1. Start
  2. Till Salu (hus etc)
  3. Hallands län
  4. Kungsbacka
  5. A1785043
 
KARTA
Exklusiv villa i Örsviken Billdal

Till salu: Hus, 8:a på 250 m², Billdal, Kungsbacka


Mycket exklusiv villa med fantastiskt stilrena materialval av högsta kvalitet. Underbart soligt läge med högt utsiktsberg på tomten med strålande havsutsikt och egen badhytt i Örsviken.

Modern snygg design med en planlösning med totalt fem sovrum. Entréplan med allrum, fyra sovrum, exklusivt stort badrum samt tvättstuga & teknikrum. Övervåning med stora sällskapsutrymmen och öppen planlösning med vardagsrum, kök och matsal samt stort föräldrasovrum med eget badrum & klädkammare. Utgång till två härliga uteplatser. Byggnadstekniskt ett mycket modernt hus med bergvärme, underhållsfria materialval och hög prestanda.

Här bor du lugnt och bekvämt på återvändsgata med gångavstånd till både havet och bekvämt till bussen vid Snipen. Ett stort utbud av service finns vid Kungsporten, också inom gångavstånd. Friliggande enbilsgarage, i anslutning till stor parkeringsplats. Trädgården är lättskött och har en plan gräsmatta både framför och runt huset. En stor del av tomten går upp på berget, där en stentrappa tar er upp till en fantastisk uteplats med vidsträckt havsutsikt och solnedgång i väster. Här gränsar tomten till ett naturområde.
Entréplan
Genomgående materialval med vita väggar, trägolv i ek eller svart granit på golvet. Inredningsdetaljer i ek och/ eller glas med inslag av rostfritt. Vattenburen golvvärme, via bergvärmeanläggningen.
Hall, allrum, fyra sovrum, stort badrum, tvättstuga samt teknikrum, finns på detta våningsplan.

Hall
Välkommen in i en stor och rymlig entré. Här möts ni av trappan upp till övre plan. Trappa i ek med steg av granit tillsammans med räcke i glas med ledstång i ek. På golvet i entrén ligger genomgående svart granit på golvet. Under trappen finns mycket gott om förvaring i platsbyggda skåp bakom ekdörrar. Här finns även en mindre köksenhet/trinett.

Allrum
Direkt till höger finns ett stort och ljust allrum. Hajompartier öppnar upp mot entrésidan. Ytterligare ett fönster släpper in ljus, mot öster. Utgång till stenlagd uteplats på entrésidan. Vita väggar och ekparkett på golvet. I direkt anslutning till allrummet ligger ett sovrum

Sovrum ETT
Stort rum med fönster mot öster. Två garderober med skjutdörrar i ek. Vita väggar och ekparkett på golvet.

Sovrum TVÅ
Från hallen ligger detta sovrum direkt till vänster. Två fönster släpper in ljus. Ekparkett och vita väggar. Två garderober med dörrar i ek.

Badrum
Husets exklusiva badrum. Nytt, snygg och fantastiskt. Dubbla handfat med tillhörande kommod och spegel ovanför, fristående badkar, stor duschplats bakom glasvägg samt vägghängd toalett. Stora kakel och klinkerplattor i grafitgrått på väggar och golv. Två fönster med frostat glas, släpper in ljus. Inramade med träfoder i ek. Infällda spotlights i taket.

Sovrum TRE
Ett mindre sovrum, vägg i vägg med badrummet. Vita väggar, ekparkett och ett fönster. Används idag som arbetsrum

Sovrum FYRA
Ett stort och mycket trevligt rum. Vita väggar och ekparkett. Här finns en stor valmöjlighet till alternativ planlösning. Möjlighet att ha föräldrasovrummet på entréplan eller på övervåningen.

Förråd
Innanför sovrumsavdelning och i anslutning till hallen, ligger ett rymligt förråd. Inrett med många garderober, både med och utan dörrar. Samtliga inredningsskåp är i ek.

Tvättavdelning
Till vänster med egen groventré, ligger husets praktiska tvättstuga. Stor och rymlig med plats för både över och underskåp i vitt. Utrustat med både tvättmaskin och torktumlare. Helkaklat med vita kakelplattor på väggarna och grått klinker på golvet. Groventrén leder ut till trädgården och gräsmattan mot väster

Teknikrum
På motsatta sidan ligger husets teknikrum. Utrustat med bergvärmeanläggning och övrig teknik av högsta kvalitet. Nytt till- och frånluftsventilation för god inomhusmiljö. Centraldammsugare, med uttag på bägge våningsplanen. Här finns också plats för mycket extra förvaringsmöjligheter. Helkaklat både väggar och golv.

