1. Start
  2. Bostadsrätter
  3. Västra Götalands län
  4. Göteborg
  5. A1627144
 
KARTA
Välkommen till en genomgående fin bostad med inglasad söderbalkong, stambytt badrum och kök från år 2010

Bostadsrätt: Hus, Göteborg


Rumbeskrivning

Hall | I hallen finner vi ett fint parkettgolv och vitmålade väggar. Förvaring erbjuds i två garderober direkt till höger och på hatthyllan till vänster. Till lägenheten hör även ett förråd beläget i källaren.

Sovrum | I sovrummet är väggarna ljust tapetserade och på golvet vilar ett välbevarat laminatgolv. Fönster åt norr ger ljus åt rummet och förvaringsmöjligheter finns i sex stycken gardober längs den ena väggen. Rummet ger plat för en dubbelsäng med tillhörande sängbord samt förvaringsmöbel.

Kök | Genom en skjutdörr från hallen nås köket som renoverade år 2010. Rikligt med bänkytor och förvaringsskåp. Väggarna är ljust tapetserade med en fondvägg och golvet är svart i klinkerimitation. Kökssnickerier i ek och en svartmelerad bänkskiva. Ovan bänkytorna sitter ett vitt mosaikkakel som belyses av spotlights under överskåpen. Ett fönster åt norr samt plats för matbord vid skjutdörren.
Den maskinella utrustningen utgörs av: inbyggd varmluftsugn, spishäll, kolfilterfläkt, kyl i fullhöjd, frys i fullhöjd, diskmaskin samt inbyggd mikrovågsugn.

Vardagsrum | Från hallen nås vardagsrummet. Ljusa tapeter på väggarna samt ett fint parkettgolv som är enhetligt med golvet i det mindre sovrummet och i hallen. Stora ljusinsläpp från söder där vi även finner entrén till den rejäla balkongen.

Balkong | Inglasad balkong (år 2010) med klinkergolv och ett härligt söderläge som erbjuder sol i stort sett hela dagen.

Sovrum | Det mindre av de två sovrummen har ljusinsläpp från söder och nås från vardagsrummet. Ett fint parkettgolv och tapetserade väggar i ljus nyans, Här ryms med enkelhet säng med tillhörande sängbord, förvaringsmöbel och skrivbord.

Badrum | Badrummet nås från hallen och är helkaklat med ljust kakel på väggarna med en grå bård vilket går bra ihop med det gråa klinkergolvet. Renoverat i föreningens regi år 2007. Installation av tvättmaskin har underlättats genom att vatten, avlopp och el är lättåtkomligt. Annars finns tvättstugorna lättillgängliga en kort hisstur ner i källaren.
Utrustningen utgörs av: vägghängd wc-stol, handfat med kommod, spegelskåp, elektrisk handdukstork, två förvaringsskåp samt ett badkar med dusch.

Uteplats/Balkong

Balkong, inglasad, läge söder.

Övriga utrymmen

Det finns cykelförråd, källarförråd, samlingslokal, övernattningslägenhet, barnvagnsförråd och tvättstuga med torkrum.

Byggnad/Renoveringar

Byggnadsår: 1963
Renoveringsår: 2007

Uppvärmning

Fjärrvärme

TV & Internet

TV: Föreningen erbjuder ett basutbud av tv-kanaler via Bredbandsbolaget. Både digitalt och analogt. Internet: 250Mbit/s fiberinternet ingår i månadsavgiften via Bredbandsbolaget.

Föreningsinformation

HSB Brf Kallkällan ligger i Kallebäck med närhet till det natursköna Delsjöområdet.

Föreningen bildades år 1958 och äger sju fastigheter med adress Gräddgatan 2-10, Ostgatan 2-22 samt Kallebäcksvägen 11 och 13.

Sammanlagt finns 444 bostadsrättslägenheter samt två hyreslägenheter varav den ena disponeras som gästlägenhet för medlemmarna. Husen uppfördes 1961. Föreningen har också 7 lokaler.

