1. Start
  2. Bostadsrätter
  3. Stockholms län
  4. Sollentuna
  5. A1834253
 
KARTA
radhus i Norrviken!

Bostadsrätt: Hus, 4:a på 98 m², Sollentuna


Välplanerat och insynsskyddat BR-radhus med en trevlig trädgård i soligt västläge samt en trälagd altan i insynsskyddat läge i öst. Entréplan med välkomnade hall med stor garderobsvägg, ljust och välplanerat kök (renoverat 2010) med matplats för 4-6 personer, generöst och insynsskyddat vardagsrum med utgång till altanen, samt ett badrum. På övre plan finns en hall som sammanbinder övre plans rum. Här finns ett modernt och stilrent renoverat (2015) duschrum med bl a tvättmaskin och torktumlare, en stor walk-in-closet, och 3 st ljusa sovrum varav ett sovrum med garderobsvägg.

Här bor du i ett lugnt och barnvänligt område nära kommunikationer och fin natur. Bilfritt bostadsområde.
ENTRÉPLAN
Egen liten täppa med gräsmatta, planteringar och stenplattor. Ett litet uteförråd finns på tomten. Beläget i väst vilket ger många sköna soltimmar.

HALL:
Välkomnande hall med generös plats för avhängning av ytterkläder samt övrig förvaring i stor garderobsvägg. Garderobsvägg med skjutdörrar i vitt samt spegelglas. Från entréhallen nås entréplans övriga rum samt en svängd trappa som leder till övre plan. Vid entrédörren finns svart klinkergolv som sedan övergår till ekparkett, tapetserade väggar i gult.

KÖK:
Ljust kök som renoverades 2010. Stort fönsterparti mot entrésidan samt matplats för 4-6 personer. Välplanerat kök i s k U-vinkel vilket ger gott om arbetsytor samt bra förvaring i många köksskåp och lådor. Vitvaror som finns är: infälld spishäll (Bosch), inbyggd ugn (Electrolux), fläkt (Franke), kylskåp och frysskåp i fullhöjd (Electrolux), och diskmaskin (Electrolux). Vita väggar och laminatgolv i ekimitation.

VARDAGSRUM:
Stort, ljust och insynsskyddat vardagsrum med utgång till en stor träaltan i österläge. Stort fönsterparti och dörr till altan ger rikligt med ljusinsläpp. I vardagsrummet ryms såväl bekvämlighetsdel som matgrupp. Vardagsrum med ljust tapetserade väggar och ekparkettgolv.

BADRUM:
Rymligt badrum inrett med handduksvärmare, WC, handfat med kommod, två stycken spegelskåp, och en spegel. Badrummet är delvis renoverat under senaste år (ny inredning). Äldre ytskikt med orange våtrumsmatta, målade väggar i vitt och blått, samt väggar i vitt kakel i duschhörnan.

ÖVRE PLAN

ÖVRE HALL:
Trappan leder från hallen upp till en övre hall som binder samman alla rum på övre plan. 2 st. inbyggda garderober samt en stor walk-in-closet. Tapetserade väggar och laminatgolv i ekimitation.

DUSCHRUM:
Modernt och stilrent renoverat duschrum 2015. Fina ytskikt med grått klinkergolv och stora ljusa kakelplattor på väggarna. Dekorativ rand i glasmosaik löper längs väggen. På ena sidan är duschrummet inrett med wc, handfat med vit kommod, spegelskåp ovan, och duschhörna med glasade duschväggar (regndusch och vanlig dusch). På andra sidan finns en ljus laminatbänk med tvättmaskin, torktumlare och skåp inunder. Perfekt arbetsyta vid tvättning. Ovan bänk finns ett vitt väggskåp samt en hylla med stänger. Infälld spotlightsbelysning i taket.

SOVRUM 1:
Stort och ljust sovrum med bra förvaring i garderobsvägg med skjutdörrar i vitt och spegelglas. Vitmålade väggar och laminatgolv i ekimitation. Rikligt ljusinsläpp via fönster i västerläge.

SOVRUM 2-3:
Ljusa och insynsskyddade sovrum med ljusa väggar och laminatgolv i ekimitation. Sovrummen vetter i öst.

