1. Start
  2. Till Salu (hus etc)
  3. Västra Götalands län
  4. Herrljunga
  5. A1733200
 
KARTA
PÅ EN SJÖTOMT MED EGEN STRAND

Till salu: Hus, 7:a på 390 m², LJUNG, Herrljunga


PÅ EN SJÖTOMT MED EGEN STRAND ligger denna magnifika herrgård. En sagolikt vacker plats, kanske ett av Sveriges vackraste ställen att bo på! Redan när man kör in mellan stenpelarna och genom allén känner man historiens vingslag, med anor från 1300-talet. Ollestad byggdes av en engelsk arkitekt med inspiration från 1800-talet. Här får man de engelska tapeterna, många badrum, öppna spisar, sköna heltäckningsmattor under fotsulorna när man stiger upp på morgonen och inte minst den enastående utsikten över Sämsjön. Sjön som till 1 Hektar ingår i fastigheten har Sveriges godaste kräftor.

Här finns ordentligt med livsrum fördelat på en boyta om 390 kvm + tre gästhus och källare. Köparen till denna magnifika bostad är troligen någon som känner lust att förvalta och förädla detta gods på allra bästa sätt . Någon som njuter av det goda i livet och som vill göra det i en fantastisk omgivning tillsammans med nära och kära. De tre gästhusen rymmer många gäster samtidigt.

För mig som mäklare är det en fröjd att förmedla en så vacker fastighet och jag tror och hoppas att jag under visningarna kommer att få se många förälskelser blomma upp för herrgården i Ollestad. Väl mött ! Kontakta mig för en personlig visning.
Entréplan

Entréhall
Genom vackra dubbeldörrar välkomnas du in i en öppen representativ entré med en direkt slående utsikt över sjön genom vardagsrummet som anger tonen över vad som komma skall. Till vänster går den stiliga trappan upp till andra våning och till höger finner du kapprum och WC. Under trappan finns ett smart förvaringsutrymme som man tagit till vara på. Golvet som även är genomgående för resten av entréplanet är av gran och alla element i bostaden är skyddade av vackert snidade elementskydd som omsorgsfullt matchar alla vackra trädetaljer. Den öppna känslan förstärks genom att det inte finns några dörrar som tillsluter.

WC
Ett charmigt uppfräschningsrum där man i kapprumsdelen hänger av sig innan man går vidare till den eleganta kommoden med handfat för uppfräschning. Rummet innehåller även en toalett. Väggarna är försedda med bröstpanel och tapeter till det charmiga trägolvet.

Vardagsrum
Ett njutningsbart sällskapsrum i rejäl storlek med vackert kassettak i vitt och mjukt grangolv. Det stora antalet fönster vetter mot sjön och ger en magnifik utsikt över det blå vattnet som stilla pockar på uppmärksamhet. Genom glasdörrar nås den ljuvliga terrassen som sträcker sig runt husets hela långsida på vilken man kan placera utegrupper på flera väl valda platser. Den främre delen av terrassen är nedsänkt en nivå, genomtänkt för att från vardagsrummet kunna behålla utsikten ostörd från staketet. Sällskapsrummet har också en strategiskt placerad öppen spis att avnjuta från rummets alla vinklar. För den rätta känslan har man även byggt in knarr i golvet.

Bibliotek
I detta mysiga rum avnjuter man sin egentid med en god bok och en kopp thé vid fönstret. Rummet är försett med klassiska tapeter och en vacker bokhylla att fylla med sina favorit bokverk.

Matsal
Den paranta matsalens stora ytor gör det enkelt att få plats med många gäster runt matsalsbordet. Det ljusa rummet har målade trägolv, en stor öppen spis samt utgång till terrassen.

Tv-rum
Ett genomgångsrum placerat intill köket som idag används som Tv-rumsdel. Här finns en värmande braskamin och de ljusa väggarna har en gråmålad bröstpanel.

