1. Start
  2. Bostadsrätter
  3. Stockholms län
  4. Nacka
  5. A1852755
 
KARTA
Insynsskyddad lägenhet omsluten av grönska högst upp i huset. Balkong med fantastiskt solläge!

Bostadsrätt: Lägenhet, 3:a på 67 m², Nacka


Välplanerad trerummare med fönster i tre väderstreck högst upp i huset. Här bor ni i direkt kontakt med naturen i ett totalt insynsskyddat läge. Lägenheten är omsluten av grönska, här möter himmelen trädkronorna och fåglarna kvittrar. Väl genomtänkt planlösning som bjuder på en känsla av rymd, goda förvaringsmöjligheter i båda sovrummen samt i hall och kök. Genomgående hög standard med renoverat kök, och stambytt badrum utrustat med tvättmaskin. Välskötta ytskikt bestående av målade väggar (samt i köket en tapetserad fondvägg), klinkers i hall och parkett i resterande. Balkongen är belägen på en gavel i söder och här skiner solen från strax innan lunch till sen kväll. Vacker vy mot Skurusundet från de båda sovrummen, vardagsrum och balkong med glimt mot segelbåtarna och sen höst, vinter och tidig vår, sjöutsikt.

Lägenheten är centralt belägen och inom 5-15 minuters promenadavstånd ligger Ektorp centrum, 3 förskolor, Skuru skola, två pizzerior, förskolor, Skuru skola, två pizzerior, deli, shushirestaurang, thairestaurang, Nacka sjukhus mm. I thairestaurang, Nacka sjukhus mm. I centrum finns två livsmedelsaffärer, café, bageri, restauranger och övrig service. Café Koloni, Stazione är andra mysiga ställen i närområdet som erbjuder god mat och fina bakverk. Ett stort utbud av butiker och restauranger finner ni även i Nacka Forum och Sickla köpkvarter.

Utmärkta kommunikationer i direkt anslutning till bostaden. Närmsta busstation ligger vid Skuru skola, ca 300 meter från bostaden. Från Ektorp centrum går det dessutom En jämn ström bussar som tar er in till Slussen på cirka 15 - 25 minuter beroende på om ni åker lokalslingan förbi Nacka forum och Sickla Köpkvarter, eller hellre väljer motorvägsbussarna. Det går även bra att ta Saltsjöbanan från Saltsjö-Duvnäs till Saltsjöbaden eller direkt in till Slussen. Med bil tar resvägen ca 10 minuter.

Den närmaste omgivningen erbjuder hav, sjöar och vacker natur. Det är gångavstånd till Nyckelviken med 4 H gård, Saltsjö-Duvnäs med strandpromenad, Långsjön och Skuru. Ett perfekt området att bosätta sig i för er som vill leva ett aktivt liv i trygg och lugn miljö nära naturen. Om sommaren lockar Långsjön med bad och grillning och om vintern till skidor -och skridskoåkning. Runt sjön löper en fin promenad -och löparslinga. Skurusundet erbjuder också bad, men kanske framförallt ett rikt båtliv. Den populära Skuruparken, som ligger just bredvid, erbjuder även den fin natur och vacker utsikt över Nacka med omnejd.
Hall
Välkomnande hall med hatthylla för avhängning av ytterkläder och en garderob för ytterligare förvaring. Säkerhetsdörr och praktiskt klinkergolv.

Sovrum 1
Insynsskyddat sovrum med 4 inbyggda garderober samt överskåp för förvaring. Rummet disponeras idag som kontor med går enkelt att använda som sovrum för både stora och små. Vitmålade väggar och parkett.

Sovrum 2
Master bedroom med plats för en dubbelsäng och kompletterande möblemang. Även detta rum är insynsskyddat och här finns det två inbyggda garderober med överskåp för förvaring. Vitmålade väggar, en målad fondvägg i åskblått och på golvet parkett.

