1. Start
  2. Bostadsrätter
  3. Stockholms län
  4. Sigtuna
  5. A1568352
 
KARTA
Äntligen ett radhus med gavelläge till salu på mysiga Jupitergatan!

Bostadsrätt: Hus, 5:a på 123 m², Märsta, Sigtuna


Äntligen ett radhus med gavelläge till salu på mysiga Jupitergatan! Här bor du på bekvämt promenadavstånd till buss som tar dig till Valsta centrum på endast ett par minuter. Bussen går dessutom vidare till Märsta centrum och pendeltågstationen. Från bostaden kan du promenera med barnen till skola- och dagis samt ha trevliga dagar i skog och natur. Både eljusspår och hundrastgård ligger nära bostaden. Välkommen!
ENTRÉPLAN

HALL
Välkomnande hall där du har gott om utrymme direkt till höger innanför ytterdörren. Här finns plats att organisera familjens ytterkläder och skor. På golvet ligger laminat och väggarna är målade.

KÖK
Fint kök med halvt öppen vägg mot vardagsrummet samt matplats invid fönstret med utsikt mot husets framsida med uteplats. Den halvt öppna väggen mot vardagsrummet skapar en bänkyta som du kan förbereda goda middagar på. Skåpluckorna är vita med gråa handtag och ovanför bänkskivan i mörk laminat sitter snygg mosaik. Utrustning i köket: kyl och frys (2014), diskmaskin (2015), rostfri fläkt samt spis och ugn (2008).

VARDAGSRUM
Stort och luftigt vardagsrum med hög takhöjd som skapar en känsla av rymd. Husets gavelläge bidrar dessutom med ett gavelfönster som ger fint ljus till rummet. Här finns plats för soffa och tevemöbel samt matsalsmöbel för de större middagssällskapen. Från vardagsrummet når du altanen. Utanför altanen har du gräsmatta med staket runtom samt ett kallförråd. Väggarna är målade och på golvet ligger parkett.

SOVRUM 1
Mysigt sovrum med utsikt mot husets baksida. På husets baksida står höga grönskande träd. Här finns plats för en dubbelsäng och ett skrivbord eller byrå. På en av väggarna sitter en grå fondtapet och resterande väggar är målade. Golvet är av laminat.

DUSCHRUM
I duschrummet finns skön elburen golvvärme under plastmattan. Väggarna är delvis kaklade samt har våtrumstapet. Här finns en duschplats, WC och handfat.

TVÄTTSTUGA
Praktisk och bekväm tvättstuga med tvättmaskin (2013) och torktumlare (årtal okänt).

ÖVRE PLAN

HALL
Hallen har laminatgolv samt målad vävtapet. De nuvarande ägarna använder en del av utrymmet i hallen som arbetsyta med skrivbord och läshörna. Från denna hörna kan man blicka ner på det fina vardagsrummet.

SOVRUM 2
Sovrum med platsbyggd säng och fyra byråer under. Här finns en målad fondvägg i turkos och resterande väggar är vitmålade. På golvet ligger laminat.

SOVRUM 3
Sovrum med utsikt mot husets baksida. Rummet passar perfekt som ett barnrum med sin fina färgkombination av beige, vit och rosa. Resterande väggar är vitmålade och golvet är laminat.

SOVRUM 4
Även detta sovrum har målad fondvägg och resterande väggar är vitmålade. Här finns plats för en enkelsäng samt garderober. Från sovrummet kan du blicka ut mot husets framsida. På golvet ligger laminat.

DUSCHRUM
Stort duschrum med plastmatta och delvis kaklade väggar. Här finns en duschplats, WC, handfat och spegel. Duschrummet ligger lägligt till med närhet till samtliga tre sovrum på övre plan.

Renoveringar

2016
Två nya badrumsskåp
2015
Köksgolv
Ny diskmaskin
Ny tvättmaskin
Ny kyl och frys
Nytt handtag och lås till altandörr

Fakta om bostaden

Sammanfattning

Typ: Radhus
Rum: 5, varav 4 sovrum
Boarea: 123 kvm
Lägenhetsnummer: 13

Byggnadsår: 1990
Driftkostnad: ca 1 500 kr/mån
Upplåtelseform: Bostadsrätt
Tillträde: Enligt överenskommelse
Boareauppgift enligt: Säljaren

Tomt/balkong/uteplats

Uteplats 1: Uteplats framsida, läge öster.
Uteplats 2: Altan, läge väster.