Övervåning
Stora sällskapsutrymmen och öppen planlösning med vardagsrum, kök och matsal samt stort föräldrasovrum med eget badrum. Utgång till två härliga uteplatser. Genomgående samma materialval även på detta våningsplan.

Vardagsrum
Stort och rymligt vardagsrum med öppet till nock. Ljusinsläpp med fönster från alla väderstreck. Mindre fönster i anslutning till taket. Härliga skjutdörrar med öppning mot altanen på husets baksida. Här ligger uteplatsen skyddad mot berget, men med sol hela dagen. Utomhustrappan leder sedan vidare upp på berget för ytterligare en fantastisk uteplats. Vardagsrummet har en öppen planlösning mot köket. En effektfull murad öppen spis i vitt är centralt placerad mitt i rummet. Vita väggar och ekparkett på golvet. Infällda spotlights i taket, genomgående.

Kök
Exklusivt kök i högglansigt vitt. Platsbyggt med både köksö och serveringsskåp. Snygga svarta granitskivor är genomgående tillsammans med rostfritt. Vitt kakel ovanför graniten, ger en snygg glans. Köksutrustning i rostfritt. En härlig stor gasolspis, för den som älskar att laga mat. Köksfönster med utsikt över trädgården, med söderläge.

Matsal
I direkt anslutning till den stora altanen med söderläge, ligger både köket och matsalen. Här finns plats för ett stort matbord och längs hela långsidan är det platsbyggda skåp i ek. Vita väggar och ekparkett på golvet i hela övervåningen. Ett stort Hajomparti tillsammans med en altandörr, släpper in härligt ljus från söder. Altanen är stenlagd och inramad med glasräcke och överliggare i trä. Gott om plats för både loungegrupp, matbord och solstolar. Här finns två stora gråa markiser att fälla ut, som skydd för södersolen. Inbyggda högtalare finns även ute på altanen. Här har man både fin uppsikt och utsikt över trädgården och den lugna återvändsgatan utanför.

Sovrum FEM
Föräldrasovrummet tillsammans med förråd och separat duschrum ligger mot norr. Här finns ett fönster med tillhörande altandörr ut. Vita väggar och ekparkett. Skjutdörrsgarderober med dörrar i ek och spegelglas.En lite inre hall i anslutning till sovrummet, ger planlösningen en spännande lösning med öppet till nock. Här har man skapat en extra klädkammare och ett vindsloft, som man når med hjälp av en stege i ek. Fina fönster i takhöjd, släpper in extra ljus.

Duschrum
Ytterligare ett lyxigt badrum. Samma genomgående snygga materialval i grafitgrått klinker på både väggar och golv. Duschrummet är utrustat med en stor familjedusch med dubbla duschar bakom en glasskiva i klarglas. Toalett och handfat med tillhörande kommod. Ett fönster med frostat glas. Övrig badrumsinredning i ek.

Fakta om bostaden

Sammanfattning

Typ: Villa
Rum: 8, varav 5 sovrum
Boarea: 250 kvm
Biarea: 30 kvm
Tomtarea: 1 460 kvm

Utgångspris: 12 500 000 kr
Byggnadsår: 2007
Driftkostnad: ca 62 155 kr/år
Upplåtelseform: Äganderätt
Tillträde: Enligt överenskommelse
Boareauppgift enligt: Ritning(ar)

Byggnadssätt

Vatten: Kommunalt vatten året om
Avlopp: Kommunalt WC-avlopp
Uppvärmning: Bergvärmepump
Grund: Platta på mark
Stomme: Betong/Lättbetong
Bjälklag: Betong
Fasad: Puts
Fönster: 3-glasfönster isoler
Grundmur: Betong

Takbeklädnad: Plåt Aluzink
Utvändiga plåtarbeten: Plåt
Ventilation: Mekanisk till- och frånluft
Murstock: Skorsten av plåt
Allmän information: Totalytan i huset 260 kvm avser 147 kvm entréplan, 113 kvm övervåning. Tillkommer 20 kvm biarea avser fristående garage.
Fastigheten är taxerad till 250 kvm boarea samt 10 kvm biarea.
Huset är inte areamätt. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.
Kommentar: Utförlig beskrivning av renoveringar och förbättringar är sammanställd och finns tillgänglig hos fastighetsmäklaren. Huset är byggnadstekniskt välbyggt och i mycket god kondition.
Fastigheten är Varudeklarerad, vilket innebär att ett besiktningsprotokoll finns tillgängligt hos fastighetsmäklaren.

