1. Start
  2. Till Salu (hus etc)
  3. Stockholms län
  4. Ekerö
  5. A1802975
 
KARTA
Villa till salu i Ekerö Sandudden - Ekerö

Till salu: Hus, 5:a på 125 m², Ekerö Sandudden, Ekerö


Interiör

Allmän beskrivning
Modern och ljus enplansvilla anno 2010 med högt och fritt läge i populära Sandudden. Huset har en bra placering nästan längst in på återvändsgata. Invändigt genomgående ljus och modern färgsättning, öppet upp till nock i sällskapsdelen och stora fönsterpartier mot sjösidan. Huset har vattenburen golvvärme som ger en komfortabel uppvärmning samt lättmöblerade rum (inga radiatorer). Stor härlig trädäckad altan om ca 100 kvm med perfekt solläge (syd/sydväst) samt lyxig jacuzzi för året-runt bruk. Här bor du sjönära med alla bekvämligheter i närheten såsom förskola, skola, bad, båtbrygga, restauranger, affärer och kommunikationer.

ENTRÈHALL:
Ljus entréhall med mörka stenplattor närmast entrédörren. Sidofönster ger extra ljusinsläpp. Plats för avhängning i direkt anslutning till entrén.

INRE HALL:
Ekparkett, vitmålade väggar och en rejäl sljutdörrsgarderob för förvaring. Skjutdörrarna är i vitt och spegelglas. Garderoben är praktiskt inredd med hyllsystem och trådbackar.

KÖK MED MATPLATS:
Underbart kök från Ballingslöv som är placerat mitt i huset och enkelt blir en självklar plats för familjen att umgås, vare sig det är matlagning, läxläsning eller middagsbjudning med gäster. Precis som i resten av huset är det här ekparkett. Väggarna är vitmålade och taket vitt, öppet upp till nock med bra takhöjd samt stora fönsterpartier och utgång till den trädäckade altanen. I köket är det inredning i vitt med grepplist, grått kakel ovan bänkytor i Sigvard Bernadottes klassiska laminatskiva "virrvarr". Kyl, frys (frostfri), inbyggnadsugn (med pyrolys för självrengöring), induktionshäll, micro samt fläkt. Samtliga vitvaror i rostfritt från Siemens. Stor köksö med plats för barstolar, gott och skåp för förvaring och matplats med plats för 8-10 personer.

SÄLLSKAPSDEL:
Kök, matplats och vardagsrum är i öppen planlösning och utgör sällskapsdelen. Här är det ett fantastiskt ljusflöde med stora fönsterpartier mot altanen och sjösidan med utsikt över takåsarna och Mälaren på håll. Centralt placerad i sällskapsdelen finns en braskamin i täljsten från Handöl.

SOVRUM 1:
Sovrum med ekparkett på golv samt vitmålade väggar. Fönster mot entrésidan.

DUSCHRUM:
Fint duschrum med grå klinker på golv, vitt kakel på väggarna och infällda spotlights i tak. Handfatskommod i vitt med infälld ekgrepplist, ho i gjutmarmor, badrumsskåp med spegel, wc samt eluppvärmd handdukstork. Duschhörna med vikbara dörrar i frostat glas. Öppningsbart vädringsfönster.

SOVRUM 2:
Ekparkett på golv, vitmålade väggar samt en tapetserad fondvägg.

SOVRUM 3:
Ekparkett på golv, ljust tapetserade väggar samt en grå/brunmålad fondvägg.

DUSCHRUM:
Stort ljust duschrum som har plats för badkar för den som önskar. Grå klinker på golv, vitt kakel på väggarna och infällda spotlights i tak. Handfatskommod i vitt med grepplist i ek, ho i gjutmarmor, badrumsskåp med glasdörrar, handdukstork med el-värme, wc samt ett rejält högskåp i vitt. Duschhörna med vikbara dörrar i frostat glas. Öppningsbart vädringsfönster.

SOVRUM 4 / MASTER BEDROOM:
Ljust härligt sovrum med fönster i två väderstreck- stora fönsterpartier mot sjösidan och sjöutsikt. Ekparkett på golv, vitmålade väggar samt tapetserad fondvägg. Hel garderobsvägg bakom skjutdörrar.

