1. Start
  2. Till Salu (hus etc)
  3. Stockholms län
  4. Stockholm
  5. A1824653
 
KARTA
Stor familjevilla på ca 197 kvm med insynsskyddat läge mot allmänning.

Till salu: Hus, 8:a på 164 m², Hässelby, Stockholm


Välkommen till denna stora familjevilla på ca 197 kvm med ett perfekt läge mot allmänning. Generöst tilltagna sällskapsytor såsom stort ljust vardagsrum, allrum med öppen spis, modernt kök med matsal samt utgång till en mycket stor trä däckad altan, insynsskyddad ut mot allmänning. Renoverat duschrum samt kaklat badrum och en stor tvättstuga. Fyra till fem sovrum för den stora familjen samt ett fristående garage. Välskött trädgårdstomt med många trevliga växter, buskar och fruktträd. En stor familjevilla som bara måste ses!
ENTRÈPLAN

ENTRÈHALL
Entréhall med klinkersgolv, målad väv samt två garderober.

ALLRUM
Allrum med öppen spis Keddy insats, ekparkett, målad väv samt utgång till uteplats.

SOVRUM 1
Sovrum med heltäckningsmatta och målad väv.

SOVRUM 2
Sovrum med heltäckningsmatta, målad väv samt tre garderober.

SOVRUM 3
Sovrum med ekparkett, ljusa tapeter samt en garderob.

KLÄDKAMMARE
Mindre klädkammare mellan sovrummen.

DUSCHRUM
Renoverat duschrum med kakel, klinkersgolv, golvvärme, handfat, dusch, wc-stol, handduksvärmare samt fönster.

TVÄTTSTUGA
Tvättstuga med plastmatta, våtrumstapeter, tvättbänk, linneskåp, tvättmaskin Miele, torktumlare Miele, torkskåp Asea Skandia, VVB Nibe Compact samt fönster.

FÖRRÅD
Stort förråd som idag är en vinkällare.

ÖVREPLAN

VARDAGSRUM
Stort vardagsrum med ekparkett, ljust målad väv samt stora panoramafönster.

KÖK
Renoverat kök med skåpluckor i ek, kakel över bänk, bankskiva av granit, alla vitvaror i rostfritt, spisfläkt Futurum, Induktionshäll Siemens Boost, diskmaskin Electrolux, varmluftsugn Siemens, microvågsugn Siemens, kyl och frys Electrolux med skinn handtag, ekparkett, ljust målad väv samt utgång till en stor trädäckad altan med markis och infravärme.

MATSAL
Matsal med öppen planlösning mot vardagsrum med ekparkett och ljust målad väv.

BADRUM
Badrum med kakel, plastmatta, dubbelhandfat, badkar, hängande WC-stol samt fönster.

SOVRUM 4
Sovrum med ekparkett, ljust målad väv samt fem garderober.

BIBLOTEK/ARBETSRUM/SOVRUM 5
Biblotek med ekparkett och målad väv ( kan byggas om till ett sovrum med dörr).

En stor familjevilla för den stora familjen med ett insyningsskyddat läge mot allmänning. En villa som bara måste ses!

Fakta om bostaden

Sammanfattning

Typ: Villa, 2-plans villa i soutteräng
Rum: 8, varav 4 sovrum
Boarea: 164 kvm
Biarea: 33 kvm
Tomtarea: 904 kvm

Utgångspris: 5 575 000 kr
Byggnadsår: 1977
Driftkostnad: ca 38 900 kr/år
Upplåtelseform: Äganderätt
Bruksarea: 197 kvm
Tillträde: Enligt överenskommelse
Boareauppgift enligt: Lantmäteriet

Byggnadssätt

Vatten: Kommunalt vatten året om
Avlopp: Kommunalt avlopp
Uppvärmning: Direktverkande el, luftluftvärmepump
Grund: Platta på mark
Stomme: Lättbetong
Fasad: Kalksandsten
Fönster: 2-glasfönster

Takbeklädnad: Papp
Utvändiga plåtarbeten: Galvaniserad målad plåt
Ventilation: Mekanisk frånluft
Murstock: Murad skorsten

Renoveringar

Följande renoveringar och förbättringar har gjorts; År 1998 - Taket lades om med ytskikt av gummiduk. Ny våtrumsmatta i badrum på övreplan. År 1999 - Innertaket byttes ut på övre plan till Spanotex textiltak. År 2001 - Nytt kök med vitvaror. År 2004 - Innertak på entréplan byttes ut mot Spontext textiltak. år 2005 - Ny varmvattenberedare Nibe 300 l installerades. År 2006 - Installation av spiskassett av märke Keddy. Ny lyftluftvärmepump installerades. År 2010 - Renovering av duschrum på entréplan. Ventilationen rengjordes och kontrollerades.

