och infravärme.

Trädgårdstomt

Övriga byggnader

Förråd om ca 3 kvm, isolerat och el indraget. Mindre trädgårdsbod intill förrådet med el indraget och plats för trädgårdsredskap, gräsklippare m.m.

Visa mer om bostaden

Parkering

Till fastigheten hör ett garage med installerad fjärrkontroll till garageporten samt en p-plats. Kullen intill huset är avsett för barnen och önskar hållas bilfritt, det går givetvis bra att köra upp och vända om man har mycket att bära.

Tv/Internetanslutning

Tv-anslutning och internetuppkoppling ingår i samfälligheten.

Allmänt

Län: STOCKHOLM
Kommun: NACKA

Fastighetsbeteckning: Nacka Sicklaön 23:23

Omgivning

I nära anslutning finns lekpark, fotbollsplan, tennisplan och under vintertid finns spolad isbana samt pulkabackar. Gångavstånd till till Skuruparkens naturreservat och badplatser vid Nyckelviken, Bastusjön och Långsjön. Fina friluftsområden i närheten med motionsspår och smultronställen för bär- och svampplock. Inom två kimoeters avstånd nås Ektorps centrum där man finner dagligvaruhandel, Matboden och Ica Ektorp, lyxbageriet Gateau, pizzeria och småbutiker. I anslutning till Ektorp centrum finns även Nacka närsjukhus och en vårdcentral. Ca 5 km bort återfinns Nacka Forum som är ett av Sveriges största köpcentrum och populära ICA Maxi.

I området finns både förskolor, grundskolor och gymnasium samt ett flertal dagmammor. Ett stenkast bort finns Utskogens förskola och Borgvallaskolan (F-3,), Ektorps skola (F-6) och Skuru skola (F-9). Närmsta gymanisum är Nacka gymnaisum som är belägen i centrala Nacka. Dessutom finns ett flertal friskolor i området.

Kommunikationer

I rusningstid trafikerar motorvägsbussen 449 till Slussen på ca 20 minuter. Hela dagen trafikerar lokallinjen 409 via Ektorp centrum och Nacka Forum till Slussen på ca 30 minuter.

Planbestämmelser

S 69, Stadsplan (Beslutsdatum: 19701231)

Övriga rättigheter och belastningar

Gemensamhetsanläggning: Nacka Sicklaön Ga:1

SPILLVATTENSYSTEM,DAGVATTENSYSTEM INKL RENSBRUNNAR,KALLVATTENSYSTEM,VÄRMESYSTEM,PANNCENTRAL,GEMENSAM SPOLPLATTA,CENTRALANTENNANLÄGGNING,UTRYMME FÖR EL-OCH TELEKABLAR,ELSKÅP SAMT STEGE PÅ GAVELRADHUS
Nacka Sicklaön Ga:2

KOMMUNIKATIONSTOMTER MED GRÖNYTOR,PLANTERINGAR,FÖRBINDELSELEDER,TRAPPOR,LEDSTÄNGER,SKYDDSRÄCKEN,STÖDMURAR,BELYSNINGSANORDNINGAR MED KABELSKÅP,EL-LEDNINGAR,STOLPAR OCH ARMATURER,DAGVATTENLEDNINGAR JÄMTE TILLHÖRANDE BRUNNAR

Rättigheter förmån: Officialservitut: Parkering väg

Övrigt

Tvättstugan
Tvättmaskin Samsung 2009
Torktumlare Siemens 2009
Varmvattenberedare NIBE 2009

Kök från KVIK 2009 (luckor, arbetsbänk och betongvägg 2013)
Kyl/frys Bosch
Diskmaskin Bosch
Vägghängd fläkt Thermex
Diskmaskin Bosch
Induktionshäll Samsung
Varmluftsugn Samsung

2015
Renovering av badrum entréplan (våtrumsintyg finns)
Ny altan i två nivåer på baksidan

2013
Renovering av duschrum nedre plan (våtrumsintyg finns)
Renovering av tvättstuga
Genomgående renovering av ytskikt
Nya köksluckor, ny betongvägg ovan ny bänkskiva i kök

