1. Start
  2. Bostadsrätter
  3. Stockholms län
  4. Stockholm
  5. A1806226
 
KARTA
I ett lugnt och trivsamt läge ute på Sickla udde finner vi denna välplanerade fyra med sjöutsikt.

Bostadsrätt: Lägenhet på 86 m², Stockholm


I ett lugnt och trivsamt läge ute på Sickla udde finner vi denna välplanerade fyra med sjöutsikt. Lägenheten är ombyggd för att passa den lite större familjen med tre sovrum och en extra sällskapsyta för lek och spring. Härifrån finns även utgång till en underbar och lummig uteplats där man kan njuta av förmiddagssolen och spendera många härliga timmar under ljumma sommarkvällar. Kök och vardagsrum ligger i en öppen planlösning med en härlig utsikt genom stora fönsterpartier. Med utgång från vardagsrummet ligger en balkong i sydvästläge som bjuder på utsikt ner mot Hammarby sjö och Observatoriet.

Läget på Sickla udde är lugnt och tyst omgärdat av gångstråk och föreningens innergård. Föreningen är en stor och populär förening med hus byggda av JM. Föreningen har gästlägenhet, bastu samt en stor gemensamhetslokal.

Hör av er vid intresse!
Den fina lägenheten disponeras enligt följande:

HALL
Du välkomnas in i en trevlig och ljus hall med gott om förvaring i en stor klädkammare samt inbyggda hyllsystem till höger. Klädavhängning har du direkt till vänster från ytterdörren. Alla i familjen kan få varsina hyllor så att man håller koll på vantar, mössor och nycklar. Man får ett härligt ljusinsläpp genom stora glasdörrar in till ett av sällskapsrummen och den ljusa känslan förstärks av de vitmålade väggarna. På golvet ligger det en vacker vitbetsad parkett som är genomgående i lägenheten.

KLÄDKAMMARE
Klädkammaren i hallen rymmer det mesta. Här finns det plats för både hyllor och klädhängning som sträcker sig hela vägen upp till taket. Dessutom finns det ett stort källarförråd en trappa ner från lägenheten på ca. 8-10 kvm med ytterligare två garderober.

SÄLLSKAPSRUM MED TVÅ SOVRUM
Till vänster från hallen når man ett helt fantastiskt rum med ett underbart ljusinsläpp från stora fönsterpartier, burspråk samt balkongdörren ut till den mysiga uteplatsen. Den höga takhöjden lägger man märke till på en gång och ger rummet en härlig rymd. Golvet är vitt med en läcker detalj i grön mosaik som pryder mitten av rummet. Detta är ett rum där barnen kan umgås med sina vänner, läxor, lek och spel. I vardera ände av rummet finns ett sovrum i bra storlek där man rymmer både en säng, sängbord samt skrivbord samt även förvaring i två garderober vardera. Ljusinsläpp får man via glaspartier ut mot fönstren och uteplatsen. Detta är två underbara sovrum som passar utmärkt till barnrum men även arbetsrum för den som behöver. Väggarna är vitmålade.

UTEPLATS
Från sällskapsrummet tar man sig ut till den härliga uteplatsen. Här kan du börja dagen på ett bra sätt med frukost och dagstidning i strålande sol. Uteplatsen omgärdas av en lummig häck där det även finns gott om utrymme för egna odlingar av både växter och blomster. Här rymmer man ett matbord, grill och sittplatser. Detta är en alldeles egen oas som avskiljs från den fina innergården.

BADRUM
I änden av hallen når man ett stort badrum. Här rymmer man hela familjen om det behövs och stilrena material och färger pryder väggar och golv. Badrummet är helkaklat med vitt kakel på väggar samt en fondvägg i turkost och grått klinker på golvet. Utrustningen består av wc, kommod, badkar, klädhängare, tvättmaskin och torktumlare av märket Husqvarna. Förvaring finns i vägghängda skåp och ovan maskinerna finns en vit bänkskiva perfekt för blöjbyten och vikning av tvätt. I badrummet finns det en stor spegel insänkt i väggen som skapar en naturlig avställningsyta i lyxig marmor.

