1. Start
  2. Bostadsrätter
  3. Stockholms län
  4. Sundbyberg
  5. A1763754
 
KARTA
Nyproducerad 2:a i Järvastaden. Accepterat pris! Central adress, låg avgift och stor balkong!

Bostadsrätt: Lägenhet, 2:a på 41 m², Sundbyberg


ACCEPTERAT PRIS! Här finner ni en attraktivt belägen tvåa i populära Järvastaden. Absolut toppskick, väldisponerad med låg månadsavgift. Lägenheten har en tilltalande planlösning med öppning mellan kök och vardagsrum och härligt ljusinsläpp från generösa fönsterpartier. Stilrent, fullt utrustat kök med kakel och generös matplats. Lägenheten är ypperligt planerad och man har verkligen gjort det mesta av varje kvadratmeter. Stor balkong om 7 m2 med kvällssol.

Alla rum har fräscha och stilrena ytskikt och de generösa fönsterpartierna på plan tre garanterar intimitet, bra utsikt och en låg ljudnivå från omkringliggande gator. Fina ljussättningsmöjligheter med spotlights i kök, (både i tak och över bänkskivan) samt i badrummet. Sovrummet är effektivt planerat med plats för dubbelsäng på kortsidan med nattduksbord. På motsatt sida har man goda förvaringsmöjligheter i en hel garderobsvägg med skjutdörrar. Badrummet är fräscht och rogivande med bekvämligheter som golvvärme, tvättavdelning med möjlighet att sätta in badkar. Vita helkaklade väggar, klinkergolv i grå nyans samt kombimaskin, (alternativt tvätt pelare).

Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum skapar goda sociala ytor att umgås på medan vardagsrummet är rejält nog för att rymma ett större matbord, soffgrupp och övrigt önskat möblemang. Balkongen är väl tilltagen med plats för både soffgrupp, bord och planteringar. Med denna skapas ett härligt ljusflöde genom lägenheten tillsammans med de stora fönsterpartierna. Här bor man granne med en nyöppnad och välsorterad ICA butik, restauranger och goda kommunikationer. På gatan utanför finns även ett gott serviceutbud i form av trevliga caféer, restauranger, gym, parker och skolor. Igelbäckens naturreservat finns på bekvämt gångavstånd med stora skogar och elljusspår. I närheten ligger även natursköna Råstasjön och Lötsjön fina promenadstråk och grönområden. Näckrosen, Mall of Scandinavia samt Friends arena når man snabbt via cykel eller en promenad. Kort gångavstånd till Ulriksdals pendeltågsstation, (Uppsala-Södertälje) och utanför porten finns en vältrafikerad busshållplats. Buss 540 mot Universitet med stopp i Ulriksdals Station och närliggande Bergshamra ger möjlighet till vidare färd med antingen pendeltåg alternativt tunnelbanans röda linje, (T-centralen – Mörby C).

Åt motsatt håll finner man tunnelbanans blå linje i Hallonbergen med sträckning Kungsträdgården - Akalla via Kista Centrum. Med buss når man tunnelbanans röda och blå linje samt pendeltåget på ungefär 10 min. Här kommer du att trivas!

Varmt välkomna att höra av er!
HALL med ljus ekparkett och ljust målade väggar. Gott om förvaringsmöjligheter i stor garderob med skjutdörrar. Här finns även städskåp och kapphylla.

KÖK i öppen planlösning mot vardagsrum. Golvet pryds av ljus ekparkett. Fullt maskinellt utrustad i vitt utförande med kyl/frys, högskåp med inbyggd varmluftsugn och mikrovågsugn. Diskmaskin i vitt utförande samt induktionshäll med ljust kakel över bänkskivan. I övrigt vitmålade köksluckor och skåp.

VARDAGSRUM med ljus ekparkett, ljusmålade väggar, utgång mot balkong samt generösa fönsterpartier.

SOVRUM om 8 kvm med ljus ekparkett, ljusmålade väggar och garderob med linneskåp och skjutdörrar.

BADRUM med svart klinkergolv och vitkaklade väggar, golvvärme, WC, handfat med kommod. Spegelskåp. Duschhörna med infällbara duschväggar med möjlighet att installera badkar istället. Tvätt avdelning med kombimaskin alternativt tvätt pelare om så önskas. Bra belysning i form av spotlights inbyggda i taket.

