1. Start
  2. Till Salu (hus etc)
  3. Jönköpings län
  4. Jönköping
  5. A1491599
 
KARTA
När drömmar slår in!

Till salu: Hus, 7:a på 225 m², Norrahammar, Jönköping


Beskrivning

Huset kan nås via TVÅ ENTRÈR en från södersidan och en från norrsidan.

Hela huset (bortsett från de kaklade utrymmena) har vita ytskikt och massiv valnötsparkett (slipbar).

ENTREPLAN
Stor och fin HALL med exklusivt klinkergolv med svarta skimrande 60*60 Millenium plattor. Från entrén i norr som utgör huvudentrén finner ni en fin garderobskombination med spegelskjutdörrar. För den som önskar finns det utrymme för mer klädavhängning genom hatthylla, byråer etc.

När ni tar några steg in från hallen kommer ni få en otrolig vy över köket och de fantastiska gemensamhetsutrymmena. Här finns även en fin braskamin av märket Contura som kan ses från såväl hall, kök som vardagsrum.

KÖKET har en högkvalitativ skåpinredning från HTH i vit högglans med dolda öppningar. Stora sektioner är inbyggda i väggen för att ge ett smäckert intryck. Arbetsbänken i vit granit har en nerfälld ho med skarpa linjer och ett ovansittande vågrätt fönster mot norr för extra ljusinsläpp. Stänkskyddet utgörs av ett exklusivt ljusgrått kakel. Ovan detta sitter hyllplan med belysning.
Den läckra KÖKSÖN utgör en arbetsplats med bänkskiva i svart granit, med undersittande lådpartier, nerfälld induktionshäll och takhängd fläkt med rostfri kåpa ovan. Köksön forsätter en bit ut med utrymme för stolar och barhäng. Observera även den påkostade vinkylen i köksösektionen. Denna har två värmereglage för att kunna temperera både rött och vitt vin/champagne. Maskinparken har även: varmluftsmikro (varmluften medför att ni kan laga många maträtter i mikron som normalt sett kräver en ugn), varmluftsugn med många funktioner, diskmaskin och kyl i fullhöjd med kolsyra/vatten samt frys i fullhöjd med ismaskin.

I anslutning till köket finns det utrymme för en matsalsmöbel. Härifrån tar ni er också vidare ut till det underbara uterummet som förlänger sommaren.
UTERUMMET har öppningsbara fönsterpartier mot öster, söder och väster och sammanstrålar med trädäcket som har ett par trappsteg ner till trädgården. För den som vill ha en starkare värmare i uterummet finns det trefasuttag.

Från köket tar ni er ner till en ALLRUMSAVDELNING. Här är takhöjden ända upp mot 8,3 meter med infällda spotlights. Här finner ni såväl runda fönsterpartier samt fönster från golv till tak mot söder, väster och norr. Rummet är fördelat på två sektioner.

På andra sidan av hallen ligger en av husets sovrumsavdelningar.
SOVRUM1 har fönster mot öster, garderobssektion med svarta skjutdörrar, spotlights i taket och en glasdörr mot norr som tar er direkt ut.

SOVRUM2 har fönster mot öster och söder, garderobssektion med svarta skjutdörrar och spotlights i taket.

Mellan sovrummen ligger ett elegant DUSCHRUM/WC med mörkbrunt klinkergolv med 15*15 plattor, golvvärme, vita helkaklade väggar med 33*20 plattor, spotlights i taket, handfat med underskåp i valnöt, spegel med integrerad belysning, handdukstork, wc, frostat fönster mot öster och en underbar dusch med glasvägg, takmunstycke och massagestrålar för ryggen i fästet.

PLAN 2
Ni tar er upp till plan två via en fin trappa med smidade räcken.

Här möts ni av ett läckert ALLRUM med fönster mot söder och väster. Detta kan bli ungdomarnas egen del alternativt en härlig lounge att koppla av i och blicka ner över nedervåningen. Här utgör en strategiskt placerad braskamin av märket Contura hjärtat i rummet.
Från rummet tar ni er vidare ut till en härlig terrass om ca 16 kvm i söderläge.

