1. Start
  2. Bostadsrätter
  3. Stockholms län
  4. Nacka
  5. A1831273
 
KARTA
BR-lägenhet till salu i Saltängen / Ektorp - Nacka

Bostadsrätt: Lägenhet, 2:a på 53 m², Saltängen / Ektorp, Nacka


Interiör

Allmän beskrivning
Lägenhet med fantastiskt läge i Saltängen och vidsträckt utsikt över Saltsjö-Duvnäs och Skurusundet. Hela lägenheten har genomgående ljusa och smakfulla material- och färgval. Optimalt planerad planlösning, stabil och populär bostadsrättsförening, stambytt fastighet samt områdets bästa läge gör detta till en lägenhet som bör ses!

ENTRÉ / HALL
Ljus, välkomnade hall med vitmålade väggar och klinkergolv i en stilren mörk nyans. Plats för avhängning i form av klädhängare, hatthylla och skohylla. Stor garderob med spegelförsedda skjutdörrar och bra förvaringsmöjligheter med hyllor och skjutbara korgar. Från hallen nås övriga delar av lägenheten.

KÖK
Ljust och fint kök med vitmålade väggar samt golv belagt med stilren parkett. Bra förvaringsmöjligheteter med ljusa skåp, luckor och lådor från Puustelli. Köket har stilrena svarta bänkskivor av granit, vitt kakel ovan arbetsytor och en snyggt integrerad diskho. Den maskinella utrustningen består av kyl, frys, spis med induktionshäll, fläkt, inbyggnadsugn och diskmaskin. Matplats med gott om plats för fyra matgäster. Fina ljusinsläpp tack vare fönster med högt läge i väster samt den öppna planlösningen in mot vardagsrummet.

VARDAGSRUM
Stort och ljust vardagsrum med ett fantastiskt läge och underbara ljusinsläpp från två väderstreck. Mycket smakfull inredning med stilrent golv av ekparkett samt vitmålade väggar. I anslutning till vardagsrummet ligger den högt belägna balkongen med underbar utsikt över Skurusundet och Saltsjö-Duvnäs. Balkongen har trätrall.

SOVRUM
Ljust sovrum med parkettgolvoch vitmålade väggar. Sovrummet har tre garderober för bra förvaring. Fint fönsterparti med högt fritt läge och underbar vidsträckt utsikt.

BADRUM
Stambytt badrum med vita helkaklade väggar och grått klinkergolv. Smakfull badrumsinredning med kommod och handfat i vitt. Duschhörna med duschvägg i glas, tvättställ med tillhörande skåp, wc, handdukstork samt väggfast spegel. Tvättmaskin.

FÖRRÅD
Till lägenheten finns källarförråd samt matförråd.

KABEL-TV OCH BREDBAND
Tv och bredband genom Bredbandsbolaget, www.bredbandsbolaget.se. Grundutbudet av tv-kanaler ingår i månadsavgiften till bostadsrättsföreningen. Bredbandsbolagets kundservice 0770-777 000. Bredband tillkommer och tecknas separat.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
Det finns en bastu i föreningen för föreningens medlemmar att låna.

Fastighetsmäklaren informerar
Vår roll som fastighetsmäklare är att objektivt förmedla information mellan köpare och säljare utan att påverka denna information. Bud som kommer in före kontraktsskrivning måste vi förmedla till säljaren för att låta säljaren fatta alla beslut. Köpet är således inte klart förrän kontraktet är påskrivet. Köpare och säljare har enligt lag rätt att, när uppdraget slutförts, få en skriftlig budhistorik över samtliga angivna bud med budgivares namn, telefonnummer, tidpunkt för budet och belopp.