Övriga byggnader

Fristående garage

Visa mer om bostaden

Parkering

Garage för plats av en bil samt parkeringsplats på uppfarten.

Tv/Internetanslutning

ADSL

Allmänt

Län: Stockholm
Kommun: Stockholm
Område: Hässelby Strand

Fastighetsbeteckning: Stockholm Gullpudran 8

Planbestämmelser

Gullpudran T 7-8, Tomtindelning (Beslutsdatum: 19760720)
Kv Stenbäret Mm, Stadsplan (Beslutsdatum: 19680522)

Övriga rättigheter och belastningar

Inskrivna övriga rättigheter och belastningar: Avtalsrättighet Avloppsledning
Avtalsrättighet Elledning
Avtalsrättighet Gasledning
Avtalsrättighet Vattenledning
Östra Mälaren, Ytvattenskydd (Beslutsdatum: 20081125, Registreringsdatum: 20110921)

Rättigheter last: Avtalsservitut: Avloppsledning - Se beskrivning
Avtalsservitut: Vattenledning - Se beskrivning
Avtalsservitut: Gasledning - Se beskrivning
Avtalsservitut: Elledning - Se beskrivning

Rättigheter förmån: Avtalsservitut: Ledning - Se beskrivning

Övrigt

SÄLJAREN BERÄTTAR;
"Vi har bott på Fyrklöversbackarna sedan hösten 1989 när vi återvände till Sverige. Vi hade då två tonårsbarn som skulle acklimatisera sig till Sverige efter många år utomlands. Det var därför viktigt med bra skolor, grönområden för hundpromenader och kanske inte minst ett hus som var väl anpassat för ett familjeliv där barnen skulle kunna ha sina egna rum men också kunna träffa nya kamrater i en hemmiljö där de kunde vara ostörda av föräldrarnas liv på ovanvåningen.
Huset har generösa utrymmen som både går att anpassa till en större familj som behöver flera sovrum men också till en mindre familj med andra behov av ostört arbetsrum, bibliotek eller av sällskapsrum som inte samtidigt behöver vara TV-rum. Säkerheten i huset är förstärkt med ett mycket bra skalskydd bestående av lås på samtliga fönster som är i markplan, blockerade källarfönster, plåtförstärkt balkongdörr mot altanen samt larm som för närvarande kan kopplas till ett antal telefoner hos grannarna men som kanske kan byggas ut till att kontakta en larmcentral. Vi har tagit hand om huset genom att bl. a. byta yttertak 1998, bygga ett helt nytt kök med nya vitvaror 2001, satta in spiskassett i den öppna spisen och luftvärmepump 2006 och slutligen göra om badrummet på nedre botten 2010.
Det som har varit mest fantastiskt under de många åren vi bott i huset är dess läge i omedelbar anslutning till en allmänning där rådjuren lever sitt familjeliv och de ibland störs av en räv. Naturen här är så oländig att det bara är en och annan hundägare som förirrar sig hit på vårkanten. När bladen slår ut är baksidan helt insynsskyddad från alla håll och man kan vara helt ogenerad på altan. Att huset ligger i Stockholm är helt osannolikt när man tänker på hur nära naturen är och hur tyst det är. Trafiken på Sandviksvägen stör väldigt lite. Endast vi nordliga vindar sker inflygningen till Arlanda över Hässelby men med nästan avslagna motorer vid s.k. grön inflygning väsnas inte flygplanen något nämnvärt. Flygtrafiken på Bromma hörs över huvud taget inte alls.
Det kan tyckas knepigt att ha den huvudsakliga uteplatsen i nordöst men på sommaren är det ofta en välsignelse med lite skugga och vill man ha sol går det bra att flytta bort lite så kommer solen fram runt husets norrgavel. I trädgården finns i varje fall ett fruktträd som ger bra skörd av goda Gravensteinäpplen. Gräsmattan runt äppleträdet är egentligen en blomsteräng som vi låter blomma under sommaren. Genom att vi inte har gödslat gräset så trängs här prästkragar med fibblor och ängsnejlikorna är som små purpurfärgade utropstecken i gräset. Ängshaveroten med sina intensivt ljusgula blommor som har egenheten att blomkalkarna är utslagna på förmiddagen men sluter sig vid middagstid, finns i överflöd. ”Jack goes to bed at noon” är det engelska namnet på denna blomma. Gulmåran eller ”Jungfru Marie sänghalm” kommer senare under sommaren med sina mängder av små gula blommor vilka kontrasterar mot blåklockorna. Ängen har vi slagit med lie på sensommaren när de flesta blommorna har hunnit sprida sina frön till nästa års växt.
Området där huset vid Fyrklöversbackarna ligger är ett mycket gammalt villaområde där det under förra seklet låg ett stort antal handelsträdgårdar. Därför är många av de gamla tomterna stora så det är inte helt oväntat att vår tomt är en del av en större styckad fastighet. Detta är bakgrunden till placeringen av huset lite in från vägen och med en skafttomt. Det är ett stillsamt område med ett förvånansvärt stort antal förskolor i omedelbar närhet. Flera grönområden ger rikliga promenadtillfällen, inte minst längs med Mälarens strand där man kan vandra långt utan att passera några vägar.
I Åkermyntans centrum ligger en mycket välskött ICA-butik men också Lidl har en butik där. Här finns också annan nödvändig service som bibliotek, frisör och klädesaffär. Tar man sig åt andra hållet finns i Hässelby Strand tunnelbanan men också en Hemköpsbutik där man kan handla mat på väg hem från T-banan. Här finns också en kyrka, andra butiker och till och med en Pizzarestaurang. Buss 119 fungerar som matarbuss längs Sandviksvägen.
Grannarna i husen kring vårt är av absolut bästa sort. De är trevliga, hjälpsamma och generösa. Här råder den bästa grannsämja vi stött på någonsin.
Du som köper vårt hus kommer att flytta in under vinter eller senvinter. Då får man kanske stifta bekantskap med stadens snöröjningsansträngningar. Under de senaste åren har Fyrklöversbackarna skottats förvånansvärt tidigt efter att snön fallit. Det kan vara läge att koppla in en elektrisk motorvärmare på bilen för att inte kallstarten av bilen skall vara alltför påfrestande för miljön. Med spårsnö på marken kan man lätt inse att det finns ett stråk förbi äppleträdet som rådjuren använder flera gånger dagligen.
Vackra vinterdagar är det magiskt att vandra längs med Mälaren där man kommer att träffa en stor del av de som bor i området som är ute för att njuta av den klara luften. Ligger blankisen är det bara att spänna på skridskorna och ge sig iväg. Gillar man långfärdsskidor kan man ta sig bort mot Grimstadfältet eller kanske ut mot Lövsta och golfbanan där. Lite längre bort ligger Drottningholms golfbana med fina skidspår på vintern."
Övrigt
Ekonomi