Välkommen in i det finaste BADRUM Ni har skådat "live". (bilder på badrummet används i Konradssons reklam) Här är allt extra, extra och lite till. Glasmosaikgolvet i platån har ett fint skimmer som samspelar på ett stilfullt sätt med det vita golvet och de vita helkaklade väggarna som har 33*100 plattor. Det exklusiva badkaret i pressad marmor är förhöjt på en ljussatt platå. Marmorn håller värmen länge och extra breda kopparrör ger en snabb uppfyllning av karet. När du ligger i badkaret behövs ingen tidning, här avnjuter du takhöjden med synliga takbjälkar eller blickar ut från något av de läckra fönsterpartierna. Dubbelhandfat med underskåp i valnöt samt påkostade blandare, spotlights i taket, inbyggda hyllplan i glas och en vägghängd wc skapar en elegant känsla. Men det mest unika är nog ändå duschutrymmet där väggarna är uppbyggda i glasmosaik i en rundel med ovansittande takdusch.
Från badrummet finns en dörr ut till en terrass i öster om drygt 10kvm.

Mellan badrummet och SOVRUM 3 finns ett DRESSINGROOM med grå heltäckningsmatta. Fönster mot norr.

SOVRUM 3 har en lyxig hotellkänsla med grå heltäckningsmatta, (valnötsparkett finns under mattan) spotlights i taket, garderobssektion med vita skjutdörrar, fönster mot norr och fransk balkong mot väster.

SOVRUM4 har spotlights i taket och ett underbart djupt fönster mot sydväst som blir en mysig plats att fylla med kuddar.

KÄLLARPLAN

Detta är den ursprungliga grunden. Här finner Ni fräscha ytor med ljusgrått klinker på golven.
Enklare helkaklat WC/DUSCHRUM.
TVÄTTSTUGA med tvättmaskin (8kg), torktumlare (8kg) och svart skåpinredning med förvaringsutrymme.
HOBBYRUM med golvbrunn.

Planritningar

Bostadsfakta

Fastighetsbeteckning

Flahult 3:37, Jönköping kommun, Norrahammar församling. Skattesats 33.91

Storlek

Boarea ca 225 kvm, biarea ca 71 kvm. Areauppgifter enligt taxeringsinformationen.
Rum

7 rum (kan göras om till 8 rum), varav 4-5 sovrum.

Tomt
Tomtarea 1 400 m² (friköpt).

Underbar hörntomt som släpper in solen från morgon till kväll.
Här finns det utrymme för den som har ett trädgårdsintresse. Den som bara vill villa och njuta kan luta sej tillbaka och titta på automowern som sköter grässklippningen (tomten har specialgräs anpassat för automower, detta är tätare, grönare och växer långsammare).

Tomten omgärdas av ett elegant staket.
Byggnadstyp
2- plan med källare och separat garage

Byggnadsår
2013
Byggnadssätt

Grund: KällargrundStomme: TräBjälklag: Trä/vindsbjälklaget är tilläggsisoleratFasad: Trä/putsTakbeklädnad: BetongpannorHängrännor: Galvaniserad målad plåtFönster: 3-glasfönsterSkorsten: Provtryckt och godkändVatten: Kommunalt vattenAvlopp: Kommunalt avloppVärme: Vattenburet system med bergvärme, borrat 200meter

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Vattenburet system med bergvärme, borrat 200meter Ålder: 2009
Energideklaration
Energiprestanda: 48 kWh/kvm år.
TV och internetanslutning
TV: Fiber kommer under våren 2017.
Internet:
Bilplats
Lyxigt murat fullt isolerat dubbelgarage
Dubbla brunnar, indraget vatten och förberett för luftvärmepump.
Trefas..
Automatisk dubbelgarageport från exklusiva Crawford. Porten har ventiler som förhindrar fukt i utrymmet.
Här finns det utrymme för att dela av garaget och göra en separat förrådssektion eller tex en bastu.
Garaget är kameraövervakat och går att stänga/öppna via mobilen.

Uteplats
Vid entrésidan i norr växer en grönskande oas på sommaren som ger en underbar lummighet. När dagarna i solen blir för varma blir detta en utmärkt plats att söka lite skugga på.
För barnfamiljen finns det bra med utrymme för studsmatta, lek och bus.

Antagligen blir det häftiga soldäcket i väst en favoritplats på eftermiddagar och kvällar. En loungegrupp för härligt häng med avbrott för bad i bubbelbadet kommer antagligen att locka många till ett besök hos just er.