Fakta om bostaden

Sammanfattning

Typ: Radhus
Rum: 4, varav 3 sovrum
Boarea: ca 98,5 kvm
Lägenhetsnummer: 60 (20880-1060)

Accepterat pris: 3 450 000 kr
Byggnadsår: 1981
Upplåtelseform: Bostadsrätt
Hiss: Nej
Tillträde: December/Enligt överenskommelse
Beskrivning: Enligt bostadsrättsföreningen

Tv/Internetanslutning

TV med ett grundutbud erbjuds via ComHem och ingår i avgiften till föreningen. Möjlighet till utökat utbud finns för egen kostnad.

Bredbandsuppkoppling tillhandahålls för närvarande inte via BRF. Däremot går det bra att själv ordna bredband via Sollentuna Energi’s fibernät och där får du möjlighet till att välja mellan flertalet operatörer till bra priser. Bredbandsuttag finns i varje lägenhet.

Värme- och ventilationsanläggning

Uppvärmning sker genom vattenburen fjärrvärme från undercentral belägen inom området. Ingår i avgiften.

Samtliga lägenheter har mekanisk ventilation (frånluftsfläkt placerad på taket).

Allmänt

Län: Stockholm
Kommun: Sollentuna
Område: Norrviken

Visa mer om bostaden

Omgivning

Omgivningarna utgörs av radhus, villor och grönområden samt Norrvikensjön och Ravalen som båda har mycket omtyckta badplatser. I närheten finns också Järvafältet med sin möjlighet till rekreation, två stall för de som är hästintresserade, golfbana, scoutverksamhet och 4H-gård.

Centralt läge i Sollentuna med gångavstånd till pendeltåg, bussar och skolor. Dagis och skolor finns i området.

Det finns flera stora köpcentra i närområdet såsom Stinsen köpcentrum, Sollentuna Centrum samt Kista Galleria.

För den som tycker om idrott så finns Sollentunavallen/Sollentuna IP där man kan utöva bandy, ishockey, fotboll samt friidrott. I Norrviken och Edsviken finner man plogade isar på vintern för långfärdsskridsko med möjlighet att skrinna in till Stockholm via Brunnsviken. Inom området finns även grusplan för fotboll på sommaren och skridskor på vintern. Nära även till Järvafältet som är ett perfekt område för den som gillar mountainbike, längdskidor, löpning och promenader.

På sommaren finns bad på 10 minuters promenadavstånd till både sjön Ravalen och Norrviken med fin sandstrand.

För den båtintresserade finns ett antal båtklubbar vid Edsviken och Sollentuna Kanotsällskap i Norrviken. I närheten finns också Järvafältet med sin möjlighet till rekreation, två stall för de som är hästintresserade, golfbana, scoutverksamhet och 4H-gård.

Andel i föreningen

Andel i föreningen: 1,10159 %
Andel av insats: Uppgiften saknas i föreningens register
Andel av månadsavgift: Uppgiften saknas i föreningens register

Pantsättning: Lägenheten är pantsatt
Pantsättningsavgift: 443 kr

Om föreningen

Fastigheterna Nattvakten 1 och 4 finns belägna i området Sollentunaholm i Norrviken, Sollentuna. Nattvakten 1 består av 14 radhusliknande byggnader med 127 lägenheter. Nattvakten 4 är en fristående byggnad innehållande garage, tvättstuga, gemensamhetslokal (Tuna) och förråd.

Området byggdes 1979-1981 av Sollentunahem och ombildades till bostadsrätter den 1 december 2007.

Lägenheterna utgör en blandning av 1:or, 2:or, 3:or, 4:or och 5:or på mellan 50-100 kvm.
TV med ett analogt grundutbud erbjuds via ComHem och ingår i avgiften till föreningen. Möjlighet till utökat utbud finns för egen kostnad.
I lägenheterna finns bredband som Sollentuna Energi förvaltar och där får du möjlighet till att välja mellan flertalet operatörer till bra priser.

Samtliga lägenheter har ett extra förråd. Blandat varm- och kallförråd.

Värme (fjärrvärme) ingår i månadsavgiften.
Varmvatten mäts individuellt för varje lägenhet och betalas via hyres-/bostadsrättsavgiften.

Inom området finns två lekplatser, en för större barn 2-13 år och en för mindre barn 0-2 år. Båda totalrenoverades 2009. Den större är försedd med gummiunderlag istället för sand.

Bostadsrättshavaren står själv för postlåda som skall vara vänd utåt mot gatan/gränden och öppningen/locket ska vara på 80-100 cm höjd över marknivån.
De som bor i huslängor med lägenheter på markplan och 1 trappa upp ska ha sina postlådor på de postlådeställningar som finns i anslutning till fastigheten.

