1. Start
  2. Bostadsrätter
  3. Stockholms län
  4. Solna
  5. A1824744
 
KARTA
Perfekt planerad tvåa i populära Järvastaden. Helt insynfri med en fantastisk balkong i västerläge!

Bostadsrätt: Lägenhet, 2:a på 38 m², Solna


Välkomna till denna otroligt välplanerade och fräscha tvåa i populära Järvastaden. Nyproduktionsskick, insynsfria fönster och låg månadsavgift med alla bekvämligheter man kan tänka sig. Stabil och populär förening där man vissa månader har kunnat halvera avgiften. Lägenheten är ypperligt planerad och här har man har verkligen gjort det mesta av varje kvadratmeter. Balkong med härlig eftermiddagssol mot lugnt skogsparti där man kan avnjuta härliga kvällar och solnedgångar. Alla rum har omsorgsfullt utvalda ytskikt och de generösa fönsterpartierna på plan tre garanterar intimitet, fri utsikt och obefintlig insyn. Fina ljussättningsmöjligheter med spotlights i kök (både i tak och över bänkskivan) samt i badrummet. Sovrummet är rymligt med plats för en dubbelsäng (160 cm) på kortsidan med t.ex. ett nattduksbord utan att det känns trångt. På motsatt sida har man goda förvaringsmöjligheter i en hel garderobsvägg med skjutdörrar. Stilrent och fräscht badrum med golvvärme och i i mycket gott skick med vita helkaklade väggar, klinkergolv i grå nyans samt tvättpelare. Köket och vardagsrummet delas av med en bardisk vilken kan nyttjas som matplats för upp till fem personer. Avdelningen bidrar till goda sociala ytor att umgås på medan vardagsrummet är rejält nog för att rymma ett stort matbord samt soffgrupp och övrigt möblemang. Utgången mot balkongen med dess stora fönster i sydvästläge skapar ett naturligt och rikligt ljusflöde genom hela lägenheten. Alla fönster och balkongen vätter mot ett skogsparti i anslutning till Igelbäckens naturreservat. Detta gör att man kan njuta av härliga kvällar och solnedgångar i lugn och ro. Kort promenadavstånd till Ulriksdals pendeltågsstation och runt knuten finns en vältrafikerad busshållplats, (buss 540 mot Ulriksdals Station - Järva krog - Bergshamra - Universitetet). På gatan finns ytterligare service i form av trevliga caféer och restauranger, gym, förskolor och skolor. Brf Luckan i Järvastaden är en stabil och välskött förening vilket har visat sig med bland annat sänkta avgifter vissa månader. Allt detta sammantaget gör denna tvåa till en riktig pärla i Järvastaden.

Varmt välkomna till Fridensborgsvägen 58!
HALL med 3-stavs ekparkettgolv, vitmålade väggar och avhängningsplats för ytterkläder. Säkerhetsdörr.

BADRUM med vita blanka helkaklade väggar samt klinkergolv i grå nyans och elburen golvvärme. Även utrustat med invikbar duschvägg, handfat med kommod, elhanddukstork, halogenspotlights i taket, tvättmaskin, torktumlare och ett spegelskåp.

VARDAGSRUM med ekparkettgolv och vitmålade väggar. Utgång mot balkong i högt och fritt sydvästläge.

KÖK med ekparkettgolv, vitmålade väggar, vita skåpluckor med rostfria handtag, kakel i grå nyans och svart laminatskiva. Spotlights installerade i tak och ovanför bänkskiva.
Utrustning:
-Inbyggnadshäll (Bosch)
-Inbyggnadsugn vit (Bosch)
-Mikrovågsugn, vit, i väggskåp (Bosch)
-Diskmaskin vit 45 cm (Bosch)
-Kombinerad kyl/frys vit (Bosch)
-Rostfri fläktkåpa (Franke)

SOVRUM med ekparkettgolv, vitmålade väggar samt mörk fondtapet, garderob om 180 cm med skjutdörrar. Plats för dubbelsäng (160 cm) längs kortsidan samt övrig trivselmöblering.

