1. Start
  2. Bostadsrätter
  3. Stockholms län
  4. Stockholm
  5. A1839656
 
KARTA
Gaveltrea med uteplats i centrala Älvsjö!

Bostadsrätt: Lägenhet, 3:a på 75 m², Stockholm


Modern och ljus 3:a med genomgående planlösning och fönster i tre väderstreck. Lägenheten är välplanerad och har fräscha ytskikt, alla golv har ekparkett och det är en ljus kulör på väggarna. Köket är från Myresjö och är fullt maskinellt utrustat med stor matplats. Vardagsrummet är rymligt och ljust, har dörr till stenlagd uteplats vänd mot innergården. Två sovrum varav det ena är större med skjutdörrsgarderober och plats för dubbelsäng. Badrummet är helkaklat och har golvvärme, tvättmaskin, torktumlare och ett fönster. Entrén har en säkerhetsdörr och hallen har tre garderober. Fastigheten uppfördes 2008 av JM. Föreningen har en grönskande innergård där medlemmarna ofta umgås. Intill lägenheten finns en övernattningsrum att hyra. Stabil förening med mycket god ekonomi. På bara några få minuters promenad når man Älvsjö Centrum med all tänkbar närservice, bussar och pendeltåg.
HALL
Praktisk hall som har utrymme för ytterkläder och skor. Mer plats finns i tre garderober. Golvet har ekparkett och väggarna är lätt ljusgrå. Säkerhetsdörr finns.

VARDAGSRUM
Vackert vardagsrum med fint ljusinsläpp i tre väderstreck, delvis via öppningen mot köket. Utgång till stenlagd uteplats med morgonsol. Ekparkett på golv och väggarna är ljusa.

SOVRUM 1
Luftigt sovrum som har skjutdörrsgarderober som är utrustad med hyllor, backar och klädhängare. Väggarna har ljusgrå färg och ekparkett på golvet. Det är plats för dubbelsäng och nattbord. Rummet har dubbelfönster med 3-glas med fönsterbänk i marmor mot innergården.

SOVRUM 2
Trivsamt sovrum som rymmer säng och nattbord samt ett skrivbord, här finns en flyttbar garderob med fyra lådor. Väggarnas har en ljusgrå kulör och golvet ekparkett. Stort 3-glasfönster med persienner, belägen mot gatan.

KÖK
Fullt utrustat kök från Myresjö med riktigt bra förvaringsutrymmen i skåp och lådor. Matplats för 8 personer i köket, utan att det blir trångt. Köket har ljusgrå skåpluckor, massiva bänkskivor i ek och gråsvart kakel ovanför rostfria diskhon. Det finns en diskmaskin, varmluftsugn, glashäll, kombinerad kyl/frys från Bosch, samt en köksfläkt från Franke. Ljusgråa väggar och ekparkett på golvet. 3-glasfönster mot två väderstreck.

BADRUM
Rymligt helkaklat badrum som har ljusgrått kakel och klinker samt golvvärme. Här finns duschzon, handfat med kommod, spegel och överskåp som har inbyggd belysning, vattenburen handdukstork, wc, tvättmaskin och torktumlare samt ett fönster.

Fakta om bostaden

Sammanfattning

Typ: Bostadsrättslägenhet
Rum: 3, varav 2 sovrum
Boarea: 75,5 kvm
Lägenhetsnummer: 123

Byggnadsår: 2008
Driftkostnad: ca 340 kr/mån
Upplåtelseform: Bostadsrätt
Hiss: Ja
Boareauppgift enligt: Bostadsrättsföreningen

Byggnadssätt

Kommentar: Byggnaden har plåttak, fasaden har puts och det finns 3-glasfönster.

Tv/Internetanslutning

I lägenheterna finns bredbandsanslutning från Ownit (100/100 Mb/s) genom vilken man har tillgång till internet, bredbands-TV samt bredbandstelefoni. Internetanslutning och TV-baspaket ingår i månadsavgiften. Telefonabonnemang betalas separat av bostadsrättshavaren.

Värme- och ventilationsanläggning

Byggnaden värms upp med fjärrvärme och ventilationsanläggningen tillämpar frånluft.