Vid renovering av golvet i badrum måste golvbrunnen flyttas. Detta är en kostnad som föreningen står för. Föreningen godkänner fakturor för max 10.000 kr inkl moms för flytt av golvbrunn och max 15.000 inkl moms för flytt av två brunnar i samma badrum.

Bra att veta: När du flyttar in en bostadsrätt så räcker inte en vanlig hemförsäkring. Du måste ha en hemförsäkring med bostadsrättstillägg.

För mer information se föreningens informativa hemsida www.nattvakten.se

Allmänt

Föreningens namn: Brf Nattvakten

Föreningsform: Bostadsrätt

Lägenhetsnummer skatteverket: 1001

Skattemässig status: Privatbostadsföretag (äkta)

Kommun: Sollentuna

Renoveringsbeskrivning

Kommande renoveringar: Renovering av samtliga 14 hus, dvs byte takpanor, takpapp och vindskivor samt tilläggsisolering av krypvind, byte och målning av panel och plåtdetaljer, startade under 2012 och beräknas vara klart 2017. En årlig höjning av avgiften med 4% kommer att ske under samma period som renoveringen sker för att finansiera ökningen av räntekostnader.
Se årsredovisningen för mer information.

Gemensamma utrymmen

Garage finns i området. För P-plats kontakta förvaltaren. Platser finns både på tak och under tak med eluttag. Det finns gott om parkeringar, både inomhus (400 kr) och utomhus (250 kr).

Gästparkering: Parkeringen vid Vårdcentralen kostar 8:-/timme. Parkeringen vid garageinfarten betalas med SMS-parkering.

Tvättstugan innehåller fyra vanliga tvättmaskiner och en grovtvättmaskin samt torktumlare, torkskåp, torkrum och mangel. Bokning görs genom vårat APTUS-system med elektronisk bokningstavla eller Internet.

Gemensamhetslokal (Tuna) med kyl/frys, kaffebryggare, spis, 2 mikrovågsugnar, diskmaskin och porslin. TV 58″ och stereo/hemmabio med projektor finns installerat för filmvisning. Även internet finns i lokalen. Pingisbord.

Cykel- och mopedförvaring har öppet under vintern. Cykelrum finns på garagets norra sida till höger om ingången till garaget. Där kan du själv lämna din cykel. I garaget erbjuder garagesamfälligheten MC och moped platser som är inhägnade. Kontakta Teoge för att beställa plats.

Snickarboden ligger på vänster sida i backen ner mellan Vespergränd 38 och gamla soprummet på Nattvardsgränd. Boden är på 9 kvadratmeter, den är uppvärmd och därinne finns tillgång till arbetsytor och enklare standard-handverktyg.

Hushållsavfall hanteras genom sortering i Miljöstugan. Fraktioner för hushållsavfall, tidningar, pappersförpackningar, plast, glas, metallförpackningar, matavfall, glödlampor/lysrör, batterier och elavfall.

Parkering

Bilplats 1: , har separat kö.

Till boende i området finns möjlighet att hyra plats i parkeringsgaraget på Sjöängsvägen.
Det finns gott om parkeringar, både inomhus (400 kr) och utomhus (250 kr).
Plats i garaget och kön till p-platser administreras av Teoge.
Besöksparkering finns utanför garaget till vänster om garageportarna sett utifrån mot avgift som SMS-parkering.
Utanför Vårdcentralen finns också en avgiftsbelagd besöksparkering som betalas i P-automat med kontanter, kort eller SEQR-app.

Kommunikationer

I närområdet finns bussar och närhet till pendeltågsstation Norrviken., med pendeltåget tar det ca 20 min till Stockholm Central och ca 15 minuter med pendeln till Arlanda.
Cykelavstånd till Kista, Stinsen och Sollentuna centrum.
Arlanda nås med bil på ca 25 minuter via E4:an.
Övrigt
Ekonomi

Accepterat pris

3 450 000 kr

Överlåtelseavgift

Överlåtelseavgift: 1 108 kr

Månadsavgift

5 090 kr

I avgiften ingår värme, vatten och kabel-tv

I månadsavgiften ingår: kallvatten, värme och analogt kabel-tv grundutbud via ComHem.

Energideklaration

Energiprestanda: 146 kWh/kvm/år

Energideklaration utförd: 2010-09-28

radhus i Norrviken!