Soldäcket fortlöper och fångar även in dagens solsken i söder och övergår till ett underbart uterum som ger er en möjlighet att få en sommarsäsong mars till november.

Från badrummet finns en dörr ut till en terrass i öster om drygt 10kvm. (denna har en bärighet för 2 ton).

Från vardagsrummet finns en härlig terrass om ca 16 kvm i söderläge.

Sovrum 4 har en fransk balkong (här är det förberett för att möjliggöra en byggnation av balkong för den som så önskar).

Uterummet har öppningsbara fönsterpartier mot öster, söder och väster och sammanstrålar med trädäcket samt har ett par trappsteg ner till trädgården. För den som vill ha en starkare värmare i uterummet finns det trefasuttag.

Driftskostnad

23 440 kr varav:Uppvärmning: 17 000 krVA: 4 500 krRenhållning: 1 940 krUppvärmning inkluderar hushållsström och uppvärmning av utebadet.

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i kr/år om inget annat anges.

Servitut, planbestämmelser m.m

Planbestämmelser: Stadsplan (1971-05-07)

Övriga byggnader
Vid sidan av och framför garaget finns uppställlningsplats med sex cm tjocka plattor som klarar tunga fordon.
Utrymme för minst tre bilar.

Taxeringsvärde

Taxeringsvärdet är 3 779 000 kr (fastställt avseende år 2015) varav byggnadsvärde 3 285 000 kr

Pantbrev12 st om totalt 3 311 000 kr
Övrigt
Hela huset har kopparrör för lång hållbarhet och säkerhet. Extra tjocka rör för t.ex. snabb uppfyllning av badkaret.

Alla dörrar är massiva.

Alla innerdörrshandtag är designade av Filip Stark och unika för just detta hus. Handtagen på insidan av rummen har samma kulör som ytterdörrarna och yttersidan som insidan. En av alla delar för att ge en helhet i kompromisslös perfektionism.

Alla räcken är specialtillverkade av en smed.

All trall på terrasser, soldäck mm är räfflad för minimerad kvist/stickbildning.

På övervåningen är det förberett för att sätta in en luftvärmepump. Dock har det inte varit aktuellt med de låga driftkostnaderna.

Huset har totalt 56 fönsterenheter.

Alla eluttag är av märket Schneider.

Huset har en konstruktion som möjliggör att bygga ett rum ovanför vardagsrummet som idag har öppet upp till nock.

Huset har en takhöjd om 2,6 meter där det är som lägst. 2,4 meter i takhöjd är vanlig standard.

I sovrum1, sovrum2, tv/vardagsrumsdelen där takhöjden är som högst och duschrum/wc finns det vattenburen golvvärme via bergvärmen.
Golvvärmen i badrummet på övervåningen går på el.

Vid byggnationen har bla dessa företag varit inblandade;
Granbäckens allbygg.
JL Bygg.
Edberg och Falk.
Norrahammars plåt.
Norrahammars elektriska.
Bajo.
Knut Svenssons rör.
Rosell skorstens expert.
MB isolering.
Smed och Svets Svenenius.

OMRÅDET NORRAHAMMAR; är beläget cirka 15 km sydväst om Jönköping.
Orten ligger i den natursköna Tabergsåns dalgång och består både av flerfamiljs- och enfamiljshus.
Norrahammar har nära till skog och grönområden och i omgivningarna finns skid- och motionsspår, ishall, ridklubb och fotbollsplaner men även flertalet aktiva föreningar med olika inriktningar.
I omgivningen finns en badvänlig sjö med hopptorn och badbrygga.

Barnomsorg; förskola och grundskola upp till skolår 9.

Kommunikation; Norrahammar erbjuder goda kommunikationsmöjligheter och trafikeras av linjebussar.

Natur och fritid; På orten finns ett sportcenter med motion- och styrkehall, simhall och tennisbanor. Sommaren 2016 öppnar Friskis och Svettis på en ny anläggning.

Affärer och Restauranger; ett mindre serviceutbud med bland annat livsmedelsaffär, bageri, kiosk, vårdcentral och bibliotek. Här finns även flertalet frisörer samt restauranger och pizzerior. Ett större utbud hittas närmas i Jönköping centrum.

När drömmar slår in!