Visa mer om bostaden

Allmänt

Län: Stockholm
Kommun: Stockholm
Område: Älvsjö Centrum

Andel i föreningen

Andel i föreningen: 1,240500

Pantsättning: Lägenheten är pantsatt
Pantsättningsavgift: 443 kr

Om föreningen

Bostadsrättsföreningen Älvsjö Centrum 1, bildad år 2007 består av fyra byggnader tre till fem våningar med totalt 78 bostadsrätter. Dessa är belägna bredvid den ursprungliga villabebyggelsen i det småstadslika Älvsjö. Ett par hundra meter från bostäderna finns Älvsjö Torg med pendeltågsstation och ett flertal bussförbindelser. Föreningen övertog tomträtten till Armborstet 2 av Stockholms kommun 2007. Avtalet gäller oförändrat i tio år t.o.m. den 30 september 2016.
Lägenheterna i två av föreningens fyra hus har speciell utformning och är reserverade för boende som har fyllt 55 år.
Till fastigheten hör ett gemensamt källargarage med 45 garageplatser och en mc-plats. Det finns även en gemensamhetslokal och övernattningsrum vid Älvsjövägen 12.

Allmänt

Föreningens namn: Brf Älvsjö Centrum 1

Föreningsform: Bostadsrätt

Lägenhetsnummer skatteverket: 1003

Kommun: Stockholm

Renoveringsbeskrivning

Gjorda renoveringar: Föreningen följer en detaljerad 10-årig underhållsplan som uppdateras löpande.
Till våren 2015 kommer det göras en uppfräschning av av lekplatsen på gården, annars är det inga större renoveringar inplanerade inom närmsta tiden.
Målning av räcken och soprummets fasad samt förstärkt snöskydd mot Götalandsvägen.

2013 Persienner insatt i kök och vardagsrum.
2013 Solfilm i fönster mot Älvsjövägen.
2013 Målning av alla rum av målar firma, vid köp.
2013 Elarbeten: installerat 4 st. dimmer, lagat el i halltak
och sovrum. Lagat dörrklockan.
2013 Installation av underskåpsbelysning och uttag i kök och bad.
2014 Bygge av vitrinskåp (snickare) samt indrag lampor.
2014 Ny större klädhängare i hallen, ek + plexiskydd.
2014 Komplettering av plattsättning på uteplats.
2015 Badrum: installation underskåpsbelysning, ny blandare
och duschhandtag, nya krokar, ny tröskel,
justering av handdukstork.
2015 Garderobsvägg; dörrar från Inaria, frostat glas samt
inredning med Elfa system.

Kommande renoveringar: Då husen är byggda 2007 finns inga planer på underhåll de närmaste åren. En underhållsplan finns och avsättningar till fond för yttre underhåll ingår i den ekonomiska planen.

Gemensamma utrymmen

Det finns ett förråd som tillhör lägenheten i källaren där även garaget finns. Föreningen har två tvättstugor, ett övernattningsrum, cykelrum och hobbyrum samt barnvagns- och rullstolsrum.

Parkering

Parkering
För bostadsrättshavare finns möjlighet att hyra garageplats eller p-plats utomhus. De bostadsrättshavare som har bilplats i garaget erhåller en speciell bricka/nyckel för in/utpassering mot deposition av 500 kr (återfås vid återlämnande av denna). För närvarande är det kö både till garaget och utomhusparkeringen.

Garageparkering
Kan hyras till en kostnad av 750 kronor per månad. Avtalas med Europark AB
Utomhusparkering
Kan hyras till en kostnad av 450 kronor per månad. Avtalas med Europark AB
Gästparkering
Gäster hänvisas till de allmänna parkeringsplatserna i närområdet, och kan också i mån av plats tillfällig låna en parkeringsplats i max 3 dagar.
**Vid lån av parkeringsplats för gäst skall tillstånd läggas väl synligt i framrutan. Endast medlem kan låna för gäst. Övriga kommer lappas av Europark för ej betald parkeringsplats.

Föreningens ekonomi

Kommande avgiftsförändringar: Inga planerade avgiftshöjningar inplanerade för 2016.

