1. Start
  2. Bostadsrätter
  3. Stockholms län
  4. Nacka
  5. A1753481
 
KARTA
Välplanerad 4:a på ogenerat läge. Renoverat badrum, separat gäst wc och inglasad balkong i sydväst.

Bostadsrätt: Lägenhet, 4:a på 94 m², Nacka


Välkommen på visning till en välplanerad 4:a med ogenerat läge i populära Jarlaberg. Här bjuds vi på ett renoverat badrum, gästtoalett och mycket gott om plats för förvaring både i lägenheten samt i tillhörande förråd. Trevlig planlösning som passar både den stora och lilla familjen. Den inglasade balkongen i sydväst adderar och bjuder på sol under hela dagen till solnedgång. Endast två ägare sedan byggåret, här har man verkligen trivts!

Brf Fjädern är en omtyckt förening känd för sina fina innergårdar. Föreningen har under åren genomfört flera stora renoveringar, senast förra året byte av tak på samtliga hus i föreningen. Kabel-tv via Comhem (medium 8 favorit) ingår i månadsavgiften. Medlemmarna har även tillgång till fiber 100 Mbit genom ett obligatoriskt tillägg på avgiften om 125 kr/månad.

Jarlaberg är ett populärt område för människor i alla åldrar. Här finns det flera bostadsrättsföreningar och levande arkitektur med blandad bebyggelse. Föreningarna ramar in den populära Jarlabergsparken som är belägen mitt i det bilfria området, här finns det dels grönytor men även fotbollsplan och tennisplan. I centrala Jarlaberg, på ett par hundra meters avstånd från lägenheten finns en mataffär (Tempo), Jarlabergs skola och en bussförbindelse som tar dig smidigt till Slussen på en kvart!

De närmaste omgivningarna har mycket att erbjuda: Naturreservatet Nyckelviken med herrgård, 4 H gård, café, park, joggingspår, promenadvägar och mycket mer. Perfekt för att njuta av olika årstider. Nacka Strand ligger även det på gångavstånd, här finns et flera restauranger, bl.a. populära och välrecenserade restaurang J och täta båtförbindelser med Stockholms innerstad och skärgården: SL:s Sjövägen sträcker sig mellan Lidingö och Nybroviken med många turer per dag. Forum Nacka och ICA Maxi ligger på promenadavstånd.
Hall
Välkomnande hall med hatthylla för avhängning av ytterkläder. I anslutning till hallen finns dessutom en klädkammare. Väggarna är tapetserade och på golvet ligger laminat.

Klädkammare
Klädkammare i anslutning till entrén inredd med trådkorgar, skohyllor och klädstänger från ELFA.

Badrum
Renoverat badrum utrustat med badkar. Plats för förvaring finns i en kommod samt i ett väggfast spegelskåp. Väggarna är helkaklade med ljusa kakelplattor och på golvet som är installerat med golvvärme ligger grå klinkers. Utrustning: badkar, handfat med kommod, spegelskåp, handduksvärmare, golvvärme och wc.

Wc
Separat gäst wc även den renoverad med går klinkers. Väggarna är målade och ovan handfatet sitter det röd glasmosaik. Utrustning: spegelskåp, wc och handfat med kommod.

Sovrum 1
Sovrum med plats för en säng modell större och kompletterande möblemang. Trevlig utsikt från fönstret mot innergården och rabatterna framför huslängan. Plats för förvaring finns i två garderober. Väggarna är tapetserade och på golvet ligger parkett.

Sovrum 2
Master bedroom med plats för dubbelsäng. Även detta rum vetter mot innergården och läget gör att det är svalt och skönt i rummet. Tapetserade väggar och på golvet parkett.

Vardagsrum
Vardagsrum med fönster i två väderstreck och plats för både soffgrupp och matbord. Rummet är ljust hela dagen och ligger i ett helt ogenerat läget i anslutning till både hall, kök och balkong. Tapetserade väggar och på golvet parkett.

