1. Start
  2. Bostadsrätter
  3. Stockholms län
  4. Stockholm
  5. A1834286
 
KARTA
Underbar 3:a med perfekt och insynsskyddat läge samt påkostade tillval!

Bostadsrätt: Lägenhet, 3:a på 85 m², Årsta, Stockholm


Att säga att en lägenhet är en av Årstas bästa är i vanliga fall att ta i, men i detta fall kan man med säkerhet skriva ut det utan att skämmas. Denna lägenhet är noga genomgången med de tillval och färgval som gjorts såsom genomgående dörrar i massivt trä som går i samma stil som luckorna i köket, flertalet tillvalda ljuspunkter med dimmerfunktion samt en vacker trestavsparkett i vitlackat matt utförande, allt för att förstärka den ljusa trivsamma känslan i lägenheten. Här har de ursprungliga köparna gått efter principen kosta vad det kosta vill och det är en genomgående perfekt lägenhet inom samtliga områden. Här flyttar man rakt in i en aldrig tidigare bebodd lägenhet och kan njuta av att sätta sin egen prägel. I lägenheten finner man inte bara generösa rum och trivsam planlösning, här kan man njuta av ett underbart ljust boende tack vare gavelläget och de stora fönsterpartierna. Lägenheten har ett av de bästa lägen som finns i föreningen och var en av de lägenheter som blev bokad allra först i kön när de såldes. Helt insynsskyddat läge tillsammans med en ljuvlig balkong i perfekt söderläge som vetter mot en park och redan uppvuxen grönska gör att detta boende ger möjlighet att njuta av lyxen av en helt ny lägenhet men samtidigt den härliga känslan av ett område som har haft många år på sig att bli lummigt och trivsamt för alla som lever i dess närhet. Planerna på att göra Årstaskogen till naturreservat skyddar huset då det inte möjliggör nya hus att byggas i direkt närhet. Det generösa vardagsrummet om 29 kvm är unikt och finns enbart på de lägenheter som är utformade som denna och detta tillsammans med två sovrum i norrläge förstärker den redan ultimata känslan som finns genom hela lägenheten. Ett mycket välplanerat arbete från såväl byggare som ursprungliga köpare gör detta till ett boende i särklass. Till lägenheten hör även ett rymligt externt förråd som ger ytterligare möjlighet för bra förvaringsmöjlighet. Välkommen att bo i en av Årstas bästa 3:or på alla plan med badrocksavstånd till Årstaviken, den här lägenheten vill ni inte missa!

Varmt välkommen att återkomma till ansvarig mäklare för ytterligare frågor!
HALL
En rymlig och välkomnande hall med ett slitstarkt grått klinkergolv innanför dörren och efter det ett vackert och gediget ekparkettgolv. Målade ljusa väggar ger ett trevligt första intryck. Här finner man avhängningsyta för ytterkläder och skor och från hallen når man även lägenhetens klädkammare som ger ytterligare förvaringsmöjligheter. Tillval i form av Elfainredning finns idag men klädkammaren kan med fördel även användas som arbetshörna då ett externt förråd finns i huset. Dimmer är installerad.

VARDAGSRUM
Oerhört generöst vardagsrum (29 kvm, det är endast denna utformning av lägenhet som har så stort vardagsrum i föreningen) med härligt stora fönsterpartier i två väderstreck som ger ett mycket ljust boende. Här finner man ett vackert parkettgolv och ljusgrå målade väggar. Från vardagsrummet når man lägenhetens rymliga balkong som inbjuder till härliga middagar under sommarens ljumma kvällar. Balkongen är belägen mot ett lummigt skogsområde och park och ligger insynsskyddat och med perfekt söderläge som ger sol under större delen av dagen. Dimmer är installerad.

KÖK
Ett underbart kök med kvalitetsstämpel Marbodal med mycket attraktiva tillval. Här finner man ekparkettgolv och ljusgrå målade väggar som tillsammans med de vita köksluckorna och det vita kaklet (monterat i förband) ovan arbetsbänk förstärker den redan ljusa känslan. En massiv bänkskiva av amerikansk valnöt bryter av och skapar harmoni i köket. Den maskinella utrustningen består av häll, takhängande fläkt, pyrolysugn med varmluft, integrerad diskmaskin och inbyggd mikro samt fullstor kyl och frys. Samtliga maskiner är i rostfritt stål. Dimmer är installerad. I köket är även samtliga skåp utrustade med skåpsdämpare. Utöver flera tillval i form av kakel och vitvaror finns tillval i form av elegant diskho samt praktiska förvaringsmöjligheter som förhöjer vardagslyxen. I köket finns även en generös matplats som inbjuder till trevliga middagar med vänner och familj.

