1. Start
  2. Till Salu (hus etc)
  3. Stockholms län
  4. Nacka
  5. A1841949
 
KARTA
Villa till salu i Rensättra / Hasseludden - Nacka

Till salu: Hus, 6:a på 164 m², Rensättra / Hasseludden, Nacka


Interiör

Allmän beskrivning
Entréplan

Hall
Entré med klinkergolv och vitmålade väggar. Här finns en praktisk sittbänk och stora ytor att röra sig på

Tvättstuga / Groventré
Praktisk groventré/tvättstuga med klinkergolv och vitmålade väggar. Tvättmaskin, torktumlare, torkskåp och tvättho.

Sovrum / Kontor
Intill entrén ligger ett sovrum/arbetsrum med ljusa väggar och parkettgolv. Här finns 3 garderober och fönster i två väderträck. Perfekt som gästrum eller kontor om inte rummet behöver nyttjas som sovrum.

Badrum med bastu
Med ingång från entrén finns badrum med ljust klinkergolv, duschhörna, vägghängd wc, handduksvärmare och en rymlig bastu.

Kök i öppen planlösning
Härligt, rymligt kök öppet mot matplats och vardagsrum. Välutrustat Ballingslövkök med luckor i lackad ek och mycket generösa bänkytor och förvaring. Här finns ett barhäng för snabba frukostar eller läxläsningen under middagslagningen. I köket finner ni klinkergolv och flertalet fönster med utsikt mot terrassen.I köket finns kyl, frys, ugn, mikro, spishäll och diskmaskin.

Sällskapsrum
Öppen planlösning mellan kök, matplats och sällskapsrum. Rummet har snyggt nåtat skeppsgolv i ekparkett och ljust målade väggar. Från den fantastiska matplatsen som omsluts av fönster ut mot terrassen finner ni en vacker vy och praktisk utgång.

Terrassen
Stor terrass med flertalet sektioner med plats för matplats, grillhörna och loungeavdelning.

Övre plan

Sällskapsrum
En snygg ektrappa leder er upp till övre plan. Under trappan finns även ett förråd. På övre plan finner ni det stora sällskapsrummet med vackra fönster och vidsträckt vy ut mot Gåshaga och Saltsjön. Här finner ni parkettgolv och ljust målade väggar.

Sovrum
Master bedroom med charmigt snedtak, flera fönster och skjutdörrsgarderob. Tapetserade väggar och parkettgolv.

Sovrum
På andra sidan sällskapsrummet finns två ljusa sovrum med fönster mot trädgården. Parkettgolv och garderob finns i vardera rum. Används idag av barnen.

Badrum
Ombonat badrum med klinkergolv och delvis kaklade väggar. Här finns härligt bubbelbadkar, dubbla handfat, dusch och handduksvärmare. Infällda spotlights i träpanelstak.

Fastighetsmäklaren informerar
Vår roll som fastighetsmäklare är att objektivt förmedla information mellan köpare och säljare utan att påverka denna information. Bud som kommer in före kontraktsskrivning måste vi förmedla till säljaren för att låta säljaren fatta alla beslut. Köpet är således inte klart förrän kontraktet är påskrivet. Köpare och säljare har enligt lag rätt att, när uppdraget slutförts, få en skriftlig budhistorik över samtliga angivna bud med budgivares namn, telefonnummer, tidpunkt för budet och belopp.

Fakta

Byggnad

Byggnadstyp2-plansvilla

Övrig bostadRenoveringar
Huset målades om 2015 både invändigt och utvändigt.
Hösten 2016 byttes terrassen däck ut mot nytt virke som har laserats.

Övriga byggnaderCarport & Förråd
Carport för två bilar med förvaring i tak. Framför carport finns även plats för ytterligare bilar. På baksida carport mot husets entré finns även ett stort isolerat förråd om 15 kvm.
Lite längre bort på tomten finns ett mindre oisolerat förråd om 10 kvm.

TomtLekvänlig och inbjudande tomt med plana ytor, vackra planteringar och fruktträd. Från carporten och fram kring huset finns stora ytor satta med St Eriks betongsten och kantsten i granit. Detta ger gott om plats för besökande bilar och cykelparkering.