Badrum
Stambytt badrum med mycket gott om plats för förvaring tack vare en kommod, ett spegelskåp samt ett högskåp. Väggarna är kaklade i vitt, det finns även en fondvägg med vackert turkost kakel. På golvet ligger vita klinkers. Utrustning: toppmatad tvättmaskin, badkar, handfat med kommod, spegelskåp, torkställning, wc och badrumsskåp.

Vardagsrum
Ljust vardagsrum med fönster i två väderstreck och utgång till lägenhetens balkong. Enkelt att möblera och här får ni plats med både matbord och soffgrupp. Vitmålade väggar och på golvet parkett. Vacker utsikt mot Skurusundet (sjöglimt om vintern) samt gräsmattor och träd i området.

Balkong
Balkong belägen i rak söderläge på husets gavel. Här skiner solen från förmiddag till sen kväll och läget är helt utan insyn högst upp bland trädtopparna. En härlig plats att njuta av en kopp te, sola lite eller läsa en god bok. Balkongen är trevligt ombonad med trall och här får ni plats med ett bord och ett par stolar eller två solstolar. Vy mot grönskan runt omkring. samt Skurusundet med sjöutsikt när löven faller. Eluttag finns.

Kök
Renoverat kök med högblanka luckor i vitt och gott om plats för förvaring. Skåp och luckor har utrustats med soft close och har handtag av rostfritt stål. Bänkskivan består av laminat med valnötsimitation och diskbänk i rostfritt stål. Ovan arbetsytorna sitter det vita rektangulära kakelplattor och under överskåpen dimbar LED belysning. Trevlig matplats för ca 4 personer invid fönstret. Öppen planlösning mot vardagsrummet är möjligt, en populär lösning inom föreningen. Vitmålade väggar, en tapetserad fondvägg samt parkett. Utrustning: spishäll, varmluftsugn, spisfläkt, diskmaskin, diskho, blandare samt kyl och frys med fullhöjd.

Allmänt om lägenheten/Leva och Bo
Säljarna flyttade in i lägenheten januari 2013 och har trivts oerhört bra. Området var då helt okänt för dem och när de kom på visning föll de direkt för den fina utsikten. Under åren som gått har vyn från lägenheten med träd och himmel varit en favorit samt det fina ljusinsläppet. På balkongen är det nästan alltid sol och här har det avnjutits många fina stunder. Att lägenheten dessutom är helt insynsskyddad har adderat, här kan man verkligen vara sig själv!

2004 - Renovering a badrum samt stambyte.
2007 - Parkett läggs in i de båda sovrummen.
2008 - Installation av säkerhetsdörr
2009 - Renovering av kök. Ny parkett i kök och hall samt byte av samtliga vitvaror i kök. Klinkers i hall.
2010 - Installation av ny spisfläkt.
2012 - Installation av tvättmaskin. Målning av sovrum 1.
2013 - Ommålning kök samt tapetsering av fondvägg.
2015 - Målning av väggar och tak i vardagsrum samt i de båda sovrummen. Nya beslag dörrar. Reparation parkett vid balkongdörr.
2016 - Installation av dimmer i hall samt under överskåpen i köket. Ny interiör i badrum ( wc, handfat med kommod, blandare samt spegelskåp).

Förråd
Till lägenheten hör två förråd, ett vanligt förråd samt ett mindre matkällarförråd. Bägge är belägna längst ner i huset.

Fakta om bostaden

Sammanfattning

Typ: Bostadsrättslägenhet
Rum: 3, varav 2 sovrum
Boarea: 67,5 kvm
Lägenhetsnummer: 99-2608-2-89-3

Utgångspris: 2 900 000 kr
Driftkostnad: ca 434 kr/mån
Upplåtelseform: Bostadsrätt
Våning: 3
Hiss: Nej
Boareauppgift enligt: Bostadsrättsföreningen

Allmänt

Län: Stockholm
Kommun: Nacka
Område: Sicklaön

Andel i föreningen

Andel i föreningen: 0,89478 %
Andel av insats: 0,89478 %
Andel av månadsavgift: 0,89478 %

Pantsättning: Lägenheten är pantsatt
Pantsättningsavgift: 443 kr

Om föreningen

Allmänt
Brf Skuruberg finns på Fasanvägen 27-34 i Saltängen i Nacka och består av sex hus, 106 lägenheter och några hyreslokaler.

