1. Start
  2. Bostadsrätter
  3. Stockholms län
  4. Sigtuna
  5. A1824719
 
KARTA
Genomgående ljust och fint radhus med tre sovrum samt vardagsrum med öppet upp till tak.

Bostadsrätt: Hus, 4:a på 106 m², Märsta, Sigtuna


Genomgående ljust och fint radhus med tre sovrum samt vardagsrum med öppet upp till tak. På framsidans altan kan du njuta av morgonsolen samtidigt som barnen leker vid den intilliggande lekparken. När du får besök av stora sällskap finns parkeringsplatser utmed den närliggande vägen . Baksidan har en lättskött tomt med staket runtom, ett förråd, samt altan med tak i västerläge. Med promenadavstånd till skola och dagis, samt buss bor du bekvämt och vill du ge dig ut i motionsspåret något dag har du även denna inom nära räckhåll. Stabil förening utan planerade avgiftshöjningar och carport med eluttag som ingår i månadsavgiften.
ENTRÉPLAN
På framsidan av huset finns en altan där du kan njuta av morgonsolen. Precis bredvid ligger en lekplats vilket gör det lätt att hålla koll på barnen medan de leker, samtidigt som du kan sitta ner med vänner för en fika. Direkt intill altanen finns en carport med eluttag och bredvid den finns uppfart med plats för ytterligare en bil.

HALL
Ljus och fin hall med vackert valv mot köksingången. En bit in i hallen, vid ingången till tvättstugan, finns det plats att hänga av sig sina ytterkläder och skor. Väggarna är tapetserade och på golvet ligger laminat.

KÖK
Väggen mot hallen har en halv öppning med valv som gör att rummet upplevs som större och luftigare. Skåpen rymmer gott om förvaring för porslin och köksluckorna är ljusa. Det gråvita stenkaklet ovanför bänkskivan i laminat är lätt att rengöra. Utrustning i köket: kyl och frys (2009), spis och ugn (2009) samt diskmaskin (2010) och spisfläkt (xxxx). Laminatgolv och tapetserade väggar. Här finns matplats för 4-6 personer med utsikt genom fönstret ut mot altanen på framsidan.

VARDAGSRUM
Härligt vardagsrum med hög takhöjd samt utgång till altan i västerläge. Här finns utrymme att möblera på många olika sätt, antigen med en matsalsmöbel eller större soffmöbel för umgänge. Tack vare sitt gavelläge har detta rum, utöver höga fönster ut mot baksidan ett extra fönster ,som tillför ett fint ljus. Luftvärmepumpen som föreningen installerade 2011 sitter även här och hjälper till att värma upp bostaden vintertid. samt kyla ner sommartid. Parkettgolv och tapesterade väggar.

ALTAN
Denna altan har ett tak vilket gör att du kan söka skydd i skuggan en riktigt varm sommardag. Nedanför altanen finns gräsmatta som omgärdas av ett staket. Här finns plats för lek och bus samt plantering och odlingar för den som är trädgårdsintresserad. På tomten finns ett förråd där du kan förvara dina trädgårdsredskap.

SOVRUM 1
Detta sovrum har utsikt mot altanen på baksidan och tack vare altanens tak hålls detta rum svalt och skönt.Det är laminatgolv och tapetserade väggar.

DUSCHRUM
Helkaklat duschrum med duschplats, WC, samt kommod med spegel ovanför. Här står även husets varmvattenberedare från 2012.

TVÄTTSTUGA
Praktisk tvättstuga med ingång både från hall och groventré utifrån husets framsida. Det finns en tvättmaskin och torktumlare från 2011. Arbetsbänken är ovanför där du kan vika och organisera din tvätt. och väggfasata hyllor där du kan förvara t ex rena handdukar. Laminatgolv och väggarna har målad vävtapet.

ÖVRE PLAN
När du kommer upp på övre plan möts du av en hall som har staket, där du kan blicka ner mot vardagsrummet.

SOVRUM 2
Mysigt sovrum med plats för en dubbelsäng och utsikt mot husets framsida.

SOVRUM 3
Även detta sovrum har utsikt mot framsidan av huset och plats för en säng,samt skrivbord och byrå. Bägge sovrummen på övre plan har lamintgolv och tapetserade väggar.

