1. Start
  2. Bostadsrätter
  3. Stockholms län
  4. Nacka
  5. A1824637
 
Bild från Google Street View
KARTA
och kvällssol!

Bostadsrätt: Lägenhet, 3:a på 81 m², Nacka


Välkommen på visning till en totalrenoverad hörnlägenhet högt upp i huset med utsikt över Nacka. Här bjuds vi på en balkong med eftermiddags -och kvällssol, en hall av den bredare modellen med plats för både avhängning och barnvagn, generösa sovrum och trevliga sällskapsytor. Lägenheten är fullt utrustad och har bekvämligheter så som kyl och frys i fullhöjd, diskmaskin, tvättmaskin, gott om plats för förvaring och två tillhörande förråd (varav ett mindre matförråd). Bred Ett bekymmersfritt boende utan insyn, här kommer ni verkligen trivas!

Lägenheten är centralt beläget och området erbjuder gångavstånd till ICA MAXI och Nacka Forum. Mycket goda kommunikationer via flera busslinjer, dessutom enkelt att ta sig ut på 222:an och Saltsjöbadsleden. Även Saltsjöbanan ligger inom gångavstånd. I närheten finns härliga naturupplevelser med bl.a. Långsjön, Skurusundet och Nyckelviken.
Hall
Välkomnande hall av den bredare modellen med gott om plats för avhängning, förvaring samt en barnvagn eller dylikt. Väggarna är vitmålade och på golvet ligger klinker, golvvärme är givetvis installerat. Ytterdörren är en säkerhetsdörr.

Badrum
Renoverat badrum utrustat med tvättmaskin. Plats för förvaring finns i ett spegelskåp. Väggarna är kaklade i vitt och på golvet ligger svarta klinkers. Utrustning: handfat, spegelskåp, handduksvärmare, vägghängd WC, tvättmaskin, badkar och golvvärme.

Vardagsrum
Generöst vardagsrum med utgång till lägenhetens balkong. Rummet bjuder på fin utsikt över Nacka. Väggarna är vitmålade och på golvet ligger parkett.

Halva
"Halva" i anslutning till vardagsrummet. Perfekt som arbetshörna, lekhörna eller dylikt. Här finns det även en stor platsbyggd garderob med skjutdörrar och inbyggda spotlights.

Balkong
Härlig balkong belägen i sydväst med sol från eftermiddag till kväll. Balkongen bjuder på plats för ett bord och ett par stolar. Utsikt över centrala Nacka.

Sovrum 1
Sovrum i anslutning till köket. Härifrån bjuds vi på en trevlig utsikt över Nacka. Väggarna är vitmålade och på golvet ligger parkett. Rummet bjuder på plats för en säng modell större och kompletterande möblemang. Insynsskyddat.

Kök
Renoverat kök utrustat med alla bekvämligheter. Gott om plats för förvaring tack vare flertalet köksskåp. Skåpluckorna är högblanka i vitt och har pushfunktion. Bänkskivan består av massiv valnöt och ovan den sitter stänkskydd i svart. Städskåp samt plats för ytterligare förvaring finns i en passage mellan kök och vardagsrum. Rummet bjuder på ett fönster med trevlig vy över Nacka, invid fönstret finns det plats för ett matbord för ca fyra personer. Väggarna är vitmålade och på golvet ligger parkett. Utrustning: spishäll, spisfläkt, varmluftsugn i arbetshöjd, mikrovågsugn i arbetshöjd, stor integrerad diskmaskin, kyl i fullhöjd, frys i fullhöjd, diskho och blandare. Samtliga vitvaror består av rostfritt stål förutom kyl, frys och den integrerade diskmaskinen.

Sovrum 2
Helt insynsskyddat sovrum med plats för dubbelsäng och kompletterande möblemang. Rejäl platsbyggd garderob med skjutdörrar i vitt. Vitmålade väggar och parkett.

Allmänt om lägenheten
Lägenheten genomgick en totalrenovering 2009 (detta år skedde även stambyte i föreningen). Vid renoveringen målades samtliga väggar om, parkett lades in i alla rum, innerdörrarna byttes ut, ett nytt kök installerades, ett nytt badrum, väggen mellan "halvan" och vardagsrummet togs bort, klinker med golvvärme lades i hallen och platsbyggda garderober med skjutdörrar uppfördes i "halvan" samt i passage och sovrum 2. Lägenheten har även utrustats med en säkerhetsdörr.