I övrigt så är alla dörrar vita och släta vilket följer det övriga färgtemat.

Fakta om bostaden

Sammanfattning

Typ: Bostadsrättslägenhet
Rum: 2, varav 1 sovrum
Boarea: 41 kvm
Lägenhetsnummer: 6-1306

Pris: 2 695 000 kr
Byggnadsår: 2016
Driftkostnad: ca 449 kr/mån
Upplåtelseform: Bostadsrätt
Våning: 3
Hiss: Ja
Tillträde: Enligt överenskommelse
Boareauppgift enligt: Säljaren och bostadsrättsföreningen

Tv/Internetanslutning

Multimedia uttag finns i alla rum och går att koppla upp mot internet, TV och IP telefoni. Dessa styrs i sin tur från den centrala IT-centralen.

Värme- och ventilationsanläggning

Fjärrvärme, FTX-ventilation vilket innebär till och frånluft med värmeåtervinning.

Allmänt

Län: Stockholm
Kommun: Sundbyberg
Område: Järvastaden

Visa mer om bostaden

Omgivning

I Järvastaden bor du nära stadens puls men granne med underbara naturområden. I närheten finns stora naturområden vid Igelbäckens naturreservat med fina stigar och rastplatser. Det är även promenadavstånd till fina promenad- och joggingvägar runt fågelsjöarna Råstasjön och Lötsjön. I Järvastaden finns numera ett rikt utbud av restauranger, kaféer och ett nyöppnat gym (Puls och träning). En välsorterad ICA-butik ett stenkast från lägenheten. För dig som tycker om att motionera ligger Ursviks motions- och friluftsområde en kort promenad bort. Om sommaren finns här fina löpspår med elljus och om vintern erbjuds skidspår i olika längder. I området finns flera grillplatser.
För den golfbitne ligger Ulriksdals golfklubb endast ca 500 meter bort. Att promenera till Roslagstull/Norrtull tar ca 45 minuter och att cykla ca 20 minuter (3 km). Detta görs förslagsvis via den fina cykelvägen utmed Brunnsvikens strand och genom Hagaparken till Norrtull. Barnvänligt område med flertalet förskolor och skola. Ett stenkast från lägenheten har man byggt upp en jättestor lekpark för de små som är döpt och baserad på barnprogramsfiguren Mulle Meck. Här är alla åldrar välkomna att leka. Bredvid Mulle Meck parken finns en liten konstfrusen skridskobana om vintern som om sommaren används som basketplan. En gång- och cykelbro över järnvägen gör det enkelt att ta sig till Överjärva Gård som bjuder på en mysig lantlig känsla med hästar, får och höns.

NATIONALARENAN

Den nya Nationalarenan (Friends Arena) står sedan länge klar och infrastrukturen däromkring har förbättrats avsevärt. I anslutning till denna så är Arenastaden under uppbyggnad. En helt ny stadsdel som redan har ett stort antal boende och kontorslokaler som närmar sig sitt färdigställande. Numera finner man Skandinaviens största köpcentrum med ett enormt utbud av restauranger, service och shopping. Arenastaden ligger på promenadavstånd från bostaden.

BARNOMSORG

Området erbjuder ett antal kommunala förskolor, enskilda förskolor och även familjedaghem varav ett i kommunal regi. Vidare finns en öppen förskola.

Närområdets grundskolor är Bagartorpsskolan, Alfaskolan samt Vittra i Frösunda. Under 2014 invigdes en ny skola i Ulriksdal (Ulriksdalsskolan) med klasser upp till åk 9.
Det finns planer på att bygga en skola i Järvastaden.

För mer info besök www.solna.se

SHOPPING

Solna Centrum med ett stort utbud av serviceinrättningar och butiker ligger ca 3 km bort, till Bromma Blocks är det ca 6 km och till Kista Centrum ca 6 km. Den nya Nationalarenan ligger inom promenadavstånd och står klar sedan en tid tillbaka. Här bjuds man på ett stort antal arrangemang i världsklass året runt. Köpcentrumet är Nordens största och har således ett otroligt rikt utbud av affärer, biografer och restauranger.