VARDAGSRUM/MATPLATS
Vardagsrummet är även detta en underbart ljus plats med en fantastisk takhöjd. Både kök, matplats och vardagsrum är i öppen planlösning men ändå med viss avdelning. Detta gör att man kan vara social och umgås med gäster under tiden som maten färdigställs men därefter kan smutsiga grytor och kastruller gömmas undan och inte ligga i blickfokus.
Vardagsrummet och matplatsen är en stor och luftig yta där man rymmer både ett större matbord för 6-8 personer samt en soffa, fåtölj, bokhylla samt TV-bänk. Stora fönster i vinkel släpper in ett fint ljus och utanför fönstren är det lummig och grönt från den lugna gågatan. Härifrån tar man sig vidare ut till lägenhetens balkong i sydvästläge där man även har en underbar sjöutsikt över Hammarby Sjö.

KÖK
Lägenhetens kök är rymligt och välplanerat. Det finns gott om förvaring i skåp och lådor i björk samt underbara arbetsytor ovanpå en bänkskiva i massivt trä. Vid den del av köket som vätter mot vardagsrummet finns det en upphöjd bänkskiva som skapar en naturlig bardisk och sittplats. Utrustningen bestå av kyl, frys, diskmaskin, fläkt, spishäll samt inbyggd ugn och mikro.

BALKONG
Lägenhetens balkong ligger ut mot den trevliga gågatan med mycket grönska och sjöutsikt till höger. Under våren står körsbärsträden i full blom och man kan sitta och blicka ut över de båtar som åker förbi. Här ligger solen på under i stort sett hela dagen under stor del av året och detta är en balkong som utnyttjas flitigt.

SOVRUM
Intill vardagsrummet finns det tredje sovrummet. Ett rum där man vaknar med sjöutsikten genom fönstret och båtarna som åker förbi. Detta är ett rum av bra storlek där man rymmer en dubbelsäng och sängbord samt byrå.

Fakta om bostaden

Sammanfattning

Typ: Bostadsrättslägenhet
Rum: 4
Boarea: 86,5 kvm
Lägenhetsnummer: 61321

Byggnadsår: 2002
Driftkostnad: ca 409 kr/mån
Upplåtelseform: Bostadsrätt
Våning: 1 av 6
Hiss: Ja
Boareauppgift enligt: Observera Att Den Exakta Storleken Inte Är Uppmätt

Tomt/balkong/uteplats

Uteplats 1: Balkong, läge sydväst.
Uteplats 2: Uteplats, läge nordost.

Tv/Internetanslutning

Tv: Ansluten till kabel-TV-nät. Leverantör: Alltele. Internet: Via fast lina. Leverantör: Alltele.

Allmänt

Län: Stockholm
Kommun: Stockholm
Område: Hammarby Sjöstad

Visa mer om bostaden

Andel i föreningen

Andel i föreningen: 0.596
Andel av månadsavgift: 0.6

Pantsättning: Lägenheten är pantsatt
Pantsättningsavgift: 444 kr

Om föreningen

Brf Hammarby Sjö 1 innefattar en fastighet av 6 flerbostadshus.
Bostadsrättsföreningen bildades 2002 och består av 162 lägenheter, en kommersiell lokal, en föreningslokal samt en övernattningslägenhet.
Adresserna är Sickla Kanalgata 10, 12, 14, 16, 13ABC, 15, 17ABC samt 19AB.
För mer info besök gärna föreningens hemsida: http://hammarbysjo.se

Allmänt

Föreningens namn: Brf Hammarby Sjö 1

Föreningsform: Bostadsrätt

Skattemässig status: Privatbostadsföretag (äkta)

Juridisk person tillåten: Föreningen kan acceptera juridisk person efter särskild prövning

Kommun: Stockholm

Gemensamma utrymmen

- Källarförråd ca. 8-10 kvm.
- I anslutning till varje port finns cykel- och barnvagnsförråd.
- Övernattningslägenhet med fyra sängplatser, kök, toa och dusch finns att hyra för endast 400kr/dygn.
- Föreningslokal med bastu, flertal duschar samt relaxrum som kan nyttjas av medlemmarna utan kostnad.
- Tvättstugor med stora maskiner samt grovtvättstuga med mangel.