Utgångspris

5 575 000 kr

Driftkostnader

ca 38 900 kr/år

Årlig elförbrukning: 29465 kWh/år

Fördelas enligt följande

El: 34 084 kr
Vatten och avlopp: 3 036 kr
Försäkringskommentar: Trygg Hansa

Renhållning: 1 780 kr
Beskrivning: I driftkostnaden, som baserar sig på säljarens uppgifter med 2 person i hushållet, ingår: uppvärmning och hushållsel ca 34 084 kr/år, V/A ca 3 036 kr/år, sophämtning ca1 780 kr/år samt tillkommer villahemförsäkring ca 7 700 kr/år.

I samband med tillträdet erlägger köparen lagfartsavgift (stämpelskatt) om 1,5% på köpeskillingen samt pantbrevskostnad motsvarande 2% på de nya pantbrev som krävs för köparens lån (befintliga pantbrev kan övertas av köparen utan kostnad)

Taxering

Byggnad: 1 740 000 kr
Mark: 1 766 000 kr
Totalt: 3 506 000 kr

Taxeringsår: 2015
Taxeringsvärdet är: fastställt
Värdeår: 1977
Standardpoäng: 31
Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd

Pantbrev

Det finns 11 st pantbrev uttaget om sammanlagt 1 944 000 kr.

Fastighetsskatt

7 412 kr

Energideklaration

Status: Energideklaration är utförd

Energiprestanda: 132 kWh/kvm/år

Energiklass: G

Energideklaration utförd: 2016-09-21

Besiktningsman: Torbjörn Sjölund

Stor familjevilla på ca 197 kvm med insynsskyddat läge mot allmänning.

