1. Start
  2. Bostadsrätter
  3. Stockholms län
  4. Stockholm
  5. A1569908
 
KARTA
Högst upp i huset finner ni denna ljusa och smakfulla 3:a med en stor balkong med kvällssol och med milsvid utsikt så lång ögat når

Bostadsrätt: Lägenhet, 3:a på 79 m², Stockholm


Planlösning

Välkommen till denna ljusa och smakfulla 3:a högst upp i fastigheten med stor balkong med kvällssol, fri utsikt över gården och takåsarna på Södermalm. Här möts man av optimalt disponerade ytor med stora sociala ytor i öppen modern planlösning som skapar rymd och inbjuder till socialt umgänge för många. Bostaden har generösa fönsterpartier som medför rikligt med ljusinsläpp och milsvid utsikt mot Älvsjö, Årsta och så lång ögat når.

Bostaden är i toppskick med påkostade tillval från välkända fabrikat. På golvet ligger vackert genomgående ekparkettgolv och väggarna är ljusmålade och tapetserade i harmoniska nyanser.

Här trivs man och det är bara att flytta in!

Lägenheten disponeras enligt följande:

HALL:
Välkomnande hall med avhängningsmöjligheter direkt innanför dörren. Här finner ni en vacker ekparkett som löper vidare genom hela lägenheten. Hallen leder vidare till köket/vardagsrummet och resten av lägenheten. Ljust målade väggar. Här finns ingången till badrummet. Ytterdörren är en säkerhetsdörr.

BADRUM:
Stort helkaklat badrum med bubbelbadkar med inbyggda högtalare. Badrummet även utrustat med wc, kommod, badrumsskåp, tvättbänk och praktisk förvaring ovan. Ljusgrått kakel på vägg och snyggt mörkgrått klinkergolv. Ett fräscht badrum som man gärna spenderar tid i!

SOVRUM 1:
Mysigt sovrum där ni kommer att sova gott om natten. Här finns gott om plats för dubbelsängen samt tre vita garderober. Detta sovrum har en egen klädkammare med goda förvaringsytor. Ett stort fönster släpper in gott om ljus till rummet och erbjuder en fantastisk fri utsikt. Ljust målade väggar och vackert ekparkettgolv.

KÖKET:
Fint kök med en stor matplats som rymmer flera personer invid fönstret. Härifrån erbjuds en fin utsikt mot Älvjsö, Årsta och så långt ögat når. Snygga luckor i vitt, bänkskiva i valnöt, vitt passande kakel ovan de goda arbetsytorna och spotlight ovan. Här finns många skåp med gott om förvaringsutrymme. Köket har en öppen planlösning till vardagsrummet som skänker en behaglig kontakt för samvaro. Den maskinella utrustningen består av spis med induktionshäll och dubbla ugnar, diskmaskin (2016), köksfläkt, mikro samt hel kyl och frys. Allt i rostfritt från välkända fabrikat. Ljusa väggar, fin fondtapet vid matplatsen och vackert ekparkettgolv.

VARDAGSRUM:
Mycket stort, trivsamt och ljust vardagsrum med öppen planlösning till köket. Här finns ett stort fönsterparti som erbjuder ljus och en trevlig utsikt mot områdets gemensamma gård. Rummet har en bra yta för en stor soffgrupp och rymmer därtill även en generös matplats som gör det lätt att duka upp för många gäster runt bordet. Från vardagsrummet når ni det ena sovrummet och den rymliga balkongen som inbjuder till mysiga frukostar och härliga middagar om våren och sommaren. Ekparkettgolv samt tapetserade väggar.

BALKONG:
En mycket stor, trätrallsbelagd balkong med gott om plats. Balkongen rymmer utan problem ett bord med stolar där middagen kan serveras samt en soffgrupp att sjunka ner i efter maten. Balkongen vetter i Nordväst och erbjuder kvällssol och härlig utsikt över området och mot Södermalm.

SOVRUM 2:
Detta sovrum når ni från vardagsrummet och passar perfekt som ett barnrum, kontor alternativ gästrum. Här finns ett fönster som vetter mot den gemensamma och lugna innergården. Rummet har bra förvaringsytor via 4st rymliga garderober. Ljusa väggar och ekparkettgolv.

TV-anslutning

Föreningen är ansluten till digtal-tv via bredbandsbolag. Basutbudet ingår i månadsavgiften.

