1. Start
  2. Till Salu (hus etc)
  3. Stockholms län
  4. Nacka
  5. A1724455
 
KARTA
Villa till salu i Björknäsplatån - Nacka

Till salu: Hus, 5:a på 168 m², Björknäsplatån, Nacka


Interiör

Allmän beskrivning
Övre plan

KÖK
Kök i öppen planlösning mot vardagsrum och matsalsdel. Köket är ett lantligt, ljust kök från Ballingslöv med vita skåpsluckor och vita kakelplattor ovan den svarta bänkskivan. Ni finner gott om förvaring och bra med arbetsytor.
Utrustning: Häll, diskmaskin, ugn, mikro och dubbel kyl och frys. Alla vitvaror från Siemens.

VARDAGSRUM
Härligt vardagsrum med öppen planlösning till kök och matplats. Här finner ni även två dörrar som går ut mot den trevliga altanen i sydväst som man kan sitta ute och äta på under mysiga sommarkvällar. Från altanen tar man sig enkelt ner till trädgården via den utvändiga trappan. Vidare finns även en rymlig balkong i öst som passar perfekt för avnjutning av frukost samt en balkong i väst med kvällssol. I vardagsrummet finns även en fin kamin, stora glaspartier samt att det är öppet i nock. Genomgående vitmålade väggar och vitlaserad ekparkett med golvvärme.

FÖRRÅD / SKAFFERI
Stort förråd och skafferi som ligger intill varandra. Båda rummen är rymliga och sväljer det mesta.

BADRUM Övre plan
Härligt stort badrum med badkar och fönster som släpper in ett fint ljus. Vita kakelplattor på väggarna och vitt klinker med svarta detaljer på golv.
Utrustning: Badkar, WC, och handfat.

Entréplan

HALL
Välkomnande och rymlig hall med gott om plats för avhängning. Direktanslutning till badrum och tvättstuga. Väggarna vitmålade och golvet är belagd med vitlaserad ekparkett.

BADRUM Nedre plan
Rymligt helkaklat badrum med dusch, wc samt handfat. Här finner rikligt med ljusinsläpp från fönstret och här är det stilrena materialval där väggarna är av vita stora kakelplattor. Golv bestående av ljus klinker med svarta detaljer likadant som badrummet på övre plan.

TVÄTTSTUGA
Bredvid badrummet på nedre plan hittar vi även den rymliga tvättstugan. Här finner ni bra förvaringsutrymme i den stora klädkammaren som ligger längst in i tvättstugan. Genomgående ljusa materialval då väggarna är ljusmålade och golvet belagt med ljus plastmatta. I tvättstugan finner i även städskåp, reglage för golvvärmen, centraldammsugare samt vattenmätaren.
Utrustning: Tvättmaskin (Bosch) samt torktumlare (Siemens).

VARDAGSRUM / ALLRUM Nedre plan
Här finner ni ett vardagsrum/allrum som har två stora dörrar med fint ljusinsläpp som går ut mot baksidan av trädgården. Vitmålade väggar och golvet är belagd med vitlaserad ekparkett.

SOVRUM
Stort sovrum med fönster i två väderstreck. Detta rum är perfekt om man har barn som kan dela rum. Väggarna är vitmålade och golvet är i vitlaserad ekparkett.

SOVRUM
Bra sovrum med fönster för ljusinsläpp. Här finner ni ett rymligt sovrum med en sovalkov. Väggarna är vitmålade och golv även här bestående av vitlaserad ekparkett.

SOVRUM
Rymligt sovrum med vitmålade väggar och vitlaserad ekparkett. Fönster som vetter ut mot den grönskande trädgårdens framsida.

Fastighetsmäklaren informerar
Vår roll som fastighetsmäklare är att objektivt förmedla information mellan köpare och säljare utan att påverka denna information. Bud som kommer in före kontraktsskrivning måste vi förmedla till säljaren för att låta säljaren fatta alla beslut. Köpet är således inte klart förrän kontraktet är påskrivet. Köpare och säljare har enligt lag rätt att, när uppdraget slutförts, få en skriftlig budhistorik över samtliga angivna bud med budgivares namn, telefonnummer, tidpunkt för budet och belopp.

