1. Start
  2. Bostadsrätter
  3. Stockholms län
  4. Nacka
  5. A1850259
 
KARTA
BR-lägenhet till salu i Västra Orminge - Nacka

Bostadsrätt: Lägenhet, 4:a på 93 m², Västra Orminge, Nacka


Interiör

Allmän beskrivning
Välkomna till lugna och familjevänliga Utövägen 27! Lägenheten är helrenoverad och har ett otroligt bra läge. Stort kök med utgång till den härliga balkongen. Här finner du även två badrum med golvvärme för absolut bästa komfort samt ett förråd i direktanslutning till lägenheten. Det är bara att flytta in!

Hall
Ljus och välkomnande hall med vitmålade väggar och klinkergolv med golvvärme. och är belagt med klinkers. Gott om plats och möjligheter för avhängning genom klädhängare, hatthylla och skoförvaring. Från hallen når du även badrum, dusch/wc samt vardagsrum.

Ljus och välkomnande hall med vitmålade väggar samt golv i parkett. Gott om plats och möjligheter för avhängning och förvaring samt plats för klädhängare, hatthylla och skoförvaring. Från hallen nås badrum, dusch/wc, samt vardagsrummet.

Wc/Dusch
Fint helkaklat badrum med golvvärme som är renoverat 2015. Här finner du dusch, wc, handfat och handduksvärmare. Vitt kakel samt grått klinkergolv.

Badrum
Helkaklat badrum som är renoverat 2015. Här finns tvättmaskin och torktumlare från Cylinda samt ett bubbelbadkar. Väggarna är av vitt kakel och golvet är belagt med små klinkers i svart/vitt.

Kök
Stort ljust kök som är nyligen renoverat i smakfull stil. Väggarna är vitmålade och golvet är av grå nyans. Köket har gott om förvaring samt bra arbetsyta och här får man även plats med ett större matbord. Utrustning består av dubbel kyl/frys samt induktionshäll, inbyggd micro, ugn och diskmaskin. Samtliga vitvaror är från Siemens. Från köket finns även en utgång till balkongen där man kan njuta av en god frukost.

Allrum/vardagsrum
Stort vardagsrum med härligt ljusinsläpp samt gott om plats för större soffgrupp. Härlig social yta som är lätt att möblera och här får man plats med mer än en soffa och tv-bänk, låt fantasin flöda. Väggarna är vitmålade.

Master Bedroom
Fint sovrum som har plats för en stor dubbelsäng. Det stora fönstret gör att man får ett fint ljusflöde in i rummet. Här får man även plats med en större skjutdörrsgarderob. Väggarna är vitmålade.

Sovrum/kontor/barnrum
Ljuvligt sovrum som vetter ut mot det trevliga området. Det här rummet kan även användas som kontor. Stort fönster som vetter ut mot området. Vitmålade väggar.

Sovrum/barnrum
Fint rum med många möjligheter. Stort fönster med utsikt mot det lugna området som ger ett fint ljusinsläpp. Detta rum kan användas som sovrum eller ett lekrum för barnen. Här är väggarna vitmålade förutom en vägg som har en fin tapet med tema barnrum.

Klädkammare
Stor klädkammare med gott om förvaring. Fint golv och vitmålade väggar.

Fastighetsmäklaren informerar
Vår roll som fastighetsmäklare är att objektivt förmedla information mellan köpare och säljare utan att påverka denna information. Bud som kommer in före kontraktsskrivning måste vi förmedla till säljaren för att låta säljaren fatta alla beslut. Köpet är således inte klart förrän kontraktet är påskrivet. Köpare och säljare har enligt lag rätt att, när uppdraget slutförts, få en skriftlig budhistorik över samtliga angivna bud med budgivares namn, telefonnummer, tidpunkt för budet och belopp.

Fakta

Byggnad

ByggnadstypFlerfamiljshus

Byggnadsår1967

FastighetsbeteckningOrminge 48:2

Lägenhetsnummer0111

Fönster3-glas

UppvärmningFjärrvärme

UpplåtelseformBostadsrätt

HissJa

EnergideklarationUtfärdad

Datumden 24 november 2008

Energiprestanda119 kWh/kvm/år

Klass-

Driftskostnad

Totalt enligt spec nedanC:a 3.600 kr/år med 3 personer i hushållet.

