1. Start
  2. Till Salu (hus etc)
  3. Hallands län
  4. Falkenberg
  5. A1703360
 
KARTA
Mitt i det grönskande landskapet, omgivet av öppna ängar, hästar och hav finner vi denna pärla!

Till salu: Hus, 6:a på 280 m², Falkenberg


Mitt i det grönskande landskapet, omgivet av öppna ängar, hästar och hav finner vi denna pärla! Ett hus ensamt i sitt slag med fantastisk karaktär och stora möjligheter. Med ett boningshus som bjuder på charm, historia, detaljer samt en fantastisk och lummig trädgård som omfamnas av blommor, frukt, bär och flera mysiga uteplatser kan man inte annat än älska denna idylliska plats! Här finns bra möjligheter för att driva egen verksamhet då det dels finns en bra butikslokal om 100 kvm samt en fräsch uthyrningsdel. Ni har dessutom närheten till skön natur såsom Suseån och Grimsholmens naturreservat samt flera barnvänliga stränder.

Bostadshuset erbjuder hög standard med två helkaklade badrum, stora pampiga sällskapsytor med mycket rymd, fina materialval och framförallt mycket charm. En perfekt kombination av rustik charm tillsammans med nytt och modernt. Detta är en bostad som måste upplevas på plats!

Varmt välkommen att boka tid för visning!
Entré/hall
Pampig entré med gott om plats för ytterkläder. Klinker med vattenburen golvvärme och vitmålad träpanel på väggarna. Det stora fönsterpartiet mot uppfarten ger ett vackert ljusinsläpp.

Vardagsrum
Från hallen når man det väl tilltagna vardagsrummet där sällskapsytorna står i centrum. Med en takhöjd strax över 4 meter erbjuder rummet en otrolig rymd. Fina ljusinsläpp från takfönster samt glaspartier mot trädgård på husets fram och baksida. Murstocken i tegel samt gjutjärnskaminen blir en vacker detalj till rummet. Från vardagsrummet kan man också binda samman bostaden med uthyrningsdelen om man önskar ett extra sovrum. På golvet ligger ekparkett med stegljudsisolering och på väggarna vitmålad träpanel.

Allrum
Ett trappsteg ner från vardagsrummet nås ett allrum som man nyttjas på många olika vis. Från rummet nås master bedroom en trappa upp. På golvet ligger ekparkett och på väggarna vitmålad träpanel.

Sovrum 1
Detta rum passar utmärkt som master bedroom. På golvet ligger ett vackert trägolv och väggarna är ljusa. Från sovrumsfönstret kan man njuta av den fina utsikten över hästhagar och trädgård. En läcker detalj är ljuset från takfönstret som uttnyttjas genom ett glasparti i golvet ner till våningen under.

Badrum
I anslutning till allrum och sovrum finns ett stort badrum med både bubbelbad och dusch. Badrummet totalrenoverades av fackman 2008 med kakel och klinker. Golvvärme och spots i taket är lyxiga detaljer för bästa komfort.

Matsal
Matsal harmoniserar väl mellan sällskapsytorna i vardagsrum och kök. Detta är en plats för stora middagsbjudningar och gäster. Från matplatsen nås det inglasade uterummet mot husets baksida. Täljstenskaminen är både en vacker detalj och en bra värmekälla (Tulikivi, 1993). På golvet ligger även här ekparkett och väggarna är ljusa.

Kök
I anslutning till matplats finns köket. Köket renoverades 2014 med nya ytskikt på golv och väggar. I samband med detta sattes det in ny kyl & frys (Beko), ny blandare samt ny spisfläkt. Övrig utrustning: Spishäll med ugn samt diskmaskin från Electrolux (2008).

Groventré/trädgårdsentré
Från kök kommer man vidare till bostadens "groventré" som leder vidare ut till trädgården. Under denna del av bostaden finns vattenburen golvvärme. Utrymmena renoverades 2007. På golvet ligger ett tegelgolv och väggarna är delvis vitmålade och delvis med en ljus tapet.

Tvättstuga
Ljus och fin tvättstuga som även den renoverades 2007. Tvättmaskin(Bosch,2011), torktumlare (Siemens, äldre modell).

Badrum
I anslutning till trädgårdsentrén finns ett helkaklat badrum med dusch som renoverades 2007.

