1. Start
  2. Till Salu (hus etc)
  3. Stockholms län
  4. Värmdö
  5. A1837474
 
KARTA
Nybyggd och välplanerad enplansvilla med attraktivt läge

Till salu: Hus, 5:a på 127 m², Värmdö


Välkommen till ett mycket trevligt enplanshus och njut av den härliga känslan av att allt är helt nytt. Du möts av en underbar veranda där det finns plats för både hänggunga och blomkrukor. Förutom denna mysfaktor, så får du vid regn och rusk en skyddad entré. En vacker pardörr leder in i huset som tar emot i den över 50 kvadratmeter stora sammanhängande ytan för kök/matplats, vardagsrum och entré. Här skapar ryggåstaket härlig rymd och ökar känslan av en luftig planlösning. Ljust och fint föräldrasovrum med en egen klädkammare och eget duschrum med vitt kakel och uppvärmda klinkerplattor i grå ton. Ytterligare två sovrum samt ett mindre allrum, perfekt som ett mysigt tv-rum. Planerad och fin tomt, en riktig idyll med sjönära läge och badrocksavstånd till områdets sandstrand. En promenad om ca 900 meter till Hemmesta centrum med skolor, buss och all dess service.

Typ
Fastigheten Värmdö Hemmesta 8:1. Friliggande villa - 1 plan. Byggår 2016.

Storlek
Boarea ca 127 m². Areauppgifter enligt ritning(ar). 5 rum, varav 3 sovrum.

Tomt
1 592 m² planerad tomt med riktigt bra läge. Kort promenad ner till den fina badplatsen i Blötviken, nära ner till Hemmesta sjö och ca 900 meter upp till centrum. Tomten är planerad med grusgångar, terrasser och snyggt avjämnad med jord och gräsfröna är på plats.

Byggnad
1 plan. Byggår 2016.
Renoveringar: Nybyggnation 2016, slutbesiktigat och inflyttningsklart.

Byggnadssätt
Undergrund: Packad grusbädd. Grund: Platta på mark. Stomme: Trä. Bjälklag: Betong. Fasad: Liggande träpanel. Takbeklädnad: Betongpannor. Utv plåtarbeten: Plastbelagd plåt. Hängrännor: Plastbelagd plåt. Fönster: 3-glasfönster. Ventilation: Mekanisk frånluft.

Kommunalt vatten och avlopp.

Uppvärmning och el
Uppvärmningssystem: Vattenburen värme, elpanna med frånluftsåtervinning. Anläggning: installerad 2016.

Planlösning
En vacker pardörr leder in i huset som tar emot i den över 50 kvadratmeter stora sammanhängande ytan för kök/matplats, vardagsrum och entré. Här skapar ryggåstaket härlig rymd och ökar känslan av en luftig planlösning. Hela huset har vattenburen golvvärme.

HALL
Möblerbar hall med antracitgrått klinker, LED-spotlights och vitmålade väggar, öppet in mot sällskapsytorna åt vänster och sovavdelningen åt höger.

VARDAGSRUM
Underbart vardagsrum med stora fönsterpartier i soligt läge och utgång till terrassen. Förberett för braskamin med möjligt friskluftsintag via bottenplattan och avväxlade takstolar. Här finns det fina vitlaserade askgolvet som är mattlackat. Detta golv finns i hela huset utom våtrummen. Vitmålade väggar och tak.

KÖK
Härligt kök med fina arbetsytor och öppet mot matplatsen och vardagsrummet. Släta vita luckor, stilfullt fasettslipat kakel ovan bänk och snygga bänkskivor som harmoniserar med kökets inredning och färg. Den maskinella utrustningen är från Siemens, diskmaskin, en fullhöjdskyl och fullhöjdsfrys allt i rostfritt utförande. Inbyggd fläkt bakom köksskåp samt inbyggd ugn och mikro i bekväm arbetshöjd. Spishäll med induktion och LED-spotlights i taket.

TVÄTTSTUGA
Tvättstuga med groventré lättillgänglig från parkeringsplatsen, praktiskt när man kommer hem med packning från olika aktiviteter. Rymligt med bänkyta, tvättho och städskåp. Tvättmaskin och torktumlare från Siemens. Antracitgrått klinker, vitmålade väggar och tak.

SOVRUM 2-3
Två rejäla sovrum ligger direkt till höger från entrén med det snygga golvet av ask, vita väggar och tak.

