1. Start
  2. Bostadsrätter
  3. Stockholms län
  4. Stockholm
  5. A1852951
 
KARTA
Letar ni efter en perfekt trea i närhet till både Bagarmossen, Kärrtorp och underbara Nackareservatet?

Bostadsrätt: Lägenhet, 3:a på 76 m², Bagarmossen, Stockholm


Letar ni efter en perfekt trea i närhet till både Bagarmossen, Kärrtorp och underbara Nackareservatet? Då har ni hittat rätt.

Det finns många anledningar till att förälska sig i denna välplanerade trea högst upp i huset med hissen som tar er upp. Kanhända är det den stora balkongen som ni faller för i soligt läge? Eller är det kanske den barntrevliga gården för barnen att springa ner och leka på, medan ni tar en kaffe och kikar ner från balkongen?

Varmt välkomna till denna moderna lägenhet med hög standard! Den öppna planlösningen, de stora fönsterpartierna samt den generösa takhöjden ger lägenheten rymd och ett härligt ljusinsläpp. På den stora balkongen högst upp i huset kan ni njuta av sol hela dagen samtidigt som ni blickar ut över den barnvänliga gården. Rymligt och modernt kök med skåpinredning i vitt, helkaklat badrum med egen tvättmaskin och torktumlare, klädkammare samt två sovrum finns även i lägenheten. Hiss finns i huset.

Här bor man nära skogens sus och fågelkvitter. Underbart läge med närhet till Nackareservatet som erbjuder fina strövområden samt möjlighet att ta ett kvällsdopp i Söderbysjön eller en golfrunda på Björkhagens GK. Vintertid är det bara att snöra på sig kängorna och ge sig ut med skidorna direkt utanför porten!

T-banans gröna linje 17 tar dig snabbt till och från stan. Du har även bra bussförbindelser mot Älvsjö.

Många rätt har denna bostad och ni är varmt välkomna till våra visningar!
Lägenheten disponeras enligt följande med genomgående fina ekgolv i parkett;

Hall:
Ljus och trivsam hall med plats för ytterkläder samt flyttbar garderob och städskåp. Praktiskt klinkergolv intill entré samt parkettgolv i ek. Ljusgrå tapetserade väggar.

Kök/vardagsrum:
Öppen och härlig planlösning med fint ekgolv och ljusgrå tapetserade väggar (2015). Generös takhöjd (ca 260 cm) och flertalet fönster för fint ljusinsläpp. Köket är modernt och välutrustat. Fin skåpinredning från Vedum med god förvaring och bra arbetsytor. Fin mosaik i vitt ovan arbetsbänk i ek. Köket är utrustat med vitvaror från Cylinda: spis med varmluftsugn och häll, köksfläkt, fullstor kyl och frys (inköpt 2016) samt diskmaskin. Köket har även mikro (2015 Cylinda). Bra belysning med spotlights i tak och extra belysning under skåpen. Trivsam matplats för många middagsgäster.

Vardagsrumsdelen är trivsam och här rymmer soffgrupp med tv-möbel och bokhylla. Öppen planlösning mot kök i insynsskyddat läge med ljusgrå tapetserade väggar.

Hall:
Mellan vardagsrum och sovrummen finns en hall med plats för en mindre arbetsplats eller garderober. Härifrån nås även den praktiska klädkammaren som rymmer mycket. Vitmålade väggar.

Sovrum 1 & 2:
Två lättmöblerade rum med tapetserade väggar i det mindre rummet och det större rummet är vitmålat (målades 2015). Från det största sovrummet har man utgång till den härliga balkongen som är underbar! Stor balkong i fritt läge mot den trevliga gården med sol under förmiddagen och dagen. Här ryms såväl matbord och stolar som solsängar. Elektrisk markis finns monterad vid takfoten, vilket ger en känsla av rymd även när den är utdragen under varma sommardagar för den som vill ha en paus i skuggan.

Badrum:
Helkaklat badrum med vitt kakel på väggarna och klinkergolv i mörkgrått med golvvärme. Badrummet har tvättmaskin och torktumlare med praktisk arbetsbänk samt överskåp för god förvaring. Här finns även ett badkar, tvättställ med kommod, spegelskåp samt wc.

