1. Start
  2. Bostadsrätter
  3. Stockholms län
  4. Solna
  5. A1785235
 
KARTA
Optimalt planerad med stor inglasad balkong i västläge

Bostadsrätt: Lägenhet, 3:a på 70 m², Solna


Välkommen till denna fina gavel 3:a med mycket bra planlösning och härlig utsikt.

Lägenheten är belägen på 5 våningen och dess attraktiva hörnläge ger den ett fantastiskt ljusinsläpp. Genomgående ljusa färgval och fina golv. Två rejäla sovrum och ett rymligt vardagsrum. Stor inglasad balkong med fri utsikt i härligt västläge. Fräscht badrum med helkaklade väggar och klinkergolv.

Välskött förening med belåning. Stambytt.

Här bor ni med det bästa från två världar, natursköna områden och ca 10 minuter in till Stockholm city. Promenadavstånd till Ulriksdals slott, Confidencen och den vackra slottsparken vid Edsviken. Brunnsvikens vatten, Hagaparken, Bergianska trädgården och Naturhistoriska riksmuseet når du inom 10 minuter. Kommunikationer finns det gott om. Det tar ca 2 minuter att gå till tunnelbanan (röd linje) som tar dig till city på 10 minuter.
HALL
Välkommen in i rymlig hall med bra förvaringsutrymmen i 3 st inbyggda garderober med överskåp, 1 st linneskåp samt ingång till en rejäl klädkammare. laminatgolv och målade väggar i ljus nyans. Utrustat med säkerhetsdörr.

BADRUM
Fräscht badrum med ljus färgsättning som totalrenoverades år 2000 i samband med stambytet. Helkaklade väggar och klinkergolv. Vägghängd WC, handfat med kommod och badrumsskåp. Badkar och förberett för tvättmaskin

KÖK
Smakfullt inrett kök med gott om förvaring i skåp med ljusa träluckor, ljust kakel över arbetsbänkar i ljus laminat och diskho. På golvet ligger ett laminatgolv och väggarna är ljusmålade.

Utrustning:
- Kombinerad kyl/frys
- Spis med keramikhäll
- Spisfläkt i rostfritt (kolfilter)
- Diskmaskin

Vid matplatsen kan ca 5-6 personer äta och njuta av den vackra utsikten i fritt västläge.

VARDAGSRUM
Inbjudande vardagsrum med stort fönsterparti vilket ger ett generöst ljusinsläpp och erbjuder en fin utsikt. Ekparkettgolv och tapetserade väggar i ljus nyans.

SOVRUM 1
Väl tilltaget sovrum med laminatgolv, ljusmålade väggar och snygg tapetserad fondvägg. Härifrån kan Du nå den underbara balkongen. Mellan detta sovrum och det andra sovrummet ligger en klädkammare.

BALKONG
Stor inglasad balkong (ca 10 kvm) med trätrall i ett fantastiskt västläge. Här kan Du njuta av den sköna eftermiddags- och kvällssolen och utsikt över Bergshamras takåsar och grönska.

SOVRUM 2
Fint sovrum med laminatgolv, ljusmålade väggar och diskret tapetserad fondvägg. Även från detta sovrum kan du nå den härliga balkongen.

Fakta om bostaden

Sammanfattning

Typ: Bostadsrättslägenhet
Rum: 3, varav 2 sovrum
Boarea: 70 kvm
Lägenhetsnummer: 0116-001

Byggnadsår: 1959
Driftkostnad: ca 248 kr/mån
Upplåtelseform: Bostadsrätt
Våning: 5 av 10
Hiss: Ja
Boareauppgift enligt: Säljaren och bostadsrättsföreningen

Byggnadssätt

Kommentar: BRF Ripan
Husen uppfördes 1960. Arkitekter för husen var W Boijsen - D Elvergren. Fram till 1997 hette föreningen Riksbyggens bostadsrättsförening Solnahus 4 och bytte då namn till Riksbyggens bostadsrättsförening Ripan.
Sedan 2003 är namnet bostadsrättsföreningen Ripan i och med att föreningen lämnade Riksbyggen. Föreningen är numera medlem i Bostadsrättsorganisationen Sveriges Bostadsrätts Centrum, SBC. Denna sköter den ekonomiska förvaltningen.