Balkong
Inglasad balkong i sydväst med sol hela dagen till solnedgång. Öppningsbar inglasning och infravärme som förlänger säsongen. Plats finns för två solstolar eller ett bord för ca 4 personer.

Kök
Fullt utrustat kök med trevlig matplats för 4-6 personer invid fönstret. Gott om plats för förvaring i flera köksskåp med vita fronter och rostfria handtag. Diskbänken består av rostfritt stål och bänkskivan av laminat. Ovan arbetsytorna sitter det vita och rosa kakelplattor. Väggarna är tapetserade och på golvet ligger laminat. Utrustning: kyl och frys med fullhöjd, spis med spishäll, spisfläkt, diskho, blandare och stor diskmaskin.

Sovrum 3
Helt insynsskyddat sovrum i anslutning till köket, frånskilt det övriga sovrummen. Plats för en större säng och kompletterande möblemang. Förvaring i form av två garderober. På golvet ligger parkett och väggarna är tapetserade.

Allmänt om lägenheten
Säljarna förvärvade lägenheten 2003 och har sedan inflytt trivts väldigt bra. De har särskilt uppskattat det tysta, ogenerade och naturnära läget.
Under åren som gått har flera renoveringar utförts, nedan följer en kortare beskrivning:
2005 - Inglasning av balkong samt montering infravärme.
2007 - Installation av ny kyl och frys samt installation diskmaskin som inte fanns vid inflytt.
2008-2009 - Ytskiktsrenovering med nya tapeter i alla rum (utom vardagsrummet). Nya laminatgolv i kök och hall. Ny parkett (trägolv) övriga rum utom vardagsrummet.
2013 - Totalrenovering av badrum samt gäst wc. Montering av nya köksluckor med rostfria handtag.
2014 - Renovering av klädkammare samt montering av ELFA-system.
2015 - Ny spis (induktion) samt renovering av frys.

Förråd
Mycket stort förråd beläget på våning 3 i samma port (hiss finns)

Fakta om bostaden

Sammanfattning

Typ: Bostadsrättslägenhet
Rum: 4, varav 3 sovrum
Boarea: 94,5 kvm
Lägenhetsnummer: 1104

Utgångspris: 3 450 000 kr
Driftkostnad: ca 581 kr/mån
Upplåtelseform: Bostadsrätt
Våning: 1 av 4
Hiss: Ja
Boareauppgift enligt: Bostadsrättsföreningen

Allmänt

Län: Stockholm
Kommun: Nacka
Område: Sicklaön

Andel i föreningen

Andel i föreningen: 0,64734%
Andel av insats: Uppgiften saknas i föreningens register
Andel av månadsavgift: 0,64734%

Pantsättning: Lägenheten är pantsatt
Pantsättningsavgift: 443 kr

Om föreningen

Bostadsrättsföreningen äger fastigheterna Sicklaön 367:3 och Sicklaön 367:4. Föreningen består av 183 bostadsrättslägenheter, fördelade på två gårdar, med radhus och flerbostadsfastigheter.

Parkering
Parkeringsplatser finns att hyra i Diligensgaraget till ett förmånligt pris. Det finns platser under tak, ovanpå parkeringsgaraget och med eller utan motorvärmare. Parkering administreras av Cemi förvaltning, ring 0774-400 990 för priser och mer information. Just nu finns det lediga utomhusplatser i garaget (informationen kontrollerades 2016-07-14).

Gästparkering
För besökare finns avgiftsbelagd besöksparkering.

Kabel-TV och Bredband
Kabel-TV levereras av ComHem och ingår i avgiften (paket 8 Favoriter). Bredband levereras bl.a. genom Comhem, abonnemang tecknas och debiteras separat. Fiber bredband genom Bredbandsbolaget. Föreningen debiterar varje lägenhet 125 kr/månad för bredband, 100 MBit.

