1. Start
  2. Till Salu (hus etc)
  3. Östergötlands län
  4. Linköping
  5. A1839664
 
KARTA
Välplanerat radhus i mycket gott skick. I barnvänliga, grönskande och populära Johannelund!

Till salu: Hus, 4:a på 89 m², LINKÖPING, Linköping


Välkomna till Gnejsgatan 12 och detta radhus i mycket gott skick. Huset har senaste åren genomgått renoveringar med smakfulla materialval. De 89 kvadratmeterna är ytterst välplanerade och här finner vi kök som renoverats 2007, vardagsrum, badrum från 2015 samt tre sovrum av bra storlek. Entréplanet präglas av dess utformning med kök, vardagsrum och uterum som kan användas året om, här finner vi trevliga sociala ytor som inbjuder till mycket umgänge med vänner och familj. Det inglasade uterummet är något som säljaren särskilt uppskattat, att även under vintermånaderna kunna sitta nära naturen har varit till stor glädje. För den som önskar en gäst-wc på entréplanet finns möjlighet att bygga detta under trappan. Ovanvåningen ger plats för tre sovrum samt ett helkaklat badrum med tvättmaskin som renoverats 2015 med stilren färgskala i vitt och grått. Från ovanvåningen nås också bostadens stora balkong i perfekt västerläge, här ges plats att avnjuta kvällssolen i sällskap av den fina utsikten mot det grönskande området och Linköpingsstadsbild. Tomten är lättskött men samtidigt finns här plats för odling och lek tillsammans med barnen. Här bor vi i ett lättskött hus med fördelarna som del av samfällighetsföreningen ger. Fri parkering i området och på samfällighetsföreningens parkeringsplats, varmgarage finns att hyra för 859kr / kvartal samt kallgarage för 330kr / kvartal. Vidare finns även tvättstugor, bastu, samlingslokal, hobbyrum samt cykelbodar att nyttja. De gamla hembiträdesrummen är idag omgjorda till rum, som finns att hyra som extra rum/kontor/förråd och även två stycken övernattningsrum finns att hyra för 50 kr / natt. Värmeanläggningen, vattenledningar samt underhåll av yttertaken sköts av samfällighetsföreningen.

På Gnejsgatan 12 bor vi i ett barnvänligt och grönskande kvarter utan biltrafik, en riktig radhusidyll! Radhusen på gatan har alla likadana charmiga farstukvistar, vilket ger ett pittoreskt intryck. Läget är något som säljaren värderat högt, här bor vi med närhet till vacker natur, lekplatser, förskola, skola, matbutiker och kollektivtrafik, allt som behövs i vardagen. Trevliga promenadstråk och populär badplats finns vid Stångån. Endast en kort cykeltur bort nås centrum med dess utbud av butiker, restauranger, nöjes- samt kulturliv.

Varmt välkomna att anmäla Ert intresse!
ENTRÉPLAN
HALL
Via den charmiga farstukvisten välkomnas vi in i hallen med goda avhängningsmöjligheter på vänster sida. Här finns inbyggda garderober för extra förvaring. På golvet ligger först ett snyggt och praktiskt klinkergolv i grått som sedan går över i en parkett och väggarna är ljusa. Från hallen nås till höger vardagsrummet, rakt fram köket och till vänster trappan som tar oss upp till ovanvåningen.

KÖK
Smakfullt kök som renoverats 2007 med stilrena materialval och färger. Köksluckor i vitt, bänkskiva i svart granit samt vitt kakel som stänkskydd ger ett smakfullt intryck. Köket är välplanerat och med lättarbetade ytor, gott om plats för förvaring i skåpen och invid fönstret, som vetter ut mot trädgården, ryms ett matbord med plats för fyra. Den maskinella utrustningen består av hel kyl/frys, induktionshäll, fläkt, inbyggd ugn i praktisk arbetshöjd, diskmaskin, vinkyl samt två vaskar som underlättar i vardagen. Parkettgolv, ljusa väggar och inbyggda spotlights i taket.