Lägenheten är försedd med säkerhetsdörr och har 3-glas fönster. Persienner i alla fönster.

Fakta om bostaden

Sammanfattning

Typ: Bostadsrättslägenhet
Rum: 3, varav 2 sovrum
Boarea: 76 kvm
Lägenhetsnummer: 571-0241

Utgångspris: 3 495 000 kr
Byggnadsår: 2007-2008
Driftkostnad: ca 460 kr/mån
Upplåtelseform: Bostadsrätt
Våning: 3 av 3
Hiss: Ja
Tillträde: Enligt överenskommelse
Boareauppgift enligt: Säljaren och bostadsrättsföreningen

Tv/Internetanslutning

Tv: TV/Tele/IT: går att beställa via ComHem alt OpenNet. Bredbandsnät med fiberanslutning (OpenNet) .

Allmänt

Län: Stockholm
Kommun: Stockholm

Andel i föreningen

Andel i föreningen: 2,37110000%
Andel av insats: Uppgiften saknas i föreningens register
Andel av månadsavgift: 2,37110000%

Pantsättning: Lägenheten är pantsatt
Pantsättningsavgift: 443 kr

Visa mer om bostaden

Om föreningen

Naturporten består av två huskroppar upplåtna med tomträtt, som står i vinkel och har fyra våningar med totalt 44 lägenheter. Lägenheterna har 2-4 rum och kök med en yta som varierar mellan 49-91 kvadratmeter. Samtliga har balkong eller uteplats som vetter mot gården.
Härifrån är det nära till kommunikationer, service, rekreationsområden som Nackareservatet, Kärrtorps idrottsplats, badplatser och Björkhagens golfbana.
För mer info besök föreningens hemsida: http://www.naturporten.se/

Allmänt

Föreningens namn: Brf Naturporten

Föreningsform: Bostadsrätt

Skattemässig status: Privatbostadsföretag (äkta)

Kommun: Stockholm

Renoveringsbeskrivning

Gjorda renoveringar: Gjorda renoveringar:
Stamspolning 2015
OVK genomförd 2015

Kommande renoveringar: Inga kommande renoveringar i nuläget enligt samtal med ordförande .

Gemensamma utrymmen

Det finns förråd i entréplanet. I varje port finns barnvagnsförråd och på gården finns även cykelparkering under tak.
Gården ligger i söderläge och är omgärdad av bostadshusen, ett berg- och skogsparti samt av trädgårds- och cykelförråden. På den skyddade gården finns en gräsmatta, en lekplats och fina planteringar. Den är en stor tillgång, inte minst för barnfamiljer.

Föreningens årliga kräftskiva i augusti är mycket uppskattad med fin möjlighet till att lära känna sina grannar!

Parkering

Parkeringsplats går att hyra till en kostnad av 200 kr/månad. P-plats med motorvärmare kostar 300 kr/månad. F.n. kö. Det finns en parkering med 32 platser, varav 18 med motorvärmare.

Föreningens ekonomi

Kommande avgiftsförändringar: Inga beslut tagna om att förändra avgiften enligt samtal med ordförande.

Övrigt

På kort gångavstånd når du Kärrtorps- eller Bagarmossens Centrum med bl a flera stora livsmedelsbutiker, torghandel, restauranger, spa, teater, videobutik och blomsteraffär. Där finns även t-bana som snabbt tar dig till och från stan. Även bra bussförbindelser med nr 161 som tar dig från Bagarmossen till Älvsjö pendeltågsstation. Här finns även buss nr 163 som går från Kärrtorp via Fruängen bort till Bredäng för er som ska till röda linjen.

Bara ett stenkast från lägenheten finner du Nackareservatet. Det stora friluftsområdet erbjuder bland annat vandring (Sörmlandsleden), skidåkning, skridskoåkning, kanot, svamp- och bärplockning. Här finns trevliga promenadstråk längs badsjöarna Källtorpssjön och Söderbysjön samt elljusspår för den som vill jogga. I reservatet ligger även Hellasgårdens friluftsanläggning. För den som gillar golf finns Björkhagens Golfklubb.

