1. Start
  2. Bostadsrätter
  3. Stockholms län
  4. Solna
  5. A1795961
 
KARTA
Underbar 4:a med två balkonger med högt läge

Bostadsrätt: Lägenhet, 4:a på 96 m², Solna


Välkommen till denna fantastiska 4:a med en genomgående planlösning och ett ljusinsläpp utöver det vanliga. Lägenheten är högt belägen i modern fastighet och har alla de bekvämligheter man kan önska. Tre rejäla sovrum och en attraktiv öppen planlösning mellan det rymliga och stilrena köket och vardagsrummet. Här finns både gäst-WC och ett väl tilltaget badrum.

Välskött Brf med god ekonomi. Garage finns i huset med lediga platser.

Välbesökt gård med gräsytor och lekplats.

Barnvänligt område med fina grönområden och goda kommunikationer med pendeltåg och bussar.

Varmt välkommen!
HALL
Välkommen in i hall med parkettgolv och ljusmålade väggar. Här finns plats för ytterkläder vid hatthylla och förvaringsmöjligheter i en garderob med överskåp.

GÄST-WC
Fin gäst-WC med helkaklade väggar och klinkergolv i vit/svart färgsättning. Handfat med kommod och badrumsskåp med spegel och inbyggda spotlights ger en trevlig belysning.

SOVRUM 1
Lugnt beläget sovrum med parkettgolv och ljusmålade väggar. Fönster mot den trevliga gemensamma gården.

VARDAGSRUM
Härligt vardagsrum med en generös yta som inbjuder till sociala tillställningar. Vitmålade väggar och parkettgolv. Fönsterpartier i nordostläge med utsikt över föreningens gård. Från vardagsrummet når Du lägenhetens största balkong.

BALKONG 1
Stor inglasad balkong i nordvästläge. Balkongen har en trätrall och dess inglasning gör att Du kan nyttja balkongen ända från tidig vår till sen höst.

KÖK
I anslutning från vardagsrummet ligger det väl tilltagna köket. Köket har gott om förvaring i skåp med vita luckor och stilrent vitt kakel över arbetsbänkar i Sigvard Bernadottes design virrvarr. Spotlightlist under köksskåpen ger en bra arbetsbelysning. Parkettgolv och tapetserade väggar i dekorativt mönster från William Morris & Co.

Utrustning:
Fullstor kyl och frys (Siemens -12)
Inbyggd mikrovågsugn (Siemens -12)
Inbyggd ugn (Siemens -12)
Diskmaskin (Siemens -12)
Induktionshäll (Siemens -12)
Fläktkåpa i rostfritt (Siemens -12)

Kökets generösa yta gör att det får plats med ett stort matbord och med lätthet upp till 14 middagsgäster. Fint ljusinsläpp från fönster i högt och fritt sydvästläge. Utgång till lägenhetens andra balkong.

BALKONG 2
Härlig balkong med trätrall. Här kan Du njuta av solen hela dagen in till ca kl 15,00 i det attraktiva sydostläge.

SOVRUM 2
Rejält sovrum med parkettgolv och vitmålade väggar. Ljusinsläpp från fönster i högt sydvästläge. Förvaringsmöjligheter i en inbyggd garderob med överskåp.

BADRUM
Stort badrum med klinkergolv utrustat med golvvärme och helkaklade väggar i vit/svart färgsättning. WC, handfat med kommod, spegel och dusch med glasväggar. Här finns bekvämt både tvättmaskin och torktumlare med en praktisk avlastningsbänk ovan. Väggfasta skåp ger bra förvaring. Inbyggda spotlights i taket ger en trevlig belysning.

INRE HALL
Inre hall med parkettgolv och tapetserade väggar. Här finns ingången till lägenhetens klädkammare.

SOVRUM 3
Rymligt sovrum med ett lugnt läge i mot den gemensamma gården. Parkettgolv och gråmålade väggar. Här finns bra förvaring i en dubbelgarderob med överskåp. Fönster i högt nordostläge.

Fakta om bostaden

Sammanfattning

Typ: Bostadsrättslägenhet
Rum: 4, varav 3 sovrum
Boarea: 96 kvm
Lägenhetsnummer: 41302 (4302)

Byggnadsår: 2012
Upplåtelseform: Bostadsrätt
Våning: 4 av 5
Hiss: Ja
Boareauppgift enligt: Säljaren och bostadsrättsföreningen

Tomt/balkong/uteplats

Balkong: Inglasad balkong i nordvästläge. Det är tillåtet att grilla med elgrill samt gasolgrill på balkongerna.