Kök
Välkommen in i det lantliga engelska köket som är som hämtat ur tidningen Country Homes. Tack vare den varma nyansen av cremevitt på väggar och inredning känns här varmt och ombonat. Här får du gott om bänkyta och förvaring i de många lådorna samt i den köksö som finns centralt placerad i arbetsdelen. Intill köksön finns ett eluttag i golvet vilket kan vara praktiskt om man vill ansluta någon av sina köksmaskiner intill bänkytan. Kökets hjärta representeras av den vackra AGA-spisen (2006) som är en storstilad pjäs i sig själv och står alltid redo att användas. Den är konstant elektriskt ansluten och har fyra ugnar med olika gradantal samt två stora plattor varav den ena på 100 grader och den andra på 400 grader. Övrig maskinell utrustning består av en integrerad kyl (Miele 2006) som är placerad i en elegant förvaringsmöbel med hyllor och en integrerad diskmaskin (Siemens 2010) som är placerad intill den stora porslinshon med en vacker kran i lantlig stil. Rummets väggar är klädda med bröstpanel, det finns en liten charmig sittbänk under ett av fönstren och du når både terrass och trädgård via köket. Rum finns även för ett matbord med plats för 6-8 personer. Från köket via en liten hall med inbyggd skåpsförvaring finner du trappan ner till källarplanet.

Övre plan

Hall
En bred vitmålad trappa leder upp till övervåningen och den ljusa hallen med grangolv och utgång till balkong. I hallen finns en vägg i halvmåneform som ger hallen lite extra spännande karaktär.

Sovrum 1 med badrum 1
Detta generösa och vackra sovrum är mycket ljust och har en skön heltäckningsmatta på golvet samt utgång till framsidans balkong via två skilda balkongdörrar. Till rummet hör ett badrum med toalett, dusch och handfat. Även en liten praktisk klädkammare med stång finns i badrummet att hänga badrocken på.

Sovrum 2 med badrum 2
Detta rymliga sovrum andas engelsk romantik i varje detalj med sina blommiga tapeter, snedtak med sittbänkar under takfönstren och vackra trädetaljer. När man kommer in i rummet kan man inte låta bli att fästa blicken vid de förtjusande dubbeldörrarna som skiljer badrum och sovavdelningen åt. På golvet är det heltäckningsmatta som följer med in i det ljusa badrummet där det finns toalett, handfat och badkar. I dag nyttjas rummet som gästrum.

Sovrum 3
Övervåningens vackraste sovrum har en mycket imponerande storlek och en utsikt som är hänförande. Även här ligger en mjuk, ljus heltäckningsmatta på golvet, det finns snidade vackra elementskydd och här finner man också en stämningshöjande öppen spis. Från rummet når du den större balkongen mot sjösidan. Att vakna upp till denna vy ger en fantastisk start på dagen!

Dressingroom
En praktisk passage med inbyggda garderober för god förvaring av skor och kläder i en mängd som inte gör dig besviken.

Badrum 3
Ett duschbadrum med toalett, handfat och en helkaklad duschhörna.

Badrum 4
Husets stora badrum är en egen ljuvlig oas där det finns plats för relaxmöbler längs ena väggen. I rummet finner du en toalett, handfat i vacker kommod samt ett inbyggt badkar vid fönstret med blick över sjön. Ett glas bubblande champagne i handen är nästan självskrivet i detta pampiga badrum.

Källarplan

På 130 kvm biyta finner du många praktiska rum där man har utnyttjat varje utrymme maximalt. Källardelen innehåller; ett stort skafferi med plastmatta, kontor, groventré med två förråd i anslutning, vinkällare med vinkyl, målarrum, pannrum med vedförråd, snickarbod, blomsterrum, WC med handfat och toalett, bastu med helkaklad dusch, torkrum, en stor tvättstuga med utrustning bestående av två grovtvättmaskiner (Elektrolux Wascator, äldre), tvättpelare (Siemens 2010), ismaskin (2010), tvättho i porslin, frysbox (Siemens 2010). Källarens ytskikt har målats och allt känns mycket fräscht och välvårdat i varje utrymme.

Fakta om bostaden

Sammanfattning

Typ: Villa, 2 plan med källare och kallvind
Rum: 7, varav 3 sovrum
Boarea: 390 kvm
Biarea: 200 kvm
Tomtarea: 16 795 kvm
Vattenarea: 10 650 kvm

Accepterat pris: 18 500 000 kr
Byggnadsår: 2006
Upplåtelseform: Äganderätt
Boareauppgift enligt: Säljaren.

Byggnadssätt

Vatten: Djupborrad brunn
Avlopp: Enskilt avlopp
Uppvärmning: Bergvärmepumpar, sjövärme, golvvärme, öppna spisar m.m.
Grund: Platta på mark
Stomme: Trä/Betong
Fasad: Stående träpanel
Fönster: 2-glasfönster kopplade energiglas

Takbeklädnad: Falsad plåt
Ventilation: Mekanisk frånluft 2010

Renoveringar

Tilläggsisolering av vind 2010
Djupborrad brunn 2012
Dusch i bastudel i källaren 2014

Tomt/balkong/uteplats

En generös terrass mot sjösidan som delvis ligger under tak av kassettmodell som hålls uppe av ståtliga vita pelare med eluttag. Det finns en stenlagd uteplats vid kortsidan av bostaden samt plats för utemöbel på bryggan eller varför inte någonstans i den underbara trädgården. 2 balkonger på vardera sida av huset varav den större mot sjön.

