1. Start
  2. Till Salu (hus etc)
  3. Stockholms län
  4. Ekerö
  5. A1610865
 
KARTA
Villa till salu i Ekerö Älvnäs - Ekerö

Till salu: Hus, 7:a på 259 m², Ekerö Älvnäs, Ekerö


Interiör

Allmän beskrivning
Nyproducerad villa med panoramavy över Mälaren!
Familjevilla i ett populärt och omtyckt område på centrala Ekerö. Här byggs ett exklusivt och påkostat 2-plans souterränghus om ca 260 kvm
med en helt fantastisk utsikt över Mälaren. Huset ligger högt placerat vilket bidrar till att altanerna och sällskapsytorna är väl insynsskyddade.

Huset bjuder på en spännande design, en härlig rymd och ett garage med direkt anslutning till huset.
På entréplanet är det en öppen planlösning med ryggåstak i kök och vardagsrum. Härifrån har du access till en stor altan. I huset finns även en tonårsdel med allrum och egen ingång på soutterängplanet, stora härliga altaner som leder ut till poolen och pooldäcket.

I huset finns det tre badrum, varav ett är ett badrum med bastu och kombinerad relax med utgång till pooldäcket och det andra är ett helkaklat badrum med dusch och badkar i anslutning till master bedroom. Det tredje badrummet finns på övre plan.

Här bor du i ett mycket populärt och omtyckt område på centrala Ekerö med närhet till bad, affär, förskola, skola, kommunikationer och en underbar natur. Bilderna på huset är 3D-visualiseringsbilder. Tillval kan förekomma på bilderna.

Huset har vattenburen golvvärme (bergvärme) vilket ger låga driftkostnader och en komfortabel uppvärmning.
Välkommen in!

Entréplan

HALL:
Stor välkomnande hall med en öppen planlösning till kök och vardagsrum. Längre in i hallen finns ett kapprum som ger gott om plats för avhängning och förvaring. Här finns även en garderobsvägg med skjutdörrar. Vitmålde väggar och antracitgrått klinkergolv vid entrén som sedan övergår till vitlaserat enstavigt parkettgolv.

SOVRUM 1:
Rymligt sovrum med utgång till den väl tilltagna altanen. Här finns en garderob. Vitmålade väggar och vitlaserat enstavigt parketettgolv.

BADRUM:
Helkaklat badrum med duschhörna, handfatskommod och wc.

KÖK:
Stilrent kök med en öppen planlösning till vardagsrum och fin rymd med tak upp till nock. Vita skåpsluckor i Vollo högblank från Marbodal och vitt kakel ovanför arbetsbänkar i sten. Här kan du stå och laga mat och njuta av sjöutsikten. Vitmålade väggar och vitlaserat enstavigt ekparkettgolv.
Maskinpark: Induktionshäll, fläkt, kyl och frys, varmluftsugn med pyrolytisk rengöring i arbetshöjd, inbyggd mikrovågsugn och en vinkyl. Samtliga vitvaror kommer från Electrolux, har rostfria fronter och är från byggåret (2016).

VARDAGSRUM:
Fantastiskt vardagsrum med ryggåstak i en öppen planlösning med kök och hall. Stora panoramafönster längst hela väggen med magnifik utsikt över Mälaren. Här finns en braskamin från Contura som sprider värme och ger hög mysfaktor under de kyligare månaderna på året. Här finns gott om plats för den stora familjen att umgås på. Från vardagsrummet har du direktaccess till en av altanerna (som löper runt tre av husets sidor). Infällda spotlights i taket och LED-belysning i fönsternisher. Väggarna är vitmålade och på golvet ligger ett vitlaserat enstavigt parkettgolv.

Souterrängplan

GARAGEINFART:
Infart till ett varmgarage om ca 35 kvm.

TVÄTTSTUGA:
Ljus, rymlig tvättstuga i anslutning till garaget. Här finns tvättmaskin och torktumlare i pelare från Electrolux. Gott om arbetsytor och förvaring i trådkorgar under klädvårdsbänkar i mörkgrå laminat med en infälld tvättho. Här finns även ett bänkskåp med strykbräda, ett städskåp och bergvärmepannan (Nibe 1255). Ljust målade väggar och antracitgrått klinkergolv.