2013
Väderskydd ovan ytterdörren mellan dörr och förråd

ca 2011
Nya extra stora fönster med isolerglas
Extra djupa fönsterbrädor
Nybyggd trädgårdsbod
Ombyggt förråd (isolerat, förberett för el)
Ny fasadpanel
Nya golv, tak, lister, väggar i samtliga rum på entrévåning
Hela radhuslängan tilläggsisolerade taket med lösull
Tilläggsisolering av radhuset (värmeeffektivt och låga driftkostnader)
Nya ytterdörrar

2009
Renovering av kök och nya vitvaror.

Tomträttsavgäld
Du som tomträttshavare får betala en årlig avgift till ägaren, en s.k. avgäld.
Den är avdragsgill under inkomst av kapital på samma sätt som ränteutgifter.
Övrigt
Ekonomi

Driftkostnader

ca 19 301 kr/år

Årlig elförbrukning: 6791 kWh/år

Fördelas enligt följande

Försäkring: 7 158 kr

Renhållning: 1 330 kr
Samfällighet: 2 790 kr
Beskrivning: Uppvärmning, garageplats, p-plats, Tv-anslutning och internetuppkoppling ingår i samfällighetsavgiften. Säljaren har varje år fått 4 500 kr återbetalat från samfälligheten på grund av lägre uppvärmningskostnader än snittet.

Taxering

Byggnad: 1 272 000 kr
Mark: 1 608 000 kr
Totalt: 2 880 000 kr

Taxeringsår: 2015
Taxeringsvärdet är: fastställt
Värdeår: 1969
Standardpoäng: 37
Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd

Pantbrev

Det finns 6 st pantbrev uttaget om sammanlagt 2 500 000 kr.

Tomträtt

Avgäld: 18 800 kr/år
Period: Avgäldsperiod: 10år från 1999-07-01

Upplåtare: 212000-0167
Nacka Kommun
13181 Nacka

Slutdatum: 2029-07-01

Energideklaration

Status: Energideklaration är utförd

Energiprestanda: 99 kWh/kvm/år

Energideklaration utförd: 2013-04-02

Fint belägen i familjevänliga kvarter erbjuds nu ett välplanerat radhus med härliga uteplatser och lättskött trädgård!

Till salu: Hus, 4:a på 100 m², NACKA, Nacka

NACKA

Till salu, Hus, , 100


Fint belägen i familjevänliga kvarter erbjuds nu ett välplanerat radhus med härliga uteplatser och lättskött trädgård! Här samspelar en genomgående renovering med hög känsla för stil och kvalité med genomtänkta lösningar som tillsammans skapar ett harmoniskt bekvämt boende. På två plan fördelar sig öppna ljusa sällskapsytor, rymliga sovrum, smakfulla våtrum samt mycket goda förvaringsmöjligheter. Social planlösning förenar luftigt ett ljust kök med matplats och umgängesytor på entréplanet. Rymliga ombonade sovrum och fint ljusflöde från stora fönster. Mysigt sällskapsrum en trappa ned med utgång till ostörd terrass i syd/östläge samt stilsäkra badrum med påkostade materialval. På entrésidan välkomnar en generös altan dig med gott om plats för möblemang och umgänge samt sol från eftermiddag till kväll. Tilläggsisolerat värmeeffektivt radhus med låga driftkostnader!

Naturskönt paradis för barnen med fin gemenskap och kompisar i olika åldrar samt generösa grönytor, klätterträd och lekplatser. Närhet till populära Cirkusparken och omtyckt skola och dagis i intill som smidigt nås utan att passera trafikerad väg. Gångavstånd till magnifika utsiktsplatser med storslagen vy över Stockholms inlopp, Lidingö, Djurgården och Fjäderholmarna. Badplats inom cykelavstånd och vackra skogsomgivningar som under säsong fylls med massor av blåbär och svamp. Fin grannsämja i god balans med privat ostört boende och lummiga insynsskyddade uteplatser. Mycket goda kommunikationer där motorvägsbussarna trafikerar var 10:e minut och tar dig till Slussen på ca 20 min.