Övrigt

Lägenheten är belägen mycket centralt i Älvsjö, ett mycket fint och idylliskt område som huvudsakligen består av villor . Bara några minuter från fastigheten ligger Älvsjö gamla idrottsplats, ett natur- och skogsområde med upplysta jogging- och skidspår, fotbollsplaner samt annan friluftsverksamhet. Ca 15 minuters cykeltur från fastigheten ligger Långsjön, en fin och populär badplats med grillplats samt beachvolleybollplan.
Ett stenkast till Älvsjö centrum var ett flertal busslinjer ansluter samt förstås pendeltåget. Bland många linjer kan nämnas buss 144 vilken ansluter till t-banans röda linje i Fruängen samt gröna linjen Gullmarsplan. Det finns även busslinje till Bromma flygplats. Tåg från Älvsjö till Stockholms central tar knappt 10 min.

I Älvsjö finns flertalet mataffärer, konditori, apotek, vårdcentral, restauranger, bibliotek, bank, SATS gym med barnpassning, post m.m. Välsorterad Willys butik vid Älvsjömässan.

Vid Älvsjö centrum kommer ett nytt resecentrum ( bussar och pendeltåg) att uppföras och i anslutning till detta kommer nya bostäder och butiker att byggas. Älvsjö torg kommer att bli modernt och trivsamt med utmärkta shoppingmöjligheter.

För vidare info kommunikationer www.sl.se.
För vidare info om stadsdelen och framtida byggplaner se www.stockholm.se.

Budgivning: Vi tillämpar s.k. öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren säljer. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som köper bostaden.

I det fall det kommer in bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan överlåtelseavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.
Övrigt
Ekonomi

Överlåtelseavgift

Överlåtelseavgift: 1 108 kr

Överlåtelseavgift betalas av: köpare

Månadsavgift

5 296 kr

Värme, V/A och TV-basutbud.

Driftkostnader

ca 340 kr/mån

Fördelas enligt följande

El: 230 kr
Försäkring: 110 kr
Försäkringskommentar: Bostadsrättstillägg betalas av föreningen.

Energideklaration

Status: Energideklaration är utförd

Energiprestanda: 121 kWh/kvm/år

Energiklass: D

Energideklaration utförd: 2012-03-26

Besiktningsman: Kjell-Åke Henriksson, JM AB

Gaveltrea med uteplats i centrala Älvsjö!

Bostadsrätt: Lägenhet, 3:a på 75 m², Stockholm

STOCKHOLM

Bostadsrätt, Lägenhet, 5 296 kr , 75


Modern och ljus 3:a med genomgående planlösning och fönster i tre väderstreck. Lägenheten är välplanerad och har fräscha ytskikt, alla golv har ekparkett och det är en ljus kulör på väggarna. Köket är från Myresjö och är fullt maskinellt utrustat med stor matplats. Vardagsrummet är rymligt och ljust, har dörr till stenlagd uteplats vänd mot innergården. Två sovrum varav det ena är större med skjutdörrsgarderober och plats för dubbelsäng. Badrummet är helkaklat och har golvvärme, tvättmaskin, torktumlare och ett fönster. Entrén har en säkerhetsdörr och hallen har tre garderober. Fastigheten uppfördes 2008 av JM. Föreningen har en grönskande innergård där medlemmarna ofta umgås. Intill lägenheten finns en övernattningsrum att hyra. Stabil förening med mycket god ekonomi. På bara några få minuters promenad når man Älvsjö Centrum med all tänkbar närservice, bussar och pendeltåg.
HALL
Praktisk hall som har utrymme för ytterkläder och skor. Mer plats finns i tre garderober. Golvet har ekparkett och väggarna är lätt ljusgrå. Säkerhetsdörr finns.

VARDAGSRUM
Vackert vardagsrum med fint ljusinsläpp i tre väderstreck, delvis via öppningen mot köket. Utgång till stenlagd uteplats med morgonsol. Ekparkett på golv och väggarna är ljusa.

SOVRUM 1
Luftigt sovrum som har skjutdörrsgarderober som är utrustad med hyllor, backar och klädhängare. Väggarna har ljusgrå färg och ekparkett på golvet. Det är plats för dubbelsäng och nattbord. Rummet har dubbelfönster med 3-glas med fönsterbänk i marmor mot innergården.

SOVRUM 2
Trivsamt sovrum som rymmer säng och nattbord samt ett skrivbord, här finns en flyttbar garderob med fyra lådor. Väggarnas har en ljusgrå kulör och golvet ekparkett. Stort 3-glasfönster med persienner, belägen mot gatan.