Allrum/kontor övre plan
Från matsalen nås ursprungsbostadens övre plan. Här finns ett allrum/kontor som 2016 renoverats med nya ytskikt på golv och väggar. Detta rum kan bli en perfekt arbetsplats där man från skrivbordet kan njuta av den vackra utsikten.

Wc
På denna våning finns ett litet wc med handfat och toalett.

Sovrum 2
Vidare från allrummet på samma våning finns ett sovrum med ljusa väggar/målad träpanel samt ett ljust laminatgolv.

Uthyrningsdel
Uthyrningsdelen kan antingen sammanbindas med bostadsdelen och blir då en perfekt tonårsdel, alternativt avgränsar man den och kan då driva sitt eget lilla bed & breakfast. Dörren mellan huvudbyggnad och uthyrningsdel är idag igensatt, men går utmärkt att öppna upp igen. Byggnaden är välplacerad och ligger avskärmat från huvudbyggnaden med en egen uteplats. Uthyrningsdelen renoverades 2015 med målning, tapetsering nytt laminatgolv, insättning av trinettkök, ny duschblandare samt ny spisfläkt. I uthyrningsdelen finns även ett helkaklat badrum med dusch. (badrummet renoverades 2005).

Fakta om bostaden

Sammanfattning

Typ: Villa, 1 1/2-plan
Rum: 6, varav 3 sovrum
Boarea: ca 280 kvm
Tomtarea: 4 017 kvm

Utgångspris: 3 850 000 kr
Byggnadsår: 1911
Driftkostnad: ca 45 036 kr/år
Upplåtelseform: Äganderätt
Tillträde: Enligt överenskommelse
Boareauppgift enligt: Säljaren och ritningar
Beskrivning: Det har inte gjorts något exakt uppmätning av boarean.

Byggnadssätt

Vatten: Kommunalt vatten året om (vatten leds från grannfastighet)
Avlopp: Enskilt WC-avlopp (godkänd)
Uppvärmning: Vattenburen värme via en jordvärmepump
Uppvärmning leverantör: IVT Greenline
Grund: Krypgrund samt betongplatta på mark
Stomme: Trä
Fasad: Stående träpanel, väster sida på södra byggnaden täcks av plåt
Fönster: 3-glas samt 2-glas kopplade fönster

Takbeklädnad: Sadeltak belagt med plåt på ursprungsbyggnad, övriga delar:tegelpannor, råspont,papp,läkt.
Ventilation: Självdrag
El: Jordfelsbrytare finns installerad

Renoveringar

Om-/tillbyggnadsår: 1986

Fastigheten förvärvades 1991, den tidigare fastighetsägaren hade 1986 bytt tak på ursprungsbyggnaden till korrugerad plåt.

1992 - Gjordes en tillbyggnad mot väster. I tillbyggnaden byggdes 2007 en tvättstuga och dusch/wc. Dusch/wc bekläddes på golv och väggar med kakel och klinker. I resterande delar finns det ett tegelgolv. Grundläggningen är krypgrund och vattenburen golvvärme står för uppvärmningen. Arbetet utfördes av fackman.

1993 - Installerades täljstenskaminen i ursprungsbyggnaden.

1994/ 1995 inreddes garaget till ateljé. Väggarna isolerades och den befintliga betongplattan isolerades med cellplastisolering (flytande golvkonstruktion). Våtutrymmet i byggnadsdelen byggdes omkring 2000 då väggar och golv bekläddes med kakel och klinker. Elburen golvvärme installerades, arbetet utfördes av fackman.

2002- Flyttades ett hus (konstnären Olle Kåks) som sedermera placerades bredvid ursprungsbostaden. Då båda byggnaderna sammanfogades och den nya byggnadsdelen stod färdig 2008. Delar av huskroppens ytterväggar tilläggsisolerades (väster och öster) liksom parallelltaket. Grundläggning är krypgrund. Tegelpannor demonterades i samband med flytten och underlagspappen byttes (också takkupans takpapp). Papptaket monterades av Falkenbergs taktäckning och resterande byggnationer av Skrea Bygg. Nya eldragningar gjordes och en ny elcentral installerades (även ursprungsbostadens elcentral byttes).

2008 - Konverterades värmesystemet från direktverkande el till vattenburen värme. Uppvärmningen sker numera via en jordvärmepump. VVS-arbetena har utförts av Skrea rör.

2013 - Lades taket om på uterummet och färdigställdes till nuvarande skick.