Gemensamhetsutrymmen
Föreningen har utöver cykelrum gemensamhetsutrymmen i två separata gårdshus, i vardera hus finns bastu, festlokal och tvättstuga. Bastu bokas med samma bokningssystem som för tvättstuga, festlokalerna rymmer upp till 40 personer och kan hyras av medlemmar. Festlokalerna är utrustade med bord, stolar, köksutrustning och kök. Tvättstuga omfattar tre olika tvättgrupper, varav en med grovtvättmaskin för mattor. Att tvätta kostar 10 kr per tillfälle oavsett hur många maskiner man tvättar. Föreningen har även två övernattningslägenheter som kan hyras av medlemmar, det finns fyra bäddar och lägenheterna är utrustade med liten kokvrå samt toalett.

Renoveringar och ekonomi
Styrelsen jobbar just nu med att bygga en buffert för framtiden under det nu mycket gynnsamma och historiskt låga ränteläget. Detta för att undvika kraftiga avgiftshöjningar om och när räntorna stiger. Styrelsen planerar långsiktigt och genomför nödvändigt underhåll för att bevara bostadsrätternas värde, däribland investeringar i tak och fogar. Styrelsen ser också kontinuerligt över föreningens samtliga utgifter för att hålla kostnaderna nere. Några större reparationer föreningen genomfört är: byte av tak, nytt frånluftsåtervinningssystem, nytt lås/debiteringssystem för gemensamma utrymmen osv.

Kommunikationer/Område
Jarlaberg är stadsdelen i Nacka som erbjuder dig som invånare närheten till allt - endast ca 12 minuter med bussen till Slussen, gångavstånd till bland annat Nyckelviken, MAXI ICA Stormarknad, Nacka forum och Nacka Strand. I området finns grundskolan (F-3) samt flera förskolor för de små och de lite större barnen. Ändå är det ett lugnt område där invånarna är skyddade från storstans buller.

Övrigt
Brf Fjädern är först av de sju Brf föreningarna som bildades i Jarlaberg. De övriga föreningarna är Tullen och Nyckeln (på Diligensvägen), samt Illern, Minken, Mården och Uttern på norra sidan av Jarlaberg. De sju föreningarna bildar tillsammans Jarlabergs samfällighet som ansvarar för bl. a. samfälld mark, garagen och sopsuganläggningen.

Medlemskap i Hsb Stockholm krävs
Brf Fjädern är en HSB-förening och vid ansökan om medlemskap i föreningen krävs att köpare även tecknar medlemskap i HSB Stockholm.

Allmänt

Föreningens namn: HSB:s Brf Fjädern nr 622

Föreningsform: Bostadsrätt

Lägenhetsnummer skatteverket: 99-2622-1-41-2

Kommun: Nacka

Visa mer om bostaden

Övrigt

Information
Nacka kommun är en kommun i framkant och nya projekt är hela tiden på gång, bland annat kommer bostadsbebyggelsen att förtätas. Det är viktigt att du som köpare tar del av framtida idéer och planerna för området. Säljaren och fastighetsmäklaren uppmanar dig att kontakta Nacka stadsbyggnadsservice på info@nacka.se eller 08-718 80 00 för närmare information.

Budgivning
Vi tillämpar s.k. öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren säljer.Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som köper bostaden. I det fall det kommer in bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan överlåtelseavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.
Övrigt
Ekonomi

Utgångspris

3 450 000 kr

Överlåtelseavgift

Överlåtelseavgift: 1 108 kr

Överlåtelseavgift betalas av: säljare

Månadsavgift

6 640 kr

I avgiften ingår värme, vatten och kabel-tv

Obligatoriskt tillägg på månadsavgiften om 125 kr för bredband tillkommer varje månad.

Driftkostnader

ca 581 kr/mån

Fördelas enligt följande

El: 401 kr
Försäkring: 180 kr

Inre reparationsfond

Summa: 128 kr

Välplanerad 4:a på ogenerat läge. Renoverat badrum, separat gäst wc och inglasad balkong i sydväst.