TVÄTTSTUGA MED GROVENTRÈ:
Rejäl och praktisk tvättstuga med groventré. Grå klinker på golv, vitmålade väggar och grå glasinfattad ytterdörr. Arbetsbänk i grå laminat med vitt kakel ovan, gott om skåp och överskåp med vita fronter. Ho i sotfritt och tvättmaskin (Miele fr 2015), torktumlare (Siemens) samt torkskåp (Nimo). Här finns även frånluftsvärmepannan (IVT Fighter 360).

ÖVRIGT:
- Alla innerdörrar är vita profilierade
- Markiser finns monterade vid fönster mot sjösidan
- Fönster och dörrar är i underhållsfri aluminium (Velfac)

Fastighetsmäklaren informerar
Vår roll som fastighetsmäklare är att objektivt förmedla information mellan köpare och säljare utan att påverka denna information. Bud som kommer in före kontraktsskrivning måste vi förmedla till säljaren för att låta säljaren fatta alla beslut. Köpet är således inte klart förrän kontraktet är påskrivet. Köpare och säljare har enligt lag rätt att, när uppdraget slutförts, få en skriftlig budhistorik över samtliga angivna bud med budgivares namn, telefonnummer, tidpunkt för budet och belopp.

Fakta

Byggnad

Byggnadstyp1-plansvilla

Övrig bostadALTAN:
Fantastisk trädäckad altan om ca 100 kvm mot sjösidan, med underbar vy över Sanduddens takåsar och Mälaren på håll. Altanen har perfekt syd/sydvästläge med sol i princip hela dagen och här finns plats att skapa olika "rum" med rejäl middagsgrupp, loungedel och även plats för solstolar. Altanen har ett högt, fritt läge och blir som en förlängning av husets sällskapsdel sommartid, en trevlig plats för många att umgås.

ALTAN PÅ ENTRÈSIDAN:
Stensatt altan vid entrésidan med plats för liten sittgrupp.

ÖPPEN FIBER:
Telia öppen Fiber är installerat i huset. Med Öppen Fiber har du möjlighet att välja mellan flera olika tjänsteleverantörer för bredband, tv och telefon. Läs mer på www.oppenfiber.se eller ring 020-402400.
Samtliga rum i huset har nätverksuttag. I tvättstugan finns en korskopplingscentral, här finns även indragningningen av fiber samt router.

Övriga byggnaderCARPORT:
Stensatt carport i anslutning till infart. Det finns plats för en bil bredvid carport samt ytterligare en bil (eller vinterförvaring av båt) på grusad del av tomt utanför tvättstugan. Carporten är generös på längden och det finns plats för cykel/motorcykelparkering framför en parkerad bil. Uttag för motorvärmare finns i carport.

SEPARAT GÄSTRUM MED EGEN ENTRÈ:
I egen byggnad finns ett gästrum om 16 kvm som nås från altanen. Rummet är isolerat och kan användas året runt. Perfekt som gästrum, tonårsdel, kontor för den egna företagaren eller som uthyrningsdel. Här finns nätverk draget för digital TV / PC.

FÖRRÅD:
Stort isolerat förråd om 16 kvm inrett med hyllsystem. Då det är isolerat kan det även användas som varmgarage för ex motorcykel eller som hobbyverkstad. Här finns fem garderober för extra förvaring av kläder

UTEBELYSNING:
Huset har fin kvällsbelysning. På framsidan finns en censorstyrd belysning som tänds vid rörelse.

TomtCARPORT OCH INFART:
Carport samt bred, stensatt infart med plats för flera bilar.

BÅTKLUBBEN SANDGRYNNAN:
Det finns möjlighet för boende i området att bli medlemmar i båtklubben Sandgrynnan. Det kan vara kö till platserna.

DRIFTSKOSTNADER:
Den totala driftskostnaden per månad är ca 3 900 kr och baseras på säljarens årsförbrukning med 4 personer i hushållet.

Byggnadsår2010

FastighetsbeteckningTräkvista 1:608

GrundläggningBetongplatta

StommeTrä

FasadTrä

Fönster2- glas (isoler)

BjälklagTrä

TakGummiduk

Utv. PlåtarbeteLackerad plåt

UppvärmningFjärrvärme samt frånluftsvärmepump och FTX-ventillation(återvinning)

Pantbrevssumma4.668.200 kr

Taxeringsvärde3.510.000 kr

Byggnadens taxeringsvärde2.008.000 kr

Markens taxeringsvärde1.502.000 kr

Taxeringskod220

UpplåtelseformFriköpt

Vatten/avloppKommunalt vatten och avlopp.