Marken är friköpt.
Föreningen innehar fastigheterna Reliefen 4 och 5 som består av 3 flerbostadshus med adress Ripstigen 1, 3 och 5.
Föreningen upplåter 132 lägenheter med bostadsrätt och 2 lokaler med hyresrätt.

Föreningen har en utmärkt hemsida med mycket information, se
www.brfripan.se

Tv/Internetanslutning

Fastigheterna är anknutna till TV och bredband via Stockholms stadsnät. Utöver grundutbud av TV kanaler, kan extra kanaler beställas via Sappa.

Allmänt

Län: Stockholm
Kommun: Solna
Område: Bergshamra

Visa mer om bostaden

Omgivning

Perfekt läge med närhet till både storstadens puls och grönska. Södra Bergshamra är en idyll med sina vackra grönområden och närhet till sköna bad om sommaren.

Gillar man att motionera och vara ute i naturen så är detta läge perfekt. Runt knuten ligger Brunnsviken - Sveriges första nationalpark, Hagaparken, Ulriksdals slottspark och Överjärva gård - ett stadsekologiskt center i kulturhistorisk miljö.

Brunnsviken är Sveriges första nationalstadspark. Runt den löper den 12 km långa "Hälsans stig" med ett underbart djur- och fågelliv. Njut på sommaren av områdets pittoreska strandpromenad med Kafé Sjöstugan och soliga badklippor.

Hagaparken är även den en del av Nationalstadsparken och erbjuder många sevärdheter bland annat Fjärils- och fågelhuset, Koppartälten, Gustav III paviljong, Haga parkmuseum och Haga slott. Önskar man inomhusrekreation finns Solna tenniscenter.

I Bergshamra Centrum finns matbutiker (Coop, ICA), mäklare, vårdcentral, apotek, bibliotek, restauranger, frisör, kafé m.m.

Ulriksdals slottspark ligger vid Edsvikens västra strand och ingår även den i Nationalstadsparken. Parken har en intressant flora och fauna med vackra fontäner och ängar. Här ligger det vackra Slottskapellet från 1865 i holländsk nyrenässansstil som har bibehållits i oförändrat skick, Confidencen - Sveriges äldsta Slottsteater, Orangeriet och inte minst Ulriksdals slott.

Överjärva gård är den enda av Solnas jordbruksmiljöer där i stort sett alla de byggnader som fanns i slutet av 1800-talet finns kvar. På gården finns idag flera företag med butiker och föreningar med verksamhet inom natur, djur, miljö, kultur och hantverk. Här kan du besöka Statarmuseet, gårdens får, höns och hästar eller ta en fika i caféet. Överjärva gård erbjuder många olika evenemang bland annat kulturdagar, marknader, evenemang i Statarlängan, Spelmansstämma med logdans, Plupp-dag, Igelbäckens dag och Överjärva dagen.

Gångavtstånd till Bockholmen och dess inbjudande restaurang.

NATIONALARENAN

Vid Solna station står nu Europas mest moderna fotbollsarena klar, Friends Areana. I anslutning ligger Mall of Scandinavia, Nordens största köpcentrum med det bästa och mest innovativa inom mode, mat, teknik, sport och design. 250 butiker. Här finna även Sveriges första SF Imax biograf.

BARNOMSORG

Skolor:

Bergshamraskolan, förskoleklass - åk 9
Hjortstigen 1, 17071 Solna

Ingridskolan, fristående grund- och gymnasieskola för elever med Aspergers syndrom
Hjortstigen, 17071 Solna

Svedenskolan, fristående skola för barn och ungdomar med autism, Aspergers syndrom och autismliknande tillstånd.
Hjortstigen 3, 170 71 Solna

Förskolor:

Det finns många förskolor i Bergshamra, nedan följer ett axplock.