Fakta

Byggnad

ByggnadstypFlerfamiljshus

Byggnadsår1946

FastighetsbeteckningSICKLÖN 238:1

Lägenhetsnummer108

Fönster2-glas

UppvärmningFjärrvärme

UpplåtelseformBostadsrätt

HissNej

EnergideklarationUtfärdad

Datumden 23 januari 2009

Energiprestanda136 kWh/kvm/år

Klass-

Driftskostnad

Totalt enligt spec nedanC:a -/år med - personer i hushållet.

Uppvärmning-

Hushållsel-

Vatten/avlopp-

Sotning-

Väg/samfällighetsavgift-

Renhållning-

Försäkring (exkl. lösöre)-

Övrigt-

Energiförbrukning-

Elleverantör-

NätleverantörNacka Energi

Kommentar-

Energideklaration

Info, Bra att veta om Budgivning

Info, Energideklaration

Info, Undersökningsplikt & Felansvar

Stadgar

Årsredovisning

Förening

Brf Nacka-hus nr 2 i Ekängen

Bostadsrättsföreningen registrerades 1944 och består av sammanlagt 147 lägenheter. Föreningens fastighet förvärvades 1946. 146 lägenheter upplåts med bostadsrätt och en med hyresrätt. I föreningen finns även nio lokaler (hyresrätt).KABEL-TV OCH BREDBANDTv och bredband genom Bredbandsbolaget, www.bredbandsbolaget.se. Grundutbudet av tv-kanaler ingår i månadsavgiften till bostadsrättsföreningen. Bredbandsbolagets kundservice 0770-777 000. Bredband tillkommer och tecknas separat.GEMENSAMMA UTRYMMENDet finns en bastu i föreningen för föreningens medlemmar att låna.Utfört underhåll 2015 Installation av nya balkongdörrar 2015 Hus 19, 21, 23 och 27. Kompletterande kabeldragning avseende mot ny TV-operatör 2014-2015Stamdragning och relining hus 23.Renovering av elserviser, mätarskåp, mm samtliga hus.2014Tilläggsisolerat vindarna.Montering av snörasskydd på tak över entrésidorna.Undercentralen - Omdragning rör, asbestsanering och nya vattenmätare.Asfalterings- och kantstensarbete, uppfaften hus 19-23. Anläggning av fyra nya p-platser.Avloppsspolning samtliga lägenheter.Omisolering av husgrund, hus 19.2013-2015Ombyggnation av Ugglevägen 23, lgh 140-147.2013Översyn av fönser och balkonger.Funktionsåtgärd av takluckor.Asfaltering och kantstensarbete, framför hus 19 och 21.2012-2013Översyn av radiatorer i källargångar.2012AsfalteringSlipning och omlackering av portarRenovering av yttre befintlig granittrappa, mellan hus 17 och 232011-2012Injustering av fjärrvärmeOVK i alla lägenheterInstallation av nya armaturer i trapphusen2010-2012Anläggning av nya uteplatser2010Ombyggnad av lekplats2009Utvändig målning av fönsterHögtrycksspolning avlopp i alla lägenheter2008Energideklaration genomförd1994-1995RörstambyteFör mer information se föreningens hemsida, www.nackahus2.com.

ParkeringGratis parkering utmed Beckasinvägen, Tranvägen och Ugglevägen. Det finns även boendeparkering att tillgå för den som önskar (kö kan förekomma).