Fakta om bostaden

Sammanfattning

Typ: Bostadsrättslägenhet
Rum: 2, varav 1 sovrum
Boarea: 38 kvm
Lägenhetsnummer: 231203

Utgångspris: 2 595 000 kr
Byggnadsår: 2011
Upplåtelseform: Bostadsrätt
Våning: 3 av 6
Hiss: Ja
Boareauppgift enligt: Säljaren och bostadsrättsföreningen

Tomt/balkong/uteplats

Balkong: Rymlig och insynsfri balkong med härlig eftermiddagssol.

Tv/Internetanslutning

Ansluten till kabel-TV-nät. Leverantör: Canal Digital (grundutbudet ingår i avgiften). Bredband via Ownit (fiber), hastighet: 100 Mbit/s (Obligatorisk kostnad om 210 kr/mån tillkommer)

Allmänt

Län: Stockholm
Kommun: Solna

Visa mer om bostaden

Omgivning

NÄROMRÅDET

I Järvastaden bor du nära stadens puls men granne med underbara naturområden. I närheten finns ett rikt fritidsutbud vid Igelbäckens naturreservat med fina stigar och rastplatser. Mycket barnvänligt område med flertalet förskolor och skola. Ett stenkast från lägenheten har man byggt upp en jättestor lekpark för de små som är döpt och baserad på barnprogramsfiguren Mulle Meck. Här är alla åldrar välkomna att leka. Bredvid Mulle Meck parken finns en liten konstfrusen skridskobana om vintern som om sommaren används som basketplan.

I Järvastaden finns restaurang, kafé och ett nyöppnat kvartersgym (Puls och träning). Ny och välsorterad ICA-butik finns i västra delen av Järvastaden, ca 1 km från bostaden. Ytterligare en matbutik ligger i Bagartorp (ca 5 minuters promenad).

En gång- och cykelbro över järnvägen gör det enkelt att ta sig till mysiga Överjärva Gård, en lantlig miljö med hästar och höns.
För dig som tycker om att motionera ligger Ursviks motions- och friluftsområde en kort bit bort. Om sommaren finns här fina löpspår med elljus och om vintern erbjuds skidspår i olika längder. I området finns flera grillplatser.
Det är promenadavstånd till fina promenad- och joggingvägar runt fågelsjöarna Råstasjön och Lötsjön. För den golfbitne ligger Ulriksdals golfklubb endast ca 500 meter bort.
Att promenera till Roslagstull/Norrtull tar ca 45 minuter och att cykla ca 20 minuter (3 km). Detta görs förslagsvis via den fina cykelvägen utmed Brunnsvikens strand och genom Hagaparken till Norrtull.

BARNOMSORG

Området erbjuder ett antal kommunala förskolor, enskilda förskolor och även familjedaghem varav ett i kommunal regi. Vidare finns en öppen förskola.
Närområdets grundskolor är Bagartorpskolan, Alfaskolan samt Vittra i Frösunda. Under 2014 invigdes en ny skola i Ulriksdal (Ulriksdalsskolan) med klasser upp till åk 9.

För mer info besök www.solna.se

SHOPPING

Solna Centrum med ett stort utbud av serviceinrättningar och butiker ligger ca 3 km bort, till Bromma Blocks är det ca 6 km och till Kista Centrum ca 6 km. Den nya Nationalarenan ligger inom promenadavstånd och står klar sedan en tid tillbaka. Här bjuds man på ett stort antal arrangemang i världsklass året runt. I anslutning till arenan byggs nu Arenastaden, en helt ny stadsdel som inrymmer ett av Skandinaviens största köpcentrum, Mall of Scandinavia. Det kommer även finnas ett stort antal bostäder, företag och serviceinrättningar. Arenastaden ligger inom gångavstånd ifrån bostaden.