Förråd
Till lägenheten hör ett vindsförråd samt ett "matkällarförråd".

Fakta om bostaden

Sammanfattning

Typ: Bostadsrättslägenhet
Rum: 3, varav 2 sovrum
Boarea: 81 kvm
Lägenhetsnummer: 99-2471-1-71-1

Utgångspris: 2 850 000 kr
Upplåtelseform: Bostadsrätt
Våning: 7 av 12
Hiss: Ja. Två hissar varav en större och en mindre.
Boareauppgift enligt: Bostadsrättsföreningen

Allmänt

Län: Stockholm
Kommun: Nacka

Andel i föreningen

Andel i föreningen: 0,77585 %
Andel av insats: 0,77585 %
Andel av månadsavgift: 0,79440 %

Pantsättning: Lägenheten är pantsatt
Pantsättningsavgift: 1 108 kr

Om föreningen

Brf Skvaltan ligger belägen på adresserna Per Hallströms väg 2-14 och på Telefonstigen 1A-F i Nacka. Föreningen består av tre fastigheter som byggdes 1962. Bostadrättsföreningen Skvaltan bildades i maj 2007 och har sedan starten förvaltats av HSB. Totalt finns det 142 lägenheter varav 132 bostadsrätter och 10 är hyresrätter. Det finns även 2 lokaler varav 1 hyrs ut och den andra används som styrelselokal. I anslutning till styrelselokalen finns ett uthyrningsrum.

Cykel- och barnvagnsförråd
Cykelparkering finns utomhus på anvisad platser. Cykel- och barnvagnsrum finns bredvid entréerna på Per Hallströms väg 2 och 12. Kodlås finns på cykelrummen i höghusen. Kod kan erhållas av styrelsen. I låghuset finns ett förråd längst bort i källarkorridoren mot Per Hallströms väg 10. Kod/Nyckel fås via fastighetsskötaren.

Tvättstuga
I föreningen finns det två tvättstugor, en på Per Hallströms väg 2 och en på Per Hallströms väg 12. De är belägna i respektive källare och boende i låghuset (Per Hallströms väg 6-10) är hänvisade att nyttja tvättstugan på Per Hallströms väg 2. I varje tvättstuga finns två tvättrum där man under tvättpasset nyttjar 2 tvättmaskiner, 1 torktumlare och 1 torkskåp.

Förråd
Till varje lägenhet hör ett förråd.

TV & Bredband
Kabel-Tv från Bredbandsbolaget, grundutbudet är avgiftsfritt för medlemmarna Samtliga lägenheter i föreningen är anslutna till bredband via Ownit, hastigheten är 100/100 Mbit. Det är frivilligt att aktivera tjänsten och den är helt avgiftsfri för medlemmarna. Kostnaden för abonnemanget debiteras föreningen.

Övernattningsrum
Föreningen tillhandahåller ett övernattningsrum beläget i den nya styrelselokalen på Per Hallströms väg 14. Övernattningsrummet är inrett med en bäddsoffa och en 1,40 m bred säng och det får plats tre vuxna eller en familj på 3-4 personer, Tillgång till toalett och pentry finns. Pris för en vuxen 100:-/Natt. Pris för familj eller två vuxna 200:-/Natt. Maximal tid att hyra är en vecka eller efter överenskommelse

Sopor
Det finns tre stora sopbehållare mellan Per Hallströms Väg 2 och 12.Föreningen har även 100 parkeringar både med och utan elstolpe.

Parkering
Föreningen har 100 parkeringsplatser (med och utan elstolpe). 250 kr/mån med elstolpe, 200 kr/mån utan elstolpe.

Gästparkering
Det finns en parkering för gäster belägen till vänster om infarten till Per Hallströms väg 2 och 12. Här kan gäster till boende i HSB Brf Skvaltan stå parkerade max 4 timmar. Har man gäster som vill stå en längre tid, (max 1 vecka) så finns det tre parkeringsplatser i föreningen man kan låna, för att få tillstånd att stå där mejlar man skvaltan@live.se minst 3 dagar innan. Dessa platser är belägna på Telefonstigen.