OrganisationsformBostadsrätt

Äkta / Oäkta bostadsrättsföreningÄkta

Tillåter juridisk personNej

Överlåtesavgift1108 Kr

Pantsättningsavgift443 Kr, betalas av köparen

Området

AllmäntSaltängen är ett av Nackas mest idylliska områden och ligger precis mellan Saltsjö-Duvnäs, Skurusundet/Skuruparken och Ektorp. Här råder lugnet samtidigt som man har nära (endast ett par minuter) till kommunikationer, affärer och grönområden.I närliggande Ektorps centrum finns ett bra utbud av butiker, restauranger och kaféer som ligger på några minuters gångavstånd från bostaden. I Ektorp finns flera matbutiker, restauranger samt bageri/café Gateau. För den som är träningssugen finns gymmet World Class. I Ektorp finns även frisör, optiker, blomsterhandel, klädbutik, kemtvätt, låssmed, hudvård och kosmetik, tandläkare och sjukgymnaster. Närsjukhuset ligger på promenadavstånd och håller hög klass och innehar allt du behöver inom vård och omsorg.Njut av vackra promenadvägar! Inom bekvämt gångavstånd ligger Nyckelviken och Skuruparken. Nere vid Duvnäs marina samt Strandpromenaden är sjöutsikten garanterad! På sommarhalvåret rekommenderas en promenad ner till Café Koloni i Duvnäs, beställ en bit god mat och lite vin därtill och sätt dig sedan under den stora eken och njut av den härliga atmosfären! Passa på att ta en titt i Olle Nymans ateljéer eller på någon pågående konstutställning.I Nacka finns många fina naturreservat för den som gillar att vistas i skog och mark, t ex närbelägna Nyckelviken som lockar med skidåkning och gnistrande vita promenader vintertid och sommartid kanske en tur i joggingspåret samt bad vid saltstänkta klippor. Förutom naturen finns här en trevlig lantgård med djur som barnen kan besöka.Natursköna Långsjöns naturreservat med omtyckt badsjö ligger ca 15 minuters promenad från lägenheten.

KommunikationAtt ta sig in till innerstan är enkelt och går snabbt. Det går ett stort antal busslinjer, dygnet runt, från Skuru skola (250 meter från dörren) och det tar cirka 20 minuter till Slussen. I högtrafik rullar bussarna med 2-3 minuters intervall!På ett par kilometers avstånd finner vi dessutom den pittoreska Saltsjöbanan. Från station Saltsjö-Duvnäs tar det cirka 15 minuter till Slussen med Saltsjöbanan.

ParkeringGratis parkering utmed Beckasinvägen, Tranvägen och Ugglevägen. Det finns även boendeparkering att tillgå för den som önskar (kö kan förekomma).

NärserviceEKTORPEtt par minuter från lägenheten ligger närbelägna Ektorps centrum. Här finns ett brett utbud av mataffärer, blomsterhandel, kemtvätt, gym, caféer, restauranger, gym, mm.NACKA FORUMCirka fem minuter bort med bil eller buss finner vi Nacka Forum. Det är ett utav Sveriges största köpcentrum fullt av bl.a. mode, hobby, teknik och mat. Här finns allt du behöver i from av cirka 150 butiker, caféer och restauranger. Du finner även service, så som banker och vårdcentral, mm.SICKLA KÖPKVARTERÄven Sickla köpkvarter ligger inom bekvämt avstånd. Där finns det ett stort affärs- och nöjesutbud med cirka 150 butiker av olika slag. Här finns allt man kan önska sig i form av shopping, kläder, inredning, elektronik, livsmedel samt ett flertal restauranger och caféer. Det erbjuds även ett stort utbud av kultur och nöjen. I Dieselverkstaden som i dag innehåller kultur i mångfald har man förvandlat Atlas Copcos gamla verkstäder till en populär mötesplats med bl. a. bibliotek, restaurang, caféer och konsthall. Det arrangeras teaterföreställningar, konserter och utställningar. I Dieselverkstaden finner vi även en SF biograf med 6 salonger, samt Klätterverket ett inomhuscenter för klättring med 1000 kvm klättervägg. Vill man motionera så finns även olika träningsanläggningar t.ex. SATS och Friskis & Svettis. I Ektorp finns även Nacka Närsjukhus som är ett modernt sjukhus med allt som rör vård och omsorg.