För mer info se Järvastadens hemsida på: http://www.jarvastaden.se/

BUDGIVNINGSFÖRFARANDET:
För att skapa en trygg budgivning och ett enhetligt arbetssätt när vi genomför ett förmedlingsuppdrag har Svensk Fastighetsförmedling regler kring hur budgivningen ska hanteras.
Vi använder oss av en så kallad öppen budgivning där samtliga budgivare har rätt att få ta del av samtliga bud. När budgivningen är avslutad har köparen rätt att ta del av samtliga budgivare med namn och bud.

Andel i föreningen

Andel i föreningen: 0,85800000

Pantsättning: Lägenheten är pantsatt

Om föreningen

Fastigheten består av tre trapphus med 76 st lägenheter (samtliga upplåtna med bostadsrätt). Skanska har uppfört husen.
Österåkers bostadsrättsförvaltning AB tar hand om den ekonomiska förvaltningen.
Föreningen har en stabil ekonomi och denna förening har väldigt bra avgifter i förhållande till de övriga i området. Man har tidigare halverat månadsavgiften vid flera tillfällen tidigare.
Varje lägenhet betalar varje månad en förutbestämd schablonavgift för el. Sedan görs det årligen en avstämning av faktiskt elförbrukning och betald schablonförbrukning. Mellanskillnaden debiteras eller krediteras lägenheten.
För mer information besök föreningens utmärkta hemsida: http://www.brfluckan.se

Allmänt

Föreningens namn: Brf Luckan i Järvastaden

Föreningsform: Bostadsaktiebolag

Lägenhetsnummer skatteverket: 1203

Kommun: Solna

Gemensamma utrymmen

FÖRRÅD
Till lägenheten hör ett källarförråd.
I föreningen finns en tvättstuga och utrymme där man kan förvara cyklar och barnvagnar.

INNERGÅRD
Mycket mysig och barnvänlig innergård med lekplats, boulebana, fontän, bänkar, bord, cykelpump mm.

ÖVRIGT OM BYGGNADEN
Samtliga lägenheter är försedda med säkerhetsdörr. På entréplan finns postboxar till varje lägenhet och portarna är försedda med kodlås.

Parkering

GARAGE
Brf Luckan har 35 stycken förhyrda platser samt 1 mc-plats för de boende som ligger i garaget i Brf Markan. Garageplats kostar 900 kr/månad.

P-PLATSER
Brf Luckan har även 26 platser ute för de boende i nära anslutning till huset på egen mark. Parkeringsplats ute kostar 450kr/månad

Boendeparkering finns även på gatan. Tillståndet är gratis, månadskort kostar 300 kr, säsongskort gäller 3 månader och kostar 750 kr. Tillstånd för boendeparkering sökes på Medborgarkontoret, tel: 08-734 21 00 eller på www.solna.se.

Kommunikationer

Kommunikationerna i Järvastaden är bra och kommer att bli ännu bättre. Du som bor i Östra Järvastaden har bara några minuter att promenera till Ulriksdals station (9 minuter med pendeltåg till Stockholm C). Precis utanför porten finns en busshållsplats med flertalet busslinjer som skapar bra möjligheter till vidare förbindelser med tunnelbana och pendeltåg. Det finns flera bussar som tar dig bla till Solna C, Bergshamra, Bromma och Universitetet på ca 15 minuter. Med buss kommer du även till Karolinska sjukhuset och Hallonbergen. Du kan cykla in till stan på mindre än en kvart och till Kista C på tio minuter.
Närmsta tunnelbanestationerna är Hallonbergen (Blå linje) och Bergshamra (Röd linje).
Övrigt
Ekonomi

Utgångspris

2 595 000 kr

Månadsavgift

1 980 kr

I avgiften ingår värme och vatten

Energideklaration

Status: Energideklaration är utförd

Energiprestanda: 106 kWh/kvm/år

Energiklass: C

Energideklaration utförd: 2013-05-21

Perfekt planerad tvåa i populära Järvastaden. Helt insynfri med en fantastisk balkong i västerläge!