Vid Ätravägen bygger just nu Besqab ca 63 st smålägenheter. Läs mer om lägenheterna och projektet på www.besqab.se/studion eller kontakta mäklaren.

Vill man du en fika eller äta gott bröd så finner du Bagarmossens populära café och bageri Lilla Bagis. Även nybakt bröd finner man i Kärrtorps Centrum. Det finns flera restauranger som är värda ett besök. På Gamla Tyresövägen ligger en mycket trevlig italiensk restaurang Sapori som erbjuder både lunch såväl som middagar. Mittemot ligger en populär Thairestaurang, som erbjuder prisvärd "take away".

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

BOENDEKOSTNADSKALKYL:
Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

BOAREA:
Boarea kan variera beroende på olika uppmätningsnormer. Huruvida uppgiften stämmer med dagens mätmetod kan inte garanteras. Köparen uppmanas att om det är av stor vikt för honom/henne, kontrollera bostadslägenhetens boarea före köpet som ett led i sin undersökningsplikt.

BUDGIVNING:
Vi tillämpar s.k. öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren säljer. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som köper bostaden.

I det fall det kommer in bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan överlåtelseavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

EXPANSIVT OMRÅDE:
Bagarmossen befinner sig i ett expansivt område med flera byggnadsplaner. Anser du att det är av väsentlig betydelse hur dessa planeras, är det min uppmaning att du undersöker saken vidare hos Stadsbyggnadskontoret. För mer information kontakta Stadsbyggnadskontoret.
Övrigt
Ekonomi

Utgångspris

3 495 000 kr

Överlåtelseavgift

Överlåtelseavgift: 1 108 kr

Månadsavgift

4 469 kr

I avgiften ingår värme, vatten och kabel-tv

Driftkostnader

ca 460 kr/mån

Fördelas enligt följande

El: 300 kr
Försäkring: 160 kr

Energideklaration

Energiprestanda: 106 kWh/kvm/år

Beskrivning: Energideklaration utförd 2013-01-18 av:
Jonas Karlsson , Franska Bukten, AB

Letar ni efter en perfekt trea i närhet till både Bagarmossen, Kärrtorp och underbara Nackareservatet?

Bostadsrätt: Lägenhet, 3:a på 76 m², Bagarmossen, Stockholm

BAGARMOSSEN, STOCKHOLM

Bostadsrätt, Lägenhet, 3 495 000 kr 4 469 kr , 76


Letar ni efter en perfekt trea i närhet till både Bagarmossen, Kärrtorp och underbara Nackareservatet? Då har ni hittat rätt.

Det finns många anledningar till att förälska sig i denna välplanerade trea högst upp i huset med hissen som tar er upp. Kanhända är det den stora balkongen som ni faller för i soligt läge? Eller är det kanske den barntrevliga gården för barnen att springa ner och leka på, medan ni tar en kaffe och kikar ner från balkongen?

Varmt välkomna till denna moderna lägenhet med hög standard! Den öppna planlösningen, de stora fönsterpartierna samt den generösa takhöjden ger lägenheten rymd och ett härligt ljusinsläpp. På den stora balkongen högst upp i huset kan ni njuta av sol hela dagen samtidigt som ni blickar ut över den barnvänliga gården. Rymligt och modernt kök med skåpinredning i vitt, helkaklat badrum med egen tvättmaskin och torktumlare, klädkammare samt två sovrum finns även i lägenheten. Hiss finns i huset.

Här bor man nära skogens sus och fågelkvitter. Underbart läge med närhet till Nackareservatet som erbjuder fina strövområden samt möjlighet att ta ett kvällsdopp i Söderbysjön eller en golfrunda på Björkhagens GK. Vintertid är det bara att snöra på sig kängorna och ge sig ut med skidorna direkt utanför porten!

T-banans gröna linje 17 tar dig snabbt till och från stan. Du har även bra bussförbindelser mot Älvsjö.

Många rätt har denna bostad och ni är varmt välkomna till våra visningar!
Lägenheten disponeras enligt följande med genomgående fina ekgolv i parkett;

Hall:
Ljus och trivsam hall med plats för ytterkläder samt flyttbar garderob och städskåp. Praktiskt klinkergolv intill entré samt parkettgolv i ek. Ljusgrå tapetserade väggar.