Hjärtligt välkomna till ett trivsamt familjeboende!
Entré
Välkomnade entré med plan gräsmatta och trädäckad altan där lummiga buskar fint ramar in och skapar en ostörd oas. Anslutning till förråd och trädgårdsbod samt trädgårdsland intill. Härlig altan med gott om plats för möblemang och sol från eftermiddag till kväll. En härlig plats för grillmiddagar i sommarsolen. Ovan ytterdörren sitter det en snygg glasskiva mellan ytterdörren och förrådet som skydd mot regn och snö.

Hall
Trevlig hall med goda avhängningsmöjligheter och garderober för ytterligare bra förvaring. Klinkergolv med golvvärme och ljusa väggar. Hallen öppnar fint upp mot kök och matplats.

Kök och matplats
Stilsäkert KVIK kök utrustat med alla bekvämligheter. Vita skåpluckor och betongvägg ovan vit arbetsbänk bryter fint av. Extra fönster ger uppsikt över entrén och tillför fint ljus. Bra förvaring i skåp och i extra djupa lådor. Köksö förhöjer kökets sociala atmosfär och delar smidigt av mot matplatsen. Den fungerar både som extra avlastningsyta och sällskapsplats vid middagar, perfekt för dig som gillar att ha gäster hemma. Den maskinella utrustningen består av kyl/frys, varmluftsugn, vägghängd spisfläkt, diskmaskin i enhetligt rostfritt stål samt induktionshäll från Samsung. Smakfullt väggskåp och matchande stringhylla för god förvaring. Plats för middagsbord för 8-10 personer invid stora fönsterpartier med fin utsikt över trädgården och entrén. Enhetligt mattlackat ekparkettgolv och stilrent vita väggar. Öppen luftig umgängesyta ansluter vidare mot två sovrum och nyrenoverat badrum.

Badrum
Påkostat badrum med stilsäkra materialval. Klinkergolv i Marrakechmönster med golvvärme och helkaklade vitblanka väggar. WC, handfat med vit kommod och tillhörande spegel med belysning. Vidare är badrummet utrustat med inbyggt badkar, handduksvärmare och platsbyggda djupa hyllplan i mörk ek för mycket bra förvaring. Infälld takbelysning med dimmerfunktion.

Sovrum 1
Ombonat föräldrasovrum där extra fönsterpartier tillför fint ljusflöde och bjuder på fin utsikt mot trädgården på baksidan. Enhetligt mattlackad ekparkett och vita väggar. Plats för dubbelsäng och tillhörande möblemang. Fyra vita garderober och praktiskt inbyggda hyllplan ger bra förvaringsmöjligheter.

Sovrum 2
Lugnt sovrum med enhetligt ekparkettgolv och stilrent vita väggar. Plats för säng och möblemang samt inbyggd hylla och tre vita garderober för bra förvaring. Stora fönster vetter mot baksidans trädgård och tillför rummet fint ljus.

Gråmålad trappa med vita väggar tar dig ner till bostadens andra plan som förenar sovrum, duschrum, tvättstuga och stort vardagsrum med utgång till trädgård.

Vardagsrum
Mysigt vardagsrum med vackert ekparkettgolv i original och vita väggar. Här ryms stora soffor och tillhörande mediamöbel. Fönsterytor bjuder på en grönskande ostörd utsikt och ger ett härligt ljusflöde. Rummet rymmer även sällskapsdel med utrymme för middagsbord eller läshörna med plats för fåtölj och bokhyllor.

Sovrum 3
Svalt behagligt sovrum med slipad ekparkett i original och vita väggar. Plats för dubbelsäng och tillhörande sängbord. Insynsskyddat läge med fönster mot den lummiga trädgården som bjuder på fint ljusinsläpp.

Duschrum
Påkostad utbyggt duschrum med grått klinkergolv och golvvärme samt helkaklade väggar i matchande grå. WC, handfat med kommod och tillhörande belysning. Handduksvärmare och stor duschhörna. Infälld takbelysning med dimmerfunktion.

Tvättstuga
Lyxig tvättstuga utrustad med allt du behöver för ändamålet. Gråmålat betonggolv och vita väggar. Tvättmaskin, torktumlare, varmvattenberedare NIBE, grovho och praktiskt arbetsbänk för avlastning och förvaring. Vita väggskåp och praktiskt hyllsystem samt fristående garderober och separat förrådsdel bakom draperi ger mycket goda förvaringsmöjligheter.