Barnens Montessori Akademi
Carl Malmstens väg 10, Solna

Fröets förskola
Carl Malmstens väg 72, Solna

Rågens förskola
Åbergssons väg 3 - 7, Solna

För mer information se www.solna.se

Andel i föreningen

Andel i föreningen: 0,774

Pantsättning: Lägenheten är pantsatt

Om föreningen

Allmänt

Föreningens namn: Brf Ripan

Föreningsform: Bostadsrätt

Lägenhetsnummer skatteverket: 1503

Skattemässig status: Privatbostadsföretag (äkta)

Kommun: Solna

Renoveringsbeskrivning

Gjorda renoveringar: Utförda renoveringar och förbättringar:
-1994 Ommålning av fasaden till nuvarande gul färg
-1995 Upprustning av parkmarken utanför byggnaderna
-1996 Byte av hissmotorer i Ripstigen 1 och 3
-1997 Byte av hissmotor i Ripstigen 5
-1997 Ombyggnad av pannrum till gemensamhetslokal
-2000 Stambyten i alla husen
-2004-05 Ombyggnad av affärslokal till bostadslägenheter
-2007-08 Fönstermålning
-2008-09 Utbyggnad och inglasning av samtliga balkonger
-2009 Stamspolning
-2009 Asfaltering av vissa gång- och körvägar
-2010 Radonmätning, resultatet visade värden som låg under Socialstyrelsens riktvärde.
- 2011 Upprustning av tvättstuga
- 2013 Utbyte av utomhusbelysning, nya tidningskärl och nya sandlådor. Trädbesiktning genomfördes resulterade i trädvårdsplan. Anticimex fuktbesiktning. Ny förvaltare för ekonomi och förvaltning, Storholmen Förvaltning.
- 2014 Rörstammarna i alla hus högtrycksspolades. Medlemmar ges möjlighet att sortera matavfall. Nedtagning och beskärning av antal träd enligt trädvårdsplanen. Två utomhusgrillar anskaffades och grillplats anordnades.
- 2015 Upprustning av tvättstuga, golv och ytskick, ny Mile tvättmaskin. Upprustning av lekplatsen, ny sand och nya lekredskap. Utbyte och injustering av radiatorer ventiler. Byte av LED-belysning i källare och trapphus. Kompletteringar av nödgångsskyltning och förbättring av el-och belysningssystemet på parkeringsplatser. Ny bredbandsleverantör Stockholms stadsnät. Byt av TV-leverantör till Sappa.

Gemensamma utrymmen

TVÄTTSTUGA: I bottenvåningen på fastigheten Ripstigen 3 och med ingång från väster finns en modern tvättstuga med 2 st tvättenheter.
FÖRRÅD: Till lägenheten finns ett källarförråd om ca 4 kvm (hönsnät) och ett matkällarförråd (trädörrar).
CYKELRUM: Gemensamt cykelrum
SAMLINGSLOKAL: Gemensamhetslokalen "Ripan" vilken har plats för ca 24 personer och kostar 100 kr/tillfälle att hyra.

Parkering

Föreningen tillhandahåller 64 parkeringsplatser där anslutning till elstolpe finns till de flesta av dem. I dagsläget är det kö.
Efter infarten till området finns några gästparkeringar. De är avgiftsbelagda mellan kl 8 och 22 varje dag.

I övrigt råder boendeparkering på gatan. Tillståndet är gratis, månadskort kostar 300 kr, säsongskort gäller 3 månader och kostar 750 kr. Tillstånd för boendeparkering sökes på Medborgarkontoret, tel: 08-734 21 00 eller på www.solna.se.