VentilationMekanisk

Samfällighet, gemensamhetsanl., servitut mmAndel i samfällighet/GA:
Närlunda GA:4 (Närlunda vägförening)
Träkvista GA:46 (Småsvaltingens samfällighetsförening)
Träkvista GA:47 (Småsvaltingens samfällighetsförening)

Småsvaltingens samfällighetsförening förvaltar anläggningarna som är gemensamma för fastigheterna Träkvista 1:545 - 1:673, utgörs av damm, kanal, lekplats, park, utfarter (inom kvartersmark) och belysning (endast på vägsnuttarna) samt gångstigar inkl trappor och sommarvattenanläggning för bevattning. Se vidare information på www.smasvaltingen.hemsida24.se

HissNej

EnergideklarationBeställd

Datum-

Energiprestanda-

Klass-

Driftskostnad

Totalt enligt spec nedanC:a 46.900 kr/år med 4 personer i hushållet.

Uppvärmning-

Hushållsel30.000 kr

Vatten/avlopp4.200 kr

Sotning500 kr

Väg/samfällighetsavgift2.200 kr

Renhållning3.000 kr

Försäkring (exkl. lösöre)5.000 kr

Övrigt2.000 kr

Energiförbrukning-

ElleverantörFortum

NätleverantörEllevio

KommentarFastighetsavgift (halv fastighetsavgift tom år 2020) samt framtida underhåll tillkommer.
Elkostnaden inkluderar uppvärmning av spa-bad som används året runt.

Övrig bostad

5/9-16 Panorama beställd
7/9-16 Foto interiört

Området

AllmäntPopulärt och efterfrågat område med ett centralt och bra läge på Ekerö. Barnvänligt med gott om grönområden för lek och spel samt en trevlig liten lekpark längre ner på gatan. Det är ca 10 min promenadväg till det omtyckta badet "Södran" med hopptorn och sommarkiosk. Från Sandudden finns fina promenadstråk längs med vattnet ända fram till Ekerö Kyrka och Sommarstan. Restarurang Nykrog blir ett härligt stopp längst strandpromenaden för att äta en god lunch eller ta en fika. Vintertid åker man pulka nerför backarna alldeles intill. Båtsklubb med båtplats finns att hyra hos småbåtsklubben Sandgrynnan. För information om plats kontakta Sandgrynnan, se kontraktinfo på www.ekero.se.

KommunikationNärmaste busshållplats finns antingen vid Sanduddsvägen, altrernativt vid Ekerövägen, några minuters gångväg bort. Beräknad restid till Brommaplan ca 20 minuter. Vid Träkvista torg (5-6 minuter) går även buss mot Solna och Mörby via Brommaplan. Bra färjeförbindelse mellan Ekerö (Jungfrusund) och Slagsta (i Botkyrka kommun) som gör att man snabbt kan ta sig ut på E4:an.

ParkeringCarport samt extra uppställningsplats.

NärserviceC:a 4 km bort finns även ett större affärs- och servicecentrum, Ekerö centrum - Där finns banker, större livsmedelsaffär, sportaffär, bokhandel, klädbutiker, apotek, systembolag, restaurang, kemtvätt, skrädderi, bibliotek, samlingslokal/bio, gym, tandläkare och vårdcentral.Träkvista centrum ligger på c:a 5-6 minuters gångavstånd med livsmedelsaffär, frisörer, pizzeria, färgaffär, tygaffär, skrädderi, leksaksaffär, hälsocenter m fl butiker.I Sandudden finns både förskola och skola (åk F-9). I närheten finns även Träkvista skola (åk F-9) och ett flertal andra förskolor. På Ekerö finns även alternativa förskolor såsom Montessori, Waldorfförskola samt enskilda familjedaghem.

ÖvrigtNärbelägna Träkvistavallen har fotbollsplaner, friidrottsanläggning, ishall och fritidsgård. Styrketräningshall finns strax intill hos Puls & Träning.På Ekerö finns golfbanor (Drottningholm, Troxhammar och Skytteholm) och ett flertal ridskolor. Vintertid finns en härlig skidbacke (Ekebyhovsbacken) och preparerade längdåkningsspår på natursköna Jungfrusundsåsen. Friluftsfrämjandet har en omfattande verksamhet med bland annat kajakturer, långfärdsskridskoturer och även en plogad skridskobana vid Tranholmen.