Övrigt

Området:
Med ett underbart läge direkt utanför tullarna finner vi denna miljöstadsdel. Hammarby Sjöstad kommer när det är fullt utbyggt vara hem och arbetsplats för ca 35 000 personer.
Sedan starten i Hammarby sjöstad 1996 har Stockholms stad haft i uppdrag att göra stadsdelen till en spjutspets i miljöanpassning. Alla som bor eller verkar i Sjöstaden är en del av ett kretslopp. Kretsloppet hanterar energi, avfall och vatten för bostäder och verksamheter i Hammarby Sjöstad. Målsättningen är att skapa en boendemiljö som bygger på hållbar resursanvändning. Energianvändningen och avfallet ska minimeras samtidigt som hushållning och återvinning ska maximeras

Kommunikationer

Båttrafik
m/s Lotten och m/s Lisen trafikerar Hammarbysjön. Turen är gratis och cyklister är välkomna. Färjelägena är på södra sidan Lumabryggan och Henriksdalshamnen. På norra sidan angör färjan Barnängsbryggan där buss 2 och 55 ansluter vid hållplatsen "Färjeläget".
M/S Emelie som går in till Nybrokajen börjar sin helgtrafik den 16 april och biljettpriset är detsamma som förra året; 40:-
Mellan den 30 maj och 30 september går Emelie även vardagar.

Bussar
Sjöstaden trafikeras av linje 71 som går mellan Jarlaberg och Kungsträdgården via Sickla Udde och 74 som går mellan Mariatorget och Sickla köpkvarter via Hammarby Allé och Lugnets Allé. Från färjeläget i Norra Hammarbyhamnen kan du även ta linje 2 och 55. Nattetid är det buss 96 som gäller.

Tvärbanan
Tvärbanan går från Alvik via knutpunkterna Liljeholmen och Gullmarsplan och vidare till hållplatserna i Hammarby Sjöstad; Mårtensdal, Luma, Sickla kaj och Sickla udde.
Sickla udde är Tvärbanans ändhållplats österut, men det finns planer på att fortsätta utbyggnaden till Slussen.

Fritid
Hammarby Sjöstad och i dess närhet hittar du bl.a. kultur, sport, natur och mat. Från lägenheten är det gångavstånd till Hammarbybacken, sporthall, gym, konstverk, bibliotek, Fryshuset, naturreservat och ett stort antal restauranger, för att nämna några inslag.

Nackareservatet ligger alldeles intill Hammarby Sjöstad med näst intill orörd skog. I området finns ett väl utbyggt nät av cykel- och promenadvägar, två belysta träningsspår, tre friluftsbad, en 9-håls golfbana, ett flertal klubbstugor mm.

Bilpool
För dig som vill använda dig av bilpool finns flera alternativ i området.
www.sunfleet.com
www.bilpoolen.nu

Accepterat pris innebär att priset som anges i bostadsannonsen ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering av bostaden. Även om ett Accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.

Initiativet är en del av en branschöverenskommelse för att motverka så kallade lockpriser. En stor del av mäklarföretagen som är verksamma inom Stockholms innerstad står bakom överenskommelsen. Fråga gärna mäklaren om mer information.

Budgivning: Vi tillämpar s.k. öppen budgivning vilket innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt vilket innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris han/hon säljer.
Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommit till den som köper.

De personer som lämnat namn och telefonnummer till mäklaren kommer att kontaktas av SEB för att erbjuda dig bra villkor på bolån. Om du inte vill få den här möjligheten av SEB kontakta ansvarig mäklare

Om ni behöver hjälp med en boendekostnadskalkyl kontakta ansvarig mäklare.
Övrigt
Ekonomi

Överlåtelseavgift

Överlåtelseavgift: 1 048 kr

Månadsavgift

5 414 kr

I avgiften ingår värme och vatten

Driftkostnader

ca 409 kr/mån

Fördelas enligt följande

El: 280 kr
Försäkring: 129 kr

Energideklaration

Energiprestanda: 113 kWh/kvm/år

I ett lugnt och trivsamt läge ute på Sickla udde finner vi denna välplanerade fyra med sjöutsikt.

