1. Start
  2. Bostadsrätter
  3. Stockholms län
  4. Haninge
  5. A1851427
 
KARTA
Nybyggt brf-radhus med gavelläge i två plan om 107,2 välplanerade kvadratmeter och 4 sovrum

Bostadsrätt: Hus, 5:a på 107 m², Handen, Haninge


Rumbeskrivning

Entréhall

Välkomnande hall med ljusgrått klinkergolv och vitmålade väggar. Här finns en garderob samt utrymme för att placera en hatthylla.

Kök

Härligt kök med stort fönster för naturligt ljusinsläpp, ekparkett i trestav, målade väggar och vitt, blankt kakel. Kök från MARBODAL med skåpsnickerier och släta, vita luckor. Vidare har detta moderna kök en laminatbänkskiva, rostfri diskbänk, induktionshäll, inbyggnadsugn och mikro i högskåp, spisfläkt i kryddskåp, diskmaskin samt en kyl och frys i 3/4 höjd med skafferi över. Alla vitvaror är av märket Siemens.

Badrum med tvättutrustning

På entréplan finns helkaklat badrum med golvvärme, WC-stol samt badrumsskåp och badrumsspegel med belysning. Tvättmaskin och torktumlare från Siemens. Även här inne sitter det spotlights i taket med dimmer som en mysfaktor.

Vardagsrum

Rymligt och mysigt vardagsrum med trestavs ekparkett och vitmålade väggar. Fina, stora fönster för ljusinsläpp samt utgång till balkongen via karaktäristiska glasdörrar. Här finns möjlighet att skapa ett extra sovrum.

Mellanhall

Hall på övervåningen i trestavs ekparkett och vita väggar. Från hallen kommer man till övre planens fyra sovrum och badrummet.

Badrum 2

Helkaklat badrum på övre plan i neutrala, varma toner med golvvärme, badkar, WC-stol samt badrumsskåp med belysning. Även här inne sitter det spotlights i taket som en mysfaktor.

Sovrum 1

Ljus, hemtrevligt sovrum med ekparkett, vitmålade väggar och garderob med vita, släta luckor. Ett stort fönster och ett lite mindre bredvid för bra ljusinsläpp och mysig känsla.

Sovrum 2

Ekparkett, vitmålade väggar och garderob finn även i detta sovrum. Plats för dubbelsäng och möblering eller leksaker över hela golvet.

Sovrum 3

Vitmålade väggar, ekparkett och garderob. Gott om plats för såväl lek och läxläsning som en god natts sömn i detta sovrum.

Sovrum 4

Sovrum 4 med ekparkett och vitmålade väggar. Ett fönster mittemot dörren samt en fransk balkong ger rummet liv. Här kan man pyssla och vara kreativ, alternativt koppla av med en bra bok.

Övriga utrymmen

Byggnad
Grund: Betongplatta på mark.
Bottenbjälklag: Bjälklag av trä.
Mellanbjälklag: Bjälklag av trä.
Yttertak: Takpapp.
Fasadbeklädnad: Målad stående träpanel.
Innerväggar: Gipsskivor på regelstomme av trä.
Fönster-/partier: Gråa isolerglasfönster.
Dörrar: Målad entrédörr av trä. Målade släta innerdörrar.
Socklar, foder, list Vitlaserad furu.
Trappor Vita foder och lister. Eklaserade socklar och trappa.
Mark färdigställs med trädäck, gräs och asfalt.

Gårdsplats/innergård

Föreningen har även en stor trädäckad altan bakom parkeringen som är tillgänglig för de boende.

VÄRME OCH VENTILATION
Vattenburen värme från NIBE F750 frånluftsvärmepump med återvinning i varje radhus och lägenhet. Uppvärmningen sker med vattenburna radiatorer i radhusen och vattenburen golvvärme i lägenheterna i markplan.
Mekanisk frånluftsventilation i våtrum och kök. Tilluftsventilation via spaltventiler i fönster sovrum och vardagsrum
EL
Respektive hushåll tecknar eget abonnemang för hushållsel och uppvärmning - drift el till frånluftsvärmepumpen belastar respektive hushålls elförbrukning. Lägenheterna har separat undermätare och betalar sin förbrukning av uppvärmningskostnaden. För förbrukning se separat energiberäkning som utförts på Brf.
Förutom lamputtag för normal belysning monteras fasta belysningsarmaturer i bad/tvätt, WC/dusch och bänkbelysning kök samt utvändigt vid entré.