Bostadsrätt: Hus, 4:a på 98 m², Sollentuna

SOLLENTUNA

Bostadsrätt, Hus, 3 450 000 kr 5 090 kr , 98


Välplanerat och insynsskyddat BR-radhus med en trevlig trädgård i soligt västläge samt en trälagd altan i insynsskyddat läge i öst. Entréplan med välkomnade hall med stor garderobsvägg, ljust och välplanerat kök (renoverat 2010) med matplats för 4-6 personer, generöst och insynsskyddat vardagsrum med utgång till altanen, samt ett badrum. På övre plan finns en hall som sammanbinder övre plans rum. Här finns ett modernt och stilrent renoverat (2015) duschrum med bl a tvättmaskin och torktumlare, en stor walk-in-closet, och 3 st ljusa sovrum varav ett sovrum med garderobsvägg.

Här bor du i ett lugnt och barnvänligt område nära kommunikationer och fin natur. Bilfritt bostadsområde.
ENTRÉPLAN
Egen liten täppa med gräsmatta, planteringar och stenplattor. Ett litet uteförråd finns på tomten. Beläget i väst vilket ger många sköna soltimmar.

HALL:
Välkomnande hall med generös plats för avhängning av ytterkläder samt övrig förvaring i stor garderobsvägg. Garderobsvägg med skjutdörrar i vitt samt spegelglas. Från entréhallen nås entréplans övriga rum samt en svängd trappa som leder till övre plan. Vid entrédörren finns svart klinkergolv som sedan övergår till ekparkett, tapetserade väggar i gult.

KÖK:
Ljust kök som renoverades 2010. Stort fönsterparti mot entrésidan samt matplats för 4-6 personer. Välplanerat kök i s k U-vinkel vilket ger gott om arbetsytor samt bra förvaring i många köksskåp och lådor. Vitvaror som finns är: infälld spishäll (Bosch), inbyggd ugn (Electrolux), fläkt (Franke), kylskåp och frysskåp i fullhöjd (Electrolux), och diskmaskin (Electrolux). Vita väggar och laminatgolv i ekimitation.

VARDAGSRUM:
Stort, ljust och insynsskyddat vardagsrum med utgång till en stor träaltan i österläge. Stort fönsterparti och dörr till altan ger rikligt med ljusinsläpp. I vardagsrummet ryms såväl bekvämlighetsdel som matgrupp. Vardagsrum med ljust tapetserade väggar och ekparkettgolv.

BADRUM:
Rymligt badrum inrett med handduksvärmare, WC, handfat med kommod, två stycken spegelskåp, och en spegel. Badrummet är delvis renoverat under senaste år (ny inredning). Äldre ytskikt med orange våtrumsmatta, målade väggar i vitt och blått, samt väggar i vitt kakel i duschhörnan.

ÖVRE PLAN

ÖVRE HALL:
Trappan leder från hallen upp till en övre hall som binder samman alla rum på övre plan. 2 st. inbyggda garderober samt en stor walk-in-closet. Tapetserade väggar och laminatgolv i ekimitation.

DUSCHRUM:
Modernt och stilrent renoverat duschrum 2015. Fina ytskikt med grått klinkergolv och stora ljusa kakelplattor på väggarna. Dekorativ rand i glasmosaik löper längs väggen. På ena sidan är duschrummet inrett med wc, handfat med vit kommod, spegelskåp ovan, och duschhörna med glasade duschväggar (regndusch och vanlig dusch). På andra sidan finns en ljus laminatbänk med tvättmaskin, torktumlare och skåp inunder. Perfekt arbetsyta vid tvättning. Ovan bänk finns ett vitt väggskåp samt en hylla med stänger. Infälld spotlightsbelysning i taket.

SOVRUM 1:
Stort och ljust sovrum med bra förvaring i garderobsvägg med skjutdörrar i vitt och spegelglas. Vitmålade väggar och laminatgolv i ekimitation. Rikligt ljusinsläpp via fönster i västerläge.

SOVRUM 2-3:
Ljusa och insynsskyddade sovrum med ljusa väggar och laminatgolv i ekimitation. Sovrummen vetter i öst.

Fakta om bostaden

Sammanfattning

Typ: Radhus
Rum: 4, varav 3 sovrum
Boarea: ca 98,5 kvm
Lägenhetsnummer: 60 (20880-1060)

Accepterat pris: 3 450 000 kr
Byggnadsår: 1981
Upplåtelseform: Bostadsrätt
Hiss: Nej
Tillträde: December/Enligt överenskommelse
Beskrivning: Enligt bostadsrättsföreningen

Tv/Internetanslutning

TV med ett grundutbud erbjuds via ComHem och ingår i avgiften till föreningen. Möjlighet till utökat utbud finns för egen kostnad.