Kommunikationer

*T-bana: någon minuts promenad till T-bana som tar 12 min till T-centralen (via Universitetet, KTH, Stadion och Östermalmstorg); 2 min till Danderyds sjukhus och 3 min till Mörby Centrum, där det finns en stor galleria med ca 60 butiker.

*Ca 25 meter från huset går följande busslinjer:
– 540 till Universitetet (5 min) och till Tensta
– 509 till Djursholms torg och till Brommaplan via Solna centrum

*Från Bergshamra Centrum går följande busslinjer:
– 508 till Danderyds sjukhus och till Karolinska sjukhuset
– 503 till Himlabacken och till Ulriksdals Värdshus
– 178 till Kista (direktbuss 15 min) och till Mörby station
– 177 till Mörby Centrum och till Solna centrum via Solna station

Att gå till Roslagstull tar ca 45 min, att cykla ca 20 min.

För den som pendlar med bil är det lätt att ta sig ut på E18 och E4 med endast en resväg till Arlanda på ca 25 min och till Stockholms city på ca 7 min.

Övrigt

BUDGIVNINGSFÖRFARANDET

För att skapa en trygg budgivning och ett enhetligt arbetssätt när vi genomför ett förmedlingsuppdrag har Svensk Fastighetsförmedling regler kring hur budgivningen ska hanteras.

Vi använder oss av en så kallad öppen budgivning där samtliga budgivare har rätt att få ta del av samtliga bud. När budgivningen är avslutad har köparen rätt att ta del av samtliga budgivare med namn och bud
Övrigt
Ekonomi

Månadsavgift

3 262 kr

I avgiften ingår värme, vatten och bredband, kabel-TV och IP-telefoni (den obligatoriska avgiften om 110 kr/mån är inräknad).

Driftkostnader

ca 248 kr/mån

Fördelas enligt följande

El: 150 kr
Försäkring: 98 kr

Energideklaration

Energiprestanda: 160 kWh/kvm/år

Energideklaration utförd: 2012-09-21

Optimalt planerad med stor inglasad balkong i västläge

Bostadsrätt: Lägenhet, 3:a på 70 m², Solna

SOLNA

Bostadsrätt, Lägenhet, 3 262 kr , 70


Välkommen till denna fina gavel 3:a med mycket bra planlösning och härlig utsikt.

Lägenheten är belägen på 5 våningen och dess attraktiva hörnläge ger den ett fantastiskt ljusinsläpp. Genomgående ljusa färgval och fina golv. Två rejäla sovrum och ett rymligt vardagsrum. Stor inglasad balkong med fri utsikt i härligt västläge. Fräscht badrum med helkaklade väggar och klinkergolv.

Välskött förening med belåning. Stambytt.

Här bor ni med det bästa från två världar, natursköna områden och ca 10 minuter in till Stockholm city. Promenadavstånd till Ulriksdals slott, Confidencen och den vackra slottsparken vid Edsviken. Brunnsvikens vatten, Hagaparken, Bergianska trädgården och Naturhistoriska riksmuseet når du inom 10 minuter. Kommunikationer finns det gott om. Det tar ca 2 minuter att gå till tunnelbanan (röd linje) som tar dig till city på 10 minuter.
HALL
Välkommen in i rymlig hall med bra förvaringsutrymmen i 3 st inbyggda garderober med överskåp, 1 st linneskåp samt ingång till en rejäl klädkammare. laminatgolv och målade väggar i ljus nyans. Utrustat med säkerhetsdörr.

BADRUM
Fräscht badrum med ljus färgsättning som totalrenoverades år 2000 i samband med stambytet. Helkaklade väggar och klinkergolv. Vägghängd WC, handfat med kommod och badrumsskåp. Badkar och förberett för tvättmaskin

KÖK
Smakfullt inrett kök med gott om förvaring i skåp med ljusa träluckor, ljust kakel över arbetsbänkar i ljus laminat och diskho. På golvet ligger ett laminatgolv och väggarna är ljusmålade.