För mer info se Järvastadens hemsida på: http://www.jarvastaden.se/

BUDGIVNINGSFÖRFARANDET:

För att skapa en trygg budgivning och ett enhetligt arbetssätt när vi genomför ett förmedlingsuppdrag har Svensk Fastighetsförmedling regler kring hur budgivningen ska hanteras.
Vi använder oss av en så kallad öppen budgivning där samtliga budgivare har rätt att få ta del av samtliga bud. När budgivningen är avslutad har köparen rätt att ta del av samtliga budgivare med namn och bud.

Andel i föreningen

Andel av insats: 0,375

Pantsättning: Lägenheten är inte pantsatt

Om föreningen

Fokus i Pyrolan ligger på sociala och yteffektiva umgängesytor där familj och vänner får rum. Lägenheterna har stora matplatser och öppna eller halvöppna planlösningar. Välplanerade ettor och tvåor samt större lägenheter ger en bred variation av medlemmar i föreningen. Goda förvaringsutrymmen och varje lägenhet får tillgåmg till ett källarförråd.

På gården kommer det att finnas en lekpark, en gemensam uteplats och även möjlighet att fixa grillfester när det är sommartider. Husens vinkel bildar en stor och skyddad gård, som smälter samman med en dunge naturmark. Denna skapar en naturlig och fin barriär mot enköpingsvägen. Den gröna atmosfären fortsätter sedan vidare till bland annat Igelbäckens naturreservat. Detta sträcker sig ifrån Ursvik och är sammanhängande hela vägen fram till Ulriksdals slott, Hagaparken och Brunnsviken. Det finns även ett 4 km vackert cykelspår som leder till Kista.

Kvarteret har ett bekvämt läge nära service och det är lätt att ta sig till innerstadens utbud. Pendeln från Ulriksdals station eller tunnelbanan från Hallonbergen tar dig till city på ca 10 min. Trygga garage för både cykel och bil finns. Busshållplatsen är runt hörnet. Större köpcentrum som Kistagallerian och Arenastaden med Friends Arena och Mall of Scandinavia finns en promenad eller cykeltur bort.

Allmänt

Föreningens namn: Pyrolan i Järvastaden

Föreningsform: Bostadsrätt

Skattemässig status: Privatbostadsföretag (äkta)

Kommun: Sundbyberg

Gemensamma utrymmen

Cykelrum

Parkering

Brf Pyrolan förfogar över 125 bilplatser i garage på källarplan samt 4 MC platser. Utöver detta så finns 12 stycken p-platser att hyra på gatan.

Kommunikationer

Kommunikationerna i Järvastaden är bra och kommer att bli ännu bättre. Området nås enkelt med bil från E4/E18. Precis utanför porten finns en busshållplats med flertalet busslinjer som skapar bra möjligheter till vidare förbindelser med tunnelbana och pendeltåg. Det finns flera bussar som tar dig exempelvis till Solna C, Bergshamra, Bromma och Universitetet på ca 10-20 minuter. Med buss når du även till Karolinska sjukhuset och Hallonbergen. Du kan cykla in till stan på mindre än en kvart och till Kista C på tio minuter.
De närmsta tunnelbanestationerna är Hallonbergen (Blå linje) och Bergshamra (Röd linje). Utöver detta finner man pendeltågets Uppsalalinje vid närliggande Ulriksdals station.
Övrigt
Ekonomi

Pris

2 695 000 kr

Månadsavgift

2 444 kr

I avgiften ingår värme och kallvatten. Obligatorisk kostnad på 240 kr/mån tillkommer för bredband / TV och telefoni

Övriga drift

Kostnad för varmvatten och el debiteras efter individuell förbrukning och avräknas årsvis. En lägre förbrukning än schablon ger pengar tillbaka vid årets slut.

Driftkostnader

ca 449 kr/mån

Kommentar: Kostnad för varmvatten och el debiteras efter individuell förbrukning och avräknas årsvis. En lägre förbrukning än schablon ger pengar tillbaka vid årets slut.

Fördelas enligt följande

El: 283 kr

Varmvatten: 166 kr

Energideklaration

Energiprestanda: 67 kWh/kvm/år

Nyproducerad 2:a i Järvastaden. Accepterat pris! Central adress, låg avgift och stor balkong!