BADRUM-/RELAX:
Stort härligt badrum även det med strålande sjöutsikt och direktacess till pooldäcket. Här finns en dubbeldusch, badkar, dubbelhandfatskommod och en bastu. Antracitgrå stora kakelplattor på väggarna och antracitgrått klinkergolv.

MASTER BEDROOM:
Rymligt master bedroom med strålande stjöutsikt och direktacess till pooldäcket. Vitmålade väggar och vitlaserat enstavigt parkettgolv.

BADRUM:
Superfint badrum i anslutning till master bedroom med badkar, handfatskommod och wc. Antracitgrå kakelplattor på väggarna och antracitgrått klinkergolv.

WALK IN CLOSET-/SOVRUM 3:
Lyxig walk in closet i direkt anslutning till badrum och master bedroom. Rummet är stort och har även en ingång från hallen och kan användas till sovrum.

ALLRUM-/TV-RUM:
Mysigt tv-rum på souterrängplanet. Passar perfekt till tonårsdel. Vitmålade väggar och vitlaserat enstavigt parkettgolv.

SOVRUM 4:
Sovrum med två garderober och egen ingång. Vitmålade väggar och vitlaserat enstavigt parkettgolv.

SOVRUM 5:
Sovrum med två garderober. Vitmålade väggar och vitlaserat enstavigt parkettgolv.

Fastighetsmäklaren informerar
Vår roll som fastighetsmäklare är att objektivt förmedla information mellan köpare och säljare utan att påverka denna information. Bud som kommer in före kontraktsskrivning måste vi förmedla till säljaren för att låta säljaren fatta alla beslut. Köpet är således inte klart förrän kontraktet är påskrivet. Köpare och säljare har enligt lag rätt att, när uppdraget slutförts, få en skriftlig budhistorik över samtliga angivna bud med budgivares namn, telefonnummer, tidpunkt för budet och belopp.

Fakta

Byggnad

Byggnadstyp2-plansvilla souterräng

Övrig bostadALTANER:
Huset har stora altaner med gott om plats för middagsgrupper och loungmöbler. Från master bedroom och spa avdelningen har du direkt access till pooldäcket med en fantastisk vy över Mälaren. Husets höga och fria placering gör att du har sol på altanerna hela dagen.

Övriga byggnaderRELAXERING: Det kommer att ske en relaxering och de befintliga pantbreven om 7 709 000 kr kommer att överföras till en annan fastighet som den här fastigheten idag är samtaxerad med.
Fastigheten Älvnäs 1:149 kommer vid tillträdet att ha 0 kr i pantbrev.

TomtTOMT:
Natur-/bergstomt med högt och fritt läge och en fantastisk utsikt över Mälaren.

ÖPPEN FIBER:
Öppen Fiber finns i området. Med Öppen Fiber har du möjlighet att välja mellan flera olika tjänsteleverantörer för bredband, tv och telefoni. Läs mer på www.oppenfiber.se eller ring 020-402400.

TV/INTERNET:
Antennuttag finns i alla sovrum samt två uttag i vardagsrummet. Förberett för multimediabox.

TAXERINGSKOD / FASTIGHETSAVGIFT:
Fastigheten har förnärvarande taxeringskod 210 (småhusenhet, tomtmark till helårsbostad).
När huset är slutbesiktigat skickas en blankett in till skattemyndigheten för att ändra taxeringsuppgifterna och erhålla en ny taxeringskod, 220 (Småhusenhet, helårsbostad för 1-2 familjer). Enligt nuvaranade skatteregler är nybyggda hus befriade från fastighetsavgift de femton första åren, nytt från och med 1 januari 2013.

Byggnadsår2016

FastighetsbeteckningÄlvnäs 1:149

GrundläggningBetongplatta

StommeBetong och trä

FasadPuts+trä

Fönster3-glas

BjälklagTrä

TakBetongpannor

Utv. PlåtarbeteSvartlackerad plåt

UppvärmningBergvärme, vattenburen golvvärme

Pantbrevssumma7.709.000 kr

Taxeringsvärde4.303.000 kr

Byggnadens taxeringsvärde237.000 kr

Markens taxeringsvärde4.066.000 kr

Taxeringskod220

UpplåtelseformFriköpt

Vatten/avloppKommunlat vatten och avlopp

VentilationMekanisk frånluft

Samfällighet, gemensamhetsanl., servitut mmAndel i samfällighet/GA: Älvnäs GA:3 (Älvnäs vägförening).
Last, Avtalsservitut: Villa, 01-IM6-35/1361

HissNej

EnergideklarationKrävs ej för denna byggnadstyp.