BREDBAND, TV OCH TELEFONI
Bredbandsuppkoppling är förberett till samtliga radhus/lägenheter.

Bilplats

P-plats ingår till radhusen. och därutöver 5 st p -platser med elstolpe för 500 kr/ mån och 17 st p-platser för 300 kr/mån utan elstolpe för uthyrning. Gästparkering finns i föreningen.

Byggnad/Renoveringar

Byggnadsår: 2015

Nyproduktion.

Föreningen har inga planerade renoveringar i dagsläget.

Uppvärmning

Frånluftsvärmepump från Nibe, vattenburna radiatorer

TV & Internet

Internet: TV & Internet: Fiber finns indraget i huset och det är fritt att välja leverantör själv via öppen fiber.

Huset har Ethernet-portar i alla rum samt kopplingsskåp i hallen vid entrén.

Städning

AVFALLSHANTERING
Underskåp i kök är försedda med kärl för avfallshantering. Sopkärl kommer att finnas i separata soprum i anslutning till husen/ lägenheterna. Källsortering lämnas till kommunens återvinningsstationer. Grovsoprum finns tillgängligt. Avgiften för sophantering ingår i månadsavgiften.

Övrigt

Att bo i BOSTADSRÄTT i Kolartorp / Vega

Samtliga radhus och lägenheter upplåts med bostadsrätt- detta innebär att du vid köpet samtidigt blir delägare i hela bostadsrättsföreningens område. Du och övriga bostadsrättsinnehavare bestämmer över bostäderna och områdets gemensamma delar genom den styrelse ni väljer att företräda er bostadsrättsförening.

Till varje radhus ingår förråd i friliggande gemensamma längor. Liksom soprum, teknikrum och grovsoprum. Lägenheterna har förrådsutrymme i lägenheten.

INFORMATION OM OMRÅDET
Vega är beläget i Haninge kommuns nordvästra del. Området gränsar till Drevviken. Där kan man bada och vintertid finns goda möjligheter till skridskoåkning. Pågående byggnation av nya Vegastaden som gör att området utvecklas hela tiden och blir ännu mer attraktivt. Vega kommer då få en egen pendeltågsstation (se länk till trafikverkets info under rutan; Mer information).

SKOLOR OCH FÖRSKOLOR
På gångavstånd ligger Måsöskolan årskurs 1-6 och Alprosen förskola.
Från radhuset är det ca 10 minuters promenad i långsamt tempo. Bekvämt vid lämning och hämtning av barnen.

Pågående bygge av Ur och skur förskola i närområdet Kolartorp samt nyöppnat dagis; Gunnebo förskola (Timmervägen 58). I närheten av Vega och Handen finns flera förskolor; Eken, Hasseln, Kastanjen, Syrenen och Tallen samt Pysslingen förskolor - Baldersro, Pysslingen förskolor - Björken.

KOMMUNIKATIONER
Under början av 2019 kommer ny station i Vega för pendeltåget (se länk till trafikverkets info under rutan; Mer information).

Anslutning till motorvägen mot Stockholm finns i söder samt utanför kommungränsen i norr. Det finns direktbuss till Gullmarsplan och busslinje till Farsta. Anslutningslinjer till pendeltåg i Haninge Centrum och Skogås. Pendeltåget går fyra gånger i timmen i vardera riktningen. Restiden med direktbuss till Gullmarsplan är cirka 12-13 minuter och vid rusningstrafik går väldigt tätt, ca var 7.e minut. Resan med bil in till Stockholm City tar ungefär 20 minuter.

Från Haninge kommuns hemsida:
"Välkommen till Vega

Vega står för närhet och hållbarhet. Här kan du vara både klimatsmart och ekonomisk. Det är en av anledningarna till att Vega är populärt bland barnfamiljer. De första invånarna är redan på plats i Vegas västra del där utbyggnaden pågår för fullt.

3 300 bostäder i olika former av boende kommer att finnas här. Allt vävs samman med nya gator, cykel- och gångvägar, parker, torg och naturområden. Det finns plats för bilen men vi skapar särskilt bra förutsättningar för kollektivtrafik som buss och pendeltåg. Cyklarna får egna parkeringshus bekvämt vid den nya pendeltågsstationen.