Uppvärmning-

Hushållsel3.600 kr

Vatten/avlopp-

Sotning-

Väg/samfällighetsavgift-

Renhållning-

Försäkring (exkl. lösöre)-

Övrigt-

Energiförbrukning-

Elleverantör-

NätleverantörBoo Energi

Kommentar-

Bra att veta om budgivning

BRF Orminge - Stadgar

BRF Orminge - Årsredovisning 2015

Energideklaration Utövägen 27.pdf

Info fast eller lös egendom

Info flytt och städ

Så här går vi vidare med försäljningen

Undersöktningsplikt och felansvar

Förening

Brf Orminge

Brf Orminge är en av de äldsta bostadsrättsföreningarna i området och registrerades 1965. Läget i området är mycket bra, lugnt och ostört med återvändsgata. Samtidigt har man närhet till det mesta så som kommunikationer, affärer och grönområden. Se även föreningens hemsida: www.brforminge.se12 flerbostadshus med en sammanlagd boyta på 12 252 m². Fördelning enligt:72 lgh 3-4 rum 93,5 m²24 lgh 3-4 rum 90 m²48 lgh 2-3 rum 70 m²AVGIFTSFÖRÄNDRINGARFöreningen har inte beslutat om avgiftsändring men målsättningen är att avgiften höjs med 2,5 procent per år. Beslut tas efter att budgeten fastställs under hösten.GEMMENSAMMA UTRYMMENTvättstuga finns i föreningen liksom en föreningslokal med plats för ca 30 personer. Medlemmar kan disponera lokalen för privata tillställningar. Utemiljön består av grönområden, skog och lekplatser för barnen. Planteringar och rabatter sköts av dom boende medan förvaltaren Storholmen sköter om gräsytorna och den allmänna fastighetsskötseln.GARAGE OCH PARKERINGParkeringsplatser finns i två våningsplan, med eller utan eluttag. På det nedre planet står fordonen innanför låsbara grindar. Föreningen har 52 garageplatser samt 94 parkeringsplatser. Kö kan förekomma.BREDBAND OCH KABEL-TVBredband och kabel-tv levereras genom Bredbandsbolaget. REPARATION OCH UNDERHÅLLLöpande underhåll och reparationer har genomförts i föreningens fastigheter. Som exempel så utfördes under 2010/11 omfattande renovering av undercentralen och ventilationssystemen. Detta inkluderar även centraliserad övervakning och driftskontroll.När det gäller planerade renoveringar så är det just nu renovering och byte av fönster som är aktuellt i föreningen.Föreningen tar ut överlåtelseavgift om 2,5% av säljare samt eventuell pantsättningsavgift om 1% av köpare. Baserat på gällande basbelopp.OBS! Avsyn av lägenheten skall ske innan tillträdet. Det åligger säljaren att ombesörja detta.För exakta uppgifter uppmanas köpare att ta del av information på föreningens hemsida WWW:BRFORMINGE.SE

Parkering143 p-platser i två våningsplan med eller utan eluttag. På det nedre planet står fordonen innanför låsbara grindar.

Tillåter juridisk personNej

Området

AllmäntVästra Orminge är en del av det omfattande "Miljonprogrammet", ett område som byggdes mot slutet av 60-talet när Stockholm expanderade kraftigt. Området ritades för att passa in på klipporna och skapa harmoni. Föreningen ligger inbäddad i lummig grönska som bryter av mot de grå husfasaderna. Närhet till naturområden, bra cykelvägar, motionsslingor och gångavstånd till flera badsjöar.FRITIDGott om friluftlivsaktiviteter i Nacka både sommar- eller vintertid. Mycket orörd natur, åtta naturreservat som erbjuder härliga strövområden och utflyktsmål med varierande aktiviteter. Närheten till vatten ger möjlighet bad, fiske, segling eller en tur med kajaken sommartid. Vintertid blir många av sjöarna i närområdet skridskobanor. Skidspår finns bland annat i Velamsund och Nackareservatet och om ni vill åka utför ligger Hammarbybacken inte så långt bort.

KommunikationBUSSFrån Orminge centrum tar motorvägsbussen cirka femton minuter till Slussen. Vid Ormingeringen går busslinjerna 444 och 446, motorvägsbussar som tar dig direkt till Slussen på 20-25 minuter, samt 471 som går lokalvägen till Nacka Forum och sedan motorvägen till Slussen på 35 minuter. Nattbussen heter 496 och börjar efter klockan 00.

