1. Start
  2. Till Salu (hus etc)
  3. Skåne län
  4. Helsingborg
  5. A1703593
 
KARTA
ETT UNDERBART BOENDE – PÅ LANDET MEN NÄRA TILL ALLT.

Till salu: Hus, 11:a på 347 m², HELSINGBORG, Helsingborg


ETT UNDERBART BOENDE – PÅ LANDET MEN NÄRA TILL ALLT.

Välkommen till alldeles underbara Bokhaga!

Redan när man kör in genom grindarna till Bokhaga blir man överväldigad. Huset är imponerande, och längs infarten finns många vackra stora bokträd. Till höger om infarten finns ”fruktträdgården” med äppelträd, päronträd, plommonträd och körsbärsträd av olika slag.

Bokhaga har en mycket vacker arkitektur med fantastiskt vackra fönsterpartier och härliga balkonger med vy över både grönska och åkermark. Över den lummiga tomten rinner en porlande bäck. Tomten och omgivningarna erbjuder ett rikt djurliv och man ser och kan höra flera olika fågelarter här.

Huset har väldigt generösa ytor vilket gör det perfekt som ett generationsboende eller kanske ett gemensamt sommarboende för flera familjer. Även tomten är mycket väl tilltagen, den nuvarande ägaren har haft planer på att anlägga pool samt tennisbana. Även den fristående tegelbyggnaden har potential att utvecklas efter tillträdande ägares önskemål och behov. För att citera säljaren: ”Det allra bästa med att bo här är att det känns som att man bor på landet men med allt inom räckhåll.”

Historia:

Fastigheten har egen historia som sträcker sig ända tillbaka till 1500-talet. I juniutgåvan 2013 av Vi-i-Rydebäck redogjorde Jenny Aspenberg för delar av den. Där kan man bl a läsa om att det i Luggude härad i Rya Kvistofta socken år 1515 fanns en skattebelagd kvarn. ”Det rör sig troligtvis om skvaltkvarnen vid bäcken som flyter genom Ryadalen vid Katslösa.” Kvarnen hade över tid flera ägare och arrendatorer och lär senast ha kallats ”Wessmans Mölla” efter Hofkamereraren I P Wessman som drev kvarnen på 1830-talet. Skvaltkvarnen lär ha varit i bruk ända till sent 1800-tal. Den förföll och försvann senare men så småningom uppfördes en liten stuga på samma ställe – samma stuga som idag kallas å-stugan.

I Aspenbergs artikel berättas också om Petter Larsson (Kungen av Rya) som på 1930-talet byggde en egen festlokal strax intill. Nämligen den vackra vita villan som nu är till salu! I en av salongerna på bottenvåningen fanns väggfasta bänkar. Där vilade man benen när man inte var uppe på dansgolvet. Under en period härbärgerades ett antal finska krigsbarn i villan. Vid husets framsida finns ett ståtligt träd där barnen ristade in sina namn. Inristningarna syns tydligt än idag.
VERANDA - ENTRÈPLAN
Välkomnande och mysig veranda med vackra fönster. Vitmålad träpanel och stengolv.

HALL - ENTRÈPLAN
Hall med plats för avhängning av kläder & skor. Från hallen nås gästrum och bibliotek samt ovanvåningen via generös trappa.

GÄSTTOALETT -ENTRÈPLAN
Gästtoalett som nås direkt från entrén och hallen.

BIBLIOTEK -ENTRÈPLAN
Vackert rum som idag används som ett klassiskt bibliotek. Den generösa takhöjden erbjuder plats för flera höga bokhyllor. Här kan ni samla alla era favoritböcker med stil. Vitoljat brädgolv samt målade väggar i röd ton.

SALONG 1 - ENTRÈPLAN
Mycket charmig salong som enligt historien använts vid dans. Vackra spröjsade fönster samt dubbeldörrar med utgång till husets altan erbjuds. Öppen spis för den som gillar att tända en brasa på årets kalla dagar. Vitoljat brädgolv samt tapetserade väggar. Från detta rum nås en andra salong, biblioteket, matsalen och som nämnts altanen.

SALONG 2 - ENTRÈPLAN
Ett av husets absolut mest praktfulla rum med utsikt över Bokhagas trädgård och å-stuga. Stiliga spröjsade fönster samt dubbeldörrar pryder även detta rum. Här finns utgång till en ljuvlig balkong samt en fungerande elegant kakelugn. Vitoljat brädgolv samt vitmålade väggar.