Bostadsrätt: Lägenhet, 2:a på 38 m², Solna

SOLNA

Bostadsrätt, Lägenhet, 2 595 000 kr 1 980 kr , 38


Välkomna till denna otroligt välplanerade och fräscha tvåa i populära Järvastaden. Nyproduktionsskick, insynsfria fönster och låg månadsavgift med alla bekvämligheter man kan tänka sig. Stabil och populär förening där man vissa månader har kunnat halvera avgiften. Lägenheten är ypperligt planerad och här har man har verkligen gjort det mesta av varje kvadratmeter. Balkong med härlig eftermiddagssol mot lugnt skogsparti där man kan avnjuta härliga kvällar och solnedgångar. Alla rum har omsorgsfullt utvalda ytskikt och de generösa fönsterpartierna på plan tre garanterar intimitet, fri utsikt och obefintlig insyn. Fina ljussättningsmöjligheter med spotlights i kök (både i tak och över bänkskivan) samt i badrummet. Sovrummet är rymligt med plats för en dubbelsäng (160 cm) på kortsidan med t.ex. ett nattduksbord utan att det känns trångt. På motsatt sida har man goda förvaringsmöjligheter i en hel garderobsvägg med skjutdörrar. Stilrent och fräscht badrum med golvvärme och i i mycket gott skick med vita helkaklade väggar, klinkergolv i grå nyans samt tvättpelare. Köket och vardagsrummet delas av med en bardisk vilken kan nyttjas som matplats för upp till fem personer. Avdelningen bidrar till goda sociala ytor att umgås på medan vardagsrummet är rejält nog för att rymma ett stort matbord samt soffgrupp och övrigt möblemang. Utgången mot balkongen med dess stora fönster i sydvästläge skapar ett naturligt och rikligt ljusflöde genom hela lägenheten. Alla fönster och balkongen vätter mot ett skogsparti i anslutning till Igelbäckens naturreservat. Detta gör att man kan njuta av härliga kvällar och solnedgångar i lugn och ro. Kort promenadavstånd till Ulriksdals pendeltågsstation och runt knuten finns en vältrafikerad busshållplats, (buss 540 mot Ulriksdals Station - Järva krog - Bergshamra - Universitetet). På gatan finns ytterligare service i form av trevliga caféer och restauranger, gym, förskolor och skolor. Brf Luckan i Järvastaden är en stabil och välskött förening vilket har visat sig med bland annat sänkta avgifter vissa månader. Allt detta sammantaget gör denna tvåa till en riktig pärla i Järvastaden.

Varmt välkomna till Fridensborgsvägen 58!
HALL med 3-stavs ekparkettgolv, vitmålade väggar och avhängningsplats för ytterkläder. Säkerhetsdörr.

BADRUM med vita blanka helkaklade väggar samt klinkergolv i grå nyans och elburen golvvärme. Även utrustat med invikbar duschvägg, handfat med kommod, elhanddukstork, halogenspotlights i taket, tvättmaskin, torktumlare och ett spegelskåp.

VARDAGSRUM med ekparkettgolv och vitmålade väggar. Utgång mot balkong i högt och fritt sydvästläge.

KÖK med ekparkettgolv, vitmålade väggar, vita skåpluckor med rostfria handtag, kakel i grå nyans och svart laminatskiva. Spotlights installerade i tak och ovanför bänkskiva.
Utrustning:
-Inbyggnadshäll (Bosch)
-Inbyggnadsugn vit (Bosch)
-Mikrovågsugn, vit, i väggskåp (Bosch)
-Diskmaskin vit 45 cm (Bosch)
-Kombinerad kyl/frys vit (Bosch)
-Rostfri fläktkåpa (Franke)

SOVRUM med ekparkettgolv, vitmålade väggar samt mörk fondtapet, garderob om 180 cm med skjutdörrar. Plats för dubbelsäng (160 cm) längs kortsidan samt övrig trivselmöblering.