DUSCHRUM
Rymligt med vitt kakel och antracitgrått klinker, duschhörna med vikbara glasväggar, wc, LED-spotlights och en stilfull kommod för handfatet.

ALLRUM
Beläget mellan de två sovrummen och föräldrasovrummet med askgolv, vita väggar och tak. Detta rum kan delas av till ett mindre sovrum om behovet finns.

SOVRUM 1 - KLÄDKAMMARE - DUSCHRUM
Ljust, rymligt och fint föräldrasovrum med en egen klädkammare och eget duschrum med vitt kakel och antracitgrått klinker. Duschhörna med vikbara glasväggar, wc, LED-spotlights och en stilfull kommod för handfatet.

TV- och internetanslutning
TV: Förberett med uttag för TV och nätverksuttag i flertal rum.
Internet: Nätverksuttag i flertal rum och en mediacentral i klädkammaren. Rör nedgrävda till tomtgräns för att på ett enklare sätt kunna ansluta till fiber. Ansluts tex via Telia Öppen fiber, för mer information vänligen kontakta Telia.

Uteplats
Här möts du av en välkomnande veranda där det finns plats för både hänggunga och blomkrukor. Förutom denna mysfaktor, så får du vid regn och rusk en skyddad entré. På andra sidan vid vardagsrummet har man byggt en rymlig terrass i markplan, härlig plats för fina grillkvällar och soliga dagar. På byggnaden har man installerat utebelysning som styrs med automatik.

Bilplats
Grusad plats för ett par bilar vid infarten.

Ekonomi
Pris 6 695 000 kr. Taxeringsvärdet är 2 502 000 kr (fastställt avseende år 2015) varav byggnadsvärde 302 000 kr. Typkod 220., värdeår 1966. Taxeringsvärdet fån 2015 avser taxeringen innan nybyggnation och styckning. Något nytt taxeringsvärde har ej ännu åsatts fastigheten.

Total driftkostnad 29 550 kr/år, varav:Uppvärmning:14 000 krVatten/avlopp:6 000 krRenhållning:1 500 krSamfällighet:8 050 krSumma:29 550 krDriftkostnaden är uppskattad, fastighetsförsäkring tillkommer då den är individuell.

Energideklaration
Energiklass B, energiprestanda 39 kWh/m² år.
Datum: 2016-01-09.

Servitut, planbestämmelser m m
Gemensamhetsanläggning: Värmdö Hemmesta GA:3, ändamål; vägar, grönområden, brygganläggningar, brunnar samt friggebod vid kolviksstrand.

Planbestämmelser: Detaljplan (2010-12-02), utrdag från deataljplanen säger;
För friliggande enbostadshus på fastigheter upp till och med 2000 m² gäller:
Största byggnadsarea för huvudbyggnad i en våning är 160 m² per fastighet.
Största byggnadsarea för huvudbyggnad i två våningar är 120 m² per fastighet. Största byggnadsarea för garage och uthus är 50 m² fördelat på högst två komplementsbyggnader per fastighet.

Vägbeskrivning
Kör väg 222 mot Värmdö. Kör rakt fram till Hemmesta. Tag vänster in på Furubacksvägen. Håll vänster in på Kolviksvägen och följ den fram till korsningen Hasselbacken så ligger huset som hörntomt på vänster sida, Hasselbacken nr:29.

Övrigt
OMRÅDET
Att bo i Kolvik är att bo skärgårdsvackert med närhet till staden. Från fastigheten är det badrocksavstånd till badplatsen i Blötviken med sandstrand och bryggor. Kolviks samfällighetsföreningen har åtta brygganläggningar, på fyra av dessa hyrs båtplatser ut till medlemmar. Matkasse och vardagsservice löser du redan på hemmaplan i Hemmesta Centrum, ca niohundra meter därifrån. Där ligger också Hemmestaskolan med årskurser F-9 samt flera förskolor. Idrottsplatsen Värmdövallen har sporthall, 11-manna konstgräsplan, 11-manna gräsplan och en mindre grusplan. För den som gillar löpning eller längdåkning finns det även belysta elljusspår. När du ska göra större inköp lockar Värmdö Köpcentrum med ett 70-tal butiker och restauranger en kort tur från ditt hem.
Som om inte det vore nog ligger rofyllda Kolvik överraskande nära stadspulsen. I centrum väntar en busshållplats med täta avgångar till Stockholms innerstad - under rusningstid behöver du sällan vänta längre än fem minuter. Med goda kommunikationer och närhet till för- och grundskolor blir din tillvaro i Kolvik lika tidssparande effektiv som den är ljuvligt idyllisk!