Renoveringar

Om-/tillbyggnadsår: Renoverad och ombyggd 2014
Nybyggt 2007

Tomt/balkong/uteplats

Stor altan i direkt anslutning till matsal & kök, med söderläge. Skyddad uteplats i anslutning till berget, med direktutgång från vardagsrummet. Här leder ochså en trappa leder upp på berget till en uteplats med underbar havsutsikt i väster.

Visa mer om bostaden

Övriga byggnader

Friliggande garage

Parkering

Stor parkeringsplats i direkt anslutning till garaget och entrén

Allmänt

Län: Halland
Kommun: Kungsbacka

Fastighetsbeteckning: Kungsbacka Spårhaga 2:141

Omgivning

Området runt Billdal/Kullavik, med sitt attraktiva läge vid kusten och med närhet till både Göteborg och Kungsbacka, är ett mycket populärt område att bo och leva i. Här finns mycket att erbjuda både vad gäller fritidsaktiviteter och naturupplevelser.
På Kungsporten finner ni en välsorterad Hemköpsbutik, vårdcentral, apotek, bensintapp, restauranger, gym, postservice och flertalet små mysiga butiker. Nya Hovås ligger vid Origohuset som nås från Brottkärrsmotet på Säröleden (väg nr 158). Härifrån cyklar du till salta bad eller skogen på fem, tio minuter och in till Linnégatan under tjugo. Med bil är du i stan på cirka 15 minuter när det inte är rusningstrafik. Läs gärna mer om Nya Hovås, www.nyahovas.se.

Förutom mysiga promenadstråk, cykelleder och båthamnar finns det gott om badplatser i form av klippor eller sandstränder. Sandsjöbackas naturreservat med underbara vandringleder finns alldeles i närområdet. Trevliga restauranger, caféer, bagerier och butiker samsas med livsmedelsaffärer som t.ex. Ica Kvantum, skolor samt vårdcentral. Promenadavstånd till Blå Express som tar er in till centrala Göteborg på ca 20 min.

Kommunikationer

Snipen heter busshållplatsen som är knutpunkten i Billdal. Denna ligger på gränsen mellan Kungsbacka och Göteborgs kommun. Blå Express tar dig på endast 20 minuter in till stan. här finns också gott om parkeringsmöjligheter för pendlare.

Planbestämmelser

Spårhaga 2:49 m.fl., Byggnadsplan (Beslutsdatum: 19871105)

Övriga rättigheter och belastningar

Gemensamhetsanläggning: Kungsbacka Spårhaga Ga:3
Övrigt
Ekonomi

Utgångspris

12 500 000 kr

Driftkostnader

ca 62 155 kr/år

Årlig elförbrukning: 31700 kWh/år

Kommentar: Hushållet förbrukar idag ca 31 700 kWh/år, vilket avser all elförbrukning, dvs uppvärmning av både huset, garaget, hushållsel och varmvatten. Dessa driftskostnader kan variera beroende på familjesammansättning, vanor och elleverantör. Nuvarande förbrukning avser ett hushåll på 2 vuxna & 2 barn.

Fastigheten tillhör Örsviksvägens Samfällighetsförening. Läs gärna mer på föreningens egen hemsida: https://orsviksvagen.wordpress.com/

Fördelas enligt följande

Uppvärmning: 33 200 kr
Vatten och avlopp: 5 700 kr
Försäkring: 20 000 kr

Renhållning: 1 800 kr
Samfällighet: 1 455 kr

Taxering

Byggnad: 3 661 000 kr
Mark: 2 221 000 kr
Totalt: 5 882 000 kr

Taxeringsår: 2015
Taxeringsvärdet är: fastställt
Värdeår: 2007
Standardpoäng: 38
Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd

Pantbrev

Det finns 4 st pantbrev uttaget om sammanlagt 5 300 000 kr.