Bostadsrätt: Lägenhet, 2:a på 41 m², Sundbyberg

SUNDBYBERG

Bostadsrätt, Lägenhet, 2 695 000 kr 2 444 kr , 41


ACCEPTERAT PRIS! Här finner ni en attraktivt belägen tvåa i populära Järvastaden. Absolut toppskick, väldisponerad med låg månadsavgift. Lägenheten har en tilltalande planlösning med öppning mellan kök och vardagsrum och härligt ljusinsläpp från generösa fönsterpartier. Stilrent, fullt utrustat kök med kakel och generös matplats. Lägenheten är ypperligt planerad och man har verkligen gjort det mesta av varje kvadratmeter. Stor balkong om 7 m2 med kvällssol.

Alla rum har fräscha och stilrena ytskikt och de generösa fönsterpartierna på plan tre garanterar intimitet, bra utsikt och en låg ljudnivå från omkringliggande gator. Fina ljussättningsmöjligheter med spotlights i kök, (både i tak och över bänkskivan) samt i badrummet. Sovrummet är effektivt planerat med plats för dubbelsäng på kortsidan med nattduksbord. På motsatt sida har man goda förvaringsmöjligheter i en hel garderobsvägg med skjutdörrar. Badrummet är fräscht och rogivande med bekvämligheter som golvvärme, tvättavdelning med möjlighet att sätta in badkar. Vita helkaklade väggar, klinkergolv i grå nyans samt kombimaskin, (alternativt tvätt pelare).

Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum skapar goda sociala ytor att umgås på medan vardagsrummet är rejält nog för att rymma ett större matbord, soffgrupp och övrigt önskat möblemang. Balkongen är väl tilltagen med plats för både soffgrupp, bord och planteringar. Med denna skapas ett härligt ljusflöde genom lägenheten tillsammans med de stora fönsterpartierna. Här bor man granne med en nyöppnad och välsorterad ICA butik, restauranger och goda kommunikationer. På gatan utanför finns även ett gott serviceutbud i form av trevliga caféer, restauranger, gym, parker och skolor. Igelbäckens naturreservat finns på bekvämt gångavstånd med stora skogar och elljusspår. I närheten ligger även natursköna Råstasjön och Lötsjön fina promenadstråk och grönområden. Näckrosen, Mall of Scandinavia samt Friends arena når man snabbt via cykel eller en promenad. Kort gångavstånd till Ulriksdals pendeltågsstation, (Uppsala-Södertälje) och utanför porten finns en vältrafikerad busshållplats. Buss 540 mot Universitet med stopp i Ulriksdals Station och närliggande Bergshamra ger möjlighet till vidare färd med antingen pendeltåg alternativt tunnelbanans röda linje, (T-centralen – Mörby C).

Åt motsatt håll finner man tunnelbanans blå linje i Hallonbergen med sträckning Kungsträdgården - Akalla via Kista Centrum. Med buss når man tunnelbanans röda och blå linje samt pendeltåget på ungefär 10 min. Här kommer du att trivas!

Varmt välkomna att höra av er!
HALL med ljus ekparkett och ljust målade väggar. Gott om förvaringsmöjligheter i stor garderob med skjutdörrar. Här finns även städskåp och kapphylla.

KÖK i öppen planlösning mot vardagsrum. Golvet pryds av ljus ekparkett. Fullt maskinellt utrustad i vitt utförande med kyl/frys, högskåp med inbyggd varmluftsugn och mikrovågsugn. Diskmaskin i vitt utförande samt induktionshäll med ljust kakel över bänkskivan. I övrigt vitmålade köksluckor och skåp.

VARDAGSRUM med ljus ekparkett, ljusmålade väggar, utgång mot balkong samt generösa fönsterpartier.

SOVRUM om 8 kvm med ljus ekparkett, ljusmålade väggar och garderob med linneskåp och skjutdörrar.

BADRUM med svart klinkergolv och vitkaklade väggar, golvvärme, WC, handfat med kommod. Spegelskåp. Duschhörna med infällbara duschväggar med möjlighet att installera badkar istället. Tvätt avdelning med kombimaskin alternativt tvätt pelare om så önskas. Bra belysning i form av spotlights inbyggda i taket.