Till salu: Hus, 8:a på 164 m², Hässelby, Stockholm

HÄSSELBY, STOCKHOLM

Till salu, Hus, 5 575 000 kr , 164


Välkommen till denna stora familjevilla på ca 197 kvm med ett perfekt läge mot allmänning. Generöst tilltagna sällskapsytor såsom stort ljust vardagsrum, allrum med öppen spis, modernt kök med matsal samt utgång till en mycket stor trä däckad altan, insynsskyddad ut mot allmänning. Renoverat duschrum samt kaklat badrum och en stor tvättstuga. Fyra till fem sovrum för den stora familjen samt ett fristående garage. Välskött trädgårdstomt med många trevliga växter, buskar och fruktträd. En stor familjevilla som bara måste ses!
ENTRÈPLAN

ENTRÈHALL
Entréhall med klinkersgolv, målad väv samt två garderober.

ALLRUM
Allrum med öppen spis Keddy insats, ekparkett, målad väv samt utgång till uteplats.

SOVRUM 1
Sovrum med heltäckningsmatta och målad väv.

SOVRUM 2
Sovrum med heltäckningsmatta, målad väv samt tre garderober.

SOVRUM 3
Sovrum med ekparkett, ljusa tapeter samt en garderob.

KLÄDKAMMARE
Mindre klädkammare mellan sovrummen.

DUSCHRUM
Renoverat duschrum med kakel, klinkersgolv, golvvärme, handfat, dusch, wc-stol, handduksvärmare samt fönster.

TVÄTTSTUGA
Tvättstuga med plastmatta, våtrumstapeter, tvättbänk, linneskåp, tvättmaskin Miele, torktumlare Miele, torkskåp Asea Skandia, VVB Nibe Compact samt fönster.

FÖRRÅD
Stort förråd som idag är en vinkällare.

ÖVREPLAN

VARDAGSRUM
Stort vardagsrum med ekparkett, ljust målad väv samt stora panoramafönster.

KÖK
Renoverat kök med skåpluckor i ek, kakel över bänk, bankskiva av granit, alla vitvaror i rostfritt, spisfläkt Futurum, Induktionshäll Siemens Boost, diskmaskin Electrolux, varmluftsugn Siemens, microvågsugn Siemens, kyl och frys Electrolux med skinn handtag, ekparkett, ljust målad väv samt utgång till en stor trädäckad altan med markis och infravärme.

MATSAL
Matsal med öppen planlösning mot vardagsrum med ekparkett och ljust målad väv.

BADRUM
Badrum med kakel, plastmatta, dubbelhandfat, badkar, hängande WC-stol samt fönster.

SOVRUM 4
Sovrum med ekparkett, ljust målad väv samt fem garderober.

BIBLOTEK/ARBETSRUM/SOVRUM 5
Biblotek med ekparkett och målad väv ( kan byggas om till ett sovrum med dörr).

En stor familjevilla för den stora familjen med ett insyningsskyddat läge mot allmänning. En villa som bara måste ses!

Fakta om bostaden

Sammanfattning

Typ: Villa, 2-plans villa i soutteräng
Rum: 8, varav 4 sovrum
Boarea: 164 kvm
Biarea: 33 kvm
Tomtarea: 904 kvm

Utgångspris: 5 575 000 kr
Byggnadsår: 1977
Driftkostnad: ca 38 900 kr/år
Upplåtelseform: Äganderätt
Bruksarea: 197 kvm
Tillträde: Enligt överenskommelse
Boareauppgift enligt: Lantmäteriet

Byggnadssätt

Vatten: Kommunalt vatten året om
Avlopp: Kommunalt avlopp
Uppvärmning: Direktverkande el, luftluftvärmepump
Grund: Platta på mark
Stomme: Lättbetong
Fasad: Kalksandsten
Fönster: 2-glasfönster

Takbeklädnad: Papp
Utvändiga plåtarbeten: Galvaniserad målad plåt
Ventilation: Mekanisk frånluft
Murstock: Murad skorsten

Renoveringar

Följande renoveringar och förbättringar har gjorts; År 1998 - Taket lades om med ytskikt av gummiduk. Ny våtrumsmatta i badrum på övreplan. År 1999 - Innertaket byttes ut på övre plan till Spanotex textiltak. År 2001 - Nytt kök med vitvaror. År 2004 - Innertak på entréplan byttes ut mot Spontext textiltak. år 2005 - Ny varmvattenberedare Nibe 300 l installerades. År 2006 - Installation av spiskassett av märke Keddy. Ny lyftluftvärmepump installerades. År 2010 - Renovering av duschrum på entréplan. Ventilationen rengjordes och kontrollerades.