2015 - Provtrycktes och besiktigades murstocken i allrummet. Samma år installerades gjutjärnskaminen. Båda eldstäderna är godkända att använda. Samma år byttes takfönster mot öster.

Tomt/balkong/uteplats

Här finns en plats för dagens alla stunder. Det finns dels ett inglasat uterum på husets baksida, en perfekt oas för en kopp kaffe, en bra bok och avkoppling. På husets trädgårdssida finns en stor gräsmatta med fruktträd samt ett hav av blommor. På denna sida har grillen en given plats då kvällssolen värmen över altandäcket.

Trädgården är väl genomtänkt, här finns det alltid något som blommar och det är i stort sett totalt insynsskyddad från alla håll. Lättskött, plana fina gräsytor och en stor uteplats på trädgårdssidan samt ett vackert inglasat uterum.På entrésidan leder en prydlig gång fram till entrén och ytterdörren.

Visa mer om bostaden

Övriga byggnader

Butikslokal: En butikslokal om hela 100 kvm ligger avskilt och bra från bostadshuset. Lokalen rymmer idag en stor butiksyta, kontorsyta, wc samt ett lager/förråd. Byggnaden är från 1970-talet, men uppförd på nuvarande plats 1999. Byggnaden är grundlagd med krypgrund med träbjälklag, stommen av trä, fasaden av stående träpanel, 3-glas isolerfönster, sadeltak med eternitpannor och underlagstak av eternit- och masonitskivor. Huset värms upp med luft/luftvärmepump.

Uthyrningsdel: Uthyrningsdelen kan antingen sammanbindas med bostadsdelen och blir då en perfekt tonårsdel, alternativt avgränsar man den och kan då driva sitt eget lilla bed & breakfast. Dörren mellan huvudbyggnad och uthyrningsdel är idag igensatt, men går utmärkt att öppna upp igen. Byggnaden är välplacerad och ligger avskärmat från huvudbyggnaden med en egen uteplats. Uthyrningsdelen renoverades 2015 med målning, tapetsering nytt laminatgolv, insättning av trinettkök, ny duschblandare samt ny spisfläkt. I uthyrningsdelen finns även ett helkaklat badrum med dusch (badrummet renoverades ca 2005).

Paddock: I området finns flera stall och ridanläggningar. För den hästintresserad kanske det är intressant att hyra stallplats på en av granngårdarna, och då finns en egen paddock på fastigheten.

Parkering

Uppfart samt carport med vidbyggt förråd.

Allmänt

Län: Halland
Kommun: Falkenberg

Fastighetsbeteckning: Falkenberg Veka 1:79

Omgivning

Här bor du ett stenkast från havet och naturen, strax söder om Falkenberg vid den gamla slingrande kustvägen mot Halmstad. Här finns det öppna landskapet, de böljande strandängarna, sandstränderna och klippkusten. Här, där himmel och hav möts, är hallandskusten som vackrast. Blå, blå vindar och vatten, blå, blå himlar och hav...
Området är ett av Falkenbergs bästa med vacker natur. Du har närhet till naturreservat vid Smörkull med fantastisk utsikt över kustremsan och Grimsholmen vid havet.

Övriga rättigheter och belastningar

Inskrivna övriga rättigheter och belastningar: Avtalsrättighet Kraftledning mm

Rättigheter last: Avtalsservitut: Kraftledning mm - Se beskrivning
Övrigt
Ekonomi

Utgångspris

3 850 000 kr

Driftkostnader

ca 45 036 kr/år

Årlig elförbrukning: 27000 kWh/år

Fördelas enligt följande

El: 35 000 kr
Vatten och avlopp: 1 020 kr
Försäkring: 6 360 kr

Renhållning: 2 293 kr
Sotning: 363 kr
Beskrivning: I kostnaden för hushållsel ingår kostnaden för uppvärmning.

Taxering

Byggnad: 684 000 kr
Mark: 482 000 kr
Totalt: 1 166 000 kr

Taxeringsår: 2015
Taxeringsvärdet är: fastställt
Värdeår: 1935
Standardpoäng: 29
Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd

Pantbrev

Det finns 4 st pantbrev uttaget om sammanlagt 830 000 kr.

Fastighetsskatt

7 412 kr

Energideklaration

Status: Energideklaration är utförd

Energiprestanda: 47 kWh/kvm/år

Energiklass: C

Energideklaration utförd: 2016-06-13

Mitt i det grönskande landskapet, omgivet av öppna ängar, hästar och hav finner vi denna pärla!