Internetanslutning

Från 1 Juni leveras bredband via fiber från Bredbandsbolaget. Hastigheten är 250/100 Mbit/s. IP-telefoni levereras av Bredbandsbolaget. Detta kommer ingå i avgiften

Balkong/uteplats

Balkong med kvällssol

Ekonomi

Driftkostnad utöver månadsavgift 350 kr/mån. Andel i föreningen: 1.7595% (försäkring: 150 kr, hushållsström: 200 kr)

Bilplats

Föreningen förfogar över 7 st. ytparkeringsplatser och 32 st. garageplatser.

Mellan föreningen och Fastum är tecknat ett operatörsavtal.
Parkeringsplatserna uthyres till en kostnad av:

Ytparkeringsplats - fn. 800:-/mån.
Garageparkeringsplats - fn. 1 000:-/mån.

Det är för närvarande kö till parkeringsplatserna, men det går naturligtvis bra att ställa sig i köplats för yt- och/eller garageparkering genom att kontakta Fastum. Telefon: 018 56 32 40
E-post: kundsupport@fastum.se

Föreningen har även en avgiftsbelagd gästparkering och finns 50 m till höger längs Sjöviksbacken efter utfart från Hildebergsvägen.

Fastigheten

Byggnadsår: 2004/2005

Gemensamhetsanläggningar

Det finns cykelförråd, källarförråd och tvättstuga. Det finns även en övernattningslägenhet som delas med Brf Sjöviksskogen, belägen i port 22. Denna hyrs ut för 300:-/dygn.

Övrigt

LÄGE I HUSET:
Högst upp i huset finner ni denna mycket välplanerade och genomgående lägenhet med två sovrum, ett badrum, en mycket stor balkong, ett rymligt vardagsrum och kök. En ljus, trivsam, lägenhet med fönster som erbjuder en milsvid utsikt.

FÖRENINGEN:
Föreningen heter Brf Sjöviksberget och bildades i samband med bebyggelsen av fastigheterna år 2004. Föreningen består idag av 60 st. lägenheter belägna på adresserna Hildebergsvägen 22-28. Föreningen är välskött och aktiv. Mer info finns på föreningens egna hemsida. www.sjoviksberget.se

GEMENSAMHETSUTRYMMEN :
I fastigheten finns en tvättstuga som nås via källaren i port 26 och det finns också ett cykelrum/barnvagnsrum. Föreningen har även en övernattningslägenhet. Övernattningslägenheten kan bokas endast av medlemmar tillhörande Brf Sjöviksberget samt Brf Sjöviksskogen. Lägenheten kan hyras för ca 300 kr/dygnet och ligger i källaren på Hildebergsvägen 22.

KOMMUNIKATIONER:
Mycket goda kommunikationer i området. Utanför fastigheten går det bussar som tar er till Liljeholmen och Gullmarsplan. På ca tre minuters promenadavstånd ligger Årstabergs station. Där hittar ni bl.a. tvärbanan som knyter ihop det västra och södra tunnelbanenätet och går via Gullmarsplan till Sickla Udde och via Liljeholmen mot Alvik.

Vid Årstaberg går även pendeltågets alla linjer som tar er mot Märsta, Bålsta, Kungsängen, Södertälje och Västerhaninge. Här går även flertalet busslinjer mot Stockholms Central och övriga närområden på bara några minuter. Åker ni bil tar ni er lätt ut på E4/E20 norr- och södergående

OMRÅDET:
Sjövikshöjden är en del av den nya stadsdelen i Liljeholmen och närliggande Årstadal vilken utvecklas i snabb takt med fler bostäder, skolor, butiker, affärslokaler samt restauranger.

Attraktivt läge med omedelbar närhet till kommunikationer och service. Lika nära till storstadspulsen som lugnet och naturen, här har man det mesta inom promenad och cykelavstånd. Mycket nära till Årstaskogen som är ett otroligt vackert och stort skogsområde intill Årstaviken med fantastiska trivsamma promenadstigar och krävande löparslingor om du så önskar. Inte minst härliga utsiktsplatser längs med vattnet med hela Söder framför dig.

Här bor ni naturskönt med underbar utsikt. Precis nedanför berget finns Liljeholmskajen med ett blandat utbud av service. Till Södermalm promenerar ni snabbt över Årstabron. Vid Liljeholmskajen finns café, matbutik, restauranger, videobutik, gym samt frisör. Sommartid erbjuds badmöjligheter längs Mälarens strand, badbryggor vid Liljeholmskajen och vid sjön Trekanten. Liljeholmstorget ligger på bara några minuters avstånd från Årstaberg

Vid Liljeholmstorget finner ni ett riktigt bra shoppingcenter med ca 90 butiker, bl.a. populära klädeskedjor, systembolag, välsorterade livsmedelsbutiker och trevliga caféer. Se länk för mer information.