Balkong: Balkong i sydostläge.

Tv/Internetanslutning

Föreningen har ett avtal med Telia om installation av bredband. Bredbandsnätet består av en fiberkabel med så kallad Triple Play-funktion som levererar digital-tv, bredbandstelefoni och internetanslutning.

Följande ingår:
•En digitalbox (levereras när du aktiverat ditt bredband hos Telia) Observera att digitalboxarna är knutna till det avtal som gäller mellan bostadsrättsföreningen och Telia. Du får alltså inte ta dem med dig om du flyttar.
•Abonnemang och telefonomvandlare samt telefonfördelare som möjliggör upp till fyra telefoner till samma telefonnummer.
•Trådlös router och internetanslutning med en hastighet på 50-100 Mbit/s ner och 8-10Mbit/s upp.

OBS! Allt som ingår i IT-skåpet utom telefonomvandlaren tillhör föreningen och ska alltså vara kvar i lägenheten om du flyttar.

Allmänt

Län: Stockholm
Kommun: Solna
Område: Järvastaden

Visa mer om bostaden

Omgivning

NÄROMRÅDET

I Järvastaden bor du nära stadens puls men granne med underbara naturområden. I närheten finns ett rikt fritidsutbud vid Igelbäckens naturreservat med fina stigar och rastplatser. Mycket barnvänligt område med flertalet förskolor och skola. Ett stenkast från lägenheten har man byggt upp en jättestor lekpark för de små som är döpt och baserad på barnprogramsfiguren Mulle Meck. Här är alla åldrar välkomna att leka. Bredvid Mulle Meck parken finns en liten konstfrusen skridskobana om vintern och som sommartid används som basketplan.

I Järvastaden finns restaurang, kafé och ett kvartersgym (Puls och träning). En ICA-butik ligger i västra delen av Järvastaden. Ytterligare en matbutik ligger i Bagartorp (ca 5 minuters promenad). Om du önskar storhandla ligger Willys, Coop och ICA MAXI inom kort bilavstånd.

En gång- och cykelbro över järnvägen gör det enkelt att ta sig till mysiga Överjärva Gård, en mysig kulturmiljö med hästar och höns.

För dig som tycker om att motionera ligger Ursviks motions- och friluftsområde en kort bit bort. Om sommaren finns här fina löpspår med elljus och om vintern erbjuds skidspår i olika längder. I området finns flera grillplatser.

Det är promenadavstånd till fina promenad- och joggingvägar runt fågelsjöarna Råstasjön och Lötsjön. För den golfbitne ligger Ulriksdals golfklubb endast ca 500 meter bort.

Att promenera till Roslagstull/Norrtull tar ca 45 minuter och att cykla ca 20 minuter (3 km). Detta görs förslagsvis via den fina cykelvägen utmed Brunnsvikens strand och genom Hagaparken till Norrtull.

NATIONALARENAN OCH MALL OF SCANDINAVIA

Den nya Nationalarenan står nu färdig vid Solna station, Friends Arena. Granne med arenan ligger Skandinaviens största köpcentrum, Mall of Scandinavia. Här finns ett enormt utbud av butiker, restauranger och serviceinrättningar. I köpcentrumet finns även en SF biograf. Hit tar det endast 10 minuter att cykla och ca 20 minuter att promenera.

BARNOMSORG

Området erbjuder ett antal kommunala förskolor, enskilda förskolor och även familjedaghem varav ett i kommunal regi. Vidare finns en öppen förskola.

Det finns flera grundskolor invid Järvastaden, Vittra har en skola strax i väster i Sundbyberg och Solna stad driver Ulriksdalsskolan och Ringens skola. Mitt i Järvastaden ska en grundskola byggas som ska vara klar i augusti 2017.

SHOPPING
Solna Centrum med ett stort utbud av serviceinrättningar och butiker ligger ca 3 km bort, till Bromma Blocks är det ca 6 km och till Kista Centrum ca 6 km.