Till salu: Hus, 7:a på 225 m², Norrahammar, Jönköping

NORRAHAMMAR, JÖNKÖPING

Till salu, Hus, 5 495 000 kr , 225


Beskrivning

Huset kan nås via TVÅ ENTRÈR en från södersidan och en från norrsidan.

Hela huset (bortsett från de kaklade utrymmena) har vita ytskikt och massiv valnötsparkett (slipbar).

ENTREPLAN
Stor och fin HALL med exklusivt klinkergolv med svarta skimrande 60*60 Millenium plattor. Från entrén i norr som utgör huvudentrén finner ni en fin garderobskombination med spegelskjutdörrar. För den som önskar finns det utrymme för mer klädavhängning genom hatthylla, byråer etc.

När ni tar några steg in från hallen kommer ni få en otrolig vy över köket och de fantastiska gemensamhetsutrymmena. Här finns även en fin braskamin av märket Contura som kan ses från såväl hall, kök som vardagsrum.

KÖKET har en högkvalitativ skåpinredning från HTH i vit högglans med dolda öppningar. Stora sektioner är inbyggda i väggen för att ge ett smäckert intryck. Arbetsbänken i vit granit har en nerfälld ho med skarpa linjer och ett ovansittande vågrätt fönster mot norr för extra ljusinsläpp. Stänkskyddet utgörs av ett exklusivt ljusgrått kakel. Ovan detta sitter hyllplan med belysning.
Den läckra KÖKSÖN utgör en arbetsplats med bänkskiva i svart granit, med undersittande lådpartier, nerfälld induktionshäll och takhängd fläkt med rostfri kåpa ovan. Köksön forsätter en bit ut med utrymme för stolar och barhäng. Observera även den påkostade vinkylen i köksösektionen. Denna har två värmereglage för att kunna temperera både rött och vitt vin/champagne. Maskinparken har även: varmluftsmikro (varmluften medför att ni kan laga många maträtter i mikron som normalt sett kräver en ugn), varmluftsugn med många funktioner, diskmaskin och kyl i fullhöjd med kolsyra/vatten samt frys i fullhöjd med ismaskin.

I anslutning till köket finns det utrymme för en matsalsmöbel. Härifrån tar ni er också vidare ut till det underbara uterummet som förlänger sommaren.
UTERUMMET har öppningsbara fönsterpartier mot öster, söder och väster och sammanstrålar med trädäcket som har ett par trappsteg ner till trädgården. För den som vill ha en starkare värmare i uterummet finns det trefasuttag.

Från köket tar ni er ner till en ALLRUMSAVDELNING. Här är takhöjden ända upp mot 8,3 meter med infällda spotlights. Här finner ni såväl runda fönsterpartier samt fönster från golv till tak mot söder, väster och norr. Rummet är fördelat på två sektioner.

På andra sidan av hallen ligger en av husets sovrumsavdelningar.
SOVRUM1 har fönster mot öster, garderobssektion med svarta skjutdörrar, spotlights i taket och en glasdörr mot norr som tar er direkt ut.

SOVRUM2 har fönster mot öster och söder, garderobssektion med svarta skjutdörrar och spotlights i taket.

Mellan sovrummen ligger ett elegant DUSCHRUM/WC med mörkbrunt klinkergolv med 15*15 plattor, golvvärme, vita helkaklade väggar med 33*20 plattor, spotlights i taket, handfat med underskåp i valnöt, spegel med integrerad belysning, handdukstork, wc, frostat fönster mot öster och en underbar dusch med glasvägg, takmunstycke och massagestrålar för ryggen i fästet.

PLAN 2
Ni tar er upp till plan två via en fin trappa med smidade räcken.

Här möts ni av ett läckert ALLRUM med fönster mot söder och väster. Detta kan bli ungdomarnas egen del alternativt en härlig lounge att koppla av i och blicka ner över nedervåningen. Här utgör en strategiskt placerad braskamin av märket Contura hjärtat i rummet.
Från rummet tar ni er vidare ut till en härlig terrass om ca 16 kvm i söderläge.