Mäklarringen Svenska AB

Villa till salu i Ekerö Sandudden - Ekerö

Till salu: Hus, 5:a på 125 m², Ekerö Sandudden, Ekerö

EKERÖ SANDUDDEN, EKERÖ

Till salu, Hus, 6 950 000 kr , 125


Interiör

Allmän beskrivning
Modern och ljus enplansvilla anno 2010 med högt och fritt läge i populära Sandudden. Huset har en bra placering nästan längst in på återvändsgata. Invändigt genomgående ljus och modern färgsättning, öppet upp till nock i sällskapsdelen och stora fönsterpartier mot sjösidan. Huset har vattenburen golvvärme som ger en komfortabel uppvärmning samt lättmöblerade rum (inga radiatorer). Stor härlig trädäckad altan om ca 100 kvm med perfekt solläge (syd/sydväst) samt lyxig jacuzzi för året-runt bruk. Här bor du sjönära med alla bekvämligheter i närheten såsom förskola, skola, bad, båtbrygga, restauranger, affärer och kommunikationer.

ENTRÈHALL:
Ljus entréhall med mörka stenplattor närmast entrédörren. Sidofönster ger extra ljusinsläpp. Plats för avhängning i direkt anslutning till entrén.

INRE HALL:
Ekparkett, vitmålade väggar och en rejäl sljutdörrsgarderob för förvaring. Skjutdörrarna är i vitt och spegelglas. Garderoben är praktiskt inredd med hyllsystem och trådbackar.

KÖK MED MATPLATS:
Underbart kök från Ballingslöv som är placerat mitt i huset och enkelt blir en självklar plats för familjen att umgås, vare sig det är matlagning, läxläsning eller middagsbjudning med gäster. Precis som i resten av huset är det här ekparkett. Väggarna är vitmålade och taket vitt, öppet upp till nock med bra takhöjd samt stora fönsterpartier och utgång till den trädäckade altanen. I köket är det inredning i vitt med grepplist, grått kakel ovan bänkytor i Sigvard Bernadottes klassiska laminatskiva "virrvarr". Kyl, frys (frostfri), inbyggnadsugn (med pyrolys för självrengöring), induktionshäll, micro samt fläkt. Samtliga vitvaror i rostfritt från Siemens. Stor köksö med plats för barstolar, gott och skåp för förvaring och matplats med plats för 8-10 personer.

SÄLLSKAPSDEL:
Kök, matplats och vardagsrum är i öppen planlösning och utgör sällskapsdelen. Här är det ett fantastiskt ljusflöde med stora fönsterpartier mot altanen och sjösidan med utsikt över takåsarna och Mälaren på håll. Centralt placerad i sällskapsdelen finns en braskamin i täljsten från Handöl.

SOVRUM 1:
Sovrum med ekparkett på golv samt vitmålade väggar. Fönster mot entrésidan.

DUSCHRUM:
Fint duschrum med grå klinker på golv, vitt kakel på väggarna och infällda spotlights i tak. Handfatskommod i vitt med infälld ekgrepplist, ho i gjutmarmor, badrumsskåp med spegel, wc samt eluppvärmd handdukstork. Duschhörna med vikbara dörrar i frostat glas. Öppningsbart vädringsfönster.

SOVRUM 2:
Ekparkett på golv, vitmålade väggar samt en tapetserad fondvägg.

SOVRUM 3:
Ekparkett på golv, ljust tapetserade väggar samt en grå/brunmålad fondvägg.

DUSCHRUM:
Stort ljust duschrum som har plats för badkar för den som önskar. Grå klinker på golv, vitt kakel på väggarna och infällda spotlights i tak. Handfatskommod i vitt med grepplist i ek, ho i gjutmarmor, badrumsskåp med glasdörrar, handdukstork med el-värme, wc samt ett rejält högskåp i vitt. Duschhörna med vikbara dörrar i frostat glas. Öppningsbart vädringsfönster.

SOVRUM 4 / MASTER BEDROOM:
Ljust härligt sovrum med fönster i två väderstreck- stora fönsterpartier mot sjösidan och sjöutsikt. Ekparkett på golv, vitmålade väggar samt tapetserad fondvägg. Hel garderobsvägg bakom skjutdörrar.

TVÄTTSTUGA MED GROVENTRÈ:
Rejäl och praktisk tvättstuga med groventré. Grå klinker på golv, vitmålade väggar och grå glasinfattad ytterdörr. Arbetsbänk i grå laminat med vitt kakel ovan, gott om skåp och överskåp med vita fronter. Ho i sotfritt och tvättmaskin (Miele fr 2015), torktumlare (Siemens) samt torkskåp (Nimo). Här finns även frånluftsvärmepannan (IVT Fighter 360).