För mer info se även Järvastadens egna, mycket informativa hemsida: www.jarvastaden.se och www.solna.se

Andel i föreningen

Andel i föreningen: 1,6413

Pantsättning: Lägenheten är inte pantsatt
Pantsättningsavgift: 430 kr

Om föreningen

Fastigheten till Brf Riddarsporren 1 byggdes 2010/2011 av JM och består av 67 bostadsrättslägenheter samt 1 lokal fördelade på 6 olika trapphus. Inflyttning skedde under 2011. Föreningen är en äkta bostadsrättsförening. Föreningen har en stor och grönskande innergård, garage och parkeringsplatser, cykelrum och barnvagnsutrymme. Det finns en Sushi-restaurang i fastigheten, hörnet Fridensborgsvägen 20. Föreningen genomförde nyligen en anonym "nöjdhetsenkät" bland medlemmarna och resultatet blev 3,37 av 4, vilket tyder på en hög trivsel bland medlemmarna i föreningen. Städning av trapphus sker 1 gång/vecka. Föreningen har tre stycken behållare för hushållssopor. Nedkast för hushållssopor finns utomhus vid Fridensborgsvägen 34 samt två stycken utmed Fridensborgvägen utanför BRF Riddarsporren 1. Föreningen har ett sop-/sorteringsrum som finns bredvid Fridensborgsvägen 18.

För mer information: www.riddarsporren1.se

Allmänt

Föreningens namn: Brf Riddarsporren 1

Föreningsform: Bostadsrätt

Lägenhetsnummer skatteverket: 1302

Skattemässig status: Privatbostadsföretag (äkta)

Juridisk person tillåten: Föreningen kan acceptera juridisk person efter särskild prövning

Kommun: Solna

Gemensamma utrymmen

Föreningen har tre stycken behållare för hushållssopor. Nedkast för hushållssopor finns utomhus vid Fridensborgsvägen 34 samt två stycken utmed Fridensborgvägen utanför BRF Riddarsporren 1. Föreningen har ett sop-/sorteringsrum som finns bredvid Fridensborgsvägen 18.

Parkering

Fastigheten delar kallgarage med grannföreningen Brf Löjtnantshjärtat. Brf Riddarsporren har 51 parkeringsplatser (varav 5 handikappsplatser) samt 5 MC platser.

Månadsavgift: 850 SEK/månad

Månadsavgift MC: 300 SEK/månad

Utomhusparkering
I anslutning till huset finns 16 st utomhusparkeringsplatser.

Månadskostnad: 550 SEK/månad

Kommunikationer

Kommunikationerna i Järvastaden är bra. Du som bor i Östra Järvastaden har bara några minuter att promenera till Ulriksdals station (9 minuter med pendeltåg till Stockholm C). Ute på gatan ligger en busshållplats med flertalet busslinjer som skapar bra möjligheter till vidare förbindelser med tunnelbana och pendeltåg. Det finns flera bussar som tar dig bl.a. till Solna C, Bergshamra, Bromma och Universitetet på ca 15 minuter. Med buss kommer du även till Karolinska sjukhuset och Hallonbergen. Du kan cykla in till stan på mindre än 20 minuter och till Kista C på 15 minuter.
Närmsta tunnelbanestationerna är Hallonbergen (Blå linje) och Bergshamra (Röd linje).

Övrigt

BUDGIVNINGSFÖRFARANDET

För att skapa en trygg budgivning och ett enhetligt arbetssätt när vi genomför ett förmedlingsuppdrag har Svensk Fastighetsförmedling regler kring hur budgivningen ska hanteras.
Vi använder oss av en så kallad öppen budgivning där samtliga budgivare har rätt att få ta del av samtliga bud. När budgivningen är avslutad har köparen rätt att ta del av samtliga budgivare med namn och bud.
Övrigt
Ekonomi

Överlåtelseavgift

Överlåtelseavgift: 1 050 kr

Överlåtelseavgift betalas av: köpare

Månadsavgift

4 701 kr

I avgiften ingår värme

En obligatorisk avgift om 220 kr/mån tillkommer för TV/bredband och telefoni, kostnad för varmvatten tillkommer.