VARDAGSRUM
Lättmöblerat vardagsrum med plats för både soffgrupp och matbord. Tack vare att rummet ligger i direkt anslutning till både köket och det inglasade uterummet ges här ett rum som inbjuder till mycket umgänge med familj och vänner. På golvet ligger en fin ekparkett och väggarna är ljusa. Stora fönsterpartier både mot framsidan och trädgårdssidan låter ljuset flöda in och ger ett ljust och luftigt intryck. Från vardagsrummet nås uterummet som har stora skjutbara glaspartier, vilket ger möjlighet att öppna upp mot trädgården varma sommardagar. Här spenderas dagar och kvällar allra bäst året om!

OVANVÅNING
Via den fina trätrappan når vi bostadens ovanvåning med tre sovrum samt badrum med tvättmaskin. Rummen nås från en mindre hall.

BADRUM
Fullt utrustat badrum som renoverats 2015. Badrummet har en genomtänkt utformning och gedigna materialval med grått klinker och vitt kakel. Här finns dusch, wc, handfatskommod, handdukstork, väggskåp till förvaring samt tvättmaskin. Inbyggda spotlights i taket ger snygg belysning.

SOVRUM 1
Till vänster om badrummet ligger ett sovrum med plats för dubbelsäng och övrigt möblemang efter önskemål. Inbyggda garderober ger plats för förvaring. På golvet ligger ett parkettgolv och väggarna är ljusa.

SOVRUM 2
Sovrum som vetter ut mot trädgårdssidan med fin vy över det grönskande området. Här ryms säng, skrivbord och byrå. Även här finns goda möjligheter till förvaring i inbyggda garderober. Ljusa väggar och parkett på golv. Från rummet nås även bostadens balkong som är en perfekt plats att börja morgonen på eller avsluta dagen på i sällskap av utsikten över området och mot Linköpings stadsbild.

SOVRUM 3
Sovrum med plats för dubbelsäng. Rummet haren dubbeldörr ut till balkongen som ger ett fint ljusinsläpp. Inbyggda garderober med snygga skjutbara spegeldörrar för praktiskt förvaring, parkettgolv och ljusa väggar.

Fakta om bostaden

Sammanfattning

Typ: Radhus, 2-plan
Rum: 4, varav 3 sovrum
Boarea: 89 kvm
Tomtarea: 191 kvm

Byggnadsår: 1955
Driftkostnad: ca 27 422 kr/år
Upplåtelseform: Äganderätt
Boareauppgift enligt: Taxeringsinformationen

Byggnadssätt

Vatten: Kommunalt vatten året om
Avlopp: Kommunalt avlopp
Uppvärmning: Fjärrvärme
Grund: Platta på mark / Krypgrund där avloppet går
Stomme: Trä
Bjälklag: Trä
Fasad: Stående träpanel och puts
Fönster: 3-glasfönster isoler samt 2-glas mot uterummet och dörr i sovrum 2

Takbeklädnad: Takpannor
Ventilation: Mekanisk frånluft

Tomt/balkong/uteplats

Inglasat uterum med stora skjutdörrspartier i glas, som gör det möjligt att öppna upp varma dagar. Uterummet kan användas även när det är minusgrader om uppvärmning sker. På golvet ligger ett spontat trägolv som är slipat och oljebehandlat. Uterummet förlänger sommaren och här spenderas dagar och kvällar allra bäst.

Övriga byggnader

Mindre trädgårdsförråd på baksidan av huset.
Vinden är inredd och isolerad och ger utmärkta möjligheter till förvaring.

Visa mer om bostaden

Parkering

Fri parkering i området och på samfällighetsföreningens parkeringsplats. Garageplats finns att hyra för 859 kr / kvartal, separat kö.

Tv/Internetanslutning

Fiber är inte indraget men finns i gatan.