Fakta om bostaden

Sammanfattning

Typ: Radhus, 2-plans radhus i souterräng
Rum: 4, varav 3 sovrum
Boarea: 100 kvm
Biarea: 18 kvm
Tomtarea: 243 kvm

Byggnadsår: 1969
Driftkostnad: ca 19 301 kr/år
Upplåtelseform: Tomträtt
Boareauppgift enligt: Lantmäteriet

Byggnadssätt

Vatten: Kommunalt vatten året om
Avlopp: Kommunalt WC-avlopp
Uppvärmning: Fjärrvärme/pellets
Grund: Platta på mark
Stomme: Lättbetong
Bjälklag: Lättbetong
Fasad: Träfasad
Fönster: 3-glasfönster isoler
Grundmur: Lättbetong

Takbeklädnad: Plåt
Ventilation: Självdrag

Tomt/balkong/uteplats

Uteplats/trädgård framsida:
Lummiga buskar ramar in och skapar ett ostört läge. Lättskött trädgård med plan gräsmatta och mindre trädgårdsland för den med lagom gröna fingrar. Vidare nås en trädäckad altan som gott och väl rymmer utemöblemang såsom matbord, loungesoffor och grill. Eluttag för belysning och infravärme. Här värmer solen från efter lunch till skymning. Härlig plats att njuta av sommardagarna på, bjud in vänner och grannar på grillkvällar i solen!

Baksida:
Från vardagsrummet en trappa ner nås en härlig trädäckad terrass som i syd/öst-läge ostört vetter mot grönskande allmänning. Väl tilltagen yta i två nivåer rymmer solstolar, växtligheter och mysiga soffor. Solen värmer under morgon och fram till eftermiddag innan den vandrar runt huset till entrésidan. Eluttag för belysning och infravärme.

Trädgårdstomt

Övriga byggnader

Förråd om ca 3 kvm, isolerat och el indraget. Mindre trädgårdsbod intill förrådet med el indraget och plats för trädgårdsredskap, gräsklippare m.m.

Visa mer om bostaden

Parkering

Till fastigheten hör ett garage med installerad fjärrkontroll till garageporten samt en p-plats. Kullen intill huset är avsett för barnen och önskar hållas bilfritt, det går givetvis bra att köra upp och vända om man har mycket att bära.

Tv/Internetanslutning

Tv-anslutning och internetuppkoppling ingår i samfälligheten.

Allmänt

Län: STOCKHOLM
Kommun: NACKA

Fastighetsbeteckning: Nacka Sicklaön 23:23

Omgivning

I nära anslutning finns lekpark, fotbollsplan, tennisplan och under vintertid finns spolad isbana samt pulkabackar. Gångavstånd till till Skuruparkens naturreservat och badplatser vid Nyckelviken, Bastusjön och Långsjön. Fina friluftsområden i närheten med motionsspår och smultronställen för bär- och svampplock. Inom två kimoeters avstånd nås Ektorps centrum där man finner dagligvaruhandel, Matboden och Ica Ektorp, lyxbageriet Gateau, pizzeria och småbutiker. I anslutning till Ektorp centrum finns även Nacka närsjukhus och en vårdcentral. Ca 5 km bort återfinns Nacka Forum som är ett av Sveriges största köpcentrum och populära ICA Maxi.

I området finns både förskolor, grundskolor och gymnasium samt ett flertal dagmammor. Ett stenkast bort finns Utskogens förskola och Borgvallaskolan (F-3,), Ektorps skola (F-6) och Skuru skola (F-9). Närmsta gymanisum är Nacka gymnaisum som är belägen i centrala Nacka. Dessutom finns ett flertal friskolor i området.

Kommunikationer

I rusningstid trafikerar motorvägsbussen 449 till Slussen på ca 20 minuter. Hela dagen trafikerar lokallinjen 409 via Ektorp centrum och Nacka Forum till Slussen på ca 30 minuter.

