1. Start
  2. Bostadsrätter
  3. Kalmar län
  4. Oskarshamn
  5. A1834315
 
KARTA
Välkommen hem till Bovieran i Oskarshamn!

Bostadsrätt: Lägenhet, 3:a på 83 m², Oskarshamn


FÖRSÄLJNINGEN ÄR IGÅNG. Nu kommer Bovieran till Oskarshamn. Ett unikt grönt boende - med mycket hjärta, gemenskap, glädje och trygghet. Bovieran är för dig som är 55+ som vill bo i en växtrik miljö med behagligt klimat och sköna upplevelser året runt.

Har du tankar och funderingar kring att flytta? Bovieran vill göra det enkelt och tryggt för dig att hitta ett nytt boende. Fördelarna med att köpa en helt nybyggd lägenhet är att du får vara med och påverka hur du vill inreda din bostad samt att du slipper besvärliga budgivningar med oviss utgång. Du får ett tryggt och lättskött boende med många kvaliteter, inte minst den unika vinterträdgården. Alla lägenheter har dessutom egen uteplats eller balkong.

Trädgården är själva hjärtat i Bovieran, en naturlig mötesplats för både aktivitet och rekreation. Träd och växter har valts med stor omsorg från hela världen för att skapa en harmonisk och avkopplande miljö. Slå dig ned i någon av de trevliga soffgrupperna under den mjuka belysningen från gårdslyktorna med en favoritbok eller tillsammans med en granne. Bovieran ger dig möjlighet att förlänga den sociala utesäsongen i den gemensamma vinterträdgården precis som på Franska Rivieran. Ett boende som ger hög livskvalitet och många nya vänner.

Viktiga delar i att skapa en trygg och säker miljö är den gemensamma entrén som är försedd med en kamera, kopplad till en display i din lägenhet, så du ser vem som ringer på. Lägenhetens ytterdörr är en stabil säkerhetsdörr, allmänna utrymmen är utrustade med utrymningslarm och i alla lägenheter finns det brandvarnare. Trygghet bygger också mycket på gemenskap, tillhörighet, tillit, värme och att man är bekväm i sin omgivning. Det är du minst sagt i Bovieran.

Varmt välkommen att kontakta fastighetsmäklarna Sofie Dannevaern eller Christoffer Edh med eventuella frågor och funderingar.
I din nya lägenhet njuter du av ett vackert nybyggt boende med ljus och öppen planlösning. Tillsammans med en bra takhöjd och generösa fönster kommer bostäderna att präglas av ljus och rymd. Takhöjden på markplan och våning 1 är 2,5 m, något lägre i badrum. På våning 2 är takhöjden 2,5 - 3 m, något lägre i badrum.

RUMSBESKRIVNING

HALL | Väggarna har tapet och taket är grängat vitt. Golv med ekparkett och vit sockel. Hatthylla finns.

KÖK | Ett kök att trivas i. Köksluckor i slät vit design, laminatbänkskiva och kakel över köksbänken. Kyl/frys, diskmaskin och infälld glaskeramikhäll tillsammans med integrerad fläktkåpa. (i 2 rok är mikrovågsugn i överskåp). Väggarna är tapetserade. Taket är grängat vitt. Golvet pryds av ekparkett och vit sockel. Fönsterbänk i marmor.

VARDAGSRUM | Väggarna har tapet och taket är grängat vitt. Golv med ekparkett och vit sockel. Fönsterbänk i marmor.

SOVRUM | Väggarna har tapet och taket är grängat vitt. Golv med ekparkett och vit sockel. Fönsterbänk i marmor.

BADRUM | Badrum med hög klass. Här möts du av helkaklade väggar och klinkergolv. Handfat med kommod och badrumsskåp med spegel och belysning. Duschen har dörrar av klarglas som kan parkeras mot väggen när de inte används. Toalettstolen är vägghängd. Du får tvättmaskin och torktumlare med en generös ovanliggande arbetsbänk. Ovanför bänken sitter två väggskåp med med belysning för arbetsytan under. Kvalitetskänslan i badrummet förhöjs ytterligare av led-spotlights i taket och en spegel är infälld i kaklet. I badrummen är det komfortvärme som du kan stänga av om du vill. Uppvärmningen betalar du för själv.

KLÄDKAMMARE/FÖRRÅD | Väggar och tak är vitmålade. Golv med ekparkett och vit sockel. Hylla med klädstång finns samt medicinskåp och hållare för dammsugarslang. Varje lägenhet har dessutom ett tillhörande lägenhetsförråd om ca 5 - 6 kvm i källaren i huvudentrébyggnaden.