SOVRUM
Ett stort och rymligt sovrum med parkettgolv och målade väggar med modern ljusgrå färg. Här finns två garderober och ett linneskåp för förvaring och här får man enkelt plats med en dubbelsäng. Sovrummet är placerat i insynsskyddat norrläge.

SOVRUM
Ett mindre sovrum perfekt som barnrum, arbetsrum eller gästrum. Här finner man parkettgolv och ljust målade väggar och i sovrummet finns idag två garderober för förvaring. Även detta sovrum är placerat i insynsskyddat norrläge.

BADRUM
Stort och funktionellt badrum med grått klinkergolv och vitt stående matt kakel på väggarna. Badrummet är utrustat med WC, handfat i kommod, golvvärme och badkar. I badrummet är även tvättmaskin och torktumlare installerade och ovan dessa finns en arbetsbänk som är perfekt som avställningsyta eller för blöjbyte. Ovan bänken finns även 2 praktiska överskåp som ger bra förvaring. Även i badrummet förhöjs lyxen med extra tillval i form av en extra stor och praktisk kommod, mjukstängande toalettsits samt stilrent och modernt kakel.

Fakta om bostaden

Sammanfattning

Typ: Bostadsrättslägenhet
Rum: 3, varav 2 sovrum
Boarea: 85 kvm
Lägenhetsnummer: 4A1101

Utgångspris: 5 300 000 kr
Byggnadsår: 2016
Driftkostnad: ca 600 kr/mån
Upplåtelseform: Bostadsrätt
Våning: 2 av 4
Hiss: Ja

Tv/Internetanslutning

Bredband och kabel-tv (grundutbud) ingår i månadsavgiften. Önskas utökade abbonemang beställs detta av den boende.

Värme- och ventilationsanläggning

Fjärrvärme, vattenburen värme (radiatorer).

Allmänt

Län: Stockholm
Kommun: Stockholm
Område: Årsta

Visa mer om bostaden

Omgivning

Lugnt naturnära läge med mycket grönområden i närheten, här finns också Årsta centrum med butiker och restauranger.

Andel i föreningen

Andel i föreningen: 1,2475

Pantsättning: Lägenheten är inte pantsatt
Pantsättningsavgift: 445 kr

Om föreningen

Lugnt naturnära läge med mycket grönområden i närheten, här finns också Årsta centrum med butiker och restauranger.

Allmänt

Föreningens namn: Brf Årstaliden

Föreningsform: Bostadsrätt

Skattemässig status: Privatbostadsföretag (äkta)

Kommun: Stockholm

Renoveringsbeskrivning

Kommande renoveringar: Då husen är helt nya så kommer det inte att behövas renoveras i närtid.

Gemensamma utrymmen

Föreningen har 4 st barnvagnsrum, i hus 1 och 4 ligger de i markplan och i hus 2 och 3 i källarplan. Cykelparkering finns i hus 2 och 3 med ingång från både entré och garage.

Parkering

Garage och p-platser finns att hyra. 20 öppna parkeringsplatser varav 19 på gården vid hus 3 samt 1 handikapparkering vid hus 1. Dessa platser har motorvärmare. 53 garageplatser under gården vid 2-4. Ingång via hus 2 och 3 samt via garagenedfart. Kösystem.

Kommunikationer

Bra kommunikationer finns med både buss och pendeltåg. Dessutom har du nära till City som nås lätt via Årstabron.

Övrigt

Nybyggd lägenhet i förening nära Årsta Torg. Buss var 5:e minut till Gullmarsplan med linje 160 och 164. Ca 10 min gångväg till Gullmarsplan och några minuters promenad till Årsta torg. Även närhet till tvärbanan som förbinder sträckan Sickla Udde- Alvik och passerar bl.a. Liljeholmen, Globen och Gullmarsplan på vägen. Med buss eller tvärbanan går det även lätt att ta sig till Årstaberg, där pendeltåget ansluter.

Kort promenad till vackra Årstaviken och Årstaskogen där fina cykel- och promenadvägar finns samt även möjlighet till klippbad och bad från pontonbryggor. Vid Årsta torg finns mataffär, apotek, café, blomsteraffär, ett flertal restauranger samt annan service som kan uppskattas. I direkt närhet finns även flertalet gym samt även förskolor/ skolor.
Övrigt
Ekonomi

Utgångspris

5 300 000 kr

Överlåtelseavgift

Överlåtelseavgift: 1 113 kr

Överlåtelseavgift betalas av: köpare

Månadsavgift

4 042 kr

I avgiften ingår värme, internet och kabel-tv

Driftkostnader

ca 600 kr/mån

Fördelas enligt följande

El: 400 kr
Försäkring: 200 kr

Underbar 3:a med perfekt och insynsskyddat läge samt påkostade tillval!