MATSAL - ENTRÈPLAN
Matsal med plats för er och alla era vänner. Vitoljat brädgolv samt väggar i röda toner med träpanel. Från matsalen nås vidare ett genomgångsrum med spiraltrappa till ovanvåningen och köket.

KÖK - ENTRÈPLAN
Hemtrevligt kök i lantlig stil som renoverades 2002, Ballingslöv. Den maskinella utrustningen består av kyl/frys (2015) diskmaskin (2015), gasspis samt fläkt. Stenskivan är av granit vilket är mycket praktiskt. Här finns utrymme för matplats precis vid fönstren. Klinkergolv, golvvärme samt ljust målade väggar.

GÄSTRUM - ENTRÈPLAN
Mysigt gästrum precis till höger från hallen där man kommer in i huset. Vitoljat brädgolv samt ljusa väggar.

TRAPPA:
Stor trappa som tar er till husets ovanvåning.

TRAPPA:
Spiraltrappa som är belägen mellan matsalen och köket och tar er till ovanvåningens andra sida.

HALL/KONTOR - OVANVÅNING
Rogivande kontor med synliga takbjälkar i original. Flera fönster släpper in mycket ljus. Vitoljat brädgolv samt vitmålade väggar. Plats för skrivbord och annan förvaringsmöbel.

LILLA SOVRUMMET - OVANVÅNING
Ett mysigt sovrum i mindre utförande med inbyggd gammal klassisk garderob. Vitoljat brädgolv samt vitmålade väggar. Perfekt extra kontor eller litet barnrum.

VARDAGSRUM - OVANVÅNING
Ett av nuvarande ägares absoluta favoritrum. Ljust och härligt med vackra fönster och fantastiskt utsikt över fältet. Perfekt vardagsrum med utrymme för både soffhörna och annan förvaringsmöbel. Här finns också en vacker kakelugn samt utgång till den härliga terrassen i sydost läge. Vitoljat brädgolv samt en blommig vacker tapet.

SOVRUM - OVANVÅNING
Sovrum som är beläget till höger från vardagsrummet. Vitoljat brädgolv och fönster i sydost.

SOVRUM - OVANVÅNING
Sovrum som är beläget till vänster från vardagsrummet. Vitoljat brädgolv och fönster i sydost.

BADRUM - OVANVÅNING
Ett mycket unikt och slående badrum med synliga takbjälkar som renoverades 2002. Badrummet är inrett i kakel och klinker och erbjuder dusch samt bubbelbadkar. Här finns givetvis också handfat med spegel samt wc och golvvärme. Detta rum nås från ovanvåningens hall och ligger närmast spiraltrappan.

BADRUM - OVANVÅNING
Ett extra badrum som nås från hallen på ovanvåningen. Inrett i ljusa färger med dusch och wc samt handfat.

HOBBYRUM - KÄLLARE
Praktiskt och rymligt rum i källaren med stora fönster i relation till en vanlig källare. Ljust och fräscht.

TVÄTTSTUGA/TORKRUM -KÄLLARE
Rum med tvättmaskin samt separat torkrum.

PANNRUM - KÄLLARE
Här finns husets uppvärmningssystem - Jordvärme.

GÄSTTOALETT - KÄLLARE

Fakta om bostaden

Sammanfattning

Typ: Villa, 2-plansvilla med källare
Rum: 11, varav 4 sovrum
Boarea: 347 kvm
Biarea: 80 kvm
Tomtarea: 14 023 kvm

Utgångspris: 6 995 000 kr
Byggnadsår: 1913
Driftkostnad: ca 39 488 kr/år
Upplåtelseform: Äganderätt
Boareauppgift enligt: Lantmäteriet

Byggnadssätt

Vatten: Kommunalt vatten året om
Avlopp: Kommunalt WC-avlopp
Uppvärmning: Jordvärme
Uppvärmning ålder: Installerad 2002
Grund: Källare / Krypgrund
Bjälklag: Trä
Fasad: Puts
Fönster: 2-glasfönster med spröjs/ljudisolerade fönster i rummen mot tågspåret

Takbeklädnad: Takpannor
Ventilation: Självdrag

Renoveringar

Huset genomgick en del större renoveringar under 2000-talets början.