För Vegas unga invånare kommer en helt ny skola och allaktivitetshus att byggas. Förskolor har redan påbörjats och de första öppnades under hösten 2015.

Vega ligger perfekt placerat för den som drömmer om ett inspirerade boende som har närhet till allt. Det är två km till centrala Handen med Haninge centrum och service av olika slag.

Handelsplatsen Port 73 ligger inom gångavstånd, likaså Länna handelsområde med ett stort utbud av butiker och matvaruhus. Det är också nära till natursköna omgivningar som friluftsområdet Rudan, Tyresta nationalpark och skärgårdspärlor som Utö, Dalarö och Huvudskär.

2019 är den nya pendeltågsstationen Vega färdig och då även en ny avfart från väg 73" enligt Haninge kommun (se länk till trafikverkets info under rutan; Mer information)."

Föreningsinformation

Ny bostadsrättsförening med fina radhus/lägenheter från Borohus som uppförs av Svanberg & Sjögren bygg AB. Svanberg & Sjögren har under de senaste åren byggt ett antal hus till nöjda familjer runt om i både Tyresö, Haninge och andra kommuner i Stockholm.

Etapp 1 tillträdd i juni/juli 20165 och etapp 2 tillträds i oktober 2016.

Nybyggnad av 16 st radhus i två plan om 106/107 kvm och 16 enplans lägenheter om totalyta 45/46 kvm. Till varje radhus hör ett förråd om ca 4 kvm och 1 bilplats. Radhusen/lägenheterna får även dispositionsrätt till varsin uteplats vid respektive entré.

Parkering
P-plats ingår till radhusen. Därutöver 5 st p-platser med elstolpe för 500 kr/mån och 17 st p-platser för 300 kr/mån utan elstolpe för uthyrning.

Allmänt

Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt kontrollerad med föreningen. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

Accepterat pris

Den här bostaden säljs till accepterat pris. Det innebär att priset ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset blir högre. Säljaren och fastighetsmäklaren kommer gemensamt fram till nivå på accepterat pris. Priset ligger inom ramen för mäklarens värdering. Även om accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren. Detta innebär att säljaren har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.

Visa mindre

Nybyggt brf-radhus med gavelläge i två plan om 107,2 välplanerade kvadratmeter och 4 sovrum

Bostadsrätt: Hus, 5:a på 107 m², Handen, Haninge

HANDEN, HANINGE

Bostadsrätt, Hus, 3 995 000 kr , 107


Rumbeskrivning

Entréhall

Välkomnande hall med ljusgrått klinkergolv och vitmålade väggar. Här finns en garderob samt utrymme för att placera en hatthylla.

Kök

Härligt kök med stort fönster för naturligt ljusinsläpp, ekparkett i trestav, målade väggar och vitt, blankt kakel. Kök från MARBODAL med skåpsnickerier och släta, vita luckor. Vidare har detta moderna kök en laminatbänkskiva, rostfri diskbänk, induktionshäll, inbyggnadsugn och mikro i högskåp, spisfläkt i kryddskåp, diskmaskin samt en kyl och frys i 3/4 höjd med skafferi över. Alla vitvaror är av märket Siemens.

Badrum med tvättutrustning

På entréplan finns helkaklat badrum med golvvärme, WC-stol samt badrumsskåp och badrumsspegel med belysning. Tvättmaskin och torktumlare från Siemens. Även här inne sitter det spotlights i taket med dimmer som en mysfaktor.

Vardagsrum

Rymligt och mysigt vardagsrum med trestavs ekparkett och vitmålade väggar. Fina, stora fönster för ljusinsläpp samt utgång till balkongen via karaktäristiska glasdörrar. Här finns möjlighet att skapa ett extra sovrum.

Mellanhall

Hall på övervåningen i trestavs ekparkett och vita väggar. Från hallen kommer man till övre planens fyra sovrum och badrummet.

Badrum 2

Helkaklat badrum på övre plan i neutrala, varma toner med golvvärme, badkar, WC-stol samt badrumsskåp med belysning. Även här inne sitter det spotlights i taket som en mysfaktor.

Sovrum 1

Ljus, hemtrevligt sovrum med ekparkett, vitmålade väggar och garderob med vita, släta luckor. Ett stort fönster och ett lite mindre bredvid för bra ljusinsläpp och mysig känsla.