Energideklaration

Status: Energideklaration är utförd

Energiprestanda: 90 kWh/kvm/år

Energiklass: C

Energideklaration utförd: 2014-05-14

Underbar 4:a med två balkonger med högt läge

Bostadsrätt: Lägenhet, 4:a på 96 m², Solna

SOLNA

Bostadsrätt, Lägenhet, 4 701 kr , 96


Välkommen till denna fantastiska 4:a med en genomgående planlösning och ett ljusinsläpp utöver det vanliga. Lägenheten är högt belägen i modern fastighet och har alla de bekvämligheter man kan önska. Tre rejäla sovrum och en attraktiv öppen planlösning mellan det rymliga och stilrena köket och vardagsrummet. Här finns både gäst-WC och ett väl tilltaget badrum.

Välskött Brf med god ekonomi. Garage finns i huset med lediga platser.

Välbesökt gård med gräsytor och lekplats.

Barnvänligt område med fina grönområden och goda kommunikationer med pendeltåg och bussar.

Varmt välkommen!
HALL
Välkommen in i hall med parkettgolv och ljusmålade väggar. Här finns plats för ytterkläder vid hatthylla och förvaringsmöjligheter i en garderob med överskåp.

GÄST-WC
Fin gäst-WC med helkaklade väggar och klinkergolv i vit/svart färgsättning. Handfat med kommod och badrumsskåp med spegel och inbyggda spotlights ger en trevlig belysning.

SOVRUM 1
Lugnt beläget sovrum med parkettgolv och ljusmålade väggar. Fönster mot den trevliga gemensamma gården.

VARDAGSRUM
Härligt vardagsrum med en generös yta som inbjuder till sociala tillställningar. Vitmålade väggar och parkettgolv. Fönsterpartier i nordostläge med utsikt över föreningens gård. Från vardagsrummet når Du lägenhetens största balkong.

BALKONG 1
Stor inglasad balkong i nordvästläge. Balkongen har en trätrall och dess inglasning gör att Du kan nyttja balkongen ända från tidig vår till sen höst.

KÖK
I anslutning från vardagsrummet ligger det väl tilltagna köket. Köket har gott om förvaring i skåp med vita luckor och stilrent vitt kakel över arbetsbänkar i Sigvard Bernadottes design virrvarr. Spotlightlist under köksskåpen ger en bra arbetsbelysning. Parkettgolv och tapetserade väggar i dekorativt mönster från William Morris & Co.

Utrustning:
Fullstor kyl och frys (Siemens -12)
Inbyggd mikrovågsugn (Siemens -12)
Inbyggd ugn (Siemens -12)
Diskmaskin (Siemens -12)
Induktionshäll (Siemens -12)
Fläktkåpa i rostfritt (Siemens -12)

Kökets generösa yta gör att det får plats med ett stort matbord och med lätthet upp till 14 middagsgäster. Fint ljusinsläpp från fönster i högt och fritt sydvästläge. Utgång till lägenhetens andra balkong.

BALKONG 2
Härlig balkong med trätrall. Här kan Du njuta av solen hela dagen in till ca kl 15,00 i det attraktiva sydostläge.

SOVRUM 2
Rejält sovrum med parkettgolv och vitmålade väggar. Ljusinsläpp från fönster i högt sydvästläge. Förvaringsmöjligheter i en inbyggd garderob med överskåp.

BADRUM
Stort badrum med klinkergolv utrustat med golvvärme och helkaklade väggar i vit/svart färgsättning. WC, handfat med kommod, spegel och dusch med glasväggar. Här finns bekvämt både tvättmaskin och torktumlare med en praktisk avlastningsbänk ovan. Väggfasta skåp ger bra förvaring. Inbyggda spotlights i taket ger en trevlig belysning.

INRE HALL
Inre hall med parkettgolv och tapetserade väggar. Här finns ingången till lägenhetens klädkammare.

SOVRUM 3
Rymligt sovrum med ett lugnt läge i mot den gemensamma gården. Parkettgolv och gråmålade väggar. Här finns bra förvaring i en dubbelgarderob med överskåp. Fönster i högt nordostläge.

Fakta om bostaden

Sammanfattning

Typ: Bostadsrättslägenhet
Rum: 4, varav 3 sovrum
Boarea: 96 kvm
Lägenhetsnummer: 41302 (4302)

Byggnadsår: 2012
Upplåtelseform: Bostadsrätt
Våning: 4 av 5
Hiss: Ja
Boareauppgift enligt: Säljaren och bostadsrättsföreningen

Tomt/balkong/uteplats

Balkong: Inglasad balkong i nordvästläge. Det är tillåtet att grilla med elgrill samt gasolgrill på balkongerna.