Övriga byggnader

Fristående garage

Visa mer om bostaden

Parkering

Garage för plats av en bil samt parkeringsplats på uppfarten.

Tv/Internetanslutning

ADSL

Allmänt

Län: Stockholm
Kommun: Stockholm
Område: Hässelby Strand

Fastighetsbeteckning: Stockholm Gullpudran 8

Planbestämmelser

Gullpudran T 7-8, Tomtindelning (Beslutsdatum: 19760720)
Kv Stenbäret Mm, Stadsplan (Beslutsdatum: 19680522)

Övriga rättigheter och belastningar

Inskrivna övriga rättigheter och belastningar: Avtalsrättighet Avloppsledning
Avtalsrättighet Elledning
Avtalsrättighet Gasledning
Avtalsrättighet Vattenledning
Östra Mälaren, Ytvattenskydd (Beslutsdatum: 20081125, Registreringsdatum: 20110921)

Rättigheter last: Avtalsservitut: Avloppsledning - Se beskrivning
Avtalsservitut: Vattenledning - Se beskrivning
Avtalsservitut: Gasledning - Se beskrivning
Avtalsservitut: Elledning - Se beskrivning

Rättigheter förmån: Avtalsservitut: Ledning - Se beskrivning

Övrigt

SÄLJAREN BERÄTTAR;
"Vi har bott på Fyrklöversbackarna sedan hösten 1989 när vi återvände till Sverige. Vi hade då två tonårsbarn som skulle acklimatisera sig till Sverige efter många år utomlands. Det var därför viktigt med bra skolor, grönområden för hundpromenader och kanske inte minst ett hus som var väl anpassat för ett familjeliv där barnen skulle kunna ha sina egna rum men också kunna träffa nya kamrater i en hemmiljö där de kunde vara ostörda av föräldrarnas liv på ovanvåningen.
Huset har generösa utrymmen som både går att anpassa till en större familj som behöver flera sovrum men också till en mindre familj med andra behov av ostört arbetsrum, bibliotek eller av sällskapsrum som inte samtidigt behöver vara TV-rum. Säkerheten i huset är förstärkt med ett mycket bra skalskydd bestående av lås på samtliga fönster som är i markplan, blockerade källarfönster, plåtförstärkt balkongdörr mot altanen samt larm som för närvarande kan kopplas till ett antal telefoner hos grannarna men som kanske kan byggas ut till att kontakta en larmcentral. Vi har tagit hand om huset genom att bl. a. byta yttertak 1998, bygga ett helt nytt kök med nya vitvaror 2001, satta in spiskassett i den öppna spisen och luftvärmepump 2006 och slutligen göra om badrummet på nedre botten 2010.
Det som har varit mest fantastiskt under de många åren vi bott i huset är dess läge i omedelbar anslutning till en allmänning där rådjuren lever sitt familjeliv och de ibland störs av en räv. Naturen här är så oländig att det bara är en och annan hundägare som förirrar sig hit på vårkanten. När bladen slår ut är baksidan helt insynsskyddad från alla håll och man kan vara helt ogenerad på altan. Att huset ligger i Stockholm är helt osannolikt när man tänker på hur nära naturen är och hur tyst det är. Trafiken på Sandviksvägen stör väldigt lite. Endast vi nordliga vindar sker inflygningen till Arlanda över Hässelby men med nästan avslagna motorer vid s.k. grön inflygning väsnas inte flygplanen något nämnvärt. Flygtrafiken på Bromma hörs över huvud taget inte alls.
Det kan tyckas knepigt att ha den huvudsakliga uteplatsen i nordöst men på sommaren är det ofta en välsignelse med lite skugga och vill man ha sol går det bra att flytta bort lite så kommer solen fram runt husets norrgavel. I trädgården finns i varje fall ett fruktträd som ger bra skörd av goda Gravensteinäpplen. Gräsmattan runt äppleträdet är egentligen en blomsteräng som vi låter blomma under sommaren. Genom att vi inte har gödslat gräset så trängs här prästkragar med fibblor och ängsnejlikorna är som små purpurfärgade utropstecken i gräset. Ängshaveroten med sina intensivt ljusgula blommor som har egenheten att blomkalkarna är utslagna på förmiddagen men sluter sig vid middagstid, finns i överflöd. ”Jack goes to bed at noon” är det engelska namnet på denna blomma. Gulmåran eller ”Jungfru Marie sänghalm” kommer senare under sommaren med sina mängder av små gula blommor vilka kontrasterar mot blåklockorna. Ängen har vi slagit med lie på sensommaren när de flesta blommorna har hunnit sprida sina frön till nästa års växt.
Området där huset vid Fyrklöversbackarna ligger är ett mycket gammalt villaområde där det under förra seklet låg ett stort antal handelsträdgårdar. Därför är många av de gamla tomterna stora så det är inte helt oväntat att vår tomt är en del av en större styckad fastighet. Detta är bakgrunden till placeringen av huset lite in från vägen och med en skafttomt. Det är ett stillsamt område med ett förvånansvärt stort antal förskolor i omedelbar närhet. Flera grönområden ger rikliga promenadtillfällen, inte minst längs med Mälarens strand där man kan vandra långt utan att passera några vägar.
I Åkermyntans centrum ligger en mycket välskött ICA-butik men också Lidl har en butik där. Här finns också annan nödvändig service som bibliotek, frisör och klädesaffär. Tar man sig åt andra hållet finns i Hässelby Strand tunnelbanan men också en Hemköpsbutik där man kan handla mat på väg hem från T-banan. Här finns också en kyrka, andra butiker och till och med en Pizzarestaurang. Buss 119 fungerar som matarbuss längs Sandviksvägen.
Grannarna i husen kring vårt är av absolut bästa sort. De är trevliga, hjälpsamma och generösa. Här råder den bästa grannsämja vi stött på någonsin.
Du som köper vårt hus kommer att flytta in under vinter eller senvinter. Då får man kanske stifta bekantskap med stadens snöröjningsansträngningar. Under de senaste åren har Fyrklöversbackarna skottats förvånansvärt tidigt efter att snön fallit. Det kan vara läge att koppla in en elektrisk motorvärmare på bilen för att inte kallstarten av bilen skall vara alltför påfrestande för miljön. Med spårsnö på marken kan man lätt inse att det finns ett stråk förbi äppleträdet som rådjuren använder flera gånger dagligen.
Vackra vinterdagar är det magiskt att vandra längs med Mälaren där man kommer att träffa en stor del av de som bor i området som är ute för att njuta av den klara luften. Ligger blankisen är det bara att spänna på skridskorna och ge sig iväg. Gillar man långfärdsskidor kan man ta sig bort mot Grimstadfältet eller kanske ut mot Lövsta och golfbanan där. Lite längre bort ligger Drottningholms golfbana med fina skidspår på vintern."
Övrigt
Ekonomi