Välkommen in i det finaste BADRUM Ni har skådat "live". (bilder på badrummet används i Konradssons reklam) Här är allt extra, extra och lite till. Glasmosaikgolvet i platån har ett fint skimmer som samspelar på ett stilfullt sätt med det vita golvet och de vita helkaklade väggarna som har 33*100 plattor. Det exklusiva badkaret i pressad marmor är förhöjt på en ljussatt platå. Marmorn håller värmen länge och extra breda kopparrör ger en snabb uppfyllning av karet. När du ligger i badkaret behövs ingen tidning, här avnjuter du takhöjden med synliga takbjälkar eller blickar ut från något av de läckra fönsterpartierna. Dubbelhandfat med underskåp i valnöt samt påkostade blandare, spotlights i taket, inbyggda hyllplan i glas och en vägghängd wc skapar en elegant känsla. Men det mest unika är nog ändå duschutrymmet där väggarna är uppbyggda i glasmosaik i en rundel med ovansittande takdusch.
Från badrummet finns en dörr ut till en terrass i öster om drygt 10kvm.

Mellan badrummet och SOVRUM 3 finns ett DRESSINGROOM med grå heltäckningsmatta. Fönster mot norr.

SOVRUM 3 har en lyxig hotellkänsla med grå heltäckningsmatta, (valnötsparkett finns under mattan) spotlights i taket, garderobssektion med vita skjutdörrar, fönster mot norr och fransk balkong mot väster.

SOVRUM4 har spotlights i taket och ett underbart djupt fönster mot sydväst som blir en mysig plats att fylla med kuddar.

KÄLLARPLAN

Detta är den ursprungliga grunden. Här finner Ni fräscha ytor med ljusgrått klinker på golven.
Enklare helkaklat WC/DUSCHRUM.
TVÄTTSTUGA med tvättmaskin (8kg), torktumlare (8kg) och svart skåpinredning med förvaringsutrymme.
HOBBYRUM med golvbrunn.

Planritningar

Bostadsfakta

Fastighetsbeteckning

Flahult 3:37, Jönköping kommun, Norrahammar församling. Skattesats 33.91

Storlek

Boarea ca 225 kvm, biarea ca 71 kvm. Areauppgifter enligt taxeringsinformationen.
Rum

7 rum (kan göras om till 8 rum), varav 4-5 sovrum.

Tomt
Tomtarea 1 400 m² (friköpt).

Underbar hörntomt som släpper in solen från morgon till kväll.
Här finns det utrymme för den som har ett trädgårdsintresse. Den som bara vill villa och njuta kan luta sej tillbaka och titta på automowern som sköter grässklippningen (tomten har specialgräs anpassat för automower, detta är tätare, grönare och växer långsammare).

Tomten omgärdas av ett elegant staket.
Byggnadstyp
2- plan med källare och separat garage

Byggnadsår
2013
Byggnadssätt

Grund: KällargrundStomme: TräBjälklag: Trä/vindsbjälklaget är tilläggsisoleratFasad: Trä/putsTakbeklädnad: BetongpannorHängrännor: Galvaniserad målad plåtFönster: 3-glasfönsterSkorsten: Provtryckt och godkändVatten: Kommunalt vattenAvlopp: Kommunalt avloppVärme: Vattenburet system med bergvärme, borrat 200meter

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Vattenburet system med bergvärme, borrat 200meter Ålder: 2009
Energideklaration
Energiprestanda: 48 kWh/kvm år.
TV och internetanslutning
TV: Fiber kommer under våren 2017.
Internet:
Bilplats
Lyxigt murat fullt isolerat dubbelgarage
Dubbla brunnar, indraget vatten och förberett för luftvärmepump.
Trefas..
Automatisk dubbelgarageport från exklusiva Crawford. Porten har ventiler som förhindrar fukt i utrymmet.
Här finns det utrymme för att dela av garaget och göra en separat förrådssektion eller tex en bastu.
Garaget är kameraövervakat och går att stänga/öppna via mobilen.

Uteplats
Vid entrésidan i norr växer en grönskande oas på sommaren som ger en underbar lummighet. När dagarna i solen blir för varma blir detta en utmärkt plats att söka lite skugga på.
För barnfamiljen finns det bra med utrymme för studsmatta, lek och bus.

Antagligen blir det häftiga soldäcket i väst en favoritplats på eftermiddagar och kvällar. En loungegrupp för härligt häng med avbrott för bad i bubbelbadet kommer antagligen att locka många till ett besök hos just er.

Soldäcket fortlöper och fångar även in dagens solsken i söder och övergår till ett underbart uterum som ger er en möjlighet att få en sommarsäsong mars till november.