Parkering143 p-platser i två våningsplan med eller utan eluttag. På det nedre planet står fordonen innanför låsbara grindar.

NärserviceORMINGE CENTRUMI Orminge Centrum finns det bland annat mataffärer, apotek, postservice, bibliotek, skönhetsvård, restauranger, café, systembolag, frisörer, banker och butiker. I Orminge Hus bredvid Centrum finns bland annat tandläkare, vårdcentral, BVC, MVC, Friskis & Svettis och ett trevligt konditori.NACKA FORUMCa 10 min bort med bil finner vi Nacka Forum, ett av Sveriges största köpcentrum fullt av bland annat. mode, hobby, teknik och mat. Här finns allt du behöver tack vare cirka 150 butiker, caféer och restauranger. Du finner även service, så som bank, vårdcentral, biltvätt, skomakare och kemtvätt. I det tillhörande parkeringsgaraget finns inte mindre än 1900 extra breda parkeringsplatser och dessutom är de tre första timmarna gratis. I området finns vi även ICA Maxi som kan vara bra när det är dags för storhandling och utbudet i Ektorps centrum inte räcker till. SICKLA KÖPKVARTERÄven Sickla köpkvarter ligger inom bekvämt avstånd. Där finns det ett stort affärs- och nöjesutbud med ca 150 butiker av olika slag. Här finns allt man kan önska sig i form av shopping, kläder, inredning, elektronik, livsmedel samt ett flertal restauranger och caféer. Det erbjuds även ett stort utbud av kultur och nöjen. I Dieselverkstaden som idag innehåller kultur i mångfald har man förvandlat Atlas Copcos gamla verkstäder till en populär mötesplats med bland annat bibliotek, restaurang, caféer och konsthall. Där arrangeras teaterföreställningar, konserter och utställningar. I Dieselverkstaden finns vi även en SF biograf med 6 salonger, samt Klätterverket ett inomhuscenter för klättring med 1000 kvm klättervägg. Vill man motionera så finns även olika träningsanläggningar till exempel SATS, iTrim och Friskis & Svettis samt bowlinghall.

Mäklarringen Svenska AB

BR-lägenhet till salu i Västra Orminge - Nacka

Bostadsrätt: Lägenhet, 4:a på 93 m², Västra Orminge, Nacka

VÄSTRA ORMINGE, NACKA

Bostadsrätt, Lägenhet, 3 600 kr , 93


Interiör

Allmän beskrivning
Välkomna till lugna och familjevänliga Utövägen 27! Lägenheten är helrenoverad och har ett otroligt bra läge. Stort kök med utgång till den härliga balkongen. Här finner du även två badrum med golvvärme för absolut bästa komfort samt ett förråd i direktanslutning till lägenheten. Det är bara att flytta in!

Hall
Ljus och välkomnande hall med vitmålade väggar och klinkergolv med golvvärme. och är belagt med klinkers. Gott om plats och möjligheter för avhängning genom klädhängare, hatthylla och skoförvaring. Från hallen når du även badrum, dusch/wc samt vardagsrum.

Ljus och välkomnande hall med vitmålade väggar samt golv i parkett. Gott om plats och möjligheter för avhängning och förvaring samt plats för klädhängare, hatthylla och skoförvaring. Från hallen nås badrum, dusch/wc, samt vardagsrummet.

Wc/Dusch
Fint helkaklat badrum med golvvärme som är renoverat 2015. Här finner du dusch, wc, handfat och handduksvärmare. Vitt kakel samt grått klinkergolv.

Badrum
Helkaklat badrum som är renoverat 2015. Här finns tvättmaskin och torktumlare från Cylinda samt ett bubbelbadkar. Väggarna är av vitt kakel och golvet är belagt med små klinkers i svart/vitt.

Kök
Stort ljust kök som är nyligen renoverat i smakfull stil. Väggarna är vitmålade och golvet är av grå nyans. Köket har gott om förvaring samt bra arbetsyta och här får man även plats med ett större matbord. Utrustning består av dubbel kyl/frys samt induktionshäll, inbyggd micro, ugn och diskmaskin. Samtliga vitvaror är från Siemens. Från köket finns även en utgång till balkongen där man kan njuta av en god frukost.

Allrum/vardagsrum
Stort vardagsrum med härligt ljusinsläpp samt gott om plats för större soffgrupp. Härlig social yta som är lätt att möblera och här får man plats med mer än en soffa och tv-bänk, låt fantasin flöda. Väggarna är vitmålade.