TILLVALSMÖJLIGHETER

Om du bokar lägenhet i god tid före färdigställandet har du vissa möjligheter att påverka utseendet i lägenheten så att den kommer passa just dina behov, ett tillvalsprogram kommer att finnas för din möjlighet till egna val. Särskild inredningsbroschyr kommer att erhållas av mäklaren i god tid före att inredningsvalen ska göras.

Fakta om bostaden

Sammanfattning

Typ: Bostadsrättslägenhet
Rum: 3, varav 2 sovrum
Boarea: 83 kvm
Lägenhetsnummer: 11:09

Pris: 2 002 000 kr
Byggnadsår: 2017/2018
Upplåtelseform: Bostadsrätt
Våning: 2 av 3
Hiss: Ja
Tillträde: Preliminärt våren/sommaren 2018
Boareauppgift enligt: Säljaren

Tomt/balkong/uteplats

Uteplats/balkong: Varje lägenhet har en skyddad entré mot trädgården med möjlighet till en mindre sittplats och en egen uteplats eller balkong på utsidan.

Uteplatsen är plattsatt och en häck planteras ca 7 meter från husväggen, vilket ramar in marktäppan som planteras med gräs. Lägenhetsinnehavaren ansvarar för skötseln av grästäppa och häck.

Tv/Internetanslutning

TV: Ansluten till kabelnät med leverantör Telia. I avgiften ingår TELIA Digital-TV kanalpaket LAGOM (grundutbud).

Internet: Wifi och IP-telefoni finns att tillgå, eget abonnemang tecknas.

Värme- och ventilationsanläggning

Uppvärmning: I lägenheterna finns vattenburna radiatorer.

Ventilation: Lägenheterna har mekanisk från- och tilluftsventilation med värmeåtervinning.

Visa mer om bostaden

Allmänt

Län: Kalmar
Kommun: Oskarshamn
Område: Oskarshamn Söder

Omgivning

Varmt välkomna till Oskarshamn - en plats med livskvalitet för alla! Drömmen om en varm och hemtrevlig småstad vid havet och en trygg plats att leva på kan slå in. Oskarshamn kallas för Solkustens centrum och är en trivsam tätort med ca 26 000 invånare, belägen vid i Norra Kalmarsund i Kalmar län. Den fantastiska skärgårdsmiljön i Oskarshamn innefattar inte mindre än 5 429 öar. Passa på att njuta av närheten till hav, sjöar och natur, dessutom med goda service- och kommunikationsmöjligheter. Här finns allt inom bekvämt avstånd!

Andel i föreningen

Pantsättning: Lägenheten är inte pantsatt

Om föreningen

Brf Bovieran Oskarshamn består av 54 lägenheter, den gemensamma trädgården, gemensamhetslokal med toalett och bastu, gästlägenhet, förråd, miljöhus, cykelparkeringar samt parkeringsplatser. Lägenheterna fördelar sig på tre hus som vardera har tre plan varav ett i markplan. Övriga våningar nås via trappa eller hiss. Varje lägenhet har en skyddad entré mot trädgården och en egen uteplats eller balkong på utsidan. Alla lägenheter har ett tillhörande lägenhetsförråd om ca 5 - 6 kvm (de mindre lägenheterna tilldelas de mindre förråden).

Ledorden för Bovieran är gemenskap, glädje och trygghet. Trädgården är själva hjärtat och unik för det koncept Bovieran står för. Den ca 1 600 kvm stora vinterträdgården är helt inglasad och temperaturstyrd. Här bor du tryggt med en grön och inbjudande oas utanför din dörr, med växtlighet från hela världen. Klimatet i trädgården varierar under året och på vintern går temperaturen ner för att låta trädgården vila, som lägst blir det 10 grader under vintermånaderna. Här kan du möta upp dina grannar för både aktivitet, umgänge och rekreation. I trädgården finns flera sittgrupper samt en boulebana.

Uppbyggnaden kring ingångar och säkerhet/utrymning är utformad för att skapa en trygg och säker omgivning för de boende i föreningen. Den gemensamma entrén är försedd men en kamera som är kopplad till en display i din lägenhet. Besökare får ringa på porttelefonen och du kan öppna entrédörren inifrån din lägenhet. Lägenhetens ytterdörr är en stabil säkerhetsdörr. Brandvarnare finns i alla lägenheter.