Utrustning:
- Kombinerad kyl/frys
- Spis med keramikhäll
- Spisfläkt i rostfritt (kolfilter)
- Diskmaskin

Vid matplatsen kan ca 5-6 personer äta och njuta av den vackra utsikten i fritt västläge.

VARDAGSRUM
Inbjudande vardagsrum med stort fönsterparti vilket ger ett generöst ljusinsläpp och erbjuder en fin utsikt. Ekparkettgolv och tapetserade väggar i ljus nyans.

SOVRUM 1
Väl tilltaget sovrum med laminatgolv, ljusmålade väggar och snygg tapetserad fondvägg. Härifrån kan Du nå den underbara balkongen. Mellan detta sovrum och det andra sovrummet ligger en klädkammare.

BALKONG
Stor inglasad balkong (ca 10 kvm) med trätrall i ett fantastiskt västläge. Här kan Du njuta av den sköna eftermiddags- och kvällssolen och utsikt över Bergshamras takåsar och grönska.

SOVRUM 2
Fint sovrum med laminatgolv, ljusmålade väggar och diskret tapetserad fondvägg. Även från detta sovrum kan du nå den härliga balkongen.

Fakta om bostaden

Sammanfattning

Typ: Bostadsrättslägenhet
Rum: 3, varav 2 sovrum
Boarea: 70 kvm
Lägenhetsnummer: 0116-001

Byggnadsår: 1959
Driftkostnad: ca 248 kr/mån
Upplåtelseform: Bostadsrätt
Våning: 5 av 10
Hiss: Ja
Boareauppgift enligt: Säljaren och bostadsrättsföreningen

Byggnadssätt

Kommentar: BRF Ripan
Husen uppfördes 1960. Arkitekter för husen var W Boijsen - D Elvergren. Fram till 1997 hette föreningen Riksbyggens bostadsrättsförening Solnahus 4 och bytte då namn till Riksbyggens bostadsrättsförening Ripan.
Sedan 2003 är namnet bostadsrättsföreningen Ripan i och med att föreningen lämnade Riksbyggen. Föreningen är numera medlem i Bostadsrättsorganisationen Sveriges Bostadsrätts Centrum, SBC. Denna sköter den ekonomiska förvaltningen.

Marken är friköpt.
Föreningen innehar fastigheterna Reliefen 4 och 5 som består av 3 flerbostadshus med adress Ripstigen 1, 3 och 5.
Föreningen upplåter 132 lägenheter med bostadsrätt och 2 lokaler med hyresrätt.

Föreningen har en utmärkt hemsida med mycket information, se
www.brfripan.se

Tv/Internetanslutning

Fastigheterna är anknutna till TV och bredband via Stockholms stadsnät. Utöver grundutbud av TV kanaler, kan extra kanaler beställas via Sappa.

Allmänt

Län: Stockholm
Kommun: Solna
Område: Bergshamra

Visa mer om bostaden

Omgivning

Perfekt läge med närhet till både storstadens puls och grönska. Södra Bergshamra är en idyll med sina vackra grönområden och närhet till sköna bad om sommaren.

Gillar man att motionera och vara ute i naturen så är detta läge perfekt. Runt knuten ligger Brunnsviken - Sveriges första nationalpark, Hagaparken, Ulriksdals slottspark och Överjärva gård - ett stadsekologiskt center i kulturhistorisk miljö.

Brunnsviken är Sveriges första nationalstadspark. Runt den löper den 12 km långa "Hälsans stig" med ett underbart djur- och fågelliv. Njut på sommaren av områdets pittoreska strandpromenad med Kafé Sjöstugan och soliga badklippor.

Hagaparken är även den en del av Nationalstadsparken och erbjuder många sevärdheter bland annat Fjärils- och fågelhuset, Koppartälten, Gustav III paviljong, Haga parkmuseum och Haga slott. Önskar man inomhusrekreation finns Solna tenniscenter.