Länkar

D-Photo Reel

Brf Nackahus i Ekängen nr 2

Nacka kommun

SL

Mäklarringen Svenska AB

BR-lägenhet till salu i Saltängen / Ektorp - Nacka

Bostadsrätt: Lägenhet, 2:a på 53 m², Saltängen / Ektorp, Nacka

SALTÄNGEN / EKTORP, NACKA

Bostadsrätt, Lägenhet, 3 198 kr , 53


Interiör

Allmän beskrivning
Lägenhet med fantastiskt läge i Saltängen och vidsträckt utsikt över Saltsjö-Duvnäs och Skurusundet. Hela lägenheten har genomgående ljusa och smakfulla material- och färgval. Optimalt planerad planlösning, stabil och populär bostadsrättsförening, stambytt fastighet samt områdets bästa läge gör detta till en lägenhet som bör ses!

ENTRÉ / HALL
Ljus, välkomnade hall med vitmålade väggar och klinkergolv i en stilren mörk nyans. Plats för avhängning i form av klädhängare, hatthylla och skohylla. Stor garderob med spegelförsedda skjutdörrar och bra förvaringsmöjligheter med hyllor och skjutbara korgar. Från hallen nås övriga delar av lägenheten.

KÖK
Ljust och fint kök med vitmålade väggar samt golv belagt med stilren parkett. Bra förvaringsmöjligheteter med ljusa skåp, luckor och lådor från Puustelli. Köket har stilrena svarta bänkskivor av granit, vitt kakel ovan arbetsytor och en snyggt integrerad diskho. Den maskinella utrustningen består av kyl, frys, spis med induktionshäll, fläkt, inbyggnadsugn och diskmaskin. Matplats med gott om plats för fyra matgäster. Fina ljusinsläpp tack vare fönster med högt läge i väster samt den öppna planlösningen in mot vardagsrummet.

VARDAGSRUM
Stort och ljust vardagsrum med ett fantastiskt läge och underbara ljusinsläpp från två väderstreck. Mycket smakfull inredning med stilrent golv av ekparkett samt vitmålade väggar. I anslutning till vardagsrummet ligger den högt belägna balkongen med underbar utsikt över Skurusundet och Saltsjö-Duvnäs. Balkongen har trätrall.

SOVRUM
Ljust sovrum med parkettgolvoch vitmålade väggar. Sovrummet har tre garderober för bra förvaring. Fint fönsterparti med högt fritt läge och underbar vidsträckt utsikt.

BADRUM
Stambytt badrum med vita helkaklade väggar och grått klinkergolv. Smakfull badrumsinredning med kommod och handfat i vitt. Duschhörna med duschvägg i glas, tvättställ med tillhörande skåp, wc, handdukstork samt väggfast spegel. Tvättmaskin.

FÖRRÅD
Till lägenheten finns källarförråd samt matförråd.

KABEL-TV OCH BREDBAND
Tv och bredband genom Bredbandsbolaget, www.bredbandsbolaget.se. Grundutbudet av tv-kanaler ingår i månadsavgiften till bostadsrättsföreningen. Bredbandsbolagets kundservice 0770-777 000. Bredband tillkommer och tecknas separat.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
Det finns en bastu i föreningen för föreningens medlemmar att låna.

Fastighetsmäklaren informerar
Vår roll som fastighetsmäklare är att objektivt förmedla information mellan köpare och säljare utan att påverka denna information. Bud som kommer in före kontraktsskrivning måste vi förmedla till säljaren för att låta säljaren fatta alla beslut. Köpet är således inte klart förrän kontraktet är påskrivet. Köpare och säljare har enligt lag rätt att, när uppdraget slutförts, få en skriftlig budhistorik över samtliga angivna bud med budgivares namn, telefonnummer, tidpunkt för budet och belopp.

Fakta

Byggnad

ByggnadstypFlerfamiljshus

Byggnadsår1946

FastighetsbeteckningSICKLÖN 238:1

Lägenhetsnummer108

Fönster2-glas

UppvärmningFjärrvärme

UpplåtelseformBostadsrätt

HissNej

EnergideklarationUtfärdad

Datumden 23 januari 2009

Energiprestanda136 kWh/kvm/år

Klass-

Driftskostnad

Totalt enligt spec nedanC:a -/år med - personer i hushållet.