Fastighetsskatt

3 706 kr

Energideklaration

Status: Energideklaration är utförd

Energideklaration utförd: 2016-08-23

Besiktningsman: Lars Kullenstein

Exklusiv villa i Örsviken Billdal

Till salu: Hus, 8:a på 250 m², Billdal, Kungsbacka

BILLDAL, KUNGSBACKA

Till salu, Hus, 12 500 000 kr , 250


Mycket exklusiv villa med fantastiskt stilrena materialval av högsta kvalitet. Underbart soligt läge med högt utsiktsberg på tomten med strålande havsutsikt och egen badhytt i Örsviken.

Modern snygg design med en planlösning med totalt fem sovrum. Entréplan med allrum, fyra sovrum, exklusivt stort badrum samt tvättstuga & teknikrum. Övervåning med stora sällskapsutrymmen och öppen planlösning med vardagsrum, kök och matsal samt stort föräldrasovrum med eget badrum & klädkammare. Utgång till två härliga uteplatser. Byggnadstekniskt ett mycket modernt hus med bergvärme, underhållsfria materialval och hög prestanda.

Här bor du lugnt och bekvämt på återvändsgata med gångavstånd till både havet och bekvämt till bussen vid Snipen. Ett stort utbud av service finns vid Kungsporten, också inom gångavstånd. Friliggande enbilsgarage, i anslutning till stor parkeringsplats. Trädgården är lättskött och har en plan gräsmatta både framför och runt huset. En stor del av tomten går upp på berget, där en stentrappa tar er upp till en fantastisk uteplats med vidsträckt havsutsikt och solnedgång i väster. Här gränsar tomten till ett naturområde.
Entréplan
Genomgående materialval med vita väggar, trägolv i ek eller svart granit på golvet. Inredningsdetaljer i ek och/ eller glas med inslag av rostfritt. Vattenburen golvvärme, via bergvärmeanläggningen.
Hall, allrum, fyra sovrum, stort badrum, tvättstuga samt teknikrum, finns på detta våningsplan.

Hall
Välkommen in i en stor och rymlig entré. Här möts ni av trappan upp till övre plan. Trappa i ek med steg av granit tillsammans med räcke i glas med ledstång i ek. På golvet i entrén ligger genomgående svart granit på golvet. Under trappen finns mycket gott om förvaring i platsbyggda skåp bakom ekdörrar. Här finns även en mindre köksenhet/trinett.

Allrum
Direkt till höger finns ett stort och ljust allrum. Hajompartier öppnar upp mot entrésidan. Ytterligare ett fönster släpper in ljus, mot öster. Utgång till stenlagd uteplats på entrésidan. Vita väggar och ekparkett på golvet. I direkt anslutning till allrummet ligger ett sovrum

Sovrum ETT
Stort rum med fönster mot öster. Två garderober med skjutdörrar i ek. Vita väggar och ekparkett på golvet.

Sovrum TVÅ
Från hallen ligger detta sovrum direkt till vänster. Två fönster släpper in ljus. Ekparkett och vita väggar. Två garderober med dörrar i ek.

Badrum
Husets exklusiva badrum. Nytt, snygg och fantastiskt. Dubbla handfat med tillhörande kommod och spegel ovanför, fristående badkar, stor duschplats bakom glasvägg samt vägghängd toalett. Stora kakel och klinkerplattor i grafitgrått på väggar och golv. Två fönster med frostat glas, släpper in ljus. Inramade med träfoder i ek. Infällda spotlights i taket.

Sovrum TRE
Ett mindre sovrum, vägg i vägg med badrummet. Vita väggar, ekparkett och ett fönster. Används idag som arbetsrum

Sovrum FYRA
Ett stort och mycket trevligt rum. Vita väggar och ekparkett. Här finns en stor valmöjlighet till alternativ planlösning. Möjlighet att ha föräldrasovrummet på entréplan eller på övervåningen.

Förråd
Innanför sovrumsavdelning och i anslutning till hallen, ligger ett rymligt förråd. Inrett med många garderober, både med och utan dörrar. Samtliga inredningsskåp är i ek.

Tvättavdelning
Till vänster med egen groventré, ligger husets praktiska tvättstuga. Stor och rymlig med plats för både över och underskåp i vitt. Utrustat med både tvättmaskin och torktumlare. Helkaklat med vita kakelplattor på väggarna och grått klinker på golvet. Groventrén leder ut till trädgården och gräsmattan mot väster

Teknikrum
På motsatta sidan ligger husets teknikrum. Utrustat med bergvärmeanläggning och övrig teknik av högsta kvalitet. Nytt till- och frånluftsventilation för god inomhusmiljö. Centraldammsugare, med uttag på bägge våningsplanen. Här finns också plats för mycket extra förvaringsmöjligheter. Helkaklat både väggar och golv.