Bostadsrätt: Lägenhet på 86 m², Stockholm

STOCKHOLM

Bostadsrätt, Lägenhet, 5 414 kr , 86


I ett lugnt och trivsamt läge ute på Sickla udde finner vi denna välplanerade fyra med sjöutsikt. Lägenheten är ombyggd för att passa den lite större familjen med tre sovrum och en extra sällskapsyta för lek och spring. Härifrån finns även utgång till en underbar och lummig uteplats där man kan njuta av förmiddagssolen och spendera många härliga timmar under ljumma sommarkvällar. Kök och vardagsrum ligger i en öppen planlösning med en härlig utsikt genom stora fönsterpartier. Med utgång från vardagsrummet ligger en balkong i sydvästläge som bjuder på utsikt ner mot Hammarby sjö och Observatoriet.

Läget på Sickla udde är lugnt och tyst omgärdat av gångstråk och föreningens innergård. Föreningen är en stor och populär förening med hus byggda av JM. Föreningen har gästlägenhet, bastu samt en stor gemensamhetslokal.

Hör av er vid intresse!
Den fina lägenheten disponeras enligt följande:

HALL
Du välkomnas in i en trevlig och ljus hall med gott om förvaring i en stor klädkammare samt inbyggda hyllsystem till höger. Klädavhängning har du direkt till vänster från ytterdörren. Alla i familjen kan få varsina hyllor så att man håller koll på vantar, mössor och nycklar. Man får ett härligt ljusinsläpp genom stora glasdörrar in till ett av sällskapsrummen och den ljusa känslan förstärks av de vitmålade väggarna. På golvet ligger det en vacker vitbetsad parkett som är genomgående i lägenheten.

KLÄDKAMMARE
Klädkammaren i hallen rymmer det mesta. Här finns det plats för både hyllor och klädhängning som sträcker sig hela vägen upp till taket. Dessutom finns det ett stort källarförråd en trappa ner från lägenheten på ca. 8-10 kvm med ytterligare två garderober.

SÄLLSKAPSRUM MED TVÅ SOVRUM
Till vänster från hallen når man ett helt fantastiskt rum med ett underbart ljusinsläpp från stora fönsterpartier, burspråk samt balkongdörren ut till den mysiga uteplatsen. Den höga takhöjden lägger man märke till på en gång och ger rummet en härlig rymd. Golvet är vitt med en läcker detalj i grön mosaik som pryder mitten av rummet. Detta är ett rum där barnen kan umgås med sina vänner, läxor, lek och spel. I vardera ände av rummet finns ett sovrum i bra storlek där man rymmer både en säng, sängbord samt skrivbord samt även förvaring i två garderober vardera. Ljusinsläpp får man via glaspartier ut mot fönstren och uteplatsen. Detta är två underbara sovrum som passar utmärkt till barnrum men även arbetsrum för den som behöver. Väggarna är vitmålade.

UTEPLATS
Från sällskapsrummet tar man sig ut till den härliga uteplatsen. Här kan du börja dagen på ett bra sätt med frukost och dagstidning i strålande sol. Uteplatsen omgärdas av en lummig häck där det även finns gott om utrymme för egna odlingar av både växter och blomster. Här rymmer man ett matbord, grill och sittplatser. Detta är en alldeles egen oas som avskiljs från den fina innergården.

BADRUM
I änden av hallen når man ett stort badrum. Här rymmer man hela familjen om det behövs och stilrena material och färger pryder väggar och golv. Badrummet är helkaklat med vitt kakel på väggar samt en fondvägg i turkost och grått klinker på golvet. Utrustningen består av wc, kommod, badkar, klädhängare, tvättmaskin och torktumlare av märket Husqvarna. Förvaring finns i vägghängda skåp och ovan maskinerna finns en vit bänkskiva perfekt för blöjbyten och vikning av tvätt. I badrummet finns det en stor spegel insänkt i väggen som skapar en naturlig avställningsyta i lyxig marmor.