2011 - Takomläggning
2002 - Köksrenovering
2002 -Renovering av stora badrummet på ovanvåningen.
2002 - Jordvärme installerades ( Även förberett för att jordvärme skall kunna värma upp en pool om detta önskas byggas till)

Tomt/balkong/uteplats

Bokhaga erbjuder hela 4 stycken olika uteplatser.

Altan & terrass samt två balkonger.

Visa mer om bostaden

Övriga byggnader

På Fastigheten finns ytterligare två byggnader:

- "Å-stugan" som enligt historia tidigare varit en gammal kvarn. Det lilla charmiga huset är byggt över bäcken som rinner genom fastigheten. Mycket idylliskt.

- En tegelbyggnad som tidigare varit stall. Oinrett och används idag enbart för förvaring. Nuvarande ägare har haft planer på att inreda det vilket är en utmärkt idé. Perfekt som ett extra gästhus alternativt ateljé eller liknande om man vill bedriva verksamhet. Här finns också kallgarage. Går att inreda/ renovera riktigt charmigt!

Parkering

Det finns möjlighet att parkera på fastigheten framför boningshuset.

Tv/Internetanslutning

Parabol-Canal-Digital / Telia Adsl bredband

Allmänt

Län: SKÅNE
Kommun: HELSINGBORG

Fastighetsbeteckning: Helsingborg Rya 10:11

Omgivning

Den närliggande tätorten Rydebäck har tegelbrukshistoria ända sedan 1600-talet. Här finns butiker, skola, gym, apotek, vårdcentral och tågstation. En större ICA-butik ligger vid Raus dit man tar sig på ca fem minuter med bil. Där finns också apotek, gym etc.

Om man är sugen på att bada går det utmärkt att cykla till stranden, ca 2,5 km. Alldeles i närheten, på gångavstånd för den som vill men absolut på cykelavstånd, ligger Rya Golfklubb med en väldigt populär och vacker golfbana precis vid havet.

Påfart till motorväg finns på bekvämt avstånd och det tar max 15 minuter att köra bil till Helsingborgs city. Den kulturintresserade hittar ett rikt utbud I Helsingborg med såväl konserthus och stadsteater. Eller så kan du flanera på shoppingstråket Kullagatan, en av Sveriges äldsta gågator som sträcker sig genom gammal, traditionell stadsmiljö med en uppsjö butiker att besöka. Från Helsingborg tar man sig lätt vidare till Danmark och vidare ut i Europa.

Planbestämmelser

Västkustbanan,Rya-Rydebäck, Detaljplan (Beslutsdatum: 19961126)

Övriga rättigheter och belastningar

Gemensamhetsanläggning: Helsingborg Katslösa Ga:8

UTFARTSVÄGEN FRÅN ALLMÄNNA VÄGEN HELSINGBORG-GLUMSLÖV TILL OCH MED VÄNDPLATS VID RYA 10:6.UTFARTSVÄG FRÅN ALLMÄNNA VÄGEN DALHÄLL-KVISTOFTA TILL OCH MED VÄNDPLATS VID RYA 10:11.GÅNG-OCH CYKELVÄG MELLAN OVAN REDOVISADE VÄGAR.

Inskrivna övriga rättigheter och belastningar: Avtalsrättighet Avloppsledning
Fornlämning (Registreringsdatum: 20120621)

Rättigheter last: Avtalsservitut: Avloppsledning - Se beskrivning
Officialservitut: Väg

Övrigt

Fastigheten säljs med friskrivningsklausul.
Övrigt
Ekonomi

Utgångspris

6 995 000 kr

Driftkostnader

ca 39 488 kr/år

Fördelas enligt följande

El: 9 558 kr
Uppvärmning: 23 738 kr
Vatten och avlopp: 3 929 kr

Renhållning: 2 263 kr

Taxering

Byggnad: 2 005 000 kr
Mark: 1 128 000 kr
Totalt: 3 133 000 kr

Taxeringsår: 2015
Taxeringsvärdet är: fastställt
Värdeår: 1929
Standardpoäng: 30
Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd

Pantbrev

Det finns 5 st pantbrev uttaget om sammanlagt 2 575 000 kr.

Fastighetsskatt

7 412 kr

Energideklaration

Status: Energideklaration är utförd

ETT UNDERBART BOENDE – PÅ LANDET MEN NÄRA TILL ALLT.