Tv/Internetanslutning

Kabel-TV och bredband via ComHem

Värme- och ventilationsanläggning

Varje lägenhet har sitt eget värme- och ventilationssystem där värmen produceras av en elpanna för vattenburen värme. Värmen sprids ut i lägenheterna från ett luftvärmeaggregat och fördelas till de olika rummen genom ett system av luftkanaler. Sedan luften avgivit sin värme återförs en del av den till luftvärmeaggregatet för förnyad uppvärmning. Före uppvärmningen blandas den återförda luften med förvärmd och frisk uteluft från det värmeåtervinningsaggregat som normalt sitter sammanbyggt med köksfläkten. Det är viktigt att alla fläktar i luftvärmeaggregatet och värmeåtervinningsaggregatet alltid är igång för att ventilationssystemet skall fungera på avsett sätt.
Det finns dessutom en luftvärmepump i varje lägenhet som föreningen installerat.

Visa mer om bostaden

Allmänt

Län: Stockholm
Kommun: Sigtuna
Område: Märsta

Andel i föreningen

Andel i föreningen: 0.75511
Andel av månadsavgift: 0.75583

Pantsättning: Lägenheten är pantsatt

Om föreningen

Brf Västra Galaxen 1 finns på adresserna Merkurigatan, Jupitergatan och Uranusgatan. I föreningen finns 138 bostäder i storlekarna 2 rok – 6 rok. Bebyggelsen består till största delen av marklägenheter i två plan. Det finns både radhus och parhus. De mindre lägenheterna är enplanslägenheter.

Allmänt

Föreningens namn: Brf Västra Galaxen 1

Föreningsform: Bostadsrätt

Skattemässig status: Privatbostadsföretag (äkta)

Kommun: Sigtuna

Renoveringsbeskrivning

Gjorda renoveringar: Luftvärmepumpar installerade, byte värmepannor, huskropp utvändigt, markytor

Kommande renoveringar: 2015-2016 – Målning av samtliga fasader

Gemensamma utrymmen

Till varje lägenhet som är 4 rok och större finns ett uteförråd på tomten.
Mot kvittens går det att låna gräsklippare, skottkärra, motordriven häcksax, vertikalskärare och hänggrenrensare

Parkering

Carport med eluttag ingår i månadsavgiften

Övrigt

Föreningens hemsida: http://www.brfvastragalaxen1.se/

OMGIVNING
Steninge ligger idylliskt beläget söder om Märsta. På promenadavstånd finns Mälaren, Steninge slott och härlig natur. Området har en blandad bebyggelse och här kan man välja om man vill bo i lägenhet med bostadsrätt, radhus i bostadsrättsform, friköpt radhus eller friliggande villa. Sigtuna kommun är vackert beläget med närhet till såväl Uppsala som Stockholm. I kommunen finns Arlanda, Sveriges största flygplats, vilket ger de boende en oslagbar möjlighet att ha världen på behändigt avstånd. Om man bor i Steninge har man nära till natur och bad. Det finns gott om strövområden på behändigt avstånd. Om somrarna kan man promenera till Steningebadet och Steninge slott. Nära Steninge, vid Valsta centrum, finns det simhall med gym i anslutning. För mer motion och frisk luft kan man bege sig på den ca 5 km långa cykelvägen till Sigtuna Stad. På Midgårdsvallen som ligger 500 meter norrut från bostadsområdet kan barn, ungdomar, föreningar, skolor och alla andra intresserade idrotta. På Midgårdsvallen finns bland annat friidrottsarena, bmx-bana, fotbollsplaner och rugbyplan.

FÖRSKOLOR/SKOLOR
I Steninge finns det flera förskolor att välja mellan. På Jupitergatan finns förskolan Raketen och på Saturnusringen finns förskolan Saturnus. Invid Steningeskolorna finns också förskolan Orion och vid Eddaskolan finns förskolorna Edda och Ragna. Vidare finns Waldorf på Sleipnergatan och förskolan Skattkammaren på Buregatan. I Valsta, på promenadavstånd, finns det ytterligare ett antal förskolor. Förskolan Ymer finner man på Midgårdsvägen, förskolan Saga på Muningatan, förskolan Brage på Bragegatan och Syrsan på Valstavägen. För de äldre barnen finns Eddaskolan, Sagaskolan, Valstaskolan, Galaxen samt Orion att välja mellan. I Valsta finns även Arlandagymnasiet, Märstas gymnasiskola.

KOMMUNIKATIONER
Från Steninge finns det goda bussförbindelser till Märsta Station. Från Märsta station kan man sedan fortsätta med pendeltåg mot Stockholm alternativt ta SJ:s tåg till Uppsala eller Stockholm.