Planbestämmelser

S 69, Stadsplan (Beslutsdatum: 19701231)

Övriga rättigheter och belastningar

Gemensamhetsanläggning: Nacka Sicklaön Ga:1

SPILLVATTENSYSTEM,DAGVATTENSYSTEM INKL RENSBRUNNAR,KALLVATTENSYSTEM,VÄRMESYSTEM,PANNCENTRAL,GEMENSAM SPOLPLATTA,CENTRALANTENNANLÄGGNING,UTRYMME FÖR EL-OCH TELEKABLAR,ELSKÅP SAMT STEGE PÅ GAVELRADHUS
Nacka Sicklaön Ga:2

KOMMUNIKATIONSTOMTER MED GRÖNYTOR,PLANTERINGAR,FÖRBINDELSELEDER,TRAPPOR,LEDSTÄNGER,SKYDDSRÄCKEN,STÖDMURAR,BELYSNINGSANORDNINGAR MED KABELSKÅP,EL-LEDNINGAR,STOLPAR OCH ARMATURER,DAGVATTENLEDNINGAR JÄMTE TILLHÖRANDE BRUNNAR

Rättigheter förmån: Officialservitut: Parkering väg

Övrigt

Tvättstugan
Tvättmaskin Samsung 2009
Torktumlare Siemens 2009
Varmvattenberedare NIBE 2009

Kök från KVIK 2009 (luckor, arbetsbänk och betongvägg 2013)
Kyl/frys Bosch
Diskmaskin Bosch
Vägghängd fläkt Thermex
Diskmaskin Bosch
Induktionshäll Samsung
Varmluftsugn Samsung

2015
Renovering av badrum entréplan (våtrumsintyg finns)
Ny altan i två nivåer på baksidan

2013
Renovering av duschrum nedre plan (våtrumsintyg finns)
Renovering av tvättstuga
Genomgående renovering av ytskikt
Nya köksluckor, ny betongvägg ovan ny bänkskiva i kök

2013
Väderskydd ovan ytterdörren mellan dörr och förråd

ca 2011
Nya extra stora fönster med isolerglas
Extra djupa fönsterbrädor
Nybyggd trädgårdsbod
Ombyggt förråd (isolerat, förberett för el)
Ny fasadpanel
Nya golv, tak, lister, väggar i samtliga rum på entrévåning
Hela radhuslängan tilläggsisolerade taket med lösull
Tilläggsisolering av radhuset (värmeeffektivt och låga driftkostnader)
Nya ytterdörrar

2009
Renovering av kök och nya vitvaror.

Tomträttsavgäld
Du som tomträttshavare får betala en årlig avgift till ägaren, en s.k. avgäld.
Den är avdragsgill under inkomst av kapital på samma sätt som ränteutgifter.
Övrigt
Ekonomi

Driftkostnader

ca 19 301 kr/år

Årlig elförbrukning: 6791 kWh/år

Fördelas enligt följande

Försäkring: 7 158 kr

Renhållning: 1 330 kr
Samfällighet: 2 790 kr
Beskrivning: Uppvärmning, garageplats, p-plats, Tv-anslutning och internetuppkoppling ingår i samfällighetsavgiften. Säljaren har varje år fått 4 500 kr återbetalat från samfälligheten på grund av lägre uppvärmningskostnader än snittet.

Taxering

Byggnad: 1 272 000 kr
Mark: 1 608 000 kr
Totalt: 2 880 000 kr

Taxeringsår: 2015
Taxeringsvärdet är: fastställt
Värdeår: 1969
Standardpoäng: 37
Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd

Pantbrev

Det finns 6 st pantbrev uttaget om sammanlagt 2 500 000 kr.

Tomträtt

Avgäld: 18 800 kr/år
Period: Avgäldsperiod: 10år från 1999-07-01

Upplåtare: 212000-0167
Nacka Kommun
13181 Nacka

Slutdatum: 2029-07-01

Energideklaration

Status: Energideklaration är utförd

Energiprestanda: 99 kWh/kvm/år

Energideklaration utförd: 2013-04-02

Detaljer

Inte upplyst.

Kontakta annonsören

Se fler annonser här: Nacka

Få nya bostäder som denna direkt på mail: Börja bevaka
Support
Blogg