Byggnadsår2003

FastighetsbeteckningKummelnäs 28:7

GrundläggningBetongplatta

StommeTrä

FasadTrä

Fönster3-glas

BjälklagTrä

TakBetongpannor

UppvärmningFrånluftsvärmepump

Pantbrevssumma3.700.000 kr

Taxeringsvärde4.272.000 kr

Byggnadens taxeringsvärde2.184.000 kr

Markens taxeringsvärde2.088.000 kr

Taxeringskod220

UpplåtelseformFriköpt

Vatten/avloppKommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.

VentilationMekanisk till och frånluft

Samfällighet, gemensamhetsanl., servitut mmAndel i samfällighet/GA: Kummelnäs GA:9

HissNej

EnergideklarationBeställd

Datum-

Energiprestanda-

Klass-

Driftskostnad

Totalt enligt spec nedanC:a 35.800 kr/år med 4 personer i hushållet.

Uppvärmning18.000 kr

Hushållsel-

Vatten/avlopp4.800 kr

Sotning-

Väg/samfällighetsavgift2.500 kr

Renhållning2.500 kr

Försäkring (exkl. lösöre)8.000 kr

Övrigt-

Energiförbrukning-

ElleverantörDin-EL

NätleverantörBoo Energi

Kommentar-

Övrig bostad

Området

AllmäntBebyggelsen i området är blandad med allt från äldre charm till nybyggda moderna villor. Naturen finns runt om dig eller på väldigt nära avstånd med möjligheter till promenader eller cykelturer utefter Booleden eller besök vid Sågsjön, Myrsjön eller Trollsjön. Vill man bada havsbad cyklar man ner till Lövbergaviken i Kummelnäs eller till det populära badet i Eriksvik. Det finns gott om promenadvägar i området för de som uppskattar att ströva längs stigar och små vägar som leder dig längs vattnet och Stockholms inlopp. I närheten finns också Myrsjö IP med tennishall och fotbollsplaner.VELAMSUNDI östra Nacka ligger det stora naturområdet Velamsund med Velamsunds gård. Här erbjuds strövområden, elljusspår för löpning och längdskidåkning, raststuga, lekplats och badplats. Här finns också Nacka Ridklubb och restaurang Långa raden. Långa raden är en huslänga från 1800-talet som idag inhyser en restaurang och en butik.NYCKELVIKENEtt populärt utflyktsmål i Nacka är Nyckelviken med 134 hektar natur. När man passerat genom områdets skog och ängar når du hembygdsmuseum, lantgård med djur, café, motionsspår, mm. NACKARESERVATETI Nackareservatet finns också ett stort utbud av friluftsaktiviteter och den populära Hellasgården. Här kan man vandra, cykla, bada i sjön eller besöka något av caféerna. Här kan man också åka skridskor vintertid.GUSTAVSBERGTill Värmdö och Gustavsberg kan man ta sig med bil men även med cykel längs den fina gång- och cykelbanan som går till Gustavsberg. Gustavsberg är ett gammalt brukssamhälle som på ett charmigt sätt har lyckats med blandningen av modernt och gammalt. I Gustavsbergs Hamn, ett par minuters promenad från centrum, finns småbutiker, café och restaurang. Där finns också ett flertal factory outlets inom glas, porslin och keramik. Det finns också en konsthall i hamnen med olika nutida utställningar samt en unik glasexpo. I samma hus, Gula Byggningen, hittar du en mycket trevlig presentbutik med konsthantverk från de många lokala hantverkarna. Du hittar även Keramisk Center vilken är huvudattraktionen i Gustavsberg med sin fasta utställning med gammalt och nytt porslin ofta kombinerad med olika specialutställningar. I Gustavsberg finns även det uppskattade Gustavsbergbadet med äventyrsavdelning.

KommunikationBUSSFrån området går bussar till Orminge Centrum och vidare in till Slussen. Det finns både lokalbussar och motorvägsbussar.Från Orminge centrum tar motorvägsbussen cirka femton minuter till Slussen. Nattbussen heter 496 och börjar gå efter klockan 00.

