Logga in
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
SEK
max
min
min
-
max
  1. Hem
  2. Lägenheter
  3. Simrishamn

Lediga lägenheter i Simrishamn

2 Resultat
Alla rum
Alla rum2 rum3 rum
2 Resultat
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
2 rum lägenhet på 66 m²
Simrishamn, Bruksgatan
6 798 SEK23 timmar sedan

Liknande annonser i Simrishamn

Populära söktermer
  • Alla Lägenheter

Hitta ledig lägenhet i Simrishamn på BostadsPortal

Drömmer du om ett boende på Österlen, så är Simrishamn en bra ort att välja! Här har du en hel del vacker natur samt att du även har nära till havet. Simrishamn tillhör Skåne och Österlen. Österlen i sig är en vacker slätt- och skogsbygd i sydöstra Skåne.

När du bor i en hyreslägenhet i Simrishamn så kan du dels hitta en hel del att göra nära dig, men du har även nära till andra orter som Simrislund och Brantevik åt ena hållet och Baskemölla åt andra. Tomelilla ligger även det ganska nära.

Hitta ett passande bostadsalternativ i Simrishamn

Du som bestämt dig för att hyra lägenhet i Simrishamn, du bör ju så klart bara söka efter lediga lägenheter i Simrishamn. Men du vet väl att du även kan hitta andra bra bostadsalternativ hos oss? Du kan bland annat hyra ett rum så väl som du kan hyra ett helt hus i Simrishamn . Du har även alternativet att hyra en stuga i Simrishamn .

Så hittar du snabbt och smidigt en lägenhet i Simrishamn

För att snabbt hitta en hyreslägenhet i Simrishamn så kan du söka efter just det. Du kan söka på två sätt. Snabbt och enkelt gör du en sökning via den ruta längst upp, men då får du fram alla bostadsalternativ. Väljer du däremot att gå vidare till den avancerade sökningen så kan du filtrera din sökning att bara omfatta lediga lägenheter i Simrishamn. Där kan du även göra andra filtreringar.

Välj att göra en avancerad sökning med filtrering för att hitta en lägenhet i Simrishamn

Eftersom att vi här hos oss har ganska gott om lediga lägenheter i Simrishamn, så kan det vara bra för din del att göra en avancerad sökning för att få fram en som matchar de krav du har. Du kan bland annat filtrera din sökning att omfatta lägenheter i en viss storlek, eller med ett visst antal rum. Du kan även söka efter lägenheter som kostar en viss summa i hyra.

Andra val du kan göra då du filtrerar är att söka efter lägenheter där det finns parkering, eller som har en balkong eller lägenheter där husdjur är tillåtna.

Bostadsbevakning underlättar när du letar efter en hyreslägenhet i Simrishamn

Bostadsbevakning är en smart funktion du kan hitta här på BostadsPortal. Den är kostnadsfri, men du måste vara registrerad för att använda dig av den. Du gör då en sökning med dina filtreringar, sätter att den ska bevakas, sedan gör vi resten. När vi får in lediga lägenheter i Simrishamn som matchar de krav du har, då får du mail!

Inom vilket område i Simrishamn vill du hitta lägenhet?

När det gäller områden att bo inom så har du bland annat Norra Simrishamn , Västra Simrishamn eller närmare Tomelilla .

Lätt att ta dig till och från Simrishamn

Väljer du att bilen så är det oftast E22 du kan ta för att sedan åka vidare via väg 19, 11 eller 9. Du kan även ta tåget eller åka buss.

Simrishamn har mycket att erbjuda

Simrishamn är en ort där det förekommer mycket turism, så det finns en hel del att göra här. Kanske du har sett Mandelmann på tv? Deras gård, Djupadal ligger i Rörum , som tillhör Simrishamns kommun. De tar emot besök, så missa inte det.

Nordens största vineri hittar du i Simrishamn och det i form av Nordic Sea Winery. Där kan du få se hur man framställer vin.

I och runt Simrishamn finns det en hel del vacker natur samt att det även finns många naturreservat och nationalparker att besöka. Trevliga besöksmål du inte bör missa är till exempel konstmuseet Gösta Werner, Rosentorget och Apotekarens medelhavsträdgård. Sedan har du även Österlens museum.

S:t Nicolai kyrka är en annan sevärdhet du inte bör missa. Denna kyrka byggdes under 1100-talet, i grå hallasten. Man valde sedan att täcka över allt med grå betong. När skulptören Carl Milles besökte denna kyrka, så lovade han att kommunen få lov att köpa en skulptur av honom, billigt, om de såg till att ta bort all betong från kyrkan. Idag finns det två svävande skulpturer av Milles utanför kyrkan. I denna kyrka finns det idag en fin utsida med ett kor från 1161, ett långskepp från 1200-talet och ett torn från 1500-talet. När du går in så finns det en vacker utformad dopfunt, ett medeltida krucifix och Österlens äldsta votivskepp (kyrkskepp) från 1776.

Utöver alla dessa sevärdheter så har du även annat att göra i Simrishamn, som att shoppa, fika eller äta gott!

Känn dig trygg när du använder BostadsPortal

Internet kan kännas otryggt ibland, men inte då du besöker våra sidor. Vi har sett till så att vår portal är både trygg och säker. Vi har även sett till så att alla de uthyrare vi har här är seriösa, så att du kan hyra lägenhet i Simrishamn på ett tryggt sätt.

Hittar du inte det du söker: Hyr en lägenhet och bli själv en hyresvärd

Du som inte hittat en lägenhet i Simrishamn som du tycker passar dig, du kan fundera på om du kanske kan tänka dig att hyra en större lägenhet än vad du behöver. Om du väljer att göra det så kan du ju hitta en som passar dig bra. Det extra rummet som blir över, det kan du hyra ut !

BostadsPortal – När du vill hitta en lägenhet i Simrishamn

När du vill hitta en lägenhet i Simrishamn så är det ett bra val av dig att använda dig av BostadsPortal. Vi har flera bra sökfunktioner samt även annat du kan ha nytta av, som till exempel Bostadsbevakning . Dock måste du vara registrerad hos oss för att ha störst nytta av våra sidor.

Hos oss kan du hitta en hyreslägenhet i Simrishamn samt att du även kan hitta andra bostadsalternativ som hus , stugor och rum i Simrishamn .

Vår kundtjänst finns tillgänglig för dig om du vill ställa en fråga eller två. Sedan har vi även en bra FAQ sida du kan kika på.

Vi vill också här och nu passa på att önska dig lycka till i letandet efter en lägenhet i Simrishamn.

BOSTADSPORTALOm ossBlogg PressSekretesspolicyCookiepolicyVisselblåsardirektiv
SUPPORTHyr ut rumInflyttningsbesiktningUtflyttningsbesiktningHyr ut i andra handKundserviceVillkor
SOCIAL MEDIA