KÖK
Fullt utrustat kök från Myresjö med riktigt bra förvaringsutrymmen i skåp och lådor. Matplats för 8 personer i köket, utan att det blir trångt. Köket har ljusgrå skåpluckor, massiva bänkskivor i ek och gråsvart kakel ovanför rostfria diskhon. Det finns en diskmaskin, varmluftsugn, glashäll, kombinerad kyl/frys från Bosch, samt en köksfläkt från Franke. Ljusgråa väggar och ekparkett på golvet. 3-glasfönster mot två väderstreck.

BADRUM
Rymligt helkaklat badrum som har ljusgrått kakel och klinker samt golvvärme. Här finns duschzon, handfat med kommod, spegel och överskåp som har inbyggd belysning, vattenburen handdukstork, wc, tvättmaskin och torktumlare samt ett fönster.

Fakta om bostaden

Sammanfattning

Typ: Bostadsrättslägenhet
Rum: 3, varav 2 sovrum
Boarea: 75,5 kvm
Lägenhetsnummer: 123

Byggnadsår: 2008
Driftkostnad: ca 340 kr/mån
Upplåtelseform: Bostadsrätt
Hiss: Ja
Boareauppgift enligt: Bostadsrättsföreningen

Byggnadssätt

Kommentar: Byggnaden har plåttak, fasaden har puts och det finns 3-glasfönster.

Tv/Internetanslutning

I lägenheterna finns bredbandsanslutning från Ownit (100/100 Mb/s) genom vilken man har tillgång till internet, bredbands-TV samt bredbandstelefoni. Internetanslutning och TV-baspaket ingår i månadsavgiften. Telefonabonnemang betalas separat av bostadsrättshavaren.

Värme- och ventilationsanläggning

Byggnaden värms upp med fjärrvärme och ventilationsanläggningen tillämpar frånluft.

Visa mer om bostaden

Allmänt

Län: Stockholm
Kommun: Stockholm
Område: Älvsjö Centrum

Andel i föreningen

Andel i föreningen: 1,240500

Pantsättning: Lägenheten är pantsatt
Pantsättningsavgift: 443 kr

Om föreningen

Bostadsrättsföreningen Älvsjö Centrum 1, bildad år 2007 består av fyra byggnader tre till fem våningar med totalt 78 bostadsrätter. Dessa är belägna bredvid den ursprungliga villabebyggelsen i det småstadslika Älvsjö. Ett par hundra meter från bostäderna finns Älvsjö Torg med pendeltågsstation och ett flertal bussförbindelser. Föreningen övertog tomträtten till Armborstet 2 av Stockholms kommun 2007. Avtalet gäller oförändrat i tio år t.o.m. den 30 september 2016.
Lägenheterna i två av föreningens fyra hus har speciell utformning och är reserverade för boende som har fyllt 55 år.
Till fastigheten hör ett gemensamt källargarage med 45 garageplatser och en mc-plats. Det finns även en gemensamhetslokal och övernattningsrum vid Älvsjövägen 12.

Allmänt

Föreningens namn: Brf Älvsjö Centrum 1

Föreningsform: Bostadsrätt

Lägenhetsnummer skatteverket: 1003

Kommun: Stockholm

Renoveringsbeskrivning

Gjorda renoveringar: Föreningen följer en detaljerad 10-årig underhållsplan som uppdateras löpande.
Till våren 2015 kommer det göras en uppfräschning av av lekplatsen på gården, annars är det inga större renoveringar inplanerade inom närmsta tiden.
Målning av räcken och soprummets fasad samt förstärkt snöskydd mot Götalandsvägen.

2013 Persienner insatt i kök och vardagsrum.
2013 Solfilm i fönster mot Älvsjövägen.
2013 Målning av alla rum av målar firma, vid köp.
2013 Elarbeten: installerat 4 st. dimmer, lagat el i halltak
och sovrum. Lagat dörrklockan.
2013 Installation av underskåpsbelysning och uttag i kök och bad.
2014 Bygge av vitrinskåp (snickare) samt indrag lampor.
2014 Ny större klädhängare i hallen, ek + plexiskydd.
2014 Komplettering av plattsättning på uteplats.
2015 Badrum: installation underskåpsbelysning, ny blandare
och duschhandtag, nya krokar, ny tröskel,
justering av handdukstork.
2015 Garderobsvägg; dörrar från Inaria, frostat glas samt
inredning med Elfa system.