Kök/vardagsrum:
Öppen och härlig planlösning med fint ekgolv och ljusgrå tapetserade väggar (2015). Generös takhöjd (ca 260 cm) och flertalet fönster för fint ljusinsläpp. Köket är modernt och välutrustat. Fin skåpinredning från Vedum med god förvaring och bra arbetsytor. Fin mosaik i vitt ovan arbetsbänk i ek. Köket är utrustat med vitvaror från Cylinda: spis med varmluftsugn och häll, köksfläkt, fullstor kyl och frys (inköpt 2016) samt diskmaskin. Köket har även mikro (2015 Cylinda). Bra belysning med spotlights i tak och extra belysning under skåpen. Trivsam matplats för många middagsgäster.

Vardagsrumsdelen är trivsam och här rymmer soffgrupp med tv-möbel och bokhylla. Öppen planlösning mot kök i insynsskyddat läge med ljusgrå tapetserade väggar.

Hall:
Mellan vardagsrum och sovrummen finns en hall med plats för en mindre arbetsplats eller garderober. Härifrån nås även den praktiska klädkammaren som rymmer mycket. Vitmålade väggar.

Sovrum 1 & 2:
Två lättmöblerade rum med tapetserade väggar i det mindre rummet och det större rummet är vitmålat (målades 2015). Från det största sovrummet har man utgång till den härliga balkongen som är underbar! Stor balkong i fritt läge mot den trevliga gården med sol under förmiddagen och dagen. Här ryms såväl matbord och stolar som solsängar. Elektrisk markis finns monterad vid takfoten, vilket ger en känsla av rymd även när den är utdragen under varma sommardagar för den som vill ha en paus i skuggan.

Badrum:
Helkaklat badrum med vitt kakel på väggarna och klinkergolv i mörkgrått med golvvärme. Badrummet har tvättmaskin och torktumlare med praktisk arbetsbänk samt överskåp för god förvaring. Här finns även ett badkar, tvättställ med kommod, spegelskåp samt wc.

Lägenheten är försedd med säkerhetsdörr och har 3-glas fönster. Persienner i alla fönster.

Fakta om bostaden

Sammanfattning

Typ: Bostadsrättslägenhet
Rum: 3, varav 2 sovrum
Boarea: 76 kvm
Lägenhetsnummer: 571-0241

Utgångspris: 3 495 000 kr
Byggnadsår: 2007-2008
Driftkostnad: ca 460 kr/mån
Upplåtelseform: Bostadsrätt
Våning: 3 av 3
Hiss: Ja
Tillträde: Enligt överenskommelse
Boareauppgift enligt: Säljaren och bostadsrättsföreningen

Tv/Internetanslutning

Tv: TV/Tele/IT: går att beställa via ComHem alt OpenNet. Bredbandsnät med fiberanslutning (OpenNet) .

Allmänt

Län: Stockholm
Kommun: Stockholm

Andel i föreningen

Andel i föreningen: 2,37110000%
Andel av insats: Uppgiften saknas i föreningens register
Andel av månadsavgift: 2,37110000%

Pantsättning: Lägenheten är pantsatt
Pantsättningsavgift: 443 kr

Visa mer om bostaden

Om föreningen

Naturporten består av två huskroppar upplåtna med tomträtt, som står i vinkel och har fyra våningar med totalt 44 lägenheter. Lägenheterna har 2-4 rum och kök med en yta som varierar mellan 49-91 kvadratmeter. Samtliga har balkong eller uteplats som vetter mot gården.
Härifrån är det nära till kommunikationer, service, rekreationsområden som Nackareservatet, Kärrtorps idrottsplats, badplatser och Björkhagens golfbana.
För mer info besök föreningens hemsida: http://www.naturporten.se/

Allmänt

Föreningens namn: Brf Naturporten

Föreningsform: Bostadsrätt

Skattemässig status: Privatbostadsföretag (äkta)

Kommun: Stockholm

Renoveringsbeskrivning

Gjorda renoveringar: Gjorda renoveringar:
Stamspolning 2015
OVK genomförd 2015

Kommande renoveringar: Inga kommande renoveringar i nuläget enligt samtal med ordförande .