I övrigt så är alla dörrar vita och släta vilket följer det övriga färgtemat.

Fakta om bostaden

Sammanfattning

Typ: Bostadsrättslägenhet
Rum: 2, varav 1 sovrum
Boarea: 41 kvm
Lägenhetsnummer: 6-1306

Pris: 2 695 000 kr
Byggnadsår: 2016
Driftkostnad: ca 449 kr/mån
Upplåtelseform: Bostadsrätt
Våning: 3
Hiss: Ja
Tillträde: Enligt överenskommelse
Boareauppgift enligt: Säljaren och bostadsrättsföreningen

Tv/Internetanslutning

Multimedia uttag finns i alla rum och går att koppla upp mot internet, TV och IP telefoni. Dessa styrs i sin tur från den centrala IT-centralen.

Värme- och ventilationsanläggning

Fjärrvärme, FTX-ventilation vilket innebär till och frånluft med värmeåtervinning.

Allmänt

Län: Stockholm
Kommun: Sundbyberg
Område: Järvastaden

Visa mer om bostaden

Omgivning

I Järvastaden bor du nära stadens puls men granne med underbara naturområden. I närheten finns stora naturområden vid Igelbäckens naturreservat med fina stigar och rastplatser. Det är även promenadavstånd till fina promenad- och joggingvägar runt fågelsjöarna Råstasjön och Lötsjön. I Järvastaden finns numera ett rikt utbud av restauranger, kaféer och ett nyöppnat gym (Puls och träning). En välsorterad ICA-butik ett stenkast från lägenheten. För dig som tycker om att motionera ligger Ursviks motions- och friluftsområde en kort promenad bort. Om sommaren finns här fina löpspår med elljus och om vintern erbjuds skidspår i olika längder. I området finns flera grillplatser.
För den golfbitne ligger Ulriksdals golfklubb endast ca 500 meter bort. Att promenera till Roslagstull/Norrtull tar ca 45 minuter och att cykla ca 20 minuter (3 km). Detta görs förslagsvis via den fina cykelvägen utmed Brunnsvikens strand och genom Hagaparken till Norrtull. Barnvänligt område med flertalet förskolor och skola. Ett stenkast från lägenheten har man byggt upp en jättestor lekpark för de små som är döpt och baserad på barnprogramsfiguren Mulle Meck. Här är alla åldrar välkomna att leka. Bredvid Mulle Meck parken finns en liten konstfrusen skridskobana om vintern som om sommaren används som basketplan. En gång- och cykelbro över järnvägen gör det enkelt att ta sig till Överjärva Gård som bjuder på en mysig lantlig känsla med hästar, får och höns.

NATIONALARENAN

Den nya Nationalarenan (Friends Arena) står sedan länge klar och infrastrukturen däromkring har förbättrats avsevärt. I anslutning till denna så är Arenastaden under uppbyggnad. En helt ny stadsdel som redan har ett stort antal boende och kontorslokaler som närmar sig sitt färdigställande. Numera finner man Skandinaviens största köpcentrum med ett enormt utbud av restauranger, service och shopping. Arenastaden ligger på promenadavstånd från bostaden.

BARNOMSORG

Området erbjuder ett antal kommunala förskolor, enskilda förskolor och även familjedaghem varav ett i kommunal regi. Vidare finns en öppen förskola.

Närområdets grundskolor är Bagartorpsskolan, Alfaskolan samt Vittra i Frösunda. Under 2014 invigdes en ny skola i Ulriksdal (Ulriksdalsskolan) med klasser upp till åk 9.
Det finns planer på att bygga en skola i Järvastaden.

För mer info besök www.solna.se

SHOPPING

Solna Centrum med ett stort utbud av serviceinrättningar och butiker ligger ca 3 km bort, till Bromma Blocks är det ca 6 km och till Kista Centrum ca 6 km. Den nya Nationalarenan ligger inom promenadavstånd och står klar sedan en tid tillbaka. Här bjuds man på ett stort antal arrangemang i världsklass året runt. Köpcentrumet är Nordens största och har således ett otroligt rikt utbud av affärer, biografer och restauranger.