Fakta om bostaden

Sammanfattning

Typ: Bostadsrättslägenhet
Rum: 2, varav 1 sovrum
Boarea: 38 kvm
Lägenhetsnummer: 231203

Utgångspris: 2 595 000 kr
Byggnadsår: 2011
Upplåtelseform: Bostadsrätt
Våning: 3 av 6
Hiss: Ja
Boareauppgift enligt: Säljaren och bostadsrättsföreningen

Tomt/balkong/uteplats

Balkong: Rymlig och insynsfri balkong med härlig eftermiddagssol.

Tv/Internetanslutning

Ansluten till kabel-TV-nät. Leverantör: Canal Digital (grundutbudet ingår i avgiften). Bredband via Ownit (fiber), hastighet: 100 Mbit/s (Obligatorisk kostnad om 210 kr/mån tillkommer)

Allmänt

Län: Stockholm
Kommun: Solna

Visa mer om bostaden

Omgivning

NÄROMRÅDET

I Järvastaden bor du nära stadens puls men granne med underbara naturområden. I närheten finns ett rikt fritidsutbud vid Igelbäckens naturreservat med fina stigar och rastplatser. Mycket barnvänligt område med flertalet förskolor och skola. Ett stenkast från lägenheten har man byggt upp en jättestor lekpark för de små som är döpt och baserad på barnprogramsfiguren Mulle Meck. Här är alla åldrar välkomna att leka. Bredvid Mulle Meck parken finns en liten konstfrusen skridskobana om vintern som om sommaren används som basketplan.

I Järvastaden finns restaurang, kafé och ett nyöppnat kvartersgym (Puls och träning). Ny och välsorterad ICA-butik finns i västra delen av Järvastaden, ca 1 km från bostaden. Ytterligare en matbutik ligger i Bagartorp (ca 5 minuters promenad).

En gång- och cykelbro över järnvägen gör det enkelt att ta sig till mysiga Överjärva Gård, en lantlig miljö med hästar och höns.
För dig som tycker om att motionera ligger Ursviks motions- och friluftsområde en kort bit bort. Om sommaren finns här fina löpspår med elljus och om vintern erbjuds skidspår i olika längder. I området finns flera grillplatser.
Det är promenadavstånd till fina promenad- och joggingvägar runt fågelsjöarna Råstasjön och Lötsjön. För den golfbitne ligger Ulriksdals golfklubb endast ca 500 meter bort.
Att promenera till Roslagstull/Norrtull tar ca 45 minuter och att cykla ca 20 minuter (3 km). Detta görs förslagsvis via den fina cykelvägen utmed Brunnsvikens strand och genom Hagaparken till Norrtull.

BARNOMSORG

Området erbjuder ett antal kommunala förskolor, enskilda förskolor och även familjedaghem varav ett i kommunal regi. Vidare finns en öppen förskola.
Närområdets grundskolor är Bagartorpskolan, Alfaskolan samt Vittra i Frösunda. Under 2014 invigdes en ny skola i Ulriksdal (Ulriksdalsskolan) med klasser upp till åk 9.

För mer info besök www.solna.se

SHOPPING

Solna Centrum med ett stort utbud av serviceinrättningar och butiker ligger ca 3 km bort, till Bromma Blocks är det ca 6 km och till Kista Centrum ca 6 km. Den nya Nationalarenan ligger inom promenadavstånd och står klar sedan en tid tillbaka. Här bjuds man på ett stort antal arrangemang i världsklass året runt. I anslutning till arenan byggs nu Arenastaden, en helt ny stadsdel som inrymmer ett av Skandinaviens största köpcentrum, Mall of Scandinavia. Det kommer även finnas ett stort antal bostäder, företag och serviceinrättningar. Arenastaden ligger inom gångavstånd ifrån bostaden.