Förråd
Till lägenheten hör ett källarförråd och ett matkällarförråd.

Hemförsäkring
BRF Skuruberg har tecknat en gemensam bostadsrättsförsäkring hos Trygg Hansa. Det innebär att du som lägenhetsinnehavare inte längre behöver ha ett bostadsrättstillägg till din hemförsäkring. Du måste dock ha en vanlig hemförsäkring.

Kabel-tv
Föreningen har avtal för kabel-tv med ComHem. Basutbudet ingår i månadsavgiften. Vill ni ha ytterligare kanaler tecknar ni abonnemang separat.

Bredband
Internet via bredbandsbolaget, ingår i månadsavgiften.

Gemensamma utrymmen
Föreningen tillhandahåller ett barnvagnsrum i var port (förrådet nås enkelt utifrån via en ramp). Det finns även cykelförråd och boulebana. I port 31 finns det en mindre föreningslokal som medlemmar kan få låna. I lokalen finns ett pentry, en toalett och viss köksutrustning. Den gemensamma tvättstugan finner ni i port 29. Den har tre tvätt­utrymmen varav ett är för grovtvätt.

Medlemskap i HSB Stockholm
Föreningen kräver individuellt medlemskap i HSB Stockholm.

Utförda renoveringar
Fastigheten är stambytt, både avlopp och el. Fönster och balkongdörrar är utbytta 2008.

Kommande renoveringar
Föreningen kommer att byta tak på sina fastigheter och startar med Fasanvägen 29 och 31 i skiftet augusti/september. Själva arbetet bedöms inte påverka de boende. Övriga hus kommer att få nya tak under nästkommande år.

Allmänt

Föreningens namn: HSB:s brf Skuruberg

Föreningsform: Bostadsrätt

Kommun: Nacka

Parkering

Lokala trafik- och parkeringsbestämmelser gäller på Fasanvägen (kostadsfritt att stå på gatan). Föreningen har även ett antal p-platser för uthyrning. Vill du ställa dig i kön för att hyra en P-plats, kontakta HSB Stockholm, Servicecenter

Visa mer om bostaden

Övrigt

Information
Nacka kommun är en kommun i framkant och nya projekt är hela tiden på gång, bland annat kommer bostadsbebyggelsen att förtätas. Det är viktigt att du som köpare tar del av framtida idéer och planerna för området. Säljaren och fastighetsmäklaren uppmanar dig att kontakta Nacka stadsbyggnadsservice på info@nacka.se eller 08-718 80 00 för närmare information.

Budgivning
Vi tillämpar s.k. öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren säljer.Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som köper bostaden. I det fall det kommer in bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan överlåtelseavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.
Övrigt
Ekonomi

Utgångspris

2 900 000 kr

Överlåtelseavgift

Överlåtelseavgift: 1 108 kr

Överlåtelseavgift betalas av: säljare

Månadsavgift

3 812 kr

I avgiften ingår värme, vatten, internet och kabel-tv

Driftkostnader

ca 434 kr/mån

Kommentar: Obs. att driftkostnader för hemförsäkring och el är individuella och de varierar beroende på förbrukning och avtal.

Fördelas enligt följande

El: 300 kr
Försäkring: 118 kr

Medlemskap i HSB Stockholm: 16 kr

Energideklaration

Status: Energideklaration är utförd

Energiprestanda: 136 kWh/kvm/år

Energideklaration utförd: 2008-10-13

Insynsskyddad lägenhet omsluten av grönska högst upp i huset. Balkong med fantastiskt solläge!