Vill du ha ett större utbud av affärer finns Kungens kurva med IKEA och Skärholmens centrum inom några minuters resväg med bil.

SKOLOR OCH DAGHEM:
I närområdet finns det flera dagis och skolor. Över gatan finner ni ett mycket bra och välbeläget dagis. Skola med 1-5 och fritidsverksamhet finns beläget precis nedanför i Sjöviksbacken. I området ligger ett internationellt gymnasium och även Brännkyrka gymnasium finns inom gångavstånd.

ÖPPEN BUDGIVNING
Vi tillämpar s.k. öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren säljer. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som köper bostaden.
I det fall det kommer in bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan överlåtelseavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

BOAREA
Boarea kan variera beroende på olika uppmätningsnormer. Huruvida uppgiften stämmer med dagens mätmetod kan inte garanteras. Köparen uppmanas att om det är av stor vikt för honom/henne, kontrollera bostadslägenhetens boarea före köpet som ett led i sin undersökningsplikt.

KÖPARENS UNDERSÖKNINGSPLIKT
Utgångspunkten är att bostadsrätten köpes i det skick den befinner sig i på kontraktsdagen (befintligt skick). Köparen uppmanas att undersöka bostadsrätten före köpet eller om han ändå undersökt den ansvarar säljaren inte för sådana fel som köparen borde ha märkt vid undersökningen. Vid köp av bostadsrätter har köparen således en undersökningsplikt. Det är därför viktigt att köparen av en bostadsrätt noggrant undersöker denna. Särskild uppmärksammhet bör ägnas fuktskador i kök och badrum. Om det finns symtom på fel som köparen inte själv kan dra några slutsatser av, åligger det honom att gå vidare med sin undersökningsplikt och, om så krävs, anlita en sakkunnig för att fullgöra sin undersökningsplikt

Högst upp i huset finner ni denna ljusa och smakfulla 3:a med en stor balkong med kvällssol och med milsvid utsikt så lång ögat når

Bostadsrätt: Lägenhet, 3:a på 79 m², Stockholm

STOCKHOLM

Bostadsrätt, Lägenhet, 4 295 000 kr 4 793 kr , 79


Planlösning

Välkommen till denna ljusa och smakfulla 3:a högst upp i fastigheten med stor balkong med kvällssol, fri utsikt över gården och takåsarna på Södermalm. Här möts man av optimalt disponerade ytor med stora sociala ytor i öppen modern planlösning som skapar rymd och inbjuder till socialt umgänge för många. Bostaden har generösa fönsterpartier som medför rikligt med ljusinsläpp och milsvid utsikt mot Älvsjö, Årsta och så lång ögat når.

Bostaden är i toppskick med påkostade tillval från välkända fabrikat. På golvet ligger vackert genomgående ekparkettgolv och väggarna är ljusmålade och tapetserade i harmoniska nyanser.

Här trivs man och det är bara att flytta in!

Lägenheten disponeras enligt följande:

HALL:
Välkomnande hall med avhängningsmöjligheter direkt innanför dörren. Här finner ni en vacker ekparkett som löper vidare genom hela lägenheten. Hallen leder vidare till köket/vardagsrummet och resten av lägenheten. Ljust målade väggar. Här finns ingången till badrummet. Ytterdörren är en säkerhetsdörr.

BADRUM:
Stort helkaklat badrum med bubbelbadkar med inbyggda högtalare. Badrummet även utrustat med wc, kommod, badrumsskåp, tvättbänk och praktisk förvaring ovan. Ljusgrått kakel på vägg och snyggt mörkgrått klinkergolv. Ett fräscht badrum som man gärna spenderar tid i!

SOVRUM 1:
Mysigt sovrum där ni kommer att sova gott om natten. Här finns gott om plats för dubbelsängen samt tre vita garderober. Detta sovrum har en egen klädkammare med goda förvaringsytor. Ett stort fönster släpper in gott om ljus till rummet och erbjuder en fantastisk fri utsikt. Ljust målade väggar och vackert ekparkettgolv.