I Bergshamra Centrum finns matbutiker (Coop, ICA), mäklare, vårdcentral, apotek, bibliotek, restauranger, frisör, kafé m.m.

Ulriksdals slottspark ligger vid Edsvikens västra strand och ingår även den i Nationalstadsparken. Parken har en intressant flora och fauna med vackra fontäner och ängar. Här ligger det vackra Slottskapellet från 1865 i holländsk nyrenässansstil som har bibehållits i oförändrat skick, Confidencen - Sveriges äldsta Slottsteater, Orangeriet och inte minst Ulriksdals slott.

Överjärva gård är den enda av Solnas jordbruksmiljöer där i stort sett alla de byggnader som fanns i slutet av 1800-talet finns kvar. På gården finns idag flera företag med butiker och föreningar med verksamhet inom natur, djur, miljö, kultur och hantverk. Här kan du besöka Statarmuseet, gårdens får, höns och hästar eller ta en fika i caféet. Överjärva gård erbjuder många olika evenemang bland annat kulturdagar, marknader, evenemang i Statarlängan, Spelmansstämma med logdans, Plupp-dag, Igelbäckens dag och Överjärva dagen.

Gångavtstånd till Bockholmen och dess inbjudande restaurang.

NATIONALARENAN

Vid Solna station står nu Europas mest moderna fotbollsarena klar, Friends Areana. I anslutning ligger Mall of Scandinavia, Nordens största köpcentrum med det bästa och mest innovativa inom mode, mat, teknik, sport och design. 250 butiker. Här finna även Sveriges första SF Imax biograf.

BARNOMSORG

Skolor:

Bergshamraskolan, förskoleklass - åk 9
Hjortstigen 1, 17071 Solna

Ingridskolan, fristående grund- och gymnasieskola för elever med Aspergers syndrom
Hjortstigen, 17071 Solna

Svedenskolan, fristående skola för barn och ungdomar med autism, Aspergers syndrom och autismliknande tillstånd.
Hjortstigen 3, 170 71 Solna

Förskolor:

Det finns många förskolor i Bergshamra, nedan följer ett axplock.

Barnens Montessori Akademi
Carl Malmstens väg 10, Solna

Fröets förskola
Carl Malmstens väg 72, Solna

Rågens förskola
Åbergssons väg 3 - 7, Solna

För mer information se www.solna.se

Andel i föreningen

Andel i föreningen: 0,774

Pantsättning: Lägenheten är pantsatt

Om föreningen

Allmänt

Föreningens namn: Brf Ripan

Föreningsform: Bostadsrätt

Lägenhetsnummer skatteverket: 1503

Skattemässig status: Privatbostadsföretag (äkta)

Kommun: Solna

Renoveringsbeskrivning

Gjorda renoveringar: Utförda renoveringar och förbättringar:
-1994 Ommålning av fasaden till nuvarande gul färg
-1995 Upprustning av parkmarken utanför byggnaderna
-1996 Byte av hissmotorer i Ripstigen 1 och 3
-1997 Byte av hissmotor i Ripstigen 5
-1997 Ombyggnad av pannrum till gemensamhetslokal
-2000 Stambyten i alla husen
-2004-05 Ombyggnad av affärslokal till bostadslägenheter
-2007-08 Fönstermålning
-2008-09 Utbyggnad och inglasning av samtliga balkonger
-2009 Stamspolning
-2009 Asfaltering av vissa gång- och körvägar
-2010 Radonmätning, resultatet visade värden som låg under Socialstyrelsens riktvärde.
- 2011 Upprustning av tvättstuga
- 2013 Utbyte av utomhusbelysning, nya tidningskärl och nya sandlådor. Trädbesiktning genomfördes resulterade i trädvårdsplan. Anticimex fuktbesiktning. Ny förvaltare för ekonomi och förvaltning, Storholmen Förvaltning.
- 2014 Rörstammarna i alla hus högtrycksspolades. Medlemmar ges möjlighet att sortera matavfall. Nedtagning och beskärning av antal träd enligt trädvårdsplanen. Två utomhusgrillar anskaffades och grillplats anordnades.
- 2015 Upprustning av tvättstuga, golv och ytskick, ny Mile tvättmaskin. Upprustning av lekplatsen, ny sand och nya lekredskap. Utbyte och injustering av radiatorer ventiler. Byte av LED-belysning i källare och trapphus. Kompletteringar av nödgångsskyltning och förbättring av el-och belysningssystemet på parkeringsplatser. Ny bredbandsleverantör Stockholms stadsnät. Byt av TV-leverantör till Sappa.