Allmänt

Län: ÖSTERGÖTLAND
Kommun: LINKÖPING

Fastighetsbeteckning: Linköping Tornfalken 7

Planbestämmelser

Södermalm(områden Kring Skogsgatan), Stadsplan (Beslutsdatum: 19490610)

Övriga rättigheter och belastningar

Gemensamhetsanläggning: Linköping Johannelund Ga:1

BYGGNAD OCH UNDERCENTRAL FÖR FJÄRRVÄRME,GARAGEBYGGNAD,CYKEL-OCH MATERIALBODAR,GÅNGVÄGAR,LEDNINGAR FÖR KALLVATTEN OCH SPILLVATTEN MED TRUMMOR,BEFINTLIGA DAGVATTENLEDNINGAR,BEFINTLIGA LEDNINGAR,KULVERT MM

Kommentar: Samfällighetsföreningen Tranan ansvarar för gemensamhetsanläggningen och gäller för följande:

Tvättstugor
Bastu
Samlingssal
Värmeanläggning
Cykelbodar
Kabel-TV
9 st "hembiträdesrum" belägna ovanpå garage på Harstigen.
Underhåll av yttertak
Ledningar kallvatten och spillvatten
mm.

Övrigt

Varudeklarerat och energideklaration kommer att utföras 2016-10-10.
Övrigt
Ekonomi

Driftkostnader

ca 27 422 kr/år

Fördelas enligt följande

El: 2 760 kr
Uppvärmning: 11 572 kr
Försäkring: 3 210 kr

Samfällighet: 9 880 kr
Beskrivning: I kostnad för samfällighet ingår kostnad för vatten/avlopp, renhållning, sotning, underhåll, vägavgift/snö.

Taxering

Byggnad: 465 000 kr
Mark: 636 000 kr
Totalt: 1 101 000 kr

Taxeringsår: 2015
Taxeringsvärdet är: fastställt
Värdeår: 1955
Standardpoäng: 20
Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd

Pantbrev

Det finns 4 st pantbrev uttaget om sammanlagt 358 000 kr.

Välplanerat radhus i mycket gott skick. I barnvänliga, grönskande och populära Johannelund!

Till salu: Hus, 4:a på 89 m², LINKÖPING, Linköping

LINKÖPING

Till salu, Hus, , 89


Välkomna till Gnejsgatan 12 och detta radhus i mycket gott skick. Huset har senaste åren genomgått renoveringar med smakfulla materialval. De 89 kvadratmeterna är ytterst välplanerade och här finner vi kök som renoverats 2007, vardagsrum, badrum från 2015 samt tre sovrum av bra storlek. Entréplanet präglas av dess utformning med kök, vardagsrum och uterum som kan användas året om, här finner vi trevliga sociala ytor som inbjuder till mycket umgänge med vänner och familj. Det inglasade uterummet är något som säljaren särskilt uppskattat, att även under vintermånaderna kunna sitta nära naturen har varit till stor glädje. För den som önskar en gäst-wc på entréplanet finns möjlighet att bygga detta under trappan. Ovanvåningen ger plats för tre sovrum samt ett helkaklat badrum med tvättmaskin som renoverats 2015 med stilren färgskala i vitt och grått. Från ovanvåningen nås också bostadens stora balkong i perfekt västerläge, här ges plats att avnjuta kvällssolen i sällskap av den fina utsikten mot det grönskande området och Linköpingsstadsbild. Tomten är lättskött men samtidigt finns här plats för odling och lek tillsammans med barnen. Här bor vi i ett lättskött hus med fördelarna som del av samfällighetsföreningen ger. Fri parkering i området och på samfällighetsföreningens parkeringsplats, varmgarage finns att hyra för 859kr / kvartal samt kallgarage för 330kr / kvartal. Vidare finns även tvättstugor, bastu, samlingslokal, hobbyrum samt cykelbodar att nyttja. De gamla hembiträdesrummen är idag omgjorda till rum, som finns att hyra som extra rum/kontor/förråd och även två stycken övernattningsrum finns att hyra för 50 kr / natt. Värmeanläggningen, vattenledningar samt underhåll av yttertaken sköts av samfällighetsföreningen.