Gemensamma utrymmen

Det finns förråd i entréplanet. I varje port finns barnvagnsförråd och på gården finns även cykelparkering under tak.
Gården ligger i söderläge och är omgärdad av bostadshusen, ett berg- och skogsparti samt av trädgårds- och cykelförråden. På den skyddade gården finns en gräsmatta, en lekplats och fina planteringar. Den är en stor tillgång, inte minst för barnfamiljer.

Föreningens årliga kräftskiva i augusti är mycket uppskattad med fin möjlighet till att lära känna sina grannar!

Parkering

Parkeringsplats går att hyra till en kostnad av 200 kr/månad. P-plats med motorvärmare kostar 300 kr/månad. F.n. kö. Det finns en parkering med 32 platser, varav 18 med motorvärmare.

Föreningens ekonomi

Kommande avgiftsförändringar: Inga beslut tagna om att förändra avgiften enligt samtal med ordförande.

Övrigt

På kort gångavstånd når du Kärrtorps- eller Bagarmossens Centrum med bl a flera stora livsmedelsbutiker, torghandel, restauranger, spa, teater, videobutik och blomsteraffär. Där finns även t-bana som snabbt tar dig till och från stan. Även bra bussförbindelser med nr 161 som tar dig från Bagarmossen till Älvsjö pendeltågsstation. Här finns även buss nr 163 som går från Kärrtorp via Fruängen bort till Bredäng för er som ska till röda linjen.

Bara ett stenkast från lägenheten finner du Nackareservatet. Det stora friluftsområdet erbjuder bland annat vandring (Sörmlandsleden), skidåkning, skridskoåkning, kanot, svamp- och bärplockning. Här finns trevliga promenadstråk längs badsjöarna Källtorpssjön och Söderbysjön samt elljusspår för den som vill jogga. I reservatet ligger även Hellasgårdens friluftsanläggning. För den som gillar golf finns Björkhagens Golfklubb.

Vid Ätravägen bygger just nu Besqab ca 63 st smålägenheter. Läs mer om lägenheterna och projektet på www.besqab.se/studion eller kontakta mäklaren.

Vill man du en fika eller äta gott bröd så finner du Bagarmossens populära café och bageri Lilla Bagis. Även nybakt bröd finner man i Kärrtorps Centrum. Det finns flera restauranger som är värda ett besök. På Gamla Tyresövägen ligger en mycket trevlig italiensk restaurang Sapori som erbjuder både lunch såväl som middagar. Mittemot ligger en populär Thairestaurang, som erbjuder prisvärd "take away".

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

BOENDEKOSTNADSKALKYL:
Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

BOAREA:
Boarea kan variera beroende på olika uppmätningsnormer. Huruvida uppgiften stämmer med dagens mätmetod kan inte garanteras. Köparen uppmanas att om det är av stor vikt för honom/henne, kontrollera bostadslägenhetens boarea före köpet som ett led i sin undersökningsplikt.

BUDGIVNING:
Vi tillämpar s.k. öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren säljer. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som köper bostaden.

I det fall det kommer in bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan överlåtelseavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

EXPANSIVT OMRÅDE:
Bagarmossen befinner sig i ett expansivt område med flera byggnadsplaner. Anser du att det är av väsentlig betydelse hur dessa planeras, är det min uppmaning att du undersöker saken vidare hos Stadsbyggnadskontoret. För mer information kontakta Stadsbyggnadskontoret.
Övrigt
Ekonomi

Utgångspris

3 495 000 kr

Överlåtelseavgift

Överlåtelseavgift: 1 108 kr

Månadsavgift

4 469 kr

I avgiften ingår värme, vatten och kabel-tv

Driftkostnader

ca 460 kr/mån

Fördelas enligt följande

El: 300 kr
Försäkring: 160 kr

Energideklaration

Energiprestanda: 106 kWh/kvm/år

Beskrivning: Energideklaration utförd 2013-01-18 av:
Jonas Karlsson , Franska Bukten, AB

Detaljer

  • Hiss

    Ja   Ja

Kontakta annonsören

Se fler annonser här: Stockholm

Få nya bostäder som denna direkt på mail: Börja bevaka
Support
Blogg