Fakta

Byggnad

Byggnadstyp2-plansvilla

Övrig bostadPARKERING
Stor parkering som får plats med minst 3 bilar. Perfekt om man vill ta över mycket gäster. Parkeringen är belagd med grus.

TRÄDGÅRDEN
Lättskött trädgård som blommar från vår till höst. Trädgården är dels av grus och berg samt partier av gräs och växter. Här finner ni många olika växter och träd såsom rosenbuskar, klematis, blodplommon och tall. Lättskött och mysig trädgård med många olika platser att njuta. Stor del av tomten är inhägnad av ett stilrent plank så här kan man släppa små barn och djur lösa utan oro.
Vidare finner ni en ståtlig inglasad farstukvist med vackra nytillverkade englasfönster i gammal stil och runt farstukvisten har man lagt stenplattor som ger en inramande effekt.

FÖRRÅD
Stort och bra förråd under altanen. Här får man plats med trädgårdsmöbler, verktyg mm.

Byggnadsår2011

FastighetsbeteckningBjörknäs 1:972

GrundmurKrypgrund

StommeTrä

FasadTrä

Fönster3-glas

BjälklagTrä

TakBetongpannor

UppvärmningFrånluftsvärmepump

Pantbrevssumma2.560.000 kr

Taxeringsvärde4.894.000 kr

Byggnadens taxeringsvärde2.898.000 kr

Markens taxeringsvärde1.996.000 kr

Taxeringskod220

UpplåtelseformFriköpt

Vatten/avloppKommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.

Samfällighet, gemensamhetsanl., servitut mmLast, Officialservitut: Väg, 0182K-2012/27
Förmån, Officialservitut: Väg, 01-BOO-835

HissNej

EnergideklarationBeställd

Datum-

Energiprestanda-

Klass-

Driftskostnad

Totalt enligt spec nedanC:a 28.569 kr/år med 2 personer i hushållet.

Uppvärmning17.500 kr

Hushållsel-

Vatten/avlopp3.410 kr

Sotning-

Väg/samfällighetsavgift-

Renhållning1.372 kr

Försäkring (exkl. lösöre)6.287 kr

Övrigt-

Energiförbrukning12800 kWh per år

Elleverantör-

NätleverantörBoo Energi

Kommentar-

Info budgivning.pdf

Info fast och lös egendom.pdf

Info flytt och städ.pdf

Så här går vi vidare.pdf

Villa undersökningsplikt och felansvar.p

Området

AllmäntALLMÄNT OM OMRÅDETBjörknäsär ett område i Boo, Nacka kommun, som nås direkt efter överfart av Skurubron från Stockholmssidan. Björknäs har ingen naturlig centrumkärna men det finns ett kommersiellt centrum (byggt c:a 1990) som består av en matvarubutik, restaurang samt ett antal mindre affärer som ligger runt den centrala parkeringen (Björknäs torg). På motsatt sida av den gamla Värmdövägen finns en stor bussdepå och Björknäskyrkan. I närområdet ligger ett antal hyreshus men i övriga Björknäs är det småhusbebyggelse. Björknäs hade tidigare ett mycket uppskattat utflyktsmål, danspalatset Björknäspaviljongen. Den byggdes 1941 i anslutning till en Restaurang Herrgårn. De kunde nås både med buss och ångbåt till Klintens Brygga i Skurusundet. Paviljongen brann ner 1978.Björknäs har infartsparkering och frekvent snabb bussförbindelse med Stockholm (Slussen).VELAMSUNDI östra nacka finner vi Velamsund, 700 hektar som omsluter Velamsundsviken och Insjön med friluftsgård - en stor magasinsbyggnad med rastlokal, omklädningsrum och duschar, mm, Nacka Naturskola, ett 2,5 km långt elljusspår för löpning och skidåkning, Nacka Ridklubb, båtklubb, kajakklubb, golfklubb, Långa raden - en huslänga från 1800-talet med restaurang, glashytta, butik mm. Inte mycket längre bort finns Telegrafberget där Restaurang Telegraf ligger nere vid vattnet och som blev utnämnd till Årets Lunchrestaurang i Nacka 2009. NYCKELVIKENPå Sicklaön med samma infart som Nacka Strand finner man populära Nyckelviken med 134 hektar natur, efter 2 km väg genom områdets skog och ängar når du hembygdsmuseum, lantgård med djur, café, motionsspår mm. NACKARESERVATETStora Nackareservatet i sydvästra Nacka mot Stockholm och Tyresö behöver knappast presenteras, 700 hektar friluftsområde med Hellasgården. GUSTAVSBERGTill Värmdö och Gustavsberg kan man ta sig med bil men även längs den fina gång- och cykelbanan som går mellan Lännersta och Gustavsberg. Gustavsberg är ett gammalt brukssamhälle som på ett charmigt sätt har lyckats med blandningen av modernt och gammalt. I Gustavsbergs Hamn, ett par minuters promenad från centrum, finns småbutiker, café och restaurang. Ett flertal factory outlets inom glas, porslin och keramik. Stockholms nyaste konsthall hittar du också i hamnen med olika nutida utställningar samt en unik glasexpo. I samma hus, Gula Byggningen, hittar du en mycket trevlig presentbutik med konsthantverk från de många lokala hantverkarna. Du hittar även Keramisk Center vilken är huvudattraktionen i Gustavberg med sin fasta utställning med gammalt och nytt porslin ofta kombinerad med olika specialutställningar. I Gustavsberg finns uppskattade Gustavsbergbadet med äventyrsavdelning.