Bostadsrätt: Lägenhet, 3:a på 85 m², Årsta, Stockholm

ÅRSTA, STOCKHOLM

Bostadsrätt, Lägenhet, , 85


Att säga att en lägenhet är en av Årstas bästa är i vanliga fall att ta i, men i detta fall kan man med säkerhet skriva ut det utan att skämmas. Denna lägenhet är noga genomgången med de tillval och färgval som gjorts såsom genomgående dörrar i massivt trä som går i samma stil som luckorna i köket, flertalet tillvalda ljuspunkter med dimmerfunktion samt en vacker trestavsparkett i vitlackat matt utförande, allt för att förstärka den ljusa trivsamma känslan i lägenheten. Här har de ursprungliga köparna gått efter principen kosta vad det kosta vill och det är en genomgående perfekt lägenhet inom samtliga områden. Här flyttar man rakt in i en aldrig tidigare bebodd lägenhet och kan njuta av att sätta sin egen prägel. I lägenheten finner man inte bara generösa rum och trivsam planlösning, här kan man njuta av ett underbart ljust boende tack vare gavelläget och de stora fönsterpartierna. Lägenheten har ett av de bästa lägen som finns i föreningen och var en av de lägenheter som blev bokad allra först i kön när de såldes. Helt insynsskyddat läge tillsammans med en ljuvlig balkong i perfekt söderläge som vetter mot en park och redan uppvuxen grönska gör att detta boende ger möjlighet att njuta av lyxen av en helt ny lägenhet men samtidigt den härliga känslan av ett område som har haft många år på sig att bli lummigt och trivsamt för alla som lever i dess närhet. Planerna på att göra Årstaskogen till naturreservat skyddar huset då det inte möjliggör nya hus att byggas i direkt närhet. Det generösa vardagsrummet om 29 kvm är unikt och finns enbart på de lägenheter som är utformade som denna och detta tillsammans med två sovrum i norrläge förstärker den redan ultimata känslan som finns genom hela lägenheten. Ett mycket välplanerat arbete från såväl byggare som ursprungliga köpare gör detta till ett boende i särklass. Till lägenheten hör även ett rymligt externt förråd som ger ytterligare möjlighet för bra förvaringsmöjlighet. Välkommen att bo i en av Årstas bästa 3:or på alla plan med badrocksavstånd till Årstaviken, den här lägenheten vill ni inte missa!

Varmt välkommen att återkomma till ansvarig mäklare för ytterligare frågor!
HALL
En rymlig och välkomnande hall med ett slitstarkt grått klinkergolv innanför dörren och efter det ett vackert och gediget ekparkettgolv. Målade ljusa väggar ger ett trevligt första intryck. Här finner man avhängningsyta för ytterkläder och skor och från hallen når man även lägenhetens klädkammare som ger ytterligare förvaringsmöjligheter. Tillval i form av Elfainredning finns idag men klädkammaren kan med fördel även användas som arbetshörna då ett externt förråd finns i huset. Dimmer är installerad.

VARDAGSRUM
Oerhört generöst vardagsrum (29 kvm, det är endast denna utformning av lägenhet som har så stort vardagsrum i föreningen) med härligt stora fönsterpartier i två väderstreck som ger ett mycket ljust boende. Här finner man ett vackert parkettgolv och ljusgrå målade väggar. Från vardagsrummet når man lägenhetens rymliga balkong som inbjuder till härliga middagar under sommarens ljumma kvällar. Balkongen är belägen mot ett lummigt skogsområde och park och ligger insynsskyddat och med perfekt söderläge som ger sol under större delen av dagen. Dimmer är installerad.

KÖK
Ett underbart kök med kvalitetsstämpel Marbodal med mycket attraktiva tillval. Här finner man ekparkettgolv och ljusgrå målade väggar som tillsammans med de vita köksluckorna och det vita kaklet (monterat i förband) ovan arbetsbänk förstärker den redan ljusa känslan. En massiv bänkskiva av amerikansk valnöt bryter av och skapar harmoni i köket. Den maskinella utrustningen består av häll, takhängande fläkt, pyrolysugn med varmluft, integrerad diskmaskin och inbyggd mikro samt fullstor kyl och frys. Samtliga maskiner är i rostfritt stål. Dimmer är installerad. I köket är även samtliga skåp utrustade med skåpsdämpare. Utöver flera tillval i form av kakel och vitvaror finns tillval i form av elegant diskho samt praktiska förvaringsmöjligheter som förhöjer vardagslyxen. I köket finns även en generös matplats som inbjuder till trevliga middagar med vänner och familj.

SOVRUM
Ett stort och rymligt sovrum med parkettgolv och målade väggar med modern ljusgrå färg. Här finns två garderober och ett linneskåp för förvaring och här får man enkelt plats med en dubbelsäng. Sovrummet är placerat i insynsskyddat norrläge.