Till salu: Hus, 6:a på 280 m², Falkenberg

FALKENBERG

Till salu, Hus, 3 850 000 kr , 280


Mitt i det grönskande landskapet, omgivet av öppna ängar, hästar och hav finner vi denna pärla! Ett hus ensamt i sitt slag med fantastisk karaktär och stora möjligheter. Med ett boningshus som bjuder på charm, historia, detaljer samt en fantastisk och lummig trädgård som omfamnas av blommor, frukt, bär och flera mysiga uteplatser kan man inte annat än älska denna idylliska plats! Här finns bra möjligheter för att driva egen verksamhet då det dels finns en bra butikslokal om 100 kvm samt en fräsch uthyrningsdel. Ni har dessutom närheten till skön natur såsom Suseån och Grimsholmens naturreservat samt flera barnvänliga stränder.

Bostadshuset erbjuder hög standard med två helkaklade badrum, stora pampiga sällskapsytor med mycket rymd, fina materialval och framförallt mycket charm. En perfekt kombination av rustik charm tillsammans med nytt och modernt. Detta är en bostad som måste upplevas på plats!

Varmt välkommen att boka tid för visning!
Entré/hall
Pampig entré med gott om plats för ytterkläder. Klinker med vattenburen golvvärme och vitmålad träpanel på väggarna. Det stora fönsterpartiet mot uppfarten ger ett vackert ljusinsläpp.

Vardagsrum
Från hallen når man det väl tilltagna vardagsrummet där sällskapsytorna står i centrum. Med en takhöjd strax över 4 meter erbjuder rummet en otrolig rymd. Fina ljusinsläpp från takfönster samt glaspartier mot trädgård på husets fram och baksida. Murstocken i tegel samt gjutjärnskaminen blir en vacker detalj till rummet. Från vardagsrummet kan man också binda samman bostaden med uthyrningsdelen om man önskar ett extra sovrum. På golvet ligger ekparkett med stegljudsisolering och på väggarna vitmålad träpanel.

Allrum
Ett trappsteg ner från vardagsrummet nås ett allrum som man nyttjas på många olika vis. Från rummet nås master bedroom en trappa upp. På golvet ligger ekparkett och på väggarna vitmålad träpanel.

Sovrum 1
Detta rum passar utmärkt som master bedroom. På golvet ligger ett vackert trägolv och väggarna är ljusa. Från sovrumsfönstret kan man njuta av den fina utsikten över hästhagar och trädgård. En läcker detalj är ljuset från takfönstret som uttnyttjas genom ett glasparti i golvet ner till våningen under.

Badrum
I anslutning till allrum och sovrum finns ett stort badrum med både bubbelbad och dusch. Badrummet totalrenoverades av fackman 2008 med kakel och klinker. Golvvärme och spots i taket är lyxiga detaljer för bästa komfort.

Matsal
Matsal harmoniserar väl mellan sällskapsytorna i vardagsrum och kök. Detta är en plats för stora middagsbjudningar och gäster. Från matplatsen nås det inglasade uterummet mot husets baksida. Täljstenskaminen är både en vacker detalj och en bra värmekälla (Tulikivi, 1993). På golvet ligger även här ekparkett och väggarna är ljusa.

Kök
I anslutning till matplats finns köket. Köket renoverades 2014 med nya ytskikt på golv och väggar. I samband med detta sattes det in ny kyl & frys (Beko), ny blandare samt ny spisfläkt. Övrig utrustning: Spishäll med ugn samt diskmaskin från Electrolux (2008).

Groventré/trädgårdsentré
Från kök kommer man vidare till bostadens "groventré" som leder vidare ut till trädgården. Under denna del av bostaden finns vattenburen golvvärme. Utrymmena renoverades 2007. På golvet ligger ett tegelgolv och väggarna är delvis vitmålade och delvis med en ljus tapet.

Tvättstuga
Ljus och fin tvättstuga som även den renoverades 2007. Tvättmaskin(Bosch,2011), torktumlare (Siemens, äldre modell).

Badrum
I anslutning till trädgårdsentrén finns ett helkaklat badrum med dusch som renoverades 2007.

Allrum/kontor övre plan
Från matsalen nås ursprungsbostadens övre plan. Här finns ett allrum/kontor som 2016 renoverats med nya ytskikt på golv och väggar. Detta rum kan bli en perfekt arbetsplats där man från skrivbordet kan njuta av den vackra utsikten.