Bredbandsuppkoppling tillhandahålls för närvarande inte via BRF. Däremot går det bra att själv ordna bredband via Sollentuna Energi’s fibernät och där får du möjlighet till att välja mellan flertalet operatörer till bra priser. Bredbandsuttag finns i varje lägenhet.

Värme- och ventilationsanläggning

Uppvärmning sker genom vattenburen fjärrvärme från undercentral belägen inom området. Ingår i avgiften.

Samtliga lägenheter har mekanisk ventilation (frånluftsfläkt placerad på taket).

Allmänt

Län: Stockholm
Kommun: Sollentuna
Område: Norrviken

Visa mer om bostaden

Omgivning

Omgivningarna utgörs av radhus, villor och grönområden samt Norrvikensjön och Ravalen som båda har mycket omtyckta badplatser. I närheten finns också Järvafältet med sin möjlighet till rekreation, två stall för de som är hästintresserade, golfbana, scoutverksamhet och 4H-gård.

Centralt läge i Sollentuna med gångavstånd till pendeltåg, bussar och skolor. Dagis och skolor finns i området.

Det finns flera stora köpcentra i närområdet såsom Stinsen köpcentrum, Sollentuna Centrum samt Kista Galleria.

För den som tycker om idrott så finns Sollentunavallen/Sollentuna IP där man kan utöva bandy, ishockey, fotboll samt friidrott. I Norrviken och Edsviken finner man plogade isar på vintern för långfärdsskridsko med möjlighet att skrinna in till Stockholm via Brunnsviken. Inom området finns även grusplan för fotboll på sommaren och skridskor på vintern. Nära även till Järvafältet som är ett perfekt område för den som gillar mountainbike, längdskidor, löpning och promenader.

På sommaren finns bad på 10 minuters promenadavstånd till både sjön Ravalen och Norrviken med fin sandstrand.

För den båtintresserade finns ett antal båtklubbar vid Edsviken och Sollentuna Kanotsällskap i Norrviken. I närheten finns också Järvafältet med sin möjlighet till rekreation, två stall för de som är hästintresserade, golfbana, scoutverksamhet och 4H-gård.

Andel i föreningen

Andel i föreningen: 1,10159 %
Andel av insats: Uppgiften saknas i föreningens register
Andel av månadsavgift: Uppgiften saknas i föreningens register

Pantsättning: Lägenheten är pantsatt
Pantsättningsavgift: 443 kr

Om föreningen

Fastigheterna Nattvakten 1 och 4 finns belägna i området Sollentunaholm i Norrviken, Sollentuna. Nattvakten 1 består av 14 radhusliknande byggnader med 127 lägenheter. Nattvakten 4 är en fristående byggnad innehållande garage, tvättstuga, gemensamhetslokal (Tuna) och förråd.

Området byggdes 1979-1981 av Sollentunahem och ombildades till bostadsrätter den 1 december 2007.

Lägenheterna utgör en blandning av 1:or, 2:or, 3:or, 4:or och 5:or på mellan 50-100 kvm.
TV med ett analogt grundutbud erbjuds via ComHem och ingår i avgiften till föreningen. Möjlighet till utökat utbud finns för egen kostnad.
I lägenheterna finns bredband som Sollentuna Energi förvaltar och där får du möjlighet till att välja mellan flertalet operatörer till bra priser.

Samtliga lägenheter har ett extra förråd. Blandat varm- och kallförråd.

Värme (fjärrvärme) ingår i månadsavgiften.
Varmvatten mäts individuellt för varje lägenhet och betalas via hyres-/bostadsrättsavgiften.

Inom området finns två lekplatser, en för större barn 2-13 år och en för mindre barn 0-2 år. Båda totalrenoverades 2009. Den större är försedd med gummiunderlag istället för sand.

Bostadsrättshavaren står själv för postlåda som skall vara vänd utåt mot gatan/gränden och öppningen/locket ska vara på 80-100 cm höjd över marknivån.
De som bor i huslängor med lägenheter på markplan och 1 trappa upp ska ha sina postlådor på de postlådeställningar som finns i anslutning till fastigheten.