VARDAGSRUM/MATPLATS
Vardagsrummet är även detta en underbart ljus plats med en fantastisk takhöjd. Både kök, matplats och vardagsrum är i öppen planlösning men ändå med viss avdelning. Detta gör att man kan vara social och umgås med gäster under tiden som maten färdigställs men därefter kan smutsiga grytor och kastruller gömmas undan och inte ligga i blickfokus.
Vardagsrummet och matplatsen är en stor och luftig yta där man rymmer både ett större matbord för 6-8 personer samt en soffa, fåtölj, bokhylla samt TV-bänk. Stora fönster i vinkel släpper in ett fint ljus och utanför fönstren är det lummig och grönt från den lugna gågatan. Härifrån tar man sig vidare ut till lägenhetens balkong i sydvästläge där man även har en underbar sjöutsikt över Hammarby Sjö.

KÖK
Lägenhetens kök är rymligt och välplanerat. Det finns gott om förvaring i skåp och lådor i björk samt underbara arbetsytor ovanpå en bänkskiva i massivt trä. Vid den del av köket som vätter mot vardagsrummet finns det en upphöjd bänkskiva som skapar en naturlig bardisk och sittplats. Utrustningen bestå av kyl, frys, diskmaskin, fläkt, spishäll samt inbyggd ugn och mikro.

BALKONG
Lägenhetens balkong ligger ut mot den trevliga gågatan med mycket grönska och sjöutsikt till höger. Under våren står körsbärsträden i full blom och man kan sitta och blicka ut över de båtar som åker förbi. Här ligger solen på under i stort sett hela dagen under stor del av året och detta är en balkong som utnyttjas flitigt.

SOVRUM
Intill vardagsrummet finns det tredje sovrummet. Ett rum där man vaknar med sjöutsikten genom fönstret och båtarna som åker förbi. Detta är ett rum av bra storlek där man rymmer en dubbelsäng och sängbord samt byrå.

Fakta om bostaden

Sammanfattning

Typ: Bostadsrättslägenhet
Rum: 4
Boarea: 86,5 kvm
Lägenhetsnummer: 61321

Byggnadsår: 2002
Driftkostnad: ca 409 kr/mån
Upplåtelseform: Bostadsrätt
Våning: 1 av 6
Hiss: Ja
Boareauppgift enligt: Observera Att Den Exakta Storleken Inte Är Uppmätt

Tomt/balkong/uteplats

Uteplats 1: Balkong, läge sydväst.
Uteplats 2: Uteplats, läge nordost.

Tv/Internetanslutning

Tv: Ansluten till kabel-TV-nät. Leverantör: Alltele. Internet: Via fast lina. Leverantör: Alltele.

Allmänt

Län: Stockholm
Kommun: Stockholm
Område: Hammarby Sjöstad

Visa mer om bostaden

Andel i föreningen

Andel i föreningen: 0.596
Andel av månadsavgift: 0.6

Pantsättning: Lägenheten är pantsatt
Pantsättningsavgift: 444 kr

Om föreningen

Brf Hammarby Sjö 1 innefattar en fastighet av 6 flerbostadshus.
Bostadsrättsföreningen bildades 2002 och består av 162 lägenheter, en kommersiell lokal, en föreningslokal samt en övernattningslägenhet.
Adresserna är Sickla Kanalgata 10, 12, 14, 16, 13ABC, 15, 17ABC samt 19AB.
För mer info besök gärna föreningens hemsida: http://hammarbysjo.se

Allmänt

Föreningens namn: Brf Hammarby Sjö 1

Föreningsform: Bostadsrätt

Skattemässig status: Privatbostadsföretag (äkta)

Juridisk person tillåten: Föreningen kan acceptera juridisk person efter särskild prövning

Kommun: Stockholm

Gemensamma utrymmen

- Källarförråd ca. 8-10 kvm.
- I anslutning till varje port finns cykel- och barnvagnsförråd.
- Övernattningslägenhet med fyra sängplatser, kök, toa och dusch finns att hyra för endast 400kr/dygn.
- Föreningslokal med bastu, flertal duschar samt relaxrum som kan nyttjas av medlemmarna utan kostnad.
- Tvättstugor med stora maskiner samt grovtvättstuga med mangel.