På Gnejsgatan 12 bor vi i ett barnvänligt och grönskande kvarter utan biltrafik, en riktig radhusidyll! Radhusen på gatan har alla likadana charmiga farstukvistar, vilket ger ett pittoreskt intryck. Läget är något som säljaren värderat högt, här bor vi med närhet till vacker natur, lekplatser, förskola, skola, matbutiker och kollektivtrafik, allt som behövs i vardagen. Trevliga promenadstråk och populär badplats finns vid Stångån. Endast en kort cykeltur bort nås centrum med dess utbud av butiker, restauranger, nöjes- samt kulturliv.

Varmt välkomna att anmäla Ert intresse!
ENTRÉPLAN
HALL
Via den charmiga farstukvisten välkomnas vi in i hallen med goda avhängningsmöjligheter på vänster sida. Här finns inbyggda garderober för extra förvaring. På golvet ligger först ett snyggt och praktiskt klinkergolv i grått som sedan går över i en parkett och väggarna är ljusa. Från hallen nås till höger vardagsrummet, rakt fram köket och till vänster trappan som tar oss upp till ovanvåningen.

KÖK
Smakfullt kök som renoverats 2007 med stilrena materialval och färger. Köksluckor i vitt, bänkskiva i svart granit samt vitt kakel som stänkskydd ger ett smakfullt intryck. Köket är välplanerat och med lättarbetade ytor, gott om plats för förvaring i skåpen och invid fönstret, som vetter ut mot trädgården, ryms ett matbord med plats för fyra. Den maskinella utrustningen består av hel kyl/frys, induktionshäll, fläkt, inbyggd ugn i praktisk arbetshöjd, diskmaskin, vinkyl samt två vaskar som underlättar i vardagen. Parkettgolv, ljusa väggar och inbyggda spotlights i taket.

VARDAGSRUM
Lättmöblerat vardagsrum med plats för både soffgrupp och matbord. Tack vare att rummet ligger i direkt anslutning till både köket och det inglasade uterummet ges här ett rum som inbjuder till mycket umgänge med familj och vänner. På golvet ligger en fin ekparkett och väggarna är ljusa. Stora fönsterpartier både mot framsidan och trädgårdssidan låter ljuset flöda in och ger ett ljust och luftigt intryck. Från vardagsrummet nås uterummet som har stora skjutbara glaspartier, vilket ger möjlighet att öppna upp mot trädgården varma sommardagar. Här spenderas dagar och kvällar allra bäst året om!

OVANVÅNING
Via den fina trätrappan når vi bostadens ovanvåning med tre sovrum samt badrum med tvättmaskin. Rummen nås från en mindre hall.

BADRUM
Fullt utrustat badrum som renoverats 2015. Badrummet har en genomtänkt utformning och gedigna materialval med grått klinker och vitt kakel. Här finns dusch, wc, handfatskommod, handdukstork, väggskåp till förvaring samt tvättmaskin. Inbyggda spotlights i taket ger snygg belysning.

SOVRUM 1
Till vänster om badrummet ligger ett sovrum med plats för dubbelsäng och övrigt möblemang efter önskemål. Inbyggda garderober ger plats för förvaring. På golvet ligger ett parkettgolv och väggarna är ljusa.

SOVRUM 2
Sovrum som vetter ut mot trädgårdssidan med fin vy över det grönskande området. Här ryms säng, skrivbord och byrå. Även här finns goda möjligheter till förvaring i inbyggda garderober. Ljusa väggar och parkett på golv. Från rummet nås även bostadens balkong som är en perfekt plats att börja morgonen på eller avsluta dagen på i sällskap av utsikten över området och mot Linköpings stadsbild.

SOVRUM 3
Sovrum med plats för dubbelsäng. Rummet haren dubbeldörr ut till balkongen som ger ett fint ljusinsläpp. Inbyggda garderober med snygga skjutbara spegeldörrar för praktiskt förvaring, parkettgolv och ljusa väggar.