Datum-

Energiprestanda45 kWh/kvm/år

Klass-

Driftskostnad

Totalt enligt spec nedanC:a 38.892 kr/år med 5 personer i hushållet.

Uppvärmning17.000 kr

Hushållsel-

Vatten/avlopp6.200 kr

Sotning500 kr

Väg/samfällighetsavgift4.200 kr

Renhållning1.992 kr

Försäkring (exkl. lösöre)9.000 kr

Övrigt-

Energiförbrukning11914 kWh per år

ElleverantörFortum/Ellevio

NätleverantörFortum/Ellevio

KommentarDRIFTSKOSTNAD:
Driftkostnaden är endast uppskattad utifrån byggnadens energiberäkning.
Driftskostnaden är totalt ca 38 892 kr (ca 5 personer i hushållet). 11 914 kwh till en kostnad av ca 17 000 kr, vatten och avlopp ca 6 200 kr, sophämtning ca 1 992 kr, sotning ca 500 kr, Älvnäs vägförening 4 200 kr, villaförsäkring ca 9 000 kr. Framtida underhåll tillkommer.

Övrig bostad

119_A0.pdf

150226 Energiberäkning Älvnäs 1_149.pdf

160518 Älvnäs planritningar och nybyggna

160608 Byggnads- och rumsbeskrvning Älvn

Ekerö Älvnäs 1 149 (tomtkarta).pdf

Området

AllmäntFastigheten har ett mycket attraktivt läge i omtyckta Älvnäs på Ekerö. Älvnäs omgärdas av vatten och i fastighetens närhet finns vackra naturområden och Busvikens omtyckta badplats.På Ekerö finns även:- Ekerö Centrum med ett flertal butiker, Ica Supermarket, apotek, bibliotek och systembolag. I anslutning till Ekerö Centrum finns vårdcentral och läkarmottagning.- Ekebyhovs parken och en vacker bokskog som är Sveriges nordligaste bokskog. Ekebyhovs slott har olika kulturaktiviteter, café med hembakat och dagens lunch i veckorna. Både parken och bokskogen har fina promenadstråk. - Ett flertal stall och ridskolor med både barn och vuxengrupper samt möjlighet att hyra in egen häst.- Ekebyhovs fina slalombacke med fyra nedfarter, skidskola samt aktiv alpinklubb.- Ett stort naturområde vid Jungfrusundsåsen med fina motionsspår (3, 4, 5 och 10 km delvis med el-ljusbelysning), vandringsleder, ridvägar och strövområden. Vintertid är det fina skidspår i motionsspåren.- Idrottsplats finns vid Träkvistavallen med bl a ishall, fotbollsplaner och tennisbanor. Vid Träkvistavallen finns även fritidsgård och ett gym, Puls & Träning. - Tre omtyckta golfbanor, Mälarö GK vid Skytteholm, Troxhammar GK och Drottningholm GK.- Ett flertal fina badplatser. - Vid Jungfrusund finns även en större båtklubb, trevlig restaurang, några butiker samt Mälarö Träningsverk.- Många trevliga utflyktsmål och kulturminnesvärda platser.

KommunikationNärmaste busshållplats finns ca 200 meter från fastigheten (buss 342). Beräknad restid till Brommaplan (via Ekerö Centrum) ca 25 minuter.Det finns även en färjeförbindelse mellan Ekerö och Slagsta (i Botkyrka kommun) som gör att man snabbt kan ta sig ut på E4:an.

NärservicePå Ekerö finns ett flertal skolor och daghem, både i kommunal och privat regi. Gå gärna in på kommunens hemsida för vidare information www.ekero.se

Vägbeskrivning
Från Brommaplan mot Ekerö. Passera Tappströmsbron och följ Ekerövägen ett par km. Vid LIDL (och Träkvistavallen på vänster sida) sväng höger på Älvnäsvägen och tag sedan vänster på Älvnäsvägen. Efter ca 600 meter ta in vänster på Talgoxevägen. Huset ligger högt upp på höger sida, se våra skyltar. Välkommen!