BADRUM
Här kan du koppla av med ett bad efter en lång dag på jobbet. Väggarna är kaklade och på golvet ligger plastmatta. Det finns även en WC, handfat med spegel ovanför och ett badrumsskåp där du kan förvara dina hygienartiklar.

KLÄDKAMMARE
Rymlig klädkammare med goda förvaringsmöjligheter av dina kläder. Detta rum är så pass stort att det kan användas som ett sovrum för den som vill.

Fakta om bostaden

Sammanfattning

Typ: Radhus
Rum: 4, varav 3 sovrum
Boarea: 106,5 kvm
Lägenhetsnummer: 69

Byggnadsår: 1990
Driftkostnad: ca 1 500 kr/mån
Upplåtelseform: Bostadsrätt
Boareauppgift enligt: Bostadsrättsföreningen

Tomt/balkong/uteplats

Upplåten mark: Uteplatsen/marken är upplåten med bostadsrätten (ingår i bostadsrätten)

Tv/Internetanslutning

Kabel-TV och bredband via ComHem

Värme- och ventilationsanläggning

Varje lägenhet har sitt eget värme- och ventilationssystem där värmen produceras av en elpanna för vattenburen värme. Värmen sprids ut i lägenheterna från ett luftvärmeaggregat och fördelas till de olika rummen genom ett system av luftkanaler. Sedan luften avgivit sin värme återförs en del av den till luftvärmeaggregatet för förnyad uppvärmning. Före uppvärmningen blandas den återförda luften med förvärmd och frisk uteluft från det värmeåtervinningsaggregat som normalt sitter sammanbyggt med köksfläkten. Det är viktigt att alla fläktar i luftvärmeaggregatet och värmeåtervinningsaggregatet alltid är igång för att ventilationssystemet skall fungera på avsett sätt.
Det finns dessutom en luftvärmepump i varje lägenhet som föreningen installerat.

Visa mer om bostaden

Allmänt

Län: Stockholm
Kommun: Sigtuna
Område: Märsta

Andel i föreningen

Andel i föreningen: 0,69391
Andel av insats: 0,69391
Andel av månadsavgift: 0,69479

Pantsättning: Lägenheten är pantsatt

Om föreningen

Brf Västra Galaxen 1 finns på adresserna Merkurigatan, Jupitergatan och Uranusgatan. I föreningen finns 138 bostäder i storlekarna 2 rok – 6 rok. Bebyggelsen består till största delen av marklägenheter i två plan. Det finns både radhus och parhus. De mindre lägenheterna är enplanslägenheter.

Allmänt

Föreningens namn: Brf Västra Galaxen 1

Föreningsform: Bostadsrätt

Skattemässig status: Privatbostadsföretag (äkta)

Kommun: Sigtuna

Renoveringsbeskrivning

Gjorda renoveringar: Luftvärmepumpar installerade, byte värmepannor, huskropp utvändigt, markytor

Kommande renoveringar: 2015-2016 – Målning av samtliga fasader

Gemensamma utrymmen

Till varje lägenhet som är 4 rok och större finns ett uteförråd på tomten.
Mot kvittens går det att låna gräsklippare, skottkärra, motordriven häcksax, vertikalskärare och hänggrenrensare

Parkering

Carport med eluttag ingår i månadsavgiften

Övrigt

STENINGE

OMGIVNING
Steninge är ett mysigt område söder om Märsta där du kan bo i både lägenhet, radhus och villor. Det är nära till trevlig natur och på promenadavstånd ligger Steningebadet som är en av kommunens finaste badplatser. Midgårdsbadet en bit bort invigdes 2010 och ligger intill Midgårdsvallen. Badet är Nordens första biologiskt renade utomhusbad.

KOMMUNIKATIONER
Bra bussförbindelser till Märsta station. Från stationen kan man fortsätta med pendeltåg till Stockholm eller ta fjärrtåg till Uppsala eller Stockholm. Buss går också från stationen till Arlanda.