Fakta om bostaden

Sammanfattning

Typ: Radhus, 2-plan
Rum: 4, varav 3 sovrum
Boarea: 89 kvm
Tomtarea: 191 kvm

Byggnadsår: 1955
Driftkostnad: ca 27 422 kr/år
Upplåtelseform: Äganderätt
Boareauppgift enligt: Taxeringsinformationen

Byggnadssätt

Vatten: Kommunalt vatten året om
Avlopp: Kommunalt avlopp
Uppvärmning: Fjärrvärme
Grund: Platta på mark / Krypgrund där avloppet går
Stomme: Trä
Bjälklag: Trä
Fasad: Stående träpanel och puts
Fönster: 3-glasfönster isoler samt 2-glas mot uterummet och dörr i sovrum 2

Takbeklädnad: Takpannor
Ventilation: Mekanisk frånluft

Tomt/balkong/uteplats

Inglasat uterum med stora skjutdörrspartier i glas, som gör det möjligt att öppna upp varma dagar. Uterummet kan användas även när det är minusgrader om uppvärmning sker. På golvet ligger ett spontat trägolv som är slipat och oljebehandlat. Uterummet förlänger sommaren och här spenderas dagar och kvällar allra bäst.

Övriga byggnader

Mindre trädgårdsförråd på baksidan av huset.
Vinden är inredd och isolerad och ger utmärkta möjligheter till förvaring.

Visa mer om bostaden

Parkering

Fri parkering i området och på samfällighetsföreningens parkeringsplats. Garageplats finns att hyra för 859 kr / kvartal, separat kö.

Tv/Internetanslutning

Fiber är inte indraget men finns i gatan.

Allmänt

Län: ÖSTERGÖTLAND
Kommun: LINKÖPING

Fastighetsbeteckning: Linköping Tornfalken 7

Planbestämmelser

Södermalm(områden Kring Skogsgatan), Stadsplan (Beslutsdatum: 19490610)

Övriga rättigheter och belastningar

Gemensamhetsanläggning: Linköping Johannelund Ga:1

BYGGNAD OCH UNDERCENTRAL FÖR FJÄRRVÄRME,GARAGEBYGGNAD,CYKEL-OCH MATERIALBODAR,GÅNGVÄGAR,LEDNINGAR FÖR KALLVATTEN OCH SPILLVATTEN MED TRUMMOR,BEFINTLIGA DAGVATTENLEDNINGAR,BEFINTLIGA LEDNINGAR,KULVERT MM

Kommentar: Samfällighetsföreningen Tranan ansvarar för gemensamhetsanläggningen och gäller för följande:

Tvättstugor
Bastu
Samlingssal
Värmeanläggning
Cykelbodar
Kabel-TV
9 st "hembiträdesrum" belägna ovanpå garage på Harstigen.
Underhåll av yttertak
Ledningar kallvatten och spillvatten
mm.

Övrigt

Varudeklarerat och energideklaration kommer att utföras 2016-10-10.
Övrigt
Ekonomi

Driftkostnader

ca 27 422 kr/år

Fördelas enligt följande

El: 2 760 kr
Uppvärmning: 11 572 kr
Försäkring: 3 210 kr

Samfällighet: 9 880 kr
Beskrivning: I kostnad för samfällighet ingår kostnad för vatten/avlopp, renhållning, sotning, underhåll, vägavgift/snö.

Taxering

Byggnad: 465 000 kr
Mark: 636 000 kr
Totalt: 1 101 000 kr

Taxeringsår: 2015
Taxeringsvärdet är: fastställt
Värdeår: 1955
Standardpoäng: 20
Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd

Pantbrev

Det finns 4 st pantbrev uttaget om sammanlagt 358 000 kr.

Detaljer

Inte upplyst.

Kontakta annonsören

Se fler annonser här: Linköping

Få nya bostäder som denna direkt på mail: Börja bevaka
Support
Blogg