KULTUR/NÖJEN
I Märsta centrum finns ett bibliotek och på Stockholmsvägen finns en biograf. På Kulturum vid Arlandagymnasiet anordnas emellanåt konserter och föreställningar som är öppna för allmänheten. Längtar man efter ett större kulturutbud finns Stockholm på behändigt avstånd.

SERVICE
Det finns ett affärscentrum med diverse småbutiker i Valsta. ICA Supermarkets butik har paketutlämning och frimärks-försäljning. Här finns även apotek, frisör, kvarterskrog och pizzeria. Från Valsta har man cykelavstånd till Märsta Centrum med bland annat Willys, Lidl, Coop Extra, ÖB, restauranger, banker, café, presentbutik och leksaksaffär. Vill man ha fler butiker att välja mellan kan man enkelt ta sig till Arlandastad med buss eller bil. På Arlandastad finns Ica Maxi, Stadium, Hi-Sport, Lindex, KappAhl och H&M.

Budgivning: Vi tillämpar s.k. öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren säljer. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som köper bostaden.

I det fall det kommer in bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan överlåtelseavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.
Övrigt
Ekonomi

Överlåtelseavgift

Överlåtelseavgift betalas av: köpare

Månadsavgift

6 977 kr

I avgiften ingår kabel-TV, vatten, avlopp och bostadsrättstillägg. Individuell vattenmätning görs för varje bostadsrätt. De boende betalar vattenkostnaden månadsvis.

Driftkostnader

ca 1 500 kr/mån

Kommentar: Driftkostnaderna är personliga och kan variera beroende på användning av t ex elektriska apparater eller vilken hemförsäkring man tecknat. Denna driftskostnad baseras på säljarens uppgift.

Fördelas enligt följande

El: 1 300 kr
Försäkring: 200 kr

Energideklaration

Energiprestanda: 117 kWh/kvm/år

Beskrivning: Driftkostnaderna är personliga och kan variera beroende på användning av t ex elektriska apparater eller vilken hemförsäkring man tecknat. Denna driftskostnad baseras på säljarens uppgift.

Äntligen ett radhus med gavelläge till salu på mysiga Jupitergatan!

Bostadsrätt: Hus, 5:a på 123 m², Märsta, Sigtuna

MÄRSTA, SIGTUNA

Bostadsrätt, Hus, 6 977 kr , 123


Äntligen ett radhus med gavelläge till salu på mysiga Jupitergatan! Här bor du på bekvämt promenadavstånd till buss som tar dig till Valsta centrum på endast ett par minuter. Bussen går dessutom vidare till Märsta centrum och pendeltågstationen. Från bostaden kan du promenera med barnen till skola- och dagis samt ha trevliga dagar i skog och natur. Både eljusspår och hundrastgård ligger nära bostaden. Välkommen!
ENTRÉPLAN

HALL
Välkomnande hall där du har gott om utrymme direkt till höger innanför ytterdörren. Här finns plats att organisera familjens ytterkläder och skor. På golvet ligger laminat och väggarna är målade.

KÖK
Fint kök med halvt öppen vägg mot vardagsrummet samt matplats invid fönstret med utsikt mot husets framsida med uteplats. Den halvt öppna väggen mot vardagsrummet skapar en bänkyta som du kan förbereda goda middagar på. Skåpluckorna är vita med gråa handtag och ovanför bänkskivan i mörk laminat sitter snygg mosaik. Utrustning i köket: kyl och frys (2014), diskmaskin (2015), rostfri fläkt samt spis och ugn (2008).

VARDAGSRUM
Stort och luftigt vardagsrum med hög takhöjd som skapar en känsla av rymd. Husets gavelläge bidrar dessutom med ett gavelfönster som ger fint ljus till rummet. Här finns plats för soffa och tevemöbel samt matsalsmöbel för de större middagssällskapen. Från vardagsrummet når du altanen. Utanför altanen har du gräsmatta med staket runtom samt ett kallförråd. Väggarna är målade och på golvet ligger parkett.

SOVRUM 1
Mysigt sovrum med utsikt mot husets baksida. På husets baksida står höga grönskande träd. Här finns plats för en dubbelsäng och ett skrivbord eller byrå. På en av väggarna sitter en grå fondtapet och resterande väggar är målade. Golvet är av laminat.

DUSCHRUM
I duschrummet finns skön elburen golvvärme under plastmattan. Väggarna är delvis kaklade samt har våtrumstapet. Här finns en duschplats, WC och handfat.