Till salu: Hus, 11:a på 347 m², HELSINGBORG, Helsingborg

HELSINGBORG

Till salu, Hus, 6 995 000 kr , 347


ETT UNDERBART BOENDE – PÅ LANDET MEN NÄRA TILL ALLT.

Välkommen till alldeles underbara Bokhaga!

Redan när man kör in genom grindarna till Bokhaga blir man överväldigad. Huset är imponerande, och längs infarten finns många vackra stora bokträd. Till höger om infarten finns ”fruktträdgården” med äppelträd, päronträd, plommonträd och körsbärsträd av olika slag.

Bokhaga har en mycket vacker arkitektur med fantastiskt vackra fönsterpartier och härliga balkonger med vy över både grönska och åkermark. Över den lummiga tomten rinner en porlande bäck. Tomten och omgivningarna erbjuder ett rikt djurliv och man ser och kan höra flera olika fågelarter här.

Huset har väldigt generösa ytor vilket gör det perfekt som ett generationsboende eller kanske ett gemensamt sommarboende för flera familjer. Även tomten är mycket väl tilltagen, den nuvarande ägaren har haft planer på att anlägga pool samt tennisbana. Även den fristående tegelbyggnaden har potential att utvecklas efter tillträdande ägares önskemål och behov. För att citera säljaren: ”Det allra bästa med att bo här är att det känns som att man bor på landet men med allt inom räckhåll.”

Historia:

Fastigheten har egen historia som sträcker sig ända tillbaka till 1500-talet. I juniutgåvan 2013 av Vi-i-Rydebäck redogjorde Jenny Aspenberg för delar av den. Där kan man bl a läsa om att det i Luggude härad i Rya Kvistofta socken år 1515 fanns en skattebelagd kvarn. ”Det rör sig troligtvis om skvaltkvarnen vid bäcken som flyter genom Ryadalen vid Katslösa.” Kvarnen hade över tid flera ägare och arrendatorer och lär senast ha kallats ”Wessmans Mölla” efter Hofkamereraren I P Wessman som drev kvarnen på 1830-talet. Skvaltkvarnen lär ha varit i bruk ända till sent 1800-tal. Den förföll och försvann senare men så småningom uppfördes en liten stuga på samma ställe – samma stuga som idag kallas å-stugan.

I Aspenbergs artikel berättas också om Petter Larsson (Kungen av Rya) som på 1930-talet byggde en egen festlokal strax intill. Nämligen den vackra vita villan som nu är till salu! I en av salongerna på bottenvåningen fanns väggfasta bänkar. Där vilade man benen när man inte var uppe på dansgolvet. Under en period härbärgerades ett antal finska krigsbarn i villan. Vid husets framsida finns ett ståtligt träd där barnen ristade in sina namn. Inristningarna syns tydligt än idag.
VERANDA - ENTRÈPLAN
Välkomnande och mysig veranda med vackra fönster. Vitmålad träpanel och stengolv.

HALL - ENTRÈPLAN
Hall med plats för avhängning av kläder & skor. Från hallen nås gästrum och bibliotek samt ovanvåningen via generös trappa.

GÄSTTOALETT -ENTRÈPLAN
Gästtoalett som nås direkt från entrén och hallen.

BIBLIOTEK -ENTRÈPLAN
Vackert rum som idag används som ett klassiskt bibliotek. Den generösa takhöjden erbjuder plats för flera höga bokhyllor. Här kan ni samla alla era favoritböcker med stil. Vitoljat brädgolv samt målade väggar i röd ton.

SALONG 1 - ENTRÈPLAN
Mycket charmig salong som enligt historien använts vid dans. Vackra spröjsade fönster samt dubbeldörrar med utgång till husets altan erbjuds. Öppen spis för den som gillar att tända en brasa på årets kalla dagar. Vitoljat brädgolv samt tapetserade väggar. Från detta rum nås en andra salong, biblioteket, matsalen och som nämnts altanen.

SALONG 2 - ENTRÈPLAN
Ett av husets absolut mest praktfulla rum med utsikt över Bokhagas trädgård och å-stuga. Stiliga spröjsade fönster samt dubbeldörrar pryder även detta rum. Här finns utgång till en ljuvlig balkong samt en fungerande elegant kakelugn. Vitoljat brädgolv samt vitmålade väggar.