Utgångspris

5 575 000 kr

Driftkostnader

ca 38 900 kr/år

Årlig elförbrukning: 29465 kWh/år

Fördelas enligt följande

El: 34 084 kr
Vatten och avlopp: 3 036 kr
Försäkringskommentar: Trygg Hansa

Renhållning: 1 780 kr
Beskrivning: I driftkostnaden, som baserar sig på säljarens uppgifter med 2 person i hushållet, ingår: uppvärmning och hushållsel ca 34 084 kr/år, V/A ca 3 036 kr/år, sophämtning ca1 780 kr/år samt tillkommer villahemförsäkring ca 7 700 kr/år.

I samband med tillträdet erlägger köparen lagfartsavgift (stämpelskatt) om 1,5% på köpeskillingen samt pantbrevskostnad motsvarande 2% på de nya pantbrev som krävs för köparens lån (befintliga pantbrev kan övertas av köparen utan kostnad)

Taxering

Byggnad: 1 740 000 kr
Mark: 1 766 000 kr
Totalt: 3 506 000 kr

Taxeringsår: 2015
Taxeringsvärdet är: fastställt
Värdeår: 1977
Standardpoäng: 31
Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd

Pantbrev

Det finns 11 st pantbrev uttaget om sammanlagt 1 944 000 kr.

Fastighetsskatt

7 412 kr

Energideklaration

Status: Energideklaration är utförd

Energiprestanda: 132 kWh/kvm/år

Energiklass: G

Energideklaration utförd: 2016-09-21

Besiktningsman: Torbjörn Sjölund

Detaljer

Inte upplyst.

Kontakta annonsören

Se fler annonser här: Stockholm

Få nya bostäder som denna direkt på mail: Börja bevaka
Support
Blogg