TVÄTTSTUGA
Praktisk och bekväm tvättstuga med tvättmaskin (2013) och torktumlare (årtal okänt).

ÖVRE PLAN

HALL
Hallen har laminatgolv samt målad vävtapet. De nuvarande ägarna använder en del av utrymmet i hallen som arbetsyta med skrivbord och läshörna. Från denna hörna kan man blicka ner på det fina vardagsrummet.

SOVRUM 2
Sovrum med platsbyggd säng och fyra byråer under. Här finns en målad fondvägg i turkos och resterande väggar är vitmålade. På golvet ligger laminat.

SOVRUM 3
Sovrum med utsikt mot husets baksida. Rummet passar perfekt som ett barnrum med sin fina färgkombination av beige, vit och rosa. Resterande väggar är vitmålade och golvet är laminat.

SOVRUM 4
Även detta sovrum har målad fondvägg och resterande väggar är vitmålade. Här finns plats för en enkelsäng samt garderober. Från sovrummet kan du blicka ut mot husets framsida. På golvet ligger laminat.

DUSCHRUM
Stort duschrum med plastmatta och delvis kaklade väggar. Här finns en duschplats, WC, handfat och spegel. Duschrummet ligger lägligt till med närhet till samtliga tre sovrum på övre plan.

Renoveringar

2016
Två nya badrumsskåp
2015
Köksgolv
Ny diskmaskin
Ny tvättmaskin
Ny kyl och frys
Nytt handtag och lås till altandörr

Fakta om bostaden

Sammanfattning

Typ: Radhus
Rum: 5, varav 4 sovrum
Boarea: 123 kvm
Lägenhetsnummer: 13

Byggnadsår: 1990
Driftkostnad: ca 1 500 kr/mån
Upplåtelseform: Bostadsrätt
Tillträde: Enligt överenskommelse
Boareauppgift enligt: Säljaren

Tomt/balkong/uteplats

Uteplats 1: Uteplats framsida, läge öster.
Uteplats 2: Altan, läge väster.

Tv/Internetanslutning

Kabel-TV och bredband via ComHem

Värme- och ventilationsanläggning

Varje lägenhet har sitt eget värme- och ventilationssystem där värmen produceras av en elpanna för vattenburen värme. Värmen sprids ut i lägenheterna från ett luftvärmeaggregat och fördelas till de olika rummen genom ett system av luftkanaler. Sedan luften avgivit sin värme återförs en del av den till luftvärmeaggregatet för förnyad uppvärmning. Före uppvärmningen blandas den återförda luften med förvärmd och frisk uteluft från det värmeåtervinningsaggregat som normalt sitter sammanbyggt med köksfläkten. Det är viktigt att alla fläktar i luftvärmeaggregatet och värmeåtervinningsaggregatet alltid är igång för att ventilationssystemet skall fungera på avsett sätt.
Det finns dessutom en luftvärmepump i varje lägenhet som föreningen installerat.

Visa mer om bostaden

Allmänt

Län: Stockholm
Kommun: Sigtuna
Område: Märsta

Andel i föreningen

Andel i föreningen: 0.75511
Andel av månadsavgift: 0.75583

Pantsättning: Lägenheten är pantsatt

Om föreningen

Brf Västra Galaxen 1 finns på adresserna Merkurigatan, Jupitergatan och Uranusgatan. I föreningen finns 138 bostäder i storlekarna 2 rok – 6 rok. Bebyggelsen består till största delen av marklägenheter i två plan. Det finns både radhus och parhus. De mindre lägenheterna är enplanslägenheter.

Allmänt

Föreningens namn: Brf Västra Galaxen 1

Föreningsform: Bostadsrätt

Skattemässig status: Privatbostadsföretag (äkta)

Kommun: Sigtuna

Renoveringsbeskrivning

Gjorda renoveringar: Luftvärmepumpar installerade, byte värmepannor, huskropp utvändigt, markytor

Kommande renoveringar: 2015-2016 – Målning av samtliga fasader

Gemensamma utrymmen

Till varje lägenhet som är 4 rok och större finns ett uteförråd på tomten.
Mot kvittens går det att låna gräsklippare, skottkärra, motordriven häcksax, vertikalskärare och hänggrenrensare