NärserviceORMINGE CENTRUMI Orminge centrum finns det bland annat ett flertal mataffärer, apotek, postservice, banker, bibliotek, skönhetsvård, klädaffärer, restauranger, café, systembolag, frisörer och butiker. I Orminge Hus bredvid centrum finns bland annat tandläkare, vårdcentral, BVC, MVC, Friskis & Svettis nattklubb och restaurang. NACKA FORUMI närheten ligger även Nacka Forum, ett av Sveriges största köpcentrum fullt av bland annat mode, hobby, teknik och mat. Här finns allt du behöver tack vare cirka 150 butiker, caféer och restauranger. Du finner även service, så som bank, vårdcentral, biltvätt, skomakare och kemtvätt. I det tillhörande parkeringsgaraget finns goda parkeringsmöjligheter där de tre första timmarna gratis. I området finns även ICA Maxi med ett stort utbud av daglig- och färskvaror. I Nacka Forum finns även Willys.SICKLA KÖPKVARTERÄven Sickla köpkvarter ligger inom bekvämt avstånd. Där finns det ett stort affärs- och nöjesutbud med ca 150 butiker av olika slag. Här finns allt man kan önska sig i form av shopping, kläder, inredning, elektronik, livsmedel samt ett flertal restauranger och caféer. Det erbjuds även ett stort utbud av kultur och nöjen. I Dieselverkstaden som idag innehåller kultur i mångfald har man förvandlat Atlas Copcos gamla verkstäder till en populär mötesplats med bland annat bibliotek, restaurang, caféer och konsthall. Där arrangeras teaterföreställningar, konserter och utställningar. I Dieselverkstaden finns vi även en SF biograf med 6 salonger, samt Klätterverket ett inomhuscenter för klättring med 1000 kvm klättervägg. Vill man motionera så finns även olika träningsanläggningar till exempel SATS, iTrim och Friskis & Svettis samt bowlinghall.

Mäklarringen Svenska AB

Villa till salu i Rensättra / Hasseludden - Nacka

Till salu: Hus, 6:a på 164 m², Rensättra / Hasseludden, Nacka

RENSÄTTRA / HASSELUDDEN, NACKA

Till salu, Hus, 8 495 000 kr , 164


Interiör

Allmän beskrivning
Entréplan

Hall
Entré med klinkergolv och vitmålade väggar. Här finns en praktisk sittbänk och stora ytor att röra sig på

Tvättstuga / Groventré
Praktisk groventré/tvättstuga med klinkergolv och vitmålade väggar. Tvättmaskin, torktumlare, torkskåp och tvättho.

Sovrum / Kontor
Intill entrén ligger ett sovrum/arbetsrum med ljusa väggar och parkettgolv. Här finns 3 garderober och fönster i två väderträck. Perfekt som gästrum eller kontor om inte rummet behöver nyttjas som sovrum.

Badrum med bastu
Med ingång från entrén finns badrum med ljust klinkergolv, duschhörna, vägghängd wc, handduksvärmare och en rymlig bastu.

Kök i öppen planlösning
Härligt, rymligt kök öppet mot matplats och vardagsrum. Välutrustat Ballingslövkök med luckor i lackad ek och mycket generösa bänkytor och förvaring. Här finns ett barhäng för snabba frukostar eller läxläsningen under middagslagningen. I köket finner ni klinkergolv och flertalet fönster med utsikt mot terrassen.I köket finns kyl, frys, ugn, mikro, spishäll och diskmaskin.

Sällskapsrum
Öppen planlösning mellan kök, matplats och sällskapsrum. Rummet har snyggt nåtat skeppsgolv i ekparkett och ljust målade väggar. Från den fantastiska matplatsen som omsluts av fönster ut mot terrassen finner ni en vacker vy och praktisk utgång.

Terrassen
Stor terrass med flertalet sektioner med plats för matplats, grillhörna och loungeavdelning.

Övre plan

Sällskapsrum
En snygg ektrappa leder er upp till övre plan. Under trappan finns även ett förråd. På övre plan finner ni det stora sällskapsrummet med vackra fönster och vidsträckt vy ut mot Gåshaga och Saltsjön. Här finner ni parkettgolv och ljust målade väggar.