KommunikationBUSS Närmaste busshållplats finner ni på Värmdövägen som ligger på ca 5 min minuters promenadavstånd. Från denna hållplats går det även ett flertal motorvägsbussar som tar er till slussen på ca 15 minuter samt de blå lokalbussarna mot Slussen som går via Ektorp centrum och Nacka Forum.BILVäg 222 tar dig till slussen på ca 10-15 minuter alternativt till Gustavsberg, Värmdö på ca 10 minuter. Skärgården ligger endast ett stenkast bort.

NärserviceBJÖRKNÄS CENTRUMI Björknäs centrum finner ni det mesta, livsmedelsbutiker, apotek, resturanger, blomsterbutiker, bensinmack och busstation. Björknäs centrum ligger ca 5 minuter bort med bil. ORMINGE CENTRUMDen solklara mittpunkten på Boo-ön är Orminge Centrum - I Orminge Centrum finns det bland annat mataffärer, apotek, postservice, bibliotek, skönhetsvård, restauranger, café, systembolag, frisörer, banker och butiker. I Orminge Hus bredvid Centrum finns bland annat tandläkare, vårdcentral, BVC, MVC, Friskis & Svettis, restaurang och konditori.NACKA FORUMPå Sicklaön, ca 10 minuter bort med bil finner vi Nacka Forum. Det är ett utav Sveriges största köpcentrum fullt av bl.a. mode, hobby, teknik och mat. Här finns allt du behöver tackvare ca 150 butiker, caféer och restauranger. Du finner även service såsom bank, vårdcentral, tandläkare och friskvård. SICKLA KÖPKVARTERÄven Sickla köpkvarter ligger inom bekvämt avstånd. Där finns det ett stort affärs- och nöjesutbud med ca 150 butiker av olika slag. Här finns allt man kan önska sig i form av shopping, kläder, inredning, elektronik, livsmedel samt ett flertal restauranger och caféer. Det erbjuds även ett stort utbud av kultur och nöjen. I Dieselverkstaden som idag innehåller kultur i mångfald har man förvandlat Atlas Copcos gamla verkstäder till en populär mötesplats med bl. a. bibliotek, restaurang, caféer och konsthall. Det arrangeras teaterföreställningar, konserter och utställningar. I Dieselverkstaden finner vi även en SF biograf med 6 salonger, samt Klätterverket ett inomhuscenter för klättring med 1000 kvm klättervägg. Vill man motionera så finns även olika träningsanläggningar t.ex. SATS och Friskis & Svettis samt bowlinghall.