Allmänt

Kommun: Oskarshamn

Gemensamma utrymmen

- Gemensamhetslokal med kök vid aktivitetshus i trädgården.

- Bastu, toalett, dusch och omklädningsrum i aktivitetshus i trädgården.

- Gästlägenhet med pentry och tillgång till badrum en trappa upp.

- Friskvårdsbehandlingsrum vid gästlägenheten en trappa upp.

- Lägenhetsförråd till varje lägenhet, ca 5 - 6 kvm i källaren under huvudentrébyggnaden.

Parkering

Det finns en parkeringsplats med tillgång till motorvärme till varje lägenhet och parkeringsplatserna kostar ca 300 - 400 kr/månad. Parkeringsplatserna är avsedda för personbil, ej för husvagn eller husbil. Det kommer finns även några gästparkeringar samt platser avsedda för rörelsehindrade. Parkeringsplats för rörelsehindrade erhålles mot uppvisande av tillstånd. Vid behov av extra parkeringsplats ansöker du om detta och tilldelas denna mån av plats. Avstår du från din parkeringsplats får du därefter stå i kö hos förvaltaren för att erhålla en. Vid avflyttning återgår parkeringsplatsen till föreningen.

Kommunikationer

Oskarshamn erbjuder kommunikationsmöjligheter både på land och till sjöss. Motorväg E22 passerar förbi Oskarshamn och medför smidig färd med bil eller buss både åt norr och söder längst med östkusten. Den kollektiva busstrafiken i länet handhas av KLT – Kalmar Länstrafik som kör regionalt runt länet samt lokalt i städer och orter. Det finns möjligheter att med tåg åka mellan Kalmar, Oskarshamn och Linköping. I Oskarshamn finns en Gotlandsterminal som erbjuder resor med färja över till Gotland. På sommaren går även färja mellan Oskarshamn och Byxelkrok på Öland.
Övrigt
Ekonomi

Pris

2 002 000 kr

Månadsavgift

4 303 kr

I avgiften ingår värme, VA, digital-TV (grundutbud) samt trädgårdsmästarskötsel av vinterträdgården.

Välkommen hem till Bovieran i Oskarshamn!

Bostadsrätt: Lägenhet, 3:a på 83 m², Oskarshamn

OSKARSHAMN

Bostadsrätt, Lägenhet, 2 002 000 kr 4 303 kr , 83


FÖRSÄLJNINGEN ÄR IGÅNG. Nu kommer Bovieran till Oskarshamn. Ett unikt grönt boende - med mycket hjärta, gemenskap, glädje och trygghet. Bovieran är för dig som är 55+ som vill bo i en växtrik miljö med behagligt klimat och sköna upplevelser året runt.

Har du tankar och funderingar kring att flytta? Bovieran vill göra det enkelt och tryggt för dig att hitta ett nytt boende. Fördelarna med att köpa en helt nybyggd lägenhet är att du får vara med och påverka hur du vill inreda din bostad samt att du slipper besvärliga budgivningar med oviss utgång. Du får ett tryggt och lättskött boende med många kvaliteter, inte minst den unika vinterträdgården. Alla lägenheter har dessutom egen uteplats eller balkong.

Trädgården är själva hjärtat i Bovieran, en naturlig mötesplats för både aktivitet och rekreation. Träd och växter har valts med stor omsorg från hela världen för att skapa en harmonisk och avkopplande miljö. Slå dig ned i någon av de trevliga soffgrupperna under den mjuka belysningen från gårdslyktorna med en favoritbok eller tillsammans med en granne. Bovieran ger dig möjlighet att förlänga den sociala utesäsongen i den gemensamma vinterträdgården precis som på Franska Rivieran. Ett boende som ger hög livskvalitet och många nya vänner.

Viktiga delar i att skapa en trygg och säker miljö är den gemensamma entrén som är försedd med en kamera, kopplad till en display i din lägenhet, så du ser vem som ringer på. Lägenhetens ytterdörr är en stabil säkerhetsdörr, allmänna utrymmen är utrustade med utrymningslarm och i alla lägenheter finns det brandvarnare. Trygghet bygger också mycket på gemenskap, tillhörighet, tillit, värme och att man är bekväm i sin omgivning. Det är du minst sagt i Bovieran.