Vid renovering av golvet i badrum måste golvbrunnen flyttas. Detta är en kostnad som föreningen står för. Föreningen godkänner fakturor för max 10.000 kr inkl moms för flytt av golvbrunn och max 15.000 inkl moms för flytt av två brunnar i samma badrum.

Bra att veta: När du flyttar in en bostadsrätt så räcker inte en vanlig hemförsäkring. Du måste ha en hemförsäkring med bostadsrättstillägg.

För mer information se föreningens informativa hemsida www.nattvakten.se

Allmänt

Föreningens namn: Brf Nattvakten

Föreningsform: Bostadsrätt

Lägenhetsnummer skatteverket: 1001

Skattemässig status: Privatbostadsföretag (äkta)

Kommun: Sollentuna

Renoveringsbeskrivning

Kommande renoveringar: Renovering av samtliga 14 hus, dvs byte takpanor, takpapp och vindskivor samt tilläggsisolering av krypvind, byte och målning av panel och plåtdetaljer, startade under 2012 och beräknas vara klart 2017. En årlig höjning av avgiften med 4% kommer att ske under samma period som renoveringen sker för att finansiera ökningen av räntekostnader.
Se årsredovisningen för mer information.

Gemensamma utrymmen

Garage finns i området. För P-plats kontakta förvaltaren. Platser finns både på tak och under tak med eluttag. Det finns gott om parkeringar, både inomhus (400 kr) och utomhus (250 kr).

Gästparkering: Parkeringen vid Vårdcentralen kostar 8:-/timme. Parkeringen vid garageinfarten betalas med SMS-parkering.

Tvättstugan innehåller fyra vanliga tvättmaskiner och en grovtvättmaskin samt torktumlare, torkskåp, torkrum och mangel. Bokning görs genom vårat APTUS-system med elektronisk bokningstavla eller Internet.

Gemensamhetslokal (Tuna) med kyl/frys, kaffebryggare, spis, 2 mikrovågsugnar, diskmaskin och porslin. TV 58″ och stereo/hemmabio med projektor finns installerat för filmvisning. Även internet finns i lokalen. Pingisbord.

Cykel- och mopedförvaring har öppet under vintern. Cykelrum finns på garagets norra sida till höger om ingången till garaget. Där kan du själv lämna din cykel. I garaget erbjuder garagesamfälligheten MC och moped platser som är inhägnade. Kontakta Teoge för att beställa plats.

Snickarboden ligger på vänster sida i backen ner mellan Vespergränd 38 och gamla soprummet på Nattvardsgränd. Boden är på 9 kvadratmeter, den är uppvärmd och därinne finns tillgång till arbetsytor och enklare standard-handverktyg.

Hushållsavfall hanteras genom sortering i Miljöstugan. Fraktioner för hushållsavfall, tidningar, pappersförpackningar, plast, glas, metallförpackningar, matavfall, glödlampor/lysrör, batterier och elavfall.

Parkering

Bilplats 1: , har separat kö.

Till boende i området finns möjlighet att hyra plats i parkeringsgaraget på Sjöängsvägen.
Det finns gott om parkeringar, både inomhus (400 kr) och utomhus (250 kr).
Plats i garaget och kön till p-platser administreras av Teoge.
Besöksparkering finns utanför garaget till vänster om garageportarna sett utifrån mot avgift som SMS-parkering.
Utanför Vårdcentralen finns också en avgiftsbelagd besöksparkering som betalas i P-automat med kontanter, kort eller SEQR-app.

Kommunikationer

I närområdet finns bussar och närhet till pendeltågsstation Norrviken., med pendeltåget tar det ca 20 min till Stockholm Central och ca 15 minuter med pendeln till Arlanda.
Cykelavstånd till Kista, Stinsen och Sollentuna centrum.
Arlanda nås med bil på ca 25 minuter via E4:an.
Övrigt
Ekonomi

Accepterat pris

3 450 000 kr

Överlåtelseavgift

Överlåtelseavgift: 1 108 kr

Månadsavgift

5 090 kr

I avgiften ingår värme, vatten och kabel-tv

I månadsavgiften ingår: kallvatten, värme och analogt kabel-tv grundutbud via ComHem.

Energideklaration

Energiprestanda: 146 kWh/kvm/år

Energideklaration utförd: 2010-09-28

Detaljer

Inte upplyst.

Kontakta annonsören

Se fler annonser här: Sollentuna

Få nya bostäder som denna direkt på mail: Börja bevaka
Support
Blogg