Terrasserna vid huvudbyggnaden, bastualtanen samt bryggan har fått en påkostad Siio behandling vilket innebär att det är helt fritt från algbeväxning samt att träet får en mycket vacker silverfärgad yta som varar i minst 10 år.

Mycket vacker och välskött trädgård med egen sandstrand och brygga. Engelsk trädgård med odlingar av alla dess slag.

Visa mer om bostaden

Övriga byggnader

Hus 1
Med vacker exteriör och otroligt mycket charm är det första av tre hus beläget närmast huvudbyggnaden. Här inryms en entréhall, ljust vardagsrum med tre fönster i olika väderstreck samt braskamin, sovrum i vita toner, charmfullt kök med luckor i lantlig stil och liten bänkyta i trä med vitrinskåp samt 2 spisplattor, diskho och kyl. Det ligger ett laminatgolv i alla utrymmen förutom badrummet innanför köket som har klinkergolv och blå/vitrandiga tapeter. I badrummet finns toalett, handfat och dusch med helkaklat ytskikt.

Hus 2
Längs uppfarten ligger detta 1½ plans hus med källare som på entréplan inrymmer hall med vitmålat trägolv, gästwc, ett klassiskt snyggt kök med vita väggar och vita skåpsluckor samt laminatgolv som matchar bänkytorna i trä. Köket har gott om skåpsförvaring och är utrustat med spishäll, ugn, fläktkåpa och kyl. Vardagsrummet och matsalen ligger i fil med charmigt vitmålade trägolv. Ett stort badrum finns på entréplanet som dessutom har en egen ingång.
Andra våning inrymmer 2 sovrum och en mysig sovalkov med tittlucka mot sjön, fräscht badrum med vitt klinkergolv och vita väggar, innehållande; badkar, toalett och handfat. På andra våning är trägolven vitmålade vilket ger ett mycket välskött och fint intryck.
Källarplanet inrymmer matkällare, ett rum med tvättbänk, toalett och handfat samt ett mycket generöst utrymme som idag är inrett som gym.

Hus 3
Mitt emot hus 2 är detta hus beläget som också är mycket välskött. Här får du en entréhall med gråmålat trägolv, gästwc i hallen, vardagsrum och matsal i fil med vitlaserade trägolv, ett stort kök med gott om förvaring i sina många skåpsluckor och inbyggda högskåp. Köket har två skafferi varav ett med handfat.
Det övre planet är inrett med 2 sovrum och en sovalkov, samtliga rum med gråmålade trägolv. WC med toalett och handfat.
Källaren inrymmer tre rum varav ett med egen ingång. Ett av rummen har målat betonggolv medan övriga har trägolv. Det finns ett WC under trappan samt ett helkaklat duschrum.

Bastustuga vid sjön med intilliggande förråd med plats för fiskeutrustningen.

Parkering

På gården finns en stor garagebyggnad med 4 portar samt en dubbelcarport.

Tv/Internetanslutning

Fiberkabel

Allmänt

Län: VÄSTRA GÖTALAND
Kommun: HERRLJUNGA

Fastighetsbeteckning: Herrljunga Ollestad 5:11

Övriga rättigheter och belastningar

Gemensamhetsanläggning: Herrljunga Ollestad Ga:3
Herrljunga Ollestad Ga:4

Rättigheter last: Ledningsrätt: Fiber för bredband - Tele
Övrigt
Ekonomi

Accepterat pris

18 500 000 kr

Taxering

Byggnad: 2 655 000 kr
Mark: 459 000 kr
Totalt: 3 114 000 kr

Taxeringsår: 2015
Taxeringsvärdet är: fastställt
Värdeår: 2006
Standardpoäng: 52
Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd

Pantbrev

Det finns 5 st pantbrev uttaget om sammanlagt 9 300 000 kr.