SERVICE
Valsta Centrum som ligger i närheten av Steninge består av diverse småbutiker. Du hittar t ex mataffär, vårdcentral och restauranger. Här finns också ett bibliotek. Från Steninge är det cykelavstånd till Märsta Centrum med gym, bibliotek, mataffärer, café, butiker, systembolag och apotek.

Vid Valsta Centrum finns sim- och sporthall och Vikingahallen som ligger intill Arlandagymnasiet är ytterligare en sporthall i området. Midgårdsvallen är en modern idrottsarena intill Vikingahallen som har både fotbollsplaner, BMX-bana, plan för amerikansk fotboll och friidrottsbanor.

FÖRSKOLOR/SKOLOR
I Steninge ligger flera förskolor. På Saturnusringen finns förskolan Saturnus, på Jupitergatan förskolan Raketen, Förskolan Orion ligger på Oriongatan, på Ragnagatan ligger förskolorna Edda och Ragna. Skattkammaren ligger på Buregatan och Waldorf Solblomman på Sleipnergatan. Det finns ytterligare förskolor lite längre bort i Valsta. Skolor som ligger i närheten är Eddaskolan (F-6), Galaxskolan (F-6), Sagaskolan (F-3) och Valstaskolan (4-9).
Märstas gymnasieskola ligger i Valsta och heter Arlandagymnasiet.

Budgivning:
Vi tillämpar s.k. öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren säljer. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som köper bostaden.

I det fall det kommer in bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan överlåtelseavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.
Övrigt
Ekonomi

Överlåtelseavgift

Överlåtelseavgift betalas av: köpare

Månadsavgift

6 413 kr

I avgiften ingår: kabel-TV och bostadsrättstillägg

Driftkostnader

ca 1 500 kr/mån

Kommentar: Driftkostnaderna är personliga och kan variera beroende på användning av t ex elektriska apparater eller vilken hemförsäkring man tecknat. Denna driftskostnad baseras på säljarens uppgift.

Fördelas enligt följande

El: 1 300 kr
Försäkring: 200 kr

Energideklaration

Energiprestanda: 95 kWh/kvm/år

Genomgående ljust och fint radhus med tre sovrum samt vardagsrum med öppet upp till tak.

Bostadsrätt: Hus, 4:a på 106 m², Märsta, Sigtuna

MÄRSTA, SIGTUNA

Bostadsrätt, Hus, 6 413 kr , 106


Genomgående ljust och fint radhus med tre sovrum samt vardagsrum med öppet upp till tak. På framsidans altan kan du njuta av morgonsolen samtidigt som barnen leker vid den intilliggande lekparken. När du får besök av stora sällskap finns parkeringsplatser utmed den närliggande vägen . Baksidan har en lättskött tomt med staket runtom, ett förråd, samt altan med tak i västerläge. Med promenadavstånd till skola och dagis, samt buss bor du bekvämt och vill du ge dig ut i motionsspåret något dag har du även denna inom nära räckhåll. Stabil förening utan planerade avgiftshöjningar och carport med eluttag som ingår i månadsavgiften.
ENTRÉPLAN
På framsidan av huset finns en altan där du kan njuta av morgonsolen. Precis bredvid ligger en lekplats vilket gör det lätt att hålla koll på barnen medan de leker, samtidigt som du kan sitta ner med vänner för en fika. Direkt intill altanen finns en carport med eluttag och bredvid den finns uppfart med plats för ytterligare en bil.

HALL
Ljus och fin hall med vackert valv mot köksingången. En bit in i hallen, vid ingången till tvättstugan, finns det plats att hänga av sig sina ytterkläder och skor. Väggarna är tapetserade och på golvet ligger laminat.

KÖK
Väggen mot hallen har en halv öppning med valv som gör att rummet upplevs som större och luftigare. Skåpen rymmer gott om förvaring för porslin och köksluckorna är ljusa. Det gråvita stenkaklet ovanför bänkskivan i laminat är lätt att rengöra. Utrustning i köket: kyl och frys (2009), spis och ugn (2009) samt diskmaskin (2010) och spisfläkt (xxxx). Laminatgolv och tapetserade väggar. Här finns matplats för 4-6 personer med utsikt genom fönstret ut mot altanen på framsidan.