Bostadsrätt: Lägenhet, 4:a på 94 m², Nacka

NACKA

Bostadsrätt, Lägenhet, 3 450 000 kr 6 640 kr , 94


Välkommen på visning till en välplanerad 4:a med ogenerat läge i populära Jarlaberg. Här bjuds vi på ett renoverat badrum, gästtoalett och mycket gott om plats för förvaring både i lägenheten samt i tillhörande förråd. Trevlig planlösning som passar både den stora och lilla familjen. Den inglasade balkongen i sydväst adderar och bjuder på sol under hela dagen till solnedgång. Endast två ägare sedan byggåret, här har man verkligen trivts!

Brf Fjädern är en omtyckt förening känd för sina fina innergårdar. Föreningen har under åren genomfört flera stora renoveringar, senast förra året byte av tak på samtliga hus i föreningen. Kabel-tv via Comhem (medium 8 favorit) ingår i månadsavgiften. Medlemmarna har även tillgång till fiber 100 Mbit genom ett obligatoriskt tillägg på avgiften om 125 kr/månad.

Jarlaberg är ett populärt område för människor i alla åldrar. Här finns det flera bostadsrättsföreningar och levande arkitektur med blandad bebyggelse. Föreningarna ramar in den populära Jarlabergsparken som är belägen mitt i det bilfria området, här finns det dels grönytor men även fotbollsplan och tennisplan. I centrala Jarlaberg, på ett par hundra meters avstånd från lägenheten finns en mataffär (Tempo), Jarlabergs skola och en bussförbindelse som tar dig smidigt till Slussen på en kvart!

De närmaste omgivningarna har mycket att erbjuda: Naturreservatet Nyckelviken med herrgård, 4 H gård, café, park, joggingspår, promenadvägar och mycket mer. Perfekt för att njuta av olika årstider. Nacka Strand ligger även det på gångavstånd, här finns et flera restauranger, bl.a. populära och välrecenserade restaurang J och täta båtförbindelser med Stockholms innerstad och skärgården: SL:s Sjövägen sträcker sig mellan Lidingö och Nybroviken med många turer per dag. Forum Nacka och ICA Maxi ligger på promenadavstånd.
Hall
Välkomnande hall med hatthylla för avhängning av ytterkläder. I anslutning till hallen finns dessutom en klädkammare. Väggarna är tapetserade och på golvet ligger laminat.

Klädkammare
Klädkammare i anslutning till entrén inredd med trådkorgar, skohyllor och klädstänger från ELFA.

Badrum
Renoverat badrum utrustat med badkar. Plats för förvaring finns i en kommod samt i ett väggfast spegelskåp. Väggarna är helkaklade med ljusa kakelplattor och på golvet som är installerat med golvvärme ligger grå klinkers. Utrustning: badkar, handfat med kommod, spegelskåp, handduksvärmare, golvvärme och wc.

Wc
Separat gäst wc även den renoverad med går klinkers. Väggarna är målade och ovan handfatet sitter det röd glasmosaik. Utrustning: spegelskåp, wc och handfat med kommod.

Sovrum 1
Sovrum med plats för en säng modell större och kompletterande möblemang. Trevlig utsikt från fönstret mot innergården och rabatterna framför huslängan. Plats för förvaring finns i två garderober. Väggarna är tapetserade och på golvet ligger parkett.

Sovrum 2
Master bedroom med plats för dubbelsäng. Även detta rum vetter mot innergården och läget gör att det är svalt och skönt i rummet. Tapetserade väggar och på golvet parkett.

Vardagsrum
Vardagsrum med fönster i två väderstreck och plats för både soffgrupp och matbord. Rummet är ljust hela dagen och ligger i ett helt ogenerat läget i anslutning till både hall, kök och balkong. Tapetserade väggar och på golvet parkett.