Övervåning
Stora sällskapsutrymmen och öppen planlösning med vardagsrum, kök och matsal samt stort föräldrasovrum med eget badrum. Utgång till två härliga uteplatser. Genomgående samma materialval även på detta våningsplan.

Vardagsrum
Stort och rymligt vardagsrum med öppet till nock. Ljusinsläpp med fönster från alla väderstreck. Mindre fönster i anslutning till taket. Härliga skjutdörrar med öppning mot altanen på husets baksida. Här ligger uteplatsen skyddad mot berget, men med sol hela dagen. Utomhustrappan leder sedan vidare upp på berget för ytterligare en fantastisk uteplats. Vardagsrummet har en öppen planlösning mot köket. En effektfull murad öppen spis i vitt är centralt placerad mitt i rummet. Vita väggar och ekparkett på golvet. Infällda spotlights i taket, genomgående.

Kök
Exklusivt kök i högglansigt vitt. Platsbyggt med både köksö och serveringsskåp. Snygga svarta granitskivor är genomgående tillsammans med rostfritt. Vitt kakel ovanför graniten, ger en snygg glans. Köksutrustning i rostfritt. En härlig stor gasolspis, för den som älskar att laga mat. Köksfönster med utsikt över trädgården, med söderläge.

Matsal
I direkt anslutning till den stora altanen med söderläge, ligger både köket och matsalen. Här finns plats för ett stort matbord och längs hela långsidan är det platsbyggda skåp i ek. Vita väggar och ekparkett på golvet i hela övervåningen. Ett stort Hajomparti tillsammans med en altandörr, släpper in härligt ljus från söder. Altanen är stenlagd och inramad med glasräcke och överliggare i trä. Gott om plats för både loungegrupp, matbord och solstolar. Här finns två stora gråa markiser att fälla ut, som skydd för södersolen. Inbyggda högtalare finns även ute på altanen. Här har man både fin uppsikt och utsikt över trädgården och den lugna återvändsgatan utanför.

Sovrum FEM
Föräldrasovrummet tillsammans med förråd och separat duschrum ligger mot norr. Här finns ett fönster med tillhörande altandörr ut. Vita väggar och ekparkett. Skjutdörrsgarderober med dörrar i ek och spegelglas.En lite inre hall i anslutning till sovrummet, ger planlösningen en spännande lösning med öppet till nock. Här har man skapat en extra klädkammare och ett vindsloft, som man når med hjälp av en stege i ek. Fina fönster i takhöjd, släpper in extra ljus.

Duschrum
Ytterligare ett lyxigt badrum. Samma genomgående snygga materialval i grafitgrått klinker på både väggar och golv. Duschrummet är utrustat med en stor familjedusch med dubbla duschar bakom en glasskiva i klarglas. Toalett och handfat med tillhörande kommod. Ett fönster med frostat glas. Övrig badrumsinredning i ek.

Fakta om bostaden

Sammanfattning

Typ: Villa
Rum: 8, varav 5 sovrum
Boarea: 250 kvm
Biarea: 30 kvm
Tomtarea: 1 460 kvm

Utgångspris: 12 500 000 kr
Byggnadsår: 2007
Driftkostnad: ca 62 155 kr/år
Upplåtelseform: Äganderätt
Tillträde: Enligt överenskommelse
Boareauppgift enligt: Ritning(ar)

Byggnadssätt

Vatten: Kommunalt vatten året om
Avlopp: Kommunalt WC-avlopp
Uppvärmning: Bergvärmepump
Grund: Platta på mark
Stomme: Betong/Lättbetong
Bjälklag: Betong
Fasad: Puts
Fönster: 3-glasfönster isoler
Grundmur: Betong

Takbeklädnad: Plåt Aluzink
Utvändiga plåtarbeten: Plåt
Ventilation: Mekanisk till- och frånluft
Murstock: Skorsten av plåt
Allmän information: Totalytan i huset 260 kvm avser 147 kvm entréplan, 113 kvm övervåning. Tillkommer 20 kvm biarea avser fristående garage.
Fastigheten är taxerad till 250 kvm boarea samt 10 kvm biarea.
Huset är inte areamätt. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.
Kommentar: Utförlig beskrivning av renoveringar och förbättringar är sammanställd och finns tillgänglig hos fastighetsmäklaren. Huset är byggnadstekniskt välbyggt och i mycket god kondition.
Fastigheten är Varudeklarerad, vilket innebär att ett besiktningsprotokoll finns tillgängligt hos fastighetsmäklaren.