ÖVRIGT:
- Alla innerdörrar är vita profilierade
- Markiser finns monterade vid fönster mot sjösidan
- Fönster och dörrar är i underhållsfri aluminium (Velfac)

Fastighetsmäklaren informerar
Vår roll som fastighetsmäklare är att objektivt förmedla information mellan köpare och säljare utan att påverka denna information. Bud som kommer in före kontraktsskrivning måste vi förmedla till säljaren för att låta säljaren fatta alla beslut. Köpet är således inte klart förrän kontraktet är påskrivet. Köpare och säljare har enligt lag rätt att, när uppdraget slutförts, få en skriftlig budhistorik över samtliga angivna bud med budgivares namn, telefonnummer, tidpunkt för budet och belopp.

Fakta

Byggnad

Byggnadstyp1-plansvilla

Övrig bostadALTAN:
Fantastisk trädäckad altan om ca 100 kvm mot sjösidan, med underbar vy över Sanduddens takåsar och Mälaren på håll. Altanen har perfekt syd/sydvästläge med sol i princip hela dagen och här finns plats att skapa olika "rum" med rejäl middagsgrupp, loungedel och även plats för solstolar. Altanen har ett högt, fritt läge och blir som en förlängning av husets sällskapsdel sommartid, en trevlig plats för många att umgås.

ALTAN PÅ ENTRÈSIDAN:
Stensatt altan vid entrésidan med plats för liten sittgrupp.

ÖPPEN FIBER:
Telia öppen Fiber är installerat i huset. Med Öppen Fiber har du möjlighet att välja mellan flera olika tjänsteleverantörer för bredband, tv och telefon. Läs mer på www.oppenfiber.se eller ring 020-402400.
Samtliga rum i huset har nätverksuttag. I tvättstugan finns en korskopplingscentral, här finns även indragningningen av fiber samt router.

Övriga byggnaderCARPORT:
Stensatt carport i anslutning till infart. Det finns plats för en bil bredvid carport samt ytterligare en bil (eller vinterförvaring av båt) på grusad del av tomt utanför tvättstugan. Carporten är generös på längden och det finns plats för cykel/motorcykelparkering framför en parkerad bil. Uttag för motorvärmare finns i carport.

SEPARAT GÄSTRUM MED EGEN ENTRÈ:
I egen byggnad finns ett gästrum om 16 kvm som nås från altanen. Rummet är isolerat och kan användas året runt. Perfekt som gästrum, tonårsdel, kontor för den egna företagaren eller som uthyrningsdel. Här finns nätverk draget för digital TV / PC.

FÖRRÅD:
Stort isolerat förråd om 16 kvm inrett med hyllsystem. Då det är isolerat kan det även användas som varmgarage för ex motorcykel eller som hobbyverkstad. Här finns fem garderober för extra förvaring av kläder

UTEBELYSNING:
Huset har fin kvällsbelysning. På framsidan finns en censorstyrd belysning som tänds vid rörelse.

TomtCARPORT OCH INFART:
Carport samt bred, stensatt infart med plats för flera bilar.

BÅTKLUBBEN SANDGRYNNAN:
Det finns möjlighet för boende i området att bli medlemmar i båtklubben Sandgrynnan. Det kan vara kö till platserna.

DRIFTSKOSTNADER:
Den totala driftskostnaden per månad är ca 3 900 kr och baseras på säljarens årsförbrukning med 4 personer i hushållet.

Byggnadsår2010

FastighetsbeteckningTräkvista 1:608

GrundläggningBetongplatta

StommeTrä

FasadTrä

Fönster2- glas (isoler)

BjälklagTrä

TakGummiduk

Utv. PlåtarbeteLackerad plåt

UppvärmningFjärrvärme samt frånluftsvärmepump och FTX-ventillation(återvinning)

Pantbrevssumma4.668.200 kr

Taxeringsvärde3.510.000 kr

Byggnadens taxeringsvärde2.008.000 kr

Markens taxeringsvärde1.502.000 kr

Taxeringskod220

UpplåtelseformFriköpt

Vatten/avloppKommunalt vatten och avlopp.

