1. Start
  2. Bostadsrätter
  3. Stockholms län
  4. Nacka
  5. A1852743
 
KARTA
Helt insynsskyddad lägenhet med hög standard och balkong i söder. Ljus och rymlig med bra förvaring.

Bostadsrätt: Lägenhet, 3:a på 74 m², Nacka


Ljus och rymlig lägenhet med fönster i tre väderstreck högst upp i huset. Här bor ni helt omslutna av grönska i ett totalt insynsskyddat läge med direkt kontakt till naturen omkring. Väl genomtänkt planlösning som bjuder på en känsla av rymd. Lägenheten är enkel att inreda och har goda förvaringsmöjligheter i samtliga rum. Genomgående hög standard med modernt kök med full maskinell utrustning och goda arbetsytor, badrum med kakel, klinkers och tvättmaskin och ett inbyggt högtalarsystem i sovrum 1, kök och vardagsrum. Välskötta ytskikt bestående av vitmålade väggar, klinkers i hall, mattslipade parkettgolv och i sovrum 2 polerad original fiskbensparkett med smala stavar. Balkongen ligger i söder och här skiner solen från tidig förmiddag och under hela eftermiddagen.

Lägenheten är centralt belägen och inom 5-15 minuters promenadavstånd ligger Ektorp centrum, 3 förskolor, Skuru skola, två pizzerior, thairestaurang, Nacka sjukhus mm. I centrum finns två livsmedelsaffärer, café, bageri, restauranger och övrig service. Café Koloni, Stazione är andra mysiga ställen i närområdet som erbjuder god mat och fina bakverk. Ett stort utbud av butiker och restauranger finner ni även i Nacka Forum och Sickla köpkvarter.

Utmärkta kommunikationer i direkt anslutning till bostaden. Närmsta busstation ligger vid Skuru skola, ca 300 meter från bostaden. Från Ektorp centrum går det dessutom En jämn ström bussar som tar er in till Slussen på cirka 15 - 25 minuter beroende på om ni åker lokalslingan förbi Nacka forum och Sickla Köpkvarter, eller hellre väljer motorvägsbussarna. Det går även bra att ta Saltsjöbanan från Saltsjö-Duvnäs till Saltsjöbaden eller direkt in till Slussen. Med bil tar resvägen ca 10 minuter.

Den närmaste omgivningen erbjuder hav, sjöar och vacker natur. Det är gångavstånd till Nyckelviken med 4 H gård, Saltsjö-Duvnäs med strandpromenad, Långsjön och Skuru. Ett perfekt området att bosätta sig i för er som vill leva ett aktivt liv i trygg och lugn miljö nära naturen. Om sommaren lockar Långsjön med bad och grillning och om vintern till skidor -och skridskoåkning. Runt sjön löper en fin promenad -och löparslinga. Skurusundet erbjuder också bad, men kanske framförallt ett rikt båtliv. Den populära Skuruparken, som ligger just bredvid, erbjuder även den fin natur och vacker utsikt över Nacka med omnejd.
Hall
Välkomnande hall med hatthylla för avhängning av ytterkläder. I anslutning till hallen finns dessutom en klädkammare. På golvet ligger praktiska och slittåliga klinker i svart. Ytterdörren är givetvis en säkerhetsdörr, både säkert och ljudisolerande.

Klädkammare 1
Klädkammare i anslutning till entrén utrustad med klädstänger och hyllplan.

Badrum
Stambytt badrum utrustat med badkar och toppmatad tvättmaskin. Ljusa kakelplattor med grå bård, på golvet ligger klinker. Plats för förvaring finns i en kommod samt i ett spegelskåp. Utrustning: toppmatad tvättmaskin, handfat med kommod, spegelskåp, badkar och handduksvärmare.

Vardagsrum
Rymligt vardagsrum med fönster i två väderstreck och utgång till lägenhetens balkong. Rummet har riktigt med ljusinsläpp och här skiner solen in för det mesta, härlig vy genom fönstren mot trädtopparna från både matplats och soffgrupp. Rummet bjuder på plats för både soffgrupp och ett matbord för ca 8-10 personer med möjlighet till förlängning tack vare öppen planlösning mellan kök och matplats. Om vintern bjuds vi på sjöglimt och vacker soluppgång mellan trädtopparna mot Skurusundet.