Sovrum
Master bedroom med charmigt snedtak, flera fönster och skjutdörrsgarderob. Tapetserade väggar och parkettgolv.

Sovrum
På andra sidan sällskapsrummet finns två ljusa sovrum med fönster mot trädgården. Parkettgolv och garderob finns i vardera rum. Används idag av barnen.

Badrum
Ombonat badrum med klinkergolv och delvis kaklade väggar. Här finns härligt bubbelbadkar, dubbla handfat, dusch och handduksvärmare. Infällda spotlights i träpanelstak.

Fastighetsmäklaren informerar
Vår roll som fastighetsmäklare är att objektivt förmedla information mellan köpare och säljare utan att påverka denna information. Bud som kommer in före kontraktsskrivning måste vi förmedla till säljaren för att låta säljaren fatta alla beslut. Köpet är således inte klart förrän kontraktet är påskrivet. Köpare och säljare har enligt lag rätt att, när uppdraget slutförts, få en skriftlig budhistorik över samtliga angivna bud med budgivares namn, telefonnummer, tidpunkt för budet och belopp.

Fakta

Byggnad

Byggnadstyp2-plansvilla

Övrig bostadRenoveringar
Huset målades om 2015 både invändigt och utvändigt.
Hösten 2016 byttes terrassen däck ut mot nytt virke som har laserats.

Övriga byggnaderCarport & Förråd
Carport för två bilar med förvaring i tak. Framför carport finns även plats för ytterligare bilar. På baksida carport mot husets entré finns även ett stort isolerat förråd om 15 kvm.
Lite längre bort på tomten finns ett mindre oisolerat förråd om 10 kvm.

TomtLekvänlig och inbjudande tomt med plana ytor, vackra planteringar och fruktträd. Från carporten och fram kring huset finns stora ytor satta med St Eriks betongsten och kantsten i granit. Detta ger gott om plats för besökande bilar och cykelparkering.

Byggnadsår2003

FastighetsbeteckningKummelnäs 28:7

GrundläggningBetongplatta

StommeTrä

FasadTrä

Fönster3-glas

BjälklagTrä

TakBetongpannor

UppvärmningFrånluftsvärmepump

Pantbrevssumma3.700.000 kr

Taxeringsvärde4.272.000 kr

Byggnadens taxeringsvärde2.184.000 kr

Markens taxeringsvärde2.088.000 kr

Taxeringskod220

UpplåtelseformFriköpt

Vatten/avloppKommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.

VentilationMekanisk till och frånluft

Samfällighet, gemensamhetsanl., servitut mmAndel i samfällighet/GA: Kummelnäs GA:9

HissNej

EnergideklarationBeställd

Datum-

Energiprestanda-

Klass-

Driftskostnad

Totalt enligt spec nedanC:a 35.800 kr/år med 4 personer i hushållet.