Energideklaration

Status: Energideklaration är utförd

Energiprestanda: 92 kWh/kvm/år

Energiklass: E

Besiktningsman: Peter Jacobsson

PÅ EN SJÖTOMT MED EGEN STRAND

Till salu: Hus, 7:a på 390 m², LJUNG, Herrljunga

LJUNG, HERRLJUNGA

Till salu, Hus, 18 500 000 kr , 390


PÅ EN SJÖTOMT MED EGEN STRAND ligger denna magnifika herrgård. En sagolikt vacker plats, kanske ett av Sveriges vackraste ställen att bo på! Redan när man kör in mellan stenpelarna och genom allén känner man historiens vingslag, med anor från 1300-talet. Ollestad byggdes av en engelsk arkitekt med inspiration från 1800-talet. Här får man de engelska tapeterna, många badrum, öppna spisar, sköna heltäckningsmattor under fotsulorna när man stiger upp på morgonen och inte minst den enastående utsikten över Sämsjön. Sjön som till 1 Hektar ingår i fastigheten har Sveriges godaste kräftor.

Här finns ordentligt med livsrum fördelat på en boyta om 390 kvm + tre gästhus och källare. Köparen till denna magnifika bostad är troligen någon som känner lust att förvalta och förädla detta gods på allra bästa sätt . Någon som njuter av det goda i livet och som vill göra det i en fantastisk omgivning tillsammans med nära och kära. De tre gästhusen rymmer många gäster samtidigt.

För mig som mäklare är det en fröjd att förmedla en så vacker fastighet och jag tror och hoppas att jag under visningarna kommer att få se många förälskelser blomma upp för herrgården i Ollestad. Väl mött ! Kontakta mig för en personlig visning.
Entréplan

Entréhall
Genom vackra dubbeldörrar välkomnas du in i en öppen representativ entré med en direkt slående utsikt över sjön genom vardagsrummet som anger tonen över vad som komma skall. Till vänster går den stiliga trappan upp till andra våning och till höger finner du kapprum och WC. Under trappan finns ett smart förvaringsutrymme som man tagit till vara på. Golvet som även är genomgående för resten av entréplanet är av gran och alla element i bostaden är skyddade av vackert snidade elementskydd som omsorgsfullt matchar alla vackra trädetaljer. Den öppna känslan förstärks genom att det inte finns några dörrar som tillsluter.

WC
Ett charmigt uppfräschningsrum där man i kapprumsdelen hänger av sig innan man går vidare till den eleganta kommoden med handfat för uppfräschning. Rummet innehåller även en toalett. Väggarna är försedda med bröstpanel och tapeter till det charmiga trägolvet.

Vardagsrum
Ett njutningsbart sällskapsrum i rejäl storlek med vackert kassettak i vitt och mjukt grangolv. Det stora antalet fönster vetter mot sjön och ger en magnifik utsikt över det blå vattnet som stilla pockar på uppmärksamhet. Genom glasdörrar nås den ljuvliga terrassen som sträcker sig runt husets hela långsida på vilken man kan placera utegrupper på flera väl valda platser. Den främre delen av terrassen är nedsänkt en nivå, genomtänkt för att från vardagsrummet kunna behålla utsikten ostörd från staketet. Sällskapsrummet har också en strategiskt placerad öppen spis att avnjuta från rummets alla vinklar. För den rätta känslan har man även byggt in knarr i golvet.

Bibliotek
I detta mysiga rum avnjuter man sin egentid med en god bok och en kopp thé vid fönstret. Rummet är försett med klassiska tapeter och en vacker bokhylla att fylla med sina favorit bokverk.

Matsal
Den paranta matsalens stora ytor gör det enkelt att få plats med många gäster runt matsalsbordet. Det ljusa rummet har målade trägolv, en stor öppen spis samt utgång till terrassen.

Tv-rum
Ett genomgångsrum placerat intill köket som idag används som Tv-rumsdel. Här finns en värmande braskamin och de ljusa väggarna har en gråmålad bröstpanel.

Kök
Välkommen in i det lantliga engelska köket som är som hämtat ur tidningen Country Homes. Tack vare den varma nyansen av cremevitt på väggar och inredning känns här varmt och ombonat. Här får du gott om bänkyta och förvaring i de många lådorna samt i den köksö som finns centralt placerad i arbetsdelen. Intill köksön finns ett eluttag i golvet vilket kan vara praktiskt om man vill ansluta någon av sina köksmaskiner intill bänkytan. Kökets hjärta representeras av den vackra AGA-spisen (2006) som är en storstilad pjäs i sig själv och står alltid redo att användas. Den är konstant elektriskt ansluten och har fyra ugnar med olika gradantal samt två stora plattor varav den ena på 100 grader och den andra på 400 grader. Övrig maskinell utrustning består av en integrerad kyl (Miele 2006) som är placerad i en elegant förvaringsmöbel med hyllor och en integrerad diskmaskin (Siemens 2010) som är placerad intill den stora porslinshon med en vacker kran i lantlig stil. Rummets väggar är klädda med bröstpanel, det finns en liten charmig sittbänk under ett av fönstren och du når både terrass och trädgård via köket. Rum finns även för ett matbord med plats för 6-8 personer. Från köket via en liten hall med inbyggd skåpsförvaring finner du trappan ner till källarplanet.