Balkong
Balkong i söder belägen högst upp i huset. Balkongen är omsluten av grönska och här går det bra att njuta av solen under förmiddagen samt under hela eftermiddagen. Sjöglimt mellan träden om vinter. Balkongen är trevligt ombonad med trall.

Kök
Modernt kök från Ikea med gott om plats för förvaring i skåp, lådor, skafferi och platsbyggt vinställ. Samtliga skåp och lådor är utrustade med softclose och har fronter i vitt. Bänkskivan består av laminat och har en kant av rotfritt stål. Ovan arbetsytorna sitter det ljusa stänkskydd av glas och under överskåpen dimbara spotlights. Plats för ett matbord finns i vardagsrummet som ligger i anslutning till köket. Här går det med fördel att duka upp ett långbord med plats för större sällskap. Utrustning: stor diskmaskin, kyl/frys, induktionshäll, spisfläkt, diskho, blandare, varmluftsugn och mikrovågsugn.

Sovrum 1
Helt insynsskyddat sovrum med grönskande utsikt och trevligt ljusinsläpp. Här får ni plats med en dubbelsäng och kompletterande möblemang. I anslutning till sovrummet finns två garderober och en mindre klädkammare. Tyst och rofyllt läge utan trafik för er som trivs att sova med öppet fönster.

Klädkammare 2
Mindre klädkammare i anslutning till sovrum 1 inredd med klädstång, hyllplan och lådor.

Sovrum 2
Även detta sovrum är helt insynsskyddat och vetter i detta fall ut mot träden och berget på baksidan av huset. Härifrån ser ni dels föreningens trevliga grillplats, dels det omtyckta naturliv som präglar området med rådjur, ekorrar och fåglar. Plats för förvaring finns i tre garderober med tillhörande överskåp. Rummet används idag som kombinerat kontor och gästrum utan att det känns trångt.

Allmänt om lägenheten
Lägenheten har genomgående ekparkett i sovrum 1, kök, hall, de båda klädkamrarna och vardagsrum. I sovrum 2 ligger stavparkett i fiskbensmönster och i entrédelen av hallen ligger klinkers. Samtliga väggar är vitmålade. Det finns ett inbyggt högtalarsystem

Att leva och bo
Säljarna har bott i lägenheten sedan 2012 och trivs mycket bra. Det har särskilt uppskattat det insynsskyddade läget, ljusinsläppet och närheten till naturen. De gillar även att lägenheten har trevliga sällskapsytor och är enkel att inreda på ett luftigt sätt. Vid tillfälle har säljarna haft middag för drygt 10 personer, något som fungerat bra tack vare den öppna planlösningen mellan kök och matplats som ger möjlighet att förlänga bordet på ett smidigt sätt utan att inkräkta för mycket på de öppna ytorna. Trevliga grannar och ansvarstagande styrelse adderar.

Förråd
Till lägenheten hör ett källarförråd samt ett matkällarförråd, båda två belägna längst ner i huset.

Fakta om bostaden

Sammanfattning

Typ: Bostadsrättslägenhet
Rum: 3, varav 2 sovrum
Boarea: 74 kvm
Lägenhetsnummer: 99-2606-1-36-5

Driftkostnad: ca 590 kr/mån
Upplåtelseform: Bostadsrätt
Våning: 3 av 3
Hiss: Nej
Boareauppgift enligt: Bostadsrättsföreningen

Allmänt

Län: Stockholm
Kommun: Nacka
Område: Sicklaön

Andel i föreningen

Andel i föreningen: 1,65158
Andel av insats: 1,65158
Andel av månadsavgift: 1,65158

Pantsättning: Lägenheten är pantsatt
Pantsättningsavgift: 665 kr

Om föreningen

Brf Skurusund i Nacka omfattar totalt 80 lägenheter, samtliga upplåtna med bostadsrätt, samt fyra lokaler på adresserna Beckasinvägen 33-39, udda nummer. Husen byggdes mellan 1952 och 1953. Föreningen är välskött och har god ekonomi. Trivselregler för föreningen finns på föreningens hemsida. I samband med en försäljning kan syn av lägenheterna förekomma.

Kabel-tv och bredband
Kabel-tv (Basutbud kanal 1,2,4 osv), bredband och abonnemangskostnad för IP-telefoni ingår i avgiften via ComHem.