VARDAGSRUM
Härligt vardagsrum med hög takhöjd samt utgång till altan i västerläge. Här finns utrymme att möblera på många olika sätt, antigen med en matsalsmöbel eller större soffmöbel för umgänge. Tack vare sitt gavelläge har detta rum, utöver höga fönster ut mot baksidan ett extra fönster ,som tillför ett fint ljus. Luftvärmepumpen som föreningen installerade 2011 sitter även här och hjälper till att värma upp bostaden vintertid. samt kyla ner sommartid. Parkettgolv och tapesterade väggar.

ALTAN
Denna altan har ett tak vilket gör att du kan söka skydd i skuggan en riktigt varm sommardag. Nedanför altanen finns gräsmatta som omgärdas av ett staket. Här finns plats för lek och bus samt plantering och odlingar för den som är trädgårdsintresserad. På tomten finns ett förråd där du kan förvara dina trädgårdsredskap.

SOVRUM 1
Detta sovrum har utsikt mot altanen på baksidan och tack vare altanens tak hålls detta rum svalt och skönt.Det är laminatgolv och tapetserade väggar.

DUSCHRUM
Helkaklat duschrum med duschplats, WC, samt kommod med spegel ovanför. Här står även husets varmvattenberedare från 2012.

TVÄTTSTUGA
Praktisk tvättstuga med ingång både från hall och groventré utifrån husets framsida. Det finns en tvättmaskin och torktumlare från 2011. Arbetsbänken är ovanför där du kan vika och organisera din tvätt. och väggfasata hyllor där du kan förvara t ex rena handdukar. Laminatgolv och väggarna har målad vävtapet.

ÖVRE PLAN
När du kommer upp på övre plan möts du av en hall som har staket, där du kan blicka ner mot vardagsrummet.

SOVRUM 2
Mysigt sovrum med plats för en dubbelsäng och utsikt mot husets framsida.

SOVRUM 3
Även detta sovrum har utsikt mot framsidan av huset och plats för en säng,samt skrivbord och byrå. Bägge sovrummen på övre plan har lamintgolv och tapetserade väggar.

BADRUM
Här kan du koppla av med ett bad efter en lång dag på jobbet. Väggarna är kaklade och på golvet ligger plastmatta. Det finns även en WC, handfat med spegel ovanför och ett badrumsskåp där du kan förvara dina hygienartiklar.

KLÄDKAMMARE
Rymlig klädkammare med goda förvaringsmöjligheter av dina kläder. Detta rum är så pass stort att det kan användas som ett sovrum för den som vill.

Fakta om bostaden

Sammanfattning

Typ: Radhus
Rum: 4, varav 3 sovrum
Boarea: 106,5 kvm
Lägenhetsnummer: 69

Byggnadsår: 1990
Driftkostnad: ca 1 500 kr/mån
Upplåtelseform: Bostadsrätt
Boareauppgift enligt: Bostadsrättsföreningen

Tomt/balkong/uteplats

Upplåten mark: Uteplatsen/marken är upplåten med bostadsrätten (ingår i bostadsrätten)

Tv/Internetanslutning

Kabel-TV och bredband via ComHem

Värme- och ventilationsanläggning

Varje lägenhet har sitt eget värme- och ventilationssystem där värmen produceras av en elpanna för vattenburen värme. Värmen sprids ut i lägenheterna från ett luftvärmeaggregat och fördelas till de olika rummen genom ett system av luftkanaler. Sedan luften avgivit sin värme återförs en del av den till luftvärmeaggregatet för förnyad uppvärmning. Före uppvärmningen blandas den återförda luften med förvärmd och frisk uteluft från det värmeåtervinningsaggregat som normalt sitter sammanbyggt med köksfläkten. Det är viktigt att alla fläktar i luftvärmeaggregatet och värmeåtervinningsaggregatet alltid är igång för att ventilationssystemet skall fungera på avsett sätt.
Det finns dessutom en luftvärmepump i varje lägenhet som föreningen installerat.