Bostadsrätt: Lägenhet, 3:a på 67 m², Nacka

NACKA

Bostadsrätt, Lägenhet, 2 900 000 kr 3 812 kr , 67


Välplanerad trerummare med fönster i tre väderstreck högst upp i huset. Här bor ni i direkt kontakt med naturen i ett totalt insynsskyddat läge. Lägenheten är omsluten av grönska, här möter himmelen trädkronorna och fåglarna kvittrar. Väl genomtänkt planlösning som bjuder på en känsla av rymd, goda förvaringsmöjligheter i båda sovrummen samt i hall och kök. Genomgående hög standard med renoverat kök, och stambytt badrum utrustat med tvättmaskin. Välskötta ytskikt bestående av målade väggar (samt i köket en tapetserad fondvägg), klinkers i hall och parkett i resterande. Balkongen är belägen på en gavel i söder och här skiner solen från strax innan lunch till sen kväll. Vacker vy mot Skurusundet från de båda sovrummen, vardagsrum och balkong med glimt mot segelbåtarna och sen höst, vinter och tidig vår, sjöutsikt.

Lägenheten är centralt belägen och inom 5-15 minuters promenadavstånd ligger Ektorp centrum, 3 förskolor, Skuru skola, två pizzerior, förskolor, Skuru skola, två pizzerior, deli, shushirestaurang, thairestaurang, Nacka sjukhus mm. I thairestaurang, Nacka sjukhus mm. I centrum finns två livsmedelsaffärer, café, bageri, restauranger och övrig service. Café Koloni, Stazione är andra mysiga ställen i närområdet som erbjuder god mat och fina bakverk. Ett stort utbud av butiker och restauranger finner ni även i Nacka Forum och Sickla köpkvarter.

Utmärkta kommunikationer i direkt anslutning till bostaden. Närmsta busstation ligger vid Skuru skola, ca 300 meter från bostaden. Från Ektorp centrum går det dessutom En jämn ström bussar som tar er in till Slussen på cirka 15 - 25 minuter beroende på om ni åker lokalslingan förbi Nacka forum och Sickla Köpkvarter, eller hellre väljer motorvägsbussarna. Det går även bra att ta Saltsjöbanan från Saltsjö-Duvnäs till Saltsjöbaden eller direkt in till Slussen. Med bil tar resvägen ca 10 minuter.

Den närmaste omgivningen erbjuder hav, sjöar och vacker natur. Det är gångavstånd till Nyckelviken med 4 H gård, Saltsjö-Duvnäs med strandpromenad, Långsjön och Skuru. Ett perfekt området att bosätta sig i för er som vill leva ett aktivt liv i trygg och lugn miljö nära naturen. Om sommaren lockar Långsjön med bad och grillning och om vintern till skidor -och skridskoåkning. Runt sjön löper en fin promenad -och löparslinga. Skurusundet erbjuder också bad, men kanske framförallt ett rikt båtliv. Den populära Skuruparken, som ligger just bredvid, erbjuder även den fin natur och vacker utsikt över Nacka med omnejd.
Hall
Välkomnande hall med hatthylla för avhängning av ytterkläder och en garderob för ytterligare förvaring. Säkerhetsdörr och praktiskt klinkergolv.

Sovrum 1
Insynsskyddat sovrum med 4 inbyggda garderober samt överskåp för förvaring. Rummet disponeras idag som kontor med går enkelt att använda som sovrum för både stora och små. Vitmålade väggar och parkett.

Sovrum 2
Master bedroom med plats för en dubbelsäng och kompletterande möblemang. Även detta rum är insynsskyddat och här finns det två inbyggda garderober med överskåp för förvaring. Vitmålade väggar, en målad fondvägg i åskblått och på golvet parkett.