Övre plan

Hall
En bred vitmålad trappa leder upp till övervåningen och den ljusa hallen med grangolv och utgång till balkong. I hallen finns en vägg i halvmåneform som ger hallen lite extra spännande karaktär.

Sovrum 1 med badrum 1
Detta generösa och vackra sovrum är mycket ljust och har en skön heltäckningsmatta på golvet samt utgång till framsidans balkong via två skilda balkongdörrar. Till rummet hör ett badrum med toalett, dusch och handfat. Även en liten praktisk klädkammare med stång finns i badrummet att hänga badrocken på.

Sovrum 2 med badrum 2
Detta rymliga sovrum andas engelsk romantik i varje detalj med sina blommiga tapeter, snedtak med sittbänkar under takfönstren och vackra trädetaljer. När man kommer in i rummet kan man inte låta bli att fästa blicken vid de förtjusande dubbeldörrarna som skiljer badrum och sovavdelningen åt. På golvet är det heltäckningsmatta som följer med in i det ljusa badrummet där det finns toalett, handfat och badkar. I dag nyttjas rummet som gästrum.

Sovrum 3
Övervåningens vackraste sovrum har en mycket imponerande storlek och en utsikt som är hänförande. Även här ligger en mjuk, ljus heltäckningsmatta på golvet, det finns snidade vackra elementskydd och här finner man också en stämningshöjande öppen spis. Från rummet når du den större balkongen mot sjösidan. Att vakna upp till denna vy ger en fantastisk start på dagen!

Dressingroom
En praktisk passage med inbyggda garderober för god förvaring av skor och kläder i en mängd som inte gör dig besviken.

Badrum 3
Ett duschbadrum med toalett, handfat och en helkaklad duschhörna.

Badrum 4
Husets stora badrum är en egen ljuvlig oas där det finns plats för relaxmöbler längs ena väggen. I rummet finner du en toalett, handfat i vacker kommod samt ett inbyggt badkar vid fönstret med blick över sjön. Ett glas bubblande champagne i handen är nästan självskrivet i detta pampiga badrum.

Källarplan

På 130 kvm biyta finner du många praktiska rum där man har utnyttjat varje utrymme maximalt. Källardelen innehåller; ett stort skafferi med plastmatta, kontor, groventré med två förråd i anslutning, vinkällare med vinkyl, målarrum, pannrum med vedförråd, snickarbod, blomsterrum, WC med handfat och toalett, bastu med helkaklad dusch, torkrum, en stor tvättstuga med utrustning bestående av två grovtvättmaskiner (Elektrolux Wascator, äldre), tvättpelare (Siemens 2010), ismaskin (2010), tvättho i porslin, frysbox (Siemens 2010). Källarens ytskikt har målats och allt känns mycket fräscht och välvårdat i varje utrymme.

Fakta om bostaden

Sammanfattning

Typ: Villa, 2 plan med källare och kallvind
Rum: 7, varav 3 sovrum
Boarea: 390 kvm
Biarea: 200 kvm
Tomtarea: 16 795 kvm
Vattenarea: 10 650 kvm

Accepterat pris: 18 500 000 kr
Byggnadsår: 2006
Upplåtelseform: Äganderätt
Boareauppgift enligt: Säljaren.

Byggnadssätt

Vatten: Djupborrad brunn
Avlopp: Enskilt avlopp
Uppvärmning: Bergvärmepumpar, sjövärme, golvvärme, öppna spisar m.m.
Grund: Platta på mark
Stomme: Trä/Betong
Fasad: Stående träpanel
Fönster: 2-glasfönster kopplade energiglas

Takbeklädnad: Falsad plåt
Ventilation: Mekanisk frånluft 2010

Renoveringar

Tilläggsisolering av vind 2010
Djupborrad brunn 2012
Dusch i bastudel i källaren 2014

Tomt/balkong/uteplats

En generös terrass mot sjösidan som delvis ligger under tak av kassettmodell som hålls uppe av ståtliga vita pelare med eluttag. Det finns en stenlagd uteplats vid kortsidan av bostaden samt plats för utemöbel på bryggan eller varför inte någonstans i den underbara trädgården. 2 balkonger på vardera sida av huset varav den större mot sjön.