Balkong: Balkong i sydostläge.

Tv/Internetanslutning

Föreningen har ett avtal med Telia om installation av bredband. Bredbandsnätet består av en fiberkabel med så kallad Triple Play-funktion som levererar digital-tv, bredbandstelefoni och internetanslutning.

Följande ingår:
•En digitalbox (levereras när du aktiverat ditt bredband hos Telia) Observera att digitalboxarna är knutna till det avtal som gäller mellan bostadsrättsföreningen och Telia. Du får alltså inte ta dem med dig om du flyttar.
•Abonnemang och telefonomvandlare samt telefonfördelare som möjliggör upp till fyra telefoner till samma telefonnummer.
•Trådlös router och internetanslutning med en hastighet på 50-100 Mbit/s ner och 8-10Mbit/s upp.

OBS! Allt som ingår i IT-skåpet utom telefonomvandlaren tillhör föreningen och ska alltså vara kvar i lägenheten om du flyttar.

Allmänt

Län: Stockholm
Kommun: Solna
Område: Järvastaden

Visa mer om bostaden

Omgivning

NÄROMRÅDET

I Järvastaden bor du nära stadens puls men granne med underbara naturområden. I närheten finns ett rikt fritidsutbud vid Igelbäckens naturreservat med fina stigar och rastplatser. Mycket barnvänligt område med flertalet förskolor och skola. Ett stenkast från lägenheten har man byggt upp en jättestor lekpark för de små som är döpt och baserad på barnprogramsfiguren Mulle Meck. Här är alla åldrar välkomna att leka. Bredvid Mulle Meck parken finns en liten konstfrusen skridskobana om vintern och som sommartid används som basketplan.

I Järvastaden finns restaurang, kafé och ett kvartersgym (Puls och träning). En ICA-butik ligger i västra delen av Järvastaden. Ytterligare en matbutik ligger i Bagartorp (ca 5 minuters promenad). Om du önskar storhandla ligger Willys, Coop och ICA MAXI inom kort bilavstånd.

En gång- och cykelbro över järnvägen gör det enkelt att ta sig till mysiga Överjärva Gård, en mysig kulturmiljö med hästar och höns.

För dig som tycker om att motionera ligger Ursviks motions- och friluftsområde en kort bit bort. Om sommaren finns här fina löpspår med elljus och om vintern erbjuds skidspår i olika längder. I området finns flera grillplatser.

Det är promenadavstånd till fina promenad- och joggingvägar runt fågelsjöarna Råstasjön och Lötsjön. För den golfbitne ligger Ulriksdals golfklubb endast ca 500 meter bort.

Att promenera till Roslagstull/Norrtull tar ca 45 minuter och att cykla ca 20 minuter (3 km). Detta görs förslagsvis via den fina cykelvägen utmed Brunnsvikens strand och genom Hagaparken till Norrtull.

NATIONALARENAN OCH MALL OF SCANDINAVIA

Den nya Nationalarenan står nu färdig vid Solna station, Friends Arena. Granne med arenan ligger Skandinaviens största köpcentrum, Mall of Scandinavia. Här finns ett enormt utbud av butiker, restauranger och serviceinrättningar. I köpcentrumet finns även en SF biograf. Hit tar det endast 10 minuter att cykla och ca 20 minuter att promenera.

BARNOMSORG

Området erbjuder ett antal kommunala förskolor, enskilda förskolor och även familjedaghem varav ett i kommunal regi. Vidare finns en öppen förskola.

Det finns flera grundskolor invid Järvastaden, Vittra har en skola strax i väster i Sundbyberg och Solna stad driver Ulriksdalsskolan och Ringens skola. Mitt i Järvastaden ska en grundskola byggas som ska vara klar i augusti 2017.

SHOPPING
Solna Centrum med ett stort utbud av serviceinrättningar och butiker ligger ca 3 km bort, till Bromma Blocks är det ca 6 km och till Kista Centrum ca 6 km.