Renoveringar

Om-/tillbyggnadsår: Renoverad och ombyggd 2014
Nybyggt 2007

Tomt/balkong/uteplats

Stor altan i direkt anslutning till matsal & kök, med söderläge. Skyddad uteplats i anslutning till berget, med direktutgång från vardagsrummet. Här leder ochså en trappa leder upp på berget till en uteplats med underbar havsutsikt i väster.

Visa mer om bostaden

Övriga byggnader

Friliggande garage

Parkering

Stor parkeringsplats i direkt anslutning till garaget och entrén

Allmänt

Län: Halland
Kommun: Kungsbacka

Fastighetsbeteckning: Kungsbacka Spårhaga 2:141

Omgivning

Området runt Billdal/Kullavik, med sitt attraktiva läge vid kusten och med närhet till både Göteborg och Kungsbacka, är ett mycket populärt område att bo och leva i. Här finns mycket att erbjuda både vad gäller fritidsaktiviteter och naturupplevelser.
På Kungsporten finner ni en välsorterad Hemköpsbutik, vårdcentral, apotek, bensintapp, restauranger, gym, postservice och flertalet små mysiga butiker. Nya Hovås ligger vid Origohuset som nås från Brottkärrsmotet på Säröleden (väg nr 158). Härifrån cyklar du till salta bad eller skogen på fem, tio minuter och in till Linnégatan under tjugo. Med bil är du i stan på cirka 15 minuter när det inte är rusningstrafik. Läs gärna mer om Nya Hovås, www.nyahovas.se.

Förutom mysiga promenadstråk, cykelleder och båthamnar finns det gott om badplatser i form av klippor eller sandstränder. Sandsjöbackas naturreservat med underbara vandringleder finns alldeles i närområdet. Trevliga restauranger, caféer, bagerier och butiker samsas med livsmedelsaffärer som t.ex. Ica Kvantum, skolor samt vårdcentral. Promenadavstånd till Blå Express som tar er in till centrala Göteborg på ca 20 min.

Kommunikationer

Snipen heter busshållplatsen som är knutpunkten i Billdal. Denna ligger på gränsen mellan Kungsbacka och Göteborgs kommun. Blå Express tar dig på endast 20 minuter in till stan. här finns också gott om parkeringsmöjligheter för pendlare.

Planbestämmelser

Spårhaga 2:49 m.fl., Byggnadsplan (Beslutsdatum: 19871105)

Övriga rättigheter och belastningar

Gemensamhetsanläggning: Kungsbacka Spårhaga Ga:3
Övrigt
Ekonomi

Utgångspris

12 500 000 kr

Driftkostnader

ca 62 155 kr/år

Årlig elförbrukning: 31700 kWh/år

Kommentar: Hushållet förbrukar idag ca 31 700 kWh/år, vilket avser all elförbrukning, dvs uppvärmning av både huset, garaget, hushållsel och varmvatten. Dessa driftskostnader kan variera beroende på familjesammansättning, vanor och elleverantör. Nuvarande förbrukning avser ett hushåll på 2 vuxna & 2 barn.

Fastigheten tillhör Örsviksvägens Samfällighetsförening. Läs gärna mer på föreningens egen hemsida: https://orsviksvagen.wordpress.com/

Fördelas enligt följande

Uppvärmning: 33 200 kr
Vatten och avlopp: 5 700 kr
Försäkring: 20 000 kr

Renhållning: 1 800 kr
Samfällighet: 1 455 kr

Taxering

Byggnad: 3 661 000 kr
Mark: 2 221 000 kr
Totalt: 5 882 000 kr

Taxeringsår: 2015
Taxeringsvärdet är: fastställt
Värdeår: 2007
Standardpoäng: 38
Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd

Pantbrev

Det finns 4 st pantbrev uttaget om sammanlagt 5 300 000 kr.

Fastighetsskatt

3 706 kr

Energideklaration

Status: Energideklaration är utförd

Energideklaration utförd: 2016-08-23

Besiktningsman: Lars Kullenstein

Detaljer

Inte upplyst.

Kontakta annonsören

Se fler annonser här: Kungsbacka

Få nya bostäder som denna direkt på mail: Börja bevaka
Support
Blogg