VAD HÄNDER EFTER VISNINGEN
Efter visningen tar fastighetsmäklaren personlig kontakt med de spekulanter som skrivit upp sig på intresselistan. Är du intresserad av denna bostad är det viktigt att du omgående kontaktar fastighetsmäklaren för att få löpande information gällande eventuell budgivning.

BUDGIVNING
På Bovida tillämpar vi öppen budgivning vilket innebär att du som budgivare löpande informeras under budgivningens gång via telefon, sms och/eller e-post.
Den slutlige köparen har alltid rätt att i samband med att köpeavtalet tecknas erhålla en skriftlig budhistorik över angivna bud med budgivares namn, telefonnummer, tidpunkt för budet och belopp. Du som deltar i budgivningen accepterar därmed att ditt namn och telefonnummer presenteras i budhistoriken. Innan köpekontraktet har undertecknats av både köpare och säljare har inget bindande avtal träffats. Skulle en spekulant lämna ett bud efter avslutad budgivning men innan köpekontraktet undertecknats är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren. Tänk på att säljaren alltid har fri prövningsrätt.

LÅNELÖFTE
En förutsättning för att kunna delta i en budgivning är att du har fått ett lånelöfte från banken. Vi har goda bankkontakter och hjälper givetvis till om du behöver lånelöfte eller en personlig skriftlig boendekostnadskalkyl.

UNDERSÖKNINGSPLIKT/UPPLYSNINGSSKYLDIGHET
Säljaren har en upplysningsskyldighet att tala om de fel och brister han känner till men är inte ansvarig för fel eller brister som du borde ha upptäckt eller har haft misstankar om före köpet. Köparen har en plikt att noga undersöka den egendom som skall köpas (gäller både fastighet eller bostadsrättslägenhet). Finns det symptom på fel såsom fuktfläckar, dålig lukt etc. får köparen en fördjupad undersökningsplikt.

Bovida Fastighetsbyrå KB

Nybyggd och välplanerad enplansvilla med attraktivt läge

Till salu: Hus, 5:a på 127 m², Värmdö

VÄRMDÖ

Till salu, Hus, 6 695 000 kr , 127


Välkommen till ett mycket trevligt enplanshus och njut av den härliga känslan av att allt är helt nytt. Du möts av en underbar veranda där det finns plats för både hänggunga och blomkrukor. Förutom denna mysfaktor, så får du vid regn och rusk en skyddad entré. En vacker pardörr leder in i huset som tar emot i den över 50 kvadratmeter stora sammanhängande ytan för kök/matplats, vardagsrum och entré. Här skapar ryggåstaket härlig rymd och ökar känslan av en luftig planlösning. Ljust och fint föräldrasovrum med en egen klädkammare och eget duschrum med vitt kakel och uppvärmda klinkerplattor i grå ton. Ytterligare två sovrum samt ett mindre allrum, perfekt som ett mysigt tv-rum. Planerad och fin tomt, en riktig idyll med sjönära läge och badrocksavstånd till områdets sandstrand. En promenad om ca 900 meter till Hemmesta centrum med skolor, buss och all dess service.

Typ
Fastigheten Värmdö Hemmesta 8:1. Friliggande villa - 1 plan. Byggår 2016.

Storlek
Boarea ca 127 m². Areauppgifter enligt ritning(ar). 5 rum, varav 3 sovrum.

Tomt
1 592 m² planerad tomt med riktigt bra läge. Kort promenad ner till den fina badplatsen i Blötviken, nära ner till Hemmesta sjö och ca 900 meter upp till centrum. Tomten är planerad med grusgångar, terrasser och snyggt avjämnad med jord och gräsfröna är på plats.

Byggnad
1 plan. Byggår 2016.
Renoveringar: Nybyggnation 2016, slutbesiktigat och inflyttningsklart.

Byggnadssätt
Undergrund: Packad grusbädd. Grund: Platta på mark. Stomme: Trä. Bjälklag: Betong. Fasad: Liggande träpanel. Takbeklädnad: Betongpannor. Utv plåtarbeten: Plastbelagd plåt. Hängrännor: Plastbelagd plåt. Fönster: 3-glasfönster. Ventilation: Mekanisk frånluft.