För mer info se Järvastadens hemsida på: http://www.jarvastaden.se/

BUDGIVNINGSFÖRFARANDET:

För att skapa en trygg budgivning och ett enhetligt arbetssätt när vi genomför ett förmedlingsuppdrag har Svensk Fastighetsförmedling regler kring hur budgivningen ska hanteras.
Vi använder oss av en så kallad öppen budgivning där samtliga budgivare har rätt att få ta del av samtliga bud. När budgivningen är avslutad har köparen rätt att ta del av samtliga budgivare med namn och bud.

Andel i föreningen

Andel av insats: 0,375

Pantsättning: Lägenheten är inte pantsatt

Om föreningen

Fokus i Pyrolan ligger på sociala och yteffektiva umgängesytor där familj och vänner får rum. Lägenheterna har stora matplatser och öppna eller halvöppna planlösningar. Välplanerade ettor och tvåor samt större lägenheter ger en bred variation av medlemmar i föreningen. Goda förvaringsutrymmen och varje lägenhet får tillgåmg till ett källarförråd.

På gården kommer det att finnas en lekpark, en gemensam uteplats och även möjlighet att fixa grillfester när det är sommartider. Husens vinkel bildar en stor och skyddad gård, som smälter samman med en dunge naturmark. Denna skapar en naturlig och fin barriär mot enköpingsvägen. Den gröna atmosfären fortsätter sedan vidare till bland annat Igelbäckens naturreservat. Detta sträcker sig ifrån Ursvik och är sammanhängande hela vägen fram till Ulriksdals slott, Hagaparken och Brunnsviken. Det finns även ett 4 km vackert cykelspår som leder till Kista.

Kvarteret har ett bekvämt läge nära service och det är lätt att ta sig till innerstadens utbud. Pendeln från Ulriksdals station eller tunnelbanan från Hallonbergen tar dig till city på ca 10 min. Trygga garage för både cykel och bil finns. Busshållplatsen är runt hörnet. Större köpcentrum som Kistagallerian och Arenastaden med Friends Arena och Mall of Scandinavia finns en promenad eller cykeltur bort.

Allmänt

Föreningens namn: Pyrolan i Järvastaden

Föreningsform: Bostadsrätt

Skattemässig status: Privatbostadsföretag (äkta)

Kommun: Sundbyberg

Gemensamma utrymmen

Cykelrum

Parkering

Brf Pyrolan förfogar över 125 bilplatser i garage på källarplan samt 4 MC platser. Utöver detta så finns 12 stycken p-platser att hyra på gatan.

Kommunikationer

Kommunikationerna i Järvastaden är bra och kommer att bli ännu bättre. Området nås enkelt med bil från E4/E18. Precis utanför porten finns en busshållplats med flertalet busslinjer som skapar bra möjligheter till vidare förbindelser med tunnelbana och pendeltåg. Det finns flera bussar som tar dig exempelvis till Solna C, Bergshamra, Bromma och Universitetet på ca 10-20 minuter. Med buss når du även till Karolinska sjukhuset och Hallonbergen. Du kan cykla in till stan på mindre än en kvart och till Kista C på tio minuter.
De närmsta tunnelbanestationerna är Hallonbergen (Blå linje) och Bergshamra (Röd linje). Utöver detta finner man pendeltågets Uppsalalinje vid närliggande Ulriksdals station.
Övrigt
Ekonomi

Pris

2 695 000 kr

Månadsavgift

2 444 kr

I avgiften ingår värme och kallvatten. Obligatorisk kostnad på 240 kr/mån tillkommer för bredband / TV och telefoni

Övriga drift

Kostnad för varmvatten och el debiteras efter individuell förbrukning och avräknas årsvis. En lägre förbrukning än schablon ger pengar tillbaka vid årets slut.

Driftkostnader

ca 449 kr/mån

Kommentar: Kostnad för varmvatten och el debiteras efter individuell förbrukning och avräknas årsvis. En lägre förbrukning än schablon ger pengar tillbaka vid årets slut.

Fördelas enligt följande

El: 283 kr

Varmvatten: 166 kr

Energideklaration

Energiprestanda: 67 kWh/kvm/år

Detaljer

  • Hiss

    Ja   Ja

Kontakta annonsören

Se fler annonser här: Sundbyberg

Få nya bostäder som denna direkt på mail: Börja bevaka
Support
Blogg