Mäklarringen Svenska AB

Villa till salu i Björknäsplatån - Nacka

Till salu: Hus, 5:a på 168 m², Björknäsplatån, Nacka

BJÖRKNÄSPLATÅN, NACKA

Till salu, Hus, 7 995 000 kr , 168


Interiör

Allmän beskrivning
Övre plan

KÖK
Kök i öppen planlösning mot vardagsrum och matsalsdel. Köket är ett lantligt, ljust kök från Ballingslöv med vita skåpsluckor och vita kakelplattor ovan den svarta bänkskivan. Ni finner gott om förvaring och bra med arbetsytor.
Utrustning: Häll, diskmaskin, ugn, mikro och dubbel kyl och frys. Alla vitvaror från Siemens.

VARDAGSRUM
Härligt vardagsrum med öppen planlösning till kök och matplats. Här finner ni även två dörrar som går ut mot den trevliga altanen i sydväst som man kan sitta ute och äta på under mysiga sommarkvällar. Från altanen tar man sig enkelt ner till trädgården via den utvändiga trappan. Vidare finns även en rymlig balkong i öst som passar perfekt för avnjutning av frukost samt en balkong i väst med kvällssol. I vardagsrummet finns även en fin kamin, stora glaspartier samt att det är öppet i nock. Genomgående vitmålade väggar och vitlaserad ekparkett med golvvärme.

FÖRRÅD / SKAFFERI
Stort förråd och skafferi som ligger intill varandra. Båda rummen är rymliga och sväljer det mesta.

BADRUM Övre plan
Härligt stort badrum med badkar och fönster som släpper in ett fint ljus. Vita kakelplattor på väggarna och vitt klinker med svarta detaljer på golv.
Utrustning: Badkar, WC, och handfat.

Entréplan

HALL
Välkomnande och rymlig hall med gott om plats för avhängning. Direktanslutning till badrum och tvättstuga. Väggarna vitmålade och golvet är belagd med vitlaserad ekparkett.

BADRUM Nedre plan
Rymligt helkaklat badrum med dusch, wc samt handfat. Här finner rikligt med ljusinsläpp från fönstret och här är det stilrena materialval där väggarna är av vita stora kakelplattor. Golv bestående av ljus klinker med svarta detaljer likadant som badrummet på övre plan.

TVÄTTSTUGA
Bredvid badrummet på nedre plan hittar vi även den rymliga tvättstugan. Här finner ni bra förvaringsutrymme i den stora klädkammaren som ligger längst in i tvättstugan. Genomgående ljusa materialval då väggarna är ljusmålade och golvet belagt med ljus plastmatta. I tvättstugan finner i även städskåp, reglage för golvvärmen, centraldammsugare samt vattenmätaren.
Utrustning: Tvättmaskin (Bosch) samt torktumlare (Siemens).

VARDAGSRUM / ALLRUM Nedre plan
Här finner ni ett vardagsrum/allrum som har två stora dörrar med fint ljusinsläpp som går ut mot baksidan av trädgården. Vitmålade väggar och golvet är belagd med vitlaserad ekparkett.

SOVRUM
Stort sovrum med fönster i två väderstreck. Detta rum är perfekt om man har barn som kan dela rum. Väggarna är vitmålade och golvet är i vitlaserad ekparkett.

SOVRUM
Bra sovrum med fönster för ljusinsläpp. Här finner ni ett rymligt sovrum med en sovalkov. Väggarna är vitmålade och golv även här bestående av vitlaserad ekparkett.

SOVRUM
Rymligt sovrum med vitmålade väggar och vitlaserad ekparkett. Fönster som vetter ut mot den grönskande trädgårdens framsida.

Fastighetsmäklaren informerar
Vår roll som fastighetsmäklare är att objektivt förmedla information mellan köpare och säljare utan att påverka denna information. Bud som kommer in före kontraktsskrivning måste vi förmedla till säljaren för att låta säljaren fatta alla beslut. Köpet är således inte klart förrän kontraktet är påskrivet. Köpare och säljare har enligt lag rätt att, när uppdraget slutförts, få en skriftlig budhistorik över samtliga angivna bud med budgivares namn, telefonnummer, tidpunkt för budet och belopp.