MATSAL - ENTRÈPLAN
Matsal med plats för er och alla era vänner. Vitoljat brädgolv samt väggar i röda toner med träpanel. Från matsalen nås vidare ett genomgångsrum med spiraltrappa till ovanvåningen och köket.

KÖK - ENTRÈPLAN
Hemtrevligt kök i lantlig stil som renoverades 2002, Ballingslöv. Den maskinella utrustningen består av kyl/frys (2015) diskmaskin (2015), gasspis samt fläkt. Stenskivan är av granit vilket är mycket praktiskt. Här finns utrymme för matplats precis vid fönstren. Klinkergolv, golvvärme samt ljust målade väggar.

GÄSTRUM - ENTRÈPLAN
Mysigt gästrum precis till höger från hallen där man kommer in i huset. Vitoljat brädgolv samt ljusa väggar.

TRAPPA:
Stor trappa som tar er till husets ovanvåning.

TRAPPA:
Spiraltrappa som är belägen mellan matsalen och köket och tar er till ovanvåningens andra sida.

HALL/KONTOR - OVANVÅNING
Rogivande kontor med synliga takbjälkar i original. Flera fönster släpper in mycket ljus. Vitoljat brädgolv samt vitmålade väggar. Plats för skrivbord och annan förvaringsmöbel.

LILLA SOVRUMMET - OVANVÅNING
Ett mysigt sovrum i mindre utförande med inbyggd gammal klassisk garderob. Vitoljat brädgolv samt vitmålade väggar. Perfekt extra kontor eller litet barnrum.

VARDAGSRUM - OVANVÅNING
Ett av nuvarande ägares absoluta favoritrum. Ljust och härligt med vackra fönster och fantastiskt utsikt över fältet. Perfekt vardagsrum med utrymme för både soffhörna och annan förvaringsmöbel. Här finns också en vacker kakelugn samt utgång till den härliga terrassen i sydost läge. Vitoljat brädgolv samt en blommig vacker tapet.

SOVRUM - OVANVÅNING
Sovrum som är beläget till höger från vardagsrummet. Vitoljat brädgolv och fönster i sydost.

SOVRUM - OVANVÅNING
Sovrum som är beläget till vänster från vardagsrummet. Vitoljat brädgolv och fönster i sydost.

BADRUM - OVANVÅNING
Ett mycket unikt och slående badrum med synliga takbjälkar som renoverades 2002. Badrummet är inrett i kakel och klinker och erbjuder dusch samt bubbelbadkar. Här finns givetvis också handfat med spegel samt wc och golvvärme. Detta rum nås från ovanvåningens hall och ligger närmast spiraltrappan.

BADRUM - OVANVÅNING
Ett extra badrum som nås från hallen på ovanvåningen. Inrett i ljusa färger med dusch och wc samt handfat.

HOBBYRUM - KÄLLARE
Praktiskt och rymligt rum i källaren med stora fönster i relation till en vanlig källare. Ljust och fräscht.

TVÄTTSTUGA/TORKRUM -KÄLLARE
Rum med tvättmaskin samt separat torkrum.

PANNRUM - KÄLLARE
Här finns husets uppvärmningssystem - Jordvärme.

GÄSTTOALETT - KÄLLARE

Fakta om bostaden

Sammanfattning

Typ: Villa, 2-plansvilla med källare
Rum: 11, varav 4 sovrum
Boarea: 347 kvm
Biarea: 80 kvm
Tomtarea: 14 023 kvm

Utgångspris: 6 995 000 kr
Byggnadsår: 1913
Driftkostnad: ca 39 488 kr/år
Upplåtelseform: Äganderätt
Boareauppgift enligt: Lantmäteriet

Byggnadssätt

Vatten: Kommunalt vatten året om
Avlopp: Kommunalt WC-avlopp
Uppvärmning: Jordvärme
Uppvärmning ålder: Installerad 2002
Grund: Källare / Krypgrund
Bjälklag: Trä
Fasad: Puts
Fönster: 2-glasfönster med spröjs/ljudisolerade fönster i rummen mot tågspåret

Takbeklädnad: Takpannor
Ventilation: Självdrag

Renoveringar

Huset genomgick en del större renoveringar under 2000-talets början.