Sovrum 2

Ekparkett, vitmålade väggar och garderob finn även i detta sovrum. Plats för dubbelsäng och möblering eller leksaker över hela golvet.

Sovrum 3

Vitmålade väggar, ekparkett och garderob. Gott om plats för såväl lek och läxläsning som en god natts sömn i detta sovrum.

Sovrum 4

Sovrum 4 med ekparkett och vitmålade väggar. Ett fönster mittemot dörren samt en fransk balkong ger rummet liv. Här kan man pyssla och vara kreativ, alternativt koppla av med en bra bok.

Övriga utrymmen

Byggnad
Grund: Betongplatta på mark.
Bottenbjälklag: Bjälklag av trä.
Mellanbjälklag: Bjälklag av trä.
Yttertak: Takpapp.
Fasadbeklädnad: Målad stående träpanel.
Innerväggar: Gipsskivor på regelstomme av trä.
Fönster-/partier: Gråa isolerglasfönster.
Dörrar: Målad entrédörr av trä. Målade släta innerdörrar.
Socklar, foder, list Vitlaserad furu.
Trappor Vita foder och lister. Eklaserade socklar och trappa.
Mark färdigställs med trädäck, gräs och asfalt.

Gårdsplats/innergård

Föreningen har även en stor trädäckad altan bakom parkeringen som är tillgänglig för de boende.

VÄRME OCH VENTILATION
Vattenburen värme från NIBE F750 frånluftsvärmepump med återvinning i varje radhus och lägenhet. Uppvärmningen sker med vattenburna radiatorer i radhusen och vattenburen golvvärme i lägenheterna i markplan.
Mekanisk frånluftsventilation i våtrum och kök. Tilluftsventilation via spaltventiler i fönster sovrum och vardagsrum
EL
Respektive hushåll tecknar eget abonnemang för hushållsel och uppvärmning - drift el till frånluftsvärmepumpen belastar respektive hushålls elförbrukning. Lägenheterna har separat undermätare och betalar sin förbrukning av uppvärmningskostnaden. För förbrukning se separat energiberäkning som utförts på Brf.
Förutom lamputtag för normal belysning monteras fasta belysningsarmaturer i bad/tvätt, WC/dusch och bänkbelysning kök samt utvändigt vid entré.

BREDBAND, TV OCH TELEFONI
Bredbandsuppkoppling är förberett till samtliga radhus/lägenheter.

Bilplats

P-plats ingår till radhusen. och därutöver 5 st p -platser med elstolpe för 500 kr/ mån och 17 st p-platser för 300 kr/mån utan elstolpe för uthyrning. Gästparkering finns i föreningen.

Byggnad/Renoveringar

Byggnadsår: 2015

Nyproduktion.

Föreningen har inga planerade renoveringar i dagsläget.

Uppvärmning

Frånluftsvärmepump från Nibe, vattenburna radiatorer

TV & Internet

Internet: TV & Internet: Fiber finns indraget i huset och det är fritt att välja leverantör själv via öppen fiber.

Huset har Ethernet-portar i alla rum samt kopplingsskåp i hallen vid entrén.

Städning

AVFALLSHANTERING
Underskåp i kök är försedda med kärl för avfallshantering. Sopkärl kommer att finnas i separata soprum i anslutning till husen/ lägenheterna. Källsortering lämnas till kommunens återvinningsstationer. Grovsoprum finns tillgängligt. Avgiften för sophantering ingår i månadsavgiften.

Övrigt

Att bo i BOSTADSRÄTT i Kolartorp / Vega

Samtliga radhus och lägenheter upplåts med bostadsrätt- detta innebär att du vid köpet samtidigt blir delägare i hela bostadsrättsföreningens område. Du och övriga bostadsrättsinnehavare bestämmer över bostäderna och områdets gemensamma delar genom den styrelse ni väljer att företräda er bostadsrättsförening.

Till varje radhus ingår förråd i friliggande gemensamma längor. Liksom soprum, teknikrum och grovsoprum. Lägenheterna har förrådsutrymme i lägenheten.

INFORMATION OM OMRÅDET
Vega är beläget i Haninge kommuns nordvästra del. Området gränsar till Drevviken. Där kan man bada och vintertid finns goda möjligheter till skridskoåkning. Pågående byggnation av nya Vegastaden som gör att området utvecklas hela tiden och blir ännu mer attraktivt. Vega kommer då få en egen pendeltågsstation (se länk till trafikverkets info under rutan; Mer information).