Visa mer om bostaden

Allmänt

Län: Stockholm
Kommun: Sigtuna
Område: Märsta

Andel i föreningen

Andel i föreningen: 0,69391
Andel av insats: 0,69391
Andel av månadsavgift: 0,69479

Pantsättning: Lägenheten är pantsatt

Om föreningen

Brf Västra Galaxen 1 finns på adresserna Merkurigatan, Jupitergatan och Uranusgatan. I föreningen finns 138 bostäder i storlekarna 2 rok – 6 rok. Bebyggelsen består till största delen av marklägenheter i två plan. Det finns både radhus och parhus. De mindre lägenheterna är enplanslägenheter.

Allmänt

Föreningens namn: Brf Västra Galaxen 1

Föreningsform: Bostadsrätt

Skattemässig status: Privatbostadsföretag (äkta)

Kommun: Sigtuna

Renoveringsbeskrivning

Gjorda renoveringar: Luftvärmepumpar installerade, byte värmepannor, huskropp utvändigt, markytor

Kommande renoveringar: 2015-2016 – Målning av samtliga fasader

Gemensamma utrymmen

Till varje lägenhet som är 4 rok och större finns ett uteförråd på tomten.
Mot kvittens går det att låna gräsklippare, skottkärra, motordriven häcksax, vertikalskärare och hänggrenrensare

Parkering

Carport med eluttag ingår i månadsavgiften

Övrigt

STENINGE

OMGIVNING
Steninge är ett mysigt område söder om Märsta där du kan bo i både lägenhet, radhus och villor. Det är nära till trevlig natur och på promenadavstånd ligger Steningebadet som är en av kommunens finaste badplatser. Midgårdsbadet en bit bort invigdes 2010 och ligger intill Midgårdsvallen. Badet är Nordens första biologiskt renade utomhusbad.

KOMMUNIKATIONER
Bra bussförbindelser till Märsta station. Från stationen kan man fortsätta med pendeltåg till Stockholm eller ta fjärrtåg till Uppsala eller Stockholm. Buss går också från stationen till Arlanda.

SERVICE
Valsta Centrum som ligger i närheten av Steninge består av diverse småbutiker. Du hittar t ex mataffär, vårdcentral och restauranger. Här finns också ett bibliotek. Från Steninge är det cykelavstånd till Märsta Centrum med gym, bibliotek, mataffärer, café, butiker, systembolag och apotek.

Vid Valsta Centrum finns sim- och sporthall och Vikingahallen som ligger intill Arlandagymnasiet är ytterligare en sporthall i området. Midgårdsvallen är en modern idrottsarena intill Vikingahallen som har både fotbollsplaner, BMX-bana, plan för amerikansk fotboll och friidrottsbanor.

FÖRSKOLOR/SKOLOR
I Steninge ligger flera förskolor. På Saturnusringen finns förskolan Saturnus, på Jupitergatan förskolan Raketen, Förskolan Orion ligger på Oriongatan, på Ragnagatan ligger förskolorna Edda och Ragna. Skattkammaren ligger på Buregatan och Waldorf Solblomman på Sleipnergatan. Det finns ytterligare förskolor lite längre bort i Valsta. Skolor som ligger i närheten är Eddaskolan (F-6), Galaxskolan (F-6), Sagaskolan (F-3) och Valstaskolan (4-9).
Märstas gymnasieskola ligger i Valsta och heter Arlandagymnasiet.

Budgivning:
Vi tillämpar s.k. öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren säljer. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som köper bostaden.

I det fall det kommer in bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan överlåtelseavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.
Övrigt
Ekonomi

Överlåtelseavgift

Överlåtelseavgift betalas av: köpare

Månadsavgift

6 413 kr

I avgiften ingår: kabel-TV och bostadsrättstillägg

Driftkostnader

ca 1 500 kr/mån

Kommentar: Driftkostnaderna är personliga och kan variera beroende på användning av t ex elektriska apparater eller vilken hemförsäkring man tecknat. Denna driftskostnad baseras på säljarens uppgift.

Fördelas enligt följande

El: 1 300 kr
Försäkring: 200 kr

Energideklaration

Energiprestanda: 95 kWh/kvm/år

Detaljer

Inte upplyst.

Kontakta annonsören

Se fler annonser här: Sigtuna

Få nya bostäder som denna direkt på mail: Börja bevaka
Support
Blogg