Utförda renoveringar
Föreningen bytte samtliga fönster 2014. Hissarna på Per Hallströms väg 2 är nyrenoverade. Stambyte skedde 2009. Tvättstugorna har nyligen utrustats med en ny maskinpark. Fasaderna putsades 2015. Föreningen har nyligen rustat upp parkeringen med ny asfalt och nya räcken. Gästparkeringen har också snyggas till.

Kommande renoveringar
Hissarna på Per Hallströms väg 12 kommer att renoveras 2018. Tvättstugan på Per Hallströms väg 12 kommer att renoveras. Föreningen kommer se över utemiljön och eventuellt anordna en ny grillplats med trädäck, markis m.m.

Ingen planerad avgiftshöjning för tillfället (informationen kontrollerades 2016-08-09). Föreningen anser sig ha god ekonomi.

Allmänt

Föreningens namn: HSB:s Brf Skvaltan

Föreningsform: Bostadsrätt

Kommun: Nacka

Visa mer om bostaden

Övrigt

Information
Nacka kommun är en kommun i framkant och nya projekt är hela tiden på gång, bland annat kommer bostadsbebyggelsen att förtätas. Det är viktigt att du som köpare tar del av framtida idéer och planerna för området. Säljaren och fastighetsmäklaren uppmanar dig att kontakta Nacka stadsbyggnadsservice på info@nacka.se eller 08-718 80 00 för närmare information.

Budgivning
Vi tillämpar s.k. öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren säljer.Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som köper bostaden. I det fall det kommer in bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan överlåtelseavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.
Övrigt
Ekonomi

Utgångspris

2 850 000 kr

Överlåtelseavgift

Överlåtelseavgift: 443 kr

Överlåtelseavgift betalas av: säljare

Månadsavgift

5 146 kr

I avgiften ingår värme, vatten, internet och kabel-tv

Energideklaration

Status: Energideklaration är utförd

Energiprestanda: 128 kWh/kvm/år

Energideklaration utförd: 2009-07-01

och kvällssol!

Bostadsrätt: Lägenhet, 3:a på 81 m², Nacka

NACKA

Bostadsrätt, Lägenhet, 2 850 000 kr 5 146 kr , 81


Välkommen på visning till en totalrenoverad hörnlägenhet högt upp i huset med utsikt över Nacka. Här bjuds vi på en balkong med eftermiddags -och kvällssol, en hall av den bredare modellen med plats för både avhängning och barnvagn, generösa sovrum och trevliga sällskapsytor. Lägenheten är fullt utrustad och har bekvämligheter så som kyl och frys i fullhöjd, diskmaskin, tvättmaskin, gott om plats för förvaring och två tillhörande förråd (varav ett mindre matförråd). Bred Ett bekymmersfritt boende utan insyn, här kommer ni verkligen trivas!

Lägenheten är centralt beläget och området erbjuder gångavstånd till ICA MAXI och Nacka Forum. Mycket goda kommunikationer via flera busslinjer, dessutom enkelt att ta sig ut på 222:an och Saltsjöbadsleden. Även Saltsjöbanan ligger inom gångavstånd. I närheten finns härliga naturupplevelser med bl.a. Långsjön, Skurusundet och Nyckelviken.
Hall
Välkomnande hall av den bredare modellen med gott om plats för avhängning, förvaring samt en barnvagn eller dylikt. Väggarna är vitmålade och på golvet ligger klinker, golvvärme är givetvis installerat. Ytterdörren är en säkerhetsdörr.

Badrum
Renoverat badrum utrustat med tvättmaskin. Plats för förvaring finns i ett spegelskåp. Väggarna är kaklade i vitt och på golvet ligger svarta klinkers. Utrustning: handfat, spegelskåp, handduksvärmare, vägghängd WC, tvättmaskin, badkar och golvvärme.

Vardagsrum
Generöst vardagsrum med utgång till lägenhetens balkong. Rummet bjuder på fin utsikt över Nacka. Väggarna är vitmålade och på golvet ligger parkett.

Halva
"Halva" i anslutning till vardagsrummet. Perfekt som arbetshörna, lekhörna eller dylikt. Här finns det även en stor platsbyggd garderob med skjutdörrar och inbyggda spotlights.