SKOLOR OCH FÖRSKOLOR
På gångavstånd ligger Måsöskolan årskurs 1-6 och Alprosen förskola.
Från radhuset är det ca 10 minuters promenad i långsamt tempo. Bekvämt vid lämning och hämtning av barnen.

Pågående bygge av Ur och skur förskola i närområdet Kolartorp samt nyöppnat dagis; Gunnebo förskola (Timmervägen 58). I närheten av Vega och Handen finns flera förskolor; Eken, Hasseln, Kastanjen, Syrenen och Tallen samt Pysslingen förskolor - Baldersro, Pysslingen förskolor - Björken.

KOMMUNIKATIONER
Under början av 2019 kommer ny station i Vega för pendeltåget (se länk till trafikverkets info under rutan; Mer information).

Anslutning till motorvägen mot Stockholm finns i söder samt utanför kommungränsen i norr. Det finns direktbuss till Gullmarsplan och busslinje till Farsta. Anslutningslinjer till pendeltåg i Haninge Centrum och Skogås. Pendeltåget går fyra gånger i timmen i vardera riktningen. Restiden med direktbuss till Gullmarsplan är cirka 12-13 minuter och vid rusningstrafik går väldigt tätt, ca var 7.e minut. Resan med bil in till Stockholm City tar ungefär 20 minuter.

Från Haninge kommuns hemsida:
"Välkommen till Vega

Vega står för närhet och hållbarhet. Här kan du vara både klimatsmart och ekonomisk. Det är en av anledningarna till att Vega är populärt bland barnfamiljer. De första invånarna är redan på plats i Vegas västra del där utbyggnaden pågår för fullt.

3 300 bostäder i olika former av boende kommer att finnas här. Allt vävs samman med nya gator, cykel- och gångvägar, parker, torg och naturområden. Det finns plats för bilen men vi skapar särskilt bra förutsättningar för kollektivtrafik som buss och pendeltåg. Cyklarna får egna parkeringshus bekvämt vid den nya pendeltågsstationen.

För Vegas unga invånare kommer en helt ny skola och allaktivitetshus att byggas. Förskolor har redan påbörjats och de första öppnades under hösten 2015.

Vega ligger perfekt placerat för den som drömmer om ett inspirerade boende som har närhet till allt. Det är två km till centrala Handen med Haninge centrum och service av olika slag.

Handelsplatsen Port 73 ligger inom gångavstånd, likaså Länna handelsområde med ett stort utbud av butiker och matvaruhus. Det är också nära till natursköna omgivningar som friluftsområdet Rudan, Tyresta nationalpark och skärgårdspärlor som Utö, Dalarö och Huvudskär.

2019 är den nya pendeltågsstationen Vega färdig och då även en ny avfart från väg 73" enligt Haninge kommun (se länk till trafikverkets info under rutan; Mer information)."

Föreningsinformation

Ny bostadsrättsförening med fina radhus/lägenheter från Borohus som uppförs av Svanberg & Sjögren bygg AB. Svanberg & Sjögren har under de senaste åren byggt ett antal hus till nöjda familjer runt om i både Tyresö, Haninge och andra kommuner i Stockholm.

Etapp 1 tillträdd i juni/juli 20165 och etapp 2 tillträds i oktober 2016.

Nybyggnad av 16 st radhus i två plan om 106/107 kvm och 16 enplans lägenheter om totalyta 45/46 kvm. Till varje radhus hör ett förråd om ca 4 kvm och 1 bilplats. Radhusen/lägenheterna får även dispositionsrätt till varsin uteplats vid respektive entré.

Parkering
P-plats ingår till radhusen. Därutöver 5 st p-platser med elstolpe för 500 kr/mån och 17 st p-platser för 300 kr/mån utan elstolpe för uthyrning.

Allmänt

Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt kontrollerad med föreningen. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

Accepterat pris

Den här bostaden säljs till accepterat pris. Det innebär att priset ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset blir högre. Säljaren och fastighetsmäklaren kommer gemensamt fram till nivå på accepterat pris. Priset ligger inom ramen för mäklarens värdering. Även om accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren. Detta innebär att säljaren har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.

Visa mindre

Detaljer

Inte upplyst.

Kontakta annonsören

Se fler annonser här: Haninge

Få nya bostäder som denna direkt på mail: Börja bevaka
Support
Blogg