Balkong
Inglasad balkong i sydväst med sol hela dagen till solnedgång. Öppningsbar inglasning och infravärme som förlänger säsongen. Plats finns för två solstolar eller ett bord för ca 4 personer.

Kök
Fullt utrustat kök med trevlig matplats för 4-6 personer invid fönstret. Gott om plats för förvaring i flera köksskåp med vita fronter och rostfria handtag. Diskbänken består av rostfritt stål och bänkskivan av laminat. Ovan arbetsytorna sitter det vita och rosa kakelplattor. Väggarna är tapetserade och på golvet ligger laminat. Utrustning: kyl och frys med fullhöjd, spis med spishäll, spisfläkt, diskho, blandare och stor diskmaskin.

Sovrum 3
Helt insynsskyddat sovrum i anslutning till köket, frånskilt det övriga sovrummen. Plats för en större säng och kompletterande möblemang. Förvaring i form av två garderober. På golvet ligger parkett och väggarna är tapetserade.

Allmänt om lägenheten
Säljarna förvärvade lägenheten 2003 och har sedan inflytt trivts väldigt bra. De har särskilt uppskattat det tysta, ogenerade och naturnära läget.
Under åren som gått har flera renoveringar utförts, nedan följer en kortare beskrivning:
2005 - Inglasning av balkong samt montering infravärme.
2007 - Installation av ny kyl och frys samt installation diskmaskin som inte fanns vid inflytt.
2008-2009 - Ytskiktsrenovering med nya tapeter i alla rum (utom vardagsrummet). Nya laminatgolv i kök och hall. Ny parkett (trägolv) övriga rum utom vardagsrummet.
2013 - Totalrenovering av badrum samt gäst wc. Montering av nya köksluckor med rostfria handtag.
2014 - Renovering av klädkammare samt montering av ELFA-system.
2015 - Ny spis (induktion) samt renovering av frys.

Förråd
Mycket stort förråd beläget på våning 3 i samma port (hiss finns)

Fakta om bostaden

Sammanfattning

Typ: Bostadsrättslägenhet
Rum: 4, varav 3 sovrum
Boarea: 94,5 kvm
Lägenhetsnummer: 1104

Utgångspris: 3 450 000 kr
Driftkostnad: ca 581 kr/mån
Upplåtelseform: Bostadsrätt
Våning: 1 av 4
Hiss: Ja
Boareauppgift enligt: Bostadsrättsföreningen

Allmänt

Län: Stockholm
Kommun: Nacka
Område: Sicklaön

Andel i föreningen

Andel i föreningen: 0,64734%
Andel av insats: Uppgiften saknas i föreningens register
Andel av månadsavgift: 0,64734%

Pantsättning: Lägenheten är pantsatt
Pantsättningsavgift: 443 kr

Om föreningen

Bostadsrättsföreningen äger fastigheterna Sicklaön 367:3 och Sicklaön 367:4. Föreningen består av 183 bostadsrättslägenheter, fördelade på två gårdar, med radhus och flerbostadsfastigheter.

Parkering
Parkeringsplatser finns att hyra i Diligensgaraget till ett förmånligt pris. Det finns platser under tak, ovanpå parkeringsgaraget och med eller utan motorvärmare. Parkering administreras av Cemi förvaltning, ring 0774-400 990 för priser och mer information. Just nu finns det lediga utomhusplatser i garaget (informationen kontrollerades 2016-07-14).

Gästparkering
För besökare finns avgiftsbelagd besöksparkering.

Kabel-TV och Bredband
Kabel-TV levereras av ComHem och ingår i avgiften (paket 8 Favoriter). Bredband levereras bl.a. genom Comhem, abonnemang tecknas och debiteras separat. Fiber bredband genom Bredbandsbolaget. Föreningen debiterar varje lägenhet 125 kr/månad för bredband, 100 MBit.