VentilationMekanisk

Samfällighet, gemensamhetsanl., servitut mmAndel i samfällighet/GA:
Närlunda GA:4 (Närlunda vägförening)
Träkvista GA:46 (Småsvaltingens samfällighetsförening)
Träkvista GA:47 (Småsvaltingens samfällighetsförening)

Småsvaltingens samfällighetsförening förvaltar anläggningarna som är gemensamma för fastigheterna Träkvista 1:545 - 1:673, utgörs av damm, kanal, lekplats, park, utfarter (inom kvartersmark) och belysning (endast på vägsnuttarna) samt gångstigar inkl trappor och sommarvattenanläggning för bevattning. Se vidare information på www.smasvaltingen.hemsida24.se

HissNej

EnergideklarationBeställd

Datum-

Energiprestanda-

Klass-

Driftskostnad

Totalt enligt spec nedanC:a 46.900 kr/år med 4 personer i hushållet.

Uppvärmning-

Hushållsel30.000 kr

Vatten/avlopp4.200 kr

Sotning500 kr

Väg/samfällighetsavgift2.200 kr

Renhållning3.000 kr

Försäkring (exkl. lösöre)5.000 kr

Övrigt2.000 kr

Energiförbrukning-

ElleverantörFortum

NätleverantörEllevio

KommentarFastighetsavgift (halv fastighetsavgift tom år 2020) samt framtida underhåll tillkommer.
Elkostnaden inkluderar uppvärmning av spa-bad som används året runt.

Övrig bostad

5/9-16 Panorama beställd
7/9-16 Foto interiört

Området

AllmäntPopulärt och efterfrågat område med ett centralt och bra läge på Ekerö. Barnvänligt med gott om grönområden för lek och spel samt en trevlig liten lekpark längre ner på gatan. Det är ca 10 min promenadväg till det omtyckta badet "Södran" med hopptorn och sommarkiosk. Från Sandudden finns fina promenadstråk längs med vattnet ända fram till Ekerö Kyrka och Sommarstan. Restarurang Nykrog blir ett härligt stopp längst strandpromenaden för att äta en god lunch eller ta en fika. Vintertid åker man pulka nerför backarna alldeles intill. Båtsklubb med båtplats finns att hyra hos småbåtsklubben Sandgrynnan. För information om plats kontakta Sandgrynnan, se kontraktinfo på www.ekero.se.

KommunikationNärmaste busshållplats finns antingen vid Sanduddsvägen, altrernativt vid Ekerövägen, några minuters gångväg bort. Beräknad restid till Brommaplan ca 20 minuter. Vid Träkvista torg (5-6 minuter) går även buss mot Solna och Mörby via Brommaplan. Bra färjeförbindelse mellan Ekerö (Jungfrusund) och Slagsta (i Botkyrka kommun) som gör att man snabbt kan ta sig ut på E4:an.

ParkeringCarport samt extra uppställningsplats.

NärserviceC:a 4 km bort finns även ett större affärs- och servicecentrum, Ekerö centrum - Där finns banker, större livsmedelsaffär, sportaffär, bokhandel, klädbutiker, apotek, systembolag, restaurang, kemtvätt, skrädderi, bibliotek, samlingslokal/bio, gym, tandläkare och vårdcentral.Träkvista centrum ligger på c:a 5-6 minuters gångavstånd med livsmedelsaffär, frisörer, pizzeria, färgaffär, tygaffär, skrädderi, leksaksaffär, hälsocenter m fl butiker.I Sandudden finns både förskola och skola (åk F-9). I närheten finns även Träkvista skola (åk F-9) och ett flertal andra förskolor. På Ekerö finns även alternativa förskolor såsom Montessori, Waldorfförskola samt enskilda familjedaghem.

ÖvrigtNärbelägna Träkvistavallen har fotbollsplaner, friidrottsanläggning, ishall och fritidsgård. Styrketräningshall finns strax intill hos Puls & Träning.På Ekerö finns golfbanor (Drottningholm, Troxhammar och Skytteholm) och ett flertal ridskolor. Vintertid finns en härlig skidbacke (Ekebyhovsbacken) och preparerade längdåkningsspår på natursköna Jungfrusundsåsen. Friluftsfrämjandet har en omfattande verksamhet med bland annat kajakturer, långfärdsskridskoturer och även en plogad skridskobana vid Tranholmen.

Mäklarringen Svenska AB

Detaljer

Inte upplyst.

Kontakta annonsören

Se fler annonser här: Ekerö

Få nya bostäder som denna direkt på mail: Börja bevaka
Support
Blogg