Mäklarringen Svenska AB

Villa till salu i Ekerö Älvnäs - Ekerö

Till salu: Hus, 7:a på 259 m², Ekerö Älvnäs, Ekerö

EKERÖ ÄLVNÄS, EKERÖ

Till salu, Hus, 15 000 000 kr , 259


Interiör

Allmän beskrivning
Nyproducerad villa med panoramavy över Mälaren!
Familjevilla i ett populärt och omtyckt område på centrala Ekerö. Här byggs ett exklusivt och påkostat 2-plans souterränghus om ca 260 kvm
med en helt fantastisk utsikt över Mälaren. Huset ligger högt placerat vilket bidrar till att altanerna och sällskapsytorna är väl insynsskyddade.

Huset bjuder på en spännande design, en härlig rymd och ett garage med direkt anslutning till huset.
På entréplanet är det en öppen planlösning med ryggåstak i kök och vardagsrum. Härifrån har du access till en stor altan. I huset finns även en tonårsdel med allrum och egen ingång på soutterängplanet, stora härliga altaner som leder ut till poolen och pooldäcket.

I huset finns det tre badrum, varav ett är ett badrum med bastu och kombinerad relax med utgång till pooldäcket och det andra är ett helkaklat badrum med dusch och badkar i anslutning till master bedroom. Det tredje badrummet finns på övre plan.

Här bor du i ett mycket populärt och omtyckt område på centrala Ekerö med närhet till bad, affär, förskola, skola, kommunikationer och en underbar natur. Bilderna på huset är 3D-visualiseringsbilder. Tillval kan förekomma på bilderna.

Huset har vattenburen golvvärme (bergvärme) vilket ger låga driftkostnader och en komfortabel uppvärmning.
Välkommen in!

Entréplan

HALL:
Stor välkomnande hall med en öppen planlösning till kök och vardagsrum. Längre in i hallen finns ett kapprum som ger gott om plats för avhängning och förvaring. Här finns även en garderobsvägg med skjutdörrar. Vitmålde väggar och antracitgrått klinkergolv vid entrén som sedan övergår till vitlaserat enstavigt parkettgolv.

SOVRUM 1:
Rymligt sovrum med utgång till den väl tilltagna altanen. Här finns en garderob. Vitmålade väggar och vitlaserat enstavigt parketettgolv.

BADRUM:
Helkaklat badrum med duschhörna, handfatskommod och wc.

KÖK:
Stilrent kök med en öppen planlösning till vardagsrum och fin rymd med tak upp till nock. Vita skåpsluckor i Vollo högblank från Marbodal och vitt kakel ovanför arbetsbänkar i sten. Här kan du stå och laga mat och njuta av sjöutsikten. Vitmålade väggar och vitlaserat enstavigt ekparkettgolv.
Maskinpark: Induktionshäll, fläkt, kyl och frys, varmluftsugn med pyrolytisk rengöring i arbetshöjd, inbyggd mikrovågsugn och en vinkyl. Samtliga vitvaror kommer från Electrolux, har rostfria fronter och är från byggåret (2016).

VARDAGSRUM:
Fantastiskt vardagsrum med ryggåstak i en öppen planlösning med kök och hall. Stora panoramafönster längst hela väggen med magnifik utsikt över Mälaren. Här finns en braskamin från Contura som sprider värme och ger hög mysfaktor under de kyligare månaderna på året. Här finns gott om plats för den stora familjen att umgås på. Från vardagsrummet har du direktaccess till en av altanerna (som löper runt tre av husets sidor). Infällda spotlights i taket och LED-belysning i fönsternisher. Väggarna är vitmålade och på golvet ligger ett vitlaserat enstavigt parkettgolv.

Souterrängplan

GARAGEINFART:
Infart till ett varmgarage om ca 35 kvm.

TVÄTTSTUGA:
Ljus, rymlig tvättstuga i anslutning till garaget. Här finns tvättmaskin och torktumlare i pelare från Electrolux. Gott om arbetsytor och förvaring i trådkorgar under klädvårdsbänkar i mörkgrå laminat med en infälld tvättho. Här finns även ett bänkskåp med strykbräda, ett städskåp och bergvärmepannan (Nibe 1255). Ljust målade väggar och antracitgrått klinkergolv.

BADRUM-/RELAX:
Stort härligt badrum även det med strålande sjöutsikt och direktacess till pooldäcket. Här finns en dubbeldusch, badkar, dubbelhandfatskommod och en bastu. Antracitgrå stora kakelplattor på väggarna och antracitgrått klinkergolv.