För mer info se även Järvastadens egna, mycket informativa hemsida: www.jarvastaden.se och www.solna.se

Andel i föreningen

Andel i föreningen: 1,6413

Pantsättning: Lägenheten är inte pantsatt
Pantsättningsavgift: 430 kr

Om föreningen

Fastigheten till Brf Riddarsporren 1 byggdes 2010/2011 av JM och består av 67 bostadsrättslägenheter samt 1 lokal fördelade på 6 olika trapphus. Inflyttning skedde under 2011. Föreningen är en äkta bostadsrättsförening. Föreningen har en stor och grönskande innergård, garage och parkeringsplatser, cykelrum och barnvagnsutrymme. Det finns en Sushi-restaurang i fastigheten, hörnet Fridensborgsvägen 20. Föreningen genomförde nyligen en anonym "nöjdhetsenkät" bland medlemmarna och resultatet blev 3,37 av 4, vilket tyder på en hög trivsel bland medlemmarna i föreningen. Städning av trapphus sker 1 gång/vecka. Föreningen har tre stycken behållare för hushållssopor. Nedkast för hushållssopor finns utomhus vid Fridensborgsvägen 34 samt två stycken utmed Fridensborgvägen utanför BRF Riddarsporren 1. Föreningen har ett sop-/sorteringsrum som finns bredvid Fridensborgsvägen 18.

För mer information: www.riddarsporren1.se

Allmänt

Föreningens namn: Brf Riddarsporren 1

Föreningsform: Bostadsrätt

Lägenhetsnummer skatteverket: 1302

Skattemässig status: Privatbostadsföretag (äkta)

Juridisk person tillåten: Föreningen kan acceptera juridisk person efter särskild prövning

Kommun: Solna

Gemensamma utrymmen

Föreningen har tre stycken behållare för hushållssopor. Nedkast för hushållssopor finns utomhus vid Fridensborgsvägen 34 samt två stycken utmed Fridensborgvägen utanför BRF Riddarsporren 1. Föreningen har ett sop-/sorteringsrum som finns bredvid Fridensborgsvägen 18.

Parkering

Fastigheten delar kallgarage med grannföreningen Brf Löjtnantshjärtat. Brf Riddarsporren har 51 parkeringsplatser (varav 5 handikappsplatser) samt 5 MC platser.

Månadsavgift: 850 SEK/månad

Månadsavgift MC: 300 SEK/månad

Utomhusparkering
I anslutning till huset finns 16 st utomhusparkeringsplatser.

Månadskostnad: 550 SEK/månad

Kommunikationer

Kommunikationerna i Järvastaden är bra. Du som bor i Östra Järvastaden har bara några minuter att promenera till Ulriksdals station (9 minuter med pendeltåg till Stockholm C). Ute på gatan ligger en busshållplats med flertalet busslinjer som skapar bra möjligheter till vidare förbindelser med tunnelbana och pendeltåg. Det finns flera bussar som tar dig bl.a. till Solna C, Bergshamra, Bromma och Universitetet på ca 15 minuter. Med buss kommer du även till Karolinska sjukhuset och Hallonbergen. Du kan cykla in till stan på mindre än 20 minuter och till Kista C på 15 minuter.
Närmsta tunnelbanestationerna är Hallonbergen (Blå linje) och Bergshamra (Röd linje).

Övrigt

BUDGIVNINGSFÖRFARANDET

För att skapa en trygg budgivning och ett enhetligt arbetssätt när vi genomför ett förmedlingsuppdrag har Svensk Fastighetsförmedling regler kring hur budgivningen ska hanteras.
Vi använder oss av en så kallad öppen budgivning där samtliga budgivare har rätt att få ta del av samtliga bud. När budgivningen är avslutad har köparen rätt att ta del av samtliga budgivare med namn och bud.
Övrigt
Ekonomi

Överlåtelseavgift

Överlåtelseavgift: 1 050 kr

Överlåtelseavgift betalas av: köpare

Månadsavgift

4 701 kr

I avgiften ingår värme

En obligatorisk avgift om 220 kr/mån tillkommer för TV/bredband och telefoni, kostnad för varmvatten tillkommer.

Energideklaration

Status: Energideklaration är utförd

Energiprestanda: 90 kWh/kvm/år

Energiklass: C

Energideklaration utförd: 2014-05-14

Detaljer

  • Hiss

    Ja   Ja

Kontakta annonsören

Se fler annonser här: Solna

Få nya bostäder som denna direkt på mail: Börja bevaka
Support
Blogg