Från badrummet finns en dörr ut till en terrass i öster om drygt 10kvm. (denna har en bärighet för 2 ton).

Från vardagsrummet finns en härlig terrass om ca 16 kvm i söderläge.

Sovrum 4 har en fransk balkong (här är det förberett för att möjliggöra en byggnation av balkong för den som så önskar).

Uterummet har öppningsbara fönsterpartier mot öster, söder och väster och sammanstrålar med trädäcket samt har ett par trappsteg ner till trädgården. För den som vill ha en starkare värmare i uterummet finns det trefasuttag.

Driftskostnad

23 440 kr varav:Uppvärmning: 17 000 krVA: 4 500 krRenhållning: 1 940 krUppvärmning inkluderar hushållsström och uppvärmning av utebadet.

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i kr/år om inget annat anges.

Servitut, planbestämmelser m.m

Planbestämmelser: Stadsplan (1971-05-07)

Övriga byggnader
Vid sidan av och framför garaget finns uppställlningsplats med sex cm tjocka plattor som klarar tunga fordon.
Utrymme för minst tre bilar.

Taxeringsvärde

Taxeringsvärdet är 3 779 000 kr (fastställt avseende år 2015) varav byggnadsvärde 3 285 000 kr

Pantbrev12 st om totalt 3 311 000 kr
Övrigt
Hela huset har kopparrör för lång hållbarhet och säkerhet. Extra tjocka rör för t.ex. snabb uppfyllning av badkaret.

Alla dörrar är massiva.

Alla innerdörrshandtag är designade av Filip Stark och unika för just detta hus. Handtagen på insidan av rummen har samma kulör som ytterdörrarna och yttersidan som insidan. En av alla delar för att ge en helhet i kompromisslös perfektionism.

Alla räcken är specialtillverkade av en smed.

All trall på terrasser, soldäck mm är räfflad för minimerad kvist/stickbildning.

På övervåningen är det förberett för att sätta in en luftvärmepump. Dock har det inte varit aktuellt med de låga driftkostnaderna.

Huset har totalt 56 fönsterenheter.

Alla eluttag är av märket Schneider.

Huset har en konstruktion som möjliggör att bygga ett rum ovanför vardagsrummet som idag har öppet upp till nock.

Huset har en takhöjd om 2,6 meter där det är som lägst. 2,4 meter i takhöjd är vanlig standard.

I sovrum1, sovrum2, tv/vardagsrumsdelen där takhöjden är som högst och duschrum/wc finns det vattenburen golvvärme via bergvärmen.
Golvvärmen i badrummet på övervåningen går på el.

Vid byggnationen har bla dessa företag varit inblandade;
Granbäckens allbygg.
JL Bygg.
Edberg och Falk.
Norrahammars plåt.
Norrahammars elektriska.
Bajo.
Knut Svenssons rör.
Rosell skorstens expert.
MB isolering.
Smed och Svets Svenenius.

OMRÅDET NORRAHAMMAR; är beläget cirka 15 km sydväst om Jönköping.
Orten ligger i den natursköna Tabergsåns dalgång och består både av flerfamiljs- och enfamiljshus.
Norrahammar har nära till skog och grönområden och i omgivningarna finns skid- och motionsspår, ishall, ridklubb och fotbollsplaner men även flertalet aktiva föreningar med olika inriktningar.
I omgivningen finns en badvänlig sjö med hopptorn och badbrygga.

Barnomsorg; förskola och grundskola upp till skolår 9.

Kommunikation; Norrahammar erbjuder goda kommunikationsmöjligheter och trafikeras av linjebussar.

Natur och fritid; På orten finns ett sportcenter med motion- och styrkehall, simhall och tennisbanor. Sommaren 2016 öppnar Friskis och Svettis på en ny anläggning.

Affärer och Restauranger; ett mindre serviceutbud med bland annat livsmedelsaffär, bageri, kiosk, vårdcentral och bibliotek. Här finns även flertalet frisörer samt restauranger och pizzerior. Ett större utbud hittas närmas i Jönköping centrum.

Detaljer

Inte upplyst.

Kontakta annonsören

Se fler annonser här: Jönköping

Få nya bostäder som denna direkt på mail: Börja bevaka
Support
Blogg