Wc
På denna våning finns ett litet wc med handfat och toalett.

Sovrum 2
Vidare från allrummet på samma våning finns ett sovrum med ljusa väggar/målad träpanel samt ett ljust laminatgolv.

Uthyrningsdel
Uthyrningsdelen kan antingen sammanbindas med bostadsdelen och blir då en perfekt tonårsdel, alternativt avgränsar man den och kan då driva sitt eget lilla bed & breakfast. Dörren mellan huvudbyggnad och uthyrningsdel är idag igensatt, men går utmärkt att öppna upp igen. Byggnaden är välplacerad och ligger avskärmat från huvudbyggnaden med en egen uteplats. Uthyrningsdelen renoverades 2015 med målning, tapetsering nytt laminatgolv, insättning av trinettkök, ny duschblandare samt ny spisfläkt. I uthyrningsdelen finns även ett helkaklat badrum med dusch. (badrummet renoverades 2005).

Fakta om bostaden

Sammanfattning

Typ: Villa, 1 1/2-plan
Rum: 6, varav 3 sovrum
Boarea: ca 280 kvm
Tomtarea: 4 017 kvm

Utgångspris: 3 850 000 kr
Byggnadsår: 1911
Driftkostnad: ca 45 036 kr/år
Upplåtelseform: Äganderätt
Tillträde: Enligt överenskommelse
Boareauppgift enligt: Säljaren och ritningar
Beskrivning: Det har inte gjorts något exakt uppmätning av boarean.

Byggnadssätt

Vatten: Kommunalt vatten året om (vatten leds från grannfastighet)
Avlopp: Enskilt WC-avlopp (godkänd)
Uppvärmning: Vattenburen värme via en jordvärmepump
Uppvärmning leverantör: IVT Greenline
Grund: Krypgrund samt betongplatta på mark
Stomme: Trä
Fasad: Stående träpanel, väster sida på södra byggnaden täcks av plåt
Fönster: 3-glas samt 2-glas kopplade fönster

Takbeklädnad: Sadeltak belagt med plåt på ursprungsbyggnad, övriga delar:tegelpannor, råspont,papp,läkt.
Ventilation: Självdrag
El: Jordfelsbrytare finns installerad

Renoveringar

Om-/tillbyggnadsår: 1986

Fastigheten förvärvades 1991, den tidigare fastighetsägaren hade 1986 bytt tak på ursprungsbyggnaden till korrugerad plåt.

1992 - Gjordes en tillbyggnad mot väster. I tillbyggnaden byggdes 2007 en tvättstuga och dusch/wc. Dusch/wc bekläddes på golv och väggar med kakel och klinker. I resterande delar finns det ett tegelgolv. Grundläggningen är krypgrund och vattenburen golvvärme står för uppvärmningen. Arbetet utfördes av fackman.

1993 - Installerades täljstenskaminen i ursprungsbyggnaden.

1994/ 1995 inreddes garaget till ateljé. Väggarna isolerades och den befintliga betongplattan isolerades med cellplastisolering (flytande golvkonstruktion). Våtutrymmet i byggnadsdelen byggdes omkring 2000 då väggar och golv bekläddes med kakel och klinker. Elburen golvvärme installerades, arbetet utfördes av fackman.

2002- Flyttades ett hus (konstnären Olle Kåks) som sedermera placerades bredvid ursprungsbostaden. Då båda byggnaderna sammanfogades och den nya byggnadsdelen stod färdig 2008. Delar av huskroppens ytterväggar tilläggsisolerades (väster och öster) liksom parallelltaket. Grundläggning är krypgrund. Tegelpannor demonterades i samband med flytten och underlagspappen byttes (också takkupans takpapp). Papptaket monterades av Falkenbergs taktäckning och resterande byggnationer av Skrea Bygg. Nya eldragningar gjordes och en ny elcentral installerades (även ursprungsbostadens elcentral byttes).

2008 - Konverterades värmesystemet från direktverkande el till vattenburen värme. Uppvärmningen sker numera via en jordvärmepump. VVS-arbetena har utförts av Skrea rör.

2013 - Lades taket om på uterummet och färdigställdes till nuvarande skick.

2015 - Provtrycktes och besiktigades murstocken i allrummet. Samma år installerades gjutjärnskaminen. Båda eldstäderna är godkända att använda. Samma år byttes takfönster mot öster.