Uppvärmning-

Hushållsel-

Vatten/avlopp-

Sotning-

Väg/samfällighetsavgift-

Renhållning-

Försäkring (exkl. lösöre)-

Övrigt-

Energiförbrukning-

Elleverantör-

NätleverantörNacka Energi

Kommentar-

Energideklaration

Info, Bra att veta om Budgivning

Info, Energideklaration

Info, Undersökningsplikt & Felansvar

Stadgar

Årsredovisning

Förening

Brf Nacka-hus nr 2 i Ekängen

Bostadsrättsföreningen registrerades 1944 och består av sammanlagt 147 lägenheter. Föreningens fastighet förvärvades 1946. 146 lägenheter upplåts med bostadsrätt och en med hyresrätt. I föreningen finns även nio lokaler (hyresrätt).KABEL-TV OCH BREDBANDTv och bredband genom Bredbandsbolaget, www.bredbandsbolaget.se. Grundutbudet av tv-kanaler ingår i månadsavgiften till bostadsrättsföreningen. Bredbandsbolagets kundservice 0770-777 000. Bredband tillkommer och tecknas separat.GEMENSAMMA UTRYMMENDet finns en bastu i föreningen för föreningens medlemmar att låna.Utfört underhåll 2015 Installation av nya balkongdörrar 2015 Hus 19, 21, 23 och 27. Kompletterande kabeldragning avseende mot ny TV-operatör 2014-2015Stamdragning och relining hus 23.Renovering av elserviser, mätarskåp, mm samtliga hus.2014Tilläggsisolerat vindarna.Montering av snörasskydd på tak över entrésidorna.Undercentralen - Omdragning rör, asbestsanering och nya vattenmätare.Asfalterings- och kantstensarbete, uppfaften hus 19-23. Anläggning av fyra nya p-platser.Avloppsspolning samtliga lägenheter.Omisolering av husgrund, hus 19.2013-2015Ombyggnation av Ugglevägen 23, lgh 140-147.2013Översyn av fönser och balkonger.Funktionsåtgärd av takluckor.Asfaltering och kantstensarbete, framför hus 19 och 21.2012-2013Översyn av radiatorer i källargångar.2012AsfalteringSlipning och omlackering av portarRenovering av yttre befintlig granittrappa, mellan hus 17 och 232011-2012Injustering av fjärrvärmeOVK i alla lägenheterInstallation av nya armaturer i trapphusen2010-2012Anläggning av nya uteplatser2010Ombyggnad av lekplats2009Utvändig målning av fönsterHögtrycksspolning avlopp i alla lägenheter2008Energideklaration genomförd1994-1995RörstambyteFör mer information se föreningens hemsida, www.nackahus2.com.

ParkeringGratis parkering utmed Beckasinvägen, Tranvägen och Ugglevägen. Det finns även boendeparkering att tillgå för den som önskar (kö kan förekomma).