KÖKET:
Fint kök med en stor matplats som rymmer flera personer invid fönstret. Härifrån erbjuds en fin utsikt mot Älvjsö, Årsta och så långt ögat når. Snygga luckor i vitt, bänkskiva i valnöt, vitt passande kakel ovan de goda arbetsytorna och spotlight ovan. Här finns många skåp med gott om förvaringsutrymme. Köket har en öppen planlösning till vardagsrummet som skänker en behaglig kontakt för samvaro. Den maskinella utrustningen består av spis med induktionshäll och dubbla ugnar, diskmaskin (2016), köksfläkt, mikro samt hel kyl och frys. Allt i rostfritt från välkända fabrikat. Ljusa väggar, fin fondtapet vid matplatsen och vackert ekparkettgolv.

VARDAGSRUM:
Mycket stort, trivsamt och ljust vardagsrum med öppen planlösning till köket. Här finns ett stort fönsterparti som erbjuder ljus och en trevlig utsikt mot områdets gemensamma gård. Rummet har en bra yta för en stor soffgrupp och rymmer därtill även en generös matplats som gör det lätt att duka upp för många gäster runt bordet. Från vardagsrummet når ni det ena sovrummet och den rymliga balkongen som inbjuder till mysiga frukostar och härliga middagar om våren och sommaren. Ekparkettgolv samt tapetserade väggar.

BALKONG:
En mycket stor, trätrallsbelagd balkong med gott om plats. Balkongen rymmer utan problem ett bord med stolar där middagen kan serveras samt en soffgrupp att sjunka ner i efter maten. Balkongen vetter i Nordväst och erbjuder kvällssol och härlig utsikt över området och mot Södermalm.

SOVRUM 2:
Detta sovrum når ni från vardagsrummet och passar perfekt som ett barnrum, kontor alternativ gästrum. Här finns ett fönster som vetter mot den gemensamma och lugna innergården. Rummet har bra förvaringsytor via 4st rymliga garderober. Ljusa väggar och ekparkettgolv.

TV-anslutning

Föreningen är ansluten till digtal-tv via bredbandsbolag. Basutbudet ingår i månadsavgiften.

Internetanslutning

Från 1 Juni leveras bredband via fiber från Bredbandsbolaget. Hastigheten är 250/100 Mbit/s. IP-telefoni levereras av Bredbandsbolaget. Detta kommer ingå i avgiften

Balkong/uteplats

Balkong med kvällssol

Ekonomi

Driftkostnad utöver månadsavgift 350 kr/mån. Andel i föreningen: 1.7595% (försäkring: 150 kr, hushållsström: 200 kr)

Bilplats

Föreningen förfogar över 7 st. ytparkeringsplatser och 32 st. garageplatser.

Mellan föreningen och Fastum är tecknat ett operatörsavtal.
Parkeringsplatserna uthyres till en kostnad av:

Ytparkeringsplats - fn. 800:-/mån.
Garageparkeringsplats - fn. 1 000:-/mån.

Det är för närvarande kö till parkeringsplatserna, men det går naturligtvis bra att ställa sig i köplats för yt- och/eller garageparkering genom att kontakta Fastum. Telefon: 018 56 32 40
E-post: kundsupport@fastum.se

Föreningen har även en avgiftsbelagd gästparkering och finns 50 m till höger längs Sjöviksbacken efter utfart från Hildebergsvägen.

Fastigheten

Byggnadsår: 2004/2005

Gemensamhetsanläggningar

Det finns cykelförråd, källarförråd och tvättstuga. Det finns även en övernattningslägenhet som delas med Brf Sjöviksskogen, belägen i port 22. Denna hyrs ut för 300:-/dygn.

Övrigt

LÄGE I HUSET:
Högst upp i huset finner ni denna mycket välplanerade och genomgående lägenhet med två sovrum, ett badrum, en mycket stor balkong, ett rymligt vardagsrum och kök. En ljus, trivsam, lägenhet med fönster som erbjuder en milsvid utsikt.

FÖRENINGEN:
Föreningen heter Brf Sjöviksberget och bildades i samband med bebyggelsen av fastigheterna år 2004. Föreningen består idag av 60 st. lägenheter belägna på adresserna Hildebergsvägen 22-28. Föreningen är välskött och aktiv. Mer info finns på föreningens egna hemsida. www.sjoviksberget.se

GEMENSAMHETSUTRYMMEN :
I fastigheten finns en tvättstuga som nås via källaren i port 26 och det finns också ett cykelrum/barnvagnsrum. Föreningen har även en övernattningslägenhet. Övernattningslägenheten kan bokas endast av medlemmar tillhörande Brf Sjöviksberget samt Brf Sjöviksskogen. Lägenheten kan hyras för ca 300 kr/dygnet och ligger i källaren på Hildebergsvägen 22.