Gemensamma utrymmen
Det finns två tvättstugor på Beckasinvägen 37 med två tvättmaskiner i vardera. Det finns även en maskin från grovtvätt. Övriga utrymmen i huset är cykelförråd, lägenhetsförråd och matkällarförråd. Samtliga utrymmen är belägna på källarplan. Föreningen har fina grönytor och uteplatser mellan husen med lummiga träd och fina planteringar.

Utförda renoveringar
Ca 15 år sedan - Byte av balkonger
1995 Stambyte av samtliga stammar
2004 Fasadrenovering
2007 Radonmätning gjord utan anmärkning
2011 Stamspolning
2013 Målning av entrédörrar, smidesräcken etc
2015 Tätning av taket och kontroll av radiatorer i lägenheterna
2015 Lösullsisolering av vindarna och värmeinjustering

Kommande underhåll
Föreningen utföra löpande underhåll av fastigheten kontinuerligt, just nu är inget större underhåll planerat (informationen kontrollerades 2016-05-31)

Ekonomi
Föreningen är välskött och har god ekonomi. Inga planerade avgiftshöjningar just nu (informationen kontrollerades (2016-05-31).
Individuellt medlemskap i Hsb Stockholm krävs
Föreningen kräver att köparen skaffar individuellt medlemskap i HSB Stockholm.

Närområde
Saltängen är ett av Nackas mest attraktiva bostadsområden med sitt lugna och fridfulla läge intill Saltsjö-Duvnäs, som erbjuder underbara kringmiljöer med strövområden och båtliv alldeles intill. Här finns ett fint samspel mellan husen i skiftande kulörer och grönska. Ett boende i Saltängen bjuder på närhet till det mesta såsom badsjö, havet, skogen och staden. Tio minuters promenad bort ligger Långsjön och runt sjön löper en fin motionsslingaslinga. Skurusundet erbjuder också bad, men kanske framförallt ett rikt båtliv. Skuruparken ligger precis intill med skön natur, promenadstigar och klippor med fantastisk utsikt över Nacka och Skurusundet. Matbutiker och annan service finns i Ektorp Centrum. Café Koloni, Stazione och Bageri Gateau är mysiga ställen i närområdet som erbjuder god mat o fina bakverk. Utmärkta kommunikationer i direkt anslutning till bostaden. En jämn ström bussar som går förbi Ektorp centrum tar dig vidare till Slussen på cirka 15 minut. Större köpcentrum så som Nacka Forum och Sickla Köpkvarter inom bekvämt avstånd.

Allmänt

Föreningens namn: HSB:s Brf Skurusund i Nacka

Föreningsform: Bostadsrätt

Lägenhetsnummer skatteverket: 1302

Skattemässig status: Privatbostadsföretag (äkta)

Kommun: Nacka

Parkering

Bilplats 1: P-plats , har separat kö.

Föreningen har 14 parkeringsplatser som hyrs ut till medlemmarna för 200 kr/mån. Kontakta HSB-servicecenter för information om ev. lediga platser eller kötid. HSB 010-442 11 00 eller http://www.hsb.se/kontakt. Det även bra att parkera på gatan mot avgift.

Visa mer om bostaden

Övrigt

Budgivning
Vi tillämpar s.k. öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren säljer.Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som köper bostaden. I det fall det kommer in bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan överlåtelseavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Information
Nacka kommun är en kommun i framkant och nya projekt är hela tiden på gång, bland annat kommer bostadsbebyggelsen att förtätas. Det är viktigt att du som köpare tar del av framtida idéer och planerna för området. Säljaren och fastighetsmäklaren uppmanar dig att kontakta Nacka stadsbyggnadsservice på info@nacka.se eller 08-718 80 00 för närmare information.
Övrigt
Ekonomi

Överlåtelseavgift

Överlåtelseavgift: 1 551 kr

Överlåtelseavgift betalas av: säljare

Månadsavgift

4 193 kr

I avgiften ingår värme, vatten, internet och kabel-tv

Driftkostnader

ca 590 kr/mån

Fördelas enligt följande

El: 333 kr
Försäkring: 240 kr

HSB Stockholm medlemskap: 17 kr

Energideklaration

Status: Energideklaration är utförd

Energiprestanda: 78 kWh/kvm/år

Energideklaration utförd: 2008-09-04

Inre reparationsfond

Summa: 4 534 kr

Helt insynsskyddad lägenhet med hög standard och balkong i söder. Ljus och rymlig med bra förvaring.