OrganisationsformBostadsrätt

Äkta / Oäkta bostadsrättsföreningÄkta

Tillåter juridisk personNej

Överlåtesavgift1108 Kr

Pantsättningsavgift443 Kr, betalas av köparen

Området

AllmäntSaltängen är ett av Nackas mest idylliska områden och ligger precis mellan Saltsjö-Duvnäs, Skurusundet/Skuruparken och Ektorp. Här råder lugnet samtidigt som man har nära (endast ett par minuter) till kommunikationer, affärer och grönområden.I närliggande Ektorps centrum finns ett bra utbud av butiker, restauranger och kaféer som ligger på några minuters gångavstånd från bostaden. I Ektorp finns flera matbutiker, restauranger samt bageri/café Gateau. För den som är träningssugen finns gymmet World Class. I Ektorp finns även frisör, optiker, blomsterhandel, klädbutik, kemtvätt, låssmed, hudvård och kosmetik, tandläkare och sjukgymnaster. Närsjukhuset ligger på promenadavstånd och håller hög klass och innehar allt du behöver inom vård och omsorg.Njut av vackra promenadvägar! Inom bekvämt gångavstånd ligger Nyckelviken och Skuruparken. Nere vid Duvnäs marina samt Strandpromenaden är sjöutsikten garanterad! På sommarhalvåret rekommenderas en promenad ner till Café Koloni i Duvnäs, beställ en bit god mat och lite vin därtill och sätt dig sedan under den stora eken och njut av den härliga atmosfären! Passa på att ta en titt i Olle Nymans ateljéer eller på någon pågående konstutställning.I Nacka finns många fina naturreservat för den som gillar att vistas i skog och mark, t ex närbelägna Nyckelviken som lockar med skidåkning och gnistrande vita promenader vintertid och sommartid kanske en tur i joggingspåret samt bad vid saltstänkta klippor. Förutom naturen finns här en trevlig lantgård med djur som barnen kan besöka.Natursköna Långsjöns naturreservat med omtyckt badsjö ligger ca 15 minuters promenad från lägenheten.

KommunikationAtt ta sig in till innerstan är enkelt och går snabbt. Det går ett stort antal busslinjer, dygnet runt, från Skuru skola (250 meter från dörren) och det tar cirka 20 minuter till Slussen. I högtrafik rullar bussarna med 2-3 minuters intervall!På ett par kilometers avstånd finner vi dessutom den pittoreska Saltsjöbanan. Från station Saltsjö-Duvnäs tar det cirka 15 minuter till Slussen med Saltsjöbanan.

ParkeringGratis parkering utmed Beckasinvägen, Tranvägen och Ugglevägen. Det finns även boendeparkering att tillgå för den som önskar (kö kan förekomma).

NärserviceEKTORPEtt par minuter från lägenheten ligger närbelägna Ektorps centrum. Här finns ett brett utbud av mataffärer, blomsterhandel, kemtvätt, gym, caféer, restauranger, gym, mm.NACKA FORUMCirka fem minuter bort med bil eller buss finner vi Nacka Forum. Det är ett utav Sveriges största köpcentrum fullt av bl.a. mode, hobby, teknik och mat. Här finns allt du behöver i from av cirka 150 butiker, caféer och restauranger. Du finner även service, så som banker och vårdcentral, mm.SICKLA KÖPKVARTERÄven Sickla köpkvarter ligger inom bekvämt avstånd. Där finns det ett stort affärs- och nöjesutbud med cirka 150 butiker av olika slag. Här finns allt man kan önska sig i form av shopping, kläder, inredning, elektronik, livsmedel samt ett flertal restauranger och caféer. Det erbjuds även ett stort utbud av kultur och nöjen. I Dieselverkstaden som i dag innehåller kultur i mångfald har man förvandlat Atlas Copcos gamla verkstäder till en populär mötesplats med bl. a. bibliotek, restaurang, caféer och konsthall. Det arrangeras teaterföreställningar, konserter och utställningar. I Dieselverkstaden finner vi även en SF biograf med 6 salonger, samt Klätterverket ett inomhuscenter för klättring med 1000 kvm klättervägg. Vill man motionera så finns även olika träningsanläggningar t.ex. SATS och Friskis & Svettis. I Ektorp finns även Nacka Närsjukhus som är ett modernt sjukhus med allt som rör vård och omsorg.

Länkar

D-Photo Reel

Brf Nackahus i Ekängen nr 2

Nacka kommun

SL

Mäklarringen Svenska AB

Detaljer

Inte upplyst.

Kontakta annonsören

Se fler annonser här: Nacka

Få nya bostäder som denna direkt på mail: Börja bevaka
Support
Blogg