MASTER BEDROOM:
Rymligt master bedroom med strålande stjöutsikt och direktacess till pooldäcket. Vitmålade väggar och vitlaserat enstavigt parkettgolv.

BADRUM:
Superfint badrum i anslutning till master bedroom med badkar, handfatskommod och wc. Antracitgrå kakelplattor på väggarna och antracitgrått klinkergolv.

WALK IN CLOSET-/SOVRUM 3:
Lyxig walk in closet i direkt anslutning till badrum och master bedroom. Rummet är stort och har även en ingång från hallen och kan användas till sovrum.

ALLRUM-/TV-RUM:
Mysigt tv-rum på souterrängplanet. Passar perfekt till tonårsdel. Vitmålade väggar och vitlaserat enstavigt parkettgolv.

SOVRUM 4:
Sovrum med två garderober och egen ingång. Vitmålade väggar och vitlaserat enstavigt parkettgolv.

SOVRUM 5:
Sovrum med två garderober. Vitmålade väggar och vitlaserat enstavigt parkettgolv.

Fastighetsmäklaren informerar
Vår roll som fastighetsmäklare är att objektivt förmedla information mellan köpare och säljare utan att påverka denna information. Bud som kommer in före kontraktsskrivning måste vi förmedla till säljaren för att låta säljaren fatta alla beslut. Köpet är således inte klart förrän kontraktet är påskrivet. Köpare och säljare har enligt lag rätt att, när uppdraget slutförts, få en skriftlig budhistorik över samtliga angivna bud med budgivares namn, telefonnummer, tidpunkt för budet och belopp.

Fakta

Byggnad

Byggnadstyp2-plansvilla souterräng

Övrig bostadALTANER:
Huset har stora altaner med gott om plats för middagsgrupper och loungmöbler. Från master bedroom och spa avdelningen har du direkt access till pooldäcket med en fantastisk vy över Mälaren. Husets höga och fria placering gör att du har sol på altanerna hela dagen.

Övriga byggnaderRELAXERING: Det kommer att ske en relaxering och de befintliga pantbreven om 7 709 000 kr kommer att överföras till en annan fastighet som den här fastigheten idag är samtaxerad med.
Fastigheten Älvnäs 1:149 kommer vid tillträdet att ha 0 kr i pantbrev.

TomtTOMT:
Natur-/bergstomt med högt och fritt läge och en fantastisk utsikt över Mälaren.

ÖPPEN FIBER:
Öppen Fiber finns i området. Med Öppen Fiber har du möjlighet att välja mellan flera olika tjänsteleverantörer för bredband, tv och telefoni. Läs mer på www.oppenfiber.se eller ring 020-402400.

TV/INTERNET:
Antennuttag finns i alla sovrum samt två uttag i vardagsrummet. Förberett för multimediabox.

TAXERINGSKOD / FASTIGHETSAVGIFT:
Fastigheten har förnärvarande taxeringskod 210 (småhusenhet, tomtmark till helårsbostad).
När huset är slutbesiktigat skickas en blankett in till skattemyndigheten för att ändra taxeringsuppgifterna och erhålla en ny taxeringskod, 220 (Småhusenhet, helårsbostad för 1-2 familjer). Enligt nuvaranade skatteregler är nybyggda hus befriade från fastighetsavgift de femton första åren, nytt från och med 1 januari 2013.

Byggnadsår2016

FastighetsbeteckningÄlvnäs 1:149

GrundläggningBetongplatta

StommeBetong och trä

FasadPuts+trä

Fönster3-glas

BjälklagTrä

TakBetongpannor

Utv. PlåtarbeteSvartlackerad plåt

UppvärmningBergvärme, vattenburen golvvärme

Pantbrevssumma7.709.000 kr

Taxeringsvärde4.303.000 kr

Byggnadens taxeringsvärde237.000 kr

Markens taxeringsvärde4.066.000 kr

Taxeringskod220

UpplåtelseformFriköpt

Vatten/avloppKommunlat vatten och avlopp

VentilationMekanisk frånluft

Samfällighet, gemensamhetsanl., servitut mmAndel i samfällighet/GA: Älvnäs GA:3 (Älvnäs vägförening).
Last, Avtalsservitut: Villa, 01-IM6-35/1361

HissNej

EnergideklarationKrävs ej för denna byggnadstyp.