Kommunalt vatten och avlopp.

Uppvärmning och el
Uppvärmningssystem: Vattenburen värme, elpanna med frånluftsåtervinning. Anläggning: installerad 2016.

Planlösning
En vacker pardörr leder in i huset som tar emot i den över 50 kvadratmeter stora sammanhängande ytan för kök/matplats, vardagsrum och entré. Här skapar ryggåstaket härlig rymd och ökar känslan av en luftig planlösning. Hela huset har vattenburen golvvärme.

HALL
Möblerbar hall med antracitgrått klinker, LED-spotlights och vitmålade väggar, öppet in mot sällskapsytorna åt vänster och sovavdelningen åt höger.

VARDAGSRUM
Underbart vardagsrum med stora fönsterpartier i soligt läge och utgång till terrassen. Förberett för braskamin med möjligt friskluftsintag via bottenplattan och avväxlade takstolar. Här finns det fina vitlaserade askgolvet som är mattlackat. Detta golv finns i hela huset utom våtrummen. Vitmålade väggar och tak.

KÖK
Härligt kök med fina arbetsytor och öppet mot matplatsen och vardagsrummet. Släta vita luckor, stilfullt fasettslipat kakel ovan bänk och snygga bänkskivor som harmoniserar med kökets inredning och färg. Den maskinella utrustningen är från Siemens, diskmaskin, en fullhöjdskyl och fullhöjdsfrys allt i rostfritt utförande. Inbyggd fläkt bakom köksskåp samt inbyggd ugn och mikro i bekväm arbetshöjd. Spishäll med induktion och LED-spotlights i taket.

TVÄTTSTUGA
Tvättstuga med groventré lättillgänglig från parkeringsplatsen, praktiskt när man kommer hem med packning från olika aktiviteter. Rymligt med bänkyta, tvättho och städskåp. Tvättmaskin och torktumlare från Siemens. Antracitgrått klinker, vitmålade väggar och tak.

SOVRUM 2-3
Två rejäla sovrum ligger direkt till höger från entrén med det snygga golvet av ask, vita väggar och tak.

DUSCHRUM
Rymligt med vitt kakel och antracitgrått klinker, duschhörna med vikbara glasväggar, wc, LED-spotlights och en stilfull kommod för handfatet.

ALLRUM
Beläget mellan de två sovrummen och föräldrasovrummet med askgolv, vita väggar och tak. Detta rum kan delas av till ett mindre sovrum om behovet finns.

SOVRUM 1 - KLÄDKAMMARE - DUSCHRUM
Ljust, rymligt och fint föräldrasovrum med en egen klädkammare och eget duschrum med vitt kakel och antracitgrått klinker. Duschhörna med vikbara glasväggar, wc, LED-spotlights och en stilfull kommod för handfatet.

TV- och internetanslutning
TV: Förberett med uttag för TV och nätverksuttag i flertal rum.
Internet: Nätverksuttag i flertal rum och en mediacentral i klädkammaren. Rör nedgrävda till tomtgräns för att på ett enklare sätt kunna ansluta till fiber. Ansluts tex via Telia Öppen fiber, för mer information vänligen kontakta Telia.

Uteplats
Här möts du av en välkomnande veranda där det finns plats för både hänggunga och blomkrukor. Förutom denna mysfaktor, så får du vid regn och rusk en skyddad entré. På andra sidan vid vardagsrummet har man byggt en rymlig terrass i markplan, härlig plats för fina grillkvällar och soliga dagar. På byggnaden har man installerat utebelysning som styrs med automatik.

Bilplats
Grusad plats för ett par bilar vid infarten.

Ekonomi
Pris 6 695 000 kr. Taxeringsvärdet är 2 502 000 kr (fastställt avseende år 2015) varav byggnadsvärde 302 000 kr. Typkod 220., värdeår 1966. Taxeringsvärdet fån 2015 avser taxeringen innan nybyggnation och styckning. Något nytt taxeringsvärde har ej ännu åsatts fastigheten.

Total driftkostnad 29 550 kr/år, varav:Uppvärmning:14 000 krVatten/avlopp:6 000 krRenhållning:1 500 krSamfällighet:8 050 krSumma:29 550 krDriftkostnaden är uppskattad, fastighetsförsäkring tillkommer då den är individuell.

Energideklaration
Energiklass B, energiprestanda 39 kWh/m² år.
Datum: 2016-01-09.