Varmt välkommen att kontakta fastighetsmäklarna Sofie Dannevaern eller Christoffer Edh med eventuella frågor och funderingar.
I din nya lägenhet njuter du av ett vackert nybyggt boende med ljus och öppen planlösning. Tillsammans med en bra takhöjd och generösa fönster kommer bostäderna att präglas av ljus och rymd. Takhöjden på markplan och våning 1 är 2,5 m, något lägre i badrum. På våning 2 är takhöjden 2,5 - 3 m, något lägre i badrum.

RUMSBESKRIVNING

HALL | Väggarna har tapet och taket är grängat vitt. Golv med ekparkett och vit sockel. Hatthylla finns.

KÖK | Ett kök att trivas i. Köksluckor i slät vit design, laminatbänkskiva och kakel över köksbänken. Kyl/frys, diskmaskin och infälld glaskeramikhäll tillsammans med integrerad fläktkåpa. (i 2 rok är mikrovågsugn i överskåp). Väggarna är tapetserade. Taket är grängat vitt. Golvet pryds av ekparkett och vit sockel. Fönsterbänk i marmor.

VARDAGSRUM | Väggarna har tapet och taket är grängat vitt. Golv med ekparkett och vit sockel. Fönsterbänk i marmor.

SOVRUM | Väggarna har tapet och taket är grängat vitt. Golv med ekparkett och vit sockel. Fönsterbänk i marmor.

BADRUM | Badrum med hög klass. Här möts du av helkaklade väggar och klinkergolv. Handfat med kommod och badrumsskåp med spegel och belysning. Duschen har dörrar av klarglas som kan parkeras mot väggen när de inte används. Toalettstolen är vägghängd. Du får tvättmaskin och torktumlare med en generös ovanliggande arbetsbänk. Ovanför bänken sitter två väggskåp med med belysning för arbetsytan under. Kvalitetskänslan i badrummet förhöjs ytterligare av led-spotlights i taket och en spegel är infälld i kaklet. I badrummen är det komfortvärme som du kan stänga av om du vill. Uppvärmningen betalar du för själv.

KLÄDKAMMARE/FÖRRÅD | Väggar och tak är vitmålade. Golv med ekparkett och vit sockel. Hylla med klädstång finns samt medicinskåp och hållare för dammsugarslang. Varje lägenhet har dessutom ett tillhörande lägenhetsförråd om ca 5 - 6 kvm i källaren i huvudentrébyggnaden.

TILLVALSMÖJLIGHETER

Om du bokar lägenhet i god tid före färdigställandet har du vissa möjligheter att påverka utseendet i lägenheten så att den kommer passa just dina behov, ett tillvalsprogram kommer att finnas för din möjlighet till egna val. Särskild inredningsbroschyr kommer att erhållas av mäklaren i god tid före att inredningsvalen ska göras.

Fakta om bostaden

Sammanfattning

Typ: Bostadsrättslägenhet
Rum: 3, varav 2 sovrum
Boarea: 83 kvm
Lägenhetsnummer: 11:09

Pris: 2 002 000 kr
Byggnadsår: 2017/2018
Upplåtelseform: Bostadsrätt
Våning: 2 av 3
Hiss: Ja
Tillträde: Preliminärt våren/sommaren 2018
Boareauppgift enligt: Säljaren

Tomt/balkong/uteplats

Uteplats/balkong: Varje lägenhet har en skyddad entré mot trädgården med möjlighet till en mindre sittplats och en egen uteplats eller balkong på utsidan.

Uteplatsen är plattsatt och en häck planteras ca 7 meter från husväggen, vilket ramar in marktäppan som planteras med gräs. Lägenhetsinnehavaren ansvarar för skötseln av grästäppa och häck.

Tv/Internetanslutning

TV: Ansluten till kabelnät med leverantör Telia. I avgiften ingår TELIA Digital-TV kanalpaket LAGOM (grundutbud).

Internet: Wifi och IP-telefoni finns att tillgå, eget abonnemang tecknas.

Värme- och ventilationsanläggning

Uppvärmning: I lägenheterna finns vattenburna radiatorer.

Ventilation: Lägenheterna har mekanisk från- och tilluftsventilation med värmeåtervinning.

Visa mer om bostaden

Allmänt

Län: Kalmar
Kommun: Oskarshamn
Område: Oskarshamn Söder

Omgivning

Varmt välkomna till Oskarshamn - en plats med livskvalitet för alla! Drömmen om en varm och hemtrevlig småstad vid havet och en trygg plats att leva på kan slå in. Oskarshamn kallas för Solkustens centrum och är en trivsam tätort med ca 26 000 invånare, belägen vid i Norra Kalmarsund i Kalmar län. Den fantastiska skärgårdsmiljön i Oskarshamn innefattar inte mindre än 5 429 öar. Passa på att njuta av närheten till hav, sjöar och natur, dessutom med goda service- och kommunikationsmöjligheter. Här finns allt inom bekvämt avstånd!