Bostadsrätt: Lägenhet, 3:a på 74 m², Nacka

NACKA

Bostadsrätt, Lägenhet, 4 193 kr , 74


Ljus och rymlig lägenhet med fönster i tre väderstreck högst upp i huset. Här bor ni helt omslutna av grönska i ett totalt insynsskyddat läge med direkt kontakt till naturen omkring. Väl genomtänkt planlösning som bjuder på en känsla av rymd. Lägenheten är enkel att inreda och har goda förvaringsmöjligheter i samtliga rum. Genomgående hög standard med modernt kök med full maskinell utrustning och goda arbetsytor, badrum med kakel, klinkers och tvättmaskin och ett inbyggt högtalarsystem i sovrum 1, kök och vardagsrum. Välskötta ytskikt bestående av vitmålade väggar, klinkers i hall, mattslipade parkettgolv och i sovrum 2 polerad original fiskbensparkett med smala stavar. Balkongen ligger i söder och här skiner solen från tidig förmiddag och under hela eftermiddagen.

Lägenheten är centralt belägen och inom 5-15 minuters promenadavstånd ligger Ektorp centrum, 3 förskolor, Skuru skola, två pizzerior, thairestaurang, Nacka sjukhus mm. I centrum finns två livsmedelsaffärer, café, bageri, restauranger och övrig service. Café Koloni, Stazione är andra mysiga ställen i närområdet som erbjuder god mat och fina bakverk. Ett stort utbud av butiker och restauranger finner ni även i Nacka Forum och Sickla köpkvarter.

Utmärkta kommunikationer i direkt anslutning till bostaden. Närmsta busstation ligger vid Skuru skola, ca 300 meter från bostaden. Från Ektorp centrum går det dessutom En jämn ström bussar som tar er in till Slussen på cirka 15 - 25 minuter beroende på om ni åker lokalslingan förbi Nacka forum och Sickla Köpkvarter, eller hellre väljer motorvägsbussarna. Det går även bra att ta Saltsjöbanan från Saltsjö-Duvnäs till Saltsjöbaden eller direkt in till Slussen. Med bil tar resvägen ca 10 minuter.

Den närmaste omgivningen erbjuder hav, sjöar och vacker natur. Det är gångavstånd till Nyckelviken med 4 H gård, Saltsjö-Duvnäs med strandpromenad, Långsjön och Skuru. Ett perfekt området att bosätta sig i för er som vill leva ett aktivt liv i trygg och lugn miljö nära naturen. Om sommaren lockar Långsjön med bad och grillning och om vintern till skidor -och skridskoåkning. Runt sjön löper en fin promenad -och löparslinga. Skurusundet erbjuder också bad, men kanske framförallt ett rikt båtliv. Den populära Skuruparken, som ligger just bredvid, erbjuder även den fin natur och vacker utsikt över Nacka med omnejd.
Hall
Välkomnande hall med hatthylla för avhängning av ytterkläder. I anslutning till hallen finns dessutom en klädkammare. På golvet ligger praktiska och slittåliga klinker i svart. Ytterdörren är givetvis en säkerhetsdörr, både säkert och ljudisolerande.

Klädkammare 1
Klädkammare i anslutning till entrén utrustad med klädstänger och hyllplan.

Badrum
Stambytt badrum utrustat med badkar och toppmatad tvättmaskin. Ljusa kakelplattor med grå bård, på golvet ligger klinker. Plats för förvaring finns i en kommod samt i ett spegelskåp. Utrustning: toppmatad tvättmaskin, handfat med kommod, spegelskåp, badkar och handduksvärmare.

Vardagsrum
Rymligt vardagsrum med fönster i två väderstreck och utgång till lägenhetens balkong. Rummet har riktigt med ljusinsläpp och här skiner solen in för det mesta, härlig vy genom fönstren mot trädtopparna från både matplats och soffgrupp. Rummet bjuder på plats för både soffgrupp och ett matbord för ca 8-10 personer med möjlighet till förlängning tack vare öppen planlösning mellan kök och matplats. Om vintern bjuds vi på sjöglimt och vacker soluppgång mellan trädtopparna mot Skurusundet.

Balkong
Balkong i söder belägen högst upp i huset. Balkongen är omsluten av grönska och här går det bra att njuta av solen under förmiddagen samt under hela eftermiddagen. Sjöglimt mellan träden om vinter. Balkongen är trevligt ombonad med trall.