Servitut, planbestämmelser m m
Gemensamhetsanläggning: Värmdö Hemmesta GA:3, ändamål; vägar, grönområden, brygganläggningar, brunnar samt friggebod vid kolviksstrand.

Planbestämmelser: Detaljplan (2010-12-02), utrdag från deataljplanen säger;
För friliggande enbostadshus på fastigheter upp till och med 2000 m² gäller:
Största byggnadsarea för huvudbyggnad i en våning är 160 m² per fastighet.
Största byggnadsarea för huvudbyggnad i två våningar är 120 m² per fastighet. Största byggnadsarea för garage och uthus är 50 m² fördelat på högst två komplementsbyggnader per fastighet.

Vägbeskrivning
Kör väg 222 mot Värmdö. Kör rakt fram till Hemmesta. Tag vänster in på Furubacksvägen. Håll vänster in på Kolviksvägen och följ den fram till korsningen Hasselbacken så ligger huset som hörntomt på vänster sida, Hasselbacken nr:29.

Övrigt
OMRÅDET
Att bo i Kolvik är att bo skärgårdsvackert med närhet till staden. Från fastigheten är det badrocksavstånd till badplatsen i Blötviken med sandstrand och bryggor. Kolviks samfällighetsföreningen har åtta brygganläggningar, på fyra av dessa hyrs båtplatser ut till medlemmar. Matkasse och vardagsservice löser du redan på hemmaplan i Hemmesta Centrum, ca niohundra meter därifrån. Där ligger också Hemmestaskolan med årskurser F-9 samt flera förskolor. Idrottsplatsen Värmdövallen har sporthall, 11-manna konstgräsplan, 11-manna gräsplan och en mindre grusplan. För den som gillar löpning eller längdåkning finns det även belysta elljusspår. När du ska göra större inköp lockar Värmdö Köpcentrum med ett 70-tal butiker och restauranger en kort tur från ditt hem.
Som om inte det vore nog ligger rofyllda Kolvik överraskande nära stadspulsen. I centrum väntar en busshållplats med täta avgångar till Stockholms innerstad - under rusningstid behöver du sällan vänta längre än fem minuter. Med goda kommunikationer och närhet till för- och grundskolor blir din tillvaro i Kolvik lika tidssparande effektiv som den är ljuvligt idyllisk!

VAD HÄNDER EFTER VISNINGEN
Efter visningen tar fastighetsmäklaren personlig kontakt med de spekulanter som skrivit upp sig på intresselistan. Är du intresserad av denna bostad är det viktigt att du omgående kontaktar fastighetsmäklaren för att få löpande information gällande eventuell budgivning.

BUDGIVNING
På Bovida tillämpar vi öppen budgivning vilket innebär att du som budgivare löpande informeras under budgivningens gång via telefon, sms och/eller e-post.
Den slutlige köparen har alltid rätt att i samband med att köpeavtalet tecknas erhålla en skriftlig budhistorik över angivna bud med budgivares namn, telefonnummer, tidpunkt för budet och belopp. Du som deltar i budgivningen accepterar därmed att ditt namn och telefonnummer presenteras i budhistoriken. Innan köpekontraktet har undertecknats av både köpare och säljare har inget bindande avtal träffats. Skulle en spekulant lämna ett bud efter avslutad budgivning men innan köpekontraktet undertecknats är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren. Tänk på att säljaren alltid har fri prövningsrätt.

LÅNELÖFTE
En förutsättning för att kunna delta i en budgivning är att du har fått ett lånelöfte från banken. Vi har goda bankkontakter och hjälper givetvis till om du behöver lånelöfte eller en personlig skriftlig boendekostnadskalkyl.

UNDERSÖKNINGSPLIKT/UPPLYSNINGSSKYLDIGHET
Säljaren har en upplysningsskyldighet att tala om de fel och brister han känner till men är inte ansvarig för fel eller brister som du borde ha upptäckt eller har haft misstankar om före köpet. Köparen har en plikt att noga undersöka den egendom som skall köpas (gäller både fastighet eller bostadsrättslägenhet). Finns det symptom på fel såsom fuktfläckar, dålig lukt etc. får köparen en fördjupad undersökningsplikt.

Bovida Fastighetsbyrå KB

Detaljer

Inte upplyst.

Kontakta annonsören

Se fler annonser här: Värmdö

Få nya bostäder som denna direkt på mail: Börja bevaka
Support
Blogg