Fastigheterna har en total lägenhetsyta om cirka 31 736 kvadratmeter och 744 kvadratmeter lokalyta.

Genomförda renoveringar:

2016
Uppgradering av fiberinternet från 100Mbit/s till 250Mbit/s.
Renovering av lekplatsen mellan Kallebäcksvägen 11 och 13.
Renovering av tvättstugorna samt byte av avloppsstammar i bottenplattan - Ostgatan 12-16, Kallebäcksvägen 13A-B (resterande fastigheter står på tur).

2015
Takomläggning på Ostgatan 18-22 samt Gräddgatan 6-10.
Installation av fiberinternet via bredbandsbolaget. 100Mbit/s ingår i månadsavgiften.
Påbörjad renovering av norr-fasad på Kallebäcksvägen 13A (klart juni 2016).

2014
Takomläggning på Ostgatan 2-8 samt Ostgatan 12-16.

2013
Förändrad sophantering.
Renovering av samlingslokalens kök.
Sanering av PCB-haltig färg på Kallebäcksvägen 11-13.

2012
Kontinuerlig ansning och skötsel av planteringar och växter
Byte av belysningar i trappuppgångar och våningsplan.

2010
Utbyte av flera tvättmaskiner och torktumlare.

2007- 2009:
Byte av stammar samt samtliga badrum
Ventilationssystemet renoverat.
Balkongrenovering
Tilläggsisolering av fasad och vindsutrymme
Fasadrenovering.
Fönsterbyten.
El-renovering.

Pågående renoveringar:
Renovering av norrgavel på Kallebäcksvägen 11A samt Kallebäcksvägen 13A.

Kommande renoveringar:
Föreningens fastigheter är i mycket bra skick efter den omfattande renoveringen och det innebär att styrelsen inte kan se några stora renoveringsbehov inom de närmaste åren förutom det som finns i underhållsplanen. Renovering av tvättstugorna har påbörjats. En uppfräschning av entréerna och hissarna ligger i underhållsplanen. Bredbandshastigheten som ingår i månadsavgiften kommer från och med 1/7 -16 att utökas från 100Mbit/s till 250Mbit/s.

Ekonomi:
Föreningens ekonomi är god och de har betydande likvida medel. I nuläget kan inte styrelsen se några behov av avgiftshöjningar de närmsta åren.

Gemensamma utrymmen:

Gästlägenhet
Det finns en lägenhet i entréplan på Ostgatan 16 som kan användas av medlemmarna som övernattningslägenhet för besökande. Lägenheten har fyra sängplatser, dusch och kök med matplats. En natt kostar 300 kr, två nätter/helg kostar 500 kr och en vecka kostar 1 500 kr.

Föreningslokal
Kan lånas för barnkalas och andra tillställningar. Lokalen har plats för ca 60 personer och ligger på baksidan av Ostgatan 18-22. Här finns kök och två rum som kan skiljas av med en vikvägg.

Grillar
På innergårdarna finns grillar uppsatta. Perfekt för mysiga grillkvällar.

Hobbyrum
Föreningen har ett hobbyrum där medlemmarna kan pyssla och snickra.

Källarförråd
Varje lägenhet har ett källarförråd om ca 2-6m2 i samma hus som lägenheten. Källarförråden har låsbara dörrar och rejäla plankväggar.

Matkällare
I föreningen finns även s.k. matkällarförråd som kan hyras för 10kr/månad.

Cykelförråd
Gemensamma cykelförråd för samtliga boende finns med det går också att hyra en plats i mindre cykelförråd med högst 8 platser för 10kr/månad.
Tvättstuga
I varje hus finns tvättstugor som medlemmarna kan utnyttja.

Parkering:
Föreningen tillhandahåller parkeringsplatser av olika slag till medlemmarna.
Parkering utomhus kan hyras för 91 kr/mån.
I området finns även betalparkering för gäster.