2011 - Takomläggning
2002 - Köksrenovering
2002 -Renovering av stora badrummet på ovanvåningen.
2002 - Jordvärme installerades ( Även förberett för att jordvärme skall kunna värma upp en pool om detta önskas byggas till)

Tomt/balkong/uteplats

Bokhaga erbjuder hela 4 stycken olika uteplatser.

Altan & terrass samt två balkonger.

Visa mer om bostaden

Övriga byggnader

På Fastigheten finns ytterligare två byggnader:

- "Å-stugan" som enligt historia tidigare varit en gammal kvarn. Det lilla charmiga huset är byggt över bäcken som rinner genom fastigheten. Mycket idylliskt.

- En tegelbyggnad som tidigare varit stall. Oinrett och används idag enbart för förvaring. Nuvarande ägare har haft planer på att inreda det vilket är en utmärkt idé. Perfekt som ett extra gästhus alternativt ateljé eller liknande om man vill bedriva verksamhet. Här finns också kallgarage. Går att inreda/ renovera riktigt charmigt!

Parkering

Det finns möjlighet att parkera på fastigheten framför boningshuset.

Tv/Internetanslutning

Parabol-Canal-Digital / Telia Adsl bredband

Allmänt

Län: SKÅNE
Kommun: HELSINGBORG

Fastighetsbeteckning: Helsingborg Rya 10:11

Omgivning

Den närliggande tätorten Rydebäck har tegelbrukshistoria ända sedan 1600-talet. Här finns butiker, skola, gym, apotek, vårdcentral och tågstation. En större ICA-butik ligger vid Raus dit man tar sig på ca fem minuter med bil. Där finns också apotek, gym etc.

Om man är sugen på att bada går det utmärkt att cykla till stranden, ca 2,5 km. Alldeles i närheten, på gångavstånd för den som vill men absolut på cykelavstånd, ligger Rya Golfklubb med en väldigt populär och vacker golfbana precis vid havet.

Påfart till motorväg finns på bekvämt avstånd och det tar max 15 minuter att köra bil till Helsingborgs city. Den kulturintresserade hittar ett rikt utbud I Helsingborg med såväl konserthus och stadsteater. Eller så kan du flanera på shoppingstråket Kullagatan, en av Sveriges äldsta gågator som sträcker sig genom gammal, traditionell stadsmiljö med en uppsjö butiker att besöka. Från Helsingborg tar man sig lätt vidare till Danmark och vidare ut i Europa.

Planbestämmelser

Västkustbanan,Rya-Rydebäck, Detaljplan (Beslutsdatum: 19961126)

Övriga rättigheter och belastningar

Gemensamhetsanläggning: Helsingborg Katslösa Ga:8

UTFARTSVÄGEN FRÅN ALLMÄNNA VÄGEN HELSINGBORG-GLUMSLÖV TILL OCH MED VÄNDPLATS VID RYA 10:6.UTFARTSVÄG FRÅN ALLMÄNNA VÄGEN DALHÄLL-KVISTOFTA TILL OCH MED VÄNDPLATS VID RYA 10:11.GÅNG-OCH CYKELVÄG MELLAN OVAN REDOVISADE VÄGAR.

Inskrivna övriga rättigheter och belastningar: Avtalsrättighet Avloppsledning
Fornlämning (Registreringsdatum: 20120621)

Rättigheter last: Avtalsservitut: Avloppsledning - Se beskrivning
Officialservitut: Väg

Övrigt

Fastigheten säljs med friskrivningsklausul.
Övrigt
Ekonomi

Utgångspris

6 995 000 kr

Driftkostnader

ca 39 488 kr/år

Fördelas enligt följande

El: 9 558 kr
Uppvärmning: 23 738 kr
Vatten och avlopp: 3 929 kr

Renhållning: 2 263 kr

Taxering

Byggnad: 2 005 000 kr
Mark: 1 128 000 kr
Totalt: 3 133 000 kr

Taxeringsår: 2015
Taxeringsvärdet är: fastställt
Värdeår: 1929
Standardpoäng: 30
Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd

Pantbrev

Det finns 5 st pantbrev uttaget om sammanlagt 2 575 000 kr.

Fastighetsskatt

7 412 kr

Energideklaration

Status: Energideklaration är utförd

Detaljer

Inte upplyst.

Kontakta annonsören

Se fler annonser här: Helsingborg

Få nya bostäder som denna direkt på mail: Börja bevaka
Support
Blogg