Gemensamhetsutrymmen
Föreningen har utöver cykelrum gemensamhetsutrymmen i två separata gårdshus, i vardera hus finns bastu, festlokal och tvättstuga. Bastu bokas med samma bokningssystem som för tvättstuga, festlokalerna rymmer upp till 40 personer och kan hyras av medlemmar. Festlokalerna är utrustade med bord, stolar, köksutrustning och kök. Tvättstuga omfattar tre olika tvättgrupper, varav en med grovtvättmaskin för mattor. Att tvätta kostar 10 kr per tillfälle oavsett hur många maskiner man tvättar. Föreningen har även två övernattningslägenheter som kan hyras av medlemmar, det finns fyra bäddar och lägenheterna är utrustade med liten kokvrå samt toalett.

Renoveringar och ekonomi
Styrelsen jobbar just nu med att bygga en buffert för framtiden under det nu mycket gynnsamma och historiskt låga ränteläget. Detta för att undvika kraftiga avgiftshöjningar om och när räntorna stiger. Styrelsen planerar långsiktigt och genomför nödvändigt underhåll för att bevara bostadsrätternas värde, däribland investeringar i tak och fogar. Styrelsen ser också kontinuerligt över föreningens samtliga utgifter för att hålla kostnaderna nere. Några större reparationer föreningen genomfört är: byte av tak, nytt frånluftsåtervinningssystem, nytt lås/debiteringssystem för gemensamma utrymmen osv.

Kommunikationer/Område
Jarlaberg är stadsdelen i Nacka som erbjuder dig som invånare närheten till allt - endast ca 12 minuter med bussen till Slussen, gångavstånd till bland annat Nyckelviken, MAXI ICA Stormarknad, Nacka forum och Nacka Strand. I området finns grundskolan (F-3) samt flera förskolor för de små och de lite större barnen. Ändå är det ett lugnt område där invånarna är skyddade från storstans buller.

Övrigt
Brf Fjädern är först av de sju Brf föreningarna som bildades i Jarlaberg. De övriga föreningarna är Tullen och Nyckeln (på Diligensvägen), samt Illern, Minken, Mården och Uttern på norra sidan av Jarlaberg. De sju föreningarna bildar tillsammans Jarlabergs samfällighet som ansvarar för bl. a. samfälld mark, garagen och sopsuganläggningen.

Medlemskap i Hsb Stockholm krävs
Brf Fjädern är en HSB-förening och vid ansökan om medlemskap i föreningen krävs att köpare även tecknar medlemskap i HSB Stockholm.

Allmänt

Föreningens namn: HSB:s Brf Fjädern nr 622

Föreningsform: Bostadsrätt

Lägenhetsnummer skatteverket: 99-2622-1-41-2

Kommun: Nacka

Visa mer om bostaden

Övrigt

Information
Nacka kommun är en kommun i framkant och nya projekt är hela tiden på gång, bland annat kommer bostadsbebyggelsen att förtätas. Det är viktigt att du som köpare tar del av framtida idéer och planerna för området. Säljaren och fastighetsmäklaren uppmanar dig att kontakta Nacka stadsbyggnadsservice på info@nacka.se eller 08-718 80 00 för närmare information.

Budgivning
Vi tillämpar s.k. öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren säljer.Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som köper bostaden. I det fall det kommer in bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan överlåtelseavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.
Övrigt
Ekonomi

Utgångspris

3 450 000 kr

Överlåtelseavgift

Överlåtelseavgift: 1 108 kr

Överlåtelseavgift betalas av: säljare

Månadsavgift

6 640 kr

I avgiften ingår värme, vatten och kabel-tv

Obligatoriskt tillägg på månadsavgiften om 125 kr för bredband tillkommer varje månad.

Driftkostnader

ca 581 kr/mån

Fördelas enligt följande

El: 401 kr
Försäkring: 180 kr

Inre reparationsfond

Summa: 128 kr

Detaljer

  • Hiss

    Ja   Ja

Kontakta annonsören

Se fler annonser här: Nacka

Få nya bostäder som denna direkt på mail: Börja bevaka
Support
Blogg