Garage
Det finns tre olika sorters garage i föreningen: Kallgarage (259 kr/ mån), varmgarage (355 kr/månad) och separat varmgarage (431 kr/mån). För mer information, se föreningens hemsida: http://brfkallkallan.se/faciliteter/garage/

MC-parkering
MC-plats i garage 160-250 kr/mån.

Kabel-TV / bredband:
TV: Analog och digital TV via Bredbandsbolaget. Ett basutbud av TV-kanaler ingår i månadsavgiften.
Internet: Fiber bredband (100Mbit/s) via Bredbandsbolaget ingår i avgiften och uppgraderas 1/7 2016 till 250Mbit/s. Fiber upp till 1 Gbit/s möjligt.

Förvaltare:
HSB sköter den ekonomiska förvaltningen och även till viss del den tekniska förvaltningen.

Ovanstående information grundas på information från styrelsen, årsredovisningen och hemsidan: http://brfkallkallan.se/ . För att bli medlem i bostadsrättsföreningen krävs medlemskap i HSB mot en kostand av 525 kr/person. Årsavgiften är 300 kr.

Namnet Kallebäck betyder bäcken med kitteln och finns omnämnt sedan 1496.

I stadsdelens närhet finns underbara strövområden med bl.a. det fantastiska Delsjöreservatet med möjligheter till underbara promenader, bad mm.

Förbindelserna till och från stadsdelen är mycket goda med flera busslinjer, nattbuss och gångavstånd till spårvagn. Från Kallebäck når man snabbt både E6/E20 och riksväg 40 vilket gör det lätt att snabbt komma fram till övriga delar av Göteborg, liksom stadens in- och utfarter.

Endast 15 minuters gångväg till Delsjö naturreservat med golfbana, bra gång- och motionsvägar samt möjlighet till bad. I området finner ni matbutik och frisersalong.

Välkommen till Kallebäck!

Allmänt

Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt kontrollerad med föreningen. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

Budgivning

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling använder öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid kontraktsskrivningen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Visa mindre

Välkommen till en genomgående fin bostad med inglasad söderbalkong, stambytt badrum och kök från år 2010

Bostadsrätt: Hus, Göteborg

GÖTEBORG

Bostadsrätt, Hus, 2 250 000 kr ,


Rumbeskrivning

Hall | I hallen finner vi ett fint parkettgolv och vitmålade väggar. Förvaring erbjuds i två garderober direkt till höger och på hatthyllan till vänster. Till lägenheten hör även ett förråd beläget i källaren.

Sovrum | I sovrummet är väggarna ljust tapetserade och på golvet vilar ett välbevarat laminatgolv. Fönster åt norr ger ljus åt rummet och förvaringsmöjligheter finns i sex stycken gardober längs den ena väggen. Rummet ger plat för en dubbelsäng med tillhörande sängbord samt förvaringsmöbel.

Kök | Genom en skjutdörr från hallen nås köket som renoverade år 2010. Rikligt med bänkytor och förvaringsskåp. Väggarna är ljust tapetserade med en fondvägg och golvet är svart i klinkerimitation. Kökssnickerier i ek och en svartmelerad bänkskiva. Ovan bänkytorna sitter ett vitt mosaikkakel som belyses av spotlights under överskåpen. Ett fönster åt norr samt plats för matbord vid skjutdörren.
Den maskinella utrustningen utgörs av: inbyggd varmluftsugn, spishäll, kolfilterfläkt, kyl i fullhöjd, frys i fullhöjd, diskmaskin samt inbyggd mikrovågsugn.

Vardagsrum | Från hallen nås vardagsrummet. Ljusa tapeter på väggarna samt ett fint parkettgolv som är enhetligt med golvet i det mindre sovrummet och i hallen. Stora ljusinsläpp från söder där vi även finner entrén till den rejäla balkongen.

Balkong | Inglasad balkong (år 2010) med klinkergolv och ett härligt söderläge som erbjuder sol i stort sett hela dagen.