Master Bedroom
Fint sovrum som har plats för en stor dubbelsäng. Det stora fönstret gör att man får ett fint ljusflöde in i rummet. Här får man även plats med en större skjutdörrsgarderob. Väggarna är vitmålade.

Sovrum/kontor/barnrum
Ljuvligt sovrum som vetter ut mot det trevliga området. Det här rummet kan även användas som kontor. Stort fönster som vetter ut mot området. Vitmålade väggar.

Sovrum/barnrum
Fint rum med många möjligheter. Stort fönster med utsikt mot det lugna området som ger ett fint ljusinsläpp. Detta rum kan användas som sovrum eller ett lekrum för barnen. Här är väggarna vitmålade förutom en vägg som har en fin tapet med tema barnrum.

Klädkammare
Stor klädkammare med gott om förvaring. Fint golv och vitmålade väggar.

Fastighetsmäklaren informerar
Vår roll som fastighetsmäklare är att objektivt förmedla information mellan köpare och säljare utan att påverka denna information. Bud som kommer in före kontraktsskrivning måste vi förmedla till säljaren för att låta säljaren fatta alla beslut. Köpet är således inte klart förrän kontraktet är påskrivet. Köpare och säljare har enligt lag rätt att, när uppdraget slutförts, få en skriftlig budhistorik över samtliga angivna bud med budgivares namn, telefonnummer, tidpunkt för budet och belopp.

Fakta

Byggnad

ByggnadstypFlerfamiljshus

Byggnadsår1967

FastighetsbeteckningOrminge 48:2

Lägenhetsnummer0111

Fönster3-glas

UppvärmningFjärrvärme

UpplåtelseformBostadsrätt

HissJa

EnergideklarationUtfärdad

Datumden 24 november 2008

Energiprestanda119 kWh/kvm/år

Klass-

Driftskostnad

Totalt enligt spec nedanC:a 3.600 kr/år med 3 personer i hushållet.

Uppvärmning-

Hushållsel3.600 kr

Vatten/avlopp-

Sotning-

Väg/samfällighetsavgift-

Renhållning-

Försäkring (exkl. lösöre)-

Övrigt-

Energiförbrukning-

Elleverantör-

NätleverantörBoo Energi

Kommentar-

Bra att veta om budgivning

BRF Orminge - Stadgar

BRF Orminge - Årsredovisning 2015

Energideklaration Utövägen 27.pdf

Info fast eller lös egendom

Info flytt och städ

Så här går vi vidare med försäljningen

Undersöktningsplikt och felansvar

Förening

Brf Orminge

Brf Orminge är en av de äldsta bostadsrättsföreningarna i området och registrerades 1965. Läget i området är mycket bra, lugnt och ostört med återvändsgata. Samtidigt har man närhet till det mesta så som kommunikationer, affärer och grönområden. Se även föreningens hemsida: www.brforminge.se12 flerbostadshus med en sammanlagd boyta på 12 252 m². Fördelning enligt:72 lgh 3-4 rum 93,5 m²24 lgh 3-4 rum 90 m²48 lgh 2-3 rum 70 m²AVGIFTSFÖRÄNDRINGARFöreningen har inte beslutat om avgiftsändring men målsättningen är att avgiften höjs med 2,5 procent per år. Beslut tas efter att budgeten fastställs under hösten.GEMMENSAMMA UTRYMMENTvättstuga finns i föreningen liksom en föreningslokal med plats för ca 30 personer. Medlemmar kan disponera lokalen för privata tillställningar. Utemiljön består av grönområden, skog och lekplatser för barnen. Planteringar och rabatter sköts av dom boende medan förvaltaren Storholmen sköter om gräsytorna och den allmänna fastighetsskötseln.GARAGE OCH PARKERINGParkeringsplatser finns i två våningsplan, med eller utan eluttag. På det nedre planet står fordonen innanför låsbara grindar. Föreningen har 52 garageplatser samt 94 parkeringsplatser. Kö kan förekomma.BREDBAND OCH KABEL-TVBredband och kabel-tv levereras genom Bredbandsbolaget. REPARATION OCH UNDERHÅLLLöpande underhåll och reparationer har genomförts i föreningens fastigheter. Som exempel så utfördes under 2010/11 omfattande renovering av undercentralen och ventilationssystemen. Detta inkluderar även centraliserad övervakning och driftskontroll.När det gäller planerade renoveringar så är det just nu renovering och byte av fönster som är aktuellt i föreningen.Föreningen tar ut överlåtelseavgift om 2,5% av säljare samt eventuell pantsättningsavgift om 1% av köpare. Baserat på gällande basbelopp.OBS! Avsyn av lägenheten skall ske innan tillträdet. Det åligger säljaren att ombesörja detta.För exakta uppgifter uppmanas köpare att ta del av information på föreningens hemsida WWW:BRFORMINGE.SE