Parkering

Carport med eluttag ingår i månadsavgiften

Övrigt

Föreningens hemsida: http://www.brfvastragalaxen1.se/

OMGIVNING
Steninge ligger idylliskt beläget söder om Märsta. På promenadavstånd finns Mälaren, Steninge slott och härlig natur. Området har en blandad bebyggelse och här kan man välja om man vill bo i lägenhet med bostadsrätt, radhus i bostadsrättsform, friköpt radhus eller friliggande villa. Sigtuna kommun är vackert beläget med närhet till såväl Uppsala som Stockholm. I kommunen finns Arlanda, Sveriges största flygplats, vilket ger de boende en oslagbar möjlighet att ha världen på behändigt avstånd. Om man bor i Steninge har man nära till natur och bad. Det finns gott om strövområden på behändigt avstånd. Om somrarna kan man promenera till Steningebadet och Steninge slott. Nära Steninge, vid Valsta centrum, finns det simhall med gym i anslutning. För mer motion och frisk luft kan man bege sig på den ca 5 km långa cykelvägen till Sigtuna Stad. På Midgårdsvallen som ligger 500 meter norrut från bostadsområdet kan barn, ungdomar, föreningar, skolor och alla andra intresserade idrotta. På Midgårdsvallen finns bland annat friidrottsarena, bmx-bana, fotbollsplaner och rugbyplan.

FÖRSKOLOR/SKOLOR
I Steninge finns det flera förskolor att välja mellan. På Jupitergatan finns förskolan Raketen och på Saturnusringen finns förskolan Saturnus. Invid Steningeskolorna finns också förskolan Orion och vid Eddaskolan finns förskolorna Edda och Ragna. Vidare finns Waldorf på Sleipnergatan och förskolan Skattkammaren på Buregatan. I Valsta, på promenadavstånd, finns det ytterligare ett antal förskolor. Förskolan Ymer finner man på Midgårdsvägen, förskolan Saga på Muningatan, förskolan Brage på Bragegatan och Syrsan på Valstavägen. För de äldre barnen finns Eddaskolan, Sagaskolan, Valstaskolan, Galaxen samt Orion att välja mellan. I Valsta finns även Arlandagymnasiet, Märstas gymnasiskola.

KOMMUNIKATIONER
Från Steninge finns det goda bussförbindelser till Märsta Station. Från Märsta station kan man sedan fortsätta med pendeltåg mot Stockholm alternativt ta SJ:s tåg till Uppsala eller Stockholm.

KULTUR/NÖJEN
I Märsta centrum finns ett bibliotek och på Stockholmsvägen finns en biograf. På Kulturum vid Arlandagymnasiet anordnas emellanåt konserter och föreställningar som är öppna för allmänheten. Längtar man efter ett större kulturutbud finns Stockholm på behändigt avstånd.

SERVICE
Det finns ett affärscentrum med diverse småbutiker i Valsta. ICA Supermarkets butik har paketutlämning och frimärks-försäljning. Här finns även apotek, frisör, kvarterskrog och pizzeria. Från Valsta har man cykelavstånd till Märsta Centrum med bland annat Willys, Lidl, Coop Extra, ÖB, restauranger, banker, café, presentbutik och leksaksaffär. Vill man ha fler butiker att välja mellan kan man enkelt ta sig till Arlandastad med buss eller bil. På Arlandastad finns Ica Maxi, Stadium, Hi-Sport, Lindex, KappAhl och H&M.

Budgivning: Vi tillämpar s.k. öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren säljer. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som köper bostaden.

I det fall det kommer in bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan överlåtelseavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.
Övrigt
Ekonomi

Överlåtelseavgift

Överlåtelseavgift betalas av: köpare

Månadsavgift

6 977 kr

I avgiften ingår kabel-TV, vatten, avlopp och bostadsrättstillägg. Individuell vattenmätning görs för varje bostadsrätt. De boende betalar vattenkostnaden månadsvis.

Driftkostnader

ca 1 500 kr/mån

Kommentar: Driftkostnaderna är personliga och kan variera beroende på användning av t ex elektriska apparater eller vilken hemförsäkring man tecknat. Denna driftskostnad baseras på säljarens uppgift.

Fördelas enligt följande

El: 1 300 kr
Försäkring: 200 kr

Energideklaration

Energiprestanda: 117 kWh/kvm/år

Beskrivning: Driftkostnaderna är personliga och kan variera beroende på användning av t ex elektriska apparater eller vilken hemförsäkring man tecknat. Denna driftskostnad baseras på säljarens uppgift.

Detaljer

Inte upplyst.

Kontakta annonsören

Se fler annonser här: Sigtuna

Få nya bostäder som denna direkt på mail: Börja bevaka
Support
Blogg