Logga in
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
SEK
max
min
min
-
max
  1. Hem
  2. Lägenheter
  3. Tidaholm

Lediga lägenheter i Tidaholm

2 Resultat
Alla rum
Alla rum5 rum
2 Resultat
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
5 rum lägenhet på 1 m²
Tidaholm, Östra Drottningvägen
3 154 SEK26 mars
Populära söktermer
  • Alla Lägenheter

Hitta ledig lägenhet i Tidaholm på BostadsPortal

Om du vill ha tag på en bra lägenhet i Tidaholm så har du hamnat helt rätt. Här hos oss på BostadsPortal kan du söka efter lediga lägenheter i Tidaholm som passar just dig och dina krav. Tidaholm ligger i Västra Götaland och bor du i en hyreslägenhet i Tidaholm så har du nära till bland annat Skövde och Falköping .

Hitta ett passande bostadsalternativ i Tidaholm

Har du bestämt dig för att hyra lägenhet i Tidaholm så kan du söka efter just detta. Dock vill vi även passa på att nämna att vi har även flera andra bra bostadsalternativ i denna ort. Du kan bland annat hitta hus i Tidaholm som hyrs ut så väl som det finns både stugor och rum att hyra .

Så hittar du snabbt och smidigt en lägenhet i Tidaholm

Att söka efter en lägenhet i Tidaholm hos oss är enkelt! Du har två olika sätt att söka på. Dels kan du välja att göra en så kallad snabbsökning. Var dock uppmärksam på att du inte bara får fram lediga lägenheter i Tidaholm utan även andra bostadsalternativ. Är det endast lägenheter du vill visa, gå då vidare till den avancerade sökningen.

Använd avancerad sökning och filtrera din sökning för att hitta en lägenhet i Tidaholm

Det allra bästa för att få fram en lista med passande lägenheter i Tidaholm är att använda vår avancerade sökning. Där kan du nämligen filtrera på en mängd olika sätt. Dels kan du klicka i att du bara vill få upp en lista med lägenheter, dels kan du även få med andra krav du säkerligen har.

Bland de filtreringsmöjligheter som finns har du bland annat att du kan fylla i hur stor lägenheten ska vara, både med antal rum och antal kvadratmeter. Du kan även klicka i att det måste finnas balkong eller att lägenheten kan nås med hiss. Du kan även fylla i vad det max får kosta i hyra och en massa mer.

Bostadsbevakning smart att använda för att hitta rätt hyreslägenhet i Tidaholm

Du kan så klart om du vill göra en ny sökning varje dag eller varje vecka efter lediga lägenheter i Tidaholm. Dock är det smartare att låta oss göra jobbet. Om du registrerar dig hos oss så kan du använda Bostadsbevakning . Denna innebär att du gör en sökning med de filtreringar du vill ha samt låter oss ha koll på när nya hyreslägenheter i Tidaholm som matchar kommer in. När det sker, då mailar vi dig. Du kan då välja att ta kontakt med just den eller de uthyrarna.

Inom vilket område i Tidaholm vill du hitta lägenhet?

Tidaholm har ett par områden med lediga lägenheter. Bland annat kan du välja att bo i centrala Tidaholm så väl som du kan hitta lägenheter i östra Tidaholm och i västra Tidaholm .

Hur du tar dig till Tidaholm

Allra enklaste sättet att åka till Tidaholm är med bil. Orten ligger vid länsväg 193 så väl som att strax väster om Tidaholm så passerar riksväg 26. Om du vill åka tåg, så måste du åka till Skövde eller Falköping för att sedan välja annat färdsätt vidare till Tidaholm.

I Tidaholm finns det många aktiviteter och sevärdheter

Tidaholm har en hel del att se och göra. Du har både vacker natur så väl som trevlig stadsmiljö. Hökensås är det besöksmål som är störst i denna ort. Denna bevarade vildmarksstycke passar dig som gillar att vara ute i naturen. Bland annat finns det möjligheter att fiska här, eller vandra, eller varför inte bara vara och njuta av stillheten.

På Hökensås finns även Falks grav som det finns en hel del myter kring och det är många som tar sig hit för att kolla in den. En sak som sägs ske är att det alltid finns färska blommor på graven. Den som är begravd, det sägs vara postrånaren Jonas Falk som ska ha avrättats och begravts här 1855.

Tidaholm passar även för dig som gillar kultur av olika slag. Du har då bland annat flera museer att besöka.  Bland annat då Tidaholms museum. Samt Annebergs bränneri, Idrottshistoriska museet, Konstlitografiska museet och Skogsmuseet Årsringar.

Det finns även konsthallar och flera kyrkor. Bland kyrkor har du Franciskuskapellet, Härja kyrka, Kungslena kyrka, Suntaks gamla kyrka och Vättaks kyrka.

Du kan även kolla in Turbinhusön där Turbinen och smedstugor finns samt att du har även sevärdheter och besöksmål som Bossgården, Dimbo gravfält, Gamla torget, Gestrilen, Granne påle med mera.

Känn dig trygg när du använder BostadsPortal

När du ska leta efter lediga lägenheter i Tidaholm på BostadsPortal så vill vi att du ska veta att du kan vara trygg på alla våra sidor. Att hyra lägenhet i Tidaholm är även det något du kan göra tryggt och säkert, oavsett vilken av våra uthyrare du väljer.

Hittar du inte det du söker: Hyr en lägenhet och bli själv en hyresvärd

Du som har hittat en hyreslägenhet i Tidaholm som nästan är perfekt, förutom att den har för många rum, du kan välja att ta den ändå. För du kan faktiskt välja att hyra ut ett rum själv, det via oss och våra smarta digitala verktyg.

BostadsPortal – gör det enkelt att hitta en lägenhet i Tidaholm

Du som vill att det ska vara så enkelt som möjligt att hitta en lägenhet i Tidaholm, du bör definitivt se till så att du registrerar dig här hos oss på BostadsPortal. Gör du det då får du tillgång till en mängd bra funktioner, bland annat Bostadsbevakning .

Hos oss kan du hitta en bra hyreslägenhet i Tidaholm så väl som du även kan hitta annat att hyra som till exempel hus , stugor och rum i Tidaholm . Du kan även söka efter bostäder i andra orter och städer.

Om du undrar över något eller vill ha svar på en fråga, ta då kontakt med oss på vår kundtjänst. Du kan även kika in på vår FAQ-sida där vi har flera vanliga frågor och svar.

Vi på BostadsPortal hoppas på att du snart ska hitta en passande lägenhet i Tidaholm, lycka till!

BOSTADSPORTALOm ossBlogg PressSekretesspolicyCookiepolicyVisselblåsardirektiv
SUPPORTHyr ut rumInflyttningsbesiktningUtflyttningsbesiktningHyr ut i andra handKundserviceVillkor
SOCIAL MEDIA