Övrigt

Området:
Med ett underbart läge direkt utanför tullarna finner vi denna miljöstadsdel. Hammarby Sjöstad kommer när det är fullt utbyggt vara hem och arbetsplats för ca 35 000 personer.
Sedan starten i Hammarby sjöstad 1996 har Stockholms stad haft i uppdrag att göra stadsdelen till en spjutspets i miljöanpassning. Alla som bor eller verkar i Sjöstaden är en del av ett kretslopp. Kretsloppet hanterar energi, avfall och vatten för bostäder och verksamheter i Hammarby Sjöstad. Målsättningen är att skapa en boendemiljö som bygger på hållbar resursanvändning. Energianvändningen och avfallet ska minimeras samtidigt som hushållning och återvinning ska maximeras

Kommunikationer

Båttrafik
m/s Lotten och m/s Lisen trafikerar Hammarbysjön. Turen är gratis och cyklister är välkomna. Färjelägena är på södra sidan Lumabryggan och Henriksdalshamnen. På norra sidan angör färjan Barnängsbryggan där buss 2 och 55 ansluter vid hållplatsen "Färjeläget".
M/S Emelie som går in till Nybrokajen börjar sin helgtrafik den 16 april och biljettpriset är detsamma som förra året; 40:-
Mellan den 30 maj och 30 september går Emelie även vardagar.

Bussar
Sjöstaden trafikeras av linje 71 som går mellan Jarlaberg och Kungsträdgården via Sickla Udde och 74 som går mellan Mariatorget och Sickla köpkvarter via Hammarby Allé och Lugnets Allé. Från färjeläget i Norra Hammarbyhamnen kan du även ta linje 2 och 55. Nattetid är det buss 96 som gäller.

Tvärbanan
Tvärbanan går från Alvik via knutpunkterna Liljeholmen och Gullmarsplan och vidare till hållplatserna i Hammarby Sjöstad; Mårtensdal, Luma, Sickla kaj och Sickla udde.
Sickla udde är Tvärbanans ändhållplats österut, men det finns planer på att fortsätta utbyggnaden till Slussen.

Fritid
Hammarby Sjöstad och i dess närhet hittar du bl.a. kultur, sport, natur och mat. Från lägenheten är det gångavstånd till Hammarbybacken, sporthall, gym, konstverk, bibliotek, Fryshuset, naturreservat och ett stort antal restauranger, för att nämna några inslag.

Nackareservatet ligger alldeles intill Hammarby Sjöstad med näst intill orörd skog. I området finns ett väl utbyggt nät av cykel- och promenadvägar, två belysta träningsspår, tre friluftsbad, en 9-håls golfbana, ett flertal klubbstugor mm.

Bilpool
För dig som vill använda dig av bilpool finns flera alternativ i området.
www.sunfleet.com
www.bilpoolen.nu

Accepterat pris innebär att priset som anges i bostadsannonsen ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering av bostaden. Även om ett Accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.

Initiativet är en del av en branschöverenskommelse för att motverka så kallade lockpriser. En stor del av mäklarföretagen som är verksamma inom Stockholms innerstad står bakom överenskommelsen. Fråga gärna mäklaren om mer information.

Budgivning: Vi tillämpar s.k. öppen budgivning vilket innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt vilket innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris han/hon säljer.
Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommit till den som köper.

De personer som lämnat namn och telefonnummer till mäklaren kommer att kontaktas av SEB för att erbjuda dig bra villkor på bolån. Om du inte vill få den här möjligheten av SEB kontakta ansvarig mäklare

Om ni behöver hjälp med en boendekostnadskalkyl kontakta ansvarig mäklare.
Övrigt
Ekonomi

Överlåtelseavgift

Överlåtelseavgift: 1 048 kr

Månadsavgift

5 414 kr

I avgiften ingår värme och vatten

Driftkostnader

ca 409 kr/mån

Fördelas enligt följande

El: 280 kr
Försäkring: 129 kr

Energideklaration

Energiprestanda: 113 kWh/kvm/år

Detaljer

  • Hiss

    Ja   Ja

Kontakta annonsören

Se fler annonser här: Stockholm

Få nya bostäder som denna direkt på mail: Börja bevaka
Support
Blogg