Datum-

Energiprestanda45 kWh/kvm/år

Klass-

Driftskostnad

Totalt enligt spec nedanC:a 38.892 kr/år med 5 personer i hushållet.

Uppvärmning17.000 kr

Hushållsel-

Vatten/avlopp6.200 kr

Sotning500 kr

Väg/samfällighetsavgift4.200 kr

Renhållning1.992 kr

Försäkring (exkl. lösöre)9.000 kr

Övrigt-

Energiförbrukning11914 kWh per år

ElleverantörFortum/Ellevio

NätleverantörFortum/Ellevio

KommentarDRIFTSKOSTNAD:
Driftkostnaden är endast uppskattad utifrån byggnadens energiberäkning.
Driftskostnaden är totalt ca 38 892 kr (ca 5 personer i hushållet). 11 914 kwh till en kostnad av ca 17 000 kr, vatten och avlopp ca 6 200 kr, sophämtning ca 1 992 kr, sotning ca 500 kr, Älvnäs vägförening 4 200 kr, villaförsäkring ca 9 000 kr. Framtida underhåll tillkommer.

Övrig bostad

119_A0.pdf

150226 Energiberäkning Älvnäs 1_149.pdf

160518 Älvnäs planritningar och nybyggna

160608 Byggnads- och rumsbeskrvning Älvn

Ekerö Älvnäs 1 149 (tomtkarta).pdf

Området

AllmäntFastigheten har ett mycket attraktivt läge i omtyckta Älvnäs på Ekerö. Älvnäs omgärdas av vatten och i fastighetens närhet finns vackra naturområden och Busvikens omtyckta badplats.På Ekerö finns även:- Ekerö Centrum med ett flertal butiker, Ica Supermarket, apotek, bibliotek och systembolag. I anslutning till Ekerö Centrum finns vårdcentral och läkarmottagning.- Ekebyhovs parken och en vacker bokskog som är Sveriges nordligaste bokskog. Ekebyhovs slott har olika kulturaktiviteter, café med hembakat och dagens lunch i veckorna. Både parken och bokskogen har fina promenadstråk. - Ett flertal stall och ridskolor med både barn och vuxengrupper samt möjlighet att hyra in egen häst.- Ekebyhovs fina slalombacke med fyra nedfarter, skidskola samt aktiv alpinklubb.- Ett stort naturområde vid Jungfrusundsåsen med fina motionsspår (3, 4, 5 och 10 km delvis med el-ljusbelysning), vandringsleder, ridvägar och strövområden. Vintertid är det fina skidspår i motionsspåren.- Idrottsplats finns vid Träkvistavallen med bl a ishall, fotbollsplaner och tennisbanor. Vid Träkvistavallen finns även fritidsgård och ett gym, Puls & Träning. - Tre omtyckta golfbanor, Mälarö GK vid Skytteholm, Troxhammar GK och Drottningholm GK.- Ett flertal fina badplatser. - Vid Jungfrusund finns även en större båtklubb, trevlig restaurang, några butiker samt Mälarö Träningsverk.- Många trevliga utflyktsmål och kulturminnesvärda platser.

KommunikationNärmaste busshållplats finns ca 200 meter från fastigheten (buss 342). Beräknad restid till Brommaplan (via Ekerö Centrum) ca 25 minuter.Det finns även en färjeförbindelse mellan Ekerö och Slagsta (i Botkyrka kommun) som gör att man snabbt kan ta sig ut på E4:an.

NärservicePå Ekerö finns ett flertal skolor och daghem, både i kommunal och privat regi. Gå gärna in på kommunens hemsida för vidare information www.ekero.se

Vägbeskrivning
Från Brommaplan mot Ekerö. Passera Tappströmsbron och följ Ekerövägen ett par km. Vid LIDL (och Träkvistavallen på vänster sida) sväng höger på Älvnäsvägen och tag sedan vänster på Älvnäsvägen. Efter ca 600 meter ta in vänster på Talgoxevägen. Huset ligger högt upp på höger sida, se våra skyltar. Välkommen!

Mäklarringen Svenska AB

Detaljer

Inte upplyst.

Kontakta annonsören

Se fler annonser här: Ekerö

Få nya bostäder som denna direkt på mail: Börja bevaka
Support
Blogg