Balkong
Härlig balkong belägen i sydväst med sol från eftermiddag till kväll. Balkongen bjuder på plats för ett bord och ett par stolar. Utsikt över centrala Nacka.

Sovrum 1
Sovrum i anslutning till köket. Härifrån bjuds vi på en trevlig utsikt över Nacka. Väggarna är vitmålade och på golvet ligger parkett. Rummet bjuder på plats för en säng modell större och kompletterande möblemang. Insynsskyddat.

Kök
Renoverat kök utrustat med alla bekvämligheter. Gott om plats för förvaring tack vare flertalet köksskåp. Skåpluckorna är högblanka i vitt och har pushfunktion. Bänkskivan består av massiv valnöt och ovan den sitter stänkskydd i svart. Städskåp samt plats för ytterligare förvaring finns i en passage mellan kök och vardagsrum. Rummet bjuder på ett fönster med trevlig vy över Nacka, invid fönstret finns det plats för ett matbord för ca fyra personer. Väggarna är vitmålade och på golvet ligger parkett. Utrustning: spishäll, spisfläkt, varmluftsugn i arbetshöjd, mikrovågsugn i arbetshöjd, stor integrerad diskmaskin, kyl i fullhöjd, frys i fullhöjd, diskho och blandare. Samtliga vitvaror består av rostfritt stål förutom kyl, frys och den integrerade diskmaskinen.

Sovrum 2
Helt insynsskyddat sovrum med plats för dubbelsäng och kompletterande möblemang. Rejäl platsbyggd garderob med skjutdörrar i vitt. Vitmålade väggar och parkett.

Allmänt om lägenheten
Lägenheten genomgick en totalrenovering 2009 (detta år skedde även stambyte i föreningen). Vid renoveringen målades samtliga väggar om, parkett lades in i alla rum, innerdörrarna byttes ut, ett nytt kök installerades, ett nytt badrum, väggen mellan "halvan" och vardagsrummet togs bort, klinker med golvvärme lades i hallen och platsbyggda garderober med skjutdörrar uppfördes i "halvan" samt i passage och sovrum 2. Lägenheten har även utrustats med en säkerhetsdörr.

Förråd
Till lägenheten hör ett vindsförråd samt ett "matkällarförråd".

Fakta om bostaden

Sammanfattning

Typ: Bostadsrättslägenhet
Rum: 3, varav 2 sovrum
Boarea: 81 kvm
Lägenhetsnummer: 99-2471-1-71-1

Utgångspris: 2 850 000 kr
Upplåtelseform: Bostadsrätt
Våning: 7 av 12
Hiss: Ja. Två hissar varav en större och en mindre.
Boareauppgift enligt: Bostadsrättsföreningen

Allmänt

Län: Stockholm
Kommun: Nacka

Andel i föreningen

Andel i föreningen: 0,77585 %
Andel av insats: 0,77585 %
Andel av månadsavgift: 0,79440 %

Pantsättning: Lägenheten är pantsatt
Pantsättningsavgift: 1 108 kr

Om föreningen

Brf Skvaltan ligger belägen på adresserna Per Hallströms väg 2-14 och på Telefonstigen 1A-F i Nacka. Föreningen består av tre fastigheter som byggdes 1962. Bostadrättsföreningen Skvaltan bildades i maj 2007 och har sedan starten förvaltats av HSB. Totalt finns det 142 lägenheter varav 132 bostadsrätter och 10 är hyresrätter. Det finns även 2 lokaler varav 1 hyrs ut och den andra används som styrelselokal. I anslutning till styrelselokalen finns ett uthyrningsrum.

Cykel- och barnvagnsförråd
Cykelparkering finns utomhus på anvisad platser. Cykel- och barnvagnsrum finns bredvid entréerna på Per Hallströms väg 2 och 12. Kodlås finns på cykelrummen i höghusen. Kod kan erhållas av styrelsen. I låghuset finns ett förråd längst bort i källarkorridoren mot Per Hallströms väg 10. Kod/Nyckel fås via fastighetsskötaren.