Fakta

Byggnad

Byggnadstyp2-plansvilla

Övrig bostadPARKERING
Stor parkering som får plats med minst 3 bilar. Perfekt om man vill ta över mycket gäster. Parkeringen är belagd med grus.

TRÄDGÅRDEN
Lättskött trädgård som blommar från vår till höst. Trädgården är dels av grus och berg samt partier av gräs och växter. Här finner ni många olika växter och träd såsom rosenbuskar, klematis, blodplommon och tall. Lättskött och mysig trädgård med många olika platser att njuta. Stor del av tomten är inhägnad av ett stilrent plank så här kan man släppa små barn och djur lösa utan oro.
Vidare finner ni en ståtlig inglasad farstukvist med vackra nytillverkade englasfönster i gammal stil och runt farstukvisten har man lagt stenplattor som ger en inramande effekt.

FÖRRÅD
Stort och bra förråd under altanen. Här får man plats med trädgårdsmöbler, verktyg mm.

Byggnadsår2011

FastighetsbeteckningBjörknäs 1:972

GrundmurKrypgrund

StommeTrä

FasadTrä

Fönster3-glas

BjälklagTrä

TakBetongpannor

UppvärmningFrånluftsvärmepump

Pantbrevssumma2.560.000 kr

Taxeringsvärde4.894.000 kr

Byggnadens taxeringsvärde2.898.000 kr

Markens taxeringsvärde1.996.000 kr

Taxeringskod220

UpplåtelseformFriköpt

Vatten/avloppKommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.

Samfällighet, gemensamhetsanl., servitut mmLast, Officialservitut: Väg, 0182K-2012/27
Förmån, Officialservitut: Väg, 01-BOO-835

HissNej

EnergideklarationBeställd

Datum-

Energiprestanda-

Klass-

Driftskostnad

Totalt enligt spec nedanC:a 28.569 kr/år med 2 personer i hushållet.

Uppvärmning17.500 kr

Hushållsel-

Vatten/avlopp3.410 kr

Sotning-

Väg/samfällighetsavgift-

Renhållning1.372 kr

Försäkring (exkl. lösöre)6.287 kr

Övrigt-

Energiförbrukning12800 kWh per år

Elleverantör-

NätleverantörBoo Energi

Kommentar-

Info budgivning.pdf

Info fast och lös egendom.pdf

Info flytt och städ.pdf

Så här går vi vidare.pdf

Villa undersökningsplikt och felansvar.p

Området

AllmäntALLMÄNT OM OMRÅDETBjörknäsär ett område i Boo, Nacka kommun, som nås direkt efter överfart av Skurubron från Stockholmssidan. Björknäs har ingen naturlig centrumkärna men det finns ett kommersiellt centrum (byggt c:a 1990) som består av en matvarubutik, restaurang samt ett antal mindre affärer som ligger runt den centrala parkeringen (Björknäs torg). På motsatt sida av den gamla Värmdövägen finns en stor bussdepå och Björknäskyrkan. I närområdet ligger ett antal hyreshus men i övriga Björknäs är det småhusbebyggelse. Björknäs hade tidigare ett mycket uppskattat utflyktsmål, danspalatset Björknäspaviljongen. Den byggdes 1941 i anslutning till en Restaurang Herrgårn. De kunde nås både med buss och ångbåt till Klintens Brygga i Skurusundet. Paviljongen brann ner 1978.Björknäs har infartsparkering och frekvent snabb bussförbindelse med Stockholm (Slussen).VELAMSUNDI östra nacka finner vi Velamsund, 700 hektar som omsluter Velamsundsviken och Insjön med friluftsgård - en stor magasinsbyggnad med rastlokal, omklädningsrum och duschar, mm, Nacka Naturskola, ett 2,5 km långt elljusspår för löpning och skidåkning, Nacka Ridklubb, båtklubb, kajakklubb, golfklubb, Långa raden - en huslänga från 1800-talet med restaurang, glashytta, butik mm. Inte mycket längre bort finns Telegrafberget där Restaurang Telegraf ligger nere vid vattnet och som blev utnämnd till Årets Lunchrestaurang i Nacka 2009. NYCKELVIKENPå Sicklaön med samma infart som Nacka Strand finner man populära Nyckelviken med 134 hektar natur, efter 2 km väg genom områdets skog och ängar når du hembygdsmuseum, lantgård med djur, café, motionsspår mm. NACKARESERVATETStora Nackareservatet i sydvästra Nacka mot Stockholm och Tyresö behöver knappast presenteras, 700 hektar friluftsområde med Hellasgården. GUSTAVSBERGTill Värmdö och Gustavsberg kan man ta sig med bil men även längs den fina gång- och cykelbanan som går mellan Lännersta och Gustavsberg. Gustavsberg är ett gammalt brukssamhälle som på ett charmigt sätt har lyckats med blandningen av modernt och gammalt. I Gustavsbergs Hamn, ett par minuters promenad från centrum, finns småbutiker, café och restaurang. Ett flertal factory outlets inom glas, porslin och keramik. Stockholms nyaste konsthall hittar du också i hamnen med olika nutida utställningar samt en unik glasexpo. I samma hus, Gula Byggningen, hittar du en mycket trevlig presentbutik med konsthantverk från de många lokala hantverkarna. Du hittar även Keramisk Center vilken är huvudattraktionen i Gustavberg med sin fasta utställning med gammalt och nytt porslin ofta kombinerad med olika specialutställningar. I Gustavsberg finns uppskattade Gustavsbergbadet med äventyrsavdelning.