KOMMUNIKATIONER:
Mycket goda kommunikationer i området. Utanför fastigheten går det bussar som tar er till Liljeholmen och Gullmarsplan. På ca tre minuters promenadavstånd ligger Årstabergs station. Där hittar ni bl.a. tvärbanan som knyter ihop det västra och södra tunnelbanenätet och går via Gullmarsplan till Sickla Udde och via Liljeholmen mot Alvik.

Vid Årstaberg går även pendeltågets alla linjer som tar er mot Märsta, Bålsta, Kungsängen, Södertälje och Västerhaninge. Här går även flertalet busslinjer mot Stockholms Central och övriga närområden på bara några minuter. Åker ni bil tar ni er lätt ut på E4/E20 norr- och södergående

OMRÅDET:
Sjövikshöjden är en del av den nya stadsdelen i Liljeholmen och närliggande Årstadal vilken utvecklas i snabb takt med fler bostäder, skolor, butiker, affärslokaler samt restauranger.

Attraktivt läge med omedelbar närhet till kommunikationer och service. Lika nära till storstadspulsen som lugnet och naturen, här har man det mesta inom promenad och cykelavstånd. Mycket nära till Årstaskogen som är ett otroligt vackert och stort skogsområde intill Årstaviken med fantastiska trivsamma promenadstigar och krävande löparslingor om du så önskar. Inte minst härliga utsiktsplatser längs med vattnet med hela Söder framför dig.

Här bor ni naturskönt med underbar utsikt. Precis nedanför berget finns Liljeholmskajen med ett blandat utbud av service. Till Södermalm promenerar ni snabbt över Årstabron. Vid Liljeholmskajen finns café, matbutik, restauranger, videobutik, gym samt frisör. Sommartid erbjuds badmöjligheter längs Mälarens strand, badbryggor vid Liljeholmskajen och vid sjön Trekanten. Liljeholmstorget ligger på bara några minuters avstånd från Årstaberg

Vid Liljeholmstorget finner ni ett riktigt bra shoppingcenter med ca 90 butiker, bl.a. populära klädeskedjor, systembolag, välsorterade livsmedelsbutiker och trevliga caféer. Se länk för mer information.

Vill du ha ett större utbud av affärer finns Kungens kurva med IKEA och Skärholmens centrum inom några minuters resväg med bil.

SKOLOR OCH DAGHEM:
I närområdet finns det flera dagis och skolor. Över gatan finner ni ett mycket bra och välbeläget dagis. Skola med 1-5 och fritidsverksamhet finns beläget precis nedanför i Sjöviksbacken. I området ligger ett internationellt gymnasium och även Brännkyrka gymnasium finns inom gångavstånd.

ÖPPEN BUDGIVNING
Vi tillämpar s.k. öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren säljer. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som köper bostaden.
I det fall det kommer in bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan överlåtelseavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

BOAREA
Boarea kan variera beroende på olika uppmätningsnormer. Huruvida uppgiften stämmer med dagens mätmetod kan inte garanteras. Köparen uppmanas att om det är av stor vikt för honom/henne, kontrollera bostadslägenhetens boarea före köpet som ett led i sin undersökningsplikt.

KÖPARENS UNDERSÖKNINGSPLIKT
Utgångspunkten är att bostadsrätten köpes i det skick den befinner sig i på kontraktsdagen (befintligt skick). Köparen uppmanas att undersöka bostadsrätten före köpet eller om han ändå undersökt den ansvarar säljaren inte för sådana fel som köparen borde ha märkt vid undersökningen. Vid köp av bostadsrätter har köparen således en undersökningsplikt. Det är därför viktigt att köparen av en bostadsrätt noggrant undersöker denna. Särskild uppmärksammhet bör ägnas fuktskador i kök och badrum. Om det finns symtom på fel som köparen inte själv kan dra några slutsatser av, åligger det honom att gå vidare med sin undersökningsplikt och, om så krävs, anlita en sakkunnig för att fullgöra sin undersökningsplikt

Detaljer

Inte upplyst.

Kontakta annonsören

Se fler annonser här: Stockholm

Få nya bostäder som denna direkt på mail: Börja bevaka
Support
Blogg