SOVRUM
Ett mindre sovrum perfekt som barnrum, arbetsrum eller gästrum. Här finner man parkettgolv och ljust målade väggar och i sovrummet finns idag två garderober för förvaring. Även detta sovrum är placerat i insynsskyddat norrläge.

BADRUM
Stort och funktionellt badrum med grått klinkergolv och vitt stående matt kakel på väggarna. Badrummet är utrustat med WC, handfat i kommod, golvvärme och badkar. I badrummet är även tvättmaskin och torktumlare installerade och ovan dessa finns en arbetsbänk som är perfekt som avställningsyta eller för blöjbyte. Ovan bänken finns även 2 praktiska överskåp som ger bra förvaring. Även i badrummet förhöjs lyxen med extra tillval i form av en extra stor och praktisk kommod, mjukstängande toalettsits samt stilrent och modernt kakel.

Fakta om bostaden

Sammanfattning

Typ: Bostadsrättslägenhet
Rum: 3, varav 2 sovrum
Boarea: 85 kvm
Lägenhetsnummer: 4A1101

Utgångspris: 5 300 000 kr
Byggnadsår: 2016
Driftkostnad: ca 600 kr/mån
Upplåtelseform: Bostadsrätt
Våning: 2 av 4
Hiss: Ja

Tv/Internetanslutning

Bredband och kabel-tv (grundutbud) ingår i månadsavgiften. Önskas utökade abbonemang beställs detta av den boende.

Värme- och ventilationsanläggning

Fjärrvärme, vattenburen värme (radiatorer).

Allmänt

Län: Stockholm
Kommun: Stockholm
Område: Årsta

Visa mer om bostaden

Omgivning

Lugnt naturnära läge med mycket grönområden i närheten, här finns också Årsta centrum med butiker och restauranger.

Andel i föreningen

Andel i föreningen: 1,2475

Pantsättning: Lägenheten är inte pantsatt
Pantsättningsavgift: 445 kr

Om föreningen

Lugnt naturnära läge med mycket grönområden i närheten, här finns också Årsta centrum med butiker och restauranger.

Allmänt

Föreningens namn: Brf Årstaliden

Föreningsform: Bostadsrätt

Skattemässig status: Privatbostadsföretag (äkta)

Kommun: Stockholm

Renoveringsbeskrivning

Kommande renoveringar: Då husen är helt nya så kommer det inte att behövas renoveras i närtid.

Gemensamma utrymmen

Föreningen har 4 st barnvagnsrum, i hus 1 och 4 ligger de i markplan och i hus 2 och 3 i källarplan. Cykelparkering finns i hus 2 och 3 med ingång från både entré och garage.

Parkering

Garage och p-platser finns att hyra. 20 öppna parkeringsplatser varav 19 på gården vid hus 3 samt 1 handikapparkering vid hus 1. Dessa platser har motorvärmare. 53 garageplatser under gården vid 2-4. Ingång via hus 2 och 3 samt via garagenedfart. Kösystem.

Kommunikationer

Bra kommunikationer finns med både buss och pendeltåg. Dessutom har du nära till City som nås lätt via Årstabron.

Övrigt

Nybyggd lägenhet i förening nära Årsta Torg. Buss var 5:e minut till Gullmarsplan med linje 160 och 164. Ca 10 min gångväg till Gullmarsplan och några minuters promenad till Årsta torg. Även närhet till tvärbanan som förbinder sträckan Sickla Udde- Alvik och passerar bl.a. Liljeholmen, Globen och Gullmarsplan på vägen. Med buss eller tvärbanan går det även lätt att ta sig till Årstaberg, där pendeltåget ansluter.

Kort promenad till vackra Årstaviken och Årstaskogen där fina cykel- och promenadvägar finns samt även möjlighet till klippbad och bad från pontonbryggor. Vid Årsta torg finns mataffär, apotek, café, blomsteraffär, ett flertal restauranger samt annan service som kan uppskattas. I direkt närhet finns även flertalet gym samt även förskolor/ skolor.
Övrigt
Ekonomi

Utgångspris

5 300 000 kr

Överlåtelseavgift

Överlåtelseavgift: 1 113 kr

Överlåtelseavgift betalas av: köpare

Månadsavgift

4 042 kr

I avgiften ingår värme, internet och kabel-tv

Driftkostnader

ca 600 kr/mån

Fördelas enligt följande

El: 400 kr
Försäkring: 200 kr

Detaljer

  • Hiss

    Ja   Ja

Kontakta annonsören

Se fler annonser här: Stockholm

Få nya bostäder som denna direkt på mail: Börja bevaka
Support
Blogg