Kök
Modernt kök från Ikea med gott om plats för förvaring i skåp, lådor, skafferi och platsbyggt vinställ. Samtliga skåp och lådor är utrustade med softclose och har fronter i vitt. Bänkskivan består av laminat och har en kant av rotfritt stål. Ovan arbetsytorna sitter det ljusa stänkskydd av glas och under överskåpen dimbara spotlights. Plats för ett matbord finns i vardagsrummet som ligger i anslutning till köket. Här går det med fördel att duka upp ett långbord med plats för större sällskap. Utrustning: stor diskmaskin, kyl/frys, induktionshäll, spisfläkt, diskho, blandare, varmluftsugn och mikrovågsugn.

Sovrum 1
Helt insynsskyddat sovrum med grönskande utsikt och trevligt ljusinsläpp. Här får ni plats med en dubbelsäng och kompletterande möblemang. I anslutning till sovrummet finns två garderober och en mindre klädkammare. Tyst och rofyllt läge utan trafik för er som trivs att sova med öppet fönster.

Klädkammare 2
Mindre klädkammare i anslutning till sovrum 1 inredd med klädstång, hyllplan och lådor.

Sovrum 2
Även detta sovrum är helt insynsskyddat och vetter i detta fall ut mot träden och berget på baksidan av huset. Härifrån ser ni dels föreningens trevliga grillplats, dels det omtyckta naturliv som präglar området med rådjur, ekorrar och fåglar. Plats för förvaring finns i tre garderober med tillhörande överskåp. Rummet används idag som kombinerat kontor och gästrum utan att det känns trångt.

Allmänt om lägenheten
Lägenheten har genomgående ekparkett i sovrum 1, kök, hall, de båda klädkamrarna och vardagsrum. I sovrum 2 ligger stavparkett i fiskbensmönster och i entrédelen av hallen ligger klinkers. Samtliga väggar är vitmålade. Det finns ett inbyggt högtalarsystem

Att leva och bo
Säljarna har bott i lägenheten sedan 2012 och trivs mycket bra. Det har särskilt uppskattat det insynsskyddade läget, ljusinsläppet och närheten till naturen. De gillar även att lägenheten har trevliga sällskapsytor och är enkel att inreda på ett luftigt sätt. Vid tillfälle har säljarna haft middag för drygt 10 personer, något som fungerat bra tack vare den öppna planlösningen mellan kök och matplats som ger möjlighet att förlänga bordet på ett smidigt sätt utan att inkräkta för mycket på de öppna ytorna. Trevliga grannar och ansvarstagande styrelse adderar.

Förråd
Till lägenheten hör ett källarförråd samt ett matkällarförråd, båda två belägna längst ner i huset.

Fakta om bostaden

Sammanfattning

Typ: Bostadsrättslägenhet
Rum: 3, varav 2 sovrum
Boarea: 74 kvm
Lägenhetsnummer: 99-2606-1-36-5

Driftkostnad: ca 590 kr/mån
Upplåtelseform: Bostadsrätt
Våning: 3 av 3
Hiss: Nej
Boareauppgift enligt: Bostadsrättsföreningen

Allmänt

Län: Stockholm
Kommun: Nacka
Område: Sicklaön

Andel i föreningen

Andel i föreningen: 1,65158
Andel av insats: 1,65158
Andel av månadsavgift: 1,65158

Pantsättning: Lägenheten är pantsatt
Pantsättningsavgift: 665 kr

Om föreningen

Brf Skurusund i Nacka omfattar totalt 80 lägenheter, samtliga upplåtna med bostadsrätt, samt fyra lokaler på adresserna Beckasinvägen 33-39, udda nummer. Husen byggdes mellan 1952 och 1953. Föreningen är välskött och har god ekonomi. Trivselregler för föreningen finns på föreningens hemsida. I samband med en försäljning kan syn av lägenheterna förekomma.

Kabel-tv och bredband
Kabel-tv (Basutbud kanal 1,2,4 osv), bredband och abonnemangskostnad för IP-telefoni ingår i avgiften via ComHem.