Andel i föreningen

Pantsättning: Lägenheten är inte pantsatt

Om föreningen

Brf Bovieran Oskarshamn består av 54 lägenheter, den gemensamma trädgården, gemensamhetslokal med toalett och bastu, gästlägenhet, förråd, miljöhus, cykelparkeringar samt parkeringsplatser. Lägenheterna fördelar sig på tre hus som vardera har tre plan varav ett i markplan. Övriga våningar nås via trappa eller hiss. Varje lägenhet har en skyddad entré mot trädgården och en egen uteplats eller balkong på utsidan. Alla lägenheter har ett tillhörande lägenhetsförråd om ca 5 - 6 kvm (de mindre lägenheterna tilldelas de mindre förråden).

Ledorden för Bovieran är gemenskap, glädje och trygghet. Trädgården är själva hjärtat och unik för det koncept Bovieran står för. Den ca 1 600 kvm stora vinterträdgården är helt inglasad och temperaturstyrd. Här bor du tryggt med en grön och inbjudande oas utanför din dörr, med växtlighet från hela världen. Klimatet i trädgården varierar under året och på vintern går temperaturen ner för att låta trädgården vila, som lägst blir det 10 grader under vintermånaderna. Här kan du möta upp dina grannar för både aktivitet, umgänge och rekreation. I trädgården finns flera sittgrupper samt en boulebana.

Uppbyggnaden kring ingångar och säkerhet/utrymning är utformad för att skapa en trygg och säker omgivning för de boende i föreningen. Den gemensamma entrén är försedd men en kamera som är kopplad till en display i din lägenhet. Besökare får ringa på porttelefonen och du kan öppna entrédörren inifrån din lägenhet. Lägenhetens ytterdörr är en stabil säkerhetsdörr. Brandvarnare finns i alla lägenheter.

Allmänt

Kommun: Oskarshamn

Gemensamma utrymmen

- Gemensamhetslokal med kök vid aktivitetshus i trädgården.

- Bastu, toalett, dusch och omklädningsrum i aktivitetshus i trädgården.

- Gästlägenhet med pentry och tillgång till badrum en trappa upp.

- Friskvårdsbehandlingsrum vid gästlägenheten en trappa upp.

- Lägenhetsförråd till varje lägenhet, ca 5 - 6 kvm i källaren under huvudentrébyggnaden.

Parkering

Det finns en parkeringsplats med tillgång till motorvärme till varje lägenhet och parkeringsplatserna kostar ca 300 - 400 kr/månad. Parkeringsplatserna är avsedda för personbil, ej för husvagn eller husbil. Det kommer finns även några gästparkeringar samt platser avsedda för rörelsehindrade. Parkeringsplats för rörelsehindrade erhålles mot uppvisande av tillstånd. Vid behov av extra parkeringsplats ansöker du om detta och tilldelas denna mån av plats. Avstår du från din parkeringsplats får du därefter stå i kö hos förvaltaren för att erhålla en. Vid avflyttning återgår parkeringsplatsen till föreningen.

Kommunikationer

Oskarshamn erbjuder kommunikationsmöjligheter både på land och till sjöss. Motorväg E22 passerar förbi Oskarshamn och medför smidig färd med bil eller buss både åt norr och söder längst med östkusten. Den kollektiva busstrafiken i länet handhas av KLT – Kalmar Länstrafik som kör regionalt runt länet samt lokalt i städer och orter. Det finns möjligheter att med tåg åka mellan Kalmar, Oskarshamn och Linköping. I Oskarshamn finns en Gotlandsterminal som erbjuder resor med färja över till Gotland. På sommaren går även färja mellan Oskarshamn och Byxelkrok på Öland.
Övrigt
Ekonomi

Pris

2 002 000 kr

Månadsavgift

4 303 kr

I avgiften ingår värme, VA, digital-TV (grundutbud) samt trädgårdsmästarskötsel av vinterträdgården.

Detaljer

  • Hiss

    Ja   Ja

Kontakta annonsören

Se fler annonser här: Oskarshamn

Få nya bostäder som denna direkt på mail: Börja bevaka
Support
Blogg