För mer info se Järvastadens hemsida på: http://www.jarvastaden.se/

BUDGIVNINGSFÖRFARANDET:
För att skapa en trygg budgivning och ett enhetligt arbetssätt när vi genomför ett förmedlingsuppdrag har Svensk Fastighetsförmedling regler kring hur budgivningen ska hanteras.
Vi använder oss av en så kallad öppen budgivning där samtliga budgivare har rätt att få ta del av samtliga bud. När budgivningen är avslutad har köparen rätt att ta del av samtliga budgivare med namn och bud.

Andel i föreningen

Andel i föreningen: 0,85800000

Pantsättning: Lägenheten är pantsatt

Om föreningen

Fastigheten består av tre trapphus med 76 st lägenheter (samtliga upplåtna med bostadsrätt). Skanska har uppfört husen.
Österåkers bostadsrättsförvaltning AB tar hand om den ekonomiska förvaltningen.
Föreningen har en stabil ekonomi och denna förening har väldigt bra avgifter i förhållande till de övriga i området. Man har tidigare halverat månadsavgiften vid flera tillfällen tidigare.
Varje lägenhet betalar varje månad en förutbestämd schablonavgift för el. Sedan görs det årligen en avstämning av faktiskt elförbrukning och betald schablonförbrukning. Mellanskillnaden debiteras eller krediteras lägenheten.
För mer information besök föreningens utmärkta hemsida: http://www.brfluckan.se

Allmänt

Föreningens namn: Brf Luckan i Järvastaden

Föreningsform: Bostadsaktiebolag

Lägenhetsnummer skatteverket: 1203

Kommun: Solna

Gemensamma utrymmen

FÖRRÅD
Till lägenheten hör ett källarförråd.
I föreningen finns en tvättstuga och utrymme där man kan förvara cyklar och barnvagnar.

INNERGÅRD
Mycket mysig och barnvänlig innergård med lekplats, boulebana, fontän, bänkar, bord, cykelpump mm.

ÖVRIGT OM BYGGNADEN
Samtliga lägenheter är försedda med säkerhetsdörr. På entréplan finns postboxar till varje lägenhet och portarna är försedda med kodlås.

Parkering

GARAGE
Brf Luckan har 35 stycken förhyrda platser samt 1 mc-plats för de boende som ligger i garaget i Brf Markan. Garageplats kostar 900 kr/månad.

P-PLATSER
Brf Luckan har även 26 platser ute för de boende i nära anslutning till huset på egen mark. Parkeringsplats ute kostar 450kr/månad

Boendeparkering finns även på gatan. Tillståndet är gratis, månadskort kostar 300 kr, säsongskort gäller 3 månader och kostar 750 kr. Tillstånd för boendeparkering sökes på Medborgarkontoret, tel: 08-734 21 00 eller på www.solna.se.

Kommunikationer

Kommunikationerna i Järvastaden är bra och kommer att bli ännu bättre. Du som bor i Östra Järvastaden har bara några minuter att promenera till Ulriksdals station (9 minuter med pendeltåg till Stockholm C). Precis utanför porten finns en busshållsplats med flertalet busslinjer som skapar bra möjligheter till vidare förbindelser med tunnelbana och pendeltåg. Det finns flera bussar som tar dig bla till Solna C, Bergshamra, Bromma och Universitetet på ca 15 minuter. Med buss kommer du även till Karolinska sjukhuset och Hallonbergen. Du kan cykla in till stan på mindre än en kvart och till Kista C på tio minuter.
Närmsta tunnelbanestationerna är Hallonbergen (Blå linje) och Bergshamra (Röd linje).
Övrigt
Ekonomi

Utgångspris

2 595 000 kr

Månadsavgift

1 980 kr

I avgiften ingår värme och vatten

Energideklaration

Status: Energideklaration är utförd

Energiprestanda: 106 kWh/kvm/år

Energiklass: C

Energideklaration utförd: 2013-05-21

Detaljer

  • Hiss

    Ja   Ja

Kontakta annonsören

Se fler annonser här: Solna

Få nya bostäder som denna direkt på mail: Börja bevaka
Support
Blogg