Tvättstuga
I föreningen finns det två tvättstugor, en på Per Hallströms väg 2 och en på Per Hallströms väg 12. De är belägna i respektive källare och boende i låghuset (Per Hallströms väg 6-10) är hänvisade att nyttja tvättstugan på Per Hallströms väg 2. I varje tvättstuga finns två tvättrum där man under tvättpasset nyttjar 2 tvättmaskiner, 1 torktumlare och 1 torkskåp.

Förråd
Till varje lägenhet hör ett förråd.

TV & Bredband
Kabel-Tv från Bredbandsbolaget, grundutbudet är avgiftsfritt för medlemmarna Samtliga lägenheter i föreningen är anslutna till bredband via Ownit, hastigheten är 100/100 Mbit. Det är frivilligt att aktivera tjänsten och den är helt avgiftsfri för medlemmarna. Kostnaden för abonnemanget debiteras föreningen.

Övernattningsrum
Föreningen tillhandahåller ett övernattningsrum beläget i den nya styrelselokalen på Per Hallströms väg 14. Övernattningsrummet är inrett med en bäddsoffa och en 1,40 m bred säng och det får plats tre vuxna eller en familj på 3-4 personer, Tillgång till toalett och pentry finns. Pris för en vuxen 100:-/Natt. Pris för familj eller två vuxna 200:-/Natt. Maximal tid att hyra är en vecka eller efter överenskommelse

Sopor
Det finns tre stora sopbehållare mellan Per Hallströms Väg 2 och 12.Föreningen har även 100 parkeringar både med och utan elstolpe.

Parkering
Föreningen har 100 parkeringsplatser (med och utan elstolpe). 250 kr/mån med elstolpe, 200 kr/mån utan elstolpe.

Gästparkering
Det finns en parkering för gäster belägen till vänster om infarten till Per Hallströms väg 2 och 12. Här kan gäster till boende i HSB Brf Skvaltan stå parkerade max 4 timmar. Har man gäster som vill stå en längre tid, (max 1 vecka) så finns det tre parkeringsplatser i föreningen man kan låna, för att få tillstånd att stå där mejlar man skvaltan@live.se minst 3 dagar innan. Dessa platser är belägna på Telefonstigen.

Utförda renoveringar
Föreningen bytte samtliga fönster 2014. Hissarna på Per Hallströms väg 2 är nyrenoverade. Stambyte skedde 2009. Tvättstugorna har nyligen utrustats med en ny maskinpark. Fasaderna putsades 2015. Föreningen har nyligen rustat upp parkeringen med ny asfalt och nya räcken. Gästparkeringen har också snyggas till.

Kommande renoveringar
Hissarna på Per Hallströms väg 12 kommer att renoveras 2018. Tvättstugan på Per Hallströms väg 12 kommer att renoveras. Föreningen kommer se över utemiljön och eventuellt anordna en ny grillplats med trädäck, markis m.m.

Ingen planerad avgiftshöjning för tillfället (informationen kontrollerades 2016-08-09). Föreningen anser sig ha god ekonomi.

Allmänt

Föreningens namn: HSB:s Brf Skvaltan

Föreningsform: Bostadsrätt

Kommun: Nacka

Visa mer om bostaden

Övrigt

Information
Nacka kommun är en kommun i framkant och nya projekt är hela tiden på gång, bland annat kommer bostadsbebyggelsen att förtätas. Det är viktigt att du som köpare tar del av framtida idéer och planerna för området. Säljaren och fastighetsmäklaren uppmanar dig att kontakta Nacka stadsbyggnadsservice på info@nacka.se eller 08-718 80 00 för närmare information.

Budgivning
Vi tillämpar s.k. öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren säljer.Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som köper bostaden. I det fall det kommer in bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan överlåtelseavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.
Övrigt
Ekonomi

Utgångspris

2 850 000 kr

Överlåtelseavgift

Överlåtelseavgift: 443 kr

Överlåtelseavgift betalas av: säljare

Månadsavgift

5 146 kr

I avgiften ingår värme, vatten, internet och kabel-tv

Energideklaration

Status: Energideklaration är utförd

Energiprestanda: 128 kWh/kvm/år

Energideklaration utförd: 2009-07-01

Detaljer

  • Hiss

    Ja   Ja

Kontakta annonsören

Se fler annonser här: Nacka

Få nya bostäder som denna direkt på mail: Börja bevaka
Support
Blogg