Terrasserna vid huvudbyggnaden, bastualtanen samt bryggan har fått en påkostad Siio behandling vilket innebär att det är helt fritt från algbeväxning samt att träet får en mycket vacker silverfärgad yta som varar i minst 10 år.

Mycket vacker och välskött trädgård med egen sandstrand och brygga. Engelsk trädgård med odlingar av alla dess slag.

Visa mer om bostaden

Övriga byggnader

Hus 1
Med vacker exteriör och otroligt mycket charm är det första av tre hus beläget närmast huvudbyggnaden. Här inryms en entréhall, ljust vardagsrum med tre fönster i olika väderstreck samt braskamin, sovrum i vita toner, charmfullt kök med luckor i lantlig stil och liten bänkyta i trä med vitrinskåp samt 2 spisplattor, diskho och kyl. Det ligger ett laminatgolv i alla utrymmen förutom badrummet innanför köket som har klinkergolv och blå/vitrandiga tapeter. I badrummet finns toalett, handfat och dusch med helkaklat ytskikt.

Hus 2
Längs uppfarten ligger detta 1½ plans hus med källare som på entréplan inrymmer hall med vitmålat trägolv, gästwc, ett klassiskt snyggt kök med vita väggar och vita skåpsluckor samt laminatgolv som matchar bänkytorna i trä. Köket har gott om skåpsförvaring och är utrustat med spishäll, ugn, fläktkåpa och kyl. Vardagsrummet och matsalen ligger i fil med charmigt vitmålade trägolv. Ett stort badrum finns på entréplanet som dessutom har en egen ingång.
Andra våning inrymmer 2 sovrum och en mysig sovalkov med tittlucka mot sjön, fräscht badrum med vitt klinkergolv och vita väggar, innehållande; badkar, toalett och handfat. På andra våning är trägolven vitmålade vilket ger ett mycket välskött och fint intryck.
Källarplanet inrymmer matkällare, ett rum med tvättbänk, toalett och handfat samt ett mycket generöst utrymme som idag är inrett som gym.

Hus 3
Mitt emot hus 2 är detta hus beläget som också är mycket välskött. Här får du en entréhall med gråmålat trägolv, gästwc i hallen, vardagsrum och matsal i fil med vitlaserade trägolv, ett stort kök med gott om förvaring i sina många skåpsluckor och inbyggda högskåp. Köket har två skafferi varav ett med handfat.
Det övre planet är inrett med 2 sovrum och en sovalkov, samtliga rum med gråmålade trägolv. WC med toalett och handfat.
Källaren inrymmer tre rum varav ett med egen ingång. Ett av rummen har målat betonggolv medan övriga har trägolv. Det finns ett WC under trappan samt ett helkaklat duschrum.

Bastustuga vid sjön med intilliggande förråd med plats för fiskeutrustningen.

Parkering

På gården finns en stor garagebyggnad med 4 portar samt en dubbelcarport.

Tv/Internetanslutning

Fiberkabel

Allmänt

Län: VÄSTRA GÖTALAND
Kommun: HERRLJUNGA

Fastighetsbeteckning: Herrljunga Ollestad 5:11

Övriga rättigheter och belastningar

Gemensamhetsanläggning: Herrljunga Ollestad Ga:3
Herrljunga Ollestad Ga:4

Rättigheter last: Ledningsrätt: Fiber för bredband - Tele
Övrigt
Ekonomi

Accepterat pris

18 500 000 kr

Taxering

Byggnad: 2 655 000 kr
Mark: 459 000 kr
Totalt: 3 114 000 kr

Taxeringsår: 2015
Taxeringsvärdet är: fastställt
Värdeår: 2006
Standardpoäng: 52
Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd

Pantbrev

Det finns 5 st pantbrev uttaget om sammanlagt 9 300 000 kr.

Energideklaration

Status: Energideklaration är utförd

Energiprestanda: 92 kWh/kvm/år

Energiklass: E

Besiktningsman: Peter Jacobsson

Detaljer

Inte upplyst.

Kontakta annonsören

Se fler annonser här: Herrljunga

Få nya bostäder som denna direkt på mail: Börja bevaka
Support
Blogg