Uppvärmning18.000 kr

Hushållsel-

Vatten/avlopp4.800 kr

Sotning-

Väg/samfällighetsavgift2.500 kr

Renhållning2.500 kr

Försäkring (exkl. lösöre)8.000 kr

Övrigt-

Energiförbrukning-

ElleverantörDin-EL

NätleverantörBoo Energi

Kommentar-

Övrig bostad

Området

AllmäntBebyggelsen i området är blandad med allt från äldre charm till nybyggda moderna villor. Naturen finns runt om dig eller på väldigt nära avstånd med möjligheter till promenader eller cykelturer utefter Booleden eller besök vid Sågsjön, Myrsjön eller Trollsjön. Vill man bada havsbad cyklar man ner till Lövbergaviken i Kummelnäs eller till det populära badet i Eriksvik. Det finns gott om promenadvägar i området för de som uppskattar att ströva längs stigar och små vägar som leder dig längs vattnet och Stockholms inlopp. I närheten finns också Myrsjö IP med tennishall och fotbollsplaner.VELAMSUNDI östra Nacka ligger det stora naturområdet Velamsund med Velamsunds gård. Här erbjuds strövområden, elljusspår för löpning och längdskidåkning, raststuga, lekplats och badplats. Här finns också Nacka Ridklubb och restaurang Långa raden. Långa raden är en huslänga från 1800-talet som idag inhyser en restaurang och en butik.NYCKELVIKENEtt populärt utflyktsmål i Nacka är Nyckelviken med 134 hektar natur. När man passerat genom områdets skog och ängar når du hembygdsmuseum, lantgård med djur, café, motionsspår, mm. NACKARESERVATETI Nackareservatet finns också ett stort utbud av friluftsaktiviteter och den populära Hellasgården. Här kan man vandra, cykla, bada i sjön eller besöka något av caféerna. Här kan man också åka skridskor vintertid.GUSTAVSBERGTill Värmdö och Gustavsberg kan man ta sig med bil men även med cykel längs den fina gång- och cykelbanan som går till Gustavsberg. Gustavsberg är ett gammalt brukssamhälle som på ett charmigt sätt har lyckats med blandningen av modernt och gammalt. I Gustavsbergs Hamn, ett par minuters promenad från centrum, finns småbutiker, café och restaurang. Där finns också ett flertal factory outlets inom glas, porslin och keramik. Det finns också en konsthall i hamnen med olika nutida utställningar samt en unik glasexpo. I samma hus, Gula Byggningen, hittar du en mycket trevlig presentbutik med konsthantverk från de många lokala hantverkarna. Du hittar även Keramisk Center vilken är huvudattraktionen i Gustavsberg med sin fasta utställning med gammalt och nytt porslin ofta kombinerad med olika specialutställningar. I Gustavsberg finns även det uppskattade Gustavsbergbadet med äventyrsavdelning.

KommunikationBUSSFrån området går bussar till Orminge Centrum och vidare in till Slussen. Det finns både lokalbussar och motorvägsbussar.Från Orminge centrum tar motorvägsbussen cirka femton minuter till Slussen. Nattbussen heter 496 och börjar gå efter klockan 00.

NärserviceORMINGE CENTRUMI Orminge centrum finns det bland annat ett flertal mataffärer, apotek, postservice, banker, bibliotek, skönhetsvård, klädaffärer, restauranger, café, systembolag, frisörer och butiker. I Orminge Hus bredvid centrum finns bland annat tandläkare, vårdcentral, BVC, MVC, Friskis & Svettis nattklubb och restaurang. NACKA FORUMI närheten ligger även Nacka Forum, ett av Sveriges största köpcentrum fullt av bland annat mode, hobby, teknik och mat. Här finns allt du behöver tack vare cirka 150 butiker, caféer och restauranger. Du finner även service, så som bank, vårdcentral, biltvätt, skomakare och kemtvätt. I det tillhörande parkeringsgaraget finns goda parkeringsmöjligheter där de tre första timmarna gratis. I området finns även ICA Maxi med ett stort utbud av daglig- och färskvaror. I Nacka Forum finns även Willys.SICKLA KÖPKVARTERÄven Sickla köpkvarter ligger inom bekvämt avstånd. Där finns det ett stort affärs- och nöjesutbud med ca 150 butiker av olika slag. Här finns allt man kan önska sig i form av shopping, kläder, inredning, elektronik, livsmedel samt ett flertal restauranger och caféer. Det erbjuds även ett stort utbud av kultur och nöjen. I Dieselverkstaden som idag innehåller kultur i mångfald har man förvandlat Atlas Copcos gamla verkstäder till en populär mötesplats med bland annat bibliotek, restaurang, caféer och konsthall. Där arrangeras teaterföreställningar, konserter och utställningar. I Dieselverkstaden finns vi även en SF biograf med 6 salonger, samt Klätterverket ett inomhuscenter för klättring med 1000 kvm klättervägg. Vill man motionera så finns även olika träningsanläggningar till exempel SATS, iTrim och Friskis & Svettis samt bowlinghall.

Mäklarringen Svenska AB

Detaljer

Inte upplyst.

Kontakta annonsören

Se fler annonser här: Nacka

Få nya bostäder som denna direkt på mail: Börja bevaka
Support
Blogg