Sovrum | Det mindre av de två sovrummen har ljusinsläpp från söder och nås från vardagsrummet. Ett fint parkettgolv och tapetserade väggar i ljus nyans, Här ryms med enkelhet säng med tillhörande sängbord, förvaringsmöbel och skrivbord.

Badrum | Badrummet nås från hallen och är helkaklat med ljust kakel på väggarna med en grå bård vilket går bra ihop med det gråa klinkergolvet. Renoverat i föreningens regi år 2007. Installation av tvättmaskin har underlättats genom att vatten, avlopp och el är lättåtkomligt. Annars finns tvättstugorna lättillgängliga en kort hisstur ner i källaren.
Utrustningen utgörs av: vägghängd wc-stol, handfat med kommod, spegelskåp, elektrisk handdukstork, två förvaringsskåp samt ett badkar med dusch.

Uteplats/Balkong

Balkong, inglasad, läge söder.

Övriga utrymmen

Det finns cykelförråd, källarförråd, samlingslokal, övernattningslägenhet, barnvagnsförråd och tvättstuga med torkrum.

Byggnad/Renoveringar

Byggnadsår: 1963
Renoveringsår: 2007

Uppvärmning

Fjärrvärme

TV & Internet

TV: Föreningen erbjuder ett basutbud av tv-kanaler via Bredbandsbolaget. Både digitalt och analogt. Internet: 250Mbit/s fiberinternet ingår i månadsavgiften via Bredbandsbolaget.

Föreningsinformation

HSB Brf Kallkällan ligger i Kallebäck med närhet till det natursköna Delsjöområdet.

Föreningen bildades år 1958 och äger sju fastigheter med adress Gräddgatan 2-10, Ostgatan 2-22 samt Kallebäcksvägen 11 och 13.

Sammanlagt finns 444 bostadsrättslägenheter samt två hyreslägenheter varav den ena disponeras som gästlägenhet för medlemmarna. Husen uppfördes 1961. Föreningen har också 7 lokaler.

Fastigheterna har en total lägenhetsyta om cirka 31 736 kvadratmeter och 744 kvadratmeter lokalyta.

Genomförda renoveringar:

2016
Uppgradering av fiberinternet från 100Mbit/s till 250Mbit/s.
Renovering av lekplatsen mellan Kallebäcksvägen 11 och 13.
Renovering av tvättstugorna samt byte av avloppsstammar i bottenplattan - Ostgatan 12-16, Kallebäcksvägen 13A-B (resterande fastigheter står på tur).

2015
Takomläggning på Ostgatan 18-22 samt Gräddgatan 6-10.
Installation av fiberinternet via bredbandsbolaget. 100Mbit/s ingår i månadsavgiften.
Påbörjad renovering av norr-fasad på Kallebäcksvägen 13A (klart juni 2016).

2014
Takomläggning på Ostgatan 2-8 samt Ostgatan 12-16.

2013
Förändrad sophantering.
Renovering av samlingslokalens kök.
Sanering av PCB-haltig färg på Kallebäcksvägen 11-13.

2012
Kontinuerlig ansning och skötsel av planteringar och växter
Byte av belysningar i trappuppgångar och våningsplan.

2010
Utbyte av flera tvättmaskiner och torktumlare.

2007- 2009:
Byte av stammar samt samtliga badrum
Ventilationssystemet renoverat.
Balkongrenovering
Tilläggsisolering av fasad och vindsutrymme
Fasadrenovering.
Fönsterbyten.
El-renovering.

Pågående renoveringar:
Renovering av norrgavel på Kallebäcksvägen 11A samt Kallebäcksvägen 13A.

Kommande renoveringar:
Föreningens fastigheter är i mycket bra skick efter den omfattande renoveringen och det innebär att styrelsen inte kan se några stora renoveringsbehov inom de närmaste åren förutom det som finns i underhållsplanen. Renovering av tvättstugorna har påbörjats. En uppfräschning av entréerna och hissarna ligger i underhållsplanen. Bredbandshastigheten som ingår i månadsavgiften kommer från och med 1/7 -16 att utökas från 100Mbit/s till 250Mbit/s.