Gemensamma utrymmen

TVÄTTSTUGA: I bottenvåningen på fastigheten Ripstigen 3 och med ingång från väster finns en modern tvättstuga med 2 st tvättenheter.
FÖRRÅD: Till lägenheten finns ett källarförråd om ca 4 kvm (hönsnät) och ett matkällarförråd (trädörrar).
CYKELRUM: Gemensamt cykelrum
SAMLINGSLOKAL: Gemensamhetslokalen "Ripan" vilken har plats för ca 24 personer och kostar 100 kr/tillfälle att hyra.

Parkering

Föreningen tillhandahåller 64 parkeringsplatser där anslutning till elstolpe finns till de flesta av dem. I dagsläget är det kö.
Efter infarten till området finns några gästparkeringar. De är avgiftsbelagda mellan kl 8 och 22 varje dag.

I övrigt råder boendeparkering på gatan. Tillståndet är gratis, månadskort kostar 300 kr, säsongskort gäller 3 månader och kostar 750 kr. Tillstånd för boendeparkering sökes på Medborgarkontoret, tel: 08-734 21 00 eller på www.solna.se.

Kommunikationer

*T-bana: någon minuts promenad till T-bana som tar 12 min till T-centralen (via Universitetet, KTH, Stadion och Östermalmstorg); 2 min till Danderyds sjukhus och 3 min till Mörby Centrum, där det finns en stor galleria med ca 60 butiker.

*Ca 25 meter från huset går följande busslinjer:
– 540 till Universitetet (5 min) och till Tensta
– 509 till Djursholms torg och till Brommaplan via Solna centrum

*Från Bergshamra Centrum går följande busslinjer:
– 508 till Danderyds sjukhus och till Karolinska sjukhuset
– 503 till Himlabacken och till Ulriksdals Värdshus
– 178 till Kista (direktbuss 15 min) och till Mörby station
– 177 till Mörby Centrum och till Solna centrum via Solna station

Att gå till Roslagstull tar ca 45 min, att cykla ca 20 min.

För den som pendlar med bil är det lätt att ta sig ut på E18 och E4 med endast en resväg till Arlanda på ca 25 min och till Stockholms city på ca 7 min.

Övrigt

BUDGIVNINGSFÖRFARANDET

För att skapa en trygg budgivning och ett enhetligt arbetssätt när vi genomför ett förmedlingsuppdrag har Svensk Fastighetsförmedling regler kring hur budgivningen ska hanteras.

Vi använder oss av en så kallad öppen budgivning där samtliga budgivare har rätt att få ta del av samtliga bud. När budgivningen är avslutad har köparen rätt att ta del av samtliga budgivare med namn och bud
Övrigt
Ekonomi

Månadsavgift

3 262 kr

I avgiften ingår värme, vatten och bredband, kabel-TV och IP-telefoni (den obligatoriska avgiften om 110 kr/mån är inräknad).

Driftkostnader

ca 248 kr/mån

Fördelas enligt följande

El: 150 kr
Försäkring: 98 kr

Energideklaration

Energiprestanda: 160 kWh/kvm/år

Energideklaration utförd: 2012-09-21

Detaljer

  • Hiss

    Ja   Ja

Kontakta annonsören

Se fler annonser här: Solna

Få nya bostäder som denna direkt på mail: Börja bevaka
Support
Blogg