Badrum
Stambytt badrum med mycket gott om plats för förvaring tack vare en kommod, ett spegelskåp samt ett högskåp. Väggarna är kaklade i vitt, det finns även en fondvägg med vackert turkost kakel. På golvet ligger vita klinkers. Utrustning: toppmatad tvättmaskin, badkar, handfat med kommod, spegelskåp, torkställning, wc och badrumsskåp.

Vardagsrum
Ljust vardagsrum med fönster i två väderstreck och utgång till lägenhetens balkong. Enkelt att möblera och här får ni plats med både matbord och soffgrupp. Vitmålade väggar och på golvet parkett. Vacker utsikt mot Skurusundet (sjöglimt om vintern) samt gräsmattor och träd i området.

Balkong
Balkong belägen i rak söderläge på husets gavel. Här skiner solen från förmiddag till sen kväll och läget är helt utan insyn högst upp bland trädtopparna. En härlig plats att njuta av en kopp te, sola lite eller läsa en god bok. Balkongen är trevligt ombonad med trall och här får ni plats med ett bord och ett par stolar eller två solstolar. Vy mot grönskan runt omkring. samt Skurusundet med sjöutsikt när löven faller. Eluttag finns.

Kök
Renoverat kök med högblanka luckor i vitt och gott om plats för förvaring. Skåp och luckor har utrustats med soft close och har handtag av rostfritt stål. Bänkskivan består av laminat med valnötsimitation och diskbänk i rostfritt stål. Ovan arbetsytorna sitter det vita rektangulära kakelplattor och under överskåpen dimbar LED belysning. Trevlig matplats för ca 4 personer invid fönstret. Öppen planlösning mot vardagsrummet är möjligt, en populär lösning inom föreningen. Vitmålade väggar, en tapetserad fondvägg samt parkett. Utrustning: spishäll, varmluftsugn, spisfläkt, diskmaskin, diskho, blandare samt kyl och frys med fullhöjd.

Allmänt om lägenheten/Leva och Bo
Säljarna flyttade in i lägenheten januari 2013 och har trivts oerhört bra. Området var då helt okänt för dem och när de kom på visning föll de direkt för den fina utsikten. Under åren som gått har vyn från lägenheten med träd och himmel varit en favorit samt det fina ljusinsläppet. På balkongen är det nästan alltid sol och här har det avnjutits många fina stunder. Att lägenheten dessutom är helt insynsskyddad har adderat, här kan man verkligen vara sig själv!

2004 - Renovering a badrum samt stambyte.
2007 - Parkett läggs in i de båda sovrummen.
2008 - Installation av säkerhetsdörr
2009 - Renovering av kök. Ny parkett i kök och hall samt byte av samtliga vitvaror i kök. Klinkers i hall.
2010 - Installation av ny spisfläkt.
2012 - Installation av tvättmaskin. Målning av sovrum 1.
2013 - Ommålning kök samt tapetsering av fondvägg.
2015 - Målning av väggar och tak i vardagsrum samt i de båda sovrummen. Nya beslag dörrar. Reparation parkett vid balkongdörr.
2016 - Installation av dimmer i hall samt under överskåpen i köket. Ny interiör i badrum ( wc, handfat med kommod, blandare samt spegelskåp).

Förråd
Till lägenheten hör två förråd, ett vanligt förråd samt ett mindre matkällarförråd. Bägge är belägna längst ner i huset.

Fakta om bostaden

Sammanfattning

Typ: Bostadsrättslägenhet
Rum: 3, varav 2 sovrum
Boarea: 67,5 kvm
Lägenhetsnummer: 99-2608-2-89-3

Utgångspris: 2 900 000 kr
Driftkostnad: ca 434 kr/mån
Upplåtelseform: Bostadsrätt
Våning: 3
Hiss: Nej
Boareauppgift enligt: Bostadsrättsföreningen

Allmänt

Län: Stockholm
Kommun: Nacka
Område: Sicklaön

Andel i föreningen

Andel i föreningen: 0,89478 %
Andel av insats: 0,89478 %
Andel av månadsavgift: 0,89478 %

Pantsättning: Lägenheten är pantsatt
Pantsättningsavgift: 443 kr

Om föreningen

Allmänt
Brf Skuruberg finns på Fasanvägen 27-34 i Saltängen i Nacka och består av sex hus, 106 lägenheter och några hyreslokaler.