Parkering143 p-platser i två våningsplan med eller utan eluttag. På det nedre planet står fordonen innanför låsbara grindar.

Tillåter juridisk personNej

Området

AllmäntVästra Orminge är en del av det omfattande "Miljonprogrammet", ett område som byggdes mot slutet av 60-talet när Stockholm expanderade kraftigt. Området ritades för att passa in på klipporna och skapa harmoni. Föreningen ligger inbäddad i lummig grönska som bryter av mot de grå husfasaderna. Närhet till naturområden, bra cykelvägar, motionsslingor och gångavstånd till flera badsjöar.FRITIDGott om friluftlivsaktiviteter i Nacka både sommar- eller vintertid. Mycket orörd natur, åtta naturreservat som erbjuder härliga strövområden och utflyktsmål med varierande aktiviteter. Närheten till vatten ger möjlighet bad, fiske, segling eller en tur med kajaken sommartid. Vintertid blir många av sjöarna i närområdet skridskobanor. Skidspår finns bland annat i Velamsund och Nackareservatet och om ni vill åka utför ligger Hammarbybacken inte så långt bort.

KommunikationBUSSFrån Orminge centrum tar motorvägsbussen cirka femton minuter till Slussen. Vid Ormingeringen går busslinjerna 444 och 446, motorvägsbussar som tar dig direkt till Slussen på 20-25 minuter, samt 471 som går lokalvägen till Nacka Forum och sedan motorvägen till Slussen på 35 minuter. Nattbussen heter 496 och börjar efter klockan 00.

Parkering143 p-platser i två våningsplan med eller utan eluttag. På det nedre planet står fordonen innanför låsbara grindar.

NärserviceORMINGE CENTRUMI Orminge Centrum finns det bland annat mataffärer, apotek, postservice, bibliotek, skönhetsvård, restauranger, café, systembolag, frisörer, banker och butiker. I Orminge Hus bredvid Centrum finns bland annat tandläkare, vårdcentral, BVC, MVC, Friskis & Svettis och ett trevligt konditori.NACKA FORUMCa 10 min bort med bil finner vi Nacka Forum, ett av Sveriges största köpcentrum fullt av bland annat. mode, hobby, teknik och mat. Här finns allt du behöver tack vare cirka 150 butiker, caféer och restauranger. Du finner även service, så som bank, vårdcentral, biltvätt, skomakare och kemtvätt. I det tillhörande parkeringsgaraget finns inte mindre än 1900 extra breda parkeringsplatser och dessutom är de tre första timmarna gratis. I området finns vi även ICA Maxi som kan vara bra när det är dags för storhandling och utbudet i Ektorps centrum inte räcker till. SICKLA KÖPKVARTERÄven Sickla köpkvarter ligger inom bekvämt avstånd. Där finns det ett stort affärs- och nöjesutbud med ca 150 butiker av olika slag. Här finns allt man kan önska sig i form av shopping, kläder, inredning, elektronik, livsmedel samt ett flertal restauranger och caféer. Det erbjuds även ett stort utbud av kultur och nöjen. I Dieselverkstaden som idag innehåller kultur i mångfald har man förvandlat Atlas Copcos gamla verkstäder till en populär mötesplats med bland annat bibliotek, restaurang, caféer och konsthall. Där arrangeras teaterföreställningar, konserter och utställningar. I Dieselverkstaden finns vi även en SF biograf med 6 salonger, samt Klätterverket ett inomhuscenter för klättring med 1000 kvm klättervägg. Vill man motionera så finns även olika träningsanläggningar till exempel SATS, iTrim och Friskis & Svettis samt bowlinghall.

Mäklarringen Svenska AB

Detaljer

Inte upplyst.

Kontakta annonsören

Se fler annonser här: Nacka

Få nya bostäder som denna direkt på mail: Börja bevaka
Support
Blogg