KommunikationBUSS Närmaste busshållplats finner ni på Värmdövägen som ligger på ca 5 min minuters promenadavstånd. Från denna hållplats går det även ett flertal motorvägsbussar som tar er till slussen på ca 15 minuter samt de blå lokalbussarna mot Slussen som går via Ektorp centrum och Nacka Forum.BILVäg 222 tar dig till slussen på ca 10-15 minuter alternativt till Gustavsberg, Värmdö på ca 10 minuter. Skärgården ligger endast ett stenkast bort.

NärserviceBJÖRKNÄS CENTRUMI Björknäs centrum finner ni det mesta, livsmedelsbutiker, apotek, resturanger, blomsterbutiker, bensinmack och busstation. Björknäs centrum ligger ca 5 minuter bort med bil. ORMINGE CENTRUMDen solklara mittpunkten på Boo-ön är Orminge Centrum - I Orminge Centrum finns det bland annat mataffärer, apotek, postservice, bibliotek, skönhetsvård, restauranger, café, systembolag, frisörer, banker och butiker. I Orminge Hus bredvid Centrum finns bland annat tandläkare, vårdcentral, BVC, MVC, Friskis & Svettis, restaurang och konditori.NACKA FORUMPå Sicklaön, ca 10 minuter bort med bil finner vi Nacka Forum. Det är ett utav Sveriges största köpcentrum fullt av bl.a. mode, hobby, teknik och mat. Här finns allt du behöver tackvare ca 150 butiker, caféer och restauranger. Du finner även service såsom bank, vårdcentral, tandläkare och friskvård. SICKLA KÖPKVARTERÄven Sickla köpkvarter ligger inom bekvämt avstånd. Där finns det ett stort affärs- och nöjesutbud med ca 150 butiker av olika slag. Här finns allt man kan önska sig i form av shopping, kläder, inredning, elektronik, livsmedel samt ett flertal restauranger och caféer. Det erbjuds även ett stort utbud av kultur och nöjen. I Dieselverkstaden som idag innehåller kultur i mångfald har man förvandlat Atlas Copcos gamla verkstäder till en populär mötesplats med bl. a. bibliotek, restaurang, caféer och konsthall. Det arrangeras teaterföreställningar, konserter och utställningar. I Dieselverkstaden finner vi även en SF biograf med 6 salonger, samt Klätterverket ett inomhuscenter för klättring med 1000 kvm klättervägg. Vill man motionera så finns även olika träningsanläggningar t.ex. SATS och Friskis & Svettis samt bowlinghall.

Mäklarringen Svenska AB

Detaljer

Inte upplyst.

Kontakta annonsören

Se fler annonser här: Nacka

Få nya bostäder som denna direkt på mail: Börja bevaka
Support
Blogg