Förråd
Till lägenheten hör ett källarförråd och ett matkällarförråd.

Hemförsäkring
BRF Skuruberg har tecknat en gemensam bostadsrättsförsäkring hos Trygg Hansa. Det innebär att du som lägenhetsinnehavare inte längre behöver ha ett bostadsrättstillägg till din hemförsäkring. Du måste dock ha en vanlig hemförsäkring.

Kabel-tv
Föreningen har avtal för kabel-tv med ComHem. Basutbudet ingår i månadsavgiften. Vill ni ha ytterligare kanaler tecknar ni abonnemang separat.

Bredband
Internet via bredbandsbolaget, ingår i månadsavgiften.

Gemensamma utrymmen
Föreningen tillhandahåller ett barnvagnsrum i var port (förrådet nås enkelt utifrån via en ramp). Det finns även cykelförråd och boulebana. I port 31 finns det en mindre föreningslokal som medlemmar kan få låna. I lokalen finns ett pentry, en toalett och viss köksutrustning. Den gemensamma tvättstugan finner ni i port 29. Den har tre tvätt­utrymmen varav ett är för grovtvätt.

Medlemskap i HSB Stockholm
Föreningen kräver individuellt medlemskap i HSB Stockholm.

Utförda renoveringar
Fastigheten är stambytt, både avlopp och el. Fönster och balkongdörrar är utbytta 2008.

Kommande renoveringar
Föreningen kommer att byta tak på sina fastigheter och startar med Fasanvägen 29 och 31 i skiftet augusti/september. Själva arbetet bedöms inte påverka de boende. Övriga hus kommer att få nya tak under nästkommande år.

Allmänt

Föreningens namn: HSB:s brf Skuruberg

Föreningsform: Bostadsrätt

Kommun: Nacka

Parkering

Lokala trafik- och parkeringsbestämmelser gäller på Fasanvägen (kostadsfritt att stå på gatan). Föreningen har även ett antal p-platser för uthyrning. Vill du ställa dig i kön för att hyra en P-plats, kontakta HSB Stockholm, Servicecenter

Visa mer om bostaden

Övrigt

Information
Nacka kommun är en kommun i framkant och nya projekt är hela tiden på gång, bland annat kommer bostadsbebyggelsen att förtätas. Det är viktigt att du som köpare tar del av framtida idéer och planerna för området. Säljaren och fastighetsmäklaren uppmanar dig att kontakta Nacka stadsbyggnadsservice på info@nacka.se eller 08-718 80 00 för närmare information.

Budgivning
Vi tillämpar s.k. öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren säljer.Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som köper bostaden. I det fall det kommer in bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan överlåtelseavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.
Övrigt
Ekonomi

Utgångspris

2 900 000 kr

Överlåtelseavgift

Överlåtelseavgift: 1 108 kr

Överlåtelseavgift betalas av: säljare

Månadsavgift

3 812 kr

I avgiften ingår värme, vatten, internet och kabel-tv

Driftkostnader

ca 434 kr/mån

Kommentar: Obs. att driftkostnader för hemförsäkring och el är individuella och de varierar beroende på förbrukning och avtal.

Fördelas enligt följande

El: 300 kr
Försäkring: 118 kr

Medlemskap i HSB Stockholm: 16 kr

Energideklaration

Status: Energideklaration är utförd

Energiprestanda: 136 kWh/kvm/år

Energideklaration utförd: 2008-10-13

Detaljer

Inte upplyst.

Kontakta annonsören

Se fler annonser här: Nacka

Få nya bostäder som denna direkt på mail: Börja bevaka
Support
Blogg