Kommande renoveringar: Då husen är byggda 2007 finns inga planer på underhåll de närmaste åren. En underhållsplan finns och avsättningar till fond för yttre underhåll ingår i den ekonomiska planen.

Gemensamma utrymmen

Det finns ett förråd som tillhör lägenheten i källaren där även garaget finns. Föreningen har två tvättstugor, ett övernattningsrum, cykelrum och hobbyrum samt barnvagns- och rullstolsrum.

Parkering

Parkering
För bostadsrättshavare finns möjlighet att hyra garageplats eller p-plats utomhus. De bostadsrättshavare som har bilplats i garaget erhåller en speciell bricka/nyckel för in/utpassering mot deposition av 500 kr (återfås vid återlämnande av denna). För närvarande är det kö både till garaget och utomhusparkeringen.

Garageparkering
Kan hyras till en kostnad av 750 kronor per månad. Avtalas med Europark AB
Utomhusparkering
Kan hyras till en kostnad av 450 kronor per månad. Avtalas med Europark AB
Gästparkering
Gäster hänvisas till de allmänna parkeringsplatserna i närområdet, och kan också i mån av plats tillfällig låna en parkeringsplats i max 3 dagar.
**Vid lån av parkeringsplats för gäst skall tillstånd läggas väl synligt i framrutan. Endast medlem kan låna för gäst. Övriga kommer lappas av Europark för ej betald parkeringsplats.

Föreningens ekonomi

Kommande avgiftsförändringar: Inga planerade avgiftshöjningar inplanerade för 2016.

Övrigt

Lägenheten är belägen mycket centralt i Älvsjö, ett mycket fint och idylliskt område som huvudsakligen består av villor . Bara några minuter från fastigheten ligger Älvsjö gamla idrottsplats, ett natur- och skogsområde med upplysta jogging- och skidspår, fotbollsplaner samt annan friluftsverksamhet. Ca 15 minuters cykeltur från fastigheten ligger Långsjön, en fin och populär badplats med grillplats samt beachvolleybollplan.
Ett stenkast till Älvsjö centrum var ett flertal busslinjer ansluter samt förstås pendeltåget. Bland många linjer kan nämnas buss 144 vilken ansluter till t-banans röda linje i Fruängen samt gröna linjen Gullmarsplan. Det finns även busslinje till Bromma flygplats. Tåg från Älvsjö till Stockholms central tar knappt 10 min.

I Älvsjö finns flertalet mataffärer, konditori, apotek, vårdcentral, restauranger, bibliotek, bank, SATS gym med barnpassning, post m.m. Välsorterad Willys butik vid Älvsjömässan.

Vid Älvsjö centrum kommer ett nytt resecentrum ( bussar och pendeltåg) att uppföras och i anslutning till detta kommer nya bostäder och butiker att byggas. Älvsjö torg kommer att bli modernt och trivsamt med utmärkta shoppingmöjligheter.

För vidare info kommunikationer www.sl.se.
För vidare info om stadsdelen och framtida byggplaner se www.stockholm.se.

Budgivning: Vi tillämpar s.k. öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren säljer. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som köper bostaden.

I det fall det kommer in bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan överlåtelseavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.
Övrigt
Ekonomi

Överlåtelseavgift

Överlåtelseavgift: 1 108 kr

Överlåtelseavgift betalas av: köpare

Månadsavgift

5 296 kr

Värme, V/A och TV-basutbud.

Driftkostnader

ca 340 kr/mån

Fördelas enligt följande

El: 230 kr
Försäkring: 110 kr
Försäkringskommentar: Bostadsrättstillägg betalas av föreningen.

Energideklaration

Status: Energideklaration är utförd

Energiprestanda: 121 kWh/kvm/år

Energiklass: D

Energideklaration utförd: 2012-03-26

Besiktningsman: Kjell-Åke Henriksson, JM AB

Detaljer

  • Hiss

    Ja   Ja

Kontakta annonsören

Se fler annonser här: Stockholm

Få nya bostäder som denna direkt på mail: Börja bevaka
Support
Blogg