Ekonomi:
Föreningens ekonomi är god och de har betydande likvida medel. I nuläget kan inte styrelsen se några behov av avgiftshöjningar de närmsta åren.

Gemensamma utrymmen:

Gästlägenhet
Det finns en lägenhet i entréplan på Ostgatan 16 som kan användas av medlemmarna som övernattningslägenhet för besökande. Lägenheten har fyra sängplatser, dusch och kök med matplats. En natt kostar 300 kr, två nätter/helg kostar 500 kr och en vecka kostar 1 500 kr.

Föreningslokal
Kan lånas för barnkalas och andra tillställningar. Lokalen har plats för ca 60 personer och ligger på baksidan av Ostgatan 18-22. Här finns kök och två rum som kan skiljas av med en vikvägg.

Grillar
På innergårdarna finns grillar uppsatta. Perfekt för mysiga grillkvällar.

Hobbyrum
Föreningen har ett hobbyrum där medlemmarna kan pyssla och snickra.

Källarförråd
Varje lägenhet har ett källarförråd om ca 2-6m2 i samma hus som lägenheten. Källarförråden har låsbara dörrar och rejäla plankväggar.

Matkällare
I föreningen finns även s.k. matkällarförråd som kan hyras för 10kr/månad.

Cykelförråd
Gemensamma cykelförråd för samtliga boende finns med det går också att hyra en plats i mindre cykelförråd med högst 8 platser för 10kr/månad.
Tvättstuga
I varje hus finns tvättstugor som medlemmarna kan utnyttja.

Parkering:
Föreningen tillhandahåller parkeringsplatser av olika slag till medlemmarna.
Parkering utomhus kan hyras för 91 kr/mån.
I området finns även betalparkering för gäster.

Garage
Det finns tre olika sorters garage i föreningen: Kallgarage (259 kr/ mån), varmgarage (355 kr/månad) och separat varmgarage (431 kr/mån). För mer information, se föreningens hemsida: http://brfkallkallan.se/faciliteter/garage/

MC-parkering
MC-plats i garage 160-250 kr/mån.

Kabel-TV / bredband:
TV: Analog och digital TV via Bredbandsbolaget. Ett basutbud av TV-kanaler ingår i månadsavgiften.
Internet: Fiber bredband (100Mbit/s) via Bredbandsbolaget ingår i avgiften och uppgraderas 1/7 2016 till 250Mbit/s. Fiber upp till 1 Gbit/s möjligt.

Förvaltare:
HSB sköter den ekonomiska förvaltningen och även till viss del den tekniska förvaltningen.

Ovanstående information grundas på information från styrelsen, årsredovisningen och hemsidan: http://brfkallkallan.se/ . För att bli medlem i bostadsrättsföreningen krävs medlemskap i HSB mot en kostand av 525 kr/person. Årsavgiften är 300 kr.

Namnet Kallebäck betyder bäcken med kitteln och finns omnämnt sedan 1496.

I stadsdelens närhet finns underbara strövområden med bl.a. det fantastiska Delsjöreservatet med möjligheter till underbara promenader, bad mm.

Förbindelserna till och från stadsdelen är mycket goda med flera busslinjer, nattbuss och gångavstånd till spårvagn. Från Kallebäck når man snabbt både E6/E20 och riksväg 40 vilket gör det lätt att snabbt komma fram till övriga delar av Göteborg, liksom stadens in- och utfarter.

Endast 15 minuters gångväg till Delsjö naturreservat med golfbana, bra gång- och motionsvägar samt möjlighet till bad. I området finner ni matbutik och frisersalong.

Välkommen till Kallebäck!

Allmänt

Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt kontrollerad med föreningen. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

Budgivning

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling använder öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid kontraktsskrivningen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Visa mindre

Detaljer

Inte upplyst.

Kontakta annonsören

Se fler annonser här: Göteborg

Få nya bostäder som denna direkt på mail: Börja bevaka
Support
Blogg