Tomt/balkong/uteplats

Här finns en plats för dagens alla stunder. Det finns dels ett inglasat uterum på husets baksida, en perfekt oas för en kopp kaffe, en bra bok och avkoppling. På husets trädgårdssida finns en stor gräsmatta med fruktträd samt ett hav av blommor. På denna sida har grillen en given plats då kvällssolen värmen över altandäcket.

Trädgården är väl genomtänkt, här finns det alltid något som blommar och det är i stort sett totalt insynsskyddad från alla håll. Lättskött, plana fina gräsytor och en stor uteplats på trädgårdssidan samt ett vackert inglasat uterum.På entrésidan leder en prydlig gång fram till entrén och ytterdörren.

Visa mer om bostaden

Övriga byggnader

Butikslokal: En butikslokal om hela 100 kvm ligger avskilt och bra från bostadshuset. Lokalen rymmer idag en stor butiksyta, kontorsyta, wc samt ett lager/förråd. Byggnaden är från 1970-talet, men uppförd på nuvarande plats 1999. Byggnaden är grundlagd med krypgrund med träbjälklag, stommen av trä, fasaden av stående träpanel, 3-glas isolerfönster, sadeltak med eternitpannor och underlagstak av eternit- och masonitskivor. Huset värms upp med luft/luftvärmepump.

Uthyrningsdel: Uthyrningsdelen kan antingen sammanbindas med bostadsdelen och blir då en perfekt tonårsdel, alternativt avgränsar man den och kan då driva sitt eget lilla bed & breakfast. Dörren mellan huvudbyggnad och uthyrningsdel är idag igensatt, men går utmärkt att öppna upp igen. Byggnaden är välplacerad och ligger avskärmat från huvudbyggnaden med en egen uteplats. Uthyrningsdelen renoverades 2015 med målning, tapetsering nytt laminatgolv, insättning av trinettkök, ny duschblandare samt ny spisfläkt. I uthyrningsdelen finns även ett helkaklat badrum med dusch (badrummet renoverades ca 2005).

Paddock: I området finns flera stall och ridanläggningar. För den hästintresserad kanske det är intressant att hyra stallplats på en av granngårdarna, och då finns en egen paddock på fastigheten.

Parkering

Uppfart samt carport med vidbyggt förråd.

Allmänt

Län: Halland
Kommun: Falkenberg

Fastighetsbeteckning: Falkenberg Veka 1:79

Omgivning

Här bor du ett stenkast från havet och naturen, strax söder om Falkenberg vid den gamla slingrande kustvägen mot Halmstad. Här finns det öppna landskapet, de böljande strandängarna, sandstränderna och klippkusten. Här, där himmel och hav möts, är hallandskusten som vackrast. Blå, blå vindar och vatten, blå, blå himlar och hav...
Området är ett av Falkenbergs bästa med vacker natur. Du har närhet till naturreservat vid Smörkull med fantastisk utsikt över kustremsan och Grimsholmen vid havet.

Övriga rättigheter och belastningar

Inskrivna övriga rättigheter och belastningar: Avtalsrättighet Kraftledning mm

Rättigheter last: Avtalsservitut: Kraftledning mm - Se beskrivning
Övrigt
Ekonomi

Utgångspris

3 850 000 kr

Driftkostnader

ca 45 036 kr/år

Årlig elförbrukning: 27000 kWh/år

Fördelas enligt följande

El: 35 000 kr
Vatten och avlopp: 1 020 kr
Försäkring: 6 360 kr

Renhållning: 2 293 kr
Sotning: 363 kr
Beskrivning: I kostnaden för hushållsel ingår kostnaden för uppvärmning.

Taxering

Byggnad: 684 000 kr
Mark: 482 000 kr
Totalt: 1 166 000 kr

Taxeringsår: 2015
Taxeringsvärdet är: fastställt
Värdeår: 1935
Standardpoäng: 29
Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd

Pantbrev

Det finns 4 st pantbrev uttaget om sammanlagt 830 000 kr.

Fastighetsskatt

7 412 kr

Energideklaration

Status: Energideklaration är utförd

Energiprestanda: 47 kWh/kvm/år

Energiklass: C

Energideklaration utförd: 2016-06-13

Detaljer

Inte upplyst.

Kontakta annonsören

Se fler annonser här: Falkenberg

Få nya bostäder som denna direkt på mail: Börja bevaka
Support
Blogg