Gemensamma utrymmen
Det finns två tvättstugor på Beckasinvägen 37 med två tvättmaskiner i vardera. Det finns även en maskin från grovtvätt. Övriga utrymmen i huset är cykelförråd, lägenhetsförråd och matkällarförråd. Samtliga utrymmen är belägna på källarplan. Föreningen har fina grönytor och uteplatser mellan husen med lummiga träd och fina planteringar.

Utförda renoveringar
Ca 15 år sedan - Byte av balkonger
1995 Stambyte av samtliga stammar
2004 Fasadrenovering
2007 Radonmätning gjord utan anmärkning
2011 Stamspolning
2013 Målning av entrédörrar, smidesräcken etc
2015 Tätning av taket och kontroll av radiatorer i lägenheterna
2015 Lösullsisolering av vindarna och värmeinjustering

Kommande underhåll
Föreningen utföra löpande underhåll av fastigheten kontinuerligt, just nu är inget större underhåll planerat (informationen kontrollerades 2016-05-31)

Ekonomi
Föreningen är välskött och har god ekonomi. Inga planerade avgiftshöjningar just nu (informationen kontrollerades (2016-05-31).
Individuellt medlemskap i Hsb Stockholm krävs
Föreningen kräver att köparen skaffar individuellt medlemskap i HSB Stockholm.

Närområde
Saltängen är ett av Nackas mest attraktiva bostadsområden med sitt lugna och fridfulla läge intill Saltsjö-Duvnäs, som erbjuder underbara kringmiljöer med strövområden och båtliv alldeles intill. Här finns ett fint samspel mellan husen i skiftande kulörer och grönska. Ett boende i Saltängen bjuder på närhet till det mesta såsom badsjö, havet, skogen och staden. Tio minuters promenad bort ligger Långsjön och runt sjön löper en fin motionsslingaslinga. Skurusundet erbjuder också bad, men kanske framförallt ett rikt båtliv. Skuruparken ligger precis intill med skön natur, promenadstigar och klippor med fantastisk utsikt över Nacka och Skurusundet. Matbutiker och annan service finns i Ektorp Centrum. Café Koloni, Stazione och Bageri Gateau är mysiga ställen i närområdet som erbjuder god mat o fina bakverk. Utmärkta kommunikationer i direkt anslutning till bostaden. En jämn ström bussar som går förbi Ektorp centrum tar dig vidare till Slussen på cirka 15 minut. Större köpcentrum så som Nacka Forum och Sickla Köpkvarter inom bekvämt avstånd.

Allmänt

Föreningens namn: HSB:s Brf Skurusund i Nacka

Föreningsform: Bostadsrätt

Lägenhetsnummer skatteverket: 1302

Skattemässig status: Privatbostadsföretag (äkta)

Kommun: Nacka

Parkering

Bilplats 1: P-plats , har separat kö.

Föreningen har 14 parkeringsplatser som hyrs ut till medlemmarna för 200 kr/mån. Kontakta HSB-servicecenter för information om ev. lediga platser eller kötid. HSB 010-442 11 00 eller http://www.hsb.se/kontakt. Det även bra att parkera på gatan mot avgift.

Visa mer om bostaden

Övrigt

Budgivning
Vi tillämpar s.k. öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren säljer.Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som köper bostaden. I det fall det kommer in bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan överlåtelseavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Information
Nacka kommun är en kommun i framkant och nya projekt är hela tiden på gång, bland annat kommer bostadsbebyggelsen att förtätas. Det är viktigt att du som köpare tar del av framtida idéer och planerna för området. Säljaren och fastighetsmäklaren uppmanar dig att kontakta Nacka stadsbyggnadsservice på info@nacka.se eller 08-718 80 00 för närmare information.
Övrigt
Ekonomi

Överlåtelseavgift

Överlåtelseavgift: 1 551 kr

Överlåtelseavgift betalas av: säljare

Månadsavgift

4 193 kr

I avgiften ingår värme, vatten, internet och kabel-tv

Driftkostnader

ca 590 kr/mån

Fördelas enligt följande

El: 333 kr
Försäkring: 240 kr

HSB Stockholm medlemskap: 17 kr

Energideklaration

Status: Energideklaration är utförd

Energiprestanda: 78 kWh/kvm/år

Energideklaration utförd: 2008-09-04

Inre reparationsfond

Summa: 4 534 kr

Detaljer

Inte upplyst.

Kontakta annonsören

Se fler annonser här: Nacka